Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miami Heat
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Nuntius
QUOTE (baskethood @ Jan 18 2012, 16:21 ) *
Δεν λαμβάνεις υπόψη σου ούτε τον pace factor αλλά ούτε και τις άμυνες που αντιμετώπισε.
Επίσης δεν υπολογίζεις ούτε το πόσες φορές πήγε στη γραμμή, ούτε γενικά πόσες κατοχές χρησιμοποίησε.
Το USG είναι το καλύτερο στατιστικό που πρέπει να χρησιμοποιήσεις.

Το ξέρω πως δεν τα λαμβάνω υπ'όψιν μου. Το είπα από την αρχή πως μιλάω περί FGA. Γι' αυτό και είπα πόσα σουτ πήρε και όχι πόσες προσπάθειες έκανε. Το usage rate δεν συμπεριλαμβάνει ευστοχία γι' αυτό και δεν το σχολίασα.

Τέσπα, το point μου είναι απλό. Έχω δει δύο αγώνες του Miami ολόκληρους και δύο αγώνες του Miami για 2 περιόδους (4-παράταση στον 1ο, 3-4 στο άλλο). Στους ολόκληρους δεν έπαιζε ο Wade, σε αυτούς που είδα λιψούς έπαιζε. Ο LeBron μου φάνηκε πολύ καλός στους δύο ολόκληρους (στον αγώνα των Spurs ήταν μέτριος στο πρώτο και εξαιρετικός στο δεύτερο) ενώ στους άλλους δύο μου φάνηκε από μέτριος έως κακός. Αυτό παρατήρησα βλέποντας τον αγώνα. Αν αυτό το θεωρείς απόρροια προκατάληψης, τότε οκ. Άποψη σου. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε.
Flash
QUOTE(Nuntius @ Jan 18 2012, 20:48 ) *
Το ξέρω πως δεν τα λαμβάνω υπ'όψιν μου. Το είπα από την αρχή πως μιλάω περί FGA. Γι' αυτό και είπα πόσα σουτ πήρε και όχι πόσες προσπάθειες έκανε. Το usage rate δεν συμπεριλαμβάνει ευστοχία γι' αυτό και δεν το σχολίασα.

Τέσπα, το point μου είναι απλό. Έχω δει δύο αγώνες του Miami ολόκληρους και δύο αγώνες του Miami για 2 περιόδους (4-παράταση στον 1ο, 3-4 στο άλλο). Στους ολόκληρους δεν έπαιζε ο Wade, σε αυτούς που είδα λιψούς έπαιζε. Ο LeBron μου φάνηκε πολύ καλός στους δύο ολόκληρους (στον αγώνα των Spurs ήταν μέτριος στο πρώτο και εξαιρετικός στο δεύτερο) ενώ στους άλλους δύο μου φάνηκε από μέτριος έως κακός. Αυτό παρατήρησα βλέποντας τον αγώνα. Αν αυτό το θεωρείς απόρροια προκατάληψης, τότε οκ. Άποψη σου. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε.

Aνεξάρτητα από το point σου πάντως, η επιχειρηματολογία σου σε ότι έχει να κάνει με τη στατιστική δεν είναι σωστή εκτός και αν η τάση ισχύει και για τα USG. Σε αυτό έχει δίκαιο ο hood.
baskethood
QUOTE (Nuntius @ Jan 18 2012, 22:48 ) *

Δεν με απασχόλησε αρχικά αν ο James παίζει καλύτερα χωρίς τον Wade. Αυτό που με απασχόλησε, και η κύρια διαφωνία μου μαζί σου, είναι ότι αυτό συμβαίνει για λόγους ψυχολογικούς (αυτό είπες, έτσι δεν είναι; ).
Η κουβέντα για τα stats έγινε όταν ανέφερες τα σουτ που πήρε ως παράγοντα που σε αποτρέπει να δεχτείς τους αγωνιστικούς λόγους της "ανόδου" (συνεχίζω να το βάζω σε εισαγωγικά γιατί θεωρώ ότι είναι πλασματικό λόγω των αυξημένων πρωτοβουλιών που παίρνει) του (χωρίς τον Wade).
Προφανώς και δε θεωρώ προκατάληψη να θεωρείς ότι ο James παίζει καλύτερα χωρίς τον Wade.
Κουβέντα κάνουμε, μην αρπάζεσαι όταν δεν υπάρχει λόγος smile.gif

ΥΓ. Στο hoopsdata θα βρεις και το PU (possessions used) που είναι επίσης εξαιρετικό για τέτοιες περιπτώσεις.
Nuntius
Δεν αρπάζομαι, hood. Απλά ώρες-ώρες μπορεί ο τρόπος ομιλίας μου να παρεξηγηθεί tongue.gif

Έχεις δίκιο, για ψυχολογικούς λόγους μίλησα. Ίσως δεν έπρεπε να αναφέρω στατιστικά για κάτι που ήταν προσωπική μου παρατήρηση. Απλά τον βλέπω πιο εύστοχο όταν παίζει μόνος του. Και δεν νομίζω η ευστοχία να έχει να κάνει με τις αυξημένες πρωτοβουλίες που παίρνει. Τέσπα, ίσως έχει να κάνει πως στους άλλους αγώνες είχα εικόνα μονάχα από τα τελευταία δεκάλεπτα των αγώνων μαζί με τον Wade.

@Flash, εννοείται πως ο hood έχει δίκιο. Δεν είπα ποτέ το αντίθετο. Απλά είπα πως δεν χρησιμοποιώ το USG tongue.gif
jasonick
25-20 το πρώτο δεκάλεπτο για τους Heat. Πάτησε γήπεδο μετά από 2+ χρόνια ο Eddy Curry και έχει αδυνατίσει αρκετά, έβαλε και ένα καλάθι. Από τους Heat έχει ξεκινήσει καλά ο Lebron σε αντίθεση με τον Kobe που έχει χάσει πολλά σουτ. Πολύ καλός ο Gasol που έχει βάλει ήδη 11 πόντους.
John Valthuer
Μια ακόμη νίκη ψυχολογίας για τους Heat μετά το ματς με τους Spurs και τρίτη συνεχόμενη καλή εμφάνιση για τον James. Φοβερή η ευστοχία της ομάδας στα τρίποντα τώρα τελευταία: πάνω από 61% στο προηγούμενο ματς (16 στα 26) και 50% σήμερα (9 στα 18). Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Θετική η επιστροφή Curry, με 6 πόντους και 3 rebounds σε 6 λεπτά. Ούτε που το πίστευα ότι θα κατάφερνε να ξαναπαίξει μπάσκετ.
morfi
QUOTE(John Valthuer @ Jan 20 2012, 10:53 ) *
Θετική η επιστροφή Curry, με 6 πόντους και 3 rebounds σε 6 λεπτά. Ούτε που το πίστευα ότι θα κατάφερνε να ξαναπαίξει μπάσκετ.

Εμφάνιση-φωτοβολίδα. Το πιο πιθανό είναι να χαθεί στη πορεία.
John Valthuer
QUOTE (morfi @ Jan 20 2012, 18:20 ) *
Εμφάνιση-φωτοβολίδα. Το πιο πιθανό είναι να χαθεί στη πορεία.

Συμφωνώ. Μπράβο του πάντως και μόνο για την προσπάθεια που κατέβαλε να χάσει βάρος και να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση. Για παίκτη που είχε να παίξει απ' το 2009 δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.
HLR CENATION
Μολις ειδα το Χιτ-Λεικερς.

Ντερμπι περιμενα να δω αλλα οι Λεικερς ηταν κατωτεροι των περιστασεων.

Απολαυση ο Λεμπρον,που ηταν φοβερος σε ολο το επιθετικο κομματι ενω προσφερε σημαντικες βοηθειες και στην αμυνα.

Καλος στο κουμαντο ο Τσαλμερς,σημαντικη βοηθεια στα ριμπαουντ ο Χασλεμ.

Καταπληκτικος στην αμυνα πανω στον Κομπι ο Μπαττιερ που εδωσε και καποιες λυσεις στην επιθεση.

Χαρηκα πολυ για την επιστροφη του σαφως αδυνατισμενου Καρι.
John Valthuer
Τρίτη συνεχόμενη νίκη χωρίς Wade, με τους Heat να είναι φέτος στο 6-0 όποτε ο Flash δεν παίζει. Οι Sixers είναι μια νεανική και φορμαρισμένη ομάδα και τους φοβόμουν αλλά τελικά τα καταφέραμε μια χαρά. Εξαιρετικό το δίδυμο LeBron-Bosh (58 πόντοι συνολικά) ενώ την ίδια στιγμή σημαντική ήταν η συνεισφορά του πάγκου με 33 πόντους. Οκτώ παίκτες των Heat πέτυχαν τουλάχιστον 7 πόντους, κάτι που δείχνει το μεγαλύτερο σε σχέση με πέρυσι βάθος της ομάδας. Η άμυνα ήταν το κλειδί της επιτυχίας, καθώς το Miami κέρδισε χθες κατά κράτος τη μάχη των rebounds (52 έναντι 31 των Sixers). Όσο πιο καλή εικόνα δείχνει η ομάδα, τόσο πιο πολύ χρόνο θα κερδίζει ο Wade για να μπορέσει να επιστρέψει μόνο όταν θα έχει αποθεραπευτεί πλήρως. Αξίζουν, πάντως, συγχαρητήρια στην Philadelphia, γιατί πάλεψε για όσο περισσότερο μπορούσε. Μην ξεχνάμε ότι έπαιζε χωρίς τον Hawes και-από ένα σημείο και μετά-χωρίς τον Vucevic (αποχώρησε λόγω τραυματισμού στην τρίτη περίοδο).

baskethood
Πόσες έχουν πια; 5; 6; ohmy.gif

Image: Lynne Sladky
Nuntius
Ήττες εννοείς? 5 έχουν. Βρίσκονται στο 11 - 5 και είναι στην 6η θέση της Ανατολής (η διαφορά από την 2η πάντως είναι μόνο μια ήττα). Δεν προβλέπεται να ανέβουν και σήμερα μιας και οι Magic δύσκολα θα χάσουν από τους Celtics ενώ την περίπτωση των Sixers να χάσουν από τους Wizards την αποκλείω.

Πρέπει να εκμεταλλευτούν την αυριανή μέρα και να κερδίσουν τους Cavaliers την ώρα που οι Magic παίζουν με τους Pacers για να ανέβουν θέση.

Η λογική λέει πως κάποτε θα ανέβουν, άλλωστε.
baskethood
QUOTE (Nuntius @ Jan 23 2012, 21:20 ) *
Ήττες εννοείς? 5 έχουν. Βρίσκονται στο 11 - 5 και είναι στην 6η θέση της Ανατολής (η διαφορά από την 2η πάντως είναι μόνο μια ήττα). Δεν προβλέπεται να ανέβουν και σήμερα μιας και οι Magic δύσκολα θα χάσουν από τους Celtics ενώ την περίπτωση των Sixers να χάσουν από τους Wizards την αποκλείω.

Πρέπει να εκμεταλλευτούν την αυριανή μέρα και να κερδίσουν τους Cavaliers την ώρα που οι Magic παίζουν με τους Pacers για να ανέβουν θέση.

Η λογική λέει πως κάποτε θα ανέβουν, άλλωστε.

Τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι δεν ξέρω πόσες ήττες έχουν; Και άντε και δεν ξέρω, δεν μπορώ να το βρω; tongue.gif
Κρίμα Νούντιε, σε είχα για γάτο biggrin.gif
Iverson_3
QUOTE(baskethood @ Jan 23 2012, 21:07 ) *
Πόσες έχουν πια; 5; 6; ohmy.gif

Image: Lynne Sladky

Floridians! 70ίλα full... Τις είχαν βγάλει και παλιότερα

Προσπαθώ να βρω το καινούριο intro και δε το χουν ανεβάσει ακόμα γμτ..
Zoys
blink.gif Υποψήφια για χειρότερη εμφάνιση της χρονιάς χαλαρά...

spysta πού είσαι για ένα γρήγορο fashion police; tongue.gif
Nuntius
QUOTE (baskethood @ Jan 23 2012, 21:23 ) *
Τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι δεν ξέρω πόσες ήττες έχουν; Και άντε και δεν ξέρω, δεν μπορώ να το βρω; tongue.gif
Κρίμα Νούντιε, σε είχα για γάτο biggrin.gif

Είμαι ξύπνιος εδώ και 30 ώρες και έδωσα 3 μαθήματα το πρωί (Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, Χώρα και Πολιτισμό Αγγλίας και Διεθνείς Σχέσεις). Τα δύο από αυτά τα έδωσα την ίδια ώρα και τελείωσα μέσα στο προβλεπόμενο 2ώρο. Σχώρα με αν ώρες-ώρες αποτυγχάνω να καταλάβω τι λέει ο άλλος όταν είμαι σε τέτοια κατάσταση tongue.gif

ΥΓ: Το έχω ξαναπεί, πάντως. Συχνά χρειάζομαι αυτό

ΥΓ 2: Δηλαδή, είμαι ο μοναδικός που μ' αρέσει αυτή η εμφάνιση?
baskethood
Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για τις πολλές φώτο, αλλά και για τον Lebron tongue.gif
Τις έψαξα και τις βρήκα έξι. Ακόμα έχω αμφιβολίες όμως, ίσως υπάρχει και άλλη. Οπότε όποιος θυμάται ας πει smile.gif

John Valthuer
Λογικά θα υπάρχει και μια EL HEAT για Noche Latina games. smiley.gif
T.W.Is.M.
Αυτη εναντιον των Λεικερς ειναι ωραια εμφανιση, μ αρεσει πολυ.
Η αλλη με το αφρο μαλλι ειναι για σχολιασμο απο τη fashion police του φορουμ(τον trade master spysta) tongue.gif
Razorblade Fish
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 23 2012, 23:30 ) *
Η αλλη με το αφρο μαλλι ειναι για σχολιασμο απο τη fashion police του φορουμ(τον trade master spysta) tongue.gif

Εγω παλι αυτη με τους Λεικερς τη θεωρω τη χειροτερη...Υπερβολικα πολυ μαυριλα.
T.W.Is.M.
QUOTE(Razorblade Fish @ Jan 23 2012, 23:45 ) *
Εγω παλι αυτη με τους Λεικερς τη θεωρω τη χειροτερη...Υπερβολικα πολυ μαυριλα.

Περιμενες να ακουσεις ασχημο σχολιο για την καταμαυρη εμφανιση απο καποιον που εχει avatar αυτον?
<------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
smiley.gif
Boom Dizzle
Eχω την εντυπωση οτι εχουν αλλες τρεις απο τη δεκαετια του '90 που
θεωρουνται ως hardwood classics!
Eμενα παντως μ αρεσει αυτη η 70's εμφανιση...ειναι cult!
Flash
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 23 2012, 21:30 ) *

Μαζί σου.

QUOTE(John Valthuer @ Jan 23 2012, 20:39 ) *
Λογικά θα υπάρχει και μια EL HEAT για Noche Latina games. smiley.gif

Ναι, ίσως και μία για Saint Patrick's day.
baskethood
Μιλάμε για το Miami κύριοι. Σε αυτήν την περιοχή το μαύρο δεν έχει καμία απολύτως θέση tongue.gif
Anaz
Eκτος τοπου κ χρονου αποψε ο Λεμπρον, μακραν το χειροτερο του φετινο ματς, και βρηκε την ομαδα να το κανει... 19.gif
καλα αν γινοταν κανα αστειο κ χαναν κιολας, περιμενω μεχρι κ Dan Gilbert δηλωσεις αυριο.. biggrin.gif
Ευτυχως για κεινον καθαριζει (παλι) ο Μπος με 18 ποντους στο 4ο δεκαλεπτο!!
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(baskethood @ Jan 24 2012, 14:30 ) *
Μιλάμε για το Miami κύριοι. Σε αυτήν την περιοχή το μαύρο δεν έχει καμία απολύτως θέση tongue.gif

εμενα παλι η μαυρη μου αρεσει πιο πολυ απ'ολες.
John Valthuer
Για τα δυο τελευταία παιχνίδια των Heat τι να πει κανείς: το ένα συναγωνίζεται το άλλο σε αθλιότητα. Υπερβολικά πολλά λάθη και επιθέσεις χωρίς καμιά οργάνωση. Ευτυχώς που είχαμε χθες τον Bosh να μας σώσει. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα ο Wade και να εμφανιστεί βελτιωμένος γιατί ως τώρα είναι απογοητευτικός.

Στατιστικά του Wade μέχρι στιγμής:

19.6 πόντοι, 5.4 assists, 4.3 rebounds, 2 κλεψίματα, 1.7 blocks

Στατιστικά του James στο χθεσινή κακή του εμφάνιση:

18 πόντοι, 5 assists, 5 rebounds, 2 κλεψίματα

Ασχολίαστο...
HLR CENATION
Ματσαρα το Χιτ-Μπουλς.

Καταπληκτικος ο Λεμπρον σημερα σε αμυνα επιθεση,περισσοτερο μοιραζει ο Γουειντα ποψε,καλος στην επιθεση ο Μπος με 12 ποντους..Βοηθαει ο Χασλεμ,ενεργεια βγαζει ο μικρος ο Κοουλ.
HLR CENATION
Τρελλο ματς.

Θωρηκτο ο Λεμπρον αν και με τις βολες στο ελος πηγε να τους το κανει χαλαστρα.Πολυ καλος και ο Μπος ανεβηκε ο Γουεηντ στο Β.
Flash
QUOTE(HLR CENATION @ Jan 29 2012, 23:27 ) *
Τρελλο ματς.

Θωρηκτο ο Λεμπρον αν και με τις βολες στο ελος πηγε να τους το κανει χαλαστρα.Πολυ καλος και ο Μπος ανεβηκε ο Γουεηντ στο Β.

Καλά το τελευταίο δίλεπτο προσπαθούσαν να το χαρίσουν ο ένας στον άλλο.

Θα δούμε άσχημους σε θέαμα αλλά πλούσιους σε συγκινήσεις τελικούς Ανατολής rolleyes.gif
Iverson_3
Wow....

Άνετα το κάρφωμα της χρονιάς μέχρι στιγμής..
Gravedigger
Ο Lucas έσκυψε επίτηδες για να κάνει highlight ο Lebron??Πήγαινε γίνε σκηνοθέτης ρε,σαν τον συνονόματο..(τον George,ο Jamont παίζει και αυτός μπάσκετ)!
Air Kef
Πολύ καλό το ματς χθες, μεγάλες μάχες.

Το Σικάγο πεθαίνει τρομερά δύσκολα, για μένα ουσιαστικά βγήκαν νικητές χθες, γυρίζοντας ένα χαμένο ματς και το χασαν μόλις το είχαν στα χέρια τους για πρώτη φορά, με τον Ρόουζ μετά από 12/12 βολές και χουντινικά καλάθια να κάνει 0/2 - αυτό ήταν έκπληξη, σε αντίθεση με τις μίνι-έκπληξη 0/2 του Λεμπρόν που πάλι κάνει τεράστιο παιχνίδι αλλά το χαλάει στο τέλος.

Στο Σικάγο πάντως σίγουρα περιμένουν τον "γνωστό" Ριπ στα πλέι οφ, που θα τους δίνει ακόμα μεγαλύτερη τύχη απέναντι στο Μιάμι.
εχουμε 5 σερι νικες αυτην τη στιγμη και σημερα παιζουμε δυσκολο ματς μεσα στο μιλγουοκι.μετα εχουμε μια τριαδα αγωνων με φιλαδελφεια(εξω),τοροντο και κλιβελαντ μεσα.μπορουμε να κανουμε το 4/4 και να παμε στο ντερμπι της φλοριντα με 9 σερι νικες....
John Valthuer
QUOTE (ronin @ Feb 1 2012, 11:37 ) *
εχουμε 5 σερι νικες αυτην τη στιγμη και σημερα παιζουμε δυσκολο ματς μεσα στο μιλγουοκι.μετα εχουμε μια τριαδα αγωνων με φιλαδελφεια(εξω),τοροντο και κλιβελαντ μεσα.μπορουμε να κανουμε το 4/4 και να παμε στο ντερμπι της φλοριντα με 9 σερι νικες....

Στο σύνολό του, ο Φεβρουάριος φαίνεται σχετικά εύκολος και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση όταν τελειώσει. Ο Μάρτιος είναι που θα μας ζορίσει για τα καλά, καθώς το πρόγραμμα είναι πανδύσκολο. Χρειάζεται σωστή κατανομή χρόνου για να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Πιστεύω πάντως πως, ό,τι και να γίνει, την κορυφή της βαθμολογίας δύσκολα θα την χάσουν οι Bulls. Πάλι πλεονέκτημα έδρας θα έχουν στα playoffs. Μπαίνουν στα παιχνίδια πιο αποφασισμένοι και πιο έτοιμοι από μας. Τους Heat τους βλέπω μερικές φορές και τσατίζομαι: νομίζεις ότι έχουν βαρεθεί τη ζωή τους!
NBAholic
LeBron going Christmas at Milwaukee, if you get me.
NBAholic
QUOTE(NBAholic @ Feb 2 2012, 04:03 ) *
LeBron going Christmas at Milwaukee, if you get me.

Merry Christmas...Ηθικό δίδαγμα: Christmas doesn't come in the spring.
Nuntius
Και τελικά έχασαν οι Heat. 2 - 0 τους έχουν οι Bucks φέτος.
χασαμε παλι ενα δικο μας ματς φετος!!το πιο τραγικο απ'ολα ειναι πως ετσι χασαμε τον περσινο δευτερο τελικο απο το νταλλας και αντι να μας γινει μαθημα κανουμε τα ιδια και φετος....κριμα για την διαστημικη εμφανιση του λεμπρον...
John Valthuer
QUOTE (ronin @ Feb 2 2012, 10:39 ) *
χασαμε παλι ενα δικο μας ματς φετος!!το πιο τραγικο απ'ολα ειναι πως ετσι χασαμε τον περσινο δευτερο τελικο απο το νταλλας και αντι να μας γινει μαθημα κανουμε τα ιδια και φετος....κριμα για την διαστημικη εμφανιση του λεμπρον...

Οι Heat πάνω απ' όλα σέβονται τον αντίπαλο: όση διαφορά και να πάρουν, πάντα θα του δώσουν το δικαίωμα να τους φτάσει και-γιατί όχι-να τους ξεπεράσει και να τους νικήσει. Τιμάμε τις αρχές και τις αξίες της ομάδας!
Johanvil
QUOTE(John Valthuer @ Feb 2 2012, 14:10 ) *
Οι Heat πάνω απ' όλα σέβονται τον αντίπαλο: όση διαφορά και να πάρουν, πάντα θα του δώσουν το δικαίωμα να τους φτάσει και-γιατί όχι-να τους ξεπεράσει και να τους νικήσει. Τιμάμε τις αρχές και τις αξίες της ομάδας!

XAXAXA.Επιλεκτικο σεβασμο δειχνετε διοτι οταν παιξατε εναντιον μας,δεν δειξατε τον ιδιο tongue.gif biggrin.gif
John Valthuer
Μεγάλη νίκη μέσα στην Philadephia και μια καλή εμφάνιση για τον Wade (26 πόντοι με 10 στα 20), που την έχει ανάγκη για να ξαναβρεί σιγά σιγά τον παλιό καλό εαυτό του. Ο Spoelstra στηρίχτηκε στην δυνατή πεντάδα των Heat απ' τα περσινά playoffs (Big Three και Miller με Haslem) και τα καταφέραμε μια χαρά, παρά το ότι οι παίκτες που την απάρτιζαν είχαν παίξει ελάχιστα μαζί φέτος. Περιορίσαμε τους Sixers στο 37% ενώ ταυτόχρονα «τρέξαμε» ένα σερί 15-0 στην τέταρτη περίοδο, με τον LeBron να παίζει εξαιρετικά τον ρόλο του point guard και να μοιράζει 6 assists.
T.W.Is.M.
QUOTE(John Valthuer @ Feb 4 2012, 20:49 ) *
Μεγάλη νίκη μέσα στην Philadephia και μια καλή εμφάνιση για τον Wade (26 πόντοι με 10 στα 20), που την έχει ανάγκη για να ξαναβρεί σιγά σιγά τον παλιό καλό εαυτό του. Ο Spoelstra στηρίχτηκε στην δυνατή πεντάδα των Heat απ' τα περσινά playoffs (Big Three και Miller με Haslem) και τα καταφέραμε μια χαρά, παρά το ότι οι παίκτες που την απάρτιζαν είχαν παίξει ελάχιστα μαζί φέτος. Περιορίσαμε τους Sixers στο 37% ενώ ταυτόχρονα «τρέξαμε» ένα σερί 15-0 στην τέταρτη περίοδο, με τον LeBron να παίζει εξαιρετικά τον ρόλο του point guard και να μοιράζει 6 assists.

Και με πολυ καλη αμυνα στο 4ο δωδεκαλεπτο που μπλοκαρε τελειως την επιθεση της Φιλαντελφια. Επιθετικα ανελαβε το βαρος ο Wade που ηταν ευστοχος απο τα μεσα της 3ης περιοδου και μετα, ενω ο Λεμπρον μοιρασε καλα το παιχνιδι και δεν πηρε πολλες προσπαθειες.
Pierce
We've got game! το παλευει το τοροντο και εχει μειωσει αρκετα στην 4η περιοδο, θελει 3 λεπτα ακομα και ειναι 87-82 υπερ του miami ο αγωνας.
παντως ο λεμπρον αν συνεχισει αυτες τις εμφανισεις το τριτο MVP δεν το χανει...
Flash
QUOTE(ronin @ Feb 6 2012, 16:07 ) *
παντως ο λεμπρον αν συνεχισει αυτες τις εμφανισεις το τριτο MVP δεν το χανει...

Σωστό αλλά για να είμαστε δίκαιοι, στο τέλος κλειστών παιχνιδιών εξακολουθεί να έχει το θεματάκι του (μέτριες επιλογές, χαμένες βολές και, κυρίως, υποτονικότητα/διστακτικότητα στην επίθεση). Το μεγάλο στοίχημα για τον Lebron θα είναι να γίνει αρκετά πνευματικά δυνατός ώστε να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα και όχι το τρίτο του MVP. Αν τα καταφέρει θεωρώ ότι θα "ξεμπλοκάρει" και μετά "Air is the limit" 69.gif
QUOTE(Flash @ Feb 6 2012, 17:04 ) *
Σωστό αλλά για να είμαστε δίκαιοι, στο τέλος κλειστών παιχνιδιών εξακολουθεί να έχει το θεματάκι του (μέτριες επιλογές, χαμένες βολές και, κυρίως, υποτονικότητα/διστακτικότητα στην επίθεση). Το μεγάλο στοίχημα για τον Lebron θα είναι να γίνει αρκετά πνευματικά δυνατός ώστε να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα και όχι το τρίτο του MVP. Αν τα καταφέρει θεωρώ ότι θα "ξεμπλοκάρει" και μετά "Air is the limit" 69.gif

συμφωνω απολυτα!!!ολα τα λεφτα ειναι το πρωτο πρωταθλημα...
John Valthuer
Μεγάλη νίκη για τους Magic. Είχαν εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και κατάφεραν να δημιουργήσουν υπερβολικά πολλές ευκαιρίες για τρίποντα. Πολλά απ' αυτά ήταν uncontested και, καθώς διαθέτουν πολύ καλούς shooters, η ευστοχία τους ήταν φονική. Μεγαλειώδης εμφάνιση από Anderson. Η έλλειψη ενός ψηλού στοίχισε στους Heat περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με τον Howard να κάνει κυριολεκτικά ό,τι θέλει σε άμυνα και επίθεση και το Orlando να κερδίζει άνετα τη μάχη των rebounds. Οι Wade και Cole ήταν οι μόνοι που έκαναν φιλότιμες προσπάθειες να ξεμπλοκάρουν την ομάδα όσο βρίσκονταν στο παρκέ ενώ ο James ήταν απογοητευτικός και ανύπαρκτος σ' ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Μεγάλες οι ευθύνες του Spoelstra που δεν χρησιμοποίησε έγκαιρα τον James Jones, το σουτ του οποίου θα μπορούσε να «ανοίξει» λιγάκι την άμυνα των Magic.
Murdoc
O Λεμπρον επαιξε οπως το καλοκαιρι στους τελικους!!Διστασε να παρει σουτ και αρκεστηκε στο να μοιραζει ασσιστ!!!
Απο την αλλη η αμυνα του Ορλαντο πανω στον Γουειντ ηταν αθλια με τα ματια τον μαρκαραν καποιες στιγμες!!!
Θα ειναι ενδιαφερον ζευγαρι παντος στα πλειοφ το Ορλαντο-Μαιαμι αν γινει!!!!
Σημερα περιμενω να δω το αιωνιο ντερμπι μεταξυ Σελτικς και Λεικερς!!!
νικη μεσα στην ατλαντα πολυ πιο ανετα απ'οτι αναμενοταν.η διαφορα εφτασε μεχρι και το 30+...
φλας και λεμπρον εκαναν τα δικα τους με τον μπος να ακολουθει.σημερα στο μιλγουοκι ενα δυσκολο ματς με τους μπακς που εχουν σερι επιτυχιων απεναντι μας...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.