Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tελικοί Πρωταθλήματος Α1 2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
tzagasdog
QUOTE(tzagasdog @ Jun 4 2011, 19:03 ) *
Τεσπα ας μιλησουμε λιγο για μπασκετ γιατι και οι μεν και οι δε το χεσατε...

Οι ομαδες εχουν δειξει ολα τους τα οπλα η μια στην αλλη κακα τα ψεμματα.

Οι μονο που θα μπορουσαν να ειναι xfactor ειδικα απο τον Ολυμπιακο ειναι ο Ερτσεγκ με τον Κεσελ αντε και κανα Πριντεζη.

Απο τον Παο δεν ξερω αν θα μπορει να βγαλει και αλλο ασο απο τον μανικι. Νομιζω κιολας οτι και ο Περπε δεν θα παιξει πολυ.

Οποτε τι μενει? 2 ομαδες που γνωριζονται περιπου ισαξιες με τη μια εντος εδρας. Σοβαρο προβαδισμα για τον Παο λοιπον εκτος και αν ο Ντουντα εχει και αλλους ασους να τραβηξει.... Θα δειξει.

ΠΩΩΩΩ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ
ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΣΕΡΒΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

δειτε ποιον αφησε εξω απο την αποστολη ο Ντουντα
http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/...oy.1096979.html

kobaksev
QUOTE(sakissab @ Jun 5 2011, 14:16 ) *
http://www.youtube.com/watch?v=3LRbS697-uQ...9770991D033A98F

αφού συνεχίζει και παίζει μπάσκετ και μάλιστα αν θυμάμαι καλά δεν τιμωρήθηκε ούτε καν με πρόστιμο, τι καθόμαστε και λέμε;

Σε ευχαριστώ πολύ που σπεύδεις να επιβεβαιώσεις αυτή μου τη φράση

QUOTE(kobaksev @ Jun 4 2011, 14:05 ) *
Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβαίνει αυτό, την ώρα που η Ευρώπη υποκλίνεται στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού να θεωρούν πως ό,τι πετυχαίνει ο Παναθηναϊκός οφείλεται στα μπασκετικά κυκλώματα, στον Βασιλακόπουλο και τον Ρήγα!

QUOTE(sakissab @ Jun 5 2011, 14:16 ) *
για να μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενά μου, εννοείται ότι δίκαια πήρε την Euroleague ο Παναθηναϊκός αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα)

Θέλω τόσο πολύ να πειστώ από το disclaimer σου αλλά δεν τα καταφέρνω. Ας πούμε πως τυχαία μπαίνοντας στο youtube σου έβγαλε τη συγκεκριμένη φάση στα recommended videos και είπες να την ποστάρεις. Κάνε τον κόπο να επισκευτείς και το www.euroleague.net, ή/και κάποιο διεθνές φόρουμ, μπορεί να διαπιστώσεις τί σημαίνει υπόκλιση.

Έχει απαντήσει ο Ομπράντοβιτς (http://www.youtube.com/watch?v=DaTUbuj2jK8) αν και το σύνδρομο συνοψίζεται στη φράση «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην».
Δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση όταν ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει εξισωθεί κατ' επανάληψη με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

Το μενού το βράδυ σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού θα έχει τα γνωστά, αναρωτιέμαι όμως τι διθυράμβους θα διαβάσουμε σε περίπτωση διπλού (που ω του θαύματος η κλοπή του 3ου τελικού θα έχει γίνει σε σημαντικό παιχνίδι).

Ελπίζω αύριο να μην συζητάμε για την Euroleague του 2002 (που ναι δεν ήταν την χρονιά της διάσπασης).

Καλή επιτυχία στην ομάδα μου, με το καλό το 32ο (κλεμμένο φυσικά) πρωτάθλημα και εύχομαι υπομονή στους παίχτες και τον κόσμο σε περίπτωση που κληθούν να αντιμετωπίσουν την ..χμ...μπασκετική πονηριά των συναδέλφων τους.
Durant13
Σήμερα οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός απο νίκη του Παναθηναϊκού θα αποτελεί έκπληξη. Δεν χάνει ο Παναθηναϊκός do or die ματς για κανέναν λόγο. Συν το γεγονός πως δεν θα έχει αυτή τη φορά τα κεφάλια της θύρας 7 να απειλούν πως δεν θα τελειώσει το ματς.
Ilias7
Απ ότι διαβαζω Παπανικολαου εκτος 12αδας σημερα και Κεσελ μεσα..Εμεις οι Ολυμπιακοι γι' ακομα ενα παιχνιδι θα περιμενουμε απο Σερβο να βαλει κανα σουτακι..Ελπιζουμε να το κανει ετσω και σημερα...
priest
QUOTE(Ilias7 @ Jun 5 2011, 20:09 ) *
Απ ότι διαβαζω Παπανικολαου εκτος 12αδας σημερα και Κεσελ μεσα..Εμεις οι Ολυμπιακοι γι' ακομα ενα παιχνιδι θα περιμενουμε απο Σερβο να βαλει κανα σουτακι..Ελπιζουμε να το κανει ετσω και σημερα...

κατα πασα πιθανοτητα θα τον βαλει στα τελευταια λεπτα αν ο οσφπ ειναι κοντα στο σκορ μηπως και ''κλεψει'' το ματς..οπως εκανε και με τον πελεκανο...
Ilias7
QUOTE(priest @ Jun 5 2011, 20:12 ) *
κατα πασα πιθανοτητα θα τον βαλει στα τελευταια λεπτα αν ο οσφπ ειναι κοντα στο σκορ μηπως και ''κλεψει'' το ματς..οπως εκανε και με τον πελεκανο...

Εγω δε το αποκλειω να τον ξεκινησει βασικο μαζι με Γκορντον και Σπανουλη..
Weekendman
QUOTE(tzagasdog @ Jun 5 2011, 19:03 ) *

Για αυτόν τον άνθρωπο περιμένω τόσο καιρό να κάνω την πολυαναμενόμενη τούμπα οπότε ελπίζω να γίνω Kομανέτσι σήμερα…

Με δεδομένο την απουσία του Νεστέροβιτς (και του Βασιλόπουλου) σε όλα σχεδόν τα αιωνία ντέρμπι ,όπως και ότι ο Σπανούλης αγωνίζεται τραυματίας στα περισσότερα(η και καθόλου όπως στο κύπελλο) +τις αποτυχίες στις μεταγραφές των Κέσελ και Νίλσεν που ξεπέρασαν κάθε αρνητική προσδοκία

είναι θετικό από πλευράς Ολυμπιακού που πάλεψε όλα τα ντέρμπι με μπόλικες νίκες, και στο χειρότερο παιχνίδι(δεύτερο του ΟΑΚΑ) ήταν μέσα μέχρι το 35-36 όπου δεν απέδωσαν στο τέλος όσο συγκεντρωμένα έπρεπε ,παρασυρόμενοι όχι εντελώς αδικαιολογήτα λόγω και της σύγκρισης στο μυαλό τους της διαιτησίας των 2 πρώτων αγώνων…
Αλλά ξέχασα ο Παναθηναικός χάνει μόνο όταν θέλει ,και εγω πρέπει να πάρω στα σοβαρά αυτην την θεωρία…

Σήμερα ας διατηρηθούν τα κανονικά 5άρια όσο μπορούν (για να μην δούμε τον Μαυροκεφαλίδη εκει)ας είναι καλά ο Γκόρντον και μια μίνιμουμ μαχητική αμυντική εικόνα θα υπάρξει,

ποιος ξέρει μπορεί να σκάσει κάποτε από την κούραση ο Διαμαντίδης(γιατί το να βασιστούμε να φορτωθεί με φάουλ δύσκολο…) ,εκτός αμα του βάλουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω του τον Μίλος τότε ίσως δεν θα πρέπει να παραπονεθούμε για δυσάρεστες συνέπειες…

νομίζω τα δεδομένα του ματς έχουν αναλυθεί δεν υπάρχει κάτι να προστεθεί ,απλά δεν είναι ανάγκη να κάνει τον Τσουκαλά ο Τεόντοσιτς...
baskethood
QUOTE (tzagasdog @ Jun 5 2011, 19:03 ) *

Εσεις που ξερετε καλυτερα τα θεματα της ομαδας σας,για πιο λογο πιστευετε οτι αφησε εκτος τον Παπανικολαου?
Εγω δεν νομιζω οτι αυτη η κινηση εχει λογικη,θεωρω οτι ο Παπ μπορει να προσφερει σε περισσοτερους τομεις,οπως η αμυνα και το τρανζισιον παιχνδι.
jovan
QUOTE(baskethood @ Jun 5 2011, 20:40 ) *
Εσεις που ξερετε καλυτερα τα θεματα της ομαδας σας,για πιο λογο πιστευετε οτι αφησε εκτος τον Παπανικολαου?
Εγω δεν νομιζω οτι αυτη η κινηση εχει λογικη,θεωρω οτι ο Παπ μπορει να προσφερει σε περισσοτερους τομεις,οπως η αμυνα και το τρανζισιον παιχνδι.

Για να βάλει 3αρι τον Παπαλουκά και να τον ποστάρει ο Καιμακόγλου! smiley.gif
Ilias7
Λογικα μονο για το σουτ..Αμυντικα νομιζω οτι ο Παπανικολαου και καλυτερος ειναι και μεγαλυτερη ενεργεια βγαζει..Πιθανον πιστευει στο σουτ και στο οτι θα χρειαστει να κανουμε αρκετα περιφερειακα σουτ..

red_buller
Κεσελ αντι Παπανικολαου!?!... blink.gif Tι να πω? LOL smiley.gif Εχει ξεκουτιανει μου φαινεται ο Ντουσαν.ΕΚτος αν περιμενει να κανει ενα ματς αλα μουντομπασκετ της Τουρκιας ο Σερβος.Το θεμα ειναι οτι χανουμε εναν εξαιρετικο ριμπαουντερ που σε τετοια ματς μετρανε παρα πολυ.Ιδωμεν..
frenchman7
Μην σας εκπλήσσει τίποτα. Εμένα μου αύξησε ακόμα πιο πολύ την επιθυμία για το ματσάκι!

Ακόμα μια έκπληξη! Το σοου ξεκινάει σε 45 λεπτά, περιμένω κάποια από τα παρακάτω:
-τεχνική ποινή στο χειρότερο χρονικά σημείο για τον Οσφπ
-τρίποντο από τον Πρίντεζη
-Λυσσασμένο κάρφωμα από τον Αιρ-τσεγκ (κλεμμένο) στα μούτρα του Μαριτς
-Ταψί Μαυροκεφαλίδη σε Μπατιστ
-Χαλπερίν να βγαίνει εκτός εαυτού και να μανουριάζει με ΔΔ
-Γλυδιαδάκη να κάνει κοουστ 2 κοουστ και να καρφώνει από την βολή!
-Να πιέζουμε σε όλο το γήπεδο και να περνάει το κέντρο ο Παο σε 1,5 δευτερόλεπτα!
κλπ...

Οι μπύρες είναι παγωμένες και το πακέτο γεμάτο! icon_drunk.gif
Anaz
QUOTE(baskethood @ Jun 5 2011, 20:40 ) *
Λαθος το βλεπετε, νομιζω. Στην ουσια δεν μενει εξω ο Παπανικολαου για τον Κεσελ, αλλα για τον Πελεκανο.
Προφανως ο Ντουντα θελει το σουτ του Σερβου καβατζα, και βασιζεται στον Πελεκανο -μετα το ματς του Σεφ- οτι μπορει να του προσφερει αυτα που μπορει ο Παπανικολαου.
Ο Σερβος ορθως υπαρχει στη δωδεκαδα imo. Ειναι πολυ χρησιμος απεναντι στη ζωνη του Παο, αν και η αληθεια ειναι οτι ως τωρα δεν θυμιζει τον Κεσελ του Μουντο οσων αφορα την αξιοπιστια απο το τριποντο.
Ilias7
QUOTE(frenchman7 @ Jun 5 2011, 21:24 ) *
-Γλυδιαδάκη να κάνει κοουστ 2 κοουστ και να καρφώνει από την βολή!

Τα αλλα δε ξερω αν θα γινουν....αλλα αυτο θα γινει σιγουρα... smiley.gif

QUOTE(Anaz @ Jun 5 2011, 21:34 ) *
Λαθος το βλεπετε, νομιζω. Στην ουσια δεν μενει εξω ο Παπανικολαου για τον Κεσελ, αλλα για τον Πελεκανο.
Προφανως ο Ντουντα θελει το σουτ του Σερβου καβατζα, και βασιζεται στον Πελεκανο -μετα το ματς του Σεφ- οτι μπορει να του προσφερει αυτα που μπορει ο Παπανικολαου.
Ο Σερβος ορθως υπαρχει στη δωδεκαδα imo. Ειναι πολυ χρησιμος απεναντι στη ζωνη του Παο, αν και η αληθεια ειναι οτι ως τωρα δεν θυμιζει τον Κεσελ του Μουντο οσων αφορα την αξιοπιστια απο το τριποντο.

Ακριβως αυτο πιστευω και εγω...Βαζοντας μεσα Πελεκανο,Κεσελ κερδιζει πολυ περισσοτερο απο το να εβαζε Πελεκανο,Παπανικολαου,γιατι και οι δυο πανω κατω μπορουν να προσφερουν ακριβως τα ιδια πραγματα..
kolokotronis
Με λίγα λόγια ο Πελεκάνος εξέθεσε τον Ίβκοβιτς...
Air Kef
Ο kobaksev έχει ενα φάουλ για το πόστ που είναι αποκλειστικά προκλητικό κι ενώ το τόπικ έχει επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Επειδή προσωπικά όπως έγραψα στην προηγούμενη σελίδα, δεν περιμένω κάτι απο το αποψινο ματς, οσο είμαι ήρεμος θα κάνω "moderating" και γιαυτό να τηρηθούν οι κανόνες από όλους.

Νήξεις για διαιτησία στο αντίστοιχο τόπικ και ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.

Ευχαριστώ.
baskethood
QUOTE (Anaz @ Jun 5 2011, 21:34 ) *

Πολυ σωστη εξηγηση.
Γι αυτο αλλωστε ρωτησα,γτ εσεις του Ολυμπιακου κατι ξερετε καλυτερα wink.gif
Razorblade Fish
QUOTE(Anaz @ Jun 5 2011, 21:34 ) *

Ενταξει,δωστου λιγο χρονο...Ουτε Ιουλιο δεν εχουμε φτασει.5 Ιουνιου και ακομα ελπιζουμε να εμφανιστει αυτος ο παικτης.5 Ιουνιου και ακομα ο Ντουντα δεν εχει καταληξει ποιοι παικτες μπορουν να προσφερουν και ποιοι οχι...
tzagasdog
τραυματισμος ΔΔ....
Hakeem Olajuwon
Tραυματιστηκε ο ΔΔ.Θελημα θεου να το παρει ο γαβρος smiley.gif
kobaksev
QUOTE(Air Kef @ Jun 5 2011, 21:55 ) *
Ο kobaksev έχει ενα φάουλ για το πόστ που είναι αποκλειστικά προκλητικό κι ενώ το τόπικ έχει επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Το βιντεάκι για την ενέργεια του Μπατίστ στην Λιουμπλιάνα και την χρησιμοποίησή του ή μη στη συνέχεια από τον Ομπράντοβιτς είχαν φέρει το τόπικ σε φυσιολογικούς ρυθμούς (σελ. 80);

Μάλλον διάστρεμμα ο 3Δ.
Hakeem Olajuwon
Αν δεν κανει εγκληματα σημερα η διαιτησια θα κερδισει ο ολυμπιακος χωρις τον ΔΔ...
priest
..δεν γινονται αυτα τα πραγματα...οχι τωρα...ελεος!!!
tzagasdog
μπαινει και η παιχτουρα μου ο Κεσελ
Razorblade Fish
QUOTE(tzagasdog @ Jun 5 2011, 22:16 ) *
μπαινει και η παιχτουρα μου ο Κεσελ

Εσκισε παλι.Καλαθι και φαουλ στην πρωτη του αμυνα.Γεια σου ρε Κεσελ ΠΑΙΚΤΑΡΑ.
Tyler Durden
QUOTE (priest @ Jun 5 2011, 22:14 ) *
..δεν γινονται αυτα τα πραγματα...οχι τωρα...ελεος!!!

Mα νόμιζα ότι η ατυχία με τους τραυματισμούς χτυπάει μόνο τον Ολυμπιακό rolleyes.gif

Magnus92
QUOTE(Hakeem Olajuwon @ Jun 5 2011, 22:11 ) *
Αν δεν κανει εγκληματα σημερα η διαιτησια θα κερδισει ο ολυμπιακος χωρις τον ΔΔ...

Εγω, παλι, γιατι νομιζω οτι θα ενεργησει θετικα για τον ΠΑΟ η απουσια του ΔΔ ;;; Οτι δηλαδη θα ειναι ο κρυμμενος ασσος που με τοση αγωνια ψαχνει ο λαος του ΠΑΟ ...

Βρε μπας και ηταν σικε ο τραυματισμος; smiley.gif
tzagasdog
QUOTE(Razorblade Fish @ Jun 5 2011, 22:17 ) *
Εσκισε παλι.Καλαθι και φαουλ στην πρωτη του αμυνα.Γεια σου ρε Κεσελ ΠΑΙΚΤΑΡΑ.

ελα λιγα λογια για τη παιχτουρα μου.

Ο Παο δειχνει να μην επιρεαζεται απο την απουσια του ΔΔ.
lamar
Γεια σου ρε Μιλος....Εχεις αντικαταστησει επαξια τον ΔΔ....Ο καλυτερος του ΠΑΟ παλι....
Anaz
QUOTE(Razorblade Fish @ Jun 5 2011, 22:03 ) *
Ενταξει,δωστου λιγο χρονο...Ουτε Ιουλιο δεν εχουμε φτασει.5 Ιουνιου και ακομα ελπιζουμε να εμφανιστει αυτος ο παικτης
Ε, εχει 2 χρονια ακομα.. 19.gif

μισματς με τον Τεπιτς ο Μπουρου και αντι να ποσταρει καθεται και κοιταει..
Razorblade Fish
QUOTE(tzagasdog @ Jun 5 2011, 22:22 ) *
ελα λιγα λογια για τη παιχτουρα μου

Δεν εχει λογια ουτε η ελληνικη γλωσσα να περιγραψει το μεγαλειο αυτου του παικτη.Πρεπει να ειναι ο μοναδικος παικτης στην Ευρωπη που του εβαλε καλαθι και φαουλ με drive o Sato.Προσκυνω Μαρκο Κεσελ.
pain of salvation
Χατζητέτοιε,δε σ άρεσε το καρφωματάκι του Γκόρντον? 19.gif
tzagasdog
QUOTE(Razorblade Fish @ Jun 5 2011, 22:25 ) *
Δεν εχει λογια ουτε η ελληνικη γλωσσα να περιγραψει το μεγαλειο αυτου του παικτη.Πρεπει να ειναι ο μοναδικος παικτης στην Ευρωπη που του εβαλε καλαθι και φαουλ με drive o Sato.Προσκυνω Μαρκο Κεσελ.

πιστευα τους Σερβους σημερα μονο ο Ερτσεγκ δειχνει να βγαινει tongue.gif
lamar
Και ο Μιλος συνεχιζει απτοητος να ειναι ο MVP του ΠΑΟ.....
tzagasdog
λαθος.
Manu7
O Γλυνιαδάκης ούτε που τα κούνησε τα πόδια...

Όποιος θέλει βαράει βολές στο αντιαθλητικό tongue.gif?
Tyler Durden
Σαν χαμένοι παίζουμε σε άμυνα κι επίθεση. Αν κερδίσουμε και σήμερα...

MaJesty23
QUOTE(tzagasdog @ Jun 5 2011, 22:39 ) *
τι εδωσαν οι θεουλιδες παλι ρε.....

Α ρε Παο το μεγαλειο σου....

πες μας οτι παιζει η εδρα διαιτησια!ελεος!
tzagasdog
το ιδιο λαθος με τον Ντουντα στο 1ο κανει ο Ομπραντοβιτς σημερα....
Tyler Durden
QUOTE (tzagasdog @ Jun 5 2011, 22:39 ) *
τι εδωσαν οι θεουλιδες παλι ρε.....

Α ρε Παο το μεγαλειο σου....

Δηλαδή έχεις μέχρι τώρα παράπονο? ΠΟυ πήρες κι από το πουθενά βολές και κατοχή? Έλεος
tzagasdog
QUOTE(MaJesty23 @ Jun 5 2011, 22:42 ) *
πες μας οτι παιζει η εδρα διαιτησια!ελεος!

οχι μια χαρα για τον Ολυμπιακ ειναι η διαιτησια αλλα τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα που εκαναν με την τεχνικη αλλα και μετα....
kobaksev
Καλά το ότι φωνάζετε και απόψε για τη διαιτησία δεν μπορώ να το πιστέψω.

Έλεος.
Tyler Durden
QUOTE (tzagasdog @ Jun 5 2011, 22:43 ) *
οχι μια χαρα για τον Ολυμπιακ ειναι η διαιτησια αλλα τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα που εκαναν με την τεχνικη αλλα και μετα....

Ε τότε προς τι το "Α ρε ΠΑΟ το μεγαλείο σου"?
Manu7
Kαλά ο Καϊμακόγλου από πού και ως πού πήγε να βαρέσει βολές?Ντιπ για ντιπ το παληκάρι...
Razorblade Fish
QUOTE(tzagasdog @ Jun 5 2011, 22:33 ) *
πιστευα τους Σερβους σημερα μονο ο Ερτσεγκ δειχνει να βγαινει tongue.gif

Δεν παλευονται οι Σερβοι.Οι 2 ειναι απλα λιγοι και ο Μιλος τραγικος παλι σημερα οπως ολη τη χρονια.
tzagasdog
Τον Μαυροκεφαλιδη γιατι τον εχει ξεχασει?
Manu7
Αστο Χατζη...άστο...
tzagasdog
αυτο για τον Παο το ειπα για την τεχνικη. Δλδ δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια γιατι το δινεις?
Hakeem Olajuwon
Βολες 16-6 rolleyes.gif

Air Kef: Ήμαρτον. (φάουλ)
Razorblade Fish
Αε ελπισουμε στο δευτερο ημιχρονο να δουμε παλι τον Γκορντον,τα 2 του φαουλ μας εχουν στοιχισει πολυ.Μας εχει βαλει ο Παναθηναικος με Καλαθη και Σατο 41 στο ημιχρονο...Οποιον μαρκαρει ο Τεοντοσιτς βαζει καλαθι.Πρεπει να παρει το κουμαντο ο Παπαλουκας,ειναι καλος αποψε.Παπαλουκα-Γκορντον θελω να δω στο δευτερο ημιχρονο.Μπουρουση δεν παλευεσαι ρε αγορι μου.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.