PARISINOS
Aug 23 2007, 00:41
QUOTE(panos75 @ Aug 22 2007, 22:35 )

Στην Ελλάδα οι παίκτες και οι προπονητές εξαρτώνται περισσότερο από τους δημοσιογράφους παρά το αντίθετο. Γι'αυτό μην παίρνεις κι όρκο για το τι λένε μεταξύ τους.
Αν ίσχυε αυτό που λες τότε δεν θα είχαμε φαινόμενα τύπου Συρίγου.
Συγγνωμη ο συριγος δεν ειναι ο κυριος που μολις του απαγορευθηκε να ακολουθει την εθνικη, και τον αποκαλεσαν οι διεθνεις δημοσια ανεπιθυμητο?
Απο που ακριβως συμπαιρενεις εσυ λοιπον οτι τον χρειαζονται?
panos75
Aug 23 2007, 00:52
Φαντάσου, έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο για να τον κράξουν οι παίκτες. Τόσα χρόνια που πετάει τις παρόλες του εναντίον δικαίων και αδίκων όμως έκαναν όλοι τον Γερμανό υπήκοο.
Όπως ακριβώς τον έκαναν ακόμη και τώρα οι κ.κ. Γιαννάκης και Βασιλακόπουλος, οι οποίοι ενώ είναι λαλίστατοι κατά τ'άλλα(ειδικά ο δεύτερος) ήπιαν το αμίλητο νερό στην περίπτωση του εκπρόσωπου Τύπου(τρομάρα του).
Pierce
Aug 23 2007, 01:33
θα ηθελα να ευχαριστησω τον νικεφαλιν για αυτο οντως το ωραιο τριημερο με τις courtside θεσεις. thank you very much νικο

. δεν θα σταθω ουτε στον χατζηβρεττα ουτε σε κανεναν αλλο ιδιαιτερως απλα θελω να πω οτι η ομαδα αγωνα με τον αγωνα δειχνει να παιζει αρκετα καλυτερα αν και (οπως παντα) πολλες φορες κολλαει η μπαλα στα χερια των γκαρντς χωρις να υπαρχει κινηση,ενω συχνα ο λαζαρος ακολουθουσε τον νεστεροβιτς στο τριποντο με αποτελεσμα να χανονται αρκετα ριμπαουντ, αλλα λογικα αυτο το φαινομενο δεν θα το συναντησουμε με αλλη ομαδα αφου κανενα αλλο 5αρι δεν εχει πολυ καλο περιφερειακο σουτ
O AZ προφανως αναφεροταν κυριως στην προσυλωση του στην αμυνα κ τον (ειδικο) ρολο του,κ δεν ειπε πουθενα οτι ειναι ο ανθρωπος που θα παρει την τελευταια προσπαθεια.. Νομιζω το διευκρινισε καλα στο τελευταιο του ποστ το οποιο με βρισκει στην πλειονοτητα του συμφωνο ισως με λιγο πιο συγκρατημενους τιμητικους επιθετικους προσδιορισμους.
Ο Χατζηβρεττας ειναι οντως ενας πολυ σκληροτραχυλος παιχτης,μαχητης με τσαμπουκα κ πολυ ενεργεια,απ'τους πιο hardcore παιχτες της Εθνικης, και αυτο εννοουσα προφανως οταν ελεγα οτι ειναι πιο σκληρος παιχτης απ'τον πολυ ταλαντουχο, κ επισης εξαιρετικο κ ισως κ καλυτερο αμυντικο,αλλα πιο..light Πελεκανο..Αν αναλογιστουμε τον ρολο του στην ομαδα το μοναδικο μειον που μπορουμε να του καταλογισουμε ειναι το ασταθες σουτ. Ολες τις αλλες δουλειες που του ανατεθονται τις φερνει εις περας σε εξαιρετικο βαθμο.Σε συγκριση λοιπον με τον περι ου ο λογος Πελεκανο, υπερτερει ξεκαθαρα λογω του οτι υπερτερει σε εμπειρια,"σκληραδα" κ παραστασεις απο μεγαλα παιχνιδια κ "ειδικες αποστολες"..Εξαλλου καλειται να διεκπαραιωσει ενα καθηκον σχεδον πανομοιοτυπο με αυτο που εκτελει στον Παο επιτυχημενα κ το ξερει καλα..
Θεωρω παντως οπως ειπα οτι πολυ συντομα θα ερθει κ η ωρα του Μιχαλη σε 1-2 χρονια,τωρα που πηγε κ στη Ρεαλ..
Ασχετο..Μ'αρεσει πολυ ο Καουκενας κ γενικα η Λιθουανια απο αυτο που ειδα στο Ακροπολις.. Εξαιρετικα υπολογισιμος αντιπαλος,κ απ'τα φαβορι για την διοργανωση..Σαφως βελτιωμενοι απο περσι..
Ασχετο..Μ'αρεσει πολυ ο Καουκενας κ γενικα η Λιθουανια απο αυτο που ειδα στο Ακροπολις..
το ιδιο ακριβως πιστευω και εγω για καουκενας.το ελεγα μαλιστα σημερα στον απκατ στο οακα.πολυ καλος παιχτης!
Εγώ παιδιά τον Καουκένας από οσο τον θυμαμαι από πρόπερσι με την Μπενεττόν είναι πολύ μετριος.Μόνο στην μερα του είναι υπολογίσιμος αλλά φοβητρο σε καμμία περίπτωση.Τώρα αν βελτιώθηκε τόσο πολύ τι να πω.Πάντως την Λιθουανία γενικά την θεωρώ δεύτερο φαβορί μετα την Ισπανία.
Εγώ πιστεύω όι η λογική κίνηση είναι να μείνει εκτός ο Βασιλόπουλος που και ως τώρα στα φιλικά είναι τραγικός και παίζει σε μια θέση που έχουμε υπεροπλια(Τσατσαρή,Ντικούδη,Κακιούζη,Φώτση κατά συνθήκη και Μπουρούση) και στα 2 τελευταία χρόνια πέρασε και δεν ακούμπησε και (τέλος) έκανε μια πολύ μετρια χρονία να εξαιρέσουμε καποια παιχνίδια στα πλέι όφ.Σίγουρα ο Πέλεκανος αξίζει μια θέση στην εθνική γιατι παίζει σε μιά θεση που έχουμε τρύπα, και έκανε πολύ καλή χρονιά. Εξάλλου θεωρώ ότι είναι αδικημένος που δεν έχει καμμία εμφάνιση με την εθνική τόσα χρόνια.
Ο Χατζηβρέτας σίγουρα δεν πρέπει να μείνει εκτός καθώς προσφέρει πολύ αμυντικά.Για μένα τα μεγάλα του πλυν είναι ότι καμμιά φορά του μένει η μπάλα στα χέρια και ότι είναι λίγο ψυχάκιας.Αν δεν του βγει η μέρα θάβεται.Επίσης όταν κλείνει έξυπνους παίχτες δεν τα καταφέρνει.Είναι καλός για μπουκαδόρους αθλητικούς παίκτες(βλ.πάρκερ) αλλά όχι για παίκτες στυλ Παπαλουκά(που του έκανε πλάκα στον τελικό της ευρολίγκα).
Τέλος πάντων εγώ δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο πρέπει ο Βασιλόπουλος να μείνει στην δωδεκάδα.
Nαι ναι..Ωραιος παικτης ο Καουκενας και γενικα η Λιθουανια κατι μου λεει οτι θα παει πολυ καλα στην διοργανωση..Κριμα να λειπει ο Ματσας.Θα την βλεπαμε σχεδον πληρη μετα απο χρονια..
Να ευχαριστησω και γω το Νικο για τις courtside θεσεις που μας παρειχε αυτο το τριημερο και γενικα για την εξυπηρετικοτητα του..Περασαμε πολυ καλα.Thanx Νικο..!!!

Εγώ παιδιά τον Καουκένας από οσο τον θυμαμαι από πρόπερσι με την Μπενεττόν είναι πολύ μετριος.Μόνο στην μερα του είναι υπολογίσιμος αλλά φοβητρο σε καμμία περίπτωση.Τώρα αν βελτιώθηκε τόσο πολύ τι να πω.
Φοβητρο σε καμια περιπτωση..Ενας πολυ υπολογισισμος παικτης ομως.Σιγουρα ειναι πισω απο τα 4-5 μεγαλα ονοματα της λιθουανιας αλλα αυτο που ειδα στα 3 παιχνιδια της Λιθουανιας ειναι οτι βοηθαει παρα πολυ..
Εντάξει ο οπαδισμός μερικών δεν έχει όρια.
Συζητάμε αιώνες τώρα για τον χατζηβρέττα,ενω τον βασιλόπουλο που σκουπίζει τους πάγκους της εθνικής εδω και 2 χρόνια λένε πως είναι ¨απαραίτητος¨ κλπ.
Απαραίτητος δλδ ένας ανύπαρκτος στις επιτυχίες της εθνικής,με ρόλο μικρότερο και απο κομπάρσου, που δεν μπορεί να κάνει ντρίπλα χωρίς να είναι σκυμμένος και να κοιτάει την μπάλα (έλεος πια!!).Και άχρηστος ο Χατζηβρέττας,που οι περισσότεροι (μεταξύ άλλων και ο άνωθεν) θα έκαναν προσευχές για να πετύχουν όσα και εκείνος στην καριέρα του.
Αν τα παραπάνω δεν είναι εμπάθεια,τότε τι άλλο μπορεί να είναι (θέλω να πιστεύω οτι έχουμε μια ιδέα απο μπάσκετ όσοι συμμετέχουμε στις συζητήσεις).
Τέσπα,εμένα δεν με νοιάζει ποιά θα είναι η δωδεκάδα,εγω θέλω να το σηκώσουμε και ας είναι με τον παπαμακάριο playmaker τον παπανικολάου 3αρι και σέντερ τον Τσακάλωφ,δεν με απασχολεί καθόλου.
Ας επικεντρωθούμε στο Ακρόπολις κ τα φιλικά λέω εγω...
PS:απλά να διευκρινίσω οτι δεν υπονοώ οτι πρέπει να βγει εκτός ο βασιλόπουλος ή οποιοσδήποτε άλλος.Αλλά οχι ρε παιδιά να βγάλουμε και χειρότερο παίκτη της εθνικής τον χατζηβρέττα...
dolly12
Aug 23 2007, 09:34
επειδη εγω δεν ειδα το β ημιχρονο της εθνικης χθες λογω προπονησης μηπως μπορει καποιος να μου πει τι εγινε. Γιατι τα αρθρα στις εφημεριδες ειναι λιγο ελλειπη.... εννοω σε στυλ παιχνιδιου τι αλλαξε?
Ευχαριστω πολυ
υ.γ. Για μερικους απο εδω μεσα το μπασκετ δεν ειναι μονο 20 ποντους επιθεση.... και στο λεω εγω που ειχα συμπαικτρια σουπερ στην επιθεση εβαζε 20αρες και ετρωγε σαρανταρες. Αρα μειον το ταμειον!
Το μπασκετ ειναι επιθεση, αμυνα προσωπικη, αλληλοκαλυψη, βοηθειες, μυαλο, παθος.
Το παιχνιδι δε θα χαθει αμα ενας ανθρωπος δε τραβηξει στην επιθεση. Θα τον βοηθησουν οι αλλοι. Αλλα σιγουρα θα χαθει αμα καποιος δε παιξει αμυνα και δεν βοηθησει τους υπολοιπους.
Για πες μου τωρα τι απο αυτα δεν εχει ο Χατζηβρετας? (δεν ειμαι υπερμαχος του Νικου, μ αρεσει απλα σα παικτης γιατι ειναι σκυλι, αλλα αυτα που γραφουν μερικοι ειναι τραγικα....)
nikefalin
Aug 23 2007, 10:00
QUOTE(dolly12 @ Aug 23 2007, 10:34 )

επειδη εγω δεν ειδα το β ημιχρονο της εθνικης χθες λογω προπονησης μηπως μπορει καποιος να μου πει τι εγινε. Γιατι τα αρθρα στις εφημεριδες ειναι λιγο ελλειπη.... εννοω σε στυλ παιχνιδιου τι αλλαξε?
Δεν άντεξε ο SG Κλόμπουτσαρ να κάνει τον PG και άρχισε η ασφυκτική πίεση μιας και ο Ντράγκιτς έσπασε τη μύτη του, ο Λάκοβιτς και ο Τσάπιν δεν έπαιξαν. Κλέψαμε μπάλες, βάλαμε εύκολα και θεαματικά καλάθια, δοκίμασε κάποια σχήματα ο Γιαννάκης.
Λοιπον εγω πιστευω οτι ο Βασιλοπουλος πρεπει να βγει εκτος Εθνικης.
Να το εξηγησω?
Ο Ζησης οσο χαλια και να παιζει,σιγουρα θα βελτιωθει και σιγουρα χρειαζεται στην ομαδα,δεν τιθεται καν θεμα πιστευω.
Ο Χατζηβρεττας ηταν αρκετα καλος στο Ακροπολις,και γενικα προσφερει αρκετα πραγματα στην ομαδα,και ειναι ο ιδανικος για 5ος γκαρντ.
Ο Τσαρτσαρης αν ξεπερασει τον τραυματισμο του,ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητος.
Ο Ντικουδης,οπως παντα θα μας ξελασπωσει στα κρισιμα παιχνιδια.Εχει την δυνατοτητα να πετυχαινει γρηγορους ποντους,ενω και στην αμυνα σε καμια περιπτωση δεν υστερει.
Ο Κακιουζης ειναι σαφως καλυτερος του Βασιλοπουλου,και εκτος των αλλων ειναι και ο αρχηγος της ομαδας,αλλα και να μην ηταν και παλι πιστευω οτι αξιζει περισσοτερο μια θεση.
Ο Μπουρουσης μας χρειαζεται σιγουρα,ειδικα απο την στιγμη που βγαζουμε πολλα προβληματα,οταν παιζουμε με τον Λαζο στο 5,και ο Μπουρουσης ειναι σιγουρα μια καλη εναλλακτικη λυση,οταν θα παιζουμε με ομαδες που ο Λαζος θα εχει προβληματα με τους ψηλους τους.
Ποιος εμεινε? Ο Πελεκανος
Λοιπον ο Πελεκανος ειναι 3αρι,και σε αυτην μονο τη θεση πιστευω οτι θα τον δουμε.Ο Βασιλοπουλος απο την αλλη ειναι 3-4,(περισσοτερο 4αρι λογω περιορισμενων περιφερειακων ικανοτητων αν θελετε την γνωμη μου).Στο 4 σαφως ο Βασιλοπουλος μπορει να προσφερει περισσοτερα απο τον Πελεκανο,αλλα δεν νομιζω οτι θα μας χρειαστει,αφου εκει υπαρχουν ηδη παικτες για ολες μα ολες τις περιπτωσεις(Φωτσης,Κακιουζης,Ντικουδης,Τσα
ρτσαρης,Μπουρουσης).Σε αντιθεση με την θεση 4,στην θεση 3 λοιπον ειναι καλυτερος απο τον Βασιλοπουλο.Γιατι?Γιατι προσφερει περισσοτερα στην επιθεση,ειναι καλυτερος σουτερ,μπορει να κανει ντριπλα,και αλλα πολλα... Γενικα ειναι 3αρι,σε αντιθεση με Βασιλοπουλο και Κακιουζη οι οποιοι λογω περιορισμενης τεχνικης ο πρωτος και λογω κακης ταχυτητας ο αλλος,δεν μπορουν να ειναι εξισου αξιοπιστοι με τον Πελεκανο.
Οσο για την περιβοητη ενεργεια που βγαζει ο Βασιλοπουλος,δεν θα διαφωνησω,αλλα στην εθνικη μοιαζει πολυ χαμενος,ακομη και στην αμυνα μερικες φορες ενω στην επιθεση οταν φτανει η μπαλα στα χερια του,πολλες φορες μοιαζει να μην ξερει τι να την κανει...
Οποτε για μενα ο Βασιλοπουλος πρεπει να κοπει.
Ελπιζω με τις εμφανισεις του σε οσα φιλικα απομενουν να με κανει να αλλαξω γνωμη.
Ένα άλλο μειονέκτημα που έχει αναδειχτεί για την Εθνική μας από τα φιλικά είναι η μεγάλη αδυναμία της στην άμυνα πάνω στο σπλιτ μετά από πικ'ν'ρολ, με πάσα δηλαδή στη weak side. Ειδικά όταν παίζει ως τεσσάρι ο Φώτσης το πρόβλημα μεγιστοποιείται, μιας και ο Αντωνάκης, στην μεγάλη του επιθυμία να ρίξει καμιά ξεγυρισμένη τάπα, μένει συνήθως κοντά στο πικ, ξεχνώντας πως η κάλυψη του ελεύθερου σουτ στη weak side συχνά αποτελεί εκείνη τη στιγμή δική του ευθύνη.
Εγινε πολυ ορατο στον αγωνα με την Ιταλια,αλλα αρχικα πιστευα οτι ηταν αποτελεσμα της γενικης χαλαροτητας της ελληνικης αμυνας λογω του φιλικου χαρακτηρα του αγωνα.Ομως το παρατηρησα και χτες απο τον Φωτση!Πραγματι μενει κοντα στην αλλαγη κ ξεχναει εντελως την καλυψη της πασας στον ελευθερο παιχτη εξω στην weak side.Ειδα παντως χαρακτηριστικα μια φαση τον Παπαλουκα να του τα ψιλοσερνει μετα απο ενα τριποντο που δεχτηκαμε με αυτον ακριβως τον τροπο,κ νομιζω (ελπιζω) θα αρχισουμε να βλεπουμε καλυτερες αντιδρασεις κ περισσοτερη προσυλωση..
Και τον Βασιλοπουλο θεωρω ιδιαιτερα χρησιμο για την αμυνα κυριως απ'τη θεση 4.. Εν πασει περιπτωσει ειναι στο χερι του Γιαννακη. Στο κατω κατω για τον Πελεκανο μιλαμε,τον οποιο εκτιμω παρα πολυ κ θα θυμαστε την καψα μου να ερθει στον Ολυμπιακο,αλλα δεν ειναι δα κ ο σουπερ ταλαντουχος κ ετοιμος παιχτης που θα ανεβασει επιπεδο αυτην την ομαδα,ουτε εχει δειξει κατι ΤΟΣΟ ιδιαιτερο στα φιλικα..Οποτε ας χαλαρωσουμε λιγο..Ξαναλεω θα'ρθει κ η ωρα του Μιχαλη..οποτε αποφασισει ο Γιαννακης οτι ειναι ετοιμος να προσφερει περισσοτερα στους τομεις που ζητα, απ'τους ηδη υπαρχοντες.
Φυσικα δεν ειναι ο παιχτης φοβητρο απο μονος του ο Καουκενας,εξαλλου τον ρολο αυτο τον αναλαμβανει ο Σαρας.. αλλα το μεγαλο προβλημα της Λιθουανιας περσι ηταν η ελλειψη πλευμεκερ. ΜΟΝΟ τον Καουκενας να'χε κατα τη γνωμη μου, θα ειχε σιγουρα πολυ καλυτερη τυχη στο Μουντο. Φετος εχει δυο -Σαρας,Καουκενας- που συν τον Σισκα,συνθετουν μια πολυ επικινδυνη περιφερειακη τριπλετα..Η φροντ λαιν ειναι ουτως η αλλως εξαιρετικα δυνατη.
nikefalin
Aug 23 2007, 12:22
QUOTE(Anaz @ Aug 23 2007, 12:53 )

-Σαρας,Καουκενας- που συν τον Σισκα,συνθετουν μια πολυ επικινδυνη περιφερειακη τριπλετα..Η φροντ λαιν ειναι ουτως η αλλως εξαιρετικα δυνατη.
Ο μόνος κοντρολαρισμένος ψηλέας τους είναι ο Σονγκάιλα. Οι Λαβρίνοβιτς είναι ασταθείς και ο Ρόμπι είναι ...Ρόμπι. Δυνατοί είναι όλοι τους όσον αφορά το physical.
Εντύπωση μου έκανε χτες που στην προθέρμανση όλοι μαζί(όλη η ομάδα) εκτελούσαν τρίποντα σε προγραμματισμένη άσκηση από την κορυφή και τις 2 γωνίες, ανεξάρτητα θέσης, ύψους, ρόλων μέσα στο παιχνίδι
Για το ποιος νομίζω ότι πρέπει να μείνει στην ομάδα και ποιος όχι έχω πει την άποψή μου και δε θα επανέλθω.
Σχετικά με τους χθεσινούς αγώνες:
Χθες ήταν το πιο ολοκληρωμένο και ώριμο παιχνίδι της ομάδας μέχρι στιγμής. Ειδικά μετά τα πρώτα 25 λεπτά που ξεπεράσαμε τα χρόνια προβλήματα μας (έλλειψη κινητικότητας-δυσπραγία στην επίθεση που δημιουργεί "νεκρά" διαστήματα-μέτριο περιφερειακό σουτ) δείξαμε σημάδια συνόλου που θα παλέψει πολύ σκληρά για να διατηρήσει τα σκήπτρα του.
Ιδίως όταν ήταν μέσα το δίδυμο Μήτσος-Τεό η ομάδα δεν παιζόταν. Χαρακτηριστικά αναφέρω: κάποια στιγμή έχει κλειστεί όλη η front line και των δύο ομάδων κάτω από το καλάθι της Σλοβενίας, η μπάλα πάει έξω στο Μήτσο και αυτός αντί να το μπουμπουνίσει κάνει μία τρίπλα προς τα μέσα. Εκεί που λέω "μα τι κάνει;" ξαφνικά μια συστημένη laser πάσα φτάνει στα χέρια του Θοδωρή που είχε τηλεμεταφερθεί κάτω από το καλάθι και αφήνει την μπάλα χαλαρά να αναπαυθεί στο διχτάκι!
Επίσης βλέποντας το Σπανούλη από κοντά μετά από ένα χρόνο (εξαιρώ το eurostar) τα έχασα. Το παληκάρι έχει γίνει ακόμη πιο γρήγορο! Με μια cross over και μια προσποίηση με τη μέση έχει κάνει μπούκα και μην τον είδατε...
Τέλος όταν είδα τον Λάζο να σπεύδει για παγίδα στο κέντρο τρέχοντας σχεδόν τρόμαξα. Ειλικρινά αν ήμουν Σλοβένος εκείνη την ώρα θα προτιμούσα να έρχεται καταπάνω μου κοπάδι αφηνιασμένων βισσόνων ή ο Οβελίξ με κανα μενίρ παρά ο Λάζαρος.
Στο δεύτερο παιχνίδι απογοητεύτηκα που τα 4/5 του γηπέδου σηκώθηκαν κι έφυγαν αλλά τουλάχιστον μείναμε οι καθαρά μπασκετικοί (συν κάποιοι Ολυμπιακοί που θέλαν να δουν από κοντά το Σάρα ο οποίος μάλλον τους απογοήτευσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι). Οι Λιθουανοί εντυπωσιακοί. Σίσκα, Σογκάιλα κλασσικές αξίες, ο Καουκένας βοηθά σε οργάνωση και σκοράρισμα και οι αφοι Λαβρίνοβιτς είναι θηρία που έχουν και το τριποντάκι. Αυτός ο Κλέιζα είναι ο Καραγκούνης της Λιθουανίας (τρομερά ενθουσιώδης και θέλει μια μπάλα μόνος του). Αν είχαν και το Σάρα στη μέρα του θα είχαν βάλει 100αρα χαλαρά. Οι δε Ιταλοί ήταν ο Μπουλέρι. Πραγματικά αυτή η ομάδα δε με εξιτάρει καθόλου. Αν ξεφύγει λίγο το ματς αρχίσουν τα τρίποντα και ότι βρέξει ας κατεβάσει (με ηγέτη σε αυτόν τον τομέα τον εκνευριστικότατο Μπελινέλι)...
Νίκο εσείς που ήσασταν; Κοίταζα μήπως σας βρω όταν αραιώσαμε αλλά τζίφος.
nikefalin
Aug 23 2007, 13:01
QUOTE(Flash @ Aug 23 2007, 13:42 )

Νίκο εσείς που ήσασταν; Κοίταζα μήπως σας βρω όταν αραιώσαμε αλλά τζίφος.
Διπλά ακριβώς στην είσοδο των αποδυτηρίων, από την απέναντι πλευρά που ήταν οι τύποι που είχαν πάει για τον Σάρας.
όντως ντροπή για τη μεγάλη μάζα που αποχώρησε , αλλά τι να κάνουμε ?
H πλακα τωρα ποια ειναι;;;Οτι μεσα στους τυπους που λετε οτι ειχαν παει για τον σαρας πρεπει να ημασταν και εμεις με τον rchos7 που ομως καναμε πλακα φωναζοντας εναντιον της διαιτησιας και κανοντας ολε σε καθε ποντο του..Και η εντυπωση που μου δοθηκε ειναι οτι εκτος απο τους Λιθουανους που καθονταν πισω απο τους παγκους οι υπολοιποι μαλλον χιουμοριστικα φωναζαν υπερ Σαρας κλπ..
Ο μονος που ηρθε για να δει ειδικα τον Λιθουανο ηταν ο παναγιωτης Αγγελοπουλος μαζι με Ελληναδη και Μπαφε..
nikefalin
Aug 23 2007, 16:03
QUOTE(apkat @ Aug 23 2007, 16:32 )

H πλακα τωρα ποια ειναι;;;Οτι μεσα στους τυπους που λετε οτι ειχαν παει για τον σαρας πρεπει να ημασταν και εμεις με τον rchos7 που ομως καναμε πλακα φωναζοντας εναντιον της διαιτησιας και κανοντας ολε σε καθε ποντο του..Και η εντυπωση που μου δοθηκε ειναι οτι εκτος απο τους Λιθουανους που καθονταν πισω απο τους παγκους οι υπολοιποι μαλλον χιουμοριστικα φωναζαν υπερ Σαρας κλπ..
Ο μονος που ηρθε για να δει ειδικα τον Λιθουανο ηταν ο παναγιωτης Αγγελοπουλος μαζι με Ελληναδη και Μπαφε..
Μήπως και ο Παπαμακάριος σαν άρχηγος για κείνον ήρθε ?
Οι Λιθουανοί ήταν ελάχιστοι και ήταν πίσω από τον πάγκο στην απέναντι πλευρά από μας. Είχαν μάλιστα και μια μεγάλη σημαία.
Πάντως αυτή η χώρα μας ενώνει . Ο Κολλημένος σε κάθε ευκαιρία φώναζε με τη χαρακτηριστική φωνή του "Βίβα Λιθουανία - Σισκάουσκας" ενώ οι γαύροι είπαμε, χειροκρόταγαν ακόμα και την ανάσα του Σάρας
Εσφιξε η ελληνικη αμυνα αλλα οι Ιταλοι το βιολι τους..Τριποντα κ παλι τριποντα.. Αλλα με Μπαζιλε,Μπελινελι να συναγωνιζονται ποιος θα βαρεσει τα περισσοτερα τι περιμενεις.. Η μονη πιθανοτητα να διεκδικήσουν διακριση στο Ευρωμπασκετ ειναι να τους πιασει η μερα στον καταλληλο αγωνα.
Απο μας βλεπουμε καποιες καλες συνεργασιες στην επιθεση ενω οι αλληλοβοηθειες στην αμυνα αρχιζουν να δουλευουν στα γνωστα εξαιρετικα επιπεδα!
Οι Ιταλοι το μονο που κανουν ειναι να βαρανε αψυχολογητα σουτ, κυριως τριποντα. Δεν πας πουθενα ετσι....
Στο ματς στο Ακροπολις λόγω χαλαροτητας στις περιστροφες στην αμυνα τους ειχαμε δωσει αρκετα σουτ απ'την αδυνατη πλευρα.Σημερα ομως η αμυνα λειτουργει στην εντελεια,αλλα αυτοι συνεχιζουν στο ιδιο βιολι..Προφανως αποτελει παγια τακτικη των Ιταλων κ σε αυτο συμβαλλει κ η παρουσια των μονοδιαστατων Μπαζιλε,Μπελινελι που συχνα το παρακανουν.
Το κενο του Φωτση καλυπτει πολυ καλα ο αρχηγος στο πρωτο ημιχρονο.
Πιστευω στο τελος θα χαλαρωσουν λιγακι,θα γινουν κ λίγο πιο ευστοχοι οι Ιταλοι,κ θα πεσει λιγο η διαφορα..
sporting b.c.
Aug 30 2007, 17:39
ααα τώρα ο Βαγγέλης Ιωάννου είπε ότι στο φιλικό με την Ελλάδα (πρωταθλήτρια ευρώπης και δευτερη στον κόσμο) οι ιταλοί δοιργανωτές έχουν ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο...
όχι σαν το Ακρόπολις...
Εδω που μενω στη Θεσσαλονικη(δεν ξερω και αλλου αν ισχυει) μας εχει σπασει τα νευρα η ΕΡΤ1 στην 4η περιοδο!
Καθε 10 δευτερολεπτα κοβεται το σημα και δειχνει μαυρη οθονη....
QUOTE(sporting b.c. @ Aug 30 2007, 15:39 )

ααα τώρα ο Βαγγέλης Ιωάννου είπε ότι στο φιλικό με την Ελλάδα (πρωταθλήτρια ευρώπης και δευτερη στον κόσμο) οι ιταλοί δοιργανωτές έχουν ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο...
όχι σαν το Ακρόπολις...
Αυτο ελειπε να πληρωναν κιολας για να δουν τι? Να δουν την χωρα τους να χανει και να παιζει τοσο χαλια??
Καλα εκανε η ιταλικη ομοσπονδια και αφησε την εισοδο ελευθερη,τουλαχιστον τωρα κανεις δεν κλαιει τα λεφτακια του
Απο τους Ιταλους,μονο οι Μαντσινελι-Μπιελα και εν μερει ο Μπαζιλε διακριθηκαν,οι αλλοι η λογω κακης μερας η εξαιτιας της φοβερης ελληνικης αμυνας,δεν φανηκαν καθολου.
Περισσοτερα θα πω πιο μετα για τον αγωνα.
epo_Arse
Aug 31 2007, 08:16
Κακιούζης και Μπουρούσης ειναι οι "νεες μεταγραφες" οπως λεει και σπορτκαστερ απο το κλωτσοσφαιρο. Επαιξαν καλα και μπορούμε να πουμε οτι εδωσαν το παρων με δυναμικο τροπο. Και ο πελεκανος ηταν θετικος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.