Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Οι 10 καλύτεροι παίχτες τώρα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2
Keyser_Soze
...και κάτι ακόμα: Λες ότι η λίστα μου έχει "απίστευτα κενά"...Τη δικιά σου τη λίστα όμως δεν την είδα πουθενά...
morfi
QUOTE(Keyser_Soze @ May 13 2006, 12:22 AM)
αλλά κυρίως επειδή η επιχειρηματολογία που χρησιμοποιείς για να υπερασπιστείς τις θέσεις σου είναι τελείως κενή και χωρίς καθόλου τεκμήρια.
*

Εγω παντως με πειθω... banana.gif

QUOTE(Keyser_Soze @ May 13 2006, 12:32 AM)
...και κάτι ακόμα: Λες ότι η λίστα μου έχει "απίστευτα κενά"...Τη δικιά σου τη λίστα όμως δεν την είδα πουθενά...
*

Τα καλα πραγματα αργουνε να ερθουν... tongue.gif
Tony_K
Πολύ δ'υσκολο παιδιά να κατασταλλάξουμε σε 10-20 παίκτες διαχρονικά γιατί παίζει μεγάλο ρόλο ποιο είδος μπάσκετ αρέσει στον καθένα. Εγώ για παράδειγμα θα έβαζα σε κάθε ομάδα με καλύτερους που θα έφτιαχνα τον Όσκαρ Ρόμπερτσον. Επιπλέον θεωρώ ότι ο Ντιρκ έχει ήδη εδραιώσει τη θέση μέσα στους 3-4 καλύτερους Ευρωπαίους όλων των εποχών οπότε άξια θα τον συμπεριλάμβανα.Άσε που τον θεωρώ πολύ πληρέστερο και πιο μπασκετικό από τον Ντάνκαν. Δύσκολο να καταλήξω....θα επανέλθω!
NBAholic
Λοιπόν, θα ανοίξω το βράδυ και το αντίστοιχο τόπικ για τη διαχρονική ομάδα, μιας και η κουβέντα έχει μετακινηθεί και προς τα εκεί.
morfi
QUOTE(Tony_K @ May 14 2006, 09:35 PM)
Επιπλέον θεωρώ ότι ο Ντιρκ έχει ήδη εδραιώσει τη θέση μέσα στους 3-4 καλύτερους Ευρωπαίους όλων των εποχών οπότε άξια θα τον συμπεριλάμβανα.
*

Οσον αφορα τους ξενους που εχουν παιξει στο ΝΒΑ σιγουρα.Η ακομα και γενικα για τους ξενους παιχτες εκτος ΝΒΑ...

QUOTE(Tony_K @ May 14 2006, 09:35 PM)
Άσε που τον θεωρώ πολύ πληρέστερο και πιο μπασκετικό από τον Ντάνκαν. Δύσκολο να καταλήξω....θα επανέλθω!
*

Ο νοβιτζκι πληρεστερος?Μονο στο τριποντο ειναι καλυτερος.Σε ολα τα αλλα ειναι πιο κατω...Και γενικα ο ντανκαν ειναι πολυ ανωτερος του νοβιτζκι.
dizzy_fingers
Ούτε εγώ πιστεύω πως ο Νοβίτζκι είναι πληρέστερος του Ντάνκαν.

Όντως, ο Γερμανός έχει καλύτερο σουτ από τον Τίμι, αλλά σε κινήσεις ρακέτας και physical game δεν τίθεται σύγκριση.
Α, βάλτε και τις ηγετικές ικανότητες στο τραπέζι, και τότε έχουμε σίγουρο νικητή, τον Ντάνκαν wink.gif.
_pro_ball_player_18
QUOTE(NBAholic @ Oct 10 2005, 12:26 PM)
Ποιοι είναι για εσάς οι 10 κορυφαίοι παίχτες στον κόσμο;

Προσωπικά, χωρίς κατάταξη:

-Ντάνκαν (ίσως Νο1, αν και παίζεται)
-Γκαρνέτ
-Αμάρε (θα χάσει πολλά παιχνίδια φέτος, λόγω εγχείρησης)
-Σακ
-Λεμπρόν
-Γουέιντ
-Κόμπι
-ΤΜακ
-Ντιρκ
-Άιβερσον (παρότι δεν τον συμπαθώ πολύ)

Τι παρατηρήσατε; No Steve Nash!  laugh.gif
Respect στον Καναδό, αλλά ειλικρινά, από ποιον από αυτούς τον θεωρείτε καλύτερο ή πολυτιμότερο;
*

Tha eprepe na exeis ton Dirk stin proth thesi. To palikari einai 2.13 kai exei to kalytero sout pou eixe nas 7 footer pote. Den yparxei oute prokeite na yparksei paiktis san ton Dirk peace.gif
NBAholic
Πρώτα απ'όλα, επαναλαμβάνω, το ποστ που έκανα είναι περσινό.

Ο Ντιρκ είναι σπουδαίος, αλλά θα προτιμούσα να χτίσω πάνω στο Λεμπρόν και τον υγιή Ντάνκαν. Ο Λεμπρόν είναι πιθανότατα ο πιο all-around παίχτης στο ΝΒΑ και ο Ντάνκαν έχει επιβεβαιώσει την αξία του (μην κοιτάτε μόνο τη φετινή χρονιά, όπου οι τραυματισμοί τον περιόρισαν και παρόλα αυτά, παίζει ορισμένες φορές μόνος του τους Μαβς).
morfi
QUOTE(_pro_ball_player_18 @ May 16 2006, 02:27 PM)
Tha eprepe na exeis ton Dirk stin proth thesi. To palikari einai 2.13 kai exei to kalytero sout pou eixe nas 7 footer pote. Den yparxei oute prokeite na yparksei paiktis san ton Dirk peace.gif
*

Kαλος ο ντιρκ αλλα τον εχετε κανει θεο!Οχι και δεν θα ξαναβγει αλλος σαν και αυτον!Ειναι βαρια κουβεντα.Θα βγει και θα ειναι ακομα καλυτερος... rolleyes.gif
Και πολλοι παιχτες ειναι ψηλοι και ξερουν να σουταρουν...

QUOTE(NBAholic @ May 16 2006, 04:33 PM)
Πρώτα απ'όλα, επαναλαμβάνω, το ποστ που έκανα είναι περσινό.
Ο Ντιρκ είναι σπουδαίος, αλλά θα προτιμούσα να χτίσω πάνω στο Λεμπρόν και τον υγιή Ντάνκαν.
*

Συμφωνω απολυτα...

QUOTE(NBAholic @ May 16 2006, 04:33 PM)
Ο Λεμπρόν είναι πιθανότατα ο πιο all-around παίχτης στο ΝΒΑ
*

Οτι ειναι απο τους καλυτερους all-around παιχτες σιγουρα.Ο καλυτερος δεν νομιζω...
morfi
Και τωρα αυτο που ολοι περιμενατε… αυτος ηταν ο λογος που μενατε ξυπνοιοι τα βραδυα, που καπνιζατε το ενα τσιγαρο μετα το αλλο, που βαραγατε ενεσεις και ο χαρδαβελλας εγινε ο καλυτερος σας φιλος… ΝΑΙ λοιπον ηρθε η ωρα… η ωρα να γραψω αγαπημενους μου παικτες οι οποιοι φυσικα ξεπερνανε τους 10… θελω να τονισω πως δεν με νοιάζει σε τι καταστάση βρίσκονται αυτην την στιγμή… εγώ τους πέτυχα στα καλά τους και χαίρομαι ασύστολα για αυτό…
Η σειρα φυσικα ειναι τυχαια…

- Κρις Γουεμπερ - από τους εξυπνοτερους παικτες που εχουν περασει απο το ΝΒΑ.Απιστευτος πασερ, απιστευτος παικτης…
- Αλλαν Χιουστον - το παλικαρι το γουσταρω, εσεις που κολλατε?
- Αλονζο Μουρνινγκ - το καλυτερο σωμα του ΝΒΑ, ο καλυτερος σεντερ μαζι με τον Σακιλ
- Σακιλ Ο’Νιλ – βαριεμαι να λεω τα ιδια και τα ιδια… τα ξερετε…
- Κομπι Μπραιαντ – αν εχετε προβλημα με αυτο το παιδι ειστε κομπλεξικοι.Μια ‘γυναικα’ πηγε να του φαει την καριερα αλλα ο κομπι δεν καταλαβαινει απο τετοια…
- Τζεισον Γουιλλιαμς – ειναι τρελλος και τον γουσταρω.Αν ηταν λιγο πιο προσεκτικος θα ηταν ο πλειμεικερ της δεκαετιας…
- Τζεισον Κιντ – ηταν, ειναι και θα είναι ο καλυτερος πλειμεικερ στο ΝΒΑ.ΑΥΤΟΣ ηταν ο MVP το 2002.
- Κεβιν Γκαρνετ – Τα λογια ειναι περιττα.
- Τιμ Ντανκαν – Επισης…
- Αλλεν Αιβερσον – ΗΓΕΤΗΣ! ΜΑΧΗΤΗΣ!
- Πολ Πιρς – Ο ηγετης των αγαπημενων μου Σελτικς.Εχει παρει παιχνιδια μονος του, εχει κανει καταπληκτικα τεταρτα δωδεκαλεπτα, γυρισε σχεδον μονος του το παιχνιδι με τους Νετς στα πλειοφ του 2002, η μεγαλυτερη ανατροπη στην ιστορια των πλειοφ…
- Αντουαν Γουοκερ – εκανε πισω για να φανει ο Πιρς αλλα και παλι ηταν ικανος να διαλυσει μια ομαδα μονος του…
- Όλα τα παλικαρια απο το ντραφτ του 1999.Ελτον Μπραντ, Λαμαρ Οντομ, Στιβ Φρανσις, Αντρε Μιλλερ, Μπαρον Ντειβις κτλ κτλ… απο τα καλυτερα ντραφτ της ιστοριας…
- Ελτον Μπραντ – Ο φετινος MVP…
- Βινς Καρτερ – Τον πετυχα στις πολυ καλες εποχες του στο Τοροντο.Δειχνει οτι εχει αρχισει να ξαναβρισκει τον εαυτο του…
- Ρει Αλλεν – Ο καλυτερος σουτερ τριων ποντων αυτη την στιγμη
- Ντιρκ Νοβιτζκι – ΝΑΙ!ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!ΝΤΙΡΚ ΝΟΒΙΤΖΚΙ!Ο καλυτερος ευρωπαιος αυτη την στιγμη… ειναι στους δεκα καλυτερους του ΝΒΑ
- Τζειλεν Ροουζ – Οποιος παρακολουθησε την σεζον 1999 – 2000 καταλαβαινει…
- Σταφον Μαρμπερι – τον παω με χιλια…
- Ρον Αρτεστ – Βρομικως… τσαμπουκας… μπουνιες, κλωτσιες, και… πολυ καλος σκορερ…
- Ντουειν Γουειντ – u know…
- Ρασιντ Γουαλλας – Θα ηθελα να παιξω ξυλο μαζι του…
- Σον Μαριον – ο ηγετης των Σανς
- Τζερι Στακχαουζ – είναι αστειο να ακουω οτιο ντιρκ τον κανει μαγκα… μηπως γινεται το αντιθετο?
- Ουπς!Παραλιγο να ξεχασω τον μακγρειντι.ΤΡΕΙΣΙ ΜΑΓΚΡΕΙΝΤΙ!
- Λατρελ Σπριουελ - Ειναι ο αδελφος που ποτε δεν ειχα...
- Σαμ Κασσελ - Αναγεννησε δυοπ ομαδες... Μινεσσοτα και κλιππερς...
- Μα πως γινεται να τον ξεχασω?Ζερμειν Ο'Νιλ - ο καλυτερος ψηλος στην ανατολη...
- Εντι Καρι - ο σεντερ του μελλοντος...
- Ρασαρντ Λιουις - ειναι ο πιο υποτιμημενος απο ολους... για μενα ειναι μεσα στους 5 καλυτερους αυτην την στιγμη...
- Μαικ Μπιμπι - εκανε απιστευτα πλειοφ το 2002 και ας ηταν η πρωτη του φορα που προχωρησε μετα την κανονικη σεζον...
- Μπραντ Μιλλερ - Μεσα στους 5 καλυτερους σεντερ αυτην την στιγμη... απιστευτα υποτιμημενος...

Και φυσικα δεν ειναι οι μονοι…Ειναι πολλοιιιιιιιιιιιι ακομα απο τους οποιους και ζητω ταπεινα συγγνωμη αλλα εχω ηδη ξεπερασει κατα πολυ το οριο…
Hello to ντειμον στουνταμαιρ, ντονιελ μαρσαλ, ρικι ντειβις, ντερεκ αντερσον, κουεντιν ριτσαρσον, τζαμαλ κροφορντ, αλβιν γουιλλιαμς, τζερομ γουιλλιαμς, φλιπ μαρει, ραφερ αλστον, καρον μπατλερ, λαρι χιουζ, γκλεν ρομπινσον και οποιους αλλους εχω ξεχασει...
Επισης θα ακολουθησαν οι δεκα πιο υποτιμημενοι παικτες… καθως και οι 10 καλυτεροι ξενοι (!) στα αντιστοιχα τοπικ και θως και αλλα προτοτυπα top-10 που μονο ΕΓΩ μπορω να σκεφτω... tongue.gif
Οποιος διαφωνει μπορει καλλιστα να μου στειλει ενα pm και να του στειλω το e-mail μου για να ξεσπασει ελευθερα… banana.gif

Τhree Cheers For Revenge
dizzy_fingers
41.gif
Three hurrays for celebration! wav.gif

Δεν το περίμενα αυτό από εσένα morfi tongue.gif....Πολύ καλό ποστ.
Alexmei
δν νομίζω να έχει γράψει κανέναν ευρωπαίο ε; 24.gif Να ρωτίσω κάτι morfi. Αν δν είναι Ευρωπαίος και είναι Αφρικάνος ή Ασιάτης ή τέλος πάντων rest of the world αλλά όχι Ευρωπαίος σε πειράζει; π.χ Yao Ming
dizzy_fingers
QUOTE(morfi)
- Ντιρκ Νοβιτζκι – ΝΑΙ!ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!ΝΤΙΡΚ ΝΟΒΙΤΖΚΙ!Ο καλυτερος ευρωπαιος αυτη την στιγμη… ειναι στους δεκα καλυτερους του ΝΒΑ

Δεν μπορείς να τον αδικησεις smile.gif.
Alexmei
Aχ ρε σε υποτίμησα......σόρρυ
morfi
QUOTE(dizzy_fingers @ Jul 19 2006, 12:59 PM)
41.gif
Three hurrays for celebration! wav.gif

Δεν το περίμενα αυτό από εσένα morfi tongue.gif....Πολύ καλό ποστ.
*

Καταρχας θελω να πω καλησπερα και πως τα γεμιστα της μανας μου σημερα ηταν ΑΠΑΙΣΙΑ!καλα ρε μανα, να με σκοτωσεις θες?
Τεσπα, η αληθεια συνελληνα dizzy ειναι πως ουτε εγω το περιμενα... (για τα γεμιστα μιλαω παντα...)
Ευχαριστω πολυ παντως.Μετα απο αυτο τα βλεπω ολα διαφορετικα πλεον στην ζωη μου...
morfi
QUOTE(Alexmei @ Jul 19 2006, 08:33 PM)
Aχ ρε σε υποτίμησα......σόρρυ
*

Στο εχω ξαναπει... ο θεος συγχωρει... εγω ομως ΟΧΙ! Εισαι εδω και αρκετο καιρο καταδικασμενος... απλα επιβαρυνες την θεση σου...
morfi
Τι αλλα?
tsops
Μόρφιους όντως, πολύ καλό post αρκεί να μην σε πετύχει πουθενά ο Holic. Είμαι σίγουρος ότι θα διαφωνήσει σε ορισμένα σημεία σου... biggrin.gif

Μπράβο πάντως, πολύ καλό! 41.gif
NBAholic
Μόρφιους όντως, πολύ καλό post αρκεί να μην σε πετύχει πουθενά ο Holic.

Πρόλαβε να βάλει διευκρίνιση:

θελω να τονισω πως δεν με νοιάζει σε τι καταστάση βρίσκονται αυτην την στιγμή…

Συνηθίζει άλλωστε πολλές φορές να αναφέρει τους αγαπημένους του παίχτες γενικώς.
Achilleas13
Wade
Iverson
Kobe
Duncan
Lebron
Nowitski
TMac
O'neal(και οι 2)
Nash
liolias
1)Vince Carter
2)>> >>
3)Ψαξτε τον Τριτο!!!
morfi
QUOTE(liolias @ Jul 27 2006, 03:44 AM) *
1)Vince Carter
2)>> >>
3)Ψαξτε τον Τριτο!!!

Ο κρις μπος? tongue.gif
liolias
Σαν τον Καρτερ κανενας.Αλλα ο Κρις ειναι καλος για τριτος cool.gif
morfi
Και ο μπος μια χαρα ειναι για No1... cool.gif
NBAholic
Μην ξεχνάτε και τον Πάρκερ...Για να μην αναφέρω και τον Μπαρνιάνι και ανεβάσω την πίεση του Μορφ.
morfi
QUOTE(NBAholic @ Jul 28 2006, 04:53 PM) *
Μην ξεχνάτε και τον Πάρκερ...Για να μην αναφέρω και τον Μπαρνιάνι και ανεβάσω την πίεση του Μορφ.

Το ξεεεεεεεεεερω, το ξεεεεεεεεεερω οτι αστειευεσαι... και μην με λες μορφ... το εχω ξαναπει, δεν ειμαι στρουμφακι... banana.gif
Pierce
garnett
duncan
iverson
bryant
pierce
james
kidd
billups
nowitski
brand
Van_prentzi
το τριο σαμ κασσελ - ρει αλλεν - γκλεν ρομπινσον ηταν ολα τα λεφτα

Morfi εισαι οντως......μορφη!!
Μου φαινεται οτι βλεπεις πολυ basket,αφου λιγοι αναγνωριζουν την αξία των big three!!!!
Glenn "Big Dog" Robinson, 77.gif
Κριμα που το πολυβολο σταματησε νωρις το basketaki......Τουλαχιστον πηρε και ενα προταθληματακι με τους
Spurs εστω και τραυματιας!!!

Τωρα για τους 10 καλυτερους......
Point: Kidd,Arenas
Shooting:Kobe,Ray Misterio.....Λαθος Ray Allen
Small: Lebron, McGrady
Power:Garnett,Nowitzki
Center:Dunkan,Shaq
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.