triponter
Oct 9 2007, 14:24
QUOTE(kontos @ Oct 9 2007, 11:45 )
triponter με τον μάκη τεχνικό δεν πας πουθενά...
.....δεν ξερω...φετος θα συνεργαστω για πρωτη φορα...εσυ τον ειχες ποτε και ξερεις κατι???
δωσμου κανα στοιχειο!!!!!!
Σας πήρανε χαμππάααααααααααρι Σταύρακα!!!!!!!!!1
QUOTE(Nick_550 @ Oct 9 2007, 13:00 )
Κρίμα που έφυγε ο Στρατακος...
Είναι πολύ καλός προπονητής!!!!
Παιδιά προσέχτε με τον Εφρεμίδη τις κλίκες...Είναι expert σ'αυτό
Ήμουν στον Τριφυλλιακό και τους έχω ζήσει και τους 2.
Τώρα παίζω ΄δ'στον Αγ.Νικόλαο Παλλήνης.
Αν μπορείς #13 πες μου πως θα δείς την ροδόπολη,τους εχουμε 1η αγωνιστική
Κριμα για τον Στρατακο.Καλο παιδι και ξηγιεται αντρικια.Ρε παιδια,μια ερωτηση.Ο Εθνικος Πατησιων επεσε στην Δ;Δεν τον βρισκω πουθενα.Ηξερα καποια παιδια.Που εχουν παει αν διαλυθικε.Ειχε 2-3 που ηταν πολυ super.Παιχτες για Β ΕΣΚΑ και μπορει και Α.πειτε μου αν ξερει καποιος κατι please
QUOTE(X.A.D. @ Oct 9 2007, 14:34 )
Κριμα για τον Στρατακο.Καλο παιδι και ξηγιεται αντρικια.Ρε παιδια,μια ερωτηση.Ο Εθνικος Πατησιων επεσε στην Δ;Δεν τον βρισκω πουθενα.Ηξερα καποια παιδια.Που εχουν παει αν διαλυθικε.Ειχε 2-3 που ηταν πολυ super.Παιχτες για Β ΕΣΚΑ και μπορει και Α.πειτε μου αν ξερει καποιος κατι please
Απλά να υπενθυμίσω ότι ο Γιάννης έφυγε για επαγγελματικούς λόγους και μάλλον δεν τον χάλασε η αλλαγή, αφού πρέπει να πήρε καλή θέση στη δουλειά του. Από κει και πέρα όντως κι εγώ έχω τις καλύτερες εντυπώσεις...
QUOTE(Nick_550 @ Oct 9 2007, 11:00 )
Κρίμα που έφυγε ο Στρατακος...
Είναι πολύ καλός προπονητής!!!!
Παιδιά προσέχτε με τον Εφρεμίδη τις κλίκες...Είναι expert σ'αυτό
Ήμουν στον Τριφυλλιακό και τους έχω ζήσει και τους 2.
Τώρα παίζω ΄δ'στον Αγ.Νικόλαο Παλλήνης.
Αν μπορείς #13 πες μου πως θα δείς την ροδόπολη,τους εχουμε 1η αγωνιστική
Τί εννοείς expert στις κλίκες; Μπορείς να γίνεις πιο σαφής;
Για τη Ροδόπολη ευχαρίστως θα γράψω μόλις παίξουμε...
Peritri
Oct 9 2007, 20:15
Από τα μέχρι τώρα φιλικά που έχω αντιμετωπίσει ομάδες Γ' ΕΣΚΑ μου φάνηκαν αρκετά καλές οι: Περισσός, Τούφα (αν και μπορεί το δυνατό τους παιχνίδι να τους οδηγεί σε πολλά φάουλ) και μέτριες οι: Πεντέλη, Παλλήνη.
Nick_550
Oct 9 2007, 23:22
Παίξαμε κι'εμείς φιλικό με τον Περισσό.
Αρκετά καλή ομάδα με γρήγορους ψηλούς και πολύ καλό playmaker...
triponter
Oct 11 2007, 14:33
Χθες παιξαμε (ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ) με μια ακομα δυνατη ομαδα της β' εσκα την ΕΦΟΑ (ειχαν προηγηθει φιλικα με Ατταλο, ΚΑΟ Γερακα )...Τελικο σκορ 54-63 σε εναν αγωνα με πολλες βεβαια αλλαγες ως φιλικο προετοιμασιας.. Η ομαδα μου εδειξε οτι συνερχεται και οτι δενει η μαγια...Βγαινουν πια οι συνεργασιες τοσο αμυνα οσο και επιθεση..αλλωστε απο τους 5 βασικους , οι 4 ειναι καινουριοι..θελει υπομονη...
Η ΕΦΟΑ δε μου εκανε εντυπωση..ως φαβορι που το λενε για β'...βεβαια ολοι ηξεραν το τοπι και μονους τους δεν τους αφηνες με τιποτα...καλυτερος τους θα ελεγα ηταν ενας ψηλος αδυνατος, απο Κα..το ονομα του...(δε το συγκρατησα), αλλα και το 4αρακι τους ηξερε..Ελαφρυντικο τους ειναι οτι παιζουν αγωνα σημερα και ηταν χαλαροι, οπως επισης πρεπει να ελειπαν και 1-2 βασικοι...
και τωρα παμε γερα για το πρωτο επισημο τεστ, που θα δειξει πολλα κατα την γνωμη μου...κυπελλο με Νεα Ιωνια την Παρασκευη...εκει που οι αντιπαλοι θα εχουν κινητρο και θα ειναι παθιασμενοι....
kontos
Oct 11 2007, 22:24
triponter ton eixa alla an eisai kai esy triponter opos o play pou exete apo tin kefallonia, den exete na fovithite tipota...
entaksei more trogete o makis, alla einai paraksenos... Kali omada stin gama mias kai milate einai ta eksarxeia (Yperoxi)
Nick_550
Oct 12 2007, 10:29
QUOTE(triponter @ Oct 11 2007, 15:33 )
Χθες παιξαμε (ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ) με μια ακομα δυνατη ομαδα της β' εσκα την ΕΦΟΑ (ειχαν προηγηθει φιλικα με Ατταλο, ΚΑΟ Γερακα )...Τελικο σκορ 54-63 σε εναν αγωνα με πολλες βεβαια αλλαγες ως φιλικο προετοιμασιας.. Η ομαδα μου εδειξε οτι συνερχεται και οτι δενει η μαγια...Βγαινουν πια οι συνεργασιες τοσο αμυνα οσο και επιθεση..αλλωστε απο τους 5 βασικους , οι 4 ειναι καινουριοι..θελει υπομονη...
Η ΕΦΟΑ δε μου εκανε εντυπωση..ως φαβορι που το λενε για β'...βεβαια ολοι ηξεραν το τοπι και μονους τους δεν τους αφηνες με τιποτα...καλυτερος τους θα ελεγα ηταν ενας ψηλος αδυνατος, απο Κα..το ονομα του...(δε το συγκρατησα), αλλα και το 4αρακι τους ηξερε..Ελαφρυντικο τους ειναι οτι παιζουν αγωνα σημερα και ηταν χαλαροι, οπως επισης πρεπει να ελειπαν και 1-2 βασικοι...
και τωρα παμε γερα για το πρωτο επισημο τεστ, που θα δειξει πολλα κατα την γνωμη μου...κυπελλο με Νεα Ιωνια την Παρασκευη...εκει που οι αντιπαλοι θα εχουν κινητρο και θα ειναι παθιασμενοι....
Καλή επιτυχία 3ποντερ για σήμερα!
Μένω κοντά στο γήπεδο οπότε θα έρχομαι να σας βλέπω καμιά φορά
X.A.D.
Oct 12 2007, 10:51
QUOTE(triponter @ Oct 11 2007, 15:33 )
Κι απο μενα triponter.Καλη αρχη και καλη χρονια με πολλα τριποντα
triponter
Oct 12 2007, 13:09
QUOTE(kontos @ Oct 11 2007, 20:24 )
triponter ton eixa alla an eisai kai esy triponter opos o play pou exete apo tin kefallonia, den exete na fovithite tipota...
entaksei more trogete o makis, alla einai paraksenos... Kali omada stin gama mias kai milate einai ta eksarxeia (Yperoxi)
κοντέ
εσυ που παιζεις τωρα??? τον μακη τον ειχες προπονητη για αρκετο διαστημα ή για κανα χρονο...
triponter
Oct 12 2007, 13:12
QUOTE(Nick_550 @ Oct 12 2007, 08:29 )
Καλή επιτυχία 3ποντερ για σήμερα!
Μένω κοντά στο γήπεδο οπότε θα έρχομαι να σας βλέπω καμιά φορά
ευχαριστως να σε υποδεχθουμε στο παλατακι μας..να γνωριστουμε κιολας...ετσι και αλλιως μια μεγαλη μπασκετικη παρεα ειμαστε που οι περισσοτεροι τα λεμε στα γηπεδα καθε εβδομαδα....
Πες στο Τσεκο οτι θα τον λιωσω....και οτι δεν θα με κερδισει ποτε...θα καταλαβει....
triponter
Oct 12 2007, 13:14
QUOTE(X.A.D. @ Oct 12 2007, 08:51 )
Κι απο μενα triponter.Καλη αρχη και καλη χρονια με πολλα τριποντα
ευχαριστω πολυ φιλε...σε ολους καλη χρονια χωρις τραυματισμους...και τα υπολοιπα ερχονται..
tsolman
Oct 12 2007, 15:48
Χαιρετω κι εγω απο ΑΕΚ Περιστεριου...Καλο πρωταθλημα παιδες!
Nick_550
Oct 13 2007, 14:13
Χθές παίξαμε φιλικό(Αγ.Νικόλαος δ') με Πολιτεία και μου φάνηκαν πολύ καλοί!!!
Καλύτεροι απο Περισσό μπορώ να πω...
Οσο για μας καλύτερα να μην σχολιάσω,ελπίζω μέχρι Νοέμβριο να ξυπνήσουμε
Σε αγωνα κυπελλου Νικηφορος(δ'εσκανα)-Πολιτεια(γ'εσκανα) 65-35.
Συγνωμη ΕΣΚΑ
Κύπελο:Ροδόπολη - Κηφισιά 65-56
Προχθές παίξαμε (Κηφισιά) με τη Ροδόπολη (Δ'ΕΣΚΑ) εκτός για το Κύπελο. Ξεκίνημα με το αριστερό καθώς χάσαμε 65-56, ενώ στο ημίχρονο χάναμε 20. Μειώσαμε και φτάσαμε στους 5 αλλά μέχρι εκεί.
Δικαιολογίες υπάρχουν αρκετές, καθώς ήμασταν -4 παίκτες λόγω τραυματισμών (επειγόντως ευχέλαιο), οι τρείς πενταδάτοι. Κατεβήκαμε χωρίς το βασικό 4άρι (γόνατο), 5άρι (εγώ δηλαδή, θλάση ελαφριά ευτυχώς - α ρε γέροντα) και αναπληρωματικό 3άρι. Στο ξεκίνημα έμεινε και ο Τσεπέλης (2άρι) από μέση. Και βέβαια δεν έχουμε την πολυτέλεια να αντιμετωπίσουμε τόσες απουσίες.
Ο αγώνας γενικά ήταν μια εμπειρία. Φτάνοντας μετά από αρκετό ψάξιμο ένιωσα να βρίσκομαι στον Παρνασσό, ένα χωριό μέσα στο πράσινο μέσα στην καρδιά της Αττικής. Το γήπεδο ήταν σχολικό, με τους τοίχους πάνω στις γραμμές, σου παίρνει ώρα να το συνηθίσεις. Είχαν και κόσμο, καμιά 100στή άτομα (τόσους χωράει άλλωστε) που φώναζαν και κορνάρανε, αλλά μη φανταστείς τίποτα χουλιγκάνους (μ.ο. ηλικία 12 ετών).
Η Ροδόπολη είναι αρκετά κάλή για Δ' και εκμεταλλεύονται τη δυνατή τους έδρα. Με γνώση των βασικών όλοι οι παίκτες, αρκετά καλό playmaker αλλά η κινητήριος δύναμη είναι το 5άρι τους, που βέβαια σε άλλη κατηγορία θα έπαιζε 3-4, καθώς τέτοιες κινήσεις έχει. Όλη η υπόθεση είναι αυτός, καθώς μόλις κουράστηκε πλησιάσαμε γρήγορα στο σκορ. Πολύ αθλητικός (έριξε 3-4 φοβερές τάπες), ριμπάουντ (αμυντικά και επιθετικά), ξεκινάει με drive από τα 6 μέτρα και είτε πάει στο καλάθι είτε ψάχνει την πάσα (βλέπει και γήπεδο). Χρειάζεται ένα ψηλό δυνατό τεσσάρι σχετικά γρήγορο να τον πιάσει αν έχετε τέτοιον.
Αυτά για τη Ροδόπολη, ελπίζω να βοήθησα και καλή συνέχεια σε όλους (και σε μας με υγεία γιατί μας έχουν ματιάσει).
Thunder
Oct 14 2007, 12:41
Α ρε scouter Βαιε!Περαστικα για τον τραυματισμο σου...
Ενδιάμεσα μέσα στην εβδομάδα παίξαμε (Κηφισιά) και 2 φιλικά, ένα με τον ΓΣ Χαλανδρίου (Β' ΕΣΚΑ) και ένα με το ΠΑΚ Χαλανδρίου. Καλοί στο πρώτο (για το Χαλάνδρι έχω γράψει, τους θεωρώ μέτριους), κακοί στο δεύτερο (καλή ομάδα το ΠΑΚ, με καλη ισορροπία γραμμών (έχουν καλούς περιφερειακούς και καλό ψηλό).
QUOTE(Thunder @ Oct 14 2007, 11:41 )
Α ρε scouter Βαιε!Περαστικα για τον τραυματισμο σου...
Ευχαριστώ Κωστάκη. Αφού δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο....
Οι φορουμίστες δικαιούνται να έχουν τζάμπα πληροφορίες...
Καλή επιτυχία αύριο...
Nick_550
Oct 14 2007, 21:32
Thanks #13
Αυτόν που λες απο την Ροδόπολη τον είχα δει κι εγώ την προηγούμενη χρονιά
και όντως είναι πολύ δύσκολο το γήπεδο και μικρό...
Τα ξαναλέμε στην πορεία
triponter
Oct 15 2007, 11:27
και μας (Κρονος Γερακα) η χρονια ξεκινησε ασχημα, παρα τις προσδοκιες που ειχαμε...παιξαμε κυπελλό με την Νεα Ιωνία (γέσκα) εκτος και χασαμε 72-55 ευκολα..πολυ κακο παιχνιδι απο εμας...λες και δεν εχουμε ξαναπαιξει μπασκετ..αστοχια, κακες επιλογες, και κακη αμυνα...δυστυχως παλι τα κεφαλια μεσα και δουλεια..το ελαφρυντικο μας ειναι οτι ειμαστε καινουρια ομαδα και πρεπει να δεσουμε και να καταλαβει ο ενας το παιχνιδι του αλλου...και επισης καναμε πολυ κακο ξεκινημα και αιφνιδιαστηκαμε καθως χαναμε 20-3 στην αρχη...και μετα δεν μπορεσαμε να το γυρισουμε,....λιγο στα μεσα του 4' δεκ. το πηγαμε στους 9....
Σημερα παιζουμε πολυ δυνατο φιλικο με την Περα Κλουμπ....αλλα στην εδρα μας, που παραδοσιακα εμφανιζομαστε δυνατοι..εκτος ειναι το προβλημα..
Για την Νεα Ιωνια εχω να πω οτι ειναι μια καλη ομαδα, που δυσκολα κερδιζεις μεσα...Περσι νομιζω ειχε χασει την ανοδο στην β' εσκα στα μπαραζ..η περιφερεια της ειναι πολυ καλη.. ο ασσος, το 2αρι και το 3αρι ειναι παιχτες πολυ καλοι, με διεισδυση και σουτ..οι ψηλοι τους ζητημα αν μας βαλανε πανω απο 10-15 ποντους ολοι μαζι..παγκος επισης πολυ μετριος...συνεπως νομιζω οτι αν σταματαγαμε τον ασσο (μας ανοιξε την αμυνα) θα πηγαιναμε πολυ καλυτερα...
Εχοντας μια εμπειρια απο την περσινη χρονια, νομιζω οτι η Νεα Ιωνια θα ειναι μεσα στην πενταδα της βαθμολογιας..
triponter
Oct 16 2007, 11:13
Μετα το χθεσινο φιλικο , η καρδια μου πηγε στην θεση της...Η αληθεια ειναι οτι το αποτελεσμα στο κυπελλο με ανησυχησε, αλλα χθες παιζοντας με την πολυ δυνατη και σοβαρη Περα Κλουμπ (Β΄ΕΣΚΑ) εμφανιστηκαμε πολυ καλοι και χασαμε 54-62 στο τελος...και μαλιστα χωρις τον ογκολιθο μας Γιαννακη...απαραιτητο εργαλειο για την πορεια μας και αναντικαταστατος...ολο το ματς ηταν ντερμπι και κριθηκε στο τελος..βεβαια αλλο τα φιλικα και αλλο τα επισημα....και η περα εκανε και τις αλλαγες της καθως ειχαν ερθει καμια 20αρια...εμεις ημασταν μονο 7-8 και αυτο βοηθησε την ομογειονεια της ομαδας καθως δεν ειχαμε αλλαγες ρυθμου...
ακομα να εξηγησω το αποτελεσμα του κυπελλου γαμωτο...τεσπα...
Μπασκετινο και Παυλαρα περιμενω κανα σχολιο, πως ειδατε την ομαδα...
Επισης ο ψηλος ο Γιαννακο που χτυπησε ειναι καλα??? Τα περαστικα μου να του πειτε.....
(παροτι ησασταν παραδειγμα προς μιμηση με την συμπεριφορα σας , γκρινιαξατε ελαχιστα βεβαια , αλλα ετσι για το καλο...)
gambler
Oct 16 2007, 11:56
ΨΗΛΕ 10ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ? Η ΕΣΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΙΣ 2-11-07 ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ
gambler
Oct 16 2007, 12:08
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΣΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ..ΘΑ "ΚΑΟΥΜΕ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΕΛΠΙΖΩ 2-11-07 ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ.
ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ 1 ΟΜΙΛΟΥ ??
triponter
Oct 16 2007, 12:14
QUOTE(gambler @ Oct 16 2007, 10:08 )
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΣΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ..ΘΑ "ΚΑΟΥΜΕ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΕΛΠΙΖΩ 2-11-07 ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ.
ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ 1 ΟΜΙΛΟΥ ??
καλησπερα φιλε...σε ποια ομαδα παιζεις εσυ???
οντως η προετοιμασια των 2 μηνων ειναι και κουραστικη και καπου βαρετη..ευτυχως υπηρχαν οι αγωνες του κυπελλου....
X.A.D.
Oct 16 2007, 13:10
QUOTE(triponter @ Oct 16 2007, 13:14 )
καλησπερα φιλε...σε ποια ομαδα παιζεις εσυ???
οντως η προετοιμασια των 2 μηνων ειναι και κουραστικη και καπου βαρετη..ευτυχως υπηρχαν οι αγωνες του κυπελλου....
Triponter;Ποτε ξεκινας να ξεμουδιασεις ρε;εβγαλε κρυα
triponter
Oct 16 2007, 14:37
QUOTE(X.A.D. @ Oct 16 2007, 11:10 )
Triponter;Ποτε ξεκινας να ξεμουδιασεις ρε;εβγαλε κρυα
δεν ξερω ακομα φιλε..λενε για 5 Νοεμβριου...αντε γιατι δεν τις μπορω και τις προετοιμασιες...ημαρτον...παλι καλα που κανουμε 2 φιλικα την εβδομαδα και περναει η ωρα...
...φιλικα βεβαια απαραιτητα για να δεσει η σαλτσα.........παλι καλα που εχουμε φυγει πια απο την ταλαπωρια των διπλων προπονησεων σε αυτην την κατηγορια...
.......
v-span
Oct 16 2007, 15:08
Παιδιά από όσο ξέρω ξεκινάμε Παρασκευή 2/11. Αναφέρομαι στον πρώτο όμιλο. Άντε να είμαστε καλά και ο καλύτερος ας κερδίζει
gambler
Oct 17 2007, 01:36
Ston Marathona paizw
Manos12
Oct 17 2007, 11:50
QUOTE(triponter @ Oct 4 2007, 17:23 )
ημαρτοννννννν..................χθες παιξαμε φιλικο με τον Ποσειδωνα Ψυχικου ('γ εσκα) και μας συνετριψε 20 ποντους περιπου...τραγικη εμφανιση.., αν σκεφτεις κιολας οτι ο Ποσειδωνας ειναι μια μετρια ομαδα γέσκας..εμεις ασυνδετοι, ανοργανωτοι και βασικα δεν ειμαστε ομαδα ουτε κατα διανοια..βεβαια ειναι πολυ νωρις και εχουμε εστιασει κυριως στην φυσικη κατασταση μεχρι τωρα...οποτε στο μελλον βλεπουμε..
υπαρχει χρονος για βελτιωση...το πρωτο σοβαρο τεστ το δινουμε την αλλη Παρασκευη για το κυπελλο εναντιον της ν.ιωνιας εκτος...αντε να δουμε..
Τι λέει ο Ποσειδώνας; Με ενδιαφέρει γιατί παίζουμε 1η Αγωνιστική (Εθνικός Ελλ/σων). Όχι ότι μας νοιάζει και πολύ, αλλά λέμε τώρα
.
Όπως βλέπω υπάρχουν αρκετοί εδώ που θα τους συναντήσω στο γήπεδο
Καλή επιτυχία σε όλους και με υγεία... γιατί εγώ την έπαθα στο κύπελλο και είμαι με ένα πόδι τούμπανο
triponter
Oct 17 2007, 12:00
QUOTE(gambler @ Oct 16 2007, 23:36 )
Ston Marathona paizw
φετος πηγες μαραθωνα??? ή προλαβες και τον Σιλιογκα προπονητη???
επισης πηρατε εναν ψηλο απο παλληνη??? τον Ζαφειροπουλο (ή Ζαρειφοπουλο) ??
εγω παιζω κρονο γερακα θα ειμαστε αντιπαλοι...και αν παιζεις και ψηλος μπορει να αυτοπιαστουμε..
triponter
Oct 17 2007, 12:46
QUOTE(Manos12 @ Oct 17 2007, 09:50 )
Τι λέει ο Ποσειδώνας; Με ενδιαφέρει γιατί παίζουμε 1η Αγωνιστική (Εθνικός Ελλ/σων). Όχι ότι μας νοιάζει και πολύ, αλλά λέμε τώρα
.
Όπως βλέπω υπάρχουν αρκετοί εδώ που θα τους συναντήσω στο γήπεδο
Καλή επιτυχία σε όλους και με υγεία... γιατί εγώ την έπαθα στο κύπελλο και είμαι με ένα πόδι τούμπανο
γεια σου φιλε μου...τον ποσειδωνα τον ξερω πολυ καλα μιας και εχω παιξει αντιπαλος μαζι τους 4φορες..
2 περσι (επαιζα Ολυμπιαδα Παπαγου) και 2 φετος σε φιλικα.... Αν ησουν και απο περσι στους ελλ/σους θα παιξαμε και αντιπαλοι...πατσουρας ακομα προπονητης-παιχτης???
Λοιπον ο Ποσειδωνας ειναι μια ομαδα που δεν μπορεις με τιποτα να την υποτιμησεις..θα ειναι μια απο τις μετριες ομαδες της κατηγοριας και θα καταληξει στην μεση καπου..το μεγαλο της ατου ειναι η ομαδικοτητα των παιχτων της, και η πειθαρχια που εχουν στο γηπεδο λογω του προπονητη της (πολυ καλος...)...
Δεν παιζουν δηλαδη τυχαια τοσο στην αμυνα οσο και στην επιθεση...(κατι που αποτελει πλεονεκτημα για την κατηγορια)...
Η δυναμη της ειναι σαφως στην περιφερεια...οπου ξεχωριζουν ο πλαυμεκερ και το 2αρι τους...ειναι καλοι παιχτες για την κατηγορια...ο πλαυ διεσδυτικος και με καλο σουτ, δε σου γεμιζει το ματι, αλλα δυσκολα πιανεται...το 2αρι τους εχει πολυ καλο σουτ, δε φοβαται υπο πίεση , αλλα λιγα πραματα σε διεισδυση...οι δυο ψηλοι τους δεν ειναι οι σκορερ, αλλα και σουτακι και καποιες κινησουλες τις εχουν..που σημαινει οτι δεν μπορειτε να αδιαφορησετε...απο παγκο λιγα πραματα...
Συνοψίζοντας πρόκεται για μια κοντή και αθλητικη ομάδα που πιέζει πολύ και συνεχώς...αν σταματησετε τον ασσο ομως (τοσο επιθετικα, οσο και οργανωτικα) νομιζω οτι δεν θα εχετε προβλημα...
gambler
Oct 17 2007, 12:56
File triponter,
eimai xronia ston marathona,eixa ton silioga proponiti 3 xronia
Irthe enas tupos pou ton lene zafeiropoulo alla den einai psilos k den nomizw na epaize sti pallini..isws na einai sinonimia.
Gamw ta gipeda exete eseis ston geraka,gia edra k gia proetimasia einai oti prepei
triponter
Oct 17 2007, 13:03
QUOTE(gambler @ Oct 17 2007, 10:56 )
File triponter,
eimai xronia ston marathona,eixa ton silioga proponiti 3 xronia
Irthe enas tupos pou ton lene zafeiropoulo alla den einai psilos k den nomizw na epaize sti pallini..isws na einai sinonimia.
Gamw ta gipeda exete eseis ston geraka,gia edra k gia proetimasia einai oti prepei
οντως το γηπεδακι μας ειναι ενα παλατακι...μεχρι και αιρ-κοντισιον μας βαζουν το καλοκαιρι..οι μπασκετες ευνοουν τους καλους σουτερ και γενικα χαιρεσαι να παιζεις μπασκετακι...
αν εισαι τοσα χρονια στο Μαραθωνα θα εχουμε παιξει σιγουρα αντιπαλοι μιας και η παλια μου ομαδα η Ολυμπιαδα Παπαγου σας εχει αντιμετωπισει αρκετες φορες σε φιλικα...Και ειχατε προπονητη τον Σιλιόγκα..που τωρα ασχολείται στο σωματείο μας με παιδες-κορασίδες κτλ.....τον θεωρω καλο προπονητη..
Για τον Ζαφειροπουλο μαλλον συνωνυμια θα ειναι , γιατι εγω μιλαω για ενα θηριο 4αρακι...
πως την βλεπεις φετος την χρονια??? ποιον εχετε κοουτς τωρα??
gambler
Oct 17 2007, 13:03
Mages..valte epistragalides..deste kordonia ..to protathlima xekinaei 2-11..EPITELOUS!!!!!!!!!!!!
Kali epituxia se olous k xoris travmatismous..na to euxaristithoume oso ginete !!!!!
gambler
Oct 17 2007, 13:08
Stadar sunonimia einai,oso gia ton silioga tha diafonisw mazi sou..prosopika touaxiston (gia na mi fanw kakos) den mou teriaze katholou..eixe kali thelisi-prospatheia alla...
Fetos exoume coach ton Antonopoulo pou gia mena einai Korufaios k xwris katholou dosi upervolis.
Alla ola exoun na kanoun an sou teriazei k o tropos paixnidiou pou thelei o kathenas..
23-11 paizoume mazi triponter..sti nea makri
triponter
Oct 18 2007, 13:41
ημαρτον.........ειμαστε ο τζεκιλ και ο χαιντ...τη μια παιζουμε μια χαρα και την αλλη δε βλεπομαστε ουτε με σφαιρες...χθες γιναμε ρεζιλι απο τον Περισσο... Παιξαμε στην εδρα μας (γερακας) και χαναμε 28-44..βεβαια ο χρονος μικτος, οι βολες μετρουσανε για 1 ποντο....γιαυτο και μικρο σκορ..βεβαια εμεις δεν θα περναγαμε τους 45 ετσι και αλλιωςς.......χαλιααααααααααααααααααααααααα.
...
ελαφρυντικο..ελειπε ο μοναδικος και αναντικαταστατος πλαυμεκερ μια και οι αλλοι παιζουνε κουτουλομαχιες με τους αντιπαλους και επισης ελειπε ο μεγιστανας, κολλοσος βουλου....
Ο περισσος με εντυπωσιασε..πολυ καλη ομαδα, με εμπειρους παιχτες και καλους και αρκετους...φαβορι για ανοδο σιγουρα΄... το 5αρακι τους επαιζε χρονια Απολλωνα(αεσκα), ο φιλος μου ο λαμπης πολυ καλος (3αρακι) και οι περιφερειακοι πολυ καλοι...προβλημα στο 4αρακι διεκρινα και στις αλλαγες των ψηλών...αλλα για αυτην την κατηγορια σουπερ...............
εμεις να τα βλεπουμε...ξυπνα ΓΕΡΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Manos12
Oct 23 2007, 12:35
QUOTE(triponter @ Oct 17 2007, 13:46 )
γεια σου φιλε μου...τον ποσειδωνα τον ξερω πολυ καλα μιας και εχω παιξει αντιπαλος μαζι τους 4φορες..
2 περσι (επαιζα Ολυμπιαδα Παπαγου) και 2 φετος σε φιλικα.... Αν ησουν και απο περσι στους ελλ/σους θα παιξαμε και αντιπαλοι...πατσουρας ακομα προπονητης-παιχτης???
Λοιπον ο Ποσειδωνας ειναι μια ομαδα που δεν μπορεις με τιποτα να την υποτιμησεις..θα ειναι μια απο τις μετριες ομαδες της κατηγοριας και θα καταληξει στην μεση καπου..το μεγαλο της ατου ειναι η ομαδικοτητα των παιχτων της, και η πειθαρχια που εχουν στο γηπεδο λογω του προπονητη της (πολυ καλος...)...
Δεν παιζουν δηλαδη τυχαια τοσο στην αμυνα οσο και στην επιθεση...(κατι που αποτελει πλεονεκτημα για την κατηγορια)...
Η δυναμη της ειναι σαφως στην περιφερεια...οπου ξεχωριζουν ο πλαυμεκερ και το 2αρι τους...ειναι καλοι παιχτες για την κατηγορια...ο πλαυ διεσδυτικος και με καλο σουτ, δε σου γεμιζει το ματι, αλλα δυσκολα πιανεται...το 2αρι τους εχει πολυ καλο σουτ, δε φοβαται υπο πίεση , αλλα λιγα πραματα σε διεισδυση...οι δυο ψηλοι τους δεν ειναι οι σκορερ, αλλα και σουτακι και καποιες κινησουλες τις εχουν..που σημαινει οτι δεν μπορειτε να αδιαφορησετε...απο παγκο λιγα πραματα...
Συνοψίζοντας πρόκεται για μια κοντή και αθλητικη ομάδα που πιέζει πολύ και συνεχώς...αν σταματησετε τον ασσο ομως (τοσο επιθετικα, οσο και οργανωτικα) νομιζω οτι δεν θα εχετε προβλημα...
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ! Δεν ξέρω τι θα κάνουμε γιατί λόγο τραυματισμού είμαι off εδώ και 2 βδομάδες οπότε δεν ξέρω πως παει η ομάδα...
Όσο για τον Ποσειδώνα παίξαμε και εμείς πέρυσι και το ένα το χάσαμε λόγω... απροπονησίας (αν θυμάσαι ήμασταν λίγο περίεργη φάση
..) και το 2ο το πήραμε εύκολα.
Όσο για τον μεγάλο σε μέγεθος Πατ, αλλάξαμε προπονητή αλλά παραμείναμε στο ίδιο μοντέλο (παίχτης προπονητής Φάκος ).
Ποιός είσαι από Ολυμπιάδα; Εγώ είμαι ο νο 4. Σπανουδάκης Μάνος
triponter
Oct 23 2007, 12:47
QUOTE(Manos12 @ Oct 23 2007, 10:35 )
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ! Δεν ξέρω τι θα κάνουμε γιατί λόγο τραυματισμού είμαι off εδώ και 2 βδομάδες οπότε δεν ξέρω πως παει η ομάδα...
Όσο για τον Ποσειδώνα παίξαμε και εμείς πέρυσι και το ένα το χάσαμε λόγω... απροπονησίας (αν θυμάσαι ήμασταν λίγο περίεργη φάση
..) και το 2ο το πήραμε εύκολα.
Όσο για τον μεγάλο σε μέγεθος Πατ, αλλάξαμε προπονητή αλλά παραμείναμε στο ίδιο μοντέλο (παίχτης προπονητής Φάκος ).
Ποιός είσαι από Ολυμπιάδα; Εγώ είμαι ο νο 4. Σπανουδάκης Μάνος
τωρα εφυγα απο Ολυμπιαδα και παιζω Γερακα..αν εισαι αυτος που νομιζω ( 4αρακι - ψηλος - αδυνατος - μπασκετικος - βασικος ) νομιζω οτι εχουμε παιξει απειρες φορες αντιπαλοι και μαλιστα εσυ μαρκαρεις εμενα και εγω εσενα.. Γεωργακοπουλος Σταυρος λεγομαι και φοραγα το 6.... Συνηθως κανουμε χαβαλε μεταξυ μας...
τον Πανταζακο και τον Βικτωρα τους αντικαταστησατε ή τιποτα???? μεινατε οι ιδιοι ή πηρατε κανα παιχτη??
Με τους προπονητες εχετε πολυ πλακα..Αυτο το μοντελο προπονητης-παιχτης το εχετε υιοθετησει βλεπω..
ελπιζω φετος να σοβαρευτειτε και να κανετε μια σοβαρη προσπαθεια, γιατι εχετε καλους παιχτες και ξερετε μπασκετακι, αλλα......η πολυ παραλια βλαπτει
......
περαστικα!!!!!!!!
triponter
Oct 23 2007, 16:10
ναμαστε παλι εδω...κρυο, ζεστη, κρυο, ζεστη....πλακα εχουμε..
χθες, λοιπον, παιξαμε (ΚΡΟΝΟΣ Γερακα) φιλικο με τα Βριλλησια(β'εσκα) εκτος εδρας ...δεν κραταγαμε πινακα σκορ, αλλα οι αποεξω ειπαν για 57-52 υπερ μας....
...η ομαδα εδειξε καλυτερα στοιχεια σε αμυνα και επιθεση... και επιτελους αρχισαμε να καταλαβαινουμε ο ενας το παιχνιδι του αλλου..βεβαια παλι οι πειραματισμοι ( που αποτελουν τροχοπεδι στην δημιουργια μιας καλης και δεμενης ομαδας ) ηταν αρκετοι και ανησυχω αν θα καταφερουμε να ειμαστε ετοιμοι στην πρεμιερα..και το Λαγονησι που παιζουμε ακουσα οτι ειναι αρκετα υπολογισιμο...
ειμαστε πια στην τελικη ευθεια...θα παιξουμε 2 φιλικα ακομα, το ενα προσπαθουμε για ομαδα 'α εσκα..και μετα αρχιζουμε και ο θεος βοηθος
παντως εχουν μαζευτει καποιοι καλοι παιχτες στην γ΄και πιστευω θα γινει ενα καλο πρωταθλημα...
tsolman
Oct 24 2007, 10:10
Χτες παιξαμε φιλικο ΑΕΚ Περιστεριου(γ'εσκα)-κουκουβαουνες(β' εσκα).Ειχαμε πολυ καλα στοιχεια.Εχουμε βελτιωθει σαν συνολο αλλα ακομα θελουμε δουλεια.Χασαμε 81-69.
Τα παιδια ηταν πολυ πιο ετοιμα απο μας,εχουν ξεκινησει και πρωταθλημα βεβαια.
larnaka88
Oct 24 2007, 10:53
ΚΡΟΝΕ ΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΤΟ ΞΕΡΩ...
TF LAGONHSI
Oct 24 2007, 12:18
paidia kalhspera larnaka apo poy to jereis to lagonhsi exete paijei antipaloi h exeis kana filo poy paizei
MOZART
Oct 24 2007, 12:20
ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ 18 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!
triponter
Oct 24 2007, 12:25
QUOTE(larnaka88 @ Oct 24 2007, 08:53 )
ΚΡΟΝΕ ΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΤΟ ΞΕΡΩ...
αρχηγε μου εχεις 1000ευρω απο μενα ευγενικη προσφορα για πληρη αναλυση του αντιπαλου. πως παιζει, ποιοι ειναι οι καλοι του, που υστερει κτλ.......
τα μισα τωρα και τα αλλα μισα μετα το παιχνιδι μεταξυ μας, αν κερδισουμε..!!
εσυ που παιζεις???
QUOTE(TF LAGONHSI @ Oct 24 2007, 10:18 )
paidia kalhspera larnaka apo poy to jereis to lagonhsi exete paijei antipaloi h exeis kana filo poy paizei
καλησπερα....αν παιζεις λαγονησι με χαρα θα σας φιλοξενησουμε στο παλατακι μας την πρωτη αγωνιστικη..παιζω στον Γερακα... ελπιζω να εχουμε ενα αθλητικο και καλο παιχνιδι και ο καλυτερος ας κερδισει...Βεβαια για μας ειναι ιδιαιτερο σημαντικο, γιατι ομαδα που εχει βλεψεις απαγορευεται να κανει ηττα στην εδρα της...
larnaka88
Oct 24 2007, 12:45
QUOTE(triponter @ Oct 24 2007, 13:25 )
αρχηγε μου εχεις 1000ευρω απο μενα ευγενικη προσφορα για πληρη αναλυση του αντιπαλου. πως παιζει, ποιοι ειναι οι καλοι του, που υστερει κτλ.......
τα μισα τωρα και τα αλλα μισα μετα το παιχνιδι μεταξυ μας, αν κερδισουμε..!!
εσυ που παιζεις???
καλησπερα....αν παιζεις λαγονησι με χαρα θα σας φιλοξενησουμε στο παλατακι μας την πρωτη αγωνιστικη..παιζω στον Γερακα... ελπιζω να εχουμε ενα αθλητικο και καλο παιχνιδι και ο καλυτερος ας κερδισει...Βεβαια για μας ειναι ιδιαιτερο σημαντικο, γιατι ομαδα που εχει βλεψεις απαγορευεται να κανει ηττα στην εδρα της...
larnaka88
Oct 24 2007, 12:47
ΠΑΙΞΑΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΗΓΕ Ο ΓΕΟΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΑΖΗΣ,ΠΑΙΖΩ Β ΟΜΙΛΟ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.