QUOTE (Runt @ Jun 22 2016, 17:24 )

.....Απο εσκα ποια παιδια λειπουν ρε αδερφε;
Γραψε αν θες μερικα ονοματα..................
Αγαπητέ Runt,
Απαντώντας στο : «Από ΕΣΚΑ ποια παιδιά λείπουν ρε αδερφέ ;»
έχω να σου πω ότι από την Αττική λείπουν τόσα παιδιά, όσα λιγότερα θα έπρεπε να έχουν επιλεγεί από άλλες γεωγραφικές περιοχές αν τηρόντουσαν οι πληθυσμιακές αναλογίες που σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί παρά να εκφράζουν και την επιπλέον δυναμικότητα που θα είχε το σύνολο αυτών που τελικά θα είχαν κληθεί.
Αυτό σαν διαπίστωση είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη και πέρα από κάθε αμφισβήτηση που η υποκειμενικότητα του καθενός θα μπορούσε να προβάλει.
Δεν είναι θέμα «φουρνιάς παιδιών», ή θέμα «καλύτερης δουλειάς που γίνεται κάπου και λιγότερο καλής που γίνεται κάπου αλλού», ή θέμα «ανεπάντεχης υπερσυγκέντρωσης ταλέντων ανεξάρτητα από πληθυσμιακά κριτήρια». Είναι πολύ απλά θέμα «ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ».
Για τον λόγο αυτό λοιπόν, κατά την άποψη μου και στον βαθμό που γνωρίζω τον πληθυσμιακό καταμερισμό μπορώ να πω ότι από την Αττική έπρεπε να είναι 9 - 10 και οι υπόλοιποι από την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά σε καμιά περίπτωση 7.
Όλα τα υπόλοιπα εξυπηρετούν, και ορθά κατά την άποψη μου, σκοπιμότητες και ισορροπίες που πρέπει να τηρηθούν.
Αναφορικά με την τοποθέτηση αναμφισβήτητης μπασκετικής καθαρότητας του ΜΑΚΗ περί επιλογής μόνο των πραγματικά καλύτερων δεδομένου ότι καραδοκούν οι 40αρες από τα αντίστοιχα συγκροτήματα του εξωτερικού, θέλω να διευκρινίσω πως σε αυτές τις κατηγορίες δεδομένου ότι οι διαφορές μεταξύ αυτών που τελικά επιλέχθηκαν και εκείνων που θα έπρεπε να επιλεγούν είναι εκ των πραγμάτων μικρές σε τέτοιο βαθμό που αν είναι να φας 40άρες διαφορές, η μπασκετικά καθαρή επιλογή μόνο των καλλιτέρων δεν θα έκανε την διαφορά να πέσει παρά ελάχιστα πόντους και αν.
Υ.Γ. προς Runt : αγαπητέ φίλε, μην εκλάβεις την μη αναφορά ονομάτων από την Αττική που θα μπορούσαν να είναι στο τελικό σχήμα και δεν είναι ως υπεκφυγή απάντησης στην ερώτησή σου, αλλά ως συνειδητή επιλογή να μην αναφερθούν ονόματα που να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν