Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2008 - 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4
coa
QUOTE(Augmon @ Dec 3 2008, 12:17 ) *
Κύριε ή κυρία μου σε αντίθεση με εμένα που έχω δώσει τα στοιχεία μου στο φόρουμ εσύ κρύβεσαι πίσω απτο ψευδώνυμο σου.
Εγώ δεν ειρωνεύτικα κανένα κορίτσι που ιδρώνει τη φανέλα του και τα ποστ μου το αποδεικνύουν.Εξέφρασα την άποψη οτι η ΕΑΠ είναι μακράν καλύτερη από όλους παλιότερα και εσύ δεν σεβάστηκες τις αντίπαλες κοπέλες αφού τις είπες υπερήλικες , κορεσμένες κλπ χειρότερα.Εσύ λοιπόν δε σέβεσαι τα κορίτσια της ΕΑΠ με τις σπόντες περί διάλυσης και λοιπά.Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες αυτών που λές και να μην τα μεταθέτεις σε άλλους όταν δεν σε συμφέρει strike.gif strike.gif

ρε augmon κουραστηκα να λογομαχω μαζι σου. ειλικρινα. επειδη ασχολεισαι με το γυναικειο καλο θα ειναι να δινεις μια σαφη εικονα
για το πρωταθλημα σας, χωρις οπαδισμους και και εξυπνικιτζιδηκες προβλεψεις. αυτο ειναι αδικο και για τις υπολοιπες ομαδες αλλα και για τη δικια σου που συμμετεχει. θα πρεπει επιτελους να αναβαθμιστει αυτο το κ...πρωταθλημα !!! το πρωταθλημα δεν ειναι μονο εαπ, παιζουν και αλλες ομαδες που χωρις ιδιαιτερα κινητρα, χωρις μπαλες, παπουτσια, εμψυχο δυναμικο, συμμετεχουν απλα για να γινει πρωταθλημα...τι να λεμε τωρα. και αυτα δεν αναφερονται σε κανενα ποστς σου, δυστυχως.
η εαπ οντως εχει αναβαθμισει το τοπικο γυναικειο μπασκετ με την παρουσια της στην α2 παλαιοτερα, αλλα ακομα απο οσο γνωριζω γινονται φιλοτιμες προσπαθειες και εχει μια δυνατη ομαδα που στοχευει ψηλα (σε ικανοποιησα τωραwink.gif. ομως πισω απο αυτην την ομαδα κρυβεται ενας ανθρωπος που τρεχει για ολους και για ολα νυχθημερον... (φερνει παιχτριες διοτι δυστυχως δεν υπαρχει ακαδημια, κλεινει γηπεδα, κτλ) μονο και μονο επειδη αγαπαει την ομαδα και μπραβο του !!!! ως ποτε ομως;;; αυτο δεν ειναι κακεντρεχης υπαινιγμος αλλα μια μαυρη αληθεια...δυστυχως
Augmon
QUOTE(coa @ Dec 3 2008, 13:46 ) *
ρε augmon κουραστηκα να λογομαχω μαζι σου. ειλικρινα. επειδη ασχολεισαι με το γυναικειο καλο θα ειναι να δινεις μια σαφη εικονα
για το πρωταθλημα σας, χωρις οπαδισμους και και εξυπνικιτζιδηκες προβλεψεις. αυτο ειναι αδικο και για τις υπολοιπες ομαδες αλλα και για τη δικια σου που συμμετεχει. θα πρεπει επιτελους να αναβαθμιστει αυτο το κ...πρωταθλημα !!! το πρωταθλημα δεν ειναι μονο εαπ, παιζουν και αλλες ομαδες που χωρις ιδιαιτερα κινητρα, χωρις μπαλες, παπουτσια, εμψυχο δυναμικο, συμμετεχουν απλα για να γινει πρωταθλημα...τι να λεμε τωρα. και αυτα δεν αναφερονται σε κανενα ποστς σου, δυστυχως.
η εαπ οντως εχει αναβαθμισει το τοπικο γυναικειο μπασκετ με την παρουσια της στην α2 παλαιοτερα, αλλα ακομα απο οσο γνωριζω γινονται φιλοτιμες προσπαθειες και εχει μια δυνατη ομαδα που στοχευει ψηλα (σε ικανοποιησα τωραwink.gif. ομως πισω απο αυτην την ομαδα κρυβεται ενας ανθρωπος που τρεχει για ολους και για ολα νυχθημερον... (φερνει παιχτριες διοτι δυστυχως δεν υπαρχει ακαδημια, κλεινει γηπεδα, κτλ) μονο και μονο επειδη αγαπαει την ομαδα και μπραβο του !!!! ως ποτε ομως;;; αυτο δεν ειναι κακεντρεχης υπαινιγμος αλλα μια μαυρη αληθεια...δυστυχως

Έτσι όπως τώρα θέτεις τα πράγματα και βέβαια συμφωνώ και δεν έχω με εσένα τίποτα ούτε ποτέ έχω κρίνει καμία παίχτρια ή ομάδα πέρα από το αγωνιστικό.Η ΕΑΠ είναι η συμπάθεια μου γιατί αυτή η ομάδα με έφερε κοντά στο γυναικείο μπάσκετ που έχει πολλά να προσφέρει.Τώρα αν ήξερα το φόρουμ πριν 3 χρόνια που έπεσε η ΕΑΠ θα έβλεπες τι θα έσουρνα και σε ποιους για τα εγκληματικά λάθη που έγιναν icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
Augmon
1η Αγωνιστική Α1 ΕΣΚΑΗ

ΕΑΠ- ΠΑΡΑΛΙΑ 75-39
ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΤΡΕΑΣ 50-49
ΑΧΑΓΙΑ-ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ

2η Αγωνιστική

ΠΑΤΡΕΑΣ-ΕΑΠ 29-72
ΣΕΙΡΙΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ 28-85
ΠΑΡΑΛΙΑ-ΑΧΑΓΙΑ 67-62
Basketomania
Μπράβο στην Αχαγιά με τα πιτσιρίκια της...Απ'ότι φαίνεται θα κοντράρουν αρκετά όλες τις άλλες ομάδες πλην ΕΑΠ...
Άντε σιγά σιγά να μπαίνουν στα βαθιά και τα κοριτσάκια του Εσπέρου μπας και αναβαθμιστεί λίγο -έστω και μετά από 3-4 χρόνια- το αχαϊκό γυναικείο μπάσκετ...
play8
Παιδια υπαρχει κανενα νεο για το πρωταθλημα της εσκαβδε???? blove.gif
center
QUOTE(play8 @ Dec 17 2008, 03:39 ) *
Παιδια υπαρχει κανενα νεο για το πρωταθλημα της εσκαβδε???? blove.gif

Σαν τι θες να μαθεις;;
play8
QUOTE(center @ Dec 17 2008, 21:48 ) *
Σαν τι θες να μαθεις;;

Εσυ σαν τι ξερεις?? blink.gif
trefoil 13
Την κολοκυθιά παίζετε;; 24.gif
center
Καλά λέει η trefoil.. rolleyes.gif
Κοίτα στις προηγούμενες σελιδες τα ποστ.
play8
QUOTE(center @ Dec 20 2008, 12:59 ) *
Καλά λέει η trefoil.. rolleyes.gif
Κοίτα στις προηγούμενες σελιδες τα ποστ.

Τι καλα λεει η trefoil ? πλακα κανεις? ερωτηση ειναι αυτη που μου εκανες ?
ona1
Ενδιαφέρεσαι να μάθεις για κάποια ομάδα κάτι συγκεκριμένα ή γενικά ρωτάς?Επειδή σε προηγούμενα πόστ έχουμε πει κάποια πράγματα σχετικά με το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΔΒΕ.Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος/η και θα πάρεις απάντηση από κάποιο μέλος που γνωρίζει σχετικά!
center
Όχι δεν κάνω πλάκα..
(Δηλαδή αν το συνεχίσω και πω: γιατί εσύ απάντηση είναι αυτή που έδωσες, δεν έχει δίκιο να το λέει αυτό; )
Έχουν γραφτεί πολλά πράγματα σε προηγούμενα πόστ, σε προηγούμενες σελίδες.. Σε ρώτησα σαν τι θες να μάθεις, εννοώντας αν θες να μάθεις κάτι συγκεκριμένο. Το τι ξέρω το έχω γράψει δεν είναι ανάγκη να γράφουμε ξανά τα ίδια πράγματα.. Έχω αναρτήσει ακόμη και το πρόγραμμα των αγώνων.. Αν κοιτάξεις πίσω θα δεις πολλά πράγματα.. peace.gif
ona1
QUOTE(center @ Dec 22 2008, 06:11 ) *
Όχι δεν κάνω πλάκα..
(Δηλαδή αν το συνεχίσω και πω: γιατί εσύ απάντηση είναι αυτή που έδωσες, δεν έχει δίκιο να το λέει αυτό; )
Έχουν γραφτεί πολλά πράγματα σε προηγούμενα πόστ, σε προηγούμενες σελίδες.. Σε ρώτησα σαν τι θες να μάθεις, εννοώντας αν θες να μάθεις κάτι συγκεκριμένο. Το τι ξέρω το έχω γράψει δεν είναι ανάγκη να γράφουμε ξανά τα ίδια πράγματα.. Έχω αναρτήσει ακόμη και το πρόγραμμα των αγώνων.. Αν κοιτάξεις πίσω θα δεις πολλά πράγματα.. peace.gif

Φιλενάδα, τι κάνεις? ΓΙα πες μας κανένα νέο από το πρωτάθλημά σας, τι ακούγεται?
Το ντέρμπυ θα ειναι κ φέτος πάλι μεταξύ Λευκάδας κ Κέρκυρας?
Ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ.......
center
QUOTE(ona1 @ Dec 25 2008, 12:00 ) *
Φιλενάδα, τι κάνεις? ΓΙα πες μας κανένα νέο από το πρωτάθλημά σας, τι ακούγεται?
Το ντέρμπυ θα ειναι κ φέτος πάλι μεταξύ Λευκάδας κ Κέρκυρας?
Ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ.......

'Ελα βρε που χαθηκες εσυ; Για την Κέρκυρα ξέρω ότι έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές.. Για την Λευκάδα άκουσα ότι η ψηλή έφυγε, αληθεύει;
ona1
QUOTE(center @ Dec 25 2008, 13:16 ) *
'Ελα βρε που χαθηκες εσυ; Για την Κέρκυρα ξέρω ότι έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές.. Για την Λευκάδα άκουσα ότι η ψηλή έφυγε, αληθεύει;

Δεν ξέρω τίποτα! απο σένα το ακούω τώρα. Θα μάθω όμως κ θα σου πω, σήμερα κιολας.Μάλλον θα παίξουμε φιλικο με Λευκάδα 3 Γενάρη αλλά δεν ειναι σίγουρο ακομα, θα σου πω αν ειναι να έρθεις.....
Τι άλλα ξέρουμε για τη Κέρκυρα?
center
QUOTE(ona1 @ Dec 25 2008, 21:24 ) *
Δεν ξέρω τίποτα! απο σένα το ακούω τώρα. Θα μάθω όμως κ θα σου πω, σήμερα κιολας.Μάλλον θα παίξουμε φιλικο με Λευκάδα 3 Γενάρη αλλά δεν ειναι σίγουρο ακομα, θα σου πω αν ειναι να έρθεις.....
Τι άλλα ξέρουμε για τη Κέρκυρα?

Για την Κέρκυρα αυτό ξέρω.. Ονόματα μεταγραφών δεν ξέρω, τόση μυστικοπάθεια πια, ούτε στο site τους λένε το ρόστερ.. Συν το ότι όλοι λένε ότι η Κέρκυρα είναι αυτή που θα πάει στα μπαράζ.. Με την Λευκάδα παίζουμε εντός στις 11 Ιανουαρίου, την δεύτερη αγωνιστική δηλαδή.. Έχω ακούσει ότι δεν έχει και την καλύτερη ομάδα η Λευκάδα, αλλά δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο..
ona1
QUOTE(center @ Dec 25 2008, 22:31 ) *
Για την Κέρκυρα αυτό ξέρω.. Ονόματα μεταγραφών δεν ξέρω, τόση μυστικοπάθεια πια, ούτε στο site τους λένε το ρόστερ.. Συν το ότι όλοι λένε ότι η Κέρκυρα είναι αυτή που θα πάει στα μπαράζ.. Με την Λευκάδα παίζουμε εντός στις 11 Ιανουαρίου, την δεύτερη αγωνιστική δηλαδή.. Έχω ακούσει ότι δεν έχει και την καλύτερη ομάδα η Λευκάδα, αλλά δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο..

Κάθε χρόνο τα ίδια λένε κ γίνεται ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή πάει η Λευκάδα. κ εγώ το ίδιο πιστεύω, στη ΛΕυκάδα οι κοπέλεσ παίζουν σχεδόν όλες από την αρχή μαζί οπότε είναι λογικό να είναι πιο "δεμένη" ομάδα. Έχει ενισχυθεί με δύο παίκτριες βέβαια, όσο αφορά αυτό που μου είπες για τη ψηλή, έμαθα ότι δεν έφυγε, απλά δεν πήγε καθόλου φέτος.....
Καλό θα ήταν αν υπάρχει κάποιος που ειναι από τη Λευκάδα ή τη Κέρκυρα και γνωρίζει σχετικά με τις ομάδες, αν ενημερώσει......
center
QUOTE(ona1 @ Dec 26 2008, 16:10 ) *
Κάθε χρόνο τα ίδια λένε κ γίνεται ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή πάει η Λευκάδα. κ εγώ το ίδιο πιστεύω, στη ΛΕυκάδα οι κοπέλεσ παίζουν σχεδόν όλες από την αρχή μαζί οπότε είναι λογικό να είναι πιο "δεμένη" ομάδα. Έχει ενισχυθεί με δύο παίκτριες βέβαια, όσο αφορά αυτό που μου είπες για τη ψηλή, έμαθα ότι δεν έφυγε, απλά δεν πήγε καθόλου φέτος.....
Καλό θα ήταν αν υπάρχει κάποιος που ειναι από τη Λευκάδα ή τη Κέρκυρα και γνωρίζει σχετικά με τις ομάδες, αν ενημερώσει......

Όντως, η Λευκάδα κάνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ακούγεται.. Δηλαδή ακόμη και πέρσι, που το Μεσολόγγι είχε κάνει περισσότερες μεταγραφές, και γενικώς ακούγοταν οτι το Μεσολόγγι ήταν αυτό που θα έπαιρνε το πρωτάθλημα, η Λευκάδα ήταν αυτή που στο τέλος πανυγήρισε. Λες να το ξανακάνει και φέτος; Δεν ξέρω.. Πιστεύω ότι το δέσιμο της ομάδας είναι αυτό που μετράει περισσότερο. Αυτό έγινε και πέρσι, το Μεσολόγγι είχε το πάνω χέρι, όμως έχασε από την Κέρκυρα που ήταν πιο δεμένη ομάδα. Θα δείξει, 2 εβδομάδες και κάτι μέρες έμειναν μέχρι την έναρξη..
ona1
Καλή χρονια κ απο μένα!
Ξεκινάει κ το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ τελικά!
Αποχώρησε κάποια ομάδα ή κάνω λάθος?
Ποια ειναι τα παιχνίδια της Κυριακής?
center
QUOTE(ona1 @ Jan 6 2009, 15:03 ) *
Καλή χρονια κ απο μένα!
Ξεκινάει κ το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ τελικά!

Kαλή χρονιά και χρόνια πολλά!!
Δεν ξέρω αν αποχώρησε κανείς..
Έχουμε διπλή αγωνιστική το σαββατοκύριακο..
Το Σάββατο οι αγώνες είναι οι εξής:
Γ.Ο.ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ - ΣΧΕΡΙΑ
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ
ΦΙΛΟΘΕΗ Π.Α.Σ. - Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ

Και την Κυριακή
ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ - Γ.Ο.ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ
Π.Α.Σ.ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ - ΦΙΛΟΘΕΗ Π.Α.Σ.
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΣΧΕΡΙΑ
diva
Ξεκιναει αυτη την εβδομαδα και το πρωταθλημα του νομου Λεσβου. Η κατασταση τραγικη, για πρωτη φορα υπηρχε κινδυνος να αναβληθει το πρωταθλημα αφου δεν μπορουσαν να συμπληρωσουν 4 ομαδες. Το αποτελεσμα του πρωταθληματος φετος ειναι αναμενωμενο, με τον Αριωνα πρωταθλητη. Ενδεχετε να υπαρξει καποιο ενδιαφερον μιας και ο Θησεας θα φερει παλι πλαστες απο Αθηναικες ομαδες και θα εχει τους διαιτητες με το μερος του... κλασσικα οτι κανουν καθε χρονια rolleyes.gif

Η συνεχεια στην Αθηνα παιζει να μην ειναι κομικοτραγικη οπως περυσι, εχουν γινει καποιες μεταγραφες και η ομαδα περιεργος κανει προπονησεις. Αυτα για την ωρα απο εμενα.
center
QUOTE(ona1 @ Jan 6 2009, 15:03 ) *

Μετά τα Αγρίνιο (αν όντως έχει αποχωρήσει) αποχώρησε και η Άρτα sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
Να μας ζήσει το πρωτάθλημα... angry_002.gif angry_002.gif angry_002.gif
kourou
QUOTE(center @ Jan 9 2009, 18:14 ) *
Μετά τα Αγρίνιο (αν όντως έχει αποχωρήσει) αποχώρησε και η Άρτα sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
Να μας ζήσει το πρωτάθλημα... angry_002.gif angry_002.gif angry_002.gif

Το Αγρινιο επισημα δεν κατεβαινει;;
Εγω για την Αρτα δε ξερω οτι αποσυρθηκε...
Επισης το Μεσολλογγι δε θα παει να παιξει Γιαννινα...
center
QUOTE(kourou @ Jan 10 2009, 00:10 ) *
Το Αγρινιο επισημα δεν κατεβαινει;;
Εγω για την Αρτα δε ξερω οτι αποσυρθηκε...
Επισης το Μεσολλογγι δε θα παει να παιξει Γιαννινα...

Για το Αγρίνιο από άλλον το έμαθα.. Η Άρτα ήταν η έκπληξη.. Κανονικά παίζουμε μαζί αύριο και μας ενημέρωσαν να μην πάμε.. Άρα τα Γιάννενα θα κατέβουν; Το Μεσολόγγι;

Πάντως αν αυτές οι τρεις αποχωρήσουν, πάει δεν έμεινε και τίποτα, 5 ομάδες όπως και πέρσι.... dry.gif dry.gif
kourou
[quote name='center' date='Jan 10 2009, 00:16 ' post='260900']
Για το Αγρίνιο από άλλον το έμαθα.. Η Άρτα ήταν η έκπληξη.. Κανονικά παίζουμε μαζί αύριο και μας ενημέρωσαν να μην πάμε.. Άρα τα Γιάννενα θα κατέβουν; Το Μεσολόγγι;

Πάντως αν αυτές οι τρεις αποχωρήσουν, πάει δεν έμεινε και τίποτα, 5 ομάδες όπως και πέρσι.... dry.gif dry.gif
[/quote

Τα Γιαννινα κατεβαινουν κανονικα, αλλα το Μεσολογγι δε κατεβαινει αυριο, επειδη δε συμπληρωνει αποστολη..δε ξερω αν αποχωρει κιολας απο το πρωταθλημα...
Για Αρτα αυτο σημαινει οτι αποχωρει οριστικα;;;
Επισης για Αγρινιο τι ακριβως ισχυει;;;Αποχωρησε;;;
center
QUOTE(kourou @ Jan 10 2009, 00:32 ) *
Τα Γιαννινα κατεβαινουν κανονικα, αλλα το Μεσολογγι δε κατεβαινει αυριο, επειδη δε συμπληρωνει αποστολη..δε ξερω αν αποχωρει κιολας απο το πρωταθλημα...
Για Αρτα αυτο σημαινει οτι αποχωρει οριστικα;;;
Επισης για Αγρινιο τι ακριβως ισχυει;;;Αποχωρησε;;;

Δεν πιστεύω ότι το Μεσολόγγι θα αποχωρήσει οριστικά.. Μόνο αύριο δεν θα κατεβεί στα υπόλοιπα νομίζω ότι θα συμμετέχει..
Η Άρτα μάλλον ναι.. Και αυτό γιατί δεν έχει κανέναν άλλο λόγο να μην παίξει αύριο, αφού παίζει στο γήπεδό της.. Αν έπαιζε εκτός θα το καταλάβαινα.. Για Αγρίνιο δεν είμαι σίγουρη ακόμη.. Την Κυριακή θα ξέρω στα σίγουρα..
Εσύ παίζεις σε καμιά ομάδα της ΕΣΚΑΒΔΕ; Εγώ είμαι στην Ναύπακτο..
kourou
QUOTE(center @ Jan 10 2009, 00:39 ) *
Δεν πιστεύω ότι το Μεσολόγγι θα αποχωρήσει οριστικά.. Μόνο αύριο δεν θα κατεβεί στα υπόλοιπα νομίζω ότι θα συμμετέχει..
Η Άρτα μάλλον ναι.. Και αυτό γιατί δεν έχει κανέναν άλλο λόγο να μην παίξει αύριο, αφού παίζει στο γήπεδό της.. Αν έπαιζε εκτός θα το καταλάβαινα.. Για Αγρίνιο δεν είμαι σίγουρη ακόμη.. Την Κυριακή θα ξέρω στα σίγουρα..
Εσύ παίζεις σε καμιά ομάδα της ΕΣΚΑΒΔΕ; Εγώ είμαι στην Ναύπακτο..

αν θελεις δωσε μου το email σου να σου στειλω εκει να σου πω...ειτε αν χρησιμοποιεις msn να μου πεις να μιλησουμε γιατι δε θελω να πω απο εδω κατι
center
Για την πρώτη αγωνιστική τπυ πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ, τα αποτελέσματα ήταν:
Γ.Ο.ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ - ΣΧΕΡΙΑ 20(κάτι)-90(κάτι)
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ 100(+)-18
ΦΙΛΟΘΕΗ Π.Α.Σ. - Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 0-20
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ ?????
Ακριβή σκορ δεν γνωρίζω, παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι να προσθέσει. Από τα αποτελέσματα, τα λεγόμενα φαβορί ήταν αυτά που κέρδισαν. Ενώ 2 αγώνες δεν έγιναν. Αυτός μεταξύ Άρτας και Ναυπάκτου λόγω αποχώρησης της ομάδας από την Άρτα και ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννενα με Μεσολόγγι. Δεν ξέρω αν το Μεσολόγγι 8α αποχωρήσει και αυτό από το πρωτάθλημα ή όχι..

Για την δεύτερη αγωνιστική:
ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ - Γ.Ο.ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ????
Π.Α.Σ.ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 40-63
ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ - ΦΙΛΟΘΕΗ Π.Α.Σ. ???
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΣΧΕΡΙΑ 20 (κάτι)- 80 (κάτι)
Παιδιά όποιος ξέρει κάτι παραπάνω παρακαλώ να το προσθέσει για να έχουμε μια πληρέστερη εικόνα..
Πρώτο παιχνίδι για την ομάδα της Ναυπάκτου απέναντι στην περσινή πρωτοπόρο.. Συχαρητήρια στην ομάδα της Λευκάδας, που άξιζε την νίκη απέναντι σε μια καλή Ναύπακτο που κράτησε πιστεύω το σκορ και δεν διασύρθηκε όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια... Πολύ καλή και δυνατή η Νίκη η οποία μαζί με την Κέρκυρα θα είναι αυτές που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση που τους δίνει την δυνατότητα να κατεβούν στα μπαράζ της Α2..
kourou
QUOTE(center @ Jan 12 2009, 01:14 ) *
Για την πρώτη αγωνιστική τπυ πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ, τα αποτελέσματα ήταν:
Γ.Ο.ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ - ΣΧΕΡΙΑ 20(κάτι)-90(κάτι)
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ 100(+)-18
ΦΙΛΟΘΕΗ Π.Α.Σ. - Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 0-20
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ ?????
Ακριβή σκορ δεν γνωρίζω, παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι να προσθέσει. Από τα αποτελέσματα, τα λεγόμενα φαβορί ήταν αυτά που κέρδισαν. Ενώ 2 αγώνες δεν έγιναν. Αυτός μεταξύ Άρτας και Ναυπάκτου λόγω αποχώρησης της ομάδας από την Άρτα και ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννενα με Μεσολόγγι. Δεν ξέρω αν το Μεσολόγγι 8α αποχωρήσει και αυτό από το πρωτάθλημα ή όχι..

Για την δεύτερη αγωνιστική:
ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ - Γ.Ο.ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ????
Π.Α.Σ.ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 40-63
ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ - ΦΙΛΟΘΕΗ Π.Α.Σ. ???
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΣΧΕΡΙΑ 20 (κάτι)- 80 (κάτι)
Παιδιά όποιος ξέρει κάτι παραπάνω παρακαλώ να το προσθέσει για να έχουμε μια πληρέστερη εικόνα..
Πρώτο παιχνίδι για την ομάδα της Ναυπάκτου απέναντι στην περσινή πρωτοπόρο.. Συχαρητήρια στην ομάδα της Λευκάδας, που άξιζε την νίκη απέναντι σε μια καλή Ναύπακτο που κράτησε πιστεύω το σκορ και δεν διασύρθηκε όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια... Πολύ καλή και δυνατή η Νίκη η οποία μαζί με την Κέρκυρα θα είναι αυτές που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση που τους δίνει την δυνατότητα να κατεβούν στα μπαράζ της Α2..

Αρτα και Μεσολογγι αποσωρησαν ηδη απο το πρωταθλημα, ενω ακολουθει και η Αμφιλοχια με το σκεπτικο της διακομωδησης του αθληματος λογω της τεραστιας διαφορας δυναμικοτητας των ομαδων. Οι ομαδες που απεμειναν ειναι Σχερια, Λευκαδα, Ναυπακτος, Αγρινιο, Γιαννινα... χωρις βεβαια να ειναι δεδομενο αυτη τη στιγμη οτι δε θα υπαρξουν και αλλες αποχωρησεις ...
Augmon
QUOTE(kourou @ Jan 12 2009, 12:27 ) *
Αρτα και Μεσολογγι αποσωρησαν ηδη απο το πρωταθλημα, ενω ακολουθει και η Αμφιλοχια με το σκεπτικο της διακομωδησης του αθληματος λογω της τεραστιας διαφορας δυναμικοτητας των ομαδων. Οι ομαδες που απεμειναν ειναι Σχερια, Λευκαδα, Ναυπακτος, Αγρινιο, Γιαννινα... χωρις βεβαια να ειναι δεδομενο αυτη τη στιγμη οτι δε θα υπαρξουν και αλλες αποχωρησεις ...

Τραγωδία τα επαρχιακά πρωταθλήματα.και εδώ στην ΕΣΚΑΗ τα ίδια έχουμε.Κάποιες λένε ότι θα κατέβουν και τελικά δεν.. και μένουν κάτι ομάδες παρε τη μία και βάρα την άλλη.Η ΕΑΠ κερδίζει από 35 και πάνω και χωρίς δυνατά παιχνίδια θα έχουν πρόβλημα στο πανεπαρχιακό.Ανέκδοτο της χρονιάς ο Απόλλωνας, σχετικά καλή προσπάθεια η Παραλία
ntimat
QUOTE(Augmon @ Jan 12 2009, 13:45 ) *
Τραγωδία τα επαρχιακά πρωταθλήματα.και εδώ στην ΕΣΚΑΗ τα ίδια έχουμε.Κάποιες λένε ότι θα κατέβουν και τελικά δεν.. και μένουν κάτι ομάδες παρε τη μία και βάρα την άλλη.Η ΕΑΠ κερδίζει από 35 και πάνω και χωρίς δυνατά παιχνίδια θα έχουν πρόβλημα στο πανεπαρχιακό.Ανέκδοτο της χρονιάς ο Απόλλωνας, σχετικά καλή προσπάθεια η Παραλία

τραγικα πραγματα για το γυναικειο μπασκετ.................
center
QUOTE(kourou @ Jan 12 2009, 12:27 ) *

Και πάνω που έλεγα ότι θα έχουμε φέτος ένα ωραίο πρωτάθλημα με επιτέλους 8(!!!!!) ομάδες, Άρτα και Μεσολόγγι κάνουν τελευταία στιγμή πίσω.. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το σκεπτικό... Εντάξει η Λευκάδα και η Σχερία είναι σε άλλο επίπεδο, οι υπόλοιπες όμως ομάδες μπορούν να κοντραριστούν δεν έχουν δα και μεγάλες διαφορές στο ρόστερ.. Ρε παιδιά, μην μασάτε χαλαρώστε λίγο.. Γιατί το έχετε δει όλοι έτσι;; Εμείς πάμε να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια, να παίξουμε μπάσκετ, να το διασκεδάσουμε, γιατι δηλαδή πρέπει να κάνουμε πάλι το πρωτάθλημά μας αχταρμά;;.. Αφήστε τον πρωταθλητισμό στους άλλους αν δεν τον αντέχετε, αν ο λόγος που δεν κατεβαίνετε είναι λόγω της διαφοράς δυναμικότητας, (οι διοικήσεις φταίνε άλλωστε για το ρόστερ των ομάδων) και ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ στους αγώνες, δηλαδή τι επειδή χάσαμε πρεπει να την κάνουμε;; Αν ήταν έτσι θα πρέπει να παραιτηθεί και η Ναύπακτος επειδή έχασε από την Λευκάδα..(δεν με νοιάζει που έχασα από την Λευκάδα, κέρδισε δίκαια και εμείς ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι γιατί παίξαμε επιτέλους επίσημο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας!!) Έλεος δηλαδή. Να φτάσουμε δηλαδή τους 4 αγώνες τον χρόνο;; Αυτό θέλετε;; Που είναι ο γυναικείος σας αθλητισμός; Αφήστε τα κορίτσια να το διασκεδάσουν και υποστηρίξτε τα σε αυτά που κάνουν!!!! Αφήστε πίσω τους εγωισμούς και βοηθήστε! Γιατί παίζετε με τα νεύρα μας; Τι έχετε να χάσετε; Δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά που πήραμε στην αρχή για το πλήθος των ομάδων που θα συμμετέχουν, αλλά ούτε μπορείτε να φανταστείτε τα πρόσωπα μας όταν στην προπόνηση μάθαμε ότι η Άρτα τελικά δεν θα κατέβει.. Φαντάζομαι το ίδιο έγινε και στα Γιάννενα όταν έμαθαν αυτοί ότι δεν θα κατέβει το Μεσολόγγι.. 2009 και το γυναικείο μπάσκετ κάνει βήματα προς τα πίσω αντί να πάει μπροστά!

Τέρμα το παραλήρημα, όποιος θέλει να τα ακούσει καλώς, δεν με νοιάζει πλέον, δεν θα ζω μεσα στο αγχος αν θα χάσω ένα ακόμη παιχνίδι.. Ήδη έχω χάσει 4 από τα 14 και μάλλον θα χάσω και άλλα. Μην μας απογοητεύετε άλλο.. Περιμένουμε πως και πως την πρεμιέρα και όταν αυτή έρχεται δεν ξερουμε τελικά αν θα παίξουμε ή όχι......
coa
QUOTE(Augmon @ Jan 12 2009, 13:45 ) *

φιλe augmon, τα εμαθα τα χαλια μας. αλλα τι περιμενες, εδω δεν υπαρχει κενο γηπεδο για προπονηση απ οσο γνωριζω. το κακο με το γυναικειο της εσκαη ειναι οτι δεν βγαινουν νεες ταλαντουχες παιχτριες. υπαρχουν 6-7 παιχτριες. τις 5 τις εχει η εαπ και τις υπολοιπες η παραλια.. πως λοιπον να γινει ανταγωνιστικο πρωταθλημα. οταν η μια ομαδα ειναι επιπεδου α2 και οι υπολοιπες φυτοζωουν πως να μην κερδιζεις πανω απο 35π, να σου πω και λιγους βαζεις..
Augmon
QUOTE(coa @ Jan 12 2009, 15:34 ) *
φιλe augmon, τα εμαθα τα χαλια μας. αλλα τι περιμενες, εδω δεν υπαρχει κενο γηπεδο για προπονηση απ οσο γνωριζω. το κακο με το γυναικειο της εσκαη ειναι οτι δεν βγαινουν νεες ταλαντουχες παιχτριες. υπαρχουν 6-7 παιχτριες. τις 5 τις εχει η εαπ και τις υπολοιπες η παραλια.. πως λοιπον να γινει ανταγωνιστικο πρωταθλημα. οταν η μια ομαδα ειναι επιπεδου α2 και οι υπολοιπες φυτοζωουν πως να μην κερδιζεις πανω απο 35π, να σου πω και λιγους βαζεις..

Δεν το λέω για το τελευταίο αποτέλεσμα και νομίζω ότι καταλαβαίνω οτι ο Απόλλωνας έχει γηπεδικό πρόβλημα όπως και η ΕΑΠ και ο Πατρέας και ο Σείριος και η Αχαγιά ακόμα και η παραλία που έχει και δικό της γήπεδο και είναι ανώτερο το τμήμα των γυναικών απ'το αντρικό.Η άποψη μου είναι ότι καμία διοίκηση δεν ασχολείται με τις γυναίκες .Είναι διακοσμητικό τμήμα σε όλες τις ομάδες. Και δεν είναι να απορείς όταν βλέπεις κορίτσια να τα παρατάνε μετά τα 17-18 γιατί δεν τους δίνεται κανένα απολύτως κίνητρο να συνεχίσουν.Κάτι που δίνεται ακόμα και στη Γ εσκαη στους άντρες.Αλλά οι Έλληνες τα ξέρουμε όλα οι Αμερικάνοι οι Τσέχοι οι Ισπανοί οι Σουηδοί οι Δανοί οι Γάλλοι, όλοι αυτοί είναι βλάκες που καλλιεργούν το γυναικείο μπάσκετ και εμείς οι έξυπνοι 68.gif 68.gif
center
QUOTE(Augmon @ Jan 12 2009, 15:49 ) *
Δεν το λέω για το τελευταίο αποτέλεσμα και νομίζω ότι καταλαβαίνω οτι ο Απόλλωνας έχει γηπεδικό πρόβλημα όπως και η ΕΑΠ και ο Πατρέας και ο Σείριος και η Αχαγιά ακόμα και η παραλία που έχει και δικό της γήπεδο και είναι ανώτερο το τμήμα των γυναικών απ'το αντρικό.Η άποψη μου είναι ότι καμία διοίκηση δεν ασχολείται με τις γυναίκες .Είναι διακοσμητικό τμήμα σε όλες τις ομάδες. Και δεν είναι να απορείς όταν βλέπεις κορίτσια να τα παρατάνε μετά τα 17-18 γιατί δεν τους δίνεται κανένα απολύτως κίνητρο να συνεχίσουν.Κάτι που δίνεται ακόμα και στη Γ εσκαη στους άντρες.Αλλά οι Έλληνες τα ξέρουμε όλα οι Αμερικάνοι οι Τσέχοι οι Ισπανοί οι Σουηδοί οι Δανοί οι Γάλλοι, όλοι αυτοί είναι βλάκες που καλλιεργούν το γυναικείο μπάσκετ και εμείς οι έξυπνοι 68.gif 68.gif

+123.568.569.325.548.120
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνώ με αυτά που λες!
coa
QUOTE(Augmon @ Jan 12 2009, 16:49 ) *

ετσι ακριβως, δεν δινεται πλεον κανενα κινητρο στις γυναικες να παιζουν μπασκετ, αλλα ακομα και αυτες που παιζουν νομιζω πως εχουν ξενερωσει απο το ολο θεμα και το κανουν απο συνηθεια. δεν ασχολειται κανεις, κριμα
Augmon
QUOTE(coa @ Jan 12 2009, 19:10 ) *
ετσι ακριβως, δεν δινεται πλεον κανενα κινητρο στις γυναικες να παιζουν μπασκετ, αλλα ακομα και αυτες που παιζουν νομιζω πως εχουν ξενερωσει απο το ολο θεμα και το κανουν απο συνηθεια. δεν ασχολειται κανεις, κριμα

Ξέρει κανένας αποτελέσματα από την 3η αγωνιστική και μετά γιατί εκτός του ΕΑΠ-Απόλλων 63-24 δεν ξέρω κανένα άλλο icon_wave.gif icon_wave.gif
center
QUOTE(Augmon @ Jan 13 2009, 14:51 ) *
Ξέρει κανένας αποτελέσματα από την 3η αγωνιστική και μετά γιατί εκτός του ΕΑΠ-Απόλλων 63-24 δεν ξέρω κανένα άλλο icon_wave.gif icon_wave.gif

Τι λέει το πρωτάθλημα εκεί; Ποια είναι η επόμενη αγωνιστική;
Augmon
QUOTE(center @ Jan 16 2009, 14:16 ) *
Τι λέει το πρωτάθλημα εκεί; Ποια είναι η επόμενη αγωνιστική;

Θα σου πω ότι ξέρω σίγουρα.
Η ΕΑΠ είναι πρώτη και έχει κερδίσει 75-39 την Παραλία,63-24 τον Απόλλωνα, 82-24 το Σείριο, 71-18 τον Πατρέα και 50-19 την Αχαγιά,η παραλία είναι 2η με μία ήττα από ΕΑΠ και ακολουθεί ο Απόλλωνας και ο Πατρέας.
Η επόμενη αγωνιστική είναι Παραλία -ΕΑΠ
Αχαγιά -Σειριος
Πατρέας -Απόλλωνας
center
Η 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ:

Γ.Ο. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 42-69
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ 20-0
ΦΙΛΟΘΕΗ Π.Α.Σ. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ 0-20
ΣΧΕΡΙΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ (η Σχερία νίκησε για μεγάλη διαφορά)
Augmon
Σε χθεσινό αναβληθέν παιχνίδι Πατρέας-Αχαγιά '82 33-57(!!!) 41.gif 41.gif 41.gif
ona1
Ξέρει κανεις να μας ενημερώσει τι γινεται κ στα υπόλοιπα πρωταθλήματα?ποιες ειναι οι υποψήφιες ομάδες για τα μπαράζ?
koukoura
Θα μπορούσε κάποιος/κάποια να μου δώσει πληροφορίες για την ομάδα της Ναυπάκτου;;
center
QUOTE(koukoura @ Jan 21 2009, 12:56 ) *
Θα μπορούσε κάποιος/κάποια να μου δώσει πληροφορίες για την ομάδα της Ναυπάκτου;;

Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Είμαι παίκτρια εκεί
koukoura
Πόσες παίχτριες είναι στην ομάδά;
Την ηλικία τους;
Πώς τα έχετε πάει στο πρωτάθλημα;
Υπάρχουν γυναικεία τμήματα υποδομών;
center
QUOTE(koukoura @ Jan 21 2009, 15:15 ) *
Πόσες παίχτριες είναι στην ομάδά;
Την ηλικία τους;
Πώς τα έχετε πάει στο πρωτάθλημα;
Υπάρχουν γυναικεία τμήματα υποδομών;

12 είμαστε. Η μεγαλύτερη είναι στα 31 και η μικρότερη στα 14. Έχουμε κάνει δυο νίκες στο πρωτάθλημα η μια είναι στα χαρτιά και μια ήττα. Όσο για τις υποδομές υπάρχουν γυναικεία τμήματα. Προς τι όμως όλες αυτές οι ερωτήσεις; Από το Αγρίνιο είσαι;
koukoura
Από Αθήνα είμαι.Κατάγομαι από ένα χωριό κοντά στη Ναύπακτο.Είμαι προπονητής και είναι η έκτη χρονιά που ασχολούμαι με γυναικεία τμήματα μπάσκετ και είμαι περίεργος να μάθω τι γίνεται εκεί.
center
QUOTE(koukoura @ Jan 21 2009, 19:05 ) *
Από Αθήνα είμαι.Κατάγομαι από ένα χωριό κοντά στη Ναύπακτο.Είμαι προπονητής και είναι η έκτη χρονιά που ασχολούμαι με γυναικεία τμήματα μπάσκετ και είμαι περίεργος να μάθω τι γίνεται εκεί.

Αλήθεια; Από ποιο;
koukoura
Ένα μικρό χωριό κοντά στο Μοναστηράκι.Κούκουρα λέγεται.....
ona1
[quote name='koukoura' date='Jan 21 2009, 19:05 ' post='264653']
[/quote

Σε τι κατηγορία εισαι προπονητής, αν επιτρέπεται ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.