Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Εθνική παμπαίδων
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
keltis999
QUOTE (Gkos @ Aug 19 2015, 12:14 ) *
Aυτό είναι το μόνο σίγουρο ,δεν αλλάζει smiley.gif

Δεν είναι έτσι όπως το παρουσιάζεις ...
Ότι οι υπέυθυνοι στην ομοσπονδία ή στο σάιτ είναι "ξεχασιάρηδες" και ξεχνάνε ονόματα !

16 πρέπει να είναι η κλήση .

Τώρα πως οι 16 περυσι στην παμπαίδων γίνανε 19 ,πως φέτος πήγαμε 19 κατευθείαν στην παίδων ,ή πως τώρα εμφανίζονται νέα παιδιά στην παμπαίδων μετά την ανακοίνωση των ονομάτων ,έχει σχέση ότι είμαστε στην Ελλάδα.
Τι εννοεις ειμαστε Ελλαδα ρε φιλε?Ισα ισα ειμαστε Ελλαδα και επειδη ειμαστε μπασκετικη σχολη πρεπει σε καποια πραγματα να ειμαστε προσεγμενοι!Ειδαμε και αποειδαμε με τις "οτι να ναι" κλισεις, αυτα μας λειπαν κιολας!Δηλαδη ειναι σοβαρα πραγματα αυτα, να καλουνται 16 και απ το πουθενα να ξεπιδουν αλλοι 2-3,και μαλιστα μερικοι απ αυτους ενω εχει αρχισει η προετοιμασια?Δεν νομιζω οτι αυτα ειναι σοβαρα πραγματα απ την ομοσπονδια!Σε λιγο και τα ιδια τα παιδια δεν θα ξερουν αν κλιθηκαν ή οχι! Ή εχουμε 16αδα ή δεν εχουμε να ξερουμε τα επομενα χρονια μετα απο καθε κλιση να περιμενουμε αλλους 2-3!Και δεν νομιζω πως αυτο γινεται καταλαθος!Το αντιθετο,γινεται επανελημενα και νομιζω σκοπιμα για καποιο συγκεκριμενο σκοπιμο λογο!Δηλαδη ελεος!Αλλα τελος παντων!
MAKHS
QUOTE(Gkos @ Aug 19 2015, 13:31 ) *
Xρήστος Κουτρόγιαννος από Ιτέα το σημερινό new entry ,και είναι 18άδα πλέον .

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τον GKOS για την ενημέρωση . Μου κάνει εκτύπωση όμως που συνεχίζουν να καλούν περιφερειακούς παίκτες στους ίδη πολλούς που έχουν καλέσει και να αφήνουν έξω τους δύο κορυφαίους ψηλούς της ηλικίας ( Χατζηδάκης , Γάργαλης ) .
perry1
QUOTE (MAKHS @ Aug 19 2015, 17:08 ) *
Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τον GKOS για την ενημέρωση . Μου κάνει εκτύπωση όμως που συνεχίζουν να καλούν περιφερειακούς παίκτες στους ίδη πολλούς που έχουν καλέσει και να αφήνουν έξω τους δύο κορυφαίους ψηλούς της ηλικίας ( Χατζηδάκης , Γάργαλης ) .

Επισημα στα παιδια της 16αδας ανακοινωθηκε απο το προπονητικο τημ οτι 2 παιδια θα ερθουν δηλαδη 18αδα για να γινονται καλυτερα οι προπονησεις.
βεβαια μετα απο αυτεσ τισ προπονησεισ τισ διπλες καθημερινα μετα τισ διακοπες των παιδιων, ποσα παιδια θα αντεξουν αγνωστο, ηδη υπαρχουν τραυματισμοι, οχι σοβαροι ευτυχως και πολυ κουραση, αυτα λενε τα παιδια στουσ φιλουσ και γνωστουσ τους.
keltis999
Βλεπω οτι τελευταια πολυ ασχολουμαστε με τους καλυτερους 2000ρους!Θα ηθελα να σας πω οτι εντελως τυχαια βρηκα απο μια αξιοπιστη μπασκετικη πηγη τους 30 καλυτερους 2000 της Ελλαδας!Με την αδεια σας βεβαια, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να τη δημοσιευσω?Απαντηστε μου για να ξερω! Ευχαριστω!
MAKHS
QUOTE(keltis999 @ Aug 19 2015, 21:54 ) *
Βλεπω οτι τελευταια πολυ ασχολουμαστε με τους καλυτερους 2000ρους!Θα ηθελα να σας πω οτι εντελως τυχαια βρηκα απο μια αξιοπιστη μπασκετικη πηγη τους 30 καλυτερους 2000 της Ελλαδας!Με την αδεια σας βεβαια, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να τη δημοσιευσω?Απαντηστε μου για να ξερω! Ευχαριστω!

Γιατί να μην μπορείς ? Ελεύθερα ...............
Gkos
QUOTE (keltis999 @ Aug 19 2015, 21:54 ) *

Προφανώς και μπορείς να ποστάρεις ότι θες ,ελεύθερο φόρουμ είμαστε,αν και προσωπικά σαν Gkos έχω αρχίσει να κουράζομαι με τις "λίστες".

Και no offence προς την "αξιοπιστη μπασκετικη πηγή" ,όλα προσωπικές απόψεις είναι. rolleyes.gif
AS1972
Αϊντε αδελφέ, από χθες περιμένουμε να δούμε...
Στην κατσαρόλα είναι η λίστα; μαγειρεύεται από χθες;;
αφού την έχεις, μπουμπούνησέ τη να τη δούμε και μεις...
keltis999
QUOTE (mpek @ Aug 19 2015, 00:32 ) *
Προς συμπλήρωση της λίστας του forest 79 παραθέτω τα ακόλουθα ονόματα με αλφαβητική σειρά:
Νίκος Αρσενόπουλος 1,93 2000
Βασίλης Γάργαλης 2.00 2000
Χουάν Μπρουκς 1,88 2000
Γιάννης Χατζηβέρογλου 1,94 2000
Όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να επεξεργαστώ τη λίστα ώστε να ενσωματώσω τα ονόματα. Έχω μια κάποια ηλικία βλέπετε smiley.gif

Εφοσον μου δωσατε την αδεια σας παρουσιαζω την λιστα με τους 30 καλυτερους 2000 της Ελλαδας!Αυτη τη λιστα την βρηκα επειτα απο πολυ ψαξιμο και τηλεφωνα,απο προπονητες που ασχολουνται με μικρες ηλικιες και ηλικιακα πρωταθληματα,οι οποιοι εφτιαξαν την δικια τους λιστα ο καθενας και στην συνεχεια συμφωνησαν να φτιαξουν μια λιστα ολοι μαζι που θα προερχεται απο τις αρχικες τους λιστες!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ 2000 2.05 ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ 2000 1.95 BAC
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΙΒΕΡΟΓΛΟΥ 2000 1.93 ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΜΑΟΣ 2000 1.83 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ 2000 1.93 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΡΓΑΛΗΣ 2000 2.00 ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΑΡΗΣ ΤΣΟΥΡΓΙΑΝΝΗΣ 2000 1.95 ΔΟΥΚΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΡΣΕΝΟΠΟΥΛΟΣ 2000 1.90 BAC
ΦΩΚΙΩΝ ΓΚΙΚΑΣ 2000 1.95 DEREE
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΛΗΣ 2000 1.89 ΣΔΙ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 2000 1.88 ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΖΟΠΥΛΟΣ 2000 1.93 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΦΕΑΔΗΣ 2000 1.86 ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΑΛΚΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 2000 1.85 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΕΛΗΣ 2000 1.92 ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
JUAN BROOKS 2000 1.87 ΑΣΤΕΡΙΑ
ΧΡΙΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΑΝΔΡΑΜΑΝΗΣ 2000 1.91 ΠΑΟΚ
ΑΛΤΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 2000 1.93 ΑΡΗΣ
ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 2000 1.90 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
ΚΟΥΤΟΥΞΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ 2000 1.93 ΠΗΓΑΣΣΟΣ
ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 2000 2.01 ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ 2000 2.02 ΠΑΟΚ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ 2000 1.94 ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΔΗΜΗΡΗΣ ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ 2000 1.87 ΑΓΕΠ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΡΜΕΙΔΗΣ 2000 1.85 ΧΑΝΘ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ 2000 1.86 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ
ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ 2000 1.93 ΑΕΚ
ΠΑΛΙΑΧΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2000 1.75 ΠΑΟΚ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 2000 2.11 ΚΑΟΔ
ΜΑΡIΟΣ ΤΣΕΛΛΟΣ 2000 1.85 ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

*Τα κριτηρια που επιλεχθηκε το καθε παιδι απ οτι μου ειπαν ηταν 1) προοπτικη και μελλον 2) ταλεντο
*Η σειρα των ονοματων ειναι τυχαια και δεν εχει καμια σχεση με την δυναμικοτητα του καθε παιδιου!
Αυτα!
keltis999
QUOTE (AS1972 @ Aug 20 2015, 19:19 ) *

πηγαινε στο τοπικ των παμπαιδων που γραφαμε και δες την...χτες ταξιδευα ολη μερα γι αυτο δεν την αναρτησα.....
keltis999
QUOTE (AS1972 @ Aug 20 2015, 19:19 ) *

Φιλέ την έχω ανεβάσει στο τοπική "εθνική παμπαίδων 2014-15" !Οποίος θέλει να την δει ας πάει εκεί!!
MAKHS

Μπράβο kelti , πολλή καλή δουλειά ......
mpek
πολύ καλή δουλειά, καμμία αντίρρηση. Ωστόσο τα προβλήματα ξεκινούν όταν από τα 30 παιδιά πρέπει κάποιος να επιλέξει 12. Για να μην υπάρχει η σκιά του "μέσου και των "έξωθεν παρεμβάσεων", πρέπει να υπάρχουν κριτήρια. Ξαναγράφω λοιπόν ότι τα κριτήρια κατά τη γνώμη μου (πρέπει να ) είναι τα εξής: 1. Παιδιά που έχουν ένα μίνιμουμ ύψους, θα έλεγα ενδεικτικά και αυθαιρετα 1.91 (χωρίς παπούτσια). 2. Παιδιά που αγωνίζονται σε ανταγωνιστικά πρωταθλήμα: Αν κάποιος νεαρός αγωνίζεται στη Β ΕΚΑΣΘ - ΕΣΚΑ(ΝΑ) ή αγωνίζεται στον πανσουφλιακό και βάζει 30 πόντους ή ήταν τραυματίας τη μισή σεζόν, δίνει εικόνα της αξίας του ; (Το άλλο κριτήριο με τη σωματική ανάπτυξη δεν το βάζω για να μην μου βάλει χέρι ο MAKHS). Αν σε αυτά τα παιδιά υπάρχει κάποιο, που καλλιεργεί προσδοκίες ότι μπορεί να αναδειχθεί σε νέο Γκάλη, φυσικά θα υπάρξει εξαίρεση. Θα μου γράψετε "αυτά δεν τα σκέφτηκαν οι ιθύνοντες, εσύ τα σκέφτηκες πρώτος"; Εντάξει ρε παιδιά, συζήτηση κάνουμε. rolleyes.gif
keltis999
QUOTE (mpek @ Aug 21 2015, 20:01 ) *
πολύ καλή δουλειά, καμμία αντίρρηση. Ωστόσο τα προβλήματα ξεκινούν όταν από τα 30 παιδιά πρέπει κάποιος να επιλέξει 12. Για να μην υπάρχει η σκιά του "μέσου και των "έξωθεν παρεμβάσεων", πρέπει να υπάρχουν κριτήρια. Ξαναγράφω λοιπόν ότι τα κριτήρια κατά τη γνώμη μου (πρέπει να ) είναι τα εξής: 1. Παιδιά που έχουν ένα μίνιμουμ ύψους, θα έλεγα ενδεικτικά και αυθαιρετα 1.93 (χωρίς παπούτσια). 2. Παιδιά που αγωνίζονται σε ανταγωνιστικά πρωταθλήμα: Αν κάποιος νεαρός αγωνίζεται στη Β ΕΚΑΣΘ - ΕΣΚΑ(ΝΑ) ή αγωνίζεται στον πανσουφλιακό και βάζει 30 πόντους ή ήταν τραυματίας τη μισή σεζόν, δίνει εικόνα της αξίας του ; (Το άλλο κριτήριο με τη σωματική ανάπτυξη δεν το βάζω για να μην μου βάλει χέρι ο MAKHS). Αν σε αυτά τα παιδιά υπάρχει κάποιο, που καλλιεργεί προσδοκίες ότι μπορεί να αναδειχθεί σε νέο Γκάλη, φυσικά θα υπάρξει εξαίρεση. Θα μου γράψετε "αυτά δεν τα σκέφτηκαν οι ιθύνοντες, εσύ τα σκέφτηκες πρώτος"; Εντάξει ρε παιδιά, συζήτηση κάνουμε. rolleyes.gif
Όντως έχεις δίκιο και νομίζω, επειδή μιλησα με διαφορους προπονητές απ όλη την Ελλάδα, ότι τα κριτήρια ήταν πολλά και διάφορα και νομίζω ότι αντικειμενικά αυτή είναι οι καλυτεροι 30 2000 της Ελλαδας! Τώρα για τη δωδεκάδα ειναι υπεύθυνοι άλλοι οι οποίοι τα κάνουν μαντάρα όταν έρχεται ή ώρα της επιλογής πολλές φορές! Αλλά το κριτήριο για ενα 15-16χρονο παιδί δεν πρέπει να ναι ή δωδεκάδα.Αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα!Άλλα πράγματα μέτραν πραγματικα!
akis64
Σήμερα το απόγευμα οι παμπαίδες δίνουν φιλικό με τον Παναθηναϊκό και αύριο το απόγευμα με το Δούκα.
Gkos
QUOTE (akis64 @ Aug 22 2015, 09:44 ) *
Σήμερα το απόγευμα οι παμπαίδες δίνουν φιλικό με τον Παναθηναϊκό και αύριο το απόγευμα με το Δούκα...

..τα οποία θα είναι κεκλεισμένων των θυρών,οπότε μην κάνετε τον κόπο να πάτε στο ΟΑΚΑ smile.gif

Τώρα είναι ολοκληρωμένο το ρεπορταζ. smiley.gif
Gkos
Με νίκη του Παναθηναικού στην παράταση ολοκληρώθηκε το  (σημερινό) φιλικό της εθνικής παμπαίδων.

Παραπάνω δεν μπορώ να σας πω γιατί ήταν (αυστηρά)  κεκλεισμένων και όσους ρώτησα ποιοι ξεχώρισαν,οι απόψεις διαφέρουν,οπότε τζίφος.

Ειλικρινά ,προσπαθώ να καταλαβώ για ποιον λόγο η εθνική παμπαίδων δεν θέλει κόσμο στην κερκίδα.

Τα σκέφτηκα όλα!
Μα όλα!

Να φοβαται μην δούμε τις συστηματάρες και τις πούμε στους Ισπανούς ?

Να μην αγχωθούν τα παιδιά ;

Τι;

Το μόνο (λογικό) που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι δεν θέλουν κοινό ώστε να μπορουν να κόψουν όποιον θέλουν,χωρίς να έχουμε εικόνα και να μπορουμε να κανουμε κριτική.

Μόνο αυτό,πραγματικά!

Η εθνική παίδων έδωσε τόσα φιλικά,ΟΛΑ με κόσμο.
Η παμπαίδων ένα είχε δώσει (σαν κλιμάκιο Νότου τότε) με την παίδων τον Μάρτη ,και ήταν πάλι κεκλεισμένων.
Άρα το πρόβλημα το έχει η παμπαίδων.
Τέλος πάντων.

Εύχομαι σε αμφότερους τους κυριους κυρίους Αστεριάδη και Δήμο,ο Σεπτέμβρης να τους βρει μακριά από τον πάγκο της εθνικής.

Αγνή Χριστιανική Αγάπη.
MAKHS
Αφού άντεξε στους έφηβους του ΠΑΟ η εθνική θα πάει καλά στην Ιταλία , εγώ φοβόμουν ότι θα έτρωγε καμιά 30άρα . Ελπίζω να μην διαψευσθώ ...
Gkos
QUOTE (MAKHS @ Aug 22 2015, 23:34 ) *
Αφού άντεξε στους έφηβους του ΠΑΟ η εθνική θα πάει καλά στην Ιταλία , εγώ φοβόμουν ότι θα έτρωγε καμιά 30άρα . Ελπίζω να μην διαψευσθώ ...

Δεν (θα) είναι τόσο δυνατό το εφηβικό του ΠΑΟ φέτος,μετά απο πολλα χρόνια δεν ξεκινάει και σαν νο 1 φαβορί,έχει και πολλούς 99ρηδες κιόλας...

(Ότι Λουντζης και Καλαιτζάκης απουσιαζαν ,περιττό να το αναφέρω ε ; )

Θα δουμε και αύριο με Δουκα.
Αφου εικόνα δεν έχω,εικασίες κάνω.
mpek
Ανιατο αισθημα κατωτεροτητος σε συνδιασμο με ανασφαλεια ειναι η αιτια των κλειστων θυρων αγαπητε Gkos. Μην κουραζεσαι να βρεις ευγενεις εξηγησεις. Παντως εφοσον χτυπησαν εφηβικη ομαδα Α εσκα, μαλλον εχουν τα παιδια αξιομαχο συνολο.
yorgos
QUOTE(Gkos @ Aug 22 2015, 22:12 ) *
Παραπάνω δεν μπορώ να σας πω γιατί ήταν (αυστηρά)  κεκλεισμένων και όσους ρώτησα ποιοι ξεχώρισαν,οι απόψεις διαφέρουν,οπότε τζίφος.

Ειλικρινά ,προσπαθώ να καταλαβώ για ποιον λόγο η εθνική παμπαίδων δεν θέλει κόσμο στην κερκίδα.

Πριν από 2-3 χρόνια που ρώτησα, μου είπαν ότι το κάνουν κλειστών των θυρών γιατί πάνε οι μανατζαραίοι και κυρίως οι γονείς και το κάνουν μούτι και παραείναι μικρά τα παιδιά για αν επηρεάζονται. Τα συμπεράσματα δικά σας. Η αλήθεια πάντως είναι πως πολλοί γονείς παικτών στην Ελλάδα είναι Νεάντερνταλ, αλλά πάλι η δικαιολογία είναι φαιδρή.
wike side
Ρε παλικάρια,το πρόβλημα είναι τα κλειστά φιλικά άραγε;
Να είναι ανοιχτά γιατί;
Για να τα βλέπουν οι ειδικοί;οι μπαμπάδες;οι μαμάδες;
για να τρελαίνουν τα παιδιά ο τάδε άχρηστος ,ο δείνα κακός εσύ ο καλύτερος ,ο αδικημένος,ο ευνοούμενος κλπ.

Αν είναι να απαιτούμε κάτι να έχει βάση και νόημα....
Gkos
QUOTE (yorgos @ Aug 23 2015, 16:36 ) *
Πριν από 2-3 χρόνια που ρώτησα, μου είπαν ότι το κάνουν κλειστών των θυρών γιατί πάνε οι μανατζαραίοι και κυρίως οι γονείς και το κάνουν μούτι και παραείναι μικρά τα παιδιά για αν επηρεάζονται. Τα συμπεράσματα δικά σας. Η αλήθεια πάντως είναι πως πολλοί γονείς παικτών στην Ελλάδα είναι Νεάντερνταλ, αλλά πάλι η δικαιολογία είναι φαιδρή.

Δηλαδή στα 15 (παμπαίδων) τα παιδιά επηρεάζονται ,στα 16 (παίδων) όχι.
Εκει είναι η διαχωριστική γραμμή.
Μάλιστα.

Κόιτα για τους γονείς εγώ όχι απλα συμφωνώ ,πιστεύω ότι θα έπρεπε να μην μπαίνουν καν γήπεδο ουτε σε επίσημα σε ηλικίες κάτω των 16.

Τώρα οι υπόλοιποι που θέλαμε να δουμε εκτός της παμπαιδων και τα νέα εφηβικά ΠΑΟ και Δούκα,ατυχησαμε.

Και σιγά τον ατελείωτο κόσμο που θα είχε δηλαδή.
Στα φιλικα της παίδων με Κροατία,εμεις και εμεις ήμασταν.
Τέλος πάντων.

Σε μια ώρα ειναι με Δουκα.
Αν μαθω τίποτα θα γραψω.

Διαφορετικά αναμένουμε σημερα-αύριο την 12αδα που θα πάει Ιταλία.

QUOTE (wike side @ Aug 23 2015, 17:02 ) *
Να είναι ανοιχτά γιατί;
για να τρελαίνουν τα παιδιά ο τάδε άχρηστος ,ο δείνα κακός εσύ ο καλύτερος ,ο αδικημένος,ο ευνοούμενος κλπ.

Ρε συ,τελευταια φιλικα πριν το τουρνουά είναι.
Κακό ειναι να θέλουμε να έχουμε εικόνα των παιδιών πριν βγει η 12αδα;

Ετσι και αλλιώς το τουρνουά δεν θα το δούμε κάπου.

Τόσο κακο είναι δηλαδη;
Gkos
Στο σημερινό (χτεσινό ) φιλικό, η εθνική παμπαίδων ( μετά από ένα 50λεπτο) νίκησε κάπου 10 πόντους τον Δούκα(πάντως ο Δούκας ήταν μισός- και βάλε ) !

Λογικά σημερα το πρωί μετά την πρωινή προπόνηση (κανουν διπλές κάθε μέρα) ,θα ανακοινωθεί στα παιδιά η 12αδα.

Αυτά τα (πολύ) λιγα.
wike side
QUOTE (wike side @ Aug 23 2015, 17:02 ) *
Να είναι ανοιχτά γιατί;

Ρε συ,τελευταια φιλικα πριν το τουρνουά είναι.
Κακό ειναι να θέλουμε να έχουμε εικόνα των παιδιών πριν βγει η 12αδα;

Ετσι και αλλιώς το τουρνουά δεν θα το δούμε κάπου.

Τόσο κακο είναι δηλαδη;

Εξαρτάται από ποιόν θέλει να έχει εικόνα biggrin.gif biggrin.gif ...οι μπαμπαδομαμάδες μάλλον κακό θα κάνουν και στα παιδιά τους και στους εαυτούς τους.

Όσο για τα φιλικά το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί η παμπαίδες σε σχέση με τους περσινούς είναι περισσότερο ομαδικοί.
Gkos
Λοιπόν,από το πρωί έχει ανακοινωθεί η 12αδα απλά δεν ξέρω και τους 6 που κόπηκαν.
Ξερω τους 5 sad.gif

Οπότε αν κανείς ξέρει έκτο, ας μας πει.

Στην Ιταλία λοιπόν ΔΕΝ θα ταξιδέψουν

Προίσκος,Μπαλής,Αρμάος,Ζευγαράς,Κουτρόγιαν
νος και ένας ακόμα.

(Στην 12άδα είναι μέσα Σακελλαρίου,Αρσενόπουλος,Γαλιατσάτος ξέρω σίγουρα) .
mpek
Εξαρτάται από ποιόν θέλει να έχει εικόνα biggrin.gif biggrin.gif ...οι μπαμπαδομαμάδες μάλλον κακό θα κάνουν και στα παιδιά τους και στους εαυτούς τους.
Ενώ οι προπονηταράδες μας με τον φραπέ στο χέρι, το κινητό στο αυτί, τη βρισιά στο στομα και την ιδιοτέλεια στα μάτια, ωθούν το ελληνικό μπάσκετ μπροστά. Όποτε θέλετε, ανοίγουμε ένα τόπικ να το συζητήσουμε.
mpek
[quote name='Gkos' date='Aug 24 2015, 18:30 ' post='732178']
...

νος και ένας ακόμα. ...

Ωρε παληκαροπουλα, αν η πληροφορια του Gkos ειναι ακριβης, αγωνιζονται και τα πεντε παιδια στη νοτια ελλαδα ή κανω λαθος ; Δεν γινεται, λαθος κανω.
Gkos
Η πληροφορία είναι ακριβέστατη.
Απλά δεν ξέρω τον εκτο.
Αυτό.
(Κανάς απο Βορρά θα είναι γιατι αν ήταν
Νότου,κάτι θα είχα ακουσει).

Ο Ζευγαράς είναι από Νότο ;
Νομιζα από πάνω είναι.

Τελος πάντων.

Ο Μπαλής έχει αδικηθεί πολύ.
Θα τα πουμε αυριο όταν τα ανακοινώσει η ΕΟΚ !
keltis999
QUOTE (Gkos @ Aug 24 2015, 22:28 ) *
Απλά δεν ξέρω τον εκτο.
Αυτό.

Νομιζα από πάνω είναι.

Τελος πάντων.

Σιγουρα αυτος που θα κοπηκε θα ναι απο Βορρα!Παρεπιπτοντως ο Ζευγαρας,μπορει να πηρε μεταγραφη σε ομαδα νοτου (ολυμπιακος) ,αλλα στην εθνικη ειναι δηλωμενος σαν παικτης Βορρα οπου αγωνιζοταν την σαιζον που μας περασε(καρδιτσα)!Αρα κοπηκαν 4 απο νοτο και 1 απο βορρα!
keltis999
QUOTE (Gkos @ Aug 24 2015, 22:28 ) *
Απλά δεν ξέρω τον εκτο.
Αυτό.

Νομιζα από πάνω είναι.

Τελος πάντων.

Σιγουρα αυτος που θα κοπηκε θα ναι απο Βορρα!Παρεπιπτοντως ο Ζευγαρας,μπορει να πηρε μεταγραφη σε ομαδα νοτου (ολυμπιακος) ,αλλα στην εθνικη ειναι δηλωμενος σαν παικτης Βορρα οπου αγωνιζοταν την σαιζον που μας περασε(καρδιτσα)!Αρα κοπηκαν 4 απο νοτο και 5 απο βορρα!
MAKHS
Το Τριπολιτσιώτη και τον Καρδιτσιώτη τους είχα όχι απλά σίγουρους αλλά ΠΕΝΤΑΔΑΤΟΥΣ . Τέλος πάντων , έχοντας σε εκτίμηση τους ομοσπονδιακούς ( αυτοί τα γνωρίζουν τα παιδιά καλύτερα , σημαίνει ότι υπάρχουν καλύτεροι παίκτες ) , στηρίζω τις επιλογές τους και εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική .
akis64
QUOTE (Gkos @ Aug 24 2015, 18:30 ) *
Λοιπόν,από το πρωί έχει ανακοινωθεί η 12αδα απλά δεν ξέρω και τους 6 που κόπηκαν.
Ξερω τους 5 sad.gif

Οπότε αν κανείς ξέρει έκτο, ας μας πει.

νος και ένας ακόμα.

(Στην 12άδα είναι μέσα Σακελλαρίου,Αρσενόπουλος,Γαλιατσάτος ξέρω σίγουρα) .

Ο έκτος είναι ο Χουάν.
MAKHS
Ευχαριστούμε τον akis64 και φυσικά τον Gkos για την ενημέρωση ....
markos70
QUOTE(Gkos @ Aug 24 2015, 22:28 ) *
Απλά δεν ξέρω τον εκτο.
Αυτό.

Νομιζα από πάνω είναι.

Τελος πάντων.

Φίλε Gkos,
Αν και από ότι έχεις δει μέχρι τώρα αποφεύγω συστηματικά την ονοματολογία, αυτή τη φορά δεν μπορώ παρά να μην απορήσω (το λιγότερο) για τον αποκλεισμό του Προίσκου. Εσύ επίσης αναφέρεις και τον Μπαλή. Μπορείς να εξηγήσεις (ως πιο γνώστης του θέματος) που μπορεί να οφείλονται αυτοί οι αποκλεισμοί και ποιοι είναι οι τόσο καλύτεροι σε αυτές τις θέσεις που τους αντικατέστησαν;
mpek
QUOTE (markos70 @ Aug 25 2015, 08:35 ) *
Φίλε Gkos,
Αν και από ότι έχεις δει μέχρι τώρα αποφεύγω συστηματικά την ονοματολογία, αυτή τη φορά δεν μπορώ παρά να μην απορήσω (το λιγότερο) για τον αποκλεισμό του Προίσκου. Εσύ επίσης αναφέρεις και τον Μπαλή. Μπορείς να εξηγήσεις (ως πιο γνώστης του θέματος) που μπορεί να οφείλονται αυτοί οι αποκλεισμοί και ποιοι είναι οι τόσο καλύτεροι σε αυτές τις θέσεις που τους αντικατέστησαν;

Μόνο για τον Προίσκο !;! Eδώ έγινε όργιο. Ο ένας προπονηταράς / θεσσαλονικάρχης κάλεσε τους μισούς από β ελλάδα. ο άλλος με επαφές από εσκα, κάλεσε όλους τους κολλητούς της ένωσης του - και έναν από εσκανά για ποικιλία-. Αν και δεν έχω τις επαφές του Gkos, μου φαίνεται ότι με αυτή την κλήση εξοφλούν λογαριασμούς -ανταμοίβουν φίλους και τιμωρούν εχθρούς-. Δείξτε μου που κάνω λάθος ρε παιδιά rolleyes.gif
Gkos
Δεν έχω ιδέα τι έχει συμβεί με τις κλήσεις.
Ειλικρινά.
Απορίες έχω,αλλά Κυριακή κοντή γιορτή.

Καλημέρα.
ubreaker
Είναι τουλάχιστον διασκεδαστική η έκπληξή σας!!!
markos70
QUOTE(ubreaker @ Aug 25 2015, 11:14 ) *
Είναι τουλάχιστον διασκεδαστική η έκπληξή σας!!!

Θα μπορούσες να γίνεις λιγάκι πιο σαφής;
keltis999
QUOTE (mpek @ Aug 25 2015, 10:27 ) *
Μόνο για τον Προίσκο !;! Eδώ έγινε όργιο. Ο ένας προπονηταράς / θεσσαλονικάρχης κάλεσε τους μισούς από β ελλάδα. ο άλλος με επαφές από εσκα, κάλεσε όλους τους κολλητούς της ένωσης του - και έναν από εσκανά για ποικιλία-. Αν και δεν έχω τις επαφές του Gkos, μου φαίνεται ότι με αυτή την κλήση εξοφλούν λογαριασμούς -ανταμοίβουν φίλους και τιμωρούν εχθρούς-. Δείξτε μου που κάνω λάθος ρε παιδιά rolleyes.gif
Δυστυχώς φιλέ αυτά που λες ισχύουν διότι στην Ελλάδα,και ειδικά στην παμπαίδων υπάρχει ή λέξη "μέσον". Και αν όχι όλα,τα μισά παιδιά τουλάχιστον μπαίνουν έτσι στην εθνική!Και μην μου βγει κανείς μετά από την κατηγορία των φίλων των " προπονηταραδων" και μου πει ότι αυτά που λέω είναι λάθος γιατί και αυτός ξέρει την αθλιότητα της κατάστασης όλης!Λέω απλά τα πράγματα με το όνομα τους! Για να μπω στο κυρίως θέμα,ξεκινώ απ το ότι έκοψε τον Αρμαο,ένα αρκετά καλό playmaker,για να παρει ένα playmaker 1.71 και όχι τίποτα το φοβερό! Μετά κόβει Χουάν,έναν απ τους καλύτερους 2000ρους στην Ελλάδα και πολύ αποτελεσματικό!Κόβει επίσης Ζευγαρα,τον καλύτερο 2001 σ όλη την Ελλαδα και παίρνει ψηλους της πλάκας,και μάλιστα μερικοί απ αυτούς κάτω απ το 1.95!Και το αποκορύφωμα κόβει Μπαλη!Δηλαδή έλεος!Νταξη δεν είχαμε εικόνα της προετοιμασίας, αλλά δεν νομίζω ότι αυτοί που πήρε ήταν καλύτεροι απ αυτούς που έκοψε! Επίσης το ποιόν των προπονητών των παμπαίδων είχε φανεί απ την αρχή όταν δεν είχε πάρει καν προετοιμασία Χατζιδάκη ,Βουλγαροπουλο,Γαργαλη , και πήρε έναν ψηλό 2.02 ο οποίος δεν κάνει τίποτα,και οι υπόλοιποι ψηλοί που πήρε να είναι κάτω του 1.97, όταν οι Γάλλοι και οι Ισπανοί σου φέρνουν κάθε χρόνο στο τουρνουά φιλίας παίκτες 2.05! Πραγματικά απορω,ο προπονητής όταν κανει τις επιλογές,δεν έχει έστω τη στοιχειώδη ντροπή γι αυτούς που παίρνει και αυτά που γίνονται κάθε χρονο?Και μετά αναρωτιωμαστε γιατί τρώμε κάθε χρόνο 30αρες και 40αρες!Αλλά έτσι θα ναι μια ζωή πάρτε το χαμπαρι!Μόνο μέσον θα υπάρχει σ αυτές της εθνικές,όσπου μια μέρα να φάνε μια γερή σφαλιαρα σ ένα τουρνουά, όπως έφαγε φέτος ή παιδων, να καταλάβουν και να αλλάξουν όλα αυτά για να πάμε μπροστά!
mpek
Άντε καλά, Χατζηδάκη δεν κάλεσε γιατί ήταν τραυματίας καιρό και δεν συμμετείχε στις προπονήσεις. Βουλγαρόπουλο δεν κάλεσε γιατί ο coach ξέρει. Γάργαλη γιατί όχι ρε παιδιά ; Επειδή είναι μόνο 2μέτρα, κορμάρα, που έπαιζε όλη την περίοδο 2014 - 2015 στο παιδικό του πρωτέα, Α΄Εσκανά και κοντράριζε στα ίσια χατζηδάκη και τους πανιώνιους ; Χατζηβέρογλου γιατί όχι ; Επειδή είναι μόνο 1.94, ίσως το καλύτερο κορμί που κυκλοφορεί στους 2000, που έπαιζε παιδικο Α΄Εσκανά , ίκαρος καλλιθέας, και τον καλούσε όλη τη χρονιά στις προπονήσεις της εθνικής παίδων ; Πάω για γιόγκα, θα επανέλθω αφού ηρεμήσω. hammer.gif
keltis999
QUOTE (mpek @ Aug 25 2015, 13:10 ) *
Άντε καλά, Χατζηδάκη δεν κάλεσε γιατί ήταν τραυματίας καιρό και δεν συμμετείχε στις προπονήσεις. Βουλγαρόπουλο δεν κάλεσε γιατί ο coach ξέρει. Γάργαλη γιατί όχι ρε παιδιά ; Επειδή είναι μόνο 2μέτρα, κορμάρα, που έπαιζε όλη την περίοδο 2014 - 2015 στο παιδικό του πρωτέα, Α΄Εσκανά και κοντράριζε στα ίσια χατζηδάκη και τους πανιώνιους ; Χατζηβέρογλου γιατί όχι ; Επειδή είναι μόνο 1.94, ίσως το καλύτερο κορμί που κυκλοφορεί στους 2000, που έπαιζε παιδικο Α΄Εσκανά , ίκαρος καλλιθέας, και τον καλούσε όλη τη χρονιά στις προπονήσεις της εθνικής παίδων ; Πάω για γιόγκα, θα επανέλθω αφού ηρεμήσω. hammer.gif

Κοιτα φιλε το κακο ξεκινησε απ την κλιση.Και για να εχουμε μια σειρα και να ξερουμε τι μας γινεται,για να μην βγαινουν οι κολλητοι των προπονιτων σ αυτο το φορουμ και να τους υποστιρηζουν με αστειες δικαιολογιες θα ξεκινησω απο το θεμα με τους ψηλους: Δεν πηρε Χατζιδακη (2.05) και Βουλγαροπουλο(2.11),ας αναφερω και τον Γαργαλη 2.00μ. (ο οποιος προσωπικα δεν μου αρεσει αλλα αφου αρεσει στην πλειοψηφια του φορουμ πρεπει σιγουρα να τον βαλλω),και περνει εναν ψηλο 2.02 απο την ομαδα που προπονει, ο οποιος ψηλος δεν μπορει να πιασει ουτε μπαλα (οπως καταλαβατε δεν αναφερω ονοματα)....παρεπιπτωντως αυτη η κλιση αθλητη που προπονει ο προπονητης μηπως σας θυμιζει κατι και απο φετος στην παδων??.......επισης παιρνει δυο παιδια γενν 2001 με υψη 1.97 ο ενας και 2.01 ο αλλος, που κατα την γνωμη αυτος που θα επρεπε να κρατηθει ειναι ο 2.01 ο Zευγαρας,και επισης οι αλλοι ψηλοι που πηρε ειναι περιπου στο 1.91-1.95...Και αναρωτιεμαι εγω τωρα, πως με αυτους τους ψηλους μετριου αναστηματος θα αντιμετωπισουμε ψηλους 2.05-2.08 Γαλλιας και Ισπανιας???
Να παμε και λιγο στους κοντους!Αφηνει εξω τον Αρμαο, ενα καλο playmaker,και παιρνει εναν παικτη 1.71(!!!!!!!),ο οποιος τοσο καιρο ηταν αφαντος στο πανελληνιο!Μετα αφηνει εξω αξιολογα γκαρντ (brooks, μπαλη),οι οποιοι αντικειμενικα θα δειναν λυσεις!Τι να υποθεσει κανεις μετα απ ολα αυτα?????? Αααααχχχχχχχχχχ.........
MAKHS
QUOTE(keltis999 @ Aug 25 2015, 17:37 ) *
Κοιτα φιλε το κακο ξεκινησε απ την κλιση.Και για να εχουμε μια σειρα και να ξερουμε τι μας γινεται,για να μην βγαινουν οι κολλητοι των προπονιτων σ αυτο το φορουμ και να τους υποστιρηζουν με αστειες δικαιολογιες θα ξεκινησω απο το θεμα με τους ψηλους: Δεν πηρε Χατζιδακη (2.05) και Βουλγαροπουλο(2.11),ας αναφερω και τον Γαργαλη 2.00μ. (ο οποιος προσωπικα δεν μου αρεσει αλλα αφου αρεσει στην πλειοψηφια του φορουμ πρεπει σιγουρα να τον βαλλω),και περνει εναν ψηλο 2.02 απο την ομαδα που προπονει, ο οποιος ψηλος δεν μπορει να πιασει ουτε μπαλα (οπως καταλαβατε δεν αναφερω ονοματα)....παρεπιπτωντως αυτη η κλιση αθλητη που προπονει ο προπονητης μηπως σας θυμιζει κατι και απο φετος στην παδων??.......επισης παιρνει δυο παιδια γενν 2001 με υψη 1.97 ο ενας και 2.01 ο αλλος, που κατα την γνωμη αυτος που θα επρεπε να κρατηθει ειναι ο 2.01 ο Zευγαρας,και επισης οι αλλοι ψηλοι που πηρε ειναι περιπου στο 1.91-1.95...Και αναρωτιεμαι εγω τωρα, πως με αυτους τους ψηλους μετριου αναστηματος θα αντιμετωπισουμε ψηλους 2.05-2.08 Γαλλιας και Ισπανιας???
Να παμε και λιγο στους κοντους!Αφηνει εξω τον Αρμαο, ενα καλο playmaker,και παιρνει εναν παικτη 1.71(!!!!!!!),ο οποιος τοσο καιρο ηταν αφαντος στο πανελληνιο!Μετα αφηνει εξω αξιολογα γκαρντ (brooks, μπαλη),οι οποιοι αντικειμενικα θα δειναν λυσεις!Τι να υποθεσει κανεις μετα απ ολα αυτα?????? Αααααχχχχχχχχχχ.........

Συμφωνώ με αυτά που γράφεις kelti , με 'κανα δυο ενστάσεις 1) Τον Αλέξανδρο μην τον υποτιμάς , είναι πιο έτοιμος αυτή την στιγμή που μιλάμε από τον Στράτο και είναι 2.05 (και όχι 2.02 ) 2) Που να τους βρουν τους 205 και 208 οι Ισπανοί και Γάλλοι ( ένα 2μετρο έχει η Γαλλία , οι άλλοι είναι κάτω από 1.95 και οι Ισπανοί έχουν 3 η 4 παιδιά οριακά στα 2 μέτρα ) . Κατά τα άλλα συμφωνώ αλλά και πάλι λέω ότι οι προπονητές που τα είχαν μαζί τους τα παιδιά πιθανόν να ξέρουν πιο πολλά από μας που τα είδαμε 'κανα δυο φορές να παίζουν .
Gkos
Στο σαιτ της ΕΟΚ πότε θα γράψει τις κλήσεις ρε παιδιά;;;;

Εγώ αυτή την απορία έχω !
MAKHS
QUOTE(Gkos @ Aug 25 2015, 18:25 ) *
Στο σαιτ της ΕΟΚ πότε θα γράψει τις κλήσεις ρε παιδιά;;;;

Εγώ αυτή την απορία έχω !

Ελα ντε ......
perry1
QUOTE (MAKHS @ Aug 25 2015, 18:21 ) *
Συμφωνώ με αυτά που γράφεις kelti , με 'κανα δυο ενστάσεις 1) Τον Αλέξανδρο μην τον υποτιμάς , είναι πιο έτοιμος αυτή την στιγμή που μιλάμε από τον Στράτο και είναι 2.05 (και όχι 2.02 ) 2) Που να τους βρουν τους 205 και 208 οι Ισπανοί και Γάλλοι ( ένα 2μετρο έχει η Γαλλία , οι άλλοι είναι κάτω από 1.95 και οι Ισπανοί έχουν 3 η 4 παιδιά οριακά στα 2 μέτρα ) . Κατά τα άλλα συμφωνώ αλλά και πάλι λέω ότι οι προπονητές που τα είχαν μαζί τους τα παιδιά πιθανόν να ξέρουν πιο πολλά από μας που τα είδαμε 'κανα δυο φορές να παίζουν .

Στο www.basketseregno.it υπαρχουν αναρτημενα τα ροστερ των ομαδων με την ηλικια και το υψοσ των παιδιων. Μονο η Ισπανια και η Γαλλια εχουν ροστερ 12αδασ, Ιταλια και Ελλαδα ειναι απο 16αδα. Ελπιζω τα υψη να ειναι σωστα και οχι οπως τησ ΕΟΚ. Ο παικτησ του Ντερη δεν ειναι 1.71 αλλα 1.80 ( απο τν αναρτηση τησ ΕΟΚ και ΕΣΚΑ στο πανελληνιο πρωταθλημα συνδεσμων στον Αστακο).
Στο φιλικο με Δουκα η εισοδοσ ηταν ανοικτη, αλλωστε το πεζουλι απεναντι απο τουσ παγκους ειχε καμμια 15αρια ατομα απο Δουκα, μπαμπαδεσ με παιδακια και μαμαδεσ.

Η καλυτερη δωδεκαδα να επιλεγει, παλι κριτικη θα ασκηθει, εκ του αποτελεσματος κρινονται ολοι, ασ περιμενουμε μεχρι την Κυριακη, οπωσ λεει και ο Gkos.

Εκτος του 1.71( 1.80) και αλλοσ παικτης ηταν ξεχασμενοσ απο το μπασκετικο πανελληνιο τησ ΕΟΚ και ΕΣΚΑ αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι παικταρα και πολυ σωστα βρισκεται στην δωδεκαδα. Αλλωστε και οι δυο τουσ ητανε το Νο1 των ομαδων τουσ στο μεταξυ τουσ αγωνα και μαλλον αυτος ο αγωνασ ηταν και η επιβραβευση του και ηρθε και η κλιση του 1.71(1.80) στην Εθνικη. Το μονο που γνωριζω σιγουρα ειναι οτι ο παικτησ αυτοσ δεν ειναι αγνωστος στην ΕΣΚΑ και στισ ομαδες τησ Ανατολικης Αττικης και οχι μονο, βλεπε Τουρνουα Μινι 2012 -13 & 2013-2014, Παιδικο Β 2015 και νοκ αουτ αγωνεσ παιδικου και φετεινο Παμπαιδικο ( αυτα για τον φιλο keltis 99)

Οσο δε για τα παιδια που κοπηκαν απο την τελικη 16αδα και μετα επανηλθαν στην 18αδα ειναι, θεωρω, οχι πρεπων να γινεται αναφορα και συγκρισεισ με τα παιδια της τελικης 12αδας, ακουστηκαν πολλα και οι προπονητες το καλυψαν σωστα, διαβαστε παλιοτερη τοποθετηση μου.

και μια προσωπικη κριση, οι προπονητεσ μαλλον διαλεξαν τουσ πιο ετοιμουσ
και οχι τουσ καλυτερουσ ( αληθεια πια ειναι η διαφορα αυτη στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που γινεται μια επιλογη)

Ευχαριστω
mpek
QUOTE (perry1 @ Aug 25 2015, 19:52 ) *
...
Η καλυτερη δωδεκαδα να επιλεγει, παλι κριτικη θα ασκηθει, εκ του αποτελεσματος κρινονται ολοι, ασ περιμενουμε μεχρι την Κυριακη, οπωσ λεει και ο Gkos.
...

Ευχαριστω

Ακριβώς λοιπόν για να μην υπάρχουν υποψίες για μέσα και μεροληψίες, γράφουμε ότι κατά την επιλογή πρέπει να υπάρχουν κάποια αντικειμενικά κριτήρια. Το ύψος αποτελεί αντικειμενικό κριτήριο. Άλλο αντικειμενικό κριτήριο αποτελεί η κατηγορία που αγωνίζεται ένα παιδί. Δύο παιδιά που αγωνίζονται στην ίδια θέση, το ένα με ύψος 1.90 στο παιδικό Α΄εσκα(να) και το άλλο 1.80 στη Β΄εσκα(να) ή στον πανσουφλιακό, έχουν την ίδια αφετηρία ; Αν ναι, τότε και εγώ που παίζω στην Ε΄Εσκα και βάζω 25 πόντους, θα ζητήσω από τον κατσικάρη να με καλέσει τουλάχιστον για δοκιμή.
wike side
Μάγκες χαλαρώστε ο Ζευγαρας είναι τραυματίας και ο 1.71 είναι πολύ καλός.
mpek
QUOTE (wike side @ Aug 25 2015, 22:02 ) *

Χαλαροι ειμαστε, συζητηση κανουμε. Προφανως ειναι πολυ καλος, ολοι οσοι ειναι στην τελικη επιλογη της εθνικης ειναι πολυ καλοι. Απλως πιστευω οτι στην εθνικη ομαδα πρεπει να πηγαινουν οι αριστοι.
Gkos
QUOTE (wike side @ Aug 25 2015, 22:02 ) *

Ρεεεε,δεν είναι 1,71 !
Βλακείες γράφουν!
1,76 at least!

Και ναι ο Ζευγαράς ήταν ψιλοτραυματίας.
Με ΠΑΟ έτσι έπαιξε.
xxx-4711
QUOTE(mpek @ Aug 25 2015, 21:50 ) *
Ακριβώς λοιπόν για να μην υπάρχουν υποψίες για μέσα και μεροληψίες, γράφουμε ότι κατά την επιλογή πρέπει να υπάρχουν κάποια αντικειμενικά κριτήρια. Το ύψος αποτελεί αντικειμενικό κριτήριο. Άλλο αντικειμενικό κριτήριο αποτελεί η κατηγορία που αγωνίζεται ένα παιδί. Δύο παιδιά που αγωνίζονται στην ίδια θέση, το ένα με ύψος 1.90 στο παιδικό Α΄εσκα(να) και το άλλο 1.80 στη Β΄εσκα(να) ή στον πανσουφλιακό, έχουν την ίδια αφετηρία ; Αν ναι, τότε και εγώ που παίζω στην Ε΄Εσκα και βάζω 25 πόντους, θα ζητήσω από τον κατσικάρη να με καλέσει τουλάχιστον για δοκιμή.

ο καλυτερος σκορερ που εχει εμφανιστει την τελευταια δεκαετια επαιζε στον λοκρο αταλαντης οταν κληθηκε στην παιδων

ευτυχως που καποιοι ειναι διακριτικοι και δεν γραφουν ονοματα απλως φωτογραφιζουν τα παιδια

προκειται για φιλικο τουρνουα 3 αγωνων προφανως οι ομοσπονδιακοι θα δοκιμασουν παικτες για την επομενη χρονια. συνηθως η παιδων διαφερει αρκετα ως πολυ στην στελεχωση της απο την ομαδα που κατεβαζουμε ως παμπαιδων την προηγουμενη χρονια
παραδειγμα η παιδων του 2010 http://www.fibaeurope.com/compID_YUjW-7-FJ...teamID_291.html μικρη σχεση με την παμπαιδων http://www.basket.gr/index.php/gameview?gameid=3623 (ενταξει παπαπετρου και μαραγκος επαιξαν στην παιδων και το 2009)

τελος παντων γνωμη μου ειναι οτι κακως κανετε τοσο αυστηρη κριτικη στο συγκεκριμενο τοπικ
αλλωστε υπαρχει και το αντιστοιχο της παιδων με ποια παιδια θα χτυπουσαμε διακριση εγραψαν καποιοι φιλοι μερικα ονοματα αλλα δεν με ικανοποιησαν

2 ερωτησεις για τους γεννημενους το 2000
ο χατζηδακης ειναι ο καλυτερος σεντερ αυτης της γενιας;
ο βουλγαροπουλος πολυ ψηλος αλλα ειναι ετοιμος σωματικα σε κατι φωτογραφιες που ειδα μου φανηκε αρκετα αδυνατος
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.