Κύριε ή κυρία μου σε αντίθεση με εμένα που έχω δώσει τα στοιχεία μου στο φόρουμ εσύ κρύβεσαι πίσω απτο ψευδώνυμο σου.
Εγώ δεν ειρωνεύτικα κανένα κορίτσι που ιδρώνει τη φανέλα του και τα ποστ μου το αποδεικνύουν.Εξέφρασα την άποψη οτι η ΕΑΠ είναι μακράν καλύτερη από όλους παλιότερα και εσύ δεν σεβάστηκες τις αντίπαλες κοπέλες αφού τις είπες υπερήλικες , κορεσμένες κλπ χειρότερα.Εσύ λοιπόν δε σέβεσαι τα κορίτσια της ΕΑΠ με τις σπόντες περί διάλυσης και λοιπά.Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες αυτών που λές και να μην τα μεταθέτεις σε άλλους όταν δεν σε συμφέρει

Εγώ δεν ειρωνεύτικα κανένα κορίτσι που ιδρώνει τη φανέλα του και τα ποστ μου το αποδεικνύουν.Εξέφρασα την άποψη οτι η ΕΑΠ είναι μακράν καλύτερη από όλους παλιότερα και εσύ δεν σεβάστηκες τις αντίπαλες κοπέλες αφού τις είπες υπερήλικες , κορεσμένες κλπ χειρότερα.Εσύ λοιπόν δε σέβεσαι τα κορίτσια της ΕΑΠ με τις σπόντες περί διάλυσης και λοιπά.Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες αυτών που λές και να μην τα μεταθέτεις σε άλλους όταν δεν σε συμφέρει

ρε augmon κουραστηκα να λογομαχω μαζι σου. ειλικρινα. επειδη ασχολεισαι με το γυναικειο καλο θα ειναι να δινεις μια σαφη εικονα
για το πρωταθλημα σας, χωρις οπαδισμους και και εξυπνικιτζιδηκες προβλεψεις. αυτο ειναι αδικο και για τις υπολοιπες ομαδες αλλα και για τη δικια σου που συμμετεχει. θα πρεπει επιτελους να αναβαθμιστει αυτο το κ...πρωταθλημα !!! το πρωταθλημα δεν ειναι μονο εαπ, παιζουν και αλλες ομαδες που χωρις ιδιαιτερα κινητρα, χωρις μπαλες, παπουτσια, εμψυχο δυναμικο, συμμετεχουν απλα για να γινει πρωταθλημα...τι να λεμε τωρα. και αυτα δεν αναφερονται σε κανενα ποστς σου, δυστυχως.
η εαπ οντως εχει αναβαθμισει το τοπικο γυναικειο μπασκετ με την παρουσια της στην α2 παλαιοτερα, αλλα ακομα απο οσο γνωριζω γινονται φιλοτιμες προσπαθειες και εχει μια δυνατη ομαδα που στοχευει ψηλα (σε ικανοποιησα τωρα