Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ Α.Ο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2
aigina
ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΕΙΝΑ ΟΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ,ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ . Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ .(10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.... ΘΑ ΞΕΨΑΡΩΣΟΥΝ....)
ΜΠΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ.
leonkalf
Μετονόμασα το topic σε ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ Α.Ο, ώστε εδώ να γράφονται τα νέα της ομάδας και ότι άλλο κρίνεται εσείς σκόπιμο για την ενημέρωση των μελών.

Ότι αφορά αγώνες πρωταθλήματος όμως, να αναγράφονται στο topic της κατηγορίας σας.

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά γράμματα γιατί τα κεφαλαία κουράζουν και σημαίνει ότι φωνάζεις.


Καλή συνέχεια.
fistikas
http://www.youtube.com/watch?v=r-CbJQYJdPc




video apo saronikos telamonas
aigina

http://www.aeginaportal.gr/content/categor...123/72/lang,el/

τα νεα του σαρωνικου απο το αιγινα πορταλ για ολα τα τμηματα
zarko_paspalj
ατσα και ξεχοριστο τοπικ ο σαρωνικος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zarko_paspalj
γιατι χανουμε?ξερει κανεις να μου πει
Σταχυοφόρος
QUOTE(zarko_paspalj @ Nov 24 2009, 21:08 ) *
γιατι χανουμε?ξερει κανεις να μου πει



δυστυχώς είμαι πολύ μακριά για να σας παρακολουθήσω, αλλά απ'το βιντεάκι πιο πάνω που είδα έβγαλα κάποια -ελάχιστα- συμπεράσματα.

Κίνηση στην άμυνα μηδέν, το βασικότερο. Δε μπορείς να έχεις τον παίκτη στο ένα μέτρο και να σουτάρει ανενόχλητος.
Παράλληλες (με το καλάθι) μακρινές λάθος πάσες (μέτρησα 3 στο δεκάλεπτο αυτό, στις 2 φάγατε αιφνιδιασμό).
Αστοχία απ'τις βολές (0 στις 4 στο δεκάλεπτο αυτό) και αδυναμία να μπει η μπάλα στη ρακέτα.
Και κάτι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, απουσία κλειστού γηπέδου (ανευθυνο-υπεύθυνοι ακούτε;;; ), πως και τι να αποδώσεις σε τέτοιες συνθήκες; Που έρχονται και χειρότερες; 2010 έχουμε, έλεος.

ΥΓ1: κρίμα γιατί και όρεξη δείχνετε και κόσμος έρχεται για στήριξη. Μπράβο από μένα που το παλεύετε. Και μην ανησυχείς, με προσπάθεια και υπομονή, θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

ΥΓ2: οι παίκτες πιο πολύ ακούνε τους φίλους/οπαδούς παρά τον κόουτς ε; icon_drunk.gif Και μη λέτε στον παίκτη που είναι στις βολές "χαλάρωσε", αλλά "ηρέμησε". Έχει διαφορά...

icon_wave.gif
starentzis7
ΑΙΓΙΝΑ- ΣΑΡΩΝΙΔΑ 57-62

http://www.aeginaportal.gr/content/view/3310/72/lang,el/

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
starentzis7
ΑΙΓΙΝΑ - ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ 66--42

http://www.aeginaportal.gr/content/view/3332/72/lang,el/

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
starentzis7
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ 62-76

http://www.aeginaportal.gr/content/view/3434/72/lang,el/

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

COACHBASKETBALL
Μεγάλο διπλό ο Σαρωνικός!



Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσει του στο πρωτάθλημα της Δ΄ ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός Αίγινας, που επιβλήθηκε εκτός έδρας της Σαρωνίδας με 73-59! Οι παίκτες του Θανάση Σταρέντζη ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Πριν το παιχνίδι φαβορί ήταν η Σαρωνίδα. Όμως, κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Σταρέντζη έδειξαν ότι είχαν πάει αποφασισμένοι για την έκπληξη, αν και όποιος είδε το παιχνίδι δεν θα του φαινόταν περίεργο η νίκη της ομάδας της Αίγινας…
Από την αρχή του αγώνα ο Σαρωνικός ήλεγξε τον ρυθμό και είχε συνεχώς το προβάδισμα. Η διαφορά έπεσε στους 5 πόντους στην γ΄ περίοδο, αλλά μέχρι εκεί.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 30΄ με +8 (42-50) και είχαν τα ψυχικά αποθέματα να αντέξουν και να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με το +14 (59-73), πετυχαίνοντας μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Δ΄ ΕΣΚΑΝΑ.

Δεκάλεπτα: 12-21, 27-37, 42-50, 59-73

Σαρωνίδα (Αλέξης Γεωργαντάς): Αντωνόπουλος 5, Ηλιάδης 5, Κατσιγάρης 9, Γονιδάκης 13, Λαμπρόπουλος 5, Γονίδης 4, Χριστοδούλου 6, Μυρίλας 1, Αλιμπάλης 8.

Σαρωνικός Αίγινας (Θανάσης Σταρέντζης): Σπαρής 7(2), Βουλγαράκης 4, Τζίτζης Φίλ. 23(2), Μπούργος 5, Πίτσικας 10, Μηλιώνης 6, Μπήτρος 10, Καρακατσάνης 3, Τζίτζης Στ. 2



«Ξεκινήσαμε καλά την χρονιά. Κερδίσαμε εκτός έδρας μία ομάδα που μας είχε κερδίσει δύο φορές πέρσι. Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη. Να μείνουμε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε», ήταν τα λόγια του Θανάση Σταρέντζη μετά το παιχνίδι στο www.attikabasket.gr

http://www.attikabasket.gr/index.php?optio...8&Itemid=55
COACHBASKETBALL
ΠΗΓΗ http://basketsaronicos.blogspot.com/2010/10/56-40.html

Την πρώτη της εμφάνιση, για το πρωτάθλημα ανδρών της Δ' Κατηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ, εντός έδρας πραγματοποίηση η ομάδα μπάσκετ του Σαρωνικού σήμερα το μεσημέρι. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ενδεικτικό της απόδοσης της ομάδας με κορυφαίο παίχτη σήμερα το Γιώργο Σπαρή με 14 πόντους και ένα τρίποντο. Στην αρχή του αγώνα η Αμφιάλη πήρε προβάδισμα στο σκορ με 2 - 10 και όλοι πίστεψαν ότι θα υπήρξε επανάληψη του περσινού πρώτου αγώνα. Τότε πολύ σωστά ο κόουτς Θανάσης Σταρέτζης γύρισε την άμυνα σε ζώνη και έκλεισαν οι διάδρομοι για τους παίκτες της Αμφιάλης. Ήταν η περίοδος του αγώνα κατά την οποία ο Σαρωνικός κατάφερε να επιτύχει κάποια πολύ κρίσιμα καλάθια και να γυρίσει τον αγώνα παίρνοντας το προβάδισμα. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο πίνακας έδειχνε 22 πόντους διαφορά υπέρ της ομάδας μας. Αυτό που είδαμε στο σημερινό αγώνα, είναι ότι υπάρχει μια πλουραλιστικότητα στο σκοράρισμα, κάτι που δείχνει ότι η τακτική του προπονητή Θανάση Σταρέτζη αποδίδει.



Τα δεκαπεντάλεπτα του αγώνα: 14-16, 16-6, 12-3, 14-15. Οι πόντοι για τους παίκτες του Σαρωνικού στον αγώνα ήταν: Σπαρής Γιώργος 14 (1 τρίποντο) Βουλγαράκης Παναγιώτης 2, Τζίτζης Φίλιππος 11, Μπούργος Πέτρος 4, Πίτσικας Χάρης 7, Μπήτρος Νότης 7, Τζίτζης Στέλιος 3, Μπάλης Λάμπρος 5 (1 τρίποντο) Χαρτοφύλακας Σώζος 3. Πολύ καλή συμμετοχή, αλλά χωρίς πόντους στο σημερινό αγώνα οι Σαΐνης Κώστας, Μηλιώνης Σπύρος και Καρακατσάνης Χρήστος. Η ηλιόλουστη μέρα σήμερα στην Αίγινα βοήθησε του φιλάθλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο και να πανηγυρίσουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας. Ο επόμενες αγώνας του Σαρωνικού είναι εκτός έδρας με το Φοίνικα Αγίας Σοφίας.
COACHBASKETBALL

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ
ΠΗΓΗ http://basketsaronicos.blogspot.com/2010/10/61-56.html


Σαρωνικός 61 - Αιξωνή Γλυφάδας 56. Κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Σαρωνικός.

Το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ' ΕΣΚΑΝΑ με το Σαρωνικό να αντιμετωπίζει την Αιξωνή Γλυφάδας. Ήδη από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι οι φίλαθλοι του Σαρωνικού που είχαν κατακλύσει τις κερκίδες, θα έβλεπαν έναν πολύ ωραίο αγώνα. Το πρώτο δεκάλεπτο είχε πολλές δυνατές φάσεις στις δύο ρακέτες. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η μπάλα πήγε στους δύο ψηλούς: Πίτσικα και Μπήτρο και κάπου εκεί ο Σαρωνικός άρχισε να παίρνει μια διαφορά στο σκορ. Στο τρίτο δεκάλεπτο παρουσίασε επίσης την ίδια εικόνα με τη διαφορά να αυξάνει.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα για την ομάδα μας, καθώς δύο δύσκολα συνεχόμενα τρίποντα που πέτυχε το 12 της Αιξωνής μείωσε τη διαφορά και έκανε τον αγώνα ντέρμπι. Τότε ο προπονητής Θανάσης Σταρέντζης, πήρε τάιμ άουτ, συνέστησε ψυχραιμία και υπομονή στους παίκτες του ώστε να μην χαθεί ο αγώνας. Η άμυνα που ακολούθησε έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που φέτος θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 14-14, 16-5, 19-12, και 12-25. Οι πόντοι για την ομάδα του Σαρωνικού: Σπαρρής Γίώργος 2, Τζίτζης Φίλιππος 10 (1 τρίποντο), Πίτσικας Χάρης 18, Μπήτρος Νότης 25 (3 τρίποντα) Τζίτζης Στέλιος 1, Μπάλιας Λάμπρος 5. Σημαντική η βοήθεια των παικτών: Μπούργου Πέτρου, Κρεούζη Σταύρου, Μηλιώνης Σπύρος, Βουλγαράκης Παναγιώτης, Χαλδαίος Γιάννης, Τσορτσορός Γιώργος.

COACHBASKETBALL
Ηλεκτρούπολη 63 - Σαρωνικός 54 -- ANTΡIKO TMHMA.5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΠΗΓΗ http://basketsaronicos.blogspot.com/2010/1...iko-tmhma5.html


Ο Σαρωνικός την Κυριακή αγωνίστηκε στην Αργυρούπολη στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής της ΕΣΚΑΝΑ. Ο αγώνας ξεκίνησε με ξέσπασμα της ομάδας της Ηλεκτρούπολης, που πολύ γρήγορα προηγήθηκε 9 - 1. Πολύ γρήγορος ρυθμός και από τους παίκτες του Σαρωνικού, που σιγά σιγά άρχισε να μειώνει και έκλεισε το δεκάλεπτο 14 - 8. Μικρό σκορ, άλλα με μεγάλες μάχες στις άμυνες εντός του γηπέδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Σαρωνικός ισορρόπησε τον αγώνα, αλλά η διαφορά υπέρ της Ηλεκτρούπολης παρέμεινε. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Σαρωνικός έφερε τα πάνω κάτω και πήρε αυτός διαφορά 6 πόντων 30-36.

Καθώς ο αγώνας έμπαινε στο τέταρτο δεκάλεπτο φαινόταν ότι η ομάδα του Σαρωνικού είχε τον έλεγχο. Όμως κάπου εκεί στο τέταρτο δεκάλεπτο η Ηλεκτρούπολη με ένα 14 - 0 πήρε το πάνω χέρι με τρία συνεχόμενα τρίποντα. Στη συνέχεια ο Σαρωνικός προσπάθησε να μειώσει, αλλά ενώ έβαζε πόντους δυστυχώς συνέχισε να δέχεται. Τρία άστοχα τρίποντα από την πλευρά του Σαρωνικού και πολλές συνεχόμενες βολές από τους παίκτες της Ηλεκτρούπολης διαμόρφωσαν το τελικό 63-54. Τα δεκάλεπτα 14-8, 7-7, 8-19 και το καταστροφικό τέταρτο δεκάλεπτο 34-20

Οι πόντοι για την ομάδα μας ήταν: Σπαρής Γιώργος 6 (1 τρίποντο) Τζίτζης Φίλιππος 11, Πίτσικας Χάρης 12, Μηλιώνης Σπύρος 2, Τζίτζης Στέλιος 10, Μπάλιας Λάμπρος 2, Χαλδαίος Γιάννης 2.Κρεούζη Σπύρο 7 Σημαντική η βοήθεια από τους Χαρτοφύλακα Σώζο, Λυκούρη Στέλιο, , Βουλγαράκη Τάκη, Καρακατσάνη Χρήστο.
COACHBASKETBALL


Δ' ΕΣΚΑΝΑ - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ LOCALBASKET.GR
http://basketsaronicos.blogspot.com/2010/1...albasketgr.html



Ομάδες
ΑΕ ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΙΚΟΝΙΟΥ ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ
ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΣ ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΑΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ
ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΣΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΝΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ

Αποτελέσματα σε σύνολο 35 παιχνιδιών
Νίκες εντός 22 63%
Νίκες εκτός 13 37%

Πόντοι
Πόντοι σύνολο 3950 112.86 / αγώνα
Πόντοι εντός έδρας 2070 59.14 / αγώνα
Πόντοι εκτός έδρας 1880 53.71 / αγώνα

Επίθεση Top 5
Ομάδα Πόντοι Μ.Ο.
1. ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ 338 67.60
2. ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 326 65.20
3. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΙΚΟΝΙΟΥ 322 64.40
4. ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 296 59.20
5. ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ 289 57.80

Αμυνα Top 5
Ομάδα Πόντοι Μ.Ο.
1. ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 201 50.25
2. ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ 212 53.00
3. ΑΠΣ ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 224 44.80
4. ΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ 229 57.25
5. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΙΚΟΝΙΟΥ 246 49.20


Χειρότερες Επιθέσεις
Ομάδα Πόντοι Μ.Ο.
1. ΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ 177 44.25
2. ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ 193 48.25
3. ΑΕ ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 225 56.25


Χειρότερες Άμυνες

Ομάδα
Πόντοι Μ.Ο.
1. ΕΣΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 319 63.80
2. ΝΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ 313 62.60
3. ΑΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ 303 60.60





ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ ΕΣΚΑΝΑ
ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ






Κερδιζει ΜΟ με 12 πόντους
Χάνει ΜΟ με 23 πόντους




ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ
16 με τον ΑΠΣ ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 37 με τον ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ



ΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ 63-54 ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ 61-56 ΑΕ ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ 82-45 ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ 56-40 ΑΠΣ ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ
ΝΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ 59-73 ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Δ' ΕΣΚΑΝΑ
Αγ. Ημερομηνία Αγώνας
5η 25/10/2010 21:00 ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ-ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ε.Σ.Η. 70 - 32
5η 25/10/2010 ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Γ.Α.Σ. ( ΡΕΠΟ )
5η 24/10/2010 12:00 ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ Α.Σ. - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ Α.Ο. 63 - 54
5η 25/10/2010 20:30 ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ Α.Ο. - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΙΚΟΝΙΟΥ 78 - 73
5η 25/10/2010 21:30 ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ Α.Σ. 67 - 72
5η 25/10/2010 21:45 ΣΑΡΩΝΙΔΑ Ν.Ο. - ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Α.Σ. 47 - 53
5η 25/10/2010 21:30 ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ο. - ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ Α.Ο. 76 - 43
5η 24/10/2010 19:00 ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Α.Σ. - ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Α.Ο. 60 - 59




ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Δ ΕΣΚΑΝΑ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΜΥΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ
1. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ Α.Ο. 10 5 (5-0) 3-0 2-0 338 271 +67
2. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΙΚΟΝΙΟΥ 9 5 (4-1) 2-0 2-1 322 246 +76
3. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Α.Σ. 9 5 (4-1) 2-1 2-0 296 258 +38
4. ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ-ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ 8 5 (3-2) 3-0 0-2 251 224 +27
5. ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Α.Σ. 8 5 (3-2) 1-1 2-1 282 258 +24
6. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ Α.Ο. 8 5 (3-2) 2-0 1-2 289 300 -11
7. ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Α.Ο. 7 4 (3-1) 2-0 1-1 262 201 +61
8. ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ο. 7 5 (2-3) 2-1 0-2 326 291 +35
9. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ε.Σ.Η. 7 5 (2-3) 1-1 1-2 244 319 -75
10. ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ Α.Σ. 6 4 (2-2) 2-0 0-2 236 229 +7
11. ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ Α.Σ. 6 5 (1-4) 0-2 1-2 257 303 -46
12. ΣΑΡΩΝΙΔΑ Ν.Ο. 6 5 (1-4) 0-3 1-1 252 313 -61
13. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Γ.Α.Σ. 5 4 (1-3) 1-1 0-2 193 212 -19
14. ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 5 4 (1-3) 1-1 0-2 225 247 -22
15. ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ Α.Ο. 4 4 (0-4) 0-2 0-2 177 278 -101

ΠΗΓΗ http://www.aprovleptoi.gr/
COACHBASKETBALL
ΣΗΜΕΡΑ

ΑΙΓΙΝΑ-ΠΗΓΑΣΟΣ 53-49

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
Α)14-19
Β) 5 - 6
Γ) 16-11
Δ) 18-13
MILIONSP
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο-παίκτη της ομάδας του Σαρωνικού για την εκλογή του με τη νέα δημοτική αρχή.Εύχομαι με τη βοήθεια όλων μας να συντελέσει σε αυτό που περιμένει χρόνια η Αίγινα-Κλείστό Γυμναστήριο.

Καλή δουλειά Φίλιππε.
COACHBASKETBALL
αναβλήθηκε ο αυριανος αγωνας ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ- ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ λογο του καιρου και το απογορευτικο απόπλου πλοιων
77m
den einai wraio otan 3ekinas mia omada stin poria na egataloipoun paiktes pou exoun ore3ei gia na paixoun mpasket giati den einai sta kolpa pantws pisteuw oti o sarwnikos an eixe kleisto 8a htan se poi melali katigoria gia na doume
MILIONSP
QUOTE(77m @ Jan 3 2011, 18:10 ) *
den einai wraio otan 3ekinas mia omada stin poria na egataloipoun paiktes pou exoun ore3ei gia na paixoun mpasket giati den einai sta kolpa pantws pisteuw oti o sarwnikos an eixe kleisto 8a htan se poi melali katigoria gia na doume



επειδή είσαι ανώνυμος και προφανώς εγώ καταλαβαίνει ποιός είμαι,ποιοί είναι στα κόλπα δηλαδή?Η προσπάθεια και η έλειψη γκρίνιας είναι αυτή που ανταμοίβεται.Καλό είναι όταν έχουμε να πούμε κάτι να το λέμε αντρίκια και όχι να κρυβόμαστε πίσω από τη μάσκα της ανωνυμίας μας.
zarko_paspalj
QUOTE(MILIONSP @ Jan 6 2011, 18:04 ) *
επειδή είσαι ανώνυμος και προφανώς εγώ καταλαβαίνει ποιός είμαι,ποιοί είναι στα κόλπα δηλαδή?Η προσπάθεια και η έλειψη γκρίνιας είναι αυτή που ανταμοίβεται.Καλό είναι όταν έχουμε να πούμε κάτι να το λέμε αντρίκια και όχι να κρυβόμαστε πίσω από τη μάσκα της ανωνυμίας μας.

ναι μωρη κοτα λυρατη μιλα τα χεις? που και εμενα με ξερεις σιγουρα αμα τα χεις μιλα αλλιως ασε αλλους να τραβανε το κουπι και οταν τακουνε κατσε με το κεφαλι κατω και κανε τον ανηξερο λεμε τωρα οχι οτι θελω να πω κατι συγκεκριμενο αλλα λεμε σε περιπτωση που...........................................με σεβασμο και πολλυ αντριλικι τοσο που μερικοι δε θα ξερουν που να το χωρεσουν
77m
QUOTE(MILIONSP @ Jan 6 2011, 18:04 ) *
επειδή είσαι ανώνυμος και προφανώς εγώ καταλαβαίνει ποιός είμαι,ποιοί είναι στα κόλπα δηλαδή?Η προσπάθεια και η έλειψη γκρίνιας είναι αυτή που ανταμοίβεται.Καλό είναι όταν έχουμε να πούμε κάτι να το λέμε αντρίκια και όχι να κρυβόμαστε πίσω από τη μάσκα της ανωνυμίας μας.

den exw ma8h na krivomai file mou .oso gia tin krinia pou eleges mou ypan oti o pio kriniaris eisai esy gia auto min xrisimopieis auti ti le3i . smiley.gif

QUOTE(zarko_paspalj @ Jan 7 2011, 00:05 ) *
ναι μωρη κοτα λυρατη μιλα τα χεις? που και εμενα με ξερεις σιγουρα αμα τα χεις μιλα αλλιως ασε αλλους να τραβανε το κουπι και οταν τακουνε κατσε με το κεφαλι κατω και κανε τον ανηξερο λεμε τωρα οχι οτι θελω να πω κατι συγκεκριμενο αλλα λεμε σε περιπτωση που...........................................με σεβασμο και πολλυ αντριλικι τοσο που μερικοι δε θα ξερουν που να το χωρεσουν

den xreiazetai file mou na trelenese auti pou xreisimopoioun tetoies lexeis den tis gvwrizoun .xeroun mono na gleifoun kai na 41.gif wink.gif
COACHBASKETBALL
ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΠΗΓΗ http://basketsaronicos.blogspot.com/2011/01/69-68.html
(ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΌΤΥΠΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ )

Σαρωνικός - Ερμής Αργυρούπολης 69 - 68.



Μία σημαντική, αλλά με ουσιαστικό περιεχόμενο νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα μπάσκετ του Σαρωνικού για το πρωτάθλημα της Δ Καγηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα μας φιλοξένησε στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας μια πολύ σημαντική ομάδα του πρωταθλήματος τον Ερμή Αργυρούπουλης που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο από την πρώτη μέχρι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή του αγώνα. Η ομάδα της Αργυρούπουλης πολύ καλά στημένη στο γήπεδο, απέναντι σε έναν Σαρωνικό που ήξερε επίσης πολύ καλά τη ήθελε μετά την πρόσφατη ήττα του από τον Άρη Γλυφάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ερμής Αργυρούπολης διαθέτει στις τάξεις του πολύ καλούς παίκτες, ένας εκ το οποίων μάλιστα συμμετέχει στο εθνικό συγκρότημα παίδων και εφήβων. Οι αθλητές και των δύο ομάδων έδειξαν ότι ήθελαν τους πόντους της νίκης και παρά το γεγονός ότι στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδας μας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 10 πόντους, οι παίκτες της Αργυρούπολης ισορρόπησαν το παιχνίδι στους δύο πόντους. Τριάντα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα η Αργυρούπολη ήταν μπροστά με 2 πόντους και το παιχνίδι 66 - 68. Τότε ήταν η στιγμή που ο Φίλιππας Τζίτζης με ένα "μαγικό" σουτ από τα 9 μέτρα έστειλε να μπάλα στο καλάθι, κάνοντας όλο το γήπεδο να σηκωθεί και να πανηγυρίζει έξαλα.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 29-18,11-12,20-14,17-24 και οι πόντοι του αγώνα: Φίλιππος 23 - 2 τρίποντα, μπούργος πέτρος 3, Σωλομός Θεοδωρής 3 1 τρίπντο, Μιλιώνης Σπύρος 2, Μπήτρος Παναγιώτης 21 -1 τρίποντο, Βουλγαράκης Παναγιώτης 5, Τζίτζης Στέλιος 10, Σαίνης Κώστας, Χαρτοφύλακας, Τσοτσορός και Μπάλιας βοήθησαν σημαντικά με τη συμμετοχή τους. Η διαιτησία σήμερα πολύ καλή.
77m
QUOTE(COACHBASKETBALL @ Jan 9 2011, 23:35 ) *
ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΠΗΓΗ http://basketsaronicos.blogspot.com/2011/01/69-68.html
(ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΌΤΥΠΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ )

Σαρωνικός - Ερμής Αργυρούπολης 69 - 68.



Μία σημαντική, αλλά με ουσιαστικό περιεχόμενο νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα μπάσκετ του Σαρωνικού για το πρωτάθλημα της Δ Καγηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα μας φιλοξένησε στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας μια πολύ σημαντική ομάδα του πρωταθλήματος τον Ερμή Αργυρούπουλης που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο από την πρώτη μέχρι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή του αγώνα. Η ομάδα της Αργυρούπουλης πολύ καλά στημένη στο γήπεδο, απέναντι σε έναν Σαρωνικό που ήξερε επίσης πολύ καλά τη ήθελε μετά την πρόσφατη ήττα του από τον Άρη Γλυφάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ερμής Αργυρούπολης διαθέτει στις τάξεις του πολύ καλούς παίκτες, ένας εκ το οποίων μάλιστα συμμετέχει στο εθνικό συγκρότημα παίδων και εφήβων. Οι αθλητές και των δύο ομάδων έδειξαν ότι ήθελαν τους πόντους της νίκης και παρά το γεγονός ότι στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδας μας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 10 πόντους, οι παίκτες της Αργυρούπολης ισορρόπησαν το παιχνίδι στους δύο πόντους. Τριάντα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα η Αργυρούπολη ήταν μπροστά με 2 πόντους και το παιχνίδι 66 - 68. Τότε ήταν η στιγμή που ο Φίλιππας Τζίτζης με ένα "μαγικό" σουτ από τα 9 μέτρα έστειλε να μπάλα στο καλάθι, κάνοντας όλο το γήπεδο να σηκωθεί και να πανηγυρίζει έξαλα.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 29-18,11-12,20-14,17-24 και οι πόντοι του αγώνα: Φίλιππος 23 - 2 τρίποντα, μπούργος πέτρος 3, Σωλομός Θεοδωρής 3 1 τρίπντο, Μιλιώνης Σπύρος 2, Μπήτρος Παναγιώτης 21 -1 τρίποντο, Βουλγαράκης Παναγιώτης 5, Τζίτζης Στέλιος 10, Σαίνης Κώστας, Χαρτοφύλακας, Τσοτσορός και Μπάλιας βοήθησαν σημαντικά με τη συμμετοχή τους. Η διαιτησία σήμερα πολύ καλή.

MILIONSP
QUOTE(77m @ Jan 8 2011, 11:15 ) *
den exw ma8h na krivomai file mou .oso gia tin krinia pou eleges mou ypan oti o pio kriniaris eisai esy gia auto min xrisimopieis auti ti le3i . smiley.gif


den xreiazetai file mou na trelenese auti pou xreisimopoioun tetoies lexeis den tis gvwrizoun .xeroun mono na gleifoun kai na 41.gif wink.gif



tha sto po diaforetika giati malon den to katalaveneis i den thes,opoios axizei pezei,opoios den axizei den pezei.tora an thew antiparathesi mazi mou paraskeui stin proponisi tha eimai ekei ela tet a tet opoios kai na eisai.Eutixos i omada paei kala eutixos...
Saronikos bc
QUOTE (MILIONSP @ Jan 10 2011, 19:24 ) *
tha sto po diaforetika giati malon den to katalaveneis i den thes,opoios axizei pezei,opoios den axizei den pezei.tora an thew antiparathesi mazi mou paraskeui stin proponisi tha eimai ekei ela tet a tet opoios kai na eisai.Eutixos i omada paei kala eutixos...


polla les esy twra teleytaia 8eatrine.
den exeis kamia 8esi stin omada.
o monos logos pou paizeis, einai apla epeidi eisai kollitsidas ston proponiti.
h eikona otan se vlepoume apo tin eksedra einai geloia. katevainoume na doume mia omada apoteloumeni apo aiginites, kai tsoup, vlepoume k esena thn klania.
makari na akouges proxtes ti sou esoure o kosmos. kai liga itan.
amyna miden, epi8esh miden, na katevaseis ti mpala den mporeis.
eisai omws top sto na klaigesai san gkomenitsa stous diaitites kai na poulas pseftotsampoukades stous antipalous.
loipon, kai poly asxolh8hkame me tin parti sou. oi tsampoukades kommenoi se paixtes pou kseroume poly perissotero kairo apo esena ouranokatevate. ampale.
apo tin epomeni fora, na skas myth me saliara, einai krima na sou trexoun etsi
COACHBASKETBALL
QUOTE(Saronikos bc @ Jan 10 2011, 21:10 ) *
polla les esy twra teleytaia 8eatrine.
den exeis kamia 8esi stin omada.
o monos logos pou paizeis, einai apla epeidi eisai kollitsidas ston proponiti.
h eikona otan se vlepoume apo tin eksedra einai geloia. katevainoume na doume mia omada apoteloumeni apo aiginites, kai tsoup, vlepoume k esena thn klania.
makari na akouges proxtes ti sou esoure o kosmos. kai liga itan.
amyna miden, epi8esh miden, na katevaseis ti mpala den mporeis.
eisai omws top sto na klaigesai san gkomenitsa stous diaitites kai na poulas pseftotsampoukades stous antipalous.
loipon, kai poly asxolh8hkame me tin parti sou. oi tsampoukades kommenoi se paixtes pou kseroume poly perissotero kairo apo esena ouranokatevate. ampale.
apo tin epomeni fora, na skas myth me saliara, einai krima na sou trexoun etsi

ΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΥΛΙΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΜΕΝΑ
ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ , ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...
Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ , ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.....
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο Η ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΩΤΙΚΗ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΑΘΗΣ , ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΗ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΥΛΙΩΝΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ (ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΥ) , ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, (ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ!!!!!!- ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ!!!!!-ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ !!!!!!!! ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ!!!!!!!
ΦΙΛΕ SARONICOS B.C OTAN KANEIS ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΣΧΟΛΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΥ.
ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ(ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ )ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΡΕΝΤΖΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ
fistikas
kouts symfono ma ayta poy grafeis oxi ola, alla ego exo mathei oti ola exoun ena kostos sti zoi kai gia pidima na pas tha pliroseis
otan agapas kati to kaneis xoris famfares kai malakies

kai ena pragma tha meinei sto telos i omada kai oxi apo aytous pou pezou apo tou allous...
Saronikos bc
siga ta ayga.
ena-ena loipon.
san fila8los kai palio melos tis omadas, exw apopsi kai kritiki 8a kanw otan vlepw kati stravo.
afou loipon den kseroume mpasket, perimenw na enhmerw8w gia to ti akrivws prosferei o sygkekrimenos stin omada. giati ksanalew, amyna miden, epi8esi miden, asos den mporei ka8ws thn mpala th xanei synexws. ektos kai an h omada ofeilei na exei sti 12ada enan pou na klaigetai stous diaitites. kai na poulaei tsampoukades stous antipalous. pou etsi kai gyrisei kanenas antipalos kai antapodwsei (kai kala 8a kanei), tha trexei na kryftei pisw apo tous aiginites o 10.

mpainei kai me eparsi sto forum edw kai kairo na mas pei oti mas kanei kai xari pou katevainei stin omada. pou kanei proetoimasia, pou den anexetai diaitisies, pou pou pou... poios, o ampalos. ana diasthmata, grafei kai kanenan ymno glypsimatos.

den mas endiaferei ti 8ysies kanei, ti plhrwnei, poso klaiei, poso magkas nomizei oti einai klp.
na kanoume enan erano na tou vgaloume ta eisitiria afou mas kanei kai xari.

se ka8e paixnidi, 12ada o ampalos. kai malista, 5ada! an einai dynaton!
kai stin eksedra paixtes oi opoioi exoun parei ELAXISTES eykairies.
kai ston pagko, paixtes na perimenoun pws kai pws na mpoun na paiksoun. anti aytwn, ypoxrewnomaste na ponane ta matia mas. den mporei mia olokliri eksedra na anarwtietai ti douleia exei stin omada. den einai tyxaio oti opws ma8ainoume, exei tis perissoteres antipa8eies anamesa stous paixtes. ta dika mas paidia ta gnwrizoume, milame, kai ayto vgainei.

perimenw loipon me MPASKETIKA KAI MONO kritiria, na mas dikaiologisei kapoios tin anelliph kai eniote vasikh parousia tou stin omada.

Y.G. m'aresei pou dhlwnei se ena allo melos: tora an thew antiparathesi mazi mou paraskeui stin proponisi tha eimai ekei ela tet a tet opoios kai na eisai.
siga re mike tyson mh skiseis kanena kalson. h akomh xeirotera spaseis kai kanena nyxi
COACHBASKETBALL
QUOTE(Saronikos bc @ Jan 11 2011, 12:04 ) *
siga ta ayga.
ena-ena loipon.
san fila8los kai palio melos tis omadas, exw apopsi kai kritiki 8a kanw otan vlepw kati stravo.
afou loipon den kseroume mpasket, perimenw na enhmerw8w gia to ti akrivws prosferei o sygkekrimenos stin omada. giati ksanalew, amyna miden, epi8esi miden, asos den mporei ka8ws thn mpala th xanei synexws. ektos kai an h omada ofeilei na exei sti 12ada enan pou na klaigetai stous diaitites. kai na poulaei tsampoukades stous antipalous. pou etsi kai gyrisei kanenas antipalos kai antapodwsei (kai kala 8a kanei), tha trexei na kryftei pisw apo tous aiginites o 10.

mpainei kai me eparsi sto forum edw kai kairo na mas pei oti mas kanei kai xari pou katevainei stin omada. pou kanei proetoimasia, pou den anexetai diaitisies, pou pou pou... poios, o ampalos. ana diasthmata, grafei kai kanenan ymno glypsimatos.

den mas endiaferei ti 8ysies kanei, ti plhrwnei, poso klaiei, poso magkas nomizei oti einai klp.
na kanoume enan erano na tou vgaloume ta eisitiria afou mas kanei kai xari.

se ka8e paixnidi, 12ada o ampalos. kai malista, 5ada! an einai dynaton!
kai stin eksedra paixtes oi opoioi exoun parei ELAXISTES eykairies.
kai ston pagko, paixtes na perimenoun pws kai pws na mpoun na paiksoun. anti aytwn, ypoxrewnomaste na ponane ta matia mas. den mporei mia olokliri eksedra na anarwtietai ti douleia exei stin omada. den einai tyxaio oti opws ma8ainoume, exei tis perissoteres antipa8eies anamesa stous paixtes. ta dika mas paidia ta gnwrizoume, milame, kai ayto vgainei.

perimenw loipon me MPASKETIKA KAI MONO kritiria, na mas dikaiologisei kapoios tin anelliph kai eniote vasikh parousia tou stin omada.

Y.G. m'aresei pou dhlwnei se ena allo melos: tora an thew antiparathesi mazi mou paraskeui stin proponisi tha eimai ekei ela tet a tet opoios kai na eisai.
siga re mike tyson mh skiseis kanena kalson. h akomh xeirotera spaseis kai kanena nyxi

ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ, ΤΟ Ε-ΜΕΙΛ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΚΑΝΑ.
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΡΕΝΤΖΗΣ
ΚΙΝΗΤΟ 6944973990
Ε-ΜΕΙΛ starentzis@yahoo.gr
ιστοσελιδα http://www.coachbasketball.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΡΕΝΤΖΗΣ
Saronikos bc
nai, mi tyxon diavasei h eskana gia to piriniko oplo kai xasoume to avantaz pou exoume. swsto.

empa8eia einai otan enas exei provlima mazi tou.
otan OLOI exoun provlima mazi tou, alliws to lene.

vre8ike o saronikos na kanei plates na paizei o ampalos. e den eimaste kala mou fainetai.

AMPALOS. ENTELWS. KAI OI TYFLOI VLEPOUN.

Y.G. isxyei oti 8a deirei kosmo tin paraskevi telika?
COACHBASKETBALL

Σαρωνικός-Δάφνη Αγ.Δημητρίου 50-46

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ http://basketsaronicos.blogspot.com/2011/01/50-46.html
COACHBASKETBALL
Απο την ιστοσελιδα της ομαδας

http://basketsaronicos.blogspot.com/2011/0...og-post_30.html

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Φίλων Μπάσκετ Σαρωνικού.


Μια μικρή ανάπαυλα, αλλά με τεράστια επιτυχία και συμμετοχή του κόσμου, αποτέλεσε ο χθεσινός ετήσιος χορός του Συλλόγου Φίλων Μπάσκετ του Σαρωνικού για τους αθλητές και τους αθλητικούς παράγοντες της ομάδας, που βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μεταξύ φίλων στο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου "Ο Μάνιτας" στο Φάρο. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου ήταν πραγματικά τεράστια και η ενθουσιώδης ατμόσφαιρα που επικράτησε υπενθύμισε για μία φορά ακόμη το πόσο ζωτικά κύτταρα είναι για την κοινωνία της Αίγινας, αθλητική και μη, τα τμήματα καλαθοσφαίρισης του Σαρωνικού και οι προσπάθειες που γίνονται από το Σύλλογο Φίλων Μπάσκετ. Την προσπάθεια που συντελείται στους κόλπους της ομάδας και του Συλλόγου παρουσίασε ο αντιδήμαρχος Αίγινας κύριος Φίλιππος Τζίτζης ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: "Γίνεται πλέον μια καλύτερη προσπάθεια από τον προπονητή μας Θανάση Σταρέντζη, έχουν ωριμάσει μπασκετικά κάποιοι νέοι παίκτες της ομάδας μας και δεν σταματάμε" ενώ συνέχισε λέγοντας "Η Αίγινα είναι ένα νησί που απέχει μόλις 30 λεπτά από τον Πειραιά, αλλά δυστυχώς το μπάσκετ απέχει 30 και 40 χρόνια. Ο κύριος Τζίτζης παρουσίασε επίσης και τις υψηλές δυνατότητες του παιδικού τμήματος υπό τη καθοδήγηση του προπονητή του κυρίου Γιάννη Ρετσίνα, ενώ σημείωσε για τη λειτουργία των υποδομών ότι πολλά παιδιά του mini μεταπηδούν ήδη στο παιδικό τμήμα".

"Παρά τις δυσκολίες, που τις γνωρίζεται και τις αντιξοότητες, βλέπετε όλους εμάς μας ενώνει η χαρά, η αγάπη για τον αθλητισμό και η αγάπη για το μπάσκετ. Όμως γνωρίζουμε ότι ο δρόμος είναι μακρύς για μια αξιόμαχη ομάδα, που θα έχει διάρκεια και θα έχει μέλλον. Ο δρόμος αυτός περνά από την πολυπόθητη κατασκευή, από τη δημιουργία του κλειστού γυμναστηρίου, που πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες που όχι μόνο ως σύλλογος μπάσκετ αλλά και ως τοπική κοινωνία ενεργών πολιτών θέλουμε η Αίγινα να φύγει από το 1950 και το 1960", ενώ απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη που συμμετείχε στην εκδήλωση είπε χαρακτηριστικά: "Κύριε Δήμαρχε ήρθε η ώρα να βάλετε κι εσείς ένα τρίποντο μαζί με όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, συμπολίτευση και αντιπολίτευση". Στη συνέχεια ο κύριο Τζίτζης ανακοίνωσε τη βράβευση δύο ανθρώπων της διαιτησίας: του κύριου Νικόλαου Μακεδονόπουλου μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας και του κυρίου Γιώργου Ντζαμάρα πρόεδρο του συνδέσμου νοτιοανατολικής Αττικής Πειραιά.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ.

Ο κύριος Μακεδονόπουλος χαρακτήρισε αξιέπαινη την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Συλλόγου για τη δημιουργία ενός κλειστού γηπέδου. Μετέφερε επίσης τους χαιρετισμούς του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος κυρίου Ηλία Καφέ, ενώ σημείωσε ότι "είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες ενός υγιή αθλητικού μπασκετικού οργανισμού" και έδωσε την είδηση ότι σύντομα θα υπάρξει μία επίσκεψη του προέδρου στην Αίγινα και συνάντηση με την ομάδα με σκοπό να υπάρχει μία μεγαλύτερη βοήθεια στο θέμα του κλειστού. Την τιμητική πλακέτα στον κύριο Μακεδονόπουλο έδωσε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ενώ στον κύριο Ντζαμάρα ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης. "Το σωματείο του Σαρωνικού για εμάς είναι ότι πιο αγνό υπάρχει στο χώρο του Πειραϊκού μπάσκετ" είπε ο κύριος Ντζαμάρας "οι άνθρωποι είναι πραγματικοί ήρωες και εμείς το σεβόμαστε και για αυτό θα είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθάμε σε κάθε σας προσπάθεια".

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που συνοδεύτηκε από ζωντανή μουσική, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα με τυχερό τον Χάρη Πίτσικα, έγινε λαχειοφόρος αγορά, ενώ η διασκέδαση κράτησε μέχρι αργά. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε επίσης ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης. Την εκδήλωση εκτός από τον Δήμαρχο τίμησαν οι αντιδήμαρχοι κύριοι Νεκτάριος Κουκούλης και Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας κύριος Πέτρος Πετρίτης και Στέλιος Λαμπαδάριος αντίστοιχα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Οικονόμου και Τάσσος Κρεούζης, η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών η Αφαία κυρία Βάντα Βάρτζελη, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος κυρία Μαρία Λυκούρη, ο πρώην δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης εκπρόσωποι φορέων και φίλοι του Αιγινήτικου μπάσκετ.


Διαβάστε περισσότερα: Σύλλογος Φίλων Μπάσκετ Σαρωνικού Αίγινας http://basketsaronicos.blogspot.com/#ixzz1CYxVtwiV
COACHBASKETBALL
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ http://basketsaronicos.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ Β ΓΥΡΟΥ (Δ ΕΣΚΑΝΑ)
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ (2) ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ο ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΑ (1)
ΚΑΙ Η ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΕΝΑ (1)


Επίθεση Top 5

Ομάδα Πόντοι Μ.Ο.
1. ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 972 64.80
2. ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ 971 64.73
3. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΙΚΟΝΙΟΥ 964 64.27
4. ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 898 59.87
5. ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 891 59.40


Αμυνα Top 5

Ομάδα Πόντοι Μ.Ο.
1. ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 695 49.64
2. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΙΚΟΝΙΟΥ 727 48.47
3. ΝΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ 728 52.00
4. ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 765 51.00
5. ΑΠΣ ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 770 51.33

Χειρότερες Επιθέσεις

Ομάδα Πόντοι Μ.Ο.
1. ΝΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ 632 45.14
2. ΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ 768 51.20
3. ΑΕ ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 769 54.93


Χειρότερες Άμυνες


Ομάδα
Πόντοι Μ.Ο.
1. ΕΣΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1051 70.07
2. ΑΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ 985 65.67
3. ΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ 954 63.60


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ 50-46 ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ 69-68 ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ 87-75 ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ 76-78 ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΕΣΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 72-80 ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΙΚΟΝΙΟΥ 79-63 ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΑΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ 63-54 ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ 53-49 ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ
ΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ 63-54 ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ 61-56 ΑΕ ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ 82-45 ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ 56-40 ΑΠΣ ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ
ΝΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ 59-73 ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

COACHBASKETBALL
Διαβάστε περισσότερα: http://basketsaronicos.blogspot.com/2011/02/83-84.html


Αιξωνή Γλυφνή Γλυφάδας - Σαρωνικός 83 - 84 ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ !!!

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Σαρωνικού διεξήχθη χθες στη Γλυφάδα στις 2 το μεσημέρι. Δύσκολο γιατί η ομάδα προερχόταν από μια μεγάλη ήττα με τον Φοίνικα, αλλά και όλα τα τα γεγονότα που έγιναν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Δύσκολο γιατί η Αιξωνή Γλυφάδας προερχόταν από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στον Κορυδαλλό με τον Πήγασο. Στο πάγκο κάθισε ο παλιός παίκτης και προπονητής του Σαρωνικού Γιώργος Λορέτζος. Ο αγώνας ήταν πολύ αμφίρροπος. Η ομάδα του Σαρωνικού προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο μέχρι 10 πόντους. Η Αιξωνή όμως με συνεχόμενα τρίποντα μείωσε και πέρασε μπροστά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Στο τρίτο δεκάλεπτο η Αιξωνή πέρασε μπροστά μέχρι 9 πόντους. Η ομάδα σε αυτό το δύσκολο σημείο βρήκε ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε τον αγώνα δύο λεπτά πριν από τη λήξη με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Θοδωρή Σολωμού και.................................................
BlackHeart
Συγνώμη που θα επαναφέρω το θέμα ,αλλά συμφωνώ ότι ο Μηλιώνης δεν πρόσφερε τίποτα ιδιαίτερο αγωνιστικά(θα μπορούσαν να πάρουν ευκαιρίες και εμπειρίες νέα παιδιά στη θέση του),αλλά το χειρότερο ήταν η συμπεριφορά του.Όλοι στην εξέδρα δεν επικροτούσαν τους "τσαμπουκάδες" και τις συνεχείς διαμαρτυρίες του.Κρίμα γιατί δεν πρόκειται και για 20χρονο που θεωρητικά "βράζει" το αίμα του...
Υ.Γ.1 Το ίδιο πράγμα αγωνιστικά ισχύει και για άλλους παίκτες,που θα μπορούσαν να δώσουν τη θέση τους σε νέα παιδιά
Υ.Γ.2 Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήτε χαρακτηρισμούς ρε παιδιά όταν γράφετε...
COACHBASKETBALL
Σαρωνικός - Ηλεκτρούπολη 52 - 64 μετά από δυο παρατάσεις

και Ερμής Πειραιά - Σαρωνικός 53-47 την Παρασκευή σε αναβληθέν παιχνίδι


Σήμερα Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο αγώνας του Σαρωνικού με την Ηλεκτρούπολη. Αμφίρροπος αγώνας από την αρχή, με την Ηλεκτρούπολη να παίρνει μικρό προβάδισμα και να το κρατάει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με 4 πόντους διαφορά. Ο Σαρωνικός δεν ήταν σήμερα εύστοχος στις μακρινές βολές και έτσι μόνο δύο τρίποντα από τις 24 συνολικά προσπάθειες βρήκαν το στόχο τους. Η Ηλεκτρούπολή έπαιξε πιεστική άμυνα από το πρώτο λεπτό. Ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο και ήθελε πολύ τη νίκη για να είναι μέσα στις τρεις ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία. Μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο έλεγχε απόλυτα τον αγώνα, αλλά στο τέταρτο ο Σαρωνικός γύρισε το παιχνίδι. Ισοφάρισε το σκορ, πέρασε μπροστά και έχασε την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι χάνοντας δύο βολές στο τέλος. Ο αγώνας πήγε σε δύο........

διαβάστε περισσότερα στο μπλογκ της ομάδας : http://basketsaronicos.blogspot.com/2011/0...-kai-53-47.html
MILIONSP
QUOTE(BlackHeart @ Feb 27 2011, 11:04 ) *
Συγνώμη που θα επαναφέρω το θέμα ,αλλά συμφωνώ ότι ο Μηλιώνης δεν πρόσφερε τίποτα ιδιαίτερο αγωνιστικά(θα μπορούσαν να πάρουν ευκαιρίες και εμπειρίες νέα παιδιά στη θέση του),αλλά το χειρότερο ήταν η συμπεριφορά του.Όλοι στην εξέδρα δεν επικροτούσαν τους "τσαμπουκάδες" και τις συνεχείς διαμαρτυρίες του.Κρίμα γιατί δεν πρόκειται και για 20χρονο που θεωρητικά "βράζει" το αίμα του...
Υ.Γ.1 Το ίδιο πράγμα αγωνιστικά ισχύει και για άλλους παίκτες,που θα μπορούσαν να δώσουν τη θέση τους σε νέα παιδιά
Υ.Γ.2 Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήτε χαρακτηρισμούς ρε παιδιά όταν γράφετε...



Μπορώ λοιπόν κι εγώ φίλε μου να υπερασπιστω τον εαυτό μου.ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.'Οταν νέα παιδιά δεν τρέχουν,δεν μπορούν να παίξουν άμυνα,δεν μπορούν να δουν γήπεδο,το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να προσπαθούν να φτάσουν τους μεγαλύτερους και όταν γίνει αυτό,μόνο τότε μπορούν να πάρουν τις θέσεις στην ομάδα.Όταν ο προπονητής τους τους δίνει ευκαιρίες και αυτοί κάνουν κολοτούμπες μέσα στο γήπεδο...ε τι να πώ.Όσο για τους τσαμπουκάδες και τα σχετικά,ούτε έχω φάει τεχνική ποινή,ούτε αντιαθλητικό ,ούτε έχω πλακωθεί με αντίπαλο.Το να παίζεις δυνατα και να πιέζεις και ψυχολογικά τον αντίπαλο είναι θεμιτό.Το αίμα μου όντως βράζει αν και δεν είμαι 20 και αυτό λέει πολλά.Το αν έχω προσφέρει στην ομάδα καλό είναι να το κρίνουν άνθρωποι που είναι αρμόδιοι στο άθλημα και που μου σφίγγουν το χέρι μετά από νίκες που έχω προσφέρει κι εγώ με την υπόλοιπη ομάδα.Να σου θυμίσω ότι από το Δεκέμβρη έχω τέσσερεις τραυματισμούς(δάχτυλο μεσαίο αριστερού χεριού στον αγώνα με τον Άρη Γλυφάδας,αριστερό χέρι κάκωση στον αγώνα με τον Ερμή Αργυρούπολης,διάστρεμμα στον αγώνα με την Αμφιάλη(στα 3 τελευταία λεπτά και στην παράταση δεν έπαιξα),αγώνα στον οποίο έπαιζα με τενοντίτηδα στο δεξί πόδι,μπαταρισμένο και παστωμένο με αλοιφή,πράγμα για το οποίο δεν έπαιξα στον αγώνα με τον Φοίνικα Πειραιά,επανήλθα στον αγώνα με την Αιξονή(νίκη) με προπονητή το Λορέντζο.Και μετά από κει με το νέο γυμναστή της ομάδας είμαι εκτός. Απλά να σου θυμίσω και κλείνω ότι ομάδες Α εσκανα και Γ Εθνικής έχουν παίκτες 38-40 ετών.Επίσης να σε ενημερώσω ότι κλασικός άσσος δεν είμαι(συνήθως έπαιζα 2),αλλά όπου ήθελε βοήθεια η ομάδα ήμουν στη διάθεση.Ομάδα που πραγματικά αγαπώ και θα αγαπώ.Ευχαριστώ για όλα.
zarko_paspalj
QUOTE(BlackHeart @ Feb 27 2011, 11:04 ) *
Συγνώμη που θα επαναφέρω το θέμα ,αλλά συμφωνώ ότι ο Μηλιώνης δεν πρόσφερε τίποτα ιδιαίτερο αγωνιστικά(θα μπορούσαν να πάρουν ευκαιρίες και εμπειρίες νέα παιδιά στη θέση του),αλλά το χειρότερο ήταν η συμπεριφορά του.Όλοι στην εξέδρα δεν επικροτούσαν τους "τσαμπουκάδες" και τις συνεχείς διαμαρτυρίες του.Κρίμα γιατί δεν πρόκειται και για 20χρονο που θεωρητικά "βράζει" το αίμα του...
Υ.Γ.1 Το ίδιο πράγμα αγωνιστικά ισχύει και για άλλους παίκτες,που θα μπορούσαν να δώσουν τη θέση τους σε νέα παιδιά
Υ.Γ.2 Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήτε χαρακτηρισμούς ρε παιδιά όταν γράφετε...

ρε συ σπυρο αμα μιλασ εσυ τι να πω και εγω δλδ ενταξη ολα καλα καλα να ειμαστε και τα υπολοιπα αστα γιατι παιζει και λογοκρισια και αν αρχισω να μιλαω και εγω δεν θα τελειωσουμε ουτε το 3050
dosto
Ρε παιδιά κάτι πρέπει να γίνει με τον Σαρωνικό. Δεν νοείται ομάδα να μην έχει κλειστό και από την άλλη η ομοσπονδία να μην ασχολείται καθόλου με τον καιρό και τις συνθήκες που επικρατούν σε τέτοιους αγώνες. Δεν είναι μόνο η βροχή λόγος αναβολής, αλλά πολύ περισσότερο το κρύο και ο αέρας. Προχτές Κυριακή ήταν αξιοπερίεργο πως δεν χτύπησε κανένας από τους παίκτες του Σαρωνικού ή της ΑΣΗ με τόσο κρύο που έκανε. Μπλούζες, ζέσταμα, θερμαντικές δεν έκαναν τίποτα. Για ποιότητα μπάσκετ δεν το συζητώ, αφού σε 50 λεπτά η μία ομάδα έβαλε 52 πόντους νομίζω και η άλλη 65!
BlackHeart
Λοιπόν,επειδή είναι ωραία τα θεωρητικά λόγια αλλα δε λένε τίποτα τελικά,ας πούμε κάτι σοβαρό.Από την κερκίδα βλέπαμε καθαρά τι έκανεις φίλε Milionsp στον αγώνα.Σε έχουμε δει πολλές φορές να προσπαθείς να χτυπήσεις αντίπαλο.Το ότι δε σε είδαν οι διαιτητές να φας τεχνική ποινή δε λέει ΤΙΠΟΤΑ γιατι και οι διατητές της κατηγορίας δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.Επίσης όλοι σε έκραζαν από την εξέδρα γιατί ήσουν όλο διαμαρτυρίες και φωνές,ακόμα και σε ματς που η διαιτησία ήταν πολύ καλή για την ομάδα μας!Από μπασκετικής άποψης τώρα,δεν έχεις και πολύ σχέση με το άθλημα.Δεν είναι μόνο δική μου άποψη,είναι του 99,99% του κόσμου που έβλεπε.Και αυτός ο κόσμος που πηγαίνει στο μπάσκετ κατά συντριπτική πλειοψηφία καταλαβαίνει καλά από το άθλημα και το αγαπά.Φυσικά και θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου,αλλά η αλήθεια είναι ότι είχες θέση στην ομάδα μόνο και μόνο επειδή ήσουν ο βοηθός του προπονητή.Στο κάτω κάτω,το θέμα είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε νέα παιδιά να παίξουν(μια που σε δυο χρόνια οι μεγαλύτεροι δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία) και φυσικά αν δεν παίζουν ποτέ αυτά τα παιδιά δε θα πάρουν εμπειρίες και παραστάσεις αγώνων!!!
MILIONSP
QUOTE(BlackHeart @ Mar 1 2011, 14:21 ) *
Λοιπόν,επειδή είναι ωραία τα θεωρητικά λόγια αλλα δε λένε τίποτα τελικά,ας πούμε κάτι σοβαρό.Από την κερκίδα βλέπαμε καθαρά τι έκανεις φίλε Milionsp στον αγώνα.Σε έχουμε δει πολλές φορές να προσπαθείς να χτυπήσεις αντίπαλο.Το ότι δε σε είδαν οι διαιτητές να φας τεχνική ποινή δε λέει ΤΙΠΟΤΑ γιατι και οι διατητές της κατηγορίας δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.Επίσης όλοι σε έκραζαν από την εξέδρα γιατί ήσουν όλο διαμαρτυρίες και φωνές,ακόμα και σε ματς που η διαιτησία ήταν πολύ καλή για την ομάδα μας!Από μπασκετικής άποψης τώρα,δεν έχεις και πολύ σχέση με το άθλημα.Δεν είναι μόνο δική μου άποψη,είναι του 99,99% του κόσμου που έβλεπε.Και αυτός ο κόσμος που πηγαίνει στο μπάσκετ κατά συντριπτική πλειοψηφία καταλαβαίνει καλά από το άθλημα και το αγαπά.Φυσικά και θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου,αλλά η αλήθεια είναι ότι είχες θέση στην ομάδα μόνο και μόνο επειδή ήσουν ο βοηθός του προπονητή.Στο κάτω κάτω,το θέμα είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε νέα παιδιά να παίξουν(μια που σε δυο χρόνια οι μεγαλύτεροι δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία) και φυσικά αν δεν παίζουν ποτέ αυτά τα παιδιά δε θα πάρουν εμπειρίες και παραστάσεις αγώνων!!!



Δεν μπορείτε μάλλον να καταλάβετε ότι για να υπάρχουν νέα παιδιά στην ομάδα,πρέπει να μάθουν πρώτα μπάσκετ.Αυτό θα γίνει μόνο αν οργανωθούν σωστά στο νησί οι ακαδημίες,με προπονητή(με δίπλωμα και σχέση με το άθλημα).Δεν μπορεί από τα μονά να έρχονται και να παίζουν σε πρωτάθλημα.Θα απογοητευτούν αν παίζουν και τρώνε 40άρες διαφορά σε κάθε αγώνα.Επείδή πέρσι ήμουν και προπονητής σε μίνι β' ΕΣΚΑΝΑ(Θεμιστοκλή),δεν νομίζω ο άνθρωπος που με διάλεξε που είναι 30 έτη παράγοντας να έκανε τόσο λάθος.Επίσης τυχαίνει και είμαι ο μόνος εκτός Αίγινας και δέχομαι τα περισσότερα βέλη.Έ δεν νομίζω να είμαι και ο χειρότερος παίκτης της ομάδας.Καλό είναι να παρακολουθείτε και καμιά προπόνηση,να δείτε ποιοί ξεφτιλίζονται και παρ'ολα αυτά είναι και 12άδα.Το να μην έχω φάει τεχνική ποινή από χτύπημα που υποτείθεται ότι ήθελα να ρίξω σε αντίπαλο,είναι τουλάχιστον αστείο,διότι παίζω από πέρσι ε και πως να το κάνουμε δεν είναι όλοι οι διαιτητές τυφλοί.Εντάξει διαμαρτύρομαι λίγο παραπάνω το παραδέχομαι,αλλά ο καθένας έχει τα ελλατώματά του.Όσο για την απόδοσή μου εντός,πιστεύω ότι τα αποτελέσματα μιλάνε.Τέλος πάντων για να μην πλατιάζω κι άλλο εύχομαι η ομάδα να κάνει σωστές επιλογές και να ανακάμψει,αν και με τις 2 τελευταίες ήττες βγήκε κατ'εμέ εκτός στόχων(θεωρώ πω ήταν η 5η θέση).Επίσης καλό είναι να μιλάμε και επώνυμα,αφού εγώ από την πρώτη στιγμή δεν κρύφτηκα.
MILIONSP
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΣΤΑΡΕΝΤΖΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?
ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΕΥΘΕΡΟ,ΜΕ ΕΝΑ PICK & ROLL ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ?ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ PLAY MAKER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ?XΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ? ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ?(CC 2 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ?) ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΜΕ ΦΕΤΟΣ Η ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? Η 9 ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΑΣ?(ΠΗΓΑΣΟΣ 1 ΒΑΘΜΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ-ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ),ΑΡΑΓΕ ΜΗΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ? ΘΕΑΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΩ!
zarko_paspalj
QUOTE(MILIONSP @ Mar 29 2011, 08:44 ) *
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΣΤΑΡΕΝΤΖΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?
ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΕΥΘΕΡΟ,ΜΕ ΕΝΑ PICK & ROLL ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ?ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ PLAY MAKER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ?XΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ? ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ?(CC 2 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ?) ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΜΕ ΦΕΤΟΣ Η ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? Η 9 ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΑΣ?(ΠΗΓΑΣΟΣ 1 ΒΑΘΜΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ-ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ),ΑΡΑΓΕ ΜΗΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ? ΘΕΑΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΩ!

xaaaaaaa exeis plaka kai esy megalh mazi me tous upoloipous......ase mas re aderfe giati oso milas TWRA me saltareis esy emena
MILIONSP
QUOTE(zarko_paspalj @ Mar 29 2011, 22:09 ) *
xaaaaaaa exeis plaka kai esy megalh mazi me tous upoloipous......ase mas re aderfe giati oso milas TWRA me saltareis esy emena

poious ipoloipous.giati eg den exo plaka me kanena mazi stelio
zarko_paspalj
poso teleytaioi eiste re tsatsoi roufianoi glyftes kai emis8oi fthinoi malista pollu fthinoi poios exase to filotimo tou gia na to vreite oloi eseis sixa8eika giayto den asxoloume na milisw me onomata ase pou feneste oloi sas
77m
QUOTE(zarko_paspalj @ Mar 30 2011, 01:03 ) *
poso teleytaioi eiste re tsatsoi roufianoi glyftes kai emis8oi fthinoi malista pollu fthinoi poios exase to filotimo tou gia na to vreite oloi eseis sixa8eika giayto den asxoloume na milisw me onomata ase pou feneste oloi sas

kanonika prepei na reis onomata giati den les ti fovase file mou etsi kai alliws teleiwse h agwnistikh
zarko_paspalj
QUOTE(77m @ Mar 30 2011, 15:08 ) *
kanonika prepei na reis onomata giati den les ti fovase file mou etsi kai alliws teleiwse h agwnistikh

ασχολιαστο ανθρωπε εισαι ακυρος απο την αρχη ως το τελος
77m
QUOTE(zarko_paspalj @ Mar 30 2011, 17:59 ) *
ασχολιαστο ανθρωπε εισαι ακυρος απο την αρχη ως το τελος
tote mjn to pezeis magkas kai les eiste akuroi tsatsoi kai alles malakies giati kai esei ta eidia kaneis opou fteineis gleifhs meta
file [gia 8umisou]akure
zarko_paspalj
QUOTE(77m @ Mar 31 2011, 20:23 ) *
tote mjn to pezeis magkas kai les eiste akuroi tsatsoi kai alles malakies giati kai esei ta eidia kaneis opou fteineis gleifhs meta
file [gia 8umisou]akure

ti les re pou eglypsa egw re pas kala akyro se eipa giati mou eipes oti fovamai kai oti teleiwnei to prwta8lhma enw egw exw hdh fygei kai pou ki se poion to epai3a h exw anagh na to pai3w magas ti na 8ymh8w de se katalava????????????/dhmiourgeis entypwseis mou fenete kai sto finale pes mou poios eisai afou esy den fovasai tpt kai kanenan
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.