Help - Search - Members - Calendar
Full Version: METAΓΡΑΦΕΣ-ΡΟΣΤΕΡ 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
jhantzop
A1
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΟΚ
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

A2 ΝΟΤΟΥ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΛΥΒΙΑ
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΤΕΡΨΙΘΕΑ
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
(ΕΠΑΡΧΙΑ)
(ΕΠΑΡΧΙΑ)

Α2 ΒΟΡΡΑ

Α' ΕΣΚΑ

Β' ΕΣΚΑ

Γ' ΕΣΚΑ

Α' ΕΣΚΑΝΑ
jhantzop
Ηλιούπολη

«Η Διοικούσα Επιτροπή του γυναικείου τμήματος μπασκετ του Γ.Σ. Ηλιούπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την διεθνή αθλήτρια Χριστίνα Θεοδώρου για ακόμα ένα χρόνο. Παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων η Χριστίνα επέλεξε να παραμείνει στην ομάδα μας με την οποία αναδείχτηκε 5η σκόρερ στην Α2, τη χρονιά που μας πέρασε. Παράλληλα συνεχίζεται η μεταβατική περίοδος με δοκιμές αθλητριών και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για το ρόστερ της περιόδου 2017-2018»

«Η Διοικούσα Επιτροπή του γυναικείου τμήματος μπασκετ του Γ.Σ. Ηλιούπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για 4η συνεχή χρονιά με την διεθνή αθλήτρια Ελένη Γεωργούση που ήταν στην 6αδα των κορυφαίων σκορερ και τριπόντων στο πρωτάθλημα της Α2. Στο πλαίσιο της μεταβατικής περιόδου η ομάδα μας αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Εθνική Κύπρου, η οποία θα λάβει μέρος στους ΑΜΚΕ, στο Σαν Μαρίνο»

Πηγή: www.basketa.gr
jhantzop
Αγία Παρασκευή
Χριστίνα Πετυχάκη, Λήδα Πολιτοπούλου, Σοφία Κλείτσα και Νικόλ Γκάνια παραμένουν.
Αποχώρησαν Χριστίνα Κοντογιάννη και Δανάη Καμμένου.
Ευαγγελία Βαμβακά από Κρόνο Γέρακα.
jhantzop

Καμμένου, Κοντογιάννη (από Αγία) και Τσουκαλά (από ΕΦΑΟΖ) στα Καλύβια.
jhantzop
Παρέμειναν Καλύβια οι Ναταλί Πλούμπη, Δώρα Μαστρογιαννίδου, Μαίρη Ρεντζεπέρη, Ραφαέλα Πολίτη, Βάσια Παζαρίδη, και Αγγελική Βιντζηλαίου.

Η έτερη Βιντζηλαίου οδεύει προς Ηλιούπολη.
jhantzop
Δάγλας έφυγε από Πρωτέα Βούλας ο οποίος οδεύει προς Α2 Νότου... το βλέπω για 13 ομάδες.
Gkos
Ευχαριστουμε για την αμεση ενημερωση κυριε Γιαννη.
leonkalf
QUOTE (jhantzop @ May 24 2017, 21:04 ) *
Δάγλας έφυγε από Πρωτέα Βούλας ο οποίος οδεύει προς Α2 Νότου... το βλέπω για 13 ομάδες.

13 ομάδες που??
ggrilik
QUOTE (leonkalf @ May 25 2017, 16:09 ) *
13 ομάδες που??


Α2 Νότου.
Ο φίλος jhantzop υπονοεί πως ο Πρωτέας δεν θα κατέβει Α1 αλλά Α2 νότου.
Τώρα αν κυριολεκτεί γνωρίζοντας κάτι (περι οικονομικών δυσχερειών του Πρωτέα φαντάζομαι) ή είναι σχήμα λόγου για να δείξει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην Βούλα, δεν γνωρίζω.

Πάντως η κατάσταση είναι ολίγον τραγική. Τι ολίγον.. Σκέτα νέτα δραματική. Στο βόλεϋ απο 10 ομάδες που επιτρέπεται να παίξουν ευρώπη θα πάνε μόλις τέσσερις (άνδρες και γυναίκες Ολυμπιακού και άνδρες ΠΑΟΚ και Φοίνικα Σύρου..).
Το μπάσκετ ανδρών κάπως φυτοζωεί ακόμα. Απο το γυναικείο μάλλον μόνο ο Ολυμπιακός θα δηλώσει.

Το δυστύχημα είναι πως ενώ τελευταία το μέσο επίπεδο σε παγκορασίδες (βόλεϋ αλλά εγώ λέω και μπάσκετ) έχει ανέβει αισθητά οι κοπέλες απλά δεν πολυπροσπαθούν στην συνέχεια, και λίγο πιο μετά τα παρατάνε μια που οι πιθανότητες για κάποιο μέλλον σε επαγγελματικό επίπεδο είναι να κλαίν οι ρέγκες...

Αλλά βγήκα εκτός θέματος..


Gkos
Αμα δεν εχει λεφτα ολακερος Πρωτεας Βουλας δεν παμε καλα,καθολου καλα...
jhantzop
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Επέστρεψε η Δεληγιάννη στον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα της η Βολιώτισσα Ευτυχία Δεληγιάννη αφού αποδέχτηκε την πρόταση της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ. Μετά την ανανέωση της Εύης Κυριατζίδου ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε μέσα στο καλάθι με μια έμπειρη βολιώτισα στην καταγωγή φόργουορντ .

Η παίκτρια έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Την τριετία 2011-14 έπαιξε στη Νίκη Λευκάδας , την περίοδο 2014-15 αγωνίστηκε ξανά με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου στην Α1, το 2015-16 με την Ολύμπια Λάρισας στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ πέρυσι με τη Νίκη Λευκάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή καλωσορίζει την Ευτυχία στην ομάδα.

Η Ευγενία Κωτούλα στον Ολυμπιακό Βόλου

Στη δεύτερη μεταγραφική του κίνηση προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου αποκτώντας την Ευγενία Κωτούλα. Η 31χρονη φόργουορντ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Α1 τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού όσο και με αυτή του Αρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ευγενία Κωτούλα κατάγεται από την Κοζάνη και έως τη σεζόν 06-07 αγωνίστηκε στο Λασσάνη Κοζάνης στην Α2 , την περίοδο 2007-08 αγωνίστηκε στον Αίαντα Ευόσμου στην Α1 , τις περιόδους 2008-10 αγωνίστηκε με τον Παναθλητικό στην Α2 , το 2010-11 γύρισε στο Λασσάνη Κοζάνης για την Α2 , το 2011-12 αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας στην Α1 , το 2012-13 στέφτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας αγωνιζόμενη με τον Παναθηναϊκό στην Α1 , το 2013-14 αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης στην Α1 , το 2014-16 αγωνίστηκε στη γενέτειρα της με το Λασσάνη στο τοπικό και το 2016-17 με τον Πιερικό-Αρχέλαο στην Α2 .

Εχει στο βιογραφικό της και την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση με την Εθνική Νέων Γυναικών με την οποία , ως βασικό στέλεχος, κατέλαβε την τέταρτη θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2005.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλωσορίζει την Ευγενία Κωτούλα στην ομάδα μας και ευχαριστεί τους διοικούντες την ομάδα του Λασσάνη Κοζάνης για την αναγνώριση των τόσων χρόνων αθλητικής παρουσίας της στην ομάδα τους.

Ανανέωσε η Ταντουρόφσκα

H Aνα Ταντουρόφσκα για ακόμη μια χρονιά θα συνεχίσει την συνεργασία της με τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου αφού συμφώνησε με την Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ώστε να πετύχει το στόχο της παραμονής και να καταστήσει την ομάδα ανταγωνιστική σ΄ αυτό.

Η Ανα αποτέλεσε φέτος έναν βασικό πυλώνα επιτυχίας της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία όντας η τέταρτη σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α2 και πρώτη στην ιστορία της κατηγορίας στα τρίποντα με 78 σε μια σεζόν, καταρρίπτοντας το ρεκόρ της Βολιώτισσας Παναγιώτας Τσιαμπούρη.

Είναι σούτινγκ γκαρντ (26 χρόνων, 1.75 ύψος) πρόπερσι αγωνιζόταν στην Αδριατική Λίγκα, έχει αγωνισθεί στο παρελθόν τόσο στην Αρτέμιδα όσο και στον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της περιόδου 2014-15, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της FYROM .

Ήδη η Ανα βρίσκεται στη χώρα της για προετοιμασία με την Εθνική Γυναικών της χώρας της, ενόψει των υποχρεώσεων της για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2018.

Η Ελένη Ζήτη παρέμεινε στον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμη μια χρονιά η Ελένη Ζήτη με τη διαχρονική και σημαντική παρουσία στη βολιώτικη γυναικεία Καλαθοσφαίριση .

«Η δυναμική Ελένη Ζήτη , δεν θα μπορούσε να λείψει από την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας για αξιοπρόσεκτη παρουσία στην Α1 Εθνική κατηγορία, αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 αλλά μπορεί να καλύψει επάξια και το κενό στις θέσεις των ψηλών με την πληθωρικότητα και το ταλέντο της. Βοηθά δε, σε πολλούς τομείς ενώ αξιοσημείωτη είναι η προσφορά της στη βελτίωση των νεαρών αθλητριών της ομάδας μας λόγω της μεγάλης εμπειρίας της. Η Ελένη είναι μαζί με τη Νίκη Ζέρβα οι αρχηγοί της ομάδας και αναπόσπαστα κομμάτια της.», αναφέρει ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Κάτοικος Βόλου και του χρόνου η Ραφαέλα Σουλτάνη

Για άλλη μια χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου η ταλαντούχα Βολιώτισσα “combo guard” Ραφαέλα Σουλτάνη. «Η Ραφαέλα τη φετινή χρονιά ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας μας ενώ κατέκτησε τη τρίτη θέση στο πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η Σουλτάνη γεννήθηκε στο Βόλο το 1991 και έχει ύψος 1.71. Το πρώτο της δελτίο το έβγαλε στην Ανάληψη Βόλου σε ηλικία μόλις 9 χρόνων. Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στις νεάνιδες το 2006 με τον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης και κατέκτησε το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα το 2007 με το Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης.

Αν και μόλις 26 χρόνων έχει ήδη αγωνισθεί συνολικά 7 χρονιές στην Α1 με τις ομάδες: Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης (3 χρονιές), με τον Ολυμπιακό Βόλου (3 χρονιές) και με την Ολυμπιάδα Λάρισας (1 χρονιά) ενώ επίσης έχει αγωνισθεί και στην Α2 τόσο με τον Ολυμπιακό Βόλου όσο και με τα Μελίσσια στην Αθήνα.

Ήταν μέλος όλων των αναπτυξιακών κατηγοριών της Εθνικής Ελλάδας, ως βασικό στέλεχος με 40 λεπτά συμμετοχής στις κορασίδες και στις Νέες Γυναίκες ενώ την περίοδο 2012-13 και 2015-16 αναδείχθηκε 2η και 3η στις ασσίστ στην Α1 Εθνική κατηγορία.»

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Χώρισαν Ψυχογιού και Νίκη Λευκάδας

Μια από τις αθλήτριες με την πιο σημαντική παρουσία τα τελευταία χρόνια στην Νίκη Λευκάδας δεν θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας την νέα χρονιά . Ο λόγος για την Καρδιτσιώτισα γκαρτντ Μαντώ Ψυχογιού . Η διοίκηση της Νίκης ανακοίνωσε : ¨Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο, για όσα πρόσφερες Μαντώ! Καλή αντάμωση!"

Η 28χρονη αθλήτρια έκανε την ακόλουθη δήλωση στο nikilefkadaswbc.gr: «Ύστερα από μια πενταετή παρουσία στην ομάδα της καρδιάς μου, την Νίκη, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Είμαι γεμάτη από υπερηφάνεια για αυτά που έχω καταφέρει με αυτό το Σωματείο και φεύγω νιώθοντας ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στην ιστορία της Νίκης. Θέλω να δώσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου στους ανθρώπους της Διοίκησης που τόσα χρόνια προσπάθησαν να μη μας λείψει τίποτα, στους προπονητές μου και φυσικά σε όλα τα κορίτσια με τα οποία συνεργάστηκα. Αφήνω στο τέλος τον υπέροχο κόσμο που στηρίζει την ομάδα και έχω να τους πω να μην σταματήσουν ποτέ να την ακολουθούν!!! Εύχομαι τα καλύτερα στο νέο Δ.Σ. και είμαι σίγουρη πως θα καταφέρουν να κρατήσουν την ομάδα ψηλά!»

Πηγή: www.sportshero.gr
jhantzop
ΜΕΛΑΣ: Μεταγραφικές κινήσεις

Ο ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος προχωρά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα χρονιά στην Α' ΕΣΚΑ Γυναικών και ήδη υπήρξε σχετική ανακοίνωση από την ομάδα που αγωνίζεται στο κλειστό του Αιγάλεω:

Συνεχίζονται οι συζητήσεις με τις αθλήτριες του συλλόγου που επιθυμούν είτε τη συνέχιση της αγωνιστικής τους παρουσίας με τα χρώματα του ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος, είτε την αποχώρησή τους.

Με συντονισμένες ενέργειες οι έφοροι του τμήματος με τη νέα μας προπονήτρια εξηγούν τους στόχους και τα θέλω του συλλόγου προσελκύοντας το ενδιαφέρον των παλαιών και νέων αθλητριών.

Ήδη αναφέρουμε την ανανέωση των Κονταλή Κατερίνας, Σκεπετάρη Σοφίας, της αρχηγού μας Γιακάλου Δέσποινας, της Λυκούδη Θάλειας, της Κορρέ Εύας, της Μονεμβασίου Ελένης & της Καρανικόλα Χρυσάνθης.

Επιθυμία να αποχωρήσουν εξέφρασαν οι Ζουρνή & Παπανικολάου, τις οποίες ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα σχέδιά τους.

Νέες προσθήκες έμπειρων και ελπιδοφόρων αθλητριών, αυτές των Σολωμού Ελένης & Χριστοφόρου Βιολέτας (1997, Μαρούσι, 1,86) ενώ συζητήσεις και το scouting συνεχίζεται για την επίτευξη των υψηλών στόχων.

Η Ελένη Σολωμού (ύψος 1,83) ξεκίνησε την καριέρα της το 1997, στην ΜΕΝ Ιλίου. Το 2002 πήρε μεταγραφή για το ΔΑΣΑΛ Άνω Λιοσίων, όπου έμεινε για 2 χρόνια, παίζοντας στην Α1 των Γυναικών, κατακτώντας παράλληλα (2002,2003) την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Τη σεζόν 2004-2005 πήρε μεταγραφή για τον ιστορικό Σπόρτιγκ. Εκεί στα Πατήσια στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στις Γυναίκες στην Α1, ενώ με την ομάδα Νεανίδων του συλλόγου πήρε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Ακολούθησε μια πορεία σε ομάδες Α2 Γ.Σ. Περιστερίου (2005-2006), Άγιοι Ανάργυροι (2006-2007), Αγία Παρασκευή (2007-2009), Άρης Θήβας (2009-2010). Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την ανάγκασαν να αφήσει για λίγο τις Εθνικές Κατηγορίες και να παίξει στον Πορφύρα (Ά ΕΣΚΑΝΑ, 2010-2011) και ΜΕΝ Ιλίου (Γ' ΕΣΚΑ 2011-2012), ενώ επέστρεψε στην ομάδα στην οποία διακρίθηκε, στην προηγούμενη σεζόν (2012-2013). Εκεί, με τη φανέλα του Εύνικου Άνω Λιοσίων έπαιξε και πάλι στην Α1 Γυναικών.

Πηγή: www.basketblog.gr



Στο «τιμόνι» του Άρη Πετρούπολης ο Γιαννουλάκης!

Τα ηνία του γυναικείου τμήματος του Άρη Πετρούπολης ανέλαβε ο Άγγελος Γιαννουλάκης, που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο!

Ο κόουτς Γιαννουλάκης υπήρξε άμεσος συνεργάτης του Άγγελου Τσίκληρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, όπου μαζί κατάφεραν να κερδίσουν την άνοδο των «κυανέρυθρων» στην Α1, την παραμονή εκεί τη σεζόν που μόλις πέρασε, αλλά και τη συμμετοχή στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για το 2017.

Πλέον ανοίγει μία νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα, με στόχο να επιστρέψει το σωματείο της Πετρούπολης στον δρόμο των επιτυχιών, συμμετέχοντας στην Α2 Νότου της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: www.woman2woman.gr
jhantzop
Τζιότζιος ο αντιΣυρόπουλος στον Ηρακλή

Ο Τάσος Τζιότζιος συνεχίζει την συνεργασία του με τον Ηρακλή στα τμήματα υποδομής (κορασίδες - νεάνιδες) αλλά αναβαθμίζεται και σε πρώτος προπονητής στην γυναικεία ομάδα στην θέση του Σίμου Συρόπουλου.

Πηγή: www.sportshero.gr
jhantzop
Ιωαννίδου και του χρόνου στον Σπόρτιγκ

Από την Νικολίνα Ιωαννίδου που είχε μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στον Σπόρτιγκ ξεκίνησε το χτίσιμο της φετινής ομάδας η ιστορική ομάδα των Πατησίων που έχει βέβαια σαν βασικό στόχο την επάνοδο της ομάδας στην Α1.

Η 23χρονη γκαρντ στάθηκε άτυχη πέρυσι στο ματς με τις Εσπερίδες στα Πατήσια (τραυματίστηκε λίγο πριν το φινάλε) και έχασε τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε κάτι που στοίχισε στην ομάδα του Σταύρου Νανάκου.

Η Καστοριανή αθλήτρια όμως ανανέωσε, επανέρχεται δριμύτερη και πάνω σε αυτή θα χτιστεί το φετινό ρόστερ της ομάδας.


Η Αναστασία Τσέρου στην Νίκη Λευκάδας

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ανακοινώνει ότι η αθλήτρια Αναστασία Τσέρου (22χρ. – 1.68) θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Σωματείου μας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Άρη Πετρούπολης και είναι γέννημα-θρέμμα της ιστορικής ομάδας του Δ.Α.Σ Άνω Λιοσίων (Εύνικου). Η κύρια αγωνιστική της παρουσία ήταν στην Α2, όμως έχει αγωνιστεί με τις προηγούμενες ομάδες της και στην Α1 , τη σεζόν 2015-16 με τον Άρη Πετρούπολης και 2012-13 με τον Εύνικο. Τα βασικά της χαρακτηριστικά είναι η ταχύτητα και η εξαιρετική της αμυντική ικανότητα.

Η 22χρονη γκάρντ δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr: «Είναι μεγάλη μου χαρά που την επόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι στην ομάδα της Νίκης Λευκάδας. Ευχαριστώ την Διοίκηση και τον Coach για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ ξανά στην Α1, έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία και ξέροντας τι προσπάθεια να κάνω ώστε να προσφέρω το καλύτερο δυνατό στην νέα μου ομάδα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και επιθυμία μου θα ήταν ο κόσμος να βοηθήσει και φέτος την ομάδα στην προσπάθεια που καταβάλει».


Ανανέωσε η Χριστίνα Λίτσι στις Εσπερίδες Καλλιθέας

To Αρκάδι Ρεθύμνου παραχώρησε για ένα ακόμη χρόνο την Χριστίνα Λίτσι στις Εσπερίδες Καλλιθέας.

Μετά τον προπονητή Γιώργο Ρουμπελάκη και την κρητική πόϊντγκαρντ Νίκη Γιγουρτάκη ανανέωσε και η Χριστίνα Λίτσι .

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Καλλιθέας αναφέρει: «Ο στόχος της ανανέωσης παραμονής του βασικού κορμού της γυναικείας ομάδας που συνεισέφερε σημαντικά στην άνοδο στην Α1 συνεχίζεται . Σήμερα με την σύμφωνη γνώμη και του Αρκαδίου Ρεθύμνου (ο πρόεδρος κ. Φώτης Τσιμπούκας το ΔΣ και ο προπονητής σήμα κατατεθέν Κώστας Πλευράκης), η 20χρονη φόργουορντ Χριστίνα Λίτσι παραμένει για ένα ακόμη χρόνο στον σύλλογό μας ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά το Αρκάδι Ρεθύμνου για την βοήθειά του και φυσικά την αθλήτρια που μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά θα είναι μαζί μας και στην Α1. Καλή χρονιά Χριστίνα ....Και έπεται συνέχεια για την νεοφώτιστη αλλά φιλόδοξη ομάδα μας ...»


Δεν θα συνεχίσει στην Δάφνη η Έλενα Βλάνη

Χωρίς την Έλενα Βλάνη θα πορευτεί η Δάφνη Αγίου Δημητρίου στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Η εξαιρετική σουτέρ και πολύ έμπειρη αθλήτρια δεν θα ανανεώσει την συνεργασία της με την ομάδα που ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και λογικά αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα της.

Η Βλάνη ήταν μια από τις τρεις αθλήτριες που έπαιξε και στα 22 παιχνίδια της ομάδας φέτος, ενώ ήταν 4η σκόρερ και 4η σε λεπτά συμμετοχής.


Πηγή: www.sportshero.gr

jhantzop
Η Χρύσα Καψοκόλη συμφώνησε με τις Εσπερίδες Καλλιθέας

H Χρύσα Καψοκόλη είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Εσπερίδων Καλλιθέας . Η δυναμική 25χρονη γκαρντ είχε εξαιρετική χρονιά με τον Φοίνικα Πειραιά και ο Γιώργος Ρουμπελάκης έκρινε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στην νέα χρονιά στην Α1 και της εμπιστεύτηκε μία θέση στο ρόστερ της ομάδας.


Ετοιμάζει δυνατή ομάδα ο Φάρος Κερατσινίου

Αποφασισμένος να κάνει μια αξιόλογη πορεία στην Α1 είναι ο Φάρος Κερατσινίου και το δείχνει από την πρώτη κιόλας κίνησ του ενόψει της νέας σεζόν.

Η διοίκηση της ομάδας έχοντας την διάθεση να «χτίσει» πάνω σε γερές βάσεις ξεκίνησε από την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ζωή Κεχαγιά η οποία επιστρέφει στην κορυφαία Εθνική κατηγορία με την ομάδα την οποία βοήθησε τα μέγιστα να πάρει την άνοδο.


Σημαντική ενίσχυση για Πυλαία με Παπαρδέλα

Μετά την Στέλλα Σταμπή από την Καλαμαριά η ΑΕ Πυλαίας απέκτησε και την Βάσω Παπαρδέλα από τον Αρη . Η Βάσω Παπαρδέλα αγωνίζεται σαν σμολ και πάουερ φόργουορντ και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα της Πυλαίας .


Πηγή: www.sportshero.gr
ggrilik
Μετά την Άννα Σπυριδοπούλου που μετακόμισε απο την Βούλα στον Πειραιά, το ίδιο κάνει και η Αγγελική Νικολοπούλου.

Καλή κίνηση απο τον Ολυμπιακό που προφανώς βάζει στα σκαριά την δύσκολη επιχείρηση "ανανέωση". Νομίζω θα είναι καλό και για την Νικολοπούλου, αρκεί να παίζει και στην Ευρώπη, που νομίζω θα παίζει. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έμαθε απο το λάθος του και στην νέα χρονιά θα πάει πιο μαλακά και πιο οικονομικά ωστε να χτίσει ομάδα σε γερές βάσεις και τα καλά θα έρθουν στην πορεία.

Ο Πρωτέας τώρα .. δύσκολα τα πράγματα. Έχει νέο και άπειρο (σε γυναικείο αλλά και γενικώς) προπονητή, τον Παναγιώτη Σαββάτη και να δούμε τι επιλογές θα κάνει. Αν δεν κάνει τις σωστές η ομάδα της Βούλας θα έχει πρόβλημα.

Πάντως επειδή εγώ δεν είμαι της άποψης πως πρέπει να λέμε "μπάσκετ γυναικών" αντί "γυναικείο μπάσκετ", το λέω ακριβώς "γυναικείο μπάσκετ" γιατί πιστεύω πως πρόκειται περι άλλου αθλήματος, το γεγονός πως ο νέος προπονητής δεν μοιάζει να έχει δουλέψει με γυναίκες ποτέ με κάνει ν ανησυχώ λιγάκι για την Βούλα.


http://www.sportshero.gr/index.php/women-b...-ston-olympiaco
http://www.sportshero.gr/index.php/women-b...dagla-o-proteas
benchwarmer
Ο Ολυμπιακός μαζεύει σιγά σιγά και την υπόλοιπη Εθνική, με Σπυριδοπούλου να έχει ανακοινωθεί και να ακολουθούν μάλλον Νικολοπούλου και Σωτηρίου.

Επίσης σήμερα ανακοινώθηκαν και 2 ξένες, η Βικτόρια Μακόλεϊ και η Μίρνα Μάζιτς (ίσως μόνο για την Ευρώπη τελικά αυτή ως κοινοτική).

Σε κάθε περίπτωση βέβαια ό,τι μεταγραφή και να γίνει από την ελληνική αγορά, τα πλήγματα με Χατζηνικολάου και Δημητράκου δύσκολα αναπληρώνονται...


* Ο Πρωτέας πάει για διάλυση?
ggrilik
Μεταγραφική παράνοια

Τελικά η Νικολοπούλου δεν μπορεί να φύγει απο τον Πρωτέα αν δεν τα στάξει ο Ολυμπιακός.
Δεν έχει κλείσει ... οκταετία w00t.gif

http://www.sportshero.gr/index.php/women-b...-i-nikolopoulou
QUOTE
Το θέμα της μετακίνησης της Αγγελικής Νικολοπούλου από τον Πρωτέα στον Ολυμπιακό δεν έχει τελεσιδικήσει. Η αθλήτρια ανήκει στην ομάδα της Βούλας μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, σύμφωνα με τον Νόμο περί 8αετίας σε ένα σωματείο που έχει πληρώσει για να εντάξει μια αθλήτρια στην συνθεσή του όπως έγινε πριν από 7 χρόνια στην περίπτωση της Νικολοπούλου.


Σκλάβα και με τον νόμο λοιπόν. Μάλλον γι αυτό παίζει ΤΟΣΟ αγχωμένα στα φιλικά της εθνικής..
Αλλά δεν πειράζει. Τι είναι 8 χρονάκια μπροστά στα 100 χρόνια καριέρας που έχει ένας μπασκετμπολίστας..

Μήπως κάτι σάπιο υπάρχει στους νόμους και τους κανονισμούς των μεταγραφών? Λέω. Μήπως.
Γιατί ακούω και χειρότερα. Να ζητάνε λεφτά της τάξης του χιλιάρικου απο τους γονείς (ή την ομάδα μεταγραφής - που σιγά μην τα δώσει - άρα απ τους γονείς που τα σκάνε ούτως ή άλλως) δεκατριάχρονων και δεκατετράχρονων ... κοριτσιών blink.gif

Κι αν δεν έχεις και Ελληνικό διαβατήριο είναι πολύ χειρότερα. Ή σκλάβος για πάντα, ή σου κόβουν το μπάσκετ όπως έγινε με ττην Ενίσα Σεμιανάκου, ή αν μπορείς την κάνεις για εξωτερικό σαν την Ζέντα Μέλνικα.

Ζέντα σ'αγαπάμε ποτέ δεν σε ξεχνάμε.

[*] Για όσους δεν γνωρίζουν, η Ζέντα αν και μεγάλωσε κι έμαθε μπάσκετ σην παλαβοχώρα είχε την ατυχία να μην διαθέτει Ελληνικό γονίδιο σαν τον Ιάκωβο Τσακαλίδη (αρχικό όνομα Αλεξέι Λέντκοβ - αλήθεια, που να ναι αυτό το ελληνοπαίδι? Κάπου Μαϊάμι νομίζω..) ή τον Τάιλερ Κουίνσυ Ντόρσεϊ, ή τον Ζακ Όγκαστ.

Το θέμα σηκώνει κουβέντα γιατί ναι μεν να έχουν οι ομάδες κάποιο έξτρα κίνητρο να δουλέψουν σε παίκτριες με προοπτική (που όμως πλην εξαιρέσεων δεν βλέπω να το κάνουν ) αλλά μην κάνουμε και τα παιδιά σκλάβους στις διαθέσεις διαφόρων παρανοϊκών παραγοντίσκων..
Δεν γίνεται η λύση να είναι ένας κανονισμός που έτσι κι αλλιώς δεν μοιάζει καθόλου να υπηρετεί τον στόχο του ενώ οι κακές παρενέργειές του σκάνε συνέχεια στην μούρη μας...
Κύριοι, υπάρχουν πιο έξυπνες λύσεις ανταμοιβής των ομάδων που δουλεύουν στα φυτώρια.

..Ναι, τώρα η ΕΟΚ και το υπουργείο μ'ακούσαν και καλά.... rolleyes.gif


To σιχαίνομαι να έχω πάντα δίκιο..

QUOTE (ggrilik @ Mar 6 2017, 01:19 ) *
Ο Μιχάλης μας είπε με βεβαιότητα για τις σκοτεινές δυνάμεις που καταδυναστεύουν την ομάδα του - εννοώντας να υποθέσω την διαιτησία, ταυτόχρονα όμως δεν τσιγκουνεύτηκε τα καλά λόγια για τον Ηρακλή για την γενική αρχηγό του την Λία Τραμουντάνη και στην έφορο Βιολέττα Ορζέλ.
Και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα. wacko.gif
Αυτά τραβάς όμως όταν έχεις την ατυχία να βρεθείς σε lose-lose κατάσταση. Ανεβαίνεις στην Α1? σε αλλάζουν για κάποιον εμπειρότερο. Δεν ανεβαίνεις? Σε απολύουν ως αποτυχημένο.


QUOTE
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μιχάλης Καπουρνιώτης αποχαιρετά Ολυμπιακό Βόλου και Μεταμόρφωση (Διοίκηση - παίχτες- φιλάθλους).

Αναλυτικά :
"Μια όμορφη μπασκετική χρονιά έφτασε στο τέλος της.. Ένας όμορφος ΚΥΚΛΟΣ κλείνει!!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2016-17


Χαμένες πήγαν οι υποκλίσεις Μιχάλη μου..
skt
QUOTE (ggrilik @ Jun 8 2017, 13:05 ) *
Μεταγραφική παράνοια

Τελικά η Νικολοπούλου δεν μπορεί να φύγει απο τον Πρωτέα αν δεν τα στάξει ο Ολυμπιακός.
Δεν έχει κλείσει ... οκταετία w00t.gif

http://www.sportshero.gr/index.php/women-b...-i-nikolopoulou


Σκλάβα και με τον νόμο λοιπόν. Μάλλον γι αυτό παίζει ΤΟΣΟ αγχωμένα στα φιλικά της εθνικής..
Αλλά δεν πειράζει. Τι είναι 8 χρονάκια μπροστά στα 100 χρόνια καριέρας που έχει ένας μπασκετμπολίστας..

Μήπως κάτι σάπιο υπάρχει στους νόμους και τους κανονισμούς των μεταγραφών? Λέω. Μήπως.
Γιατί ακούω και χειρότερα. Να ζητάνε λεφτά της τάξης του χιλιάρικου απο τους γονείς (ή την ομάδα μεταγραφής - που σιγά μην τα δώσει - άρα απ τους γονείς που τα σκάνε ούτως ή άλλως) δεκατριάχρονων και δεκατετράχρονων ... κοριτσιών blink.gif

Κι αν δεν έχεις και Ελληνικό διαβατήριο είναι πολύ χειρότερα. Ή σκλάβος για πάντα, ή σου κόβουν το μπάσκετ όπως έγινε με ττην Ενίσα Σεμιανάκου, ή αν μπορείς την κάνεις για εξωτερικό σαν την Ζέντα Μέλνικα.

Ζέντα σ'αγαπάμε ποτέ δεν σε ξεχνάμε.

[*] Για όσους δεν γνωρίζουν, η Ζέντα αν και μεγάλωσε κι έμαθε μπάσκετ σην παλαβοχώρα είχε την ατυχία να μην διαθέτει Ελληνικό γονίδιο σαν τον Ιάκωβο Τσακαλίδη (αρχικό όνομα Αλεξέι Λέντκοβ - αλήθεια, που να ναι αυτό το ελληνοπαίδι? Κάπου Μαϊάμι νομίζω..) ή τον Τάιλερ Κουίνσυ Ντόρσεϊ, ή τον Ζακ Όγκαστ.

Το θέμα σηκώνει κουβέντα γιατί ναι μεν να έχουν οι ομάδες κάποιο έξτρα κίνητρο να δουλέψουν σε παίκτριες με προοπτική (που όμως πλην εξαιρέσεων δεν βλέπω να το κάνουν ) αλλά μην κάνουμε και τα παιδιά σκλάβους στις διαθέσεις διαφόρων παρανοϊκών παραγοντίσκων..
Δεν γίνεται η λύση να είναι ένας κανονισμός που έτσι κι αλλιώς δεν μοιάζει καθόλου να υπηρετεί τον στόχο του ενώ οι κακές παρενέργειές του σκάνε συνέχεια στην μούρη μας...
Κύριοι, υπάρχουν πιο έξυπνες λύσεις ανταμοιβής των ομάδων που δουλεύουν στα φυτώρια.

..Ναι, τώρα η ΕΟΚ και το υπουργείο μ'ακούσαν και καλά.... rolleyes.gif


To σιχαίνομαι να έχω πάντα δίκιο..





Χαμένες πήγαν οι υποκλίσεις Μιχάλη μου..


Αδερφέ πάλι γκάφα...από το ανδρικό του Ολυμπιακού και της Μεταμόρφωσης έφυγε..όχι από το γυναικείο όπου παραμένει και υπάρχει ήδη ανακοίνωση... αδιάβαστο σε βλέπω καλοκαιριάτικα
ggrilik
QUOTE (skt @ Jun 10 2017, 14:36 ) *
Αδερφέ πάλι γκάφα...

Ναι, ε? rolleyes.gif εντάξει. Μια δυο γκάφες παραπάνω...
Χαίρομαι που έμεινε γιατί δεν είναι καλό ν αλλάζουν οι προπονητές σαν πουκάμισα.
Καλό 2017-2018 στον Βόλο εύχομαι.
benchwarmer
Ανακοινώθηκε τελικά και η Νικολοπούλου από Ολυμπιακό.

Επομένως το ρόστερ πλέον είναι κάπως έτσι:

Άντερσον - Νικολοπούλου - Γκοτζή(?)
Μάλτση - Σταμάτη - Χαλιβέρα(?)
Σωτηρίου - Μπόνη(?)
Καλτσίδου - Σπυριδοπούλου - Κοσμά(?)
Μακόλεϊ - Μάζιτς - Φουράκη - Παπαμιχαήλ(?)

Θα αποκτηθούν φαντάζομαι και άλλες δύο κοινοτικές για το Γιούροκαπ, ενώ από Ελληνίδες δεν υπάρχει και κάτι άλλο να πάρει, φαντάζομαι θα φύγουν και κάποιες (Γκοτζή, Μπόνη, Παπαμιχαήλ, κάτι τέτοιο). Όποια άλλη ομάδα πάρει κάποια από αυτές, εννοείται δυναμώνει αρκετά στη μάχη για την 2η θέση.
ggrilik
QUOTE (benchwarmer @ Jun 7 2017, 22:56 ) *
* Ο Πρωτέας πάει για διάλυση?

Όχι, αλλά θα φλερτάρει πολύ έντονα με Α2.

Θα πάρει δύο αντί για τρείς ξένες, ούτε φέτος μεταγραφή Ελληνίδας, μείον (-) Νικολοπούλου, μείον (-) Σπυριδοπούλου,
έφυγε (-) και η η Ιβάνα η Ράτζα για NCAA (αυτήν γενικώς την χάσαμε καθώς δεν υπάρχει πρόβλεψη στον νόμο για ταχεία απόδοση υπηκοότητας λόγω αριστείας ή κάτι και η ΕΟΚ δεν έκανε τα .. μαγικά της), σύν (+) Χριστίνα Κίτσιου που ανάρρωσε απο την ρήξη χιαστών, πιθανόν να χάσει και καμιά Τσιχλάκη, Μυλωνάκη, Μάντυ Ανστασοπούλου για NCAA

Βλέπω να παίζουν και με κορασίδες.. Δύσκολο το έργο.

http://www.sportshero.gr/index.php/women-b...tebei-o-proteas
ethn
Η ομάδα της γειτονιάς μου θα ζοριστεί πιστεύω αρκετά φέτος....Ακουγόταν έντονα μεχρι πριν κάνα δυο εβδομάδες οτι θα πάει κατευθείαν Α2 γιατί δεν θα υπήρχαν χορηγοί ουτε δυνατότητα ξένων παικτριών ως εκ τούτου. Χάιρομαι να διαβάζω την συνέντευξη του κ.Βασιλειάδη που ουσιαστικά λέει οτι η ομάδα θα κατέβει κανονικά στην Α1 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ

Oddeyes
QUOTE (benchwarmer @ Jun 20 2017, 14:00 ) *
Ανακοινώθηκε τελικά και η Νικολοπούλου από Ολυμπιακό.

Επομένως το ρόστερ πλέον είναι κάπως έτσι:

Άντερσον - Νικολοπούλου - Γκοτζή(?)
Μάλτση - Σταμάτη - Χαλιβέρα(?)
Σωτηρίου - Μπόνη(?)
Καλτσίδου - Σπυριδοπούλου - Κοσμά(?)
Μακόλεϊ - Μάζιτς - Φουράκη - Παπαμιχαήλ(?)

Θα αποκτηθούν φαντάζομαι και άλλες δύο κοινοτικές για το Γιούροκαπ, ενώ από Ελληνίδες δεν υπάρχει και κάτι άλλο να πάρει, φαντάζομαι θα φύγουν και κάποιες (Γκοτζή, Μπόνη, Παπαμιχαήλ, κάτι τέτοιο). Όποια άλλη ομάδα πάρει κάποια από αυτές, εννοείται δυναμώνει αρκετά στη μάχη για την 2η θέση.



Καλησπέρα. Η Γκοτζή έφυγε, η Μπαλτά γύρισε, η Φουράκη Πήγε στο Σπορτιγκ, η Παπαμιχαήλ στον Φάρο
benchwarmer
QUOTE(Oddeyes @ Jun 29 2017, 14:19 ) *
Καλησπέρα. Η Γκοτζή έφυγε, η Μπαλτά γύρισε, η Φουράκη Πήγε στο Σπορτιγκ, η Παπαμιχαήλ στον Φάρο


smile.gif

Ο Φάρος αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι φαβορί για την 2η θέση, καθώς είναι πολύ πιθανό να πάρει δανεική και την Λικέντρα Τζόνσον. Η οποία του χρόνου κλείνει 5ετία στην Ελλάδα και μάλλον θα γίνουν προσπάθειες για να βγει διαβατήριο (από τον Ολυμπιακό? από την ομοσπονδία για την Εθνική?).

Γενικώς μάλλον ησυχία, για τις θέσεις 2 και κάτω το βασικότερο θα είναι ποιες ομάδες θα μπορέσουν/επιλέξουν να έχουν 3 ξένες...
ggrilik
QUOTE (benchwarmer @ Jun 29 2017, 20:05 ) *
smile.gif

Ο Φάρος αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι φαβορί για την 2η θέση, καθώς είναι πολύ πιθανό να πάρει δανεική και την Λικέντρα Τζόνσον. Η οποία του χρόνου κλείνει 5ετία στην Ελλάδα και μάλλον θα γίνουν προσπάθειες για να βγει διαβατήριο (από τον Ολυμπιακό? από την ομοσπονδία για την Εθνική?).

Γενικώς μάλλον ησυχία, για τις θέσεις 2 και κάτω το βασικότερο θα είναι ποιες ομάδες θα μπορέσουν/επιλέξουν να έχουν 3 ξένες...

Ο Φάρος την Λικέντρα? Είναι πρωταπριλιά ε?
benchwarmer
QUOTE(ggrilik @ Jun 29 2017, 23:52 ) *
Ο Φάρος την Λικέντρα? Είναι πρωταπριλιά ε?


Κι εγώ κάπως έτσι αντέδρασα στην αρχή...

http://www.sdna.gr/mpasket/a1-gynaikon/art...xtypima-o-faros

Εδώ το έχω διαβάσει, δεν ξέρω.

Ο Ολυμπιακός πάντως έχει ήδη ανακοινώσει 2 Αμερικανίδες, στην Ευρώπη δεν επιτρέπονται άλλες. Αν κοιτάνε μπροστά και σκέφτονται το ελληνικό διαβατήριο, θα πρέπει να μείνει στην Ελλάδα (που περνάει καλά νομίζω) κάπως..
benchwarmer
Για Α1 αναλυτικά εδώ, το οποίο ανανεώνεται πολύ τακτικά:

http://www.sportshero.gr/index.php/women-b...agrafiko-pazari
jhantzop
Η Άννα Χιώτη στα Μελίσσια

Ο ΚΑΟ Μελισσίων με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Άννας Χιώτη. Τα τελευταία χρόνια η Άννα αγωνίστηκε στο Περιστέρι, τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου (Α1), τον Σπόρτιγκ (Α2), την ΑΕΚ Περιστερίου και τον Άρη Πετρούπολης (Α2). Πρόκειται για μία παίκτρια που καλύπτει τις θέσεις κοντά στη ρακέτα (center, 25 ετών, 187εκ) και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας με την εμπειρία της, παρά το μικρό της ηλικίας της. Την καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία.

Στα Μελίσσια και η Ειρήνη Αθανασίου

Ο ΚΑΟ Μελισσίων με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συμφωνία του με την Ειρήνη Αθανασίου. Η έμπειρη shooting guard, με τις αγωνιστικές της ικανότητες και την ποιότητα του χαρακτήρα της, έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας, δίνοντας ακόμη μία αξιόπιστη λύση στην προσπάθειά της για την επίτευξη των στόχων της. Η Ειρήνη έχει αγωνιστεί σε Ιάσωνα Νίκαιας, Πειραϊκό, Πορφύρα, Ατρόμητο Πειραιά, Ελευθερία Μοσχάτου, Εσπερίδες (Ίκαρος Καλλιθέας) και Φάρο Κερατσινίου. Την τελευταία αγωνιστική περίοδο (2016-17) ήταν από τις πρωταγωνίστριες της ομάδας της (Φάρος) στον δρόμο για την Α1. Καλωσορίζουμε την Ειρήνη στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία.

Πηγή: www.melissiabc.gr
jhantzop
Μιας και δεν υπάρχει κάπου συγκεντρική η πληροφορία για την Α2 Νότου:

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ - ΠΡΑΣΣΑ)
ΕΜΕΙΝΑΝ: ΞΑΝΘΟΥ
ΗΡΘΑΝ: ΠΑΝΤΑΖΗ (ΠΑΟΚ), ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ), ΟΥΖΟΥΝΗ (ΠΑΓΚΡΑΤΙ), ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΥ, ΣΙΓΑΛΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ), ΡΟΥΤΣΗ (ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ), ΜΗΤΣΗ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)
ΕΦΥΓΑΝ: ΣΤΑΜΑΤΗ (ΚΑΛΥΒΙΑ), ΑΥΤΖΗ (ΚΑΛΥΒΙΑ), ΤΖΑΝΕΤΑΤΟΥ (ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ), ΦΑΡΟΥ (ΑΓΓΛΙΑ)

ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΕΜΕΙΝΑΝ: ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ Μ, ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ Α
ΗΡΘΑΝ: ΠΡΙΟΝΑ (ΗΛΙΟΥΤΠΟΛΗ), ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ), ΤΣΑΦΑΡΑ (ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ)
ΕΦΥΓΑΝ: ΔΑΝΟΥΣΗ (ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ)
ΕΜΕΙΝΑΝ: ΓΚΑΝΙΑ, ΠΕΤΥΧΑΚΗ, ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΛΕΙΤΣΑ, ΚΟΥΚΗ
ΗΡΘΑΝ: ΒΑΜΒΑΚΑ (ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ), ΓΡΙΣΠΟΥ (ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ)
ΕΦΥΓΑΝ: ΚΑΜΜΕΝΟΥ (ΚΑΛΥΒΙΑ), ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ (ΚΑΛΥΒΙΑ), ΜΑΚΡΥΝΙΚΑ (ΜΕΛΑΣ), ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ (ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ)

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (ΤΣΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗΣ)
ΕΜΕΙΝΑΝ:
ΗΡΘΑΝ:
ΕΦΥΓΑΝ: ΣΙΓΑΛΑ (ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (ΜΑΛΑΜΑ)
ΕΜΕΙΝΑΝ: ΚΟΙΛΙΑΡΙΔΗ, ΚΑΡΑΒΕΛΗ, ΔΟΥΡΟΥ, ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ, ΝΙΚΟΛΕΤΟΥ, ΒΑΔΓΑΤΛΗ, ΚΟΥΡΟΥΒΑΝΗ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ
ΗΡΘΑΝ: ΧΙΩΤΗ (ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ), ΚΑΝΕΛΛΟΥ (ΤΟΥΦΑ), ΣΑΤΡΑΤΖΕΜΗ (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ), ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ), ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ)
ΕΦΥΓΑΝ: ΚΑΠΕΡΩΝΗ, ΤΖΟΥΓΚΡΑΚΗ, ΚΑΛΗΜΕΡΗ (ΚΑΛΥΒΙΑ), ΠΑΠΑΔΡΟΣΟΥ (ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ), ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ), ΒΕΛΟΥΔΟΥ (ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (ΓΕΡΕΟΥΔΑΚΗΣ)
ΕΜΕΙΝΑΝ: ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΗΡΘΑΝ: ΒΙΝΤΣΙΛΑΙΟΥ Σ (ΚΑΛΥΒΙΑ), ΝΤΑΝΟΥ (ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ), ΣΤΕΦΑΝΟΥ (ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ)
ΕΦΥΓΑΝ: ΜΠΑΚΑΛΕΞΗ, ΠΡΙΟΝΑ (ΣΠΟΡΤΙΓΚ), ΚΟΛΟΒΟΥ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ)
ΕΜΕΙΝΑΝ: ΝΑΥΡΟΖΙΔΟΥ
ΗΡΘΑΝ: ΑΝΩΓΕΙΑΝΝΑΚΗ (ΚΑΛΥΒΙΑ), ΠΛΟΥΜΠΗ (ΚΑΛΥΒΙΑ), ΒΙΝΤΣΙΛΑΙΟΥ Α (ΚΑΛΥΒΙΑ)
ΕΦΥΓΑΝ: ΝΤΑΝΟΥ (ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ), ΧΙΩΤΗ (ΜΕΛΙΣΣΙΑ), ΤΣΕΡΟΥ (ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ), ΛΟΥΚΑΤΟΥ (ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ), ΝΤΖΑΜΑΡΙΑ (ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ)

ΚΑΛΥΒΙΑ (ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ)
ΕΜΕΙΝΑΝ: ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ, ΡΕΝΤΖΕΠΕΡΗ, ΠΑΖΑΡΙΔΗ, ΠΟΛΙΤΗ
ΗΡΘΑΝ: ΚΑΜΜΕΝΟΥ (ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ), ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ (ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ), ΤΣΟΥΚΑΛΑ (ΖΩΓΡΑΦΟΥ), ΣΤΑΜΑΤΗ (ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ), ΑΥΤΖΗ (ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ), ΑΞΙΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ), ΚΑΛΗΜΕΡΗ (ΜΕΛΙΣΣΙΑ)
ΕΦΥΓΑΝ: ΠΛΟΥΜΠΗ (ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ), ΒΙΝΤΣΙΛΑΙΟΥ Σ (ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ), ΒΙΝΤΣΙΛΑΙΟΥ Α (ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ), ΑΝΩΓΕΙΑΝΝΑΚΗ (ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ), ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ (ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ), ΚΑΜΠΕΡΗ, ΤΟΣΗ

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ (ΧΛΙΑΟΥΤΑΚΗΣ)
ΕΜΕΙΝΑΝ: ΔΡΟΣΩΤΑΚΗ, ΣΠΥΡΗ, ΓΟΥΛΟΥΜΗ, ΠΟΥΛΗ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΣΕΛΕΠΙΔΟΥ, ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΥ
ΗΡΘΑΝ: ΝΕΑΡΧΑΚΟΥ (ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ), ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ (ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ), ΝΕΣΤΟΡΙΔΗ (ΒΑΟΛ), ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ Ζ (ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ), ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΚΛ (ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ)
ΕΦΥΓΑΝ: ΖΕΒΑΧΙΡΓΙΑΝ, ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ (ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ)

ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ (ΠΑΠΟΥΛΗΣ)
ΕΜΕΙΝΑΝ: ΣΑΡΑΓΙΑ, ΣΒΥΝΟΥ, ΠΑΤΜΙΟΥ, ΣΤΑΚΚΟΥ, ΚΟΥΖΟΥΚΑ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΠΑΛΑΣΑ, ΜΑΡΙΝΟΥ, ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ
ΗΡΘΑΝ: ΒΕΛΟΥΔΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΙΑ)
ΕΦΥΓΑΝ: ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ

ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΕΜΕΙΝΑΝ:
ΗΡΘΑΝ:
ΕΦΥΓΑΝ:

ΧΑΝΙΑ
ΕΜΕΙΝΑΝ:
ΗΡΘΑΝ:
ΕΦΥΓΑΝ:

Ενδεχομένως να υπάρχουν και λάθη στα πιο πάνω. Συγχωρέστε με!

blove.gif
jhantzop
Εκτός Α1 βόλεϊ γυναικών ο Παναθηναϊκός

Μετά από 22 πρωταθλήματα, επίδοση ρεκόρ στην Α1 βόλεϊ γυναικών, ο Παναθηναϊκός υποβιβάζεται αφού δεν δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και για πρώτη φορά στην ιστορία, στην Α1 βόλεϊ γυναικών δεν θα υπάρχει το όνομα του Παναθηναϊκού.

Οι "πράσινοι" δεν δήλωσαν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 26 Ιουλίου, καταληκτική ημερομηνία από την ΕΟΠΕ, η οποία απέρριψε το αίτημα παράτασης, κι έτσι ο σύλλογος του χρόνου δεν θα αγωνίζεται στα "μεγάλα σαλόνια".

Τα δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα οδήγησαν σε μία από τις πιο "μαύρες σελίδες" στην ιστορία του.

Η ομάδα έχει μείνει ουσιαστικά χωρίς παίκτριες και υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί καν στην Α2, αλλά να αρχίσει τη νέα σεζόν στη Β' Εθνική.

Πηγή: www.sport24.gr
jhantzop
Όχι στην παράταση και από την ΕΟΚ στον Παναθηναϊκό

Όπως η ΕΟΠΕ έτσι και η ΕΟΚ αποφάσισε να μην δώσει στον Παναθηναϊκό παράταση χρόνου για την δήλωση συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών μπάσκετ. Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν πλέον 48 ώρες να αποφασίσουν αν θα συμμετάσχουν και το λογικότερο θα είναι να συμμετάσχουν έστω και με νεανική ομάδα ενώ έστω και την υστάτη στιγμή θα επιδιώξει να ενισχυθεί με δύο πιο έμπειρες αθλήτριες και ίσως με μία φτηνή ξένη. Μπορεί βεβαίως και να μην υπάρξει δήλωση συμμετοχής αλλά τότε η ομάδα υποβιβάζεται δύο κατηγορίες και το πλήγμα θα ήταν τεράστιο. Σε μια τέτοια περίπτωση ευνοημένος θα είναι ο πρώτος επιλαχών του μπαράζ του Βόλου ο Ηρακλής που σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύει να αποδεχθεί την πρόταση εάν του γίνει. Σε αυτή τη περίπτωση ευνοημένος θα είναι ο Απόλλωνας Καρδίτσας που δεν έχει βολιδοσκοπηθεί ακόμη.

Πηγή: www.sportshero.gr
ethn
QUOTE(jhantzop @ Jul 26 2017, 09:13 ) *
Εκτός Α1 βόλεϊ γυναικών ο Παναθηναϊκός

Μετά από 22 πρωταθλήματα, επίδοση ρεκόρ στην Α1 βόλεϊ γυναικών, ο Παναθηναϊκός υποβιβάζεται αφού δεν δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και για πρώτη φορά στην ιστορία, στην Α1 βόλεϊ γυναικών δεν θα υπάρχει το όνομα του Παναθηναϊκού.

Οι "πράσινοι" δεν δήλωσαν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 26 Ιουλίου, καταληκτική ημερομηνία από την ΕΟΠΕ, η οποία απέρριψε το αίτημα παράτασης, κι έτσι ο σύλλογος του χρόνου δεν θα αγωνίζεται στα "μεγάλα σαλόνια".

Τα δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα οδήγησαν σε μία από τις πιο "μαύρες σελίδες" στην ιστορία του.

Η ομάδα έχει μείνει ουσιαστικά χωρίς παίκτριες και υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί καν στην Α2, αλλά να αρχίσει τη νέα σεζόν στη Β' Εθνική.

Πηγή: www.sport24.gr



Απίστευτο..........................................
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.