http://nba.sport24.gr/article/2914668/figh...-agapite-lebronΈνα άρθρο απ'τον Παπαϊωάννου για την απόφαση του LeBron...
Το οποίο νομίζω είναι κ η άποψη όλων των hater αυτού του παίχτη...
Μονόπλευρο άρθρο που μονάχα ένας hater ή φίλαθλος των Χιτ θα έγραφε...
Εγώ την επιστροφή του James την είδα κάπως ''διαφορετικά'' αν και ποτέ δεν ήμουν θαυμαστής του LeBron.Δεν γνωρίζω αν είναι παρτάκιας ή ''αδύναμος'' στα δύσκολα αλλά αυτή η επιστροφή για μένα ήταν σαν να θέλει να επανορθώσει για αυτό που επέλεξε το 2010...Κ εγώ αν ήμουν στην θέση του το ίδιο θα έκανα.Θα γύρναγα στην ομάδα που της χρωστάω κάτι.Ένα πρωτάθλημα...
Νομίζω οτί πιο πολλές συμπάθειες έκανε παρά απέκτησε πιο πολλούς haters...
Αν καταφέρει και οδηγήσει στην γη της Επαγγελίας τους Cavs τότε νομίζω πως θα κλείσει πολλά στόματα που παραληρούσαν αρνητικά φυσικά πριν 4 χρόνια..
Όσο για τις δηλώσεις του περί αουτσάιντερ τίτλου νομίζω ότι έπραξε απόλυτα σωστά...
Δεν μπορείς να γεμίσεις μία ομάδα που είναι γεμάτη από απειρία σε κάθε επίπεδο(από τους παίχτες κλειδιά μέχρι το προπονητικό τιμ)με την πίεση του φαβορί.Θα ήταν το λιγότερο καταστροφικό αυτό.
Ο LeBron James αγαπά πάνω απ'όλα την νίκη κ μετά πιστεύω τον εαυτό του κ με τους Heat πάλι με την Big 3 και έναν ακόμα σταρ που θέλανε(κ θα τον παίρνανε γιατί έχουν τον μέγιστο Pat Riley) περισσότερες ελπίδες για πρωτάθλημα κ νίκες θα είχε απ'ότι με τους φιλόδοξους αλλά άπειρους κ άγουρους αγωνιστικά Cavs...
Κ όμως τους προτίμησε οπότε κάτι άλλο μου δείχνει εμένα κ σίγουρα ότι δεν πήδηξε από κανένα καράβι...Ναι το 2010 το έκανε αλλά φέτος επιβιβάστηκε σε ένα καράβι που θα τον βρούνε πολλές περισσότερες φουρτούνες απ'ότι αν έμενε στο καράβι του καπετάνιου Pat Riley.
Κ για τα λεφτά δεν νομίζω να τα έχει ανάγκη ο LeBron...Μόνο από θέμα πρεστίζ όμως ο καλύτερος παίχτης του πρωταθλήματος νομίζω πως ήταν καιρός να γίνει κ ο πιο καλοπληρωμένος παίχτης της ομάδας του...
Εδώ o Bosh υπέγραψε πενταετές $118 million deal που λένε και στο χωριό μου...