Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CyberDunk - Basketball Online Game
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
General
Χαιρετώ..


Είδα οτί υπήρχε ήδη ενα thread με αυτό το topic αλλά επειδή δε δώθηκε πολύ σημασία λέω να το ποστάρω κι εγώ μια φορά.

Εδώ και καμια καμια εβδομάδα εγώ και αρκετοί φίλοι από το #NBA του irc λιώνουμε με το www.CyberDunk.com .

Φτιάχνεις παίχτη, τον μανατζάρεις, προπονείσαι σε πολλές κατηγορίες, ψάχνεις για συμβόλαια, κανονίζεις τακτικές για τον αγώνα, παίζεις στοίχημα, τουρνουά 1on1 και πολλα πολλα άλλα. Το παιχνίδι είναι Online και είναι μόνο text για τους gamers που φτιάχνονται εγκεφαλικά χωρις γραφικά tongue.gif . To προτείνω για όποιον ενδιαφέρεται και σε κάποιες μέρες δεν αποκλείεται να φτιάξουμε δική μας ομάδα για να μη παίζουμε σε διαφορετικά πρωταθλήματα ο καθένας. Το παιχνίδι θέλει υπομονή και λίγη ασχολία για να βελτιώνεις το παίχτη σου. Όποιος έχει παίξει football manager ή κάτι σχετικό θα καταλάβει το στυλ, μόνο που αυτό είναι σε real time.

Για το καλοκαιράκι είναι μια χαρά, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει το yahoo fantasy για μας τους φανατικούς του ΝΒΑ που καιγόμαστε κάθε χρόνο.

Keep ballin'.
General
Δε ξέρω τι noobιά έκανα αλλά δε βλέπω το edit button στο προηγούμενο post μου. blink.gif

Αν κάποιος αποφασίσει να κάνει register, θα εκτιμούσα αν χρησιμοποιούσε αυτό το link για να πάρω κάποιους πόντους και να βελτιώσω το footwork μου! bball.gif

www.cyberdunk.com?ref=29814

Eυχαριστώ
Alexmei
λιώνω... πλάκα έχει
Alexmei
Kαλό είναι, αλλά κάτι δεν μ'αρέσει...
k_sal_15
Εγώ παίζω στη Λερού sad.gif sad.gif sad.gif ... Αν είναι φτιάξτε ομάδα να πάρω καμιά μετεγγραφή γιατί δεν με πληρώνει σχεδόν τίποτα και έχω έξοδα!!! Value: 17,92... 41.gif
General
Εχει προβληματάκια ακόμα γιατί είναι σε beta φάση. Πχ, μπορεί να δεις play maker να παίρνει 18 rebounds καμιά φορά. Αλλά είναι αρκετά βαθύ και πολύπλοκο σε επιλογές και έχει ενδιαφέρον. Πάντως μη ξεχνάτε ότι ειναι real time και θέλει υπομονή. Δε μπορείς να γινεις παιχταράς σε 3 μέρες. Μια seasον κρατάει 65 μέρες νομίζω.
k_sal_15
Ρε συ, γιατί με διώχνουν όλες οι ομάδες;; 68.gif Τόσο χάλια είμαι;; Έχω φάει κοντά 100 χιλιάρικα σε προπονητές... biggrin.gif Έλεος!
General
QUOTE(k_sal_15 @ Aug 10 2007, 13:29 ) *
Ρε συ, γιατί με διώχνουν όλες οι ομάδες;; 68.gif Τόσο χάλια είμαι;; Έχω φάει κοντά 100 χιλιάρικα σε προπονητές... biggrin.gif Έλεος!

Εννοείς σε διώχνουν οι ομάδες με human owner;; Διαφημίσου στο forum και κανόνισε συμβόλαια κλπ από εκεί. Συνήθως στο forum συνεννοούνται παίχτες με διοίκηση για τις τακτικές, χρόνο συμμετοχής κλπ.

Τι να πω κι εγώ που παίζω στις Sykies Frogs ;;;;;;;;
reignman
εγω χθες αρχισα... πηγα 20.1 τον παιχτη μου. αμα θελετε δωστε λινκς να βλεπουμε ο ενας τον παιχτη του αλλου.
Achilleas13
Και γω το εχω αρχησει αν και το παρατησα για μερικες βδομαδες λογω διακοπων.
Ενταξει δε λεω καλο αλλα θα ηταν καλυτερο ο χρονος να περναει πιο γρηγορα.αφηστε που η ομαδα μου δεν κερδιζει ΠΟΤΕ
reignman
μα ειναι REAL time! blink.gif
hagi
Έχω μπει και εγώ και είναι αρκετά ενδιαφέρον αλλά δεν συμμετέχεις και πολύ..Δεν ξέρεις αν θα παίξεις και τέτοια..Όμως είναι ωραίο να υπάρχουν τέτοια για το μπάσκετ..Οπότε ότι έχει μπάσκετ είμαι μέσα..
Άντε να τον κάνουμε παιχταρά σιγά σιγά..
General
Το νοήμα του πιαχνιδιού είναι να βρείς μια ομάδα με human owner ετσί ώστε να κανονίζετε συστήματα, playing time, συμβόλαια και πολλά αλλά.

Μη χάνετε το καιρό σας να βελτιώνετε το παίχτη σας σε computer team. Πηγαίντε στο forum που έχει ειδικό τομέα με αγοραπωλησίες και 100% θα σας πάρει κάποιος. Επίσης να παίζετε στοίχημα γιατί έχει πάρα πολά standards με τρελή απόδοση. Στο forum υπάρχουν αρκετά σχετικα threads.

Δυστυχώς η ομάδα μας γέμισε το roster και δε μπορούμε να πάρουμε άλλους, αλλά αν το παρατήσει κάποιος θα σας ειδοποιήσω. Πάντως το παιχνιδάκι έχει αρκετά bugs μιας και είναι ακόμα beta αλλά έχει τη πλάκα του.
VirusSnake
γεια σας ειμαι μανατζερ του παναθηναικου στη δευτερη κατηγορια.την επομενη σεζον παμε στην πρωτη!

η ομαδα ειναι σε πολυ καλο δρομο και θα ανεβει και αλλο...

οποιος παιζει καθημερινα ας μου στηλει πμ να δουμε αν χωραει στην ομαδα bball.gif
Per
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dizzy_fingers
Κααααααααλώς ήρθες.
Ελπίζω σε περιεκτικότερα ποστ την επόμενη φορά biggrin.gif.

Και όπως πάντα, όχι greeklish, όχι κεφαλαία (και σκουπίδια σε θάλασσες κι ακτές...άσχετο).

Καλά ποστ smile.gif.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.