Ilias7
Jan 28 2013, 14:17
QUOTE(Weekendman @ Jan 28 2013, 14:08 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Δεν νομίζω ο τραυματισμός του Μάντζαρη να βελτιώσει τις πιθανότητες του Γκέτσε για μακροπρόθεσμη παραμονή στον Ολυμπιακο, μια μεταγραφή χρειάζεται γιατί ξέρουμε ότι ο Λο είναι παραδοσιακά ευπαθής σε τραυματισμούς.
Το θεωρω απιθανο να μεινει το καλοκαιριο Γκετσεβιτσιους..Ειδικα απο τη στιγμη που εχει οψιον ανανεωσης..Και φετος με το ζορι πιστευω ανανεωσε..Αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα τωρα λογικα θα παρει παραπανω χρονο συμμετοχης..Οσο για το Κατσιβελη μακαρι να αρχιισει να παιζει,αλλα δε βλεπω να τον εμπιστευεται και πολυ ο Μπαρτζωκας..Εδω μεχρι πριν λιγους αγωνες ο Σλουκας με το ζορι επαιζε πανω απο 10 λεπτα σε δυσκολα ματς..Φοβαται να τολμησει ο Μπαρτζωκας..
plo koon
Jan 28 2013, 14:22
Κρίμα για το παιδί... Νομίζω πάντως ότι ο Κατσιβέλης μπορεί να τον καλύψει επάξια. Απλά θέλει τώρα να βάλουν όλοι το 110% για να πάει μπροστά η ομάδα. Το κακό είναι για το ίδιο το παιδί. Τεσπα προσοχή θέλει, και του χρόνου θα είναι καλά.
Weekendman
Jan 28 2013, 14:25
QUOTE(Ilias7 @ Jan 28 2013, 14:17 )
Το θεωρω απιθανο να μεινει το καλοκαιριο Γκετσεβιτσιους..Ειδικα απο τη στιγμη που εχει οψιον ανανεωσης..Και φετος με το ζορι πιστευω ανανεωσε..Αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα τωρα λογικα θα παρει παραπανω χρονο συμμετοχης..Οσο για το Κατσιβελη μακαρι να αρχιισει να παιζει,αλλα δε βλεπω να τον εμπιστευεται και πολυ ο Μπαρτζωκας..Εδω μεχρι πριν λιγους αγωνες ο Σλουκας με το ζορι επαιζε πανω απο 10 λεπτα σε δυσκολα ματς..Φοβαται να τολμησει ο Μπαρτζωκας..
Εγω αμφιβάλλω για το αν μείνει μέχρι το τέλος της σαιζόν ποσο μάλλον το καλοκαίρι, απλά δεν βγαίνουν αμυντικά τα κουκιά!
Ilias7
Jan 28 2013, 14:33
QUOTE(Weekendman @ Jan 28 2013, 14:25 )
Εγω αμφιβάλλω για το αν μείνει μέχρι το τέλος της σαιζόν ποσο μάλλον το καλοκαίρι, απλά δεν βγαίνουν αμυντικά τα κουκιά!
Θα εχουμε μεγαλο προβλημα πλεον..Ηταν ο καλυτερος περιφεριακος μας αμυντικος..Δεν ξερω αν μπορει να αναπληρωθει το κενο του εκ των εσω..αλλα δε ξερω κιολας αν επιτρεπεται να παρουμε καποιον παιχτη αυτη την εποχη..Δυσκολα τα πραγματα πλεον η μαλλον ακομα πιο δυσκολα..
Weekendman
Jan 28 2013, 14:37
QUOTE(Ilias7 @ Jan 28 2013, 14:33 )
Θα εχουμε μεγαλο προβλημα πλεον..Ηταν ο καλυτερος περιφεριακος μας αμυντικος..Δεν ξερω αν μπορει να αναπληρωθει το κενο του εκ των εσω..αλλα δε ξερω κιολας αν επιτρεπεται να παρουμε καποιον παιχτη αυτη την εποχη..Δυσκολα τα πραγματα πλεον η μαλλον ακομα πιο δυσκολα..
Παίκτη μπορούμε να πάρουμε το θέμα είναι ότι θα παίξει απο τον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας και μετά, για αυτό παραμένει ο Πάουελ μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του ΤΟΠ-16 και μετά αν τα γόνατα του δεν βολέψουν πιθανόν να τον στείλουμε στο σπίτι του.
Ilias7
Jan 28 2013, 14:45
QUOTE(Weekendman @ Jan 28 2013, 14:37 )
Παίκτη μπορούμε να πάρουμε το θέμα είναι ότι θα παίξει απο τον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας και μετά, για αυτό παραμένει ο Πάουελ μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του ΤΟΠ-16 και μετά αν τα γόνατα του δεν βολέψουν πιθανόν να τον στείλουμε στο σπίτι του.
Κατα τη γνωμη μου συντομα θα εχουμε εξελιξεις..Ισως γινει κι αυτο που λες..Να παρουμε καποιον κοντο στη θεση του Παουελ που αυτη τη στιγμη ειναι μεγαλυτερη αναγκη νομιζω..
benchwarmer
Jan 28 2013, 14:48
Δεν νομιζω οτι αυτη τη στιγμη υπαρχει ξενος που να μας κανει. Εκτος του οτι θα μπλεξουμε με αλλαγες ξενων κλπ, οποιοι ελευθεροι υπαρχουν αυτη την εποχη ειναι κυριως "σβουρες" και οχι παιχτες με τα στοιχεια που θελουμε. Εκτος εαν αλλαξουμε τελειως τροπο παιχνιδιου, που δεν γινεται να μας βγαινει καθε χρονο.
Υπαρχει και η περιπτωση βεβαια να μου διαφευγει καποιος (η να μην εχω σωστη αποψη για καποιον), και μακαρι να υπαρχει και να βρεθει ο καταλληλος. Αλλιως, για το ρολο του Μαντζαρη (που ειναι αμυντικος κυριως) εγω θα εμπιστευομουν τον Κατσιβελη ανετα. Χρειαζεται βεβαια να αρχισουν πλεον (ασχετα με τον τραυματισμο βεβαια αυτο), να αρχισουν να παιζουν και οι αλλοι αμυνα στην περιφερεια, κυριως ο Σπανουλης..
spysta
Jan 28 2013, 14:56
η ομαδα ειχε αναγκη απο ενισχυση και πριν τον τραυματισμο του Μαντζαρη ..
με εναν τελειωμενο ψυχολογικα Γκετσεβιτσιους,τον ευθραυστο Λο και τον ''μια ζεστη μια κρυο'' Σλουκα ..
χρειαζοταν παικτη για την περιφερεια
ΤΩΡΑ με τον τραυματισμο του βασικουρα ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ .. υπαρχει ενας ΠΟΛΥ σοβαρος λογος παραπανω
PanosIlio
Jan 28 2013, 14:58
Ο ρόλος του Μάντζαρη δεν είναι απλά αμυντικός.
Ο Μάντζαρης στην Ευρωλίγκα φέτος έχει 43% στα 3ποντα και 2.3 assist. Δεν συμπληρώνει απλά την 5άδα στην επίθεση. Αποφορτίζει τον Σπανούλη στο κατέβασμα, μπορεί να δημιουργήσει και να ολοκληρώσει με σωστή πάσα pick n roll και όταν είναι ελεύθερος στο 3ποντο είναι πολύ αξιόπιστος.
Βάλτε μέσα και το κομμάτι της άμυνας που είναι ο καλύτερος περιφερειακός αμυντικός που έχουμε και μιλάμε για βασικό γρανάζι της μηχανής.
Μακάρι ο Κατσίβελης να μπορεί να ανταποκριθεί. Ο Σλούκας σίγουρα μπορεί και πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι.
Στην άμυνα όμως έχουμε θέμα, και ειδικά τώρα που ο Λο είναι τραυματίας, ο οποίος είναι ο 2ος καλύτερος περιφερειακός αμυντικός που έχουμε.
Μακάρι να μπορέσουμε να το καλύψουμε το κενό του.
Περαστικά του και να επιστρέψει δυνατότερος του εύχομαι.
Κατσιβέλαρε!
Εμπρός στον αγώνα!
Ναι ναι και ας είναι άπειρος...Εγώ δεν θέλω να καεί αυτός ο παίχτης χωρίς να τον δούμε.
Weekendman
Jan 28 2013, 15:03
QUOTE(Manu7 @ Jan 28 2013, 15:00 )
Κατσιβέλαρε!
Εμπρός στον αγώνα!
Ναι ναι και ας είναι άπειρος...Εγώ δεν θέλω να καεί αυτός ο παίχτης χωρίς να τον δούμε.
Θα είναι δύσκολο να φτάσει τον Μάντζαρη στο πως αποφεύγει τα λάθη ,και να βάζει τα τρίποντα με την ίδια αποτελεσματικότητα όπως ο πρωην παίκτης του Περιστερίου ,αλλά είναι πράγματι ότι πιο κοντινό στο να παίξει τον ρόλο του αντι-Μαντζαρη στο τωρινό ρόστερ.
sir-elric
Jan 28 2013, 15:04
QUOTE(Manu7 @ Jan 28 2013, 15:00 )
Κατσιβέλαρε!
Εμπρός στον αγώνα!
ζηταμε απο το παιδι οχι απλα να πεσει στα βαθεια αλλα στην μεση του ατλαντικου δεκεμβρη μηνα εν μεσω τυφωνα. γιατι τα 2 επομενα παιχνιδια που ερχονται ειναι φωτια. αμυντικα δεν θα ειναι τρυπα αλλα επιθετικα και κυριως οργανωτικα.
silversurfer
Λίγο γρήγορα επειδή είμαι γραφείο περαστικά και σιδερένιος ο Μάντζαρης! Πολύ κρίμα για έναν αθλητή να χτυπάει και ειδικά με μια τόσο σοβαρή ζημιά όπως η ρήξη χιαστού! Κρίμα και πάλι κρίμα!
Αναφορικά με τη ζημιά στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη και είναι κ δύσκολο να βρεθεί παίκτης.. Υπάρχει κάτι καλό από όσες αποκλείστικαν από Ευρωλίγκα??
pain of salvation
QUOTE(benchwarmer @ Jan 28 2013, 14:48 )
Δεν νομιζω οτι αυτη τη στιγμη υπαρχει ξενος που να μας κανει. Εκτος του οτι θα μπλεξουμε με αλλαγες ξενων κλπ, οποιοι ελευθεροι υπαρχουν αυτη την εποχη ειναι κυριως "σβουρες" και οχι παιχτες με τα στοιχεια που θελουμε. Εκτος εαν αλλαξουμε τελειως τροπο παιχνιδιου, που δεν γινεται να μας βγαινει καθε χρονο.
Υπαρχει και η περιπτωση βεβαια να μου διαφευγει καποιος (η να μην εχω σωστη αποψη για καποιον), και μακαρι να υπαρχει και να βρεθει ο καταλληλος. Αλλιως, για το ρολο του Μαντζαρη (που ειναι αμυντικος κυριως) εγω θα εμπιστευομουν τον Κατσιβελη ανετα. Χρειαζεται βεβαια να αρχισουν πλεον (ασχετα με τον τραυματισμο βεβαια αυτο), να αρχισουν να παιζουν και οι αλλοι αμυνα στην περιφερεια, κυριως ο Σπανουλης..
Άνετα,δεν το λες.
Ο Κατσί μπορεί να έχει το κορμί,αλλά δεν έχει τόσο το μυαλό του Μάντζα.
(Είναι βεβαια μια χαρά αμυντικός...αυτόν δεν είχε βάλει ο γέρος πέρσι στο Μπιλμπάο να πιάσει τον Τζάκσον?)
Ο πρώτος έχει καλύτερα αθλητικά προσόντα,έχει όμως πιο άναρχο παιχνίδι.
Ο δεύτερος,έχει μια ηρεμία στο παιχνίδι του(και με το φοβερό assist/TO στα 20 λεπτά που παίζει) και σου στάζει το τριποντάκι σχεδόν εκεί που πρέπει.
Βέβαια με Κατσίβελη τώρα,θα έχουμε καρφώματα,τάπες και τέτοια
Το τελευταίο που λες πρέπει να γίνει.Όλη η ομάδα πρέπει να ανεβάσει την άμυνα της.
(Με τον Γκέτσε έχουμε θέμα...θέλει και εκεί διόρθωση)
SteveNashidis
Jan 28 2013, 15:10
QUOTE(sir-elric @ Jan 28 2013, 15:04 )
ζηταμε απο το παιδι οχι απλα να πεσει στα βαθεια αλλα στην μεση του ατλαντικου δεκεμβρη μηνα εν μεσω τυφωνα. γιατι τα 2 επομενα παιχνιδια που ερχονται ειναι φωτια. αμυντικα δεν θα ειναι τρυπα αλλα επιθετικα και κυριως οργανωτικα.
Εντάξει δεν παίζει και πρώτη φορά μπάσκετ ο κατσίβελης . έχει παίξει και στο ΟΑΚΑ και σε ματς της Ευρολίγκα. Καιρός να πάρει και αυτός την ευκαιρία του .
Περαστικά στον Μάντζαρη , δυστυχως χάνουμε ένα σημαντικό παίκτη .
Αλλά τι παίζει . Χθες χιαστό ο Ρόντο , σήμερα ο Μάντζαρης ...επιδημία ;
gspara
Jan 28 2013, 15:26
Μακαρι να εμφανιστει ο Κατσιβελης των πρωτων αγωνων της περσινης χρονιας.
rankin
Jan 28 2013, 15:32
Κρίμα για τον Βαγγέλη ...
Συνήθως κανείς δεν επιστρέφει το ιδιο καλός μετά απο τετοιο τραυματισμό... Κρίμα
tsouras o.a.c
Jan 28 2013, 15:46
Μαλλον δεν εχουμε καταλαβει το μεγεθος της απωλειας.Το impact του στο παιχνιδι ειναι τοσο μεγαλο που αμφιβαλλω εαν υπαρχει αλλος παικτης στην Ευρωπη που να μπορει να ειναι τοσο καλος,μεστος και να ειναι συμβιβασμενος με το να ειναι 2ο βιολι.
Οποτε η λυση ειναι μια.Να αλλαξει πλανο στησιματος ο Μπαρτζωκας,κατι το οποιο δεν ειναι ευκολο μεσουσης της περιοδου,αλλα που φαινεται να ειναι επιτακτικη αναγκη,περα απο τον τραυματισμο του Μαντζαρη.
Το ροστερ μαλλον διαμορφωνετε ως εξης:
Σπανουλης-Λο(επιρρεπης στους τραυματισμους)-Γκετσε-Κατσιβελης
Περπερογλου-Παπανικολαου-Πριντεζης
Αντιτς-Χαινς-Σερμαντινι-Μαυροειδης
Με αυτους μονο δυστυχως δεν παμε πουθενα.Τον Παουελ δεν τον υπολογιζω και απο οτι φαινεται θα ειναι η Ιφιγενεια για φετος!Το ερωτημα βεβαια ειναι εαν χρειαζομαστε μια δυνατη προσθηκη στο 1-2 ή στο 5,τωρα.Ας ελπισουμε να βρουν την λυση ολοι μαζι,παικτες-διοικηση-τεχνικο τιμ.
Υ.Γ1:Α,ρε Ντορσευ,πως μας καταντησες ετσι?
Υ.Γ2:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!ΜΗΝ ΤΟ ΒΙΑΣΤΕΙΣ!ΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΡΓΑ ΚΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΗΣ!
δε νομιζω οτι πρεπει να γινει μεταγραφη
Η χρονια ετσι κι αλλιως ειναι χαμενη....
Διωχνεις Μπαρτζωκα, δινεις χρονο συμμετοχης στους νεους ως το τελος της χρονιας και το καλοκαιρι χτιζεις ξανα ξεκινωντας με ενα σοβαρο προπονητή και -ίσως - χωρίς Σπανούλη.
Μεγάλη ατυχία ο τραυματισμός Μάντζαρη ( τις ευχές μου για καλή αποθεραπεία) αλλά μεγαλύτερη η επιλογή Μπαρτζώκα που εχει καταστρεψει Σλούκα, Παπ, Κατσίβελη
Ο Μάντζαρης στην Ευρωλίγκα φέτος έχει 43% στα 3ποντα και 2.3 assist. Δεν συμπληρώνει απλά την 5άδα στην επίθεση.
και μολις 0.5 λαθη, που τον τοποθετουν πρωτο στο A/ΤΟ στην Ευρωλιγκα..
Κατ'εμε ειναι μεσα στους 4 πιο κομβικους παιχτες της ομαδας -μαζι με Σπανουλη, Πριντεζη, Χαινς-, και δεν αναπληρωνεται το κενο του αυτη τη στιγμη απο κανεναν. Σε πρωτη φαση ενεργοποιουμε περισσοτερο τους Σλουκα και Κατσιβελη, και βλεπουμε..
Reggie Miller #31
Jan 28 2013, 16:24
Καλή επάνοδο στον Βαγγέλη και με το καλό να γυρίσει.Η αποθεραπεία θα παίξει τεράστιο ρόλο για την κατάσταση που θα γυρίσει,ειδικά αν δεν βιαστεί.
Μεγάλη ατυχία για τον ίδιο και για την ομάδα.Τι να πω.Μεγάλη γκαντεμιά ρε γμτ.
Reggie Miller #31
Jan 28 2013, 16:24
Καλή επάνοδο στον Βαγγέλη και με το καλό να γυρίσει.Η αποθεραπεία θα παίξει τεράστιο ρόλο για την κατάσταση που θα γυρίσει,ειδικά αν δεν βιαστεί.
Μεγάλη ατυχία για τον ίδιο και για την ομάδα.Τι να πω.Μεγάλη γκαντεμιά ρε γμτ.
Η ήττα από τον ΠΑΟΚ τώρα μοιάζει ακόμα μεγαλύτερη,γιατί τώρα έχεις ντέρμπυ,παίζοντας με απώλειες,ακόμα κι αν βρεις παίκτη είναι δύσκολο να μπει στο πνεύμα της ομάδας και αν χάσεις τη διαφορά πας λογικά με μειονέκτημα έδρας στα Play off.Συν το γεγονός ότι έχεις σε διάστημα μερικών ημερών ντέρμπυ,Ευρώπη με ματς φωτιά(όντας ήδη σε δύσκολη θέση) και τελικό κυπέλλου.
Eddie.Johnson
Jan 28 2013, 17:01
Καταρχήν να πώ δύο λόγια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: αξίζουν άπειρα συγχαρητήρια στην ομάδα και τον Σ.Μαρκόπουλο καί για την νίκη αλλά και για την εμφάνιση.Ναί μέν ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός χτές(οτι να ναι ήταν βασικά)αλλά ο ΠΑΟΚ νίκησε επειδή έπαιξε εκείνος πολύ καλά και κυρίως έβγαζε στο παρκέ απίστευτο πάθος και οργάνωση(αντίθετα εμείς παίζαμε το γνωστό σύστημα 'βαράτε τρίποντα κ έχει ο θεός...'
![shot.gif](../style_emoticons/default/shot.gif)
).Ο δε κόσμος του(πέρα απο τους γνωστούς ανεγκέφαλους που διαθέτουν όλες οι ομάδες έτσι κι αλλιώς)βοήθησε στο μέγιστο να φτάσει σε αυτή την νίκη και έδειξε στον Ολυμπιακό ότι σύντομα πρέπει να βρεί/κάνει ένα μπασκετικό γήπεδο που θα είναι πραγματική έδρα και όχι θέατρο/μεγάρο μουσικής όπως είναι το ΣΕΦ.
Κατα τ άλλα άν ήμουν εγώ προπονητής του Ολυμπιακού οι δηλώσεις μετά το παιχνίδι θα ήταν οι ακόλουθες 'Κύριοι σήμερα η ομάδα μας δέν κατέβηκε κάν στο γήπεδο,δέν υπήρχε οργάνωση,σύστημα,πάθος και ούτε κάν κάναμε τα βασικά του μπάσκετ.Ο ΠΑΟΚ μας νίκησε κατα κράτος,ήταν καλύτερος απο μας και αξίζει συγχαρητήρια.Τα μπάτζετ δέν κάνουν τις ομάδες.'
Ούτε σχόλια για διαιτητές,ούτε για απουσίες,ούτε για βαρύ πρόγραμμα
Κατα δεύτερο,η ομάδα μας πλέον δείχνει να βρίσκεται σε βαθύ ντεφορμάρισμα(ούτε με Μακάμπι παίξαμε καλά,ίσα ίσα χρειάζονταν πάλι 3δέκατα για να έχουμε ενα νέο κάζο) ή ίσως έχουν χαθεί πάλι οι ρόλοι - η γνωστή ατάκα για τα άσχημα παιχνίδια μέχρι την Αρμάνι στο Μιλάνο
![rolleyes.gif](../style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Μας έχει πάρει και ψυχολογικά απο κάτω αυτή η αδυναμία να παίξουμε το εξαιρετικό μπάσκετ των προηγούμενων μηνών και πιθανόν χρειαζόμαστε ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουμε.
Τώρα το ηλεκτροσόκ θα είναι η ήττα απο τον ΠΑΟΚ,κάποιες(και όχι κάποια)μεταγραφές ή κάτι άλλο...?
ΥΓ1.Κρίμα πραγματικά για τον Μάτζαρη,σιδερένιος και να τον ξαναδούμε σύντομα στα παρκέ.
ΥΓ2.Ο Ζέρβας του Σπόρ FM είπε για τον Πάργκο που έμεινε ελεύθερος απο το Κλίβελαντ ότι είναι καλή περίπτωση για μεταγραφή.
ΥΓ3.Οταν πήραμε Σερμαντίνι πολλοί έλεγαν τί θα τον κάνουμε κλπ.Ε,ευτυχώς που υπάρχει και αυτός γιατί με τραυματισμούς και Αντιτσ-ίαση μάλλον θα έμπαινε ο Τόμιτς για πεντάρι...
keraynopoylos
Jan 28 2013, 17:41
Δε μπορω καν να φανταστω την πικρα που θα νιωθει ενας αθλητης στην ηλικια του Ματζαρη, οταν τραυματιζεται σοβαρα πανω που αρχιζει να εξαργυρωνει τα τοσα χρονια σκληρης δουλειας... Περαστικα του και κουραγιο.
Ασχετο: ειδα καλα..; Το ντερμπυ την αλλη βδομαδα ειναι ΔΕΥΤΕΡΑ;;;
(νταξ, δε λεω, μπορουσαν να το βαλουν και Τριτη πρωι, εκει κατα τις 11πμ)
Μηπως εχει κανενας link για κατεβασμα ή stream του αγωνα με τον ΠΑΟΚ;
damian
Jan 28 2013, 19:38
Ρε Αγγελόπουλε κάνε ένα τηλεφώνημα προς Σερβία μεριά...
tsouras o.a.c
Jan 28 2013, 19:46
QUOTE(damian @ Jan 28 2013, 19:38 )
Ρε Αγγελόπουλε κάνε ένα τηλεφώνημα προς Σερβία μεριά...
+100000000000000
kotzito
Jan 28 2013, 20:16
Κριμα για τον Μαντζαρη.Περαστικα στο παιδι,σιδερενιος να ειναι και ελπιζω οταν γυρισει να ειναι ο Μαντζαρης που ξεραμε.Σταθερος χωρις λαθη στην επιθεση και να τρωει σιδερα στην αμυνα.
Παντως δεν ξερω τι με τρομαζει περισσοτερο.Το οτι χανουμε τον Μαντζαρη ή το οτι θα παρει περισσοτερο χρονο ο Γκετσεβιτσιους.Νταξει,στην επιθεση λογικα θα προσφερει παραπανω στο σκοραρισμα απο τον Μαντζαρη,αλλα απο την αλλη χανουμε εναν παικτη που μπορει να ξεκουραζει τον Σπανουλη στο κατεβασμα της μπαλας και επιπλεον οταν ειναι ο Γκετσε μεσα ειναι σαν να παιζουμε με 4 στην αμυνα.
Για τον Κατσιβελη εχω τις αμφιβολιες μου.Οχι τοσο για το αν μπορει να προσφερει,αλλα για το γεγονος οτι ο Μπαρτζωκας μου δινει την εντυπωση οτι δεν τον εμπιστευεται και τοσο πολυ.Και οχι μονο αυτον,αλλα και τον Σλουκα που θα παρει κι αυτος παραπανω χρονο συμμετοχης.Ευχομαι αυτο να λειτουργησει σαν κινητρο και για τους δυο να παιξουν καλα.Ατυχος κι αυτος παντως γιατι θα ειχε την ευκαιρια να παιξει ισως με Φενερ και ΠΑΟ,και τωρα χανει το ματς με τους Τουρκους και ειναι αμφιβολος για το ντερμπι.
QUOTE(keraynopoylos @ Jan 28 2013, 17:41 )
Ασχετο: ειδα καλα..; Το ντερμπυ την αλλη βδομαδα ειναι ΔΕΥΤΕΡΑ;;;
(νταξ, δε λεω, μπορουσαν να το βαλουν και Τριτη πρωι, εκει κατα τις 11πμ)
Ναι.Γιατι Παρασκευη παιζει ο ΠΑΟ Ευρωλιγκα,
Razorblade Fish
Jan 28 2013, 20:19
Ο Μάντζαρης δεν έχει μόνο τα κατάλληλα σωματικά προσόντα για την άμυνα που παίζει,είναι και πάρα πολύ έξυπνος και τσαμπουκαλεμένος.Δείτε για παράδειγμα πως σπάει τα σκριν...Επίσης ακόμα και αν καταφέρει ο Κατσίβελης να ανταπεξέλθει αμυντικά,ο Μάντζαρης ήταν υπερπολύτιμος και στην επίθεση...Άψογος στο κατέβασμα της μπάλας,τσακωμένος με το λάθος και πάρα πολύ αξιόπιστος από το τρίποντο.Μιλάμε ότι ήταν ότι ακριβώς χρειάζεται ένας παίκτης σαν τον Σπανούλη δίπλα του.Ο Κατσίβελης εκτός του ότι δεν έχει σουτ,είναι πιο ψαρωμένος και από νεοσύλλεκτο...Και ο αγχωμένος Μπαρτζώκας μόνο να τον βοηθήσει δεν μπορεί...
spysta
Jan 28 2013, 20:22
QUOTE(Razorblade Fish @ Jan 28 2013, 19:19 )
Ο Μάντζαρης δεν έχει μόνο τα κατάλληλα σωματικά προσόντα για την άμυνα που παίζει,είναι και πάρα πολύ έξυπνος και τσαμπουκαλεμένος.Δείτε για παράδειγμα πως σπάει τα σκριν...Επίσης ακόμα και αν καταφέρει ο Κατσίβελης να ανταπεξέλθει αμυντικά,ο Μάντζαρης ήταν υπερπολύτιμος και στην επίθεση...Άψογος στο κατέβασμα της μπάλας,τσακωμένος με το λάθος και πάρα πολύ αξιόπιστος από το τρίποντο.Μιλάμε ότι ήταν ότι ακριβώς χρειάζεται ένας παίκτης σαν τον Σπανούλη δίπλα του.Ο Κατσίβελης εκτός του ότι δεν έχει σουτ,είναι πιο ψαρωμένος και από νεοσύλλεκτο...Και ο αγχωμένος Μπαρτζώκας μόνο να τον βοηθήσει δεν μπορεί...
γι αυτο πρεπει και λογικα θα γινει μεταγραφη στο ασσοδυο ..
![wink.gif](../style_emoticons/default/wink.gif)
Chris Quinn, Jeremy Pargo ,Vlado Ilievski κτλ
καποιον θα βρουν
οχι τοσο να αντικαταστησει τον Βαγγελη (γιατι παικτη με τα χαρακτηριστικα του δυσκολα βρισκεις)
αλλα ΓΕΝΙΚΑ για ενισχυση που την χρειαζομαστε ΣΙΓΟΥΡΑ
keraynopoylos
Jan 28 2013, 20:30
QUOTE(kotzito @ Jan 28 2013, 18:16 )
Ναι.Γιατι Παρασκευη παιζει ο ΠΑΟ Ευρωλιγκα,
Σωστα.
Δεν εχω συνηθησει ακομα τα Πεμπτη-Παρασκευη της Ευρωλιγκας...
natouralistis
Jan 28 2013, 20:43
Καταρχήν περαστικά στο παιδί, κρίμα - πολύ κρίμα για τον ίδιο.
Για τον Ολυμπιακό δεν ξέρω κατά πόσο είναι τόσο σημαντική η απουσία του και το λέω αυτό γιατί:
Το "παίζει άμυνα" δεν είναι μετρήσιμο μέγεθος και αυτό νομίζω έχει φέρει παρερμηνεία στη κουβέντα μας. Δεν είναι πόντοι, σαν να έχανε για παράδειγμα κάποιον με 15π ΜΟ,ώστε να ξέρεις τι χάνεις. Είναι αλήθεια τόσο μεγάλη η προσφορά του Μάντζαρη στην ομάδα που τώρα θα έρθουν τα πάνω κάτω και θα χαθούν στόχοι? Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι εντελώς υπερβολικό σαν συμπέρασμα και δεν προκύπτει από πουθενά. Μόνο ένας παίχτης της ομάδας θα μπορούσε να δημιουργήσει δυσαρμονία με την απουσία του και αυτόν τον ξέρουν όλοι, είναι ο Σπανούλης.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη λογική ότι το "παίζει άμυνα", μπορεί και να γίνει μετρήσιμο μέγεθος. Παίζει πάντα καλά στην άμυνα? Επειδή φαντάζομαι μιλάμε για Ευρωλίγκα, ήταν καλός στην άμυνα με τη Σιένα? Ήταν καλός μέσα στην Ισπανία σε Κάχα και Μπαρτσελόνα? Μέσα στη Τουρκία, στο διασυρμό του πρώτου γύρου? Επειδή λοιπόν το θέμα είναι τι κερδίζεις και τι χάνεις, θεωρώ ότι χάνουμε μεν κέρδίζουμε δε. Αυτό που κερδίζουμε είναι ότι στην επίθεση θα απειλούν 5 και όχι 4. Ο Μάντζαρης είναι διακοσμητικός στην επίθεση, γι'αυτό και ο Σπανούλης βρίσκεται συνέχεια με βοήθειες πάνω του. Τα στατιστικά που έχουν αναφερθεί παραπάνω είναι το 1/10 της αλήθειας. Τι σημαίνει το μόλις 1 λάθος ανα αγώνα? Τα λάθη μετριώνται ανάλογα με το πόσες φορές πουλάς τη μπάλα όχι με το αν έφτασες στεφάνι σε ένα άλμα για ριμπαόυντ -μακρινό- που λέει και ο Βαγγέλας. Οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό να μη κάνει λάθη αφού στην επίθεση επιμελώς κρύβεται και αποφεύγει να προσπαθήσει να απειλήσει και να πάρει τη μπάλα στα χέρια. Επίσης το "καλό" ποσοστό στα 3ποντα, δεν λέει κάτι από μόνο του. Το θέμα είναι το πόσα στα πόσα, όχι το ποσοστό από μόνο του. Αν ο Μάντζαρης έχει σουτάρει 20 τρίποντα σε όλη την Ευρωλίγκα και έχει βάλει τα 8 σε 15 παιχνίδια, που κάπου εκεί θα είναι οι αριθμοί του, χάνουμε ένα παίχτη που σουτάρει 2 τρίποντα ανά παιχνίδι σε 30' συμμετοχής και βάζει το 1. Σιγά τα αυγά.
Επίσης, το κακό με το "παίζει άμυνα" εκτός του ότι δεν μετριέται, γιατί δεν μας έχει πεί κανένας , ποιοί είναι οι πόντοι που έχει δεχτεί απο τους αντιπάλους τους οποίους μάρκαρε μέχρι τώρα, είναι ότι δεν απαιτεί κάποιο σπουδαίο και δύσκολο να το βρείς ταλέντο. Θέληση είναι το μόνο που χρειάζεται. Συνήθως οι παίχτες που δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής τα δίνουν όλα στην άμυνα για να μπορέσουν να βρεθούν στο παρκέ και από εκεί και μετά να δείξουν ποιοί είναι και από επιθετικό ταλέντο. Νομίζω όλοι συμφωνούν ότι ο Μάντζαρης επιθετικά δεν το έχει και θα μπορούσε να μου δοθεί το δικαίωμα μετά τις τόσες ευκαιρίες που είχε να τον αποκαλώ αόρατο.
Συνεπώς δεν συμμερίζομαι την επικρατούσα άποψη, "ωχ Παναγία μου, τί μας βρήκε"
Αντίθετα θεωρώ ότι είναι η ώρα του Σλούκα να δείξει γιατί θεωρείται ο συνεχιστής των Διαμαντίδη - Παπαλουκά. Πολλές κλάσεις ανώτερος του Μάντζαρη κατ' εμε, σε οργάνωση, δημιουργία, σκόρ. Στην άμυνα αρκεί να θέλει να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Υ.Γ. Καλά είχες μάθει στη λούφα Βασιλάκη, ήρθε η ώρα από εκνευριστικά αδιάφορος, σε σημείο προκλητικό για τους συμπαίχτες σου, να τρέξεις και λίγο.
frenchman7
Jan 28 2013, 21:00
Και μην ξεχνάτε ότι ο Μάντζαρης έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στα τελευταία ντέρμπυ με τις άμυνες του στον ΔΔ.
Απ΄ότι θυμάμαι τον έπαιζε πολύ καλή άμυνα με αποτέλεσμα να τον κουράζει και να τον βγάζει εκτός ρυθμού...
Γενικά τα φοβάμαι πολύ τα 2 παιχνίδια με τον Παο, λόγω του συνεχιζόμενου ντεφορμαρίσματος, αλλά κυρίως
λόγω του άγχους που θα έχουν στο ΣΕΦ γνωρίζοντας ότι μπορεί να χάσουν το πλεονέκτημα...
tsouras o.a.c
Jan 28 2013, 21:34
QUOTE(natouralistis @ Jan 28 2013, 20:43 )
Για τον Ολυμπιακό δεν ξέρω κατά πόσο είναι τόσο σημαντική η απουσία του και το λέω αυτό γιατί:
Το "παίζει άμυνα" δεν είναι μετρήσιμο μέγεθος και αυτό νομίζω έχει φέρει παρερμηνεία στη κουβέντα μας. Δεν είναι πόντοι, σαν να έχανε για παράδειγμα κάποιον με 15π ΜΟ,ώστε να ξέρεις τι χάνεις. Είναι αλήθεια τόσο μεγάλη η προσφορά του Μάντζαρη στην ομάδα που τώρα θα έρθουν τα πάνω κάτω και θα χαθούν στόχοι? Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι εντελώς υπερβολικό σαν συμπέρασμα και δεν προκύπτει από πουθενά. Μόνο ένας παίχτης της ομάδας θα μπορούσε να δημιουργήσει δυσαρμονία με την απουσία του και αυτόν τον ξέρουν όλοι, είναι ο Σπανούλης.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη λογική ότι το "παίζει άμυνα", μπορεί και να γίνει μετρήσιμο μέγεθος. Παίζει πάντα καλά στην άμυνα? Επειδή φαντάζομαι μιλάμε για Ευρωλίγκα, ήταν καλός στην άμυνα με τη Σιένα? Ήταν καλός μέσα στην Ισπανία σε Κάχα και Μπαρτσελόνα? Μέσα στη Τουρκία, στο διασυρμό του πρώτου γύρου? Επειδή λοιπόν το θέμα είναι τι κερδίζεις και τι χάνεις, θεωρώ ότι χάνουμε μεν κέρδίζουμε δε. Αυτό που κερδίζουμε είναι ότι στην επίθεση θα απειλούν 5 και όχι 4. Ο Μάντζαρης είναι διακοσμητικός στην επίθεση, γι'αυτό και ο Σπανούλης βρίσκεται συνέχεια με βοήθειες πάνω του. Τα στατιστικά που έχουν αναφερθεί παραπάνω είναι το 1/10 της αλήθειας. Τι σημαίνει το μόλις 1 λάθος ανα αγώνα? Τα λάθη μετριώνται ανάλογα με το πόσες φορές πουλάς τη μπάλα όχι με το αν έφτασες στεφάνι σε ένα άλμα για ριμπαόυντ -μακρινό- που λέει και ο Βαγγέλας. Οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό να μη κάνει λάθη αφού στην επίθεση επιμελώς κρύβεται και αποφεύγει να προσπαθήσει να απειλήσει και να πάρει τη μπάλα στα χέρια. Επίσης το "καλό" ποσοστό στα 3ποντα, δεν λέει κάτι από μόνο του. Το θέμα είναι το πόσα στα πόσα, όχι το ποσοστό από μόνο του. Αν ο Μάντζαρης έχει σουτάρει 20 τρίποντα σε όλη την Ευρωλίγκα και έχει βάλει τα 8 σε 15 παιχνίδια, που κάπου εκεί θα είναι οι αριθμοί του, χάνουμε ένα παίχτη που σουτάρει 2 τρίποντα ανά παιχνίδι σε 30' συμμετοχής και βάζει το 1. Σιγά τα αυγά.
Επίσης, το κακό με το "παίζει άμυνα" εκτός του ότι δεν μετριέται, γιατί δεν μας έχει πεί κανένας , ποιοί είναι οι πόντοι που έχει δεχτεί απο τους αντιπάλους τους οποίους μάρκαρε μέχρι τώρα, είναι ότι δεν απαιτεί κάποιο σπουδαίο και δύσκολο να το βρείς ταλέντο. Θέληση είναι το μόνο που χρειάζεται. Συνήθως οι παίχτες που δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής τα δίνουν όλα στην άμυνα για να μπορέσουν να βρεθούν στο παρκέ και από εκεί και μετά να δείξουν ποιοί είναι και από επιθετικό ταλέντο. Νομίζω όλοι συμφωνούν ότι ο Μάντζαρης επιθετικά δεν το έχει και θα μπορούσε να μου δοθεί το δικαίωμα μετά τις τόσες ευκαιρίες που είχε να τον αποκαλώ αόρατο.
Αντίθετα θεωρώ ότι είναι η ώρα του Σλούκα να δείξει γιατί θεωρείται ο συνεχιστής των Διαμαντίδη - Παπαλουκά. Πολλές κλάσεις ανώτερος του Μάντζαρη κατ' εμε, σε οργάνωση, δημιουργία, σκόρ. Στην άμυνα αρκεί να θέλει να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Υ.Γ. Καλά είχες μάθει στη λούφα Βασιλάκη, ήρθε η ώρα από εκνευριστικά αδιάφορος, σε σημείο προκλητικό για τους συμπαίχτες σου, να τρέξεις και λίγο.
Η αμυνα δεν ειναι μετρησιμο ως μεγεθος και σιγουρα δεν ειναι ζητημα του ενος ,ιδιως στο σημερινο μπασκετ!Αυτο που ειναι προφανες για τον Μαντζαρη ειναι οτι εχει καποια στοιχεια,που και σωματικα,αλλα και νοητικα τον βοηθουν να υπερτερει σε σχεση με τους Σλουκα και Γκετσεβιτσιους σε συνθηκες ασφυκτικου man to man ή συνθετης αμυνας(γρηγορα ποδια,πιο μακρια χερια,καλυτερη αντιληψη του χωρου σε γρηγορες περιστροφες,καλες επιλογες σε καθαρες αμυνες).Καλως ή κακως ειναι και θεμα ιδιοσυγκρασιας,αφου δειχνει να ειναι σεταρισμενος σαν παικτης και οχι με κλιση σε up-tempo καταστασεις(κατι που εχει ο Σλουκας παρα πολυ με αποτελεσμα να εχει πιο πολυ το νου του στο πως θα φυγει πρωτος στην επιθεση,παρα στην αμυντικη προσηλωση).
Το να μετρησουμε ποσους ποντους εχουν βαλει η προσωπικοι του αντιπαλοι δεν λεει κατι,αφου ουτε 40 λεπτα μενει στο παρκε,ουτε μαρκαρει συνεχως τους ιδους παικτες!Το προβλημα εγκειται στο γεγονος οτι χωρις τον Μαντζαρη,ο Ολυμπιακος χανει ενα καθαρο μυαλο και στις 2 μεριες του γηπεδου,και εναν παικτη που οταν επαιζε, η ομαδα ηταν πιο δεμενη,με ισορροπια σε high-low καταστασεις και αποφορτιζε το Σπανουλη παρα πολυ.
Δεν φερνουμε την καταστροφη,απλα λεμε οτι γκαρντ με τα δικα του χαρακτηριστικα δεν βρισκεις ευκολα,ιδιως αυτην την στιγμη.
Υ.Γ:Δεν χρειαζεται να βαζει 15 ποντους και 5/5 τριποντα για να φαινεται η προσφορα του.φαντασου την Εφες χωρις τον Γκορντον,την Μπαρτσα χωρις τον Σαδα,την Ζαλγκιρις χωρις τον Καουκενας(τον φετινο).
Υ.Γ:Αν και τα των free-agents τωρα δεν τα ξερω,νομιζω οτι ο Παργκο δεν ειναι αυτο ακριβως που θελουμε.Ειδα σημερα οτι η Μπαρτσα εβαλε το χερι στην τσεπη για να παρει απο την Καχα τον Ολεσον.Δεν ξερω κατα ποσο ειναι διατεθειμενοι οι Αγγελοπουλοι να σπασουν καποιο συμβολαιο.
the_6_star_champ
Jan 28 2013, 21:42
QUOTE (natouralistis @ Jan 28 2013, 20:43 )
Φιλε σορρυ αλλα πιο μπακαλιστικη αναλυση θα νομιζα οτι μιλας για κρικετ.. Και παλι σορρυ για το υφοσ (μιλαω τελειωσ φιλικα) αλλα μου θυμιζεις κατι τυπους στο οακα που τους λες μα πρεπει ο καπονο να εχει plays για 10-15 σουτ ανα παιχνιδι βρεξει χιονισει κ σου λενε.. Μα πηρε 2 και τα εχασε..!! Πες μου εσυ λοιπον ποσοι παιχτες υπαρχουν σα το μαντζαρη να μπαινουν διπλα στο σπανουλη για να σκυλοαζουν αποκλιστικα στην αμυνα και στην επιθεση να οργανονουν αξιοπιστα κ να παιρνουν οτι περισσευει σε προσπαθειες κ να μην βγαζουν κιχ.. Κ φυσικα να το εκτελουν ολο αυτο τοσο καλα και οικονομικα... Θυμισου τα στατιστικα του κ το τεντεχ του στα περσινα ματσ με παο...ΤΕΡΑΣΤΙΑ απωλεια θεωρω για τον ολυμπιακο και θα φανει πιστευω....
ΥΓ: φιλοι ολυμπιακοι μην τρελενεστε αυτος ο παναθηναικος μαυτον τον "προπονητη"!! δεν μπορει να κερδισει ματς που κρινει τιτλο... Απλα και ρεαλιστικα.....
φιλε naturalisth αυτα που λες ερχονται σε αντιθεση με το γεγονος οτι τοσο ο Μπαρτζωκας όσο και ο Ντουντα τον θεωρουσαν βασικοτατο μελος της ομαδας, δινοντας του 20λεπτα συμμετοχης. Αυτο μονο τυχαιο δεν ειναι. Εσυ τον ρολο του στην επιθεση μπορει να τον θεωρεις διακοσμητικο, αλλα εγω λεω οτι παιχτη που να κανει ΤΟΣΟ καλα ΟΛΗ την χαμαλοδουλεια που χρειαζεται διπλα του ο Σπαν δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις όσο νομιζεις. Χειρισμο, οργανωση, σποτ σουτ, κυκλοφορια, καλη και γρηγορη αντιληψη, καθαρο μυαλο, και βεβαια αμυνα, ειναι στοιχεια που συνδυαζει και συνεισφερει σε μεγαλο βαθμο ο Μαντζαρης, και συμπληρωνουν ιδανικα τον ρολο του Σπανουλη. Γι'αυτο και τοσο ο Ντουντα, όσο και ο Μπαρτζωκας τον προτιμουσαν απο τον Σλουκα, παρολο που πραγματι σε σκοραρισμα και δημιουργια υπερτερει.
ΥΓ: Δεν σ'επιασα. Επειδη η προσωπικη αμυνα δεν αποτυπωνεται με καποιο μετρησιμο στατιστικο, δεν πρεπει να την λαμβανουμε υποψιν??
natouralistis
Jan 28 2013, 21:59
QUOTE (Anaz @ Jan 28 2013, 21:43 )
φιλε naturalisth αυτα που λες ερχονται σε αντιθεση με το γεγονος οτι τοσο ο Μπαρτζωκας όσο και ο Ντουντα τον θεωρουσαν βασικοτατο μελος της ομαδας, δινοντας του 20λεπτα συμμετοχης. Αυτο μονο τυχαιο δεν ειναι. Εσυ τον ρολο του στην επιθεση μπορει να τον θεωρεις διακοσμητικο, αλλα εγω λεω οτι παιχτη που να κανει ΤΟΣΟ καλα ΟΛΗ την χαμαλοδουλεια που χρειαζεται διπλα του ο Σπαν δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις όσο νομιζεις. Χειρισμο, οργανωση, σποτ σουτ, κυκλοφορια, καλη και γρηγορη αντιληψη, και βεβαια αμυνα, ειναι στοιχεια που συνδυαζει και συνεισφερει σε μεγαλο βαθμο ο Μαντζαρης, και συμπληρωνουν ιδανικα τον ρολο του Σπανουλη. Γι'αυτο και τοσο ο Ντουντα, όσο και ο Μπαρτζωκας τον προτιμουσαν απο τον Σλουκα, παρολο που πραγματι σε σκοραρισμα και δημιουργια υπερτερει.
Μα δεν νομίζω ότι με όσα είπα, έρχομαι σε αντίθεση με το ότι ο Μάντζαρης θεωρείται και δικαίως βασικότατο μέλος της ομάδας από Μπαρτζώκα και Ντούντα. Καλώς και ορθώς γίνεται αυτό, απο εκεί και πέρα όμως, ήρθε πράγματι η καταστροφή? Τόσο αναντικατάστατη η δουλειά του Μάντζαρη? Γνώμη μου σαφώς και όχι, έγραψα αυτά που πιστεύω παραπάνω. Απόδειξη αληθείας αυτών που ισχυρίζομαι, είναι η μη ύπαρξη Μαντζάρηδων στις άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας. Δεν είναι τόσο τόσο σημαντικοί οι παίχτες που παίζουν ΜΟΝΟ άμυνα και στην επίθεση δεν. Κανείς δεν θυσιάζει έτσι τη μια θέση απο τις πέντε. Τεράστια η συμβολή του παιδιού, καταλυτική η παρουσία του στο σφουγγάρισμα αλλά μπορεί να πάρει κι άλλος τη "δουλειά".
QUOTE (Anaz @ Jan 28 2013, 21:43 )
ΥΓ: Δεν σ'επιασα. Επειδη η προσωπικη αμυνα δεν αποτυπωνεται με καποιο μετρησιμο στατιστικο, δεν πρεπει να την λαμβανουμε υποψιν??
![huh.gif](../style_emoticons/default/huh.gif)
Χθές μόλις έκανα ένα ποστ, που εκθείαζα τη σημαντικότητα της άμυνας σε ένα σπορ όπως το μπάσκετ. Δεν είπα ότι δεν πρέπει να τη παίρνουμε σοβαρά, είπα ότι δεν αποτυπώνει το αν είναι αληθές πως ο Βαγγέλης τα πήγε καλά στα αμυντικά του καθήκοντα, έγραψα και τα ματς και δεύτερον δεν είναι μια παράμετρος του παιχνιδιού η οποία απαιτεί σπάνιο και δυσεύρετο ταλέντο.
Zephyr
Jan 28 2013, 22:05
Το ότι ο Μάντζαρης είναι πολύτιμο γρανάζι, δεν σημαίνει ότι είναι αναντικατάστατος. Καλό παιδί, εργάτης του παρκέ, πολύ καλός αμυντικός που σταθεροποίησε το σουτ του σε καλά επίπεδα, αυτό μέχρι εκεί. Τα ίδια θεωρητικά μπορεί να προσφέρει και ο Κατσίβελης, για τον οποίο όλοι σχεδόν συμφωνούσαν πέρσι ότι είναι σαφώς πιο εξελίξιμος από Σλούκα/Μάντζαρη λόγω σωματικών προσόντων. Όλα είναι θέμα συγκυριών, αν ο Κατσίβελης αρπάξει την ευκαιρία μπορεί να καθιερωθεί, αυτή είναι η ευκαιρία του (όπως και του Σλούκα, να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει σταθερά).
Από κει και πέρα, αν είναι να γίνει μεταγραφή καλύτερα να γίνει στην περιφέρεια παρά στην ρακέτα. Γιατί αν ο Κατσίβελης δεν "βγει" είναι μεγάλο το ρίσκο να πας να βγάλεις χρονιά με Σπανούλη, Σλούκα και από κει και πέρα τον Λο μια σακάτη μια υγιή και τον Γκέτσε να βολοδέρνει.
είπα ότι δεν αποτυπώνει το αν είναι αληθές πως ο Βαγγέλης τα πήγε καλά στα αμυντικά του καθήκοντα
Δηλαδη εσυ διαφωνεις με αυτο?
Αν παντως ο Μαντζαρης ειναι ενας παιχτης που δεν προσφερει κατι ιδιαιτερο στην αμυνα και αντικαθισταται ευκολα, ενω παραλληλα στην επιθεση ειναι διακοσμητικος-ανυπαρκτος, πως εξηγεις οτι επαιζε 20 λεπτα (και προτιμοταν απο τον Σλουκα ας πουμε)? Αυτα τα δυο δεν ερχονται σε αντιθεση?
Προφανως η απωλεια του Μαντζαρη δεν ειναι εξισου σημαντικη με μια -χτυπα ξυλο- ενδεχομενη απωλεια του Σπαν, που θα ηταν μαλλον καταδικαστικη για τους στοχους μας. Αποτελει ομως πολυτικοτατο γραναζι της μηχανης κατα τη γνωμη μου, κι οποιαδηποτε τετοια απωλεια ειναι πολυ σημαντικη, ειδικα για μια ομαδα που στηριζεται κυριως στη χημεια της.
natouralistis
Jan 28 2013, 22:33
QUOTE (Anaz @ Jan 28 2013, 22:06 )
Δηλαδη εσυ διαφωνεις με αυτο?
Σε μια γενική βάση δεν θα διαφωνήσω όχι, είναι καλός αμυντικά ο Μάντζαρης, επίτρεψε μου να έχω ενστάσεις για την αποτελεσματικότητά του σε αρκετά φετινά παιχνίδια. Η άμυνά του πάνω στον Πόποβιτς της Ζαλγκίρις μας κόστισε μια εντός έδρας ήττα, μέσα στη Τουρκία ο Φάρμαρ μας γλέντησε, στην Ισπανία όλοι οι περιφερειακοί της Κάχα κάνανε βόλτες..Γι'αυτό και μίλησα για μη μετρήσιμο μέγεθος. Δηλαδή σε ποια ματς τα πήγε καλά στην άμυνα και σε ποια όχι.
QUOTE (Anaz @ Jan 28 2013, 22:06 )
Αν παντως ο Μαντζαρης ειναι ενας παιχτης που δεν προσφερει κατι ιδιαιτερο στην αμυνα και αντικαθισταται ευκολα, ενω παραλληλα στην επιθεση ειναι διακοσμητικος-ανυπαρκτος, πως εξηγεις οτι επαιζε 20 λεπτα (και προτιμοταν απο τον Σλουκα ας πουμε)? Αυτα τα δυο δεν ερχονται σε αντιθεση?
Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πεί. Δεν είπα ποτέ ότι δεν προσφερει κατι ιδιαιτερο στην αμυνα ή ότι δεν πρέπει να παίζει. Είπα ότι κάνει σημαντική δουλειά, ενίοτε βέβαια αποτυγχάνει να τη φέρει εις πέρας. Τώρα το γιατί προτιμάται έναντι του Σλούκα, θεωρώ πως έχει να κάνει με το τι θεωρεί καλό ο Σπανούλης. Έχει να κάνει με κάτι που έχω ξαναγράψει, ο Μάντζαρης δέχτηκε να παίξει τον χαμάλη του Σπανούλη, ο Σλούκας όχι. Όταν θα μπεί στο παρκέ θα αξιώσει προσπάθειες γιατί πιστεύει πολύ στον εαυτό του και δεν συμβιβάζεται με τη χαμαλοδουλειά. Γι'αυτό οι κόουτς προτιμούν τον Μάντζαρη και προκειμένου να είναι καλά ο Σπανούλης καλά κάνουν.
pain of salvation
Jan 28 2013, 23:27
Καλύτερος,χειρότερος,σημαντικός,ασήμαντος,
το θέμα είναι ότι έχουμε μάθει 2 χρόνια να παίζουμε με Μάντζαρη.
Δεν νομίζω να προλαβαίνουμε,να τον αντικαταστήσουμε επάξια με εσωτερική μεταγραφή.
Ούτε να αλλάξουμε και στυλ.
Μακάρι να βγω ψεύτης.
...φέρτε τον Μπέβερλυ να τελειώνουμε...
QUOTE(natouralistis @ Jan 28 2013, 22:33 )
Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πεί. Δεν είπα ποτέ ότι δεν προσφερει κατι ιδιαιτερο στην αμυνα ή ότι δεν πρέπει να παίζει. Είπα ότι κάνει σημαντική δουλειά, ενίοτε βέβαια αποτυγχάνει να τη φέρει εις πέρας. Τώρα το γιατί προτιμάται έναντι του Σλούκα, θεωρώ πως έχει να κάνει με το τι θεωρεί καλό ο Σπανούλης. Έχει να κάνει με κάτι που έχω ξαναγράψει, ο Μάντζαρης δέχτηκε να παίξει τον χαμάλη του Σπανούλη, ο Σλούκας όχι. Όταν θα μπεί στο παρκέ θα αξιώσει προσπάθειες γιατί πιστεύει πολύ στον εαυτό του και δεν συμβιβάζεται με τη χαμαλοδουλειά. Γι'αυτό οι κόουτς προτιμούν τον Μάντζαρη και προκειμένου να είναι καλά ο Σπανούλης καλά κάνουν.
Γι'αυτο ειπα "αν", δεν εβαλα λογια στο στομα σου.
Προσωπικα δε νομιζω οτι ειναι "εγωιστικο" το ζητημα, οπως το παρουσιαζεις. Αλλα καθαρα πρακτικο. Τα στοιχεια του Μαντζαρη βολευουν περισσοτερο γι'αυτο τον ρολο που θελει η ομαδα να παιζει ο περιφερειακος διπλα στον Σπανουλη.Προσφερουν καλυτερη αρμονια και αποτελεσματικοτητα στην ομαδα, παιρνοντας τα μεγιστα απο τον Σπανουλη.
natouralistis
Jan 29 2013, 01:09
Όλο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης έβγαλαν πάντως οι Λο και Πάουελ. Καλύτερα και ο Μαυροειδής, μοναδική απουσία η οποία θα είναι μόνιμη ο Μάντζαρης, ενόψει Φενέρ και Παο.
Σίγουρα η πιο δύσκολη εβδομάδα για τον Μπαρτζώκα απ' όταν ανέλαβε την ομάδα.
AZ1980
Jan 29 2013, 02:06
Μεγάλη πίκρα αυτό με τον Μάντζαρη... Ελπίζω να είναι σύντομα σιδερένιος ο παικταράς, θα λείψει τραγικά φέτος και από την ομάδα του, αλλά και κυρίως από την Εθνική...
![sad.gif](../style_emoticons/default/sad.gif)
Καλό κουράγιο κι από μένα στον Βαγγ, με την ευχή να πεισμώσει και να γυρίσει ακόμα καλύτερος κι από πριν. Είναι μάγκας και πιστεύω πως θα το καταφέρει!
rankin
Jan 30 2013, 20:37
Δηλώσεις Μπαρτζώκα
"Δεν είμαι DJ που παίζει με playlist στον χρόνο συμμετοχής των παικτών. Απέχει πολύ από την πραγματικότητα αυτό. Αν δεν το κάνεις αυτό, το να μοιράζεις τον χρόνο στους παίκτες, θα επέλθει γρήγορα κούραση και ντεφορμάρισμα."
Ενώ τώρα είμαστε σε φουλ φόρμα...
"Θα κάνουμε υπομονή. Σε μια ομάδα δομημένη και σοβαρή δεν μπορείς να προσθέσεις παίκτη άμεσα."
Να υποθέσω οτι η μεταγραφή Πάουελ μεσα σε 5 μέρες ήταν ασόβαρη κίνηση...
"Ο Παπανικολάου δεν είναι ντεφορμέ και θα το δείξει".
Τι εννοεί;
Ο κόουτς ώρες ώρες με αυτά που λέει με προκαλεί να τον σχολιάσω...
Weekendman
Feb 2 2013, 00:14
Ωραία και ο Κατσίβελης θα είναι διαθέσιμος ,γιατί δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να προκύψει με τα φάουλ στο ντέρμπι η αν γίνουν απρόοπτα τύπου Σάτο...
frenchman7
Feb 7 2013, 14:45
Ελπίζω ο Μπαρτζω να βάλει επιτέλους Κατσίβελη σήμερα, και δεν εννοώ για 5 φάσεις
Ρε κοουτς δώσε χρόνο στο παλικάρι να δούμε κι εμείς κι εσύ τι θα δείξει, μην τον καις!
Αν δεν τον δοκιμάσεις τώρα πότε θα το κάνεις?
-Μάντζαρης οφ
-Σχετικά εύκολο παιχνίδι
-Ανασες σε Σπαν-Λο-Σλούκα εν' όψει τελικού
Reggie Miller #31
Feb 7 2013, 16:17
QUOTE(frenchman7 @ Feb 7 2013, 14:45 )
Ελπίζω ο Μπαρτζω να βάλει επιτέλους Κατσίβελη σήμερα, και δεν εννοώ για 5 φάσεις
Ρε κοουτς δώσε χρόνο στο παλικάρι να δούμε κι εμείς κι εσύ τι θα δείξει, μην τον καις!
Αν δεν τον δοκιμάσεις τώρα πότε θα το κάνεις?
-Μάντζαρης οφ
-Σχετικά εύκολο παιχνίδι
-Ανασες σε Σπαν-Λο-Σλούκα εν' όψει τελικού
Απολύτως σωστό.Και ας βάλει αρκετά και τον Γκέτσε και ας είναι χωνί...
tzagasdog
Feb 7 2013, 18:14
o Powell έχει 1 κάρφωμα και ενα alley oop σημερα.... χαχα
Weekendman
Feb 7 2013, 18:27
QUOTE(tzagasdog @ Feb 7 2013, 18:14 )
o Powell έχει 1 κάρφωμα και ενα alley oop σημερα.... χαχα
Και για πρωτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού στην φυσική του θέση ως πάουερ φόργουορντ(αν θυμάμαι καλά)!
tzagasdog
Feb 7 2013, 20:30
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.