Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (29/11/2009)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
j-kidd13
Kαλα αμα την πετανε και μπαινει μεσα...τι συζηταμε παραπανω......
lakersdynasty
το ζητημα ηταν η διαφορα. Αφου χαθηκε και αυτο τον πρωτο λογο εχει ο ΟΣΦΠ πια.

αλλο οι 5-6 ποντοι

αλλο οι 13....
Marciulionis
Εντάξει χάσαμε άλλα δεν έγινε και τίποτα, καθώς σήμερα γίνανε πράγματα που θεωρώ ότι δε θα ξαναγίνουν ποτέ. Τη χρωστούσε ο Παπαλουκάς μια καλή εμφάνιση με το ΠΑΟ είναι η αλήθεια και την έκανε σήμερα, άλλα 5/5 τρίποντα δε ξαναβάλει στη ζωή του. Παίξαμε και κέρδισε αυτός που το ήθελε και το χρειαζότανε περισσότερο.
Air Kef
Ντροπή κυριοι! δεν ειχε ούτε 3 κερασάκια στην τούρτα! που ηταν ενα αλει ουπ απο τσίλι; που ένα τρίποντο Μπουρούση με κρεμασμένο τον Μπατιστ πάνω του; Ε;ΕΕΕΕΕ;
Μια κραυγή από τον Σόφο εστω;; Που ηταν ο Σόφο στο τέλος;
Ούτε 100 δεν βάλαμε; Πάλι;; ΠΑΛΙ κάτω απο 100 μείναμε;
Ο Γλυνιαδάκης που ηταν; Γιατι τον πήραμε; Για να γυαλίζει πάγκο; Τόσα λεφτα για να γυαλίζει πάγκο;
Ο Σλούκας; Πότε θα παίξει αν όχι τωρα;;;;


-----

Στα σοβαρά, ο ΟΣΦΠ έκανε εμφάνιση 5ου τελικού πλέι οφ, όσον αφορά πάθος και δίψα για την νίκη, απλώς και μόνο επειδή ήθελε το ματς περισσότερο, το χρειαζόταν περισσότερο.

Μεγάλη νίκη, του δίνει τον χρόνο και την ηρεμία που χρειαζόταν για να διορθώσει τις πολλές ατέλειες και να βρει ακόμα μεγαλύτερη χημεία καθώς και διάρκεια στο παιχνδί του.

Η αλήθεια είναι ότι ένα-δυο σουτ του έκαναν την χάρη να μπουν, αλλά γενικά δεν βλέπω κατι πολύ τραβγημένο, όχι πιο τραβηγμένο από τα πολλά κουλά που έχουν ευνοήσει τον ΠΑΟ ανά τα χρόνια, που ΚΑΙ αυτά έχουν παίξει τον ρόλο τους.
Ίσως φέτος, το σουτ που θα μπει να είναι το δικό μας.

Υ.Γ.: Συγκλονιστικός Τσίλντρες, νομίζω αν φύγει με εναν μεγάλο τίτλο, θα μπει στο πάνθεον των ξένων, κάτω από Ρίβερς λογικά, αλλά δίπλα σε Έντι, Ζάρκο, Ρόι, Μπέρι κτλ.
Manu7
Παιδιά μην δούμε σήμερα κράξιμο στον Γιαννάκη.Ίσως το καλύτερο κοουτσάρισμα του απέναντι στον Πάο με καλή διαχείριση στους χρόνους.Εδώ βέβαια βοήθησε και ο Ζοτς που δεν τον έβλεπα και πολύ χαλασμένο...

Πάντως φάνηκε πως αλλάζει η εικόνα του Ολυμπιακού εφόσον βάζει 3-4 σουτ παραπάνω.Αυτή τη φορά τα έβαλε ο Παπαλουκάς που όμως δύσκολα θα τα ξαναβάλει.Είναι εμφανές αν είχαμε έναν Λάγκτον, θα είμασταν ένα επίπεδο πάνω.
traveller
πειστική η νίκη του ολυμπιακού και με καθαρή διαφορά. ποτέ δεν ελέγξαμε το παιχνίδι για να έχουμε την απαίτηση να το κερδίσουμε κιόλας.

απέναντι σε μια καλή , στα όρια της σκληρότητας, άμυνα, το επιθετικό μας παιχνίδι ήταν μάλλον μονότονο και πολύ προβλέψιμο.

το μόνο που δε μπορώ να καταλάβω, είναι αυτή η χαλαρότητα στην άμυνα. εντάξει, ο ολυμπιακός έχει παίχτες που με το ταλέντο τους μπορούν να κάνουν και να τελειώσουν φάσεις αλλά σήμερα οι δικοί μας στην άμυνα χάζευαν εντελώς.

το ματς στο ΟΑΚΑ θα είναι διαφορετικό με τις δύο ομάδες σαφώς πιο έτοιμες . θεωρώ ότι η διαφορά μπορεί να ανατραπεί.

μεγάλο ματς ο Τσίλντερς

p.s όποιος είδες το 3ο και το 4ο του πέκοβιτς να μου το στείλει σε π.μ tongue.gif
YIANNIS83
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό έπαιξε με πάθος και γι αυτό νίκησε.Ετσι πρέπει να παίζει παντα.
modernam
ευκολη νίκη.

ο ΠΑΟ δεν κυνήγησε τη νίκη στα τελευταία 3 λεπτά παρά μόνο τη διαφορά

χωρίς ίχνός συστήματος κέρδισε η αξία των παιχτών του Θρύλου

πραγματικά πως επιμένουν κάποιοι στην άποψη των ισάξιων ρόστερ όταν σχεδόν όλοι οι πάιχτες του ΟΣΦΠ έχουν πολύ μεγαλύτερο ταβάνι από αυτών του ΠΑΟ?

BTW κάποιος είχε προβλέψει συνβτριβή ... μπορεί να μην έγινε ... αλλά και το ματσάκι το πήραμε ανέλπιστα ευκολα και χωρίς καμιά σπουδαία απόδοση
koutsou10
εμενα παντως μου αρεσει να κερδιζω κ οι καλυτεροι μου να ειναι
1)δημοσιος υπαλληλος θοδωρης παπαλουκας με 20 ποντους κ με κακο σουτ,4 τριποντα!!!
2)airballακιας τζος τσιλντρες με 19 ποντους 10 ρημπαουντ κ καρφωματακια σε μαπες!!!
3)τεοντοσιτς που δεν ξερει ουτε να ντριμπλαρει!!!
4)σχορτσιανιτης που ειναι κατωτερος απο πεκοβιτς???????
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Υ.Γ ο παναθηναικος ηταν κακος γιατι ο ολυμπιακος κατεστρεψε το παιχνιδι του κ ηταν καλυτερος του σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου!!!
giannis_
καθαροτατη νικη του ολυμπιακου που σαφως πλεον του φτιαχνει την ψυχολογια.
ειχε και μερικα τυχερα σουτ που το εδωσαν μεγαλυτερη ωθηση.πολυ καλος παπ αλλα για μενα ο τσιλι ηταν καλυτερος,απο την αποψη οτι περναει πολυ δυσκολες μερες,μπραβο του. 77.gif
Εμεις απο την αλλη οπως ειχα πει και πριν απο την αρχη του παιχνιδιου ημασταν εκτος κλιματος,το γιατι δεν το ξερω.Πολλα μας οπλα ηταν εκτος,και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου βγηκε εκτος και ο μητσος μετα απο 2 σκληρα μαρκαρισματα.
Πολλα λαθη σημερα παρα πολλα,και αδικαιολογητα.
Tεσπα παμε παρακατω,εχει ακομα δρομο η πρωτη θεση
kseplenhs
την έκταση της νίκης την έκρινε το ξέσπασμα του κλέιζα που μέχρι τότε φαινόταν εκτός παιχνιδιού.

την νίκη(που θα ερχόταν πολυ πιο δύσκολα όμως) την έκριναν ο παπαλουκάς και ο τσίλι.

το θετικό σήμερα είναι πως ο ολυμπιακός έχει 2 παίχτες που είναι για 40 λεπτά απειλητικοί που δεν είχε πέρσι.τον τεόντοσιτς και τον κλέιζα.είναι δύσκολο αυτοί οι 2 να βγουν εντελώς εκτός παιχνιδιού και αυτό είναι το πλεονέκτημα του ολυμπιακού που θα τον κάνει πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρσι.

αυτά τα ολίγα...
AZ1980
Καλά, οι γκάφες του Ζοτς σήμερα ήταν πραγματικά απίστευτες. Ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι αυτό ήταν ο Ομπράντοβιτς! Απίστευτα πράγματα!!! Ειδικά εκεί που κράτησε μέσα τον Πέκο με 3 φάουλ, κι ενώ στο παρκέ βρισκόταν ο Σόφο... Πωπωπωπω... Έλεος!!! Απαράδεκτο κοουτσάρισμα.

Ο Ολυμπιακός είχε πολύ πάθος στο παιχνίδι του και σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο, κέρδισε δικαιότατα και είναι πλέον κατά τη γνώμη μου το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Α1.

Πολύ απογοητευτική η έλλειψη συγκέντρωσης στον ΠΑΟ... Είναι όμως και αναμενόμενη. Όσο και να επιμένουν οι παίκτες του ότι "διψάνε", δεν "διψάνε" τόσο όσο οι παίκτες του Ολυμπιακού. Όταν θα μείνουν πάλι χωρίς πλεονέκτημα έδρας, το κίνητρο σχεδόν σίγουρα θα επιστρέψει. Αλλά δεν μπορεί να είσαι σοβαρός αν περιμένεις πως κάθε χρόνο θα παίρνεις κούπα στο ΣΕΦ.

Φοβερός ο Παπαλουκάς, έδειξε ποιός είναι, ηρωικός ο Τσίλντρες σε μια αξέχαστη εμφάνιση, άξιοι συμπαραστάτες όλοι οι υπόλοιποι.

Α, και κάτι για τη ρεβάνς. Ο ΠΑΟ με τη σημερινή του αναμενόμενα νωθρή και επιπόλαιη εμφάνιση έχασε με 11 πόντους. Είναι πολύ πιο εύκολο να κερδίσεις ντέρμπι στο ΟΑΚΑ σαν ΠΑΟ με πάνω από 11π διαφορά αν στοχεύεις σε απλή νίκη, παρά στην περίπτωση που επιβάλλεται να κερδίσεις με μεγάλη διαφορά. Στο παρελθόν όποτε προσπαθήσαμε στο ΟΑΚΑ να ανατρέψουμε διαφορές σε "αιώνιες" μονομαχίες, είτε δεν τα καταφέραμε, είτε ...χάσαμε!!! wink.gif



bball.gif





traveller
QUOTE(koutsou10 @ Nov 29 2009, 23:21 ) *
Υ.Γ ο παναθηναικος ηταν κακος γιατι ο ολυμπιακος κατεστρεψε το παιχνιδι του κ ηταν καλυτερος του σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου!!!


όταν μια ομάδα παίρνει ένα σκασμό περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ και ο άλλος τα μισά και παραπάνω λάθη του τα κάνει αβίαστα, δεν καταστρέφεις τίποτα. απλώς κερδίζεις.
papaki_PAO
QUOTE(modernam @ Nov 30 2009, 01:16 ) *
ευκολη νίκη.

ο ΠΑΟ δεν κυνήγησε τη νίκη στα τελευταία 3 λεπτά παρά μόνο τη διαφορά

χωρίς ίχνός συστήματος κέρδισε η αξία των παιχτών του Θρύλου

πραγματικά πως επιμένουν κάποιοι στην άποψη των ισάξιων ρόστερ όταν σχεδόν όλοι οι πάιχτες του ΟΣΦΠ έχουν πολύ μεγαλύτερο ταβάνι από αυτών του ΠΑΟ?


Αφού μόνος σου λες ότι ο ΠΑΟ δεν κυνήγησε την νίκη. Επίσης το ότι όλοι μας οι παίκτες ήταν αλλού'ντ'αλλού μειώνει την αξία τους γενικότερα?
Το ταβάνι των παικτών του Ολυμπιακού είναι να νικήσουν τον ΠΑΟ με σημαντικές απουσίες(Τέπιτς,η απουσία του Σάρας δεν πιάνεται από κανέναν, σιγά τον παίχτη εξάλλου) και μάλιστα μέσα στην έδρα τους?

Αυτό μου αρέσει με εσάς τους οπαδούς του ΟΣΦΠ, είναι ότι με μια νίκη όχι απλά πετάτε, εκτοξεύεστε και όλοι οι άλλοι σας φαίνονται μικροσκοπικοί! Πώς τολμήσαμε και συγκριθήκαμε.....

Και επίσης ΕΛΕΟΣ! κάθε φορά που χάνετε , ΧΑΝΕΙ ο Γιαννάκης, κάθε φορά που κερδίζετε κερδίζουν οι παίκτες!! blink.gif
traveller
QUOTE(AZ1980 @ Nov 29 2009, 23:25 ) *
Καλά, οι γκάφες του Ζοτς σήμερα ήταν πραγματικά απίστευτες. Ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι αυτό ήταν ο Ομπράντοβιτς! Απίστευτα πράγματα!!! Ειδικά εκεί που κράτησε μέσα τον Πέκο με 3 φάουλ, κι ενώ στο παρκέ βρισκόταν ο Σόφο... Πωπωπωπω... Έλεος!!! Απαράδεκτο κοουτσάρισμα.



σωστό αλλά από την άλλη με τον Μάικ μέσα , στην άμυνα ήμαστε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. άλλωστε και στις καλές του, δεν ήταν η αμυντική προσήλωση ποτέ το φόρτε του. πόσο μάλλον τώρα που είναι και ανέτοιμος.εννοώ την άμυνα κοντά στο καλάθι. ρίσκαρε με το να κρατήσει μέσα τον πέκοβιτς. ρίσκαρε κι έχασε. συμβαίνουν αυτά.
koutsou10
QUOTE(TRAVELLER @ Nov 30 2009, 01:28 ) *
όταν μια ομάδα παίρνει ένα σκασμό περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ και ο άλλος τα μισά και παραπάνω λάθη του τα κάνει αβίαστα, δεν καταστρέφεις τίποτα. απλώς κερδίζεις.

ειδικα σε αυτα που λες ο ολυμπιακος κατεστρεψε το παιχνιδι του παο...γιατι τα λαθη προηλθαν απο τα μαρκαρισματα των παιχτων κ την σκληρη αμυνα κ τα ρημπαουντ καταστρεφουν την επιθεση του παο γιατι αν δεν το παρεις δεν πας στην επιθεση αλλα κ γιατι ο ολυμπιακος κανει πολυ περισσοτερες επιθεσεις που ειναι λογικο να βαλει πιο πολλα καλαθια...
ο γιαννακης ηταν πολυ καλος σημερα κ οφειλουμαι να του το αναγνωρισουμε...
ολοι χανουν-ολοι κερδιζουν... icon_drunk.gif
vikos1908
QUOTE(giannis_ @ Nov 30 2009, 00:33 ) *
οπως θα ελεγε και ο ζοτς this is joke smiley.gif
μονο εμενα μ φαινεται οτι δεν παιζουμε καλα?
ωραια τραυματιστηκε κ ο μητσος,αυτο μας ελειπε

ο ζοτς ειναι καλα ρε παιδια?γιατι δεν ειναι μωβ? smiley.gif

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ. Με τις μ*^&$$κίες που έκαναν Φώτσης-Τσαρτσαρής θα έπρεπε να είχε γίνει όχι μώβ, αλλά πιο μαύρος απ'τον Μπατίστ!!!!

Πάντως ο ΟΣΦΠ μας κλείδωσε το πικ εν ρόλ, τον Πέκοβιτς και εκνεύρισε και έβγαλε εκτός ρυθμού τον Διαμαντίδη(με όποιον τρόπο μπορούσε). Είχε σε μεγάλη μέρα τον Παπαλουκά στο σκοράρισμα και σε πολύ καλή κατάσταση τον Τσίλντρες.

Εμείς κάναμε ασυνήθιστα πολλά λάθη, δεν βρήκαμε αξιόπιστη-εύκολη λύση στο σκοράρισμα, δεν είχαμε 4ο έμπειρο περιφερειακό(με αποτέλεσμα να κουραστούν οι 3 που υπήρχαν, λόγω συστήματος 3 κοντών) και μας έλειπε η συγκέντρωση που συνήθως έχουμε μέσα-έξω. Ο Μπατίστ δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να μπαίνει στις φάσεις 100% με δύναμη. Μας λείπει ο Σάρας!!!! Σήμερα έλειψε και ο Τέπιτς για να υπάρχει ο 4ος περιφερειακός και ένας ακόμα σκύλος, κυρίως, στην άμυνα.

Γενικότερα, δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού, χωρίς πολλά παρατράγουδα, εκτός απο το κωλο-λέϊζερ!!! Ήμαρτον πια!!!
newpower2020
Κατ'αρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα, στον προπονητη που κατά γενική ομολογία έκανε καλό κοουτσάρισμα και στους παίχτες φυσικά που έδειξαν μεγάλη θέληση και πάθος.Ελέγχαμε το παιχνίδι, ο Κλέιζα αποδεικνύει ότι είναι ηγέτης, ένας ηγέτης που μας έλειπε πέρυσι, ο Παπαλού μάλλον έκανε το καλύτερο παιχνίδι με την φανέλα του Ολυμπιακού, σίγουρα έκλεισε στόματα.Πολύ δουλειά και από Τσίλι, Τέόντοσιτς.Ωστόσο ξαφνικά δεν λύθηκαν τα προβλήματα της ομάδας.Για μένα πιστεύω ότι μας λείπει ένας μπόμπερ στυλ Γκριρ.Ναι το ξέρω ότι έχω κουράσει αν αντί όμως για Μπέβερλυ είχαμε μια καλύτερη αμυντική version του Γκριρ τότε πιστεύω θα κάναμε λόγο για μια πλήρη ομάδα.Τέλος ο Ολυμπιακός μένει να σταθεροποιήσει την υψήλη του απόδοση, και θα πρέπει να τ'αποδείξει αυτό στις δύσκολες εκτός έδρες της Euroleague που μας περιμένουν.Τελειώνω λέγοντας ότι ο Γιαννάκης ανακουφίστηκε καθώς πήρε μεγάλη παράταση ζωής με την σημερινή νίκη.
modernam
QUOTE(papaki_PAO @ Nov 30 2009, 01:30 ) *
Αφού μόνος σου λες ότι ο ΠΑΟ δεν κυνήγησε την νίκη. Επίσης το ότι όλοι μας οι παίκτες ήταν αλλού'ντ'αλλού μειώνει την αξία τους γενικότερα?
Το ταβάνι των παικτών του Ολυμπιακού είναι να νικήσουν τον ΠΑΟ με σημαντικές απουσίες(Τέπιτς,η απουσία του Σάρας δεν πιάνεται από κανέναν, σιγά τον παίχτη εξάλλου) και μάλιστα μέσα στην έδρα τους?

Αυτό μου αρέσει με εσάς τους οπαδούς του ΟΣΦΠ, είναι ότι με μια νίκη όχι απλά πετάτε, εκτοξεύεστε και όλοι οι άλλοι σας φαίνονται μικροσκοπικοί! Πώς τολμήσαμε και συγκριθήκαμε.....

Και επίσης ΕΛΕΟΣ! κάθε φορά που χάνετε , ΧΑΝΕΙ ο Γιαννάκης, κάθε φορά που κερδίζετε κερδίζουν οι παίκτες!! blink.gif


ο ΠΑΟ γενικά απίξε για τη νίκη αλλά στο τέλος παραδώθηκε και κυνήγησε μονο τη μονοψήφια διαφορά

το μπασκετικό ταβάνι των παιχτών δεν εξαρτάται από ένα ματς ή από τραυματισμούς.

προσωπικα το παιχνίδι το πήραν οι παπαλουκάς, τσιλι και λίνας με προσωπικές προσπάθειες και με το ταλέντο τους
AZ1980
QUOTE(TRAVELLER @ Nov 29 2009, 23:34 ) *
σωστό αλλά από την άλλη με τον Μάικ μέσα , στην άμυνα ήμαστε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. άλλωστε και στις καλές του, δεν ήταν η αμυντική προσήλωση ποτέ το φόρτε του. πόσο μάλλον τώρα που είναι και ανέτοιμος.εννοώ την άμυνα κοντά στο καλάθι. ρίσκαρε με το να κρατήσει μέσα τον πέκοβιτς. ρίσκαρε κι έχασε. συμβαίνουν αυτά.


E, δεν είναι έτσι ακριβώς... ΟΠΟΤΕ και να είναι μέσα ο Πέκο με τον Σόφο, σε αυτή τη φάση της καριέρας τους, κατά 99% θα χρεωθούν και οι δυο με πολλά φάουλ. Μόνο που τον Ολυμπιακό λίγο τον ένοιαζε στο συγκεκριμένο ματς, αφού ο Μπουρούσης ήταν μια χαρά, ως συνήθως στα εντός έδρας ντέρμπι. Τον ΠΑΟ τον ένοιαζε και τον παραένοιαζε, αφού, όπως λες, ο Μάικ στο παιχνίδι αυτό ήταν αλλού γι' αλλού! Συμπέρασμα: το να κινδυνεύσεις να μείνεις ΜΟΝΟ με Μάικ σε όλο το τελευταίο 10λεπτο ενός τέτοιου αγώνα είναι ένα ρίσκο που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. Ποτέ όμως... Δεν το κάνεις αυτό, απλά δεν το κάνεις!!!! Έλεος, έλεος, έλεος!!!! tongue.gif



bball.gif



vikos1908
QUOTE(koutsou10 @ Nov 30 2009, 01:37 ) *
ειδικα σε αυτα που λες ο ολυμπιακος κατεστρεψε το παιχνιδι του παο...γιατι τα λαθη προηλθαν απο τα μαρκαρισματα των παιχτων κ την σκληρη αμυνα κ τα ρημπαουντ καταστρεφουν την επιθεση του παο γιατι αν δεν το παρεις δεν πας στην επιθεση αλλα κ γιατι ο ολυμπιακος κανει πολυ περισσοτερες επιθεσεις που ειναι λογικο να βαλει πιο πολλα καλαθια...
ο γιαννακης ηταν πολυ καλος σημερα κ οφειλουμαι να του το αναγνωρισουμε...
ολοι χανουν-ολοι κερδιζουν... icon_drunk.gif


Υπονοείς οτι ο Φώτσης πέταξε τη μπάλα 1 μέτρο δεξιά απο τον Σπανούλη, γιατί τον φυλούσε-εμπόδιζε κάποιος στη φάση της ΤΠ σου Μπουρούση; Πλάκα κάνουμε; icon_drunk.gif
AZ1980
QUOTE(modernam @ Nov 29 2009, 23:38 ) *
το μπασκετικό ταβάνι των παιχτών δεν εξαρτάται από ένα ματς ή από τραυματισμούς.


Kαλά, αυτή η ιστορία με τα "ταβάνια", τους σοβάδες και τις ταβανόπροκες κατά τη γνώμη μου έχει χάσει πλέον την πλάκα που είχε αρχικά.



bball.gif
traveller
QUOTE(koutsou10 @ Nov 29 2009, 23:37 ) *
ειδικα σε αυτα που λες ο ολυμπιακος κατεστρεψε το παιχνιδι του παο...γιατι τα λαθη προηλθαν απο τα μαρκαρισματα των παιχτων κ την σκληρη αμυνα κ τα ρημπαουντ καταστρεφουν την επιθεση του παο γιατι αν δεν το παρεις δεν πας στην επιθεση αλλα κ γιατι ο ολυμπιακος κανει πολυ περισσοτερες επιθεσεις που ειναι λογικο να βαλει πιο πολλα καλαθια...
ο γιαννακης ηταν πολυ καλος σημερα κ οφειλουμαι να του το αναγνωρισουμε...
ολοι χανουν-ολοι κερδιζουν... icon_drunk.gif


εντάξει, προφανώς δίνουμε άλλη εξήγηση στο όρο "καταστροφή" laugh.gif εγώ λέω ότι απλώς τα επιθετικά ριμπάουντ ανενεώνουν επιθέσεις και σου δίνουν 2η και μερικές φορές , δυστυχώς για εμάς, και 3η ευκαιρία. όσο για τα λάθη , παραπάνω από τα μισά μας δεν ήταν αποτέλεσμα πίεσης του αντιπάλου.

τε σπα, λίγη σημασία έχουν όλα αυτά. το ταμπλώ τι γράφει ...και σήμερα έγραψε -11 . αυτό μετράει. το πως και το γιατί τα μεν και τα αλλά δε μετράνε. laugh.gif
xristos_metal
Ο Βουισιτς πως και δεν επαιξε πολυ?Σιγουρα ο Ολυμπιακος πρεπει να παρει εναν παιχτη, αν ο Ουειφερ δεν υπολογιζεται.
Manu7
QUOTE(xristos_metal @ Nov 30 2009, 01:48 ) *
Ο Βουισιτς πως και δεν επαιξε πολυ?Σιγουρα ο Ολυμπιακος πρεπει να παρει εναν παιχτη, αν ο Ουειφερ δεν υπολογιζεται.

Γιατί δεν έπρεπε να παίξει πολύ.Είπαμε στα ματς με τον Πάο τον σημαδεύουν.
modernam
QUOTE(AZ1980 @ Nov 30 2009, 01:42 ) *
Kαλά, αυτή η ιστορία με τα "ταβάνια", τους σοβάδες και τις ταβανόπροκες κατά τη γνώμη μου έχει χάσει πλέον την πλάκα που είχε αρχικά.



bball.gif


η σύγκριση των παιχτών έχασε την πλάκα της πρίν ή μετά το ματς?
YIANNIS83
Ο ΠΑΟ το πάλεψε αλλά ο Ομπράντοβιτς έδειξε οτι δεν καιγόταν και πολύ.
traveller
QUOTE(YIANNIS83 @ Nov 29 2009, 23:57 ) *
Ο ΠΑΟ το πάλεψε αλλά ο Ομπράντοβιτς έδειξε οτι δεν καιγόταν και πολύ.


εγώ παίδες διαφωνώ με αυτή τη λογική. παίζουν και άλλοι μπάσκετ όχι μόνο εμείς. δηλαδή όταν το γυρίσαμε στο τέλος επί γκέρσον με το τρίποντο και το γκολ φάουλ του μάικ, μετά το κλέψιμο του μήτσου στο μούλα ενδιαφερόταν και σήμερα αδιαφόρησε??? δε νομίζω . δηλαδή θα μας χάλαγε πολύ να τελείωνε από σήμερα το πρωτάθλημα???
giannis_
QUOTE(modernam @ Nov 30 2009, 01:53 ) *
η σύγκριση των παιχτών έχασε την πλάκα της πρίν ή μετά το ματς?

εννοει μαλλον οτι το εχουμε ξεχειλωσει το θεμα.
αναλυσεις επι αναλυσεων π ποτε δεν θα βρουμε ενα κοινο σημειο
Air and King
QUOTE(Air Kef @ Nov 30 2009, 01:08 ) *
Υ.Γ.: Συγκλονιστικός Τσίλντρες, νομίζω αν φύγει με εναν μεγάλο τίτλο, θα μπει στο πάνθεον των ξένων, κάτω από Ρίβερς λογικά, αλλά δίπλα σε Έντι, Ζάρκο, Ρόι, Μπέρι κτλ.

Eκτος οτι συμφωνω 100% ειναι καιρος επιτελους αυτο το παιδι να κερδισει και ενα χειροκροτημα και ενα καλο λογο απο ολους!
Δεν το λεω μονο με αφορμη τον Θανατο του Πατερα του και οτι εκατσε να παιξει γαι την ομαδα για τον ιδιο αλλα και για τον Πατερα του τον οποιο σιγουρα εκανε υπερηφανο απο εκει που βρισκεται!
Δεν ειδα κανεναν γενικα σε Εφημεριδες-Σαιτ-Φορουμ να λεει για την πολυ καλη χρονια που κανει μεχρι στιγμης και το ποσο υποδειγμα ειναι σαν επαγγελματιας!
Οσο για το σουτ?Δεν εγινε σουτερ και ουτε προκειται να γινει αλλα βελτιωθηκε εστω και σε μικρο βαθμο και αυτο ειναι αποτελεσμα δουλειας απο ενα απο παιχτη που θα μπορουσε να παιρνει τα πολλα χρηματα που παιρνει και να καθεται χωρις να τον ενδιαφερει τιποτα!
Ομως δεν με ενδιαφερει το σουτ!Κανει πολλες δουλειες στο γηπεδο και μπορει να τελειωσει φασεις κοντα στο καλαθι με μεγαλη ικανοτητα οσο λιγοι!
Συνολικα μετα τους Τελικους περυσι με τον Παναθηανικο που μαλλον ηταν ο καλυτερος παιχτης του Ολυμπιακο συν οτι εχασε και 2 μηνες την στιγμη που προσπαθουσε να προσαρμοστει και με την μεχρι τωρα παρουσια του σε κατι λιγοτερο απο ενα-μισι χρονο αξιζει τα λεφτα του σε μεγαλο βαθμο και αν παρει Τιτλους η ομαδα και συνεχισει ετσι (που το πιστευω) θα τα αξιζει ολοκληρωτικα!
Ειναι μαζι με τον Κλειζα μεχρι στιγμης που βεβαια ειναι νωρις στην χρονια οι "2 MVP" της ομαδας.....

Επισης και βεβαια θα μπει στο πανθεον των ξενων και γιατι οχι πανω απο τον Ριβερς.....Αυτο θα το δουμε οταν θα γινει Ταμειο!Ουτως η αλλως οσο και να μου αρεσει προσωπικα η Ιστορια δεν υπηρξα Ρομαντικος και Κολλημενος και 70 χρονων να παω το καλο θα το λεω σε οποιαδηποτε εποχη και αν ειναι!


Αν καποιοι επιμενουν οτι δεν εχει σουτ και αυτο τον κανει μετριο παιχτη θα τους πω οτι ο Ρετζι Μιλλερ ηταν καλυτερος σουτερ απο τον Τζορνταν αλλα σαν αξια ηταν Μυγα μπροστα του!Ο καθε παιχτης κανει την διαφορα αναλογα με τα χαρησματα που εχει και με το ποσο τον βαζει στο πλανο ο προπονητης......
Q 6
παιδια πιστευω πως η σημερινη νικη ηταν η μεγαλυτερη ΗΤΤΑ για τον ολυμπιακο. διοτι παιρνει παραταση ο γιαννακης. θα το δειτε στη συνεχεια. παντα αυτο συμβαινει γινετε ενα καλο και παιρνει παραταση ο παναης. ΕΛΕΟΣ!!
lightday
Καλησπέρα σε όλους!
Κάποια γρήγορα πραγματάκια τώρα με ήρεμο μυαλό

1. Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις όπως 3ο 4ο δεκάλεπτο φάνηκε πόσο λείπει ο τρελός του χωριού(Λέγε με Saras).Με 5 ή 7 πόντους πίσω και τους παίχτες του Ολυμπιακού αφηνιασμένους και με μεγαλύτερο κίνητρο για την νίκη τότε θές κάποιον παίχτη που έχει μεγάλες πιθανότητες να στο κάνει άνω κάτω το παιχνίδι (πχ τρίποντο από 10 μέτρα πέρυσι)

2.Ο Περπέρογλου δεν πήγε ,επομένως οι 3 γνωστοί τράβηξαν όλο το κουπί και θολώσαν αρκετά στο τέλος . (Οι τραβηχμένες από τα μαλλια προσπάθειες για τα 2 τρίποντα στο τέλος , για να μαζέψουν αρον αρον την διαφορά ).Tepic έξω άρα μειον ένας για άμυνα και γεωμετρία στην επίθεση.

3. Πέκο - Σοφο αλληλοεξουδετερώθηκαν , κάτι μου λέειι πως ο Ζοτς το ήθελε αυτό.

4. Τεράστιο παιχνίδι από Παπ, πολύ μεγάλο από Τσιλντρες

5.Καλάθης θέλει ακόμα να αποκτήσει κρύο αίμα.2 νομίζω προσπάθειες για τρίποντο μόνος του, άστοχες

Ο Ζοτς πάντος ίσως λέω ίσως βρήκε ακόμα ένα λόγο για περισσότερη δουλειά,κίνητρο στους παίχτες κτλ κτλ,δεν εβγαλε άσσους από το μανίκι ,βέβαια ψήλωσε έτσι πολύ τον 2ο μεγάλο του αντίπαλο (όπως και τον 3ο αντίπαλο Μεσσίνα),ένα σκάκι με ισορροπίες τρόμου . Θα έχει τρομερό ενδιαφέρον φέτος


off topic , η ατάκα για τις πρόκες και τα ταβάνια όλα τα λεφτά ,έλιωσα λέμε
tsouras o.a.c
Σημερα τουλαχιστον δεν κλαιγομαστε οπως παντα , αλλα μην φτασουμε και στο αλλο ακρο να αιθεροβατουμε!
Ηταν ενα παιχνιδι που την διαφορα την εκαναν ξεκαθαρα τα ξεχωριστα στοιχεια που εχει φετος ο Ολυμπιακος σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες!

Ο εγκλιματισμενος Τσιλντρες, ο σωστα διαχειρισιμος Παπαλουκας , ο σοβαρος Τεοντοσιτς και φυσικα ο Κλειζα!Ο Ολυμπιακος δεν ειχε εναν τετοιο παιχτη, που να μην εξαρταται απο την ψυχολογια, να ξερει ποτε πρεπει να δειξει τα μπασκετικα του "βαριδια" , χωρις φλυαριες, να ειναι εναν πονοκεφαλος για τους αντιπαλους ακομα κι εαν στεκεται σε μια γωνια και φυσικα, καλως ή κακως , να υπερτερει σε αυτη την θεση σε σχεση με τον Παναθηναικο!

Ο Παναθηναικος ακολουθησε την γνωστη συνταγη Ζοτς μεσα στο ΣΕΦ, που αφηνει τα παιχνιδια να κυλανε με αυτοματο πιλοτο μεχρι 3 λεπτα πριν την ληξη, και τοτε αποφασιζει εαν μπορει να τα χτυπησει!Ο Ολυμπιακος σημερα εδειξε οτι δεν αφησε τον Παναθηναικο να διαχειριστει τις λεπτομερειες που κανουν την διαφορα, συνεπικουρουμενος απο την σωστη διαχειριση των παικτων απο τον Γιαννακη, και το αθλητικο θρασος του Κλειζα και του Παπαλουκα!

Τιποτα δεν εχει αλλαξει σε σχεση με τις αλλες χρονιες οσον αφορα το πλεονεκτημα που εχει ο Παναθηναικος για την εδρα.Το μονο που φαινεται να αλλαζει ειναι οτι προπονητικα ο Ολυμπιακος ηταν πολυ διαβασμενος, αφου ξερει οτι ο Παναθηναικος ειναι ο αντιπαλος που πρεπει να ξεπερασει και αυτον πρεπει να μπλοκαρει!
Χωρις να θελω να ειμαι υπερβολικος , σημερα, ηταν και μια νικη του Γιαννακη προς τον Ομπραντοβιτς, αφου εδειξε οτι με ολα τα οπλα στην φαρετρα του μπορει να κανει σωστες κινησεις.



p.s1-σεβασμος στο Τζος 77.gif
p.s2-Μιας και ο Γουειφερ φαινεται να ειναι ξενο σωμα, το καλυτερο που εχει να κανει η ομαδα ειναι να παρει εναν καλο ρολιστα, σουτερ, οσον το δυνατον πιο κοντα στην φιλοσοφια Γιαννακη
vikos1908
QUOTE(Q 6 @ Nov 30 2009, 02:37 ) *
παιδια πιστευω πως η σημερινη νικη ηταν η μεγαλυτερη ΗΤΤΑ για τον ολυμπιακο. διοτι παιρνει παραταση ο γιαννακης. θα το δειτε στη συνεχεια. παντα αυτο συμβαινει γινετε ενα καλο και παιρνει παραταση ο παναης. ΕΛΕΟΣ!!


Γιατί το είπες ρε φίλε; Ο Ομπράντοβιτς έκανε τόσο κόπο να το κρύψει!!! icon_drunk.gif
Και δεν είναι παναής, είναι μπαναής!!!!! smiley.gif
basketikos
QUOTE(Q 6 @ Nov 30 2009, 02:37 ) *
παιδια πιστευω πως η σημερινη νικη ηταν η μεγαλυτερη ΗΤΤΑ για τον ολυμπιακο. διοτι παιρνει παραταση ο γιαννακης. θα το δειτε στη συνεχεια. παντα αυτο συμβαινει γινετε ενα καλο και παιρνει παραταση ο παναης. ΕΛΕΟΣ!!



bball.gif Eχεις δίκιο:
Περσι πηρε παραταση κανοντας ρεκορ σε νικες σε 1 χρονια.
Φετος κερδιζοντας μετα απο 10 χρονια τον ΠΑΟ με +10.
Βλεπω τον Γιαννάκη να παιρνει το Ευρωπαϊκο και να παιρνει και παραταση για του χρονου...
(και να διαψευει οσους γραφοουν στις αθλητικές οτι φταιει ο Γιαννάκης και ο (απολυμενος απο το καλοκαιρι) Μπογατσιώτης για την εικονα του Ολυμπ/κου).

bball.gif Αλλά εδω σε μια νυχτα κοντευει να βγει αχρηστος ο Ομπραντοβιτς, τι να λεμε τωρα.

bball.gif Παντως ο Παν/κος ηταν κατώτερος του αναμενομενου - και ο Ολυμπιακος θέλει πολυ δουλεια για να τον βαλει απο κάτω. Και αν ο Παν/κος θα βελτιωθει σιγουρα, ο Ολ/κος πρεπει να δουλεψει ακομα στο 'χτισιμο' κορμου για τις δυσκολες καταστάσεις..



apkat
Περιμενω τα σχολια των συμφορουμιτων(αναζ rchos loukoumas και οποιον αλλον με θαυμασε) για την συγκλονιστικη μου εμφανιση στην αναπαυλα του αγωνα..Ναι ημουν αυτος που κερδισε τον διαγωνισμο τριποντων στο ημιχρονο και την φανελα του Κλειζα με αυτην μου την νικη..Εδωσα ρεστα με το εκπληκτικο μου σουτ..

tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
spysta
QUOTE(apkat @ Nov 30 2009, 02:27 ) *
Περιμενω τα σχολια των συμφορουμιτων(αναζ rchos loukoumas και οποιον αλλον με θαυμασε) για την συγκλονιστικη μου εμφανιση στην αναπαυλα του αγωνα..Ναι ημουν αυτος που κερδισε τον διαγωνισμο τριποντων στο ημιχρονο και την φανελα του Κλειζα με αυτην μου την νικη..Εδωσα ρεστα με το εκπληκτικο μου σουτ..

tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

MEΓΑΛΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΕΡ ο Apkat !!!!!!!!!! laugh.gif laugh.gif 5 τριποντακια στο ρελαντι στεγνα και ομοφα..

##ρε συ τον μικρο επρεπε να τον βαλουν απο τις βολες !!! tongue.gif
Anaz
Τζος, Τεο και κυριως.. apkat oι μεγαλοι σταρ της αποψινης βραδιας σε εμφανισεις που θα μεινουν στην ιστορια..! Ολα τ'αλλα ειναι περιττα..
apkat
QUOTE(spysta @ Nov 30 2009, 03:30 ) *
MEΓΑΛΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΕΡ ο Apkat !!!!!!!!!! laugh.gif laugh.gif 5 τριποντακια στο ρελαντι στεγνα και ομοφα..

##ρε συ τον μικρο επρεπε να τον βαλουν απο τις βολες !!! tongue.gif


Α σε ρε γιατι μπορει και να χανα αν εφτανε ο μικρος το τριποντο.. smiley.gif smiley.gif
saou
Το πιο σημαντικό από τη σημερινή νίκη είναι ότι ομάδα 'αγόρασε χρόνο' για να το πούμε αμερικάνικα για τη συνέχεια της σεζόν.

Το δεύτερο σημαντικότερο είναι ότι επικράτησε του ΠΑΟ με σχετικά μεγάλη διαφορά και σχετικά άνετα, σε ματς που είχε τρομακτική πίεση , τη στιγμή που χάθηκαν πάλι ένα κάρο βολές και τη στιγμή που δεν σπρώχτηκε. Αυτό δείχνει ότι κάτι καλό υπάρχει και καιρός είναι να το καταλάβουν και οι ίδιοι και να μην επαναλάβουν εμφανίσεις τύπου Βελιγραδίου.

Αγωνιστικά, σήμερα η ομάδα κατάφερε να διαχειριστεί μια σχεδόν αρρωστημένη πίεση που ασκήθηκε πάνω της με τον ιδανικό τρόπο: βγάζοντας ενέργεια και πάθος στο παρκέ και κάνοντας ένα 'αντρικό' παιχνίδι που έδειχνε πόσο πολύ ήθελαν αυτή τη νίκη. Γι αυτό πρέπει να αποδώσουμε το credit στον κόουτς αλλά και στους παίκτες.

Αγωνιστικά και τακτικά, τη διαφορά την έκανε η υψηλή προσήλωση στην άμυνα που έδειξαν οι παίκτες. Η επιλογή του Γιαννάκη για αλλαγές στα σκριν έπιασε τόπο, καθώς οι ψηλοί συχνά υπερέβαλλαν εαυτόν προσπαθώντας να ακολουθήσουν τους κοντούς του ΠΑΟ και επομένως η φθορά από αυτά τα μις ματς περιορίστηκε. Την ίδια στιγμή οι παίκτες δε φοβήθηκαν να παίξουν δυνατή άμυνα στα σκριν του ΠΑΟ, απόδειξη ότι ο Σπανούλης ο οποίος σαφέστατα ήταν ο πρώτος στόχος της άμυνας του Ολυμπιακού βρέθηκε 2-3 φορές σωριασμένος στο παρκέ μέσα από τις μάχες των πικ. Ταυτόχρονα ο ΠΑΟ στερήθηκε επιλογών μέσα από τη ρακέτα καθώς Μπατίστ και Πέκοβιτς για διαφορετικούς λόγους δεν τράβηξαν και το παιχνίδι του κατάντησε τραγικά μονότονο: σκριν στη μπάλα από την κορυφή, πάσες έξω και τρίποντα. Σε αυτό συνέβαλλε αρκετά και η σωστά προσανατολισμένη άμυνα του Ολυμπιακού, ο οποίος άσκεισε υψηλή πίεση σε ΔΔ και Σπανούλη χρησιμοποιώντας συνεχώς πάνω τους καλούς αμυντικούς και καλά κορμιά (τέρμα οι εμπνεύσεις τύπου Μιλόσεβιτς πάνω στον ΔΔ έτσι κόουτς?), αφήνοντας λίγο πιο λάσκα το Νίκολας να κάνει τα δικά του, θεωρώντας (και σωστά) ότι οι ατομικές του προσπάθειες δεν τον πληγώνουν τόσο όσο αν έκαναν το παιχνίδι τους οι 2 Έλληνες.

Επιθετικά υπήρξαν στιγμές που χανόταν ο προσανατολισμός στο γήπεδο, αλλά συγχωρήθηκαν (και στο τέλος της ημέρας υπερκαλύφθηκαν) εξαιτίας της διοχέτευσης του μεγαλύτερου ποσοστού της ενέργειας στα αμυντικά καθήκοντα. Φάνηκε πάντως πόσο πιο εύκολο γίνεται το έργο της ομάδας όταν πέραν της δεδομένης ισχύς κοντά στο καλάθι συνεπικουρεί και η περιφέρεια βομβαρδίζοντας. Κατά τα άλλα φαίνεται ότι η ομάδα ακόμα ψάχνει να ισορροπήσει καταστάσεις: να τρέξει αλλά και να είναι αποτελεσματική στο σετ, να κάνει τον Κλέιζα πιο ομάδικό (αλλά είδες που και η τρέλα του χρειάζεται?) να δώσει πρωτοβουλίες και καταστάσεις 1on1 στον Τσίλι (σε ευχαριστούμε για τη νίκη που χωρίς εσένα δε θα ερχόταν και καλό κουράγιο). Όλα αυτά όμως θα βρεθούν στην πορεία. Στο μεσοδιάστημα αν υπάρχει η φωτιά που έβγαλαν πάνω στο παρκέ σήμερα (και όχι η υπνηλία του Βελιγραδίου), θα είμαστε καλά.
6-0
Για μένα η αιτία της νίκης και η μεγάλη διαφορά με πέρσυ είναι η ταυτόχρονη παρουσία των τριών φόργουορντ, Τσίλι, Βασιλόπουλου, Κλέιζα που κάθιστούν αποτελεσματική αμυντική τακτική τις αλλαγές στα σκριν του Παναθηναϊκού. Πέρυσι σε κανένα κρίσιμο σημείο της χρονιάς δεν ήταν δυνατό να παρουσίασει ο Ολυμπιακός στο παρκέ πάνω από έναν τέτοιο παίχτη λόγω των τραυματισμών Βασιλόπουλου Τσίλντρες, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο εύκολο για τον Παναθηναϊκό να φέρνει την άμυνά μας σε κατάσταση ανισορροπίας. Γι' αυτό το λόγο ήταν και ελάχιστος ο χρόνος του Βούισιτς.
Αυτό και το επιθετικό ταλέντο του Κλέιζα που απέτρεψε το να εξελιχθεί το ματς σε θρίλερ όπως την προηγούμενη χρονιά.

Συλληπητήρια στον Τσίλντρες για το χαμό του πατέρα του, είναι παλικάρι.
Στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό παραγματικά σκυλιάζει και αυτό είχε φανεί από την προηγούμενη σειρά των τελικών. Ελπίζω με ανάλογες εμφανίσεις να συνεχίσει να διαψεύδει την άποψή μου για την προσφορά του στον Ολυμπιακό.
asotos
QUOTE(apkat @ Nov 30 2009, 03:27 ) *
Περιμενω τα σχολια των συμφορουμιτων(αναζ rchos loukoumas και οποιον αλλον με θαυμασε) για την συγκλονιστικη μου εμφανιση στην αναπαυλα του αγωνα..Ναι ημουν αυτος που κερδισε τον διαγωνισμο τριποντων στο ημιχρονο και την φανελα του Κλειζα με αυτην μου την νικη..Εδωσα ρεστα με το εκπληκτικο μου σουτ..

tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif


Παραλίγο να σου φάει και ένα τρίποντο φίλε apkat ο ανεκδιήγητος ο εκφωνητής του γηπέδου....
Καλορίζικη η φανέλα και πάντα με πολλά τρίποντα που να είναι σαν να μας στέλνουν στο +13 με τον αιώνιο εχθρό... rolleyes.gif
apkat
Nαι μου το ειπαν αυτο αν και εγω την ωρα που σουταρα δεν καταλαβαινα και πολυ και δεν ακουγα καν τι ελεγε..Ουτε καν εβλεπα αν εμπαιναν τα σουτ αφου βιαζομουν παρα πολυ να σουτραω οσο περισσοτερο γινοταν..Εκει την στιγμη που εχασε το μετρημα απ'οτι καταλαβα ακουστηκε μεσα ενα ψιλογιουχαριμσα..Ε εκει μου κοπηκαν τα ποδια γιατι σκεφτηκα οτι γιουχαρουν εμενα αλλα τελικα ενταξει πηγαινε στον καραφλα.. biggrin.gif
spysta
λοιπον για το σημερινο παιχνιδι δεν εχουμε να πουμε και πολλα .. ο Ολυμπιακος ηταν καλυτερος,εβαλε μερικα κρισιμα καλαθια και εδειξε να διψαει περισσοτερο για την νικη πραγμα που τελικα τον οδηγησε σε αυτην ..

-Ρισπεκτ σε Τσιλι γιατι ειναι ΨΥΧΑΡΑ
-Ρισπεκτ σε Παπαλουκα γιατι ειναι ΑΡΧΗΓΟΣ

πιο αναλυτικα για το ματς ισως να μιλησω,αν βρω κατι ενδιαφερον ,οταν το ξαναδω ..γιατι μεσα στον πανικο του γηπεδου χανεις μερικα πραγματακια

####μερικα λογακια για τον Γιαννακη ..
o Γιαννακης εινα ψυχολογος .. και σε τετοια ματς παιζει το σημαντικοτερο ρολο η ψυχολογια .. ασχετα απο το αν ειναι καλος προπονητης ή οχι .. το γεγονος οτι μπορει να μιλησει στην καρδια του παικτη σε κατι τετοιες ειδικες περιστασεις ειναι αδιαμφησβητητο και ισως το μεγαλυτερο προτερημα του σαν προπονητης.

τα plays βγηκανε σωστα απο τους παικτες,τα σουτ μπηκανε,η αμυνα στο pick n roll απεδωσε (η man to man αμυνα ειναι κατα ποσο εχεις διαθεση) και ο Γιαννακης βγηκε μαγκας παιρνοντας την ταυτοτητα του Ζελικο.

Το οτι ολα αυτα βγηκανε πηγαζει απο το γεγονος οτι προετοιμασε σωστα τους παικτες του και διαχειρηστικε καλα την κατασταση επειτα απο μια οδυνηρη ηττα στην Ευρωλιγκα ..

με τη σημερινη εμφανιση ο Γιαννακης μεγαλωσε μερικους ποντους ως προπονητης
benchwarmer
Ουτε θριαμβολογιες ουτε τιποτα.

Το ματς τεχνικα κριθηκε στο φτωχο ροτεισιον που ειχε να διαχειριστει ο Ζοτς στην περιφερεια. Και μαλιστα επεμεινε στους 3 κοντους ενω προσωπικα νομιζω οτι θα μπορουσε να παιξει περισσοτερο με νορμαλ σχημα (Περπερογλου στο 3 δηλαδη). Εν πασει περιπτωσει, δεν φανηκε να μπορει να κανει κατι για να παρεμβει δραστικα στην ροη του ματς. Η οποια ροη του ματς, ηταν οτι απλουστατα ο Ολυμπιακος ηταν εμφανως σε καλυτερη μερα. Και τελεια διαβασμενος, και απολυτα συγκεντρωμενος, και με απολυτα ευστοχες κινησεις απο τον παγκο, και με 1-2 "εξτρα" σουτ που παντα χρειαζονται, και αυτο ηταν.
Τα πραγματα παντως θα ειναι πολυ διαφορετικα σε ματς που ο Παναθηναικος θα εχει το (ποσοτικο) πλεονεκτημα στην περιφερεια. Μεχρι τοτε ομως, δοθηκε πλεον η ευκαιρια στον Ολυμπιακο να ανασανει και να ανασυνταχθει απολυτα ηρεμος για τη συνεχεια.



* Και ο κοουτς ακουει μεταλ 56.gif
http://1.bp.blogspot.com/_ZwPaSJzE768/SxMe.../s400/D20_b.jpg
rankin
Δεν έχω κάτι να σχολιάσω για το παιχνίδι..
Συγχαρητήρια στα παιδιά, και πάνω από όλα στον Τσιλς για την ψυχάρα που έχει!

QUOTE(lightday @ Nov 30 2009, 02:45 ) *
1. Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις όπως 3ο 4ο δεκάλεπτο φάνηκε πόσο λείπει ο τρελός του χωριού(Λέγε με Saras).Με 5 ή 7 πόντους πίσω και τους παίχτες του Ολυμπιακού αφηνιασμένους και με μεγαλύτερο κίνητρο για την νίκη τότε θές κάποιον παίχτη που έχει μεγάλες πιθανότητες να στο κάνει άνω κάτω το παιχνίδι (πχ τρίποντο από 10 μέτρα πέρυσι)


Μου αρέσει που αρχίζετε να ψάχνετε ήρωες και "από μηχανής θεούς"!

QUOTE(lightday @ Nov 30 2009, 02:45 ) *
2.Ο Περπέρογλου δεν πήγε ,επομένως οι 3 γνωστοί τράβηξαν όλο το κουπί και θολώσαν αρκετά στο τέλος .


και πότε ακριβώς "πήγε" που "δεν πήγε" χθες;;
Ο Περπέρογλου είναι κλασική περίπτωση παίχτη που ανεβαίνει στον αφρό από τους συμπαίκτες του όταν εκείνοι παίζουν καλά, και βυθίζεται στα τάρταρα όταν η ομάδα μπλοκάρει..

κάποιοι βέβαια τον θεωρούν το μεγάλο τριάρι-στοίχημα του Ομπράντοβιτς.. Εγώ τον θεωρώ τυχερό που βρέθηκε στην ομάδα με τους τίτλους και έκλεψε λίγο από την δόξα των υπολοίπων.

QUOTE(lightday @ Nov 30 2009, 02:45 ) *
Ο Ζοτς πάντος ίσως λέω ίσως βρήκε ακόμα ένα λόγο για περισσότερη δουλειά,κίνητρο στους παίχτες κτλ κτλ,δεν εβγαλε άσσους από το μανίκι ,βέβαια ψήλωσε έτσι πολύ τον 2ο μεγάλο του αντίπαλο (όπως και τον 3ο αντίπαλο Μεσσίνα),ένα σκάκι με ισορροπίες τρόμου . Θα έχει τρομερό ενδιαφέρον φέτος


Ε βέβαια!Είναι ξεκάθαρο! ήταν κόλπο!!!

QUOTE(basketikos @ Nov 30 2009, 03:09 ) *
bball.gif Eχεις δίκιο:
Περσι πηρε παραταση κανοντας ρεκορ σε νικες σε 1 χρονια.
Φετος κερδιζοντας μετα απο 10 χρονια τον ΠΑΟ με +10.
Βλεπω τον Γιαννάκη να παιρνει το Ευρωπαϊκο και να παιρνει και παραταση για του χρονου...


αν πάρουμε ευρωπαϊκό κάποιοι θα βγουν και θα πουν
"ΓΑΜΩ ΤΟ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ" hammer.gif

φυσικά και η πράσινη αυτό θα γράφει: "Κόλπο Ομπράντοβιτς! τώρα θα κρατήσουν το Γιαννάκη και για του χρόνου"

QUOTE(apkat @ Nov 30 2009, 03:27 ) *
Περιμενω τα σχολια των συμφορουμιτων(αναζ rchos loukoumas και οποιον αλλον με θαυμασε) για την συγκλονιστικη μου εμφανιση στην αναπαυλα του αγωνα..Ναι ημουν αυτος που κερδισε τον διαγωνισμο τριποντων στο ημιχρονο και την φανελα του Κλειζα με αυτην μου την νικη..Εδωσα ρεστα με το εκπληκτικο μου σουτ..


Φτου!! Είχα βγει για τσιγάρο!!


ΥΓ. Το καλό παιδί του ελληνικού μπάσκετ, ο κοσμαγάπητος και πάντα σεμνός και ταπεινός "Μίμης", χθες μας έδειξε διαφορετικό πρόσωπο...
Είχε βγεί από τα ρούχα του ή αυτό είναι τελικά το πραγματικό του πρόσωπο;;;
Timemaster
Λίγα λόγια από εμένα:

Αυτά που είδα και έκριναν κατά εμένα το παιχνίδι:
α. Το πάθος και η ενέργεια των παιχτών του Ολυμπιακού σε αντίθεση με αυτή του Παναθηναικού κάτι που τους έκανε να φαίνονται 6 μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά Βασιλόπουλος, Τσίλντρες και Κλέιζα.
β. Το σπάσιμο του πικ εν ρολ του Παναθηναικού.
γ. Τα τρίποντα του Παπαλουκά που μπήκαν και έκαναν την διαφορά.
δ. Τα πολλά λάθη του Παναθηναικού όπου πολλά ήταν και αδικαιολόγητα και δεν οφείλονταν στην αντίπαλη άμυνα.
ε. O πολύ καλός συγχρονισμός κοντών και ψιλών του Ολυμπιακού όπου είδα πολλά σουτ να γίνονται όταν:
ι. Οι ψιλοί του Παναθηναικού έβγαιναν από μπροστά για να μαρκάρουν
ιι. Όταν Ο Τσίλντρες έκανε κίνηση προς το καλάθι
Με αποτέλεσμα τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ αλλά και την εκμετάλλευση του Τσίλη.
στ. Τις αλλαγές-ρίσκα που βγήκαν για τον Ολυμπιακό σε αντίθεση με τον Παναθηναικό.
ζ. Την σκληρή και λίγο αντιαθλητική άμυνα πάνω στον Διαμαντίδη που τον έβγαλε εκτός ρυθμού και τον νευρίασε.
η. Τα δύο πολύ δύσκολα τρίποντα του Κλέιζα που κλείδωσαν την νίκη.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιωθεί αρκετά άμα θέλει να κερδίσει τίτλους και να δούμε και κάποια ακόμα επιθετικά πλάνα εκτός από τις πολλές προσωπικές ενέργειες παιχτών.

Για τον Παναθηναικό απλά ήταν μια κακή εμφάνιση και δεν έχει κριθεί τίποτα ούτε καν η πρώτη θέση μιας και ακόμα και αήττητοι να πάνε εως το ΟΑΚΑ η διαφορά 11 πόντων καλύπτετε και το πρωτάθλημα ξεκινάει στα πλέυ οφ.
rolleyes.gif
sir-elric
ηταν καιρος να μην μπουνε τα τριποντα του παναθηναϊκού (αυτα τα 40% που επιανε ηταν εξωπραγματικα) χωρις τριποντο και με τους ψηλους σε αλλο γηπεδο και λιγο εχασε. ο παναθηναϊκός με τον πετκοβις εκτος παιχνιδιου εχασε το πολυτιμο παιχνιδι απο τον ψηλο στους κοντους και του εμεινε μονο το πικ ν ρολ μονο που επειδη τον εχουν μαθει πλεον τον σπανουλη δεν το πληρωσαν κυριως γιατι επελεηε τα ντραιβ απο το να ταϊσει τους ψηλους. το οποιο δεν ηταν ευκολο γιατι ηταν συνηθες να ειναι με τα τριαρια μας.

καιρος επεισης να πληρωσει και ο ομπραντοβιτσ τις στοχοποιησεις του 4/4 απο το παπαλουκα (το 5το δεν πιανετε ηταν εκτος χρονου κυριε γαλανη) και αντε γεια.
δεν πληρωσαμε τις βολες στις οποιες ειμασταν τραγικοι και αυτο εχει να κανει με τα πολλα λαθη που εκανε ο παναθηναϊκός και τα πολλα επιθετικα που πηραμε. επεισης ειδαμε επιτελους τον ολυμπιακο να χτυπαει τα μιτσ ματσ στην επιθεησ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣ). Οχι βεβαια με την προσυλωση του ομπραντοβιτσ αλλα κατι ειναι και αυτο.

ειδαμε επεισης δυνατη και σφικτη αμυνα που καιρος ηταν να δουμε.

δεν ειδαμε ακομα σωστες επιθεσεις, με πλανο και αποστασεις αλλα μαλλων αυτο δεν ειναι κατι που θα το δουμε απο τον ολυμπιακο του γιαννακη.
τελος ο λινας κλεϊζα εδειξε γιατι ειναι μεγαλος σκορερ και η διαφορα απο περυσσι. οταν ολοι κολησαν με την τρελα και την πιστη στα χερια τους ξελασπωσε.


υ.γ. σημερα που κερδισαμε επεισης θα ηθελα να αναφερθω στους διαιτητες με κομψο τροπο παλι παναθηναϊκό σφυριζαν, εχει παραγινει αυτο το πραγμα. η τεχνικη ποινη του μπορουση π.χ. δεν δινεται-οταν ειδα το ρεπλεϋ επαθα πλακα
paras7
Φάνηκε πόσο μεγάλος παίκτης είναι ο Παπαλουκάς.
Ο Ομπράντοβιτς είχε δει ότι στα προηγούμενα ματς του ολυμπιακού, όλο το παιχνίδι το έκανε ο Τεό με την οργάνωση του παιχνιδιού. Αποφάσισε λοιπόν να μην του επιτρέψει να οργανώσει, και τα κατάφερε (έκανε μόλις μια ασσίστ).
Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ δεν είχε που να δώσει την μπάλα και έτσι άρχισε να εκτελεί. 20 πόντοι σε 18 λεπτά. 41.gif 77.gif
nickomcbr
QUOTE(6-0 @ Nov 30 2009, 04:35 ) *
Για μένα η αιτία της νίκης και η μεγάλη διαφορά με πέρσυ είναι η ταυτόχρονη παρουσία των τριών φόργουορντ, Τσίλι, Βασιλόπουλου, Κλέιζα που κάθιστούν αποτελεσματική αμυντική τακτική τις αλλαγές στα σκριν του Παναθηναϊκού. Πέρυσι σε κανένα κρίσιμο σημείο της χρονιάς δεν ήταν δυνατό να παρουσίασει ο Ολυμπιακός στο παρκέ πάνω από έναν τέτοιο παίχτη λόγω των τραυματισμών Βασιλόπουλου Τσίλντρες, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο εύκολο για τον Παναθηναϊκό να φέρνει την άμυνά μας σε κατάσταση ανισορροπίας. Γι' αυτό το λόγο ήταν και ελάχιστος ο χρόνος του Βούισιτς.
Αυτό και το επιθετικό ταλέντο του Κλέιζα που απέτρεψε το να εξελιχθεί το ματς σε θρίλερ όπως την προηγούμενη χρονιά.

Συλληπητήρια στον Τσίλντρες για το χαμό του πατέρα του, είναι παλικάρι.
Στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό παραγματικά σκυλιάζει και αυτό είχε φανεί από την προηγούμενη σειρά των τελικών. Ελπίζω με ανάλογες εμφανίσεις να συνεχίσει να διαψεύδει την άποψή μου για την προσφορά του στον Ολυμπιακό.


Συμφωνώ μαζί σου. Είναι πιο εύκολα τα πράγματα όταν με τις αλλαγές πέφτει ο Πέκοβιτς πάνω στον Κλέιζα...

O Josh ψυχάρα. Ένα οπαδικό σχόλιο: αυτό είναι για μένα ο Ολυμπιακός. Πάθος, συγκίνηση, τσαμπουκάς (καλώς εννοούμενος και όχι καφριλίκια), δύναμη όταν είσαι με την πλάτη στον τοίχο. Και χθες το είδαμε και στα δύο αθλήματα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.