Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Π.Α.Ο.Κ. - 3η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Basket League - Σεζόν 2016-2017
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
SteelGandalf
3η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Σάββατο, 22/10/2016, 19:15
(novasports3HD "live")

Άρης - Π.Α.Ο.Κ.

Αύριο το απόγευμα, σχεδόν έναν χρόνο μετά (ήταν 24 Οκτωβρίου του 2015, όταν την 3η αγωνιστική ο Άρης υποδέχθηκε και νίκησε τον Π.Α.Ο.Κ. με σκορ 84-72), οι δύο μονομάχοι από την Θεσσαλονίκη θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, στα πλαίσια και πάλι της 3ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ. Τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί φέτος και στις δύο ομάδες, οι οποίες έχοντας αρκετές αλλαγές στα ρόστερ τους, ψάχνουν να βρουν την απαραίτητη χημεία, ώστε να αποδώσουν ικανοποιητικό μπάσκετ, καταφέρνοντας παράλληλα να το συνδυάσουν με νίκες.

Αμφότερες ξεκίνησαν με αρνητικά αποτελέσματα (εκτός έδρας ήττα για τον Άρη από το Ρέθυμνο στην 2η αγωνιστική, εκτός έδρας ήττα και για τον Π.Α.Ο.Κ. στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τη νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας). Στο πρωτάθλημα λοιπόν έχουν από μία νίκη και από μία ήττα, ενώ στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε, έκαναν ντεμπούτο και στον νεότευκτο θεσμό του Basketball Champions League. Εκεί, την Τρίτη ο Άρης κέρδισε εκτός έδρας την Σλοβενική Helios Suns Domzale, καταφέρνοντας να της επιβληθεί με μεγάλη δυσκολία (σκορ 54-62), ενώ, την επόμενη ημέρα, ο Π.Α.Ο.Κ. γνώρισε την ήττα και πάλι σε εκτός έδρας παιχνίδι από την Πολωνική Rosa Radom (στην 3η παράταση με σκορ 93-85).

Καμία από τις δύο ομάδες δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση και περιμένω να παρακολουθήσω -από κοντά- μια αναμέτρηση με κακό ποιοτικά παιχνίδι, στο οποίο θα επικρατήσει ο λιγότερο κακός. Μακάρι να βγω ψεύτης και να μην πονέσουν τα μάτια μας, αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος από τα πρώτα αυτά δείγματα της ομάδας μου. Βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια, αυτό που μετράει όσο τίποτε άλλο τόσο νωρίς στην σεζόν, είναι η νίκη και αυτή θα επισκιάσει σε μεγάλο βαθμό όλα τα υπόλοιπα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην υπάρξει τραυματισμός για κανέναν παίχτη, διότι η περίπτωση του Sanikidge μας έχει στιγματίσει όλους.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 21/10/2016)
«Εντατικά» στο Παλέ για το «διάβασμα» στην επίθεση

Στα πρώτα τέσσερα επίσημα παιχνίδια ο Άρης έχει καταφέρει να αποκτήσει μια αξιόλογη σταθερότητα αμυντικά, δεχόμενος 62,5 πόντους μέσο όρο, ωστόσο παρουσιάζει και αστάθεια και πολλά προβλήματα επιθετικά, σκοράροντας μόλις 122 πόντους στους δύο τελευταίους αγώνες. Εκεί επικεντρώνει την προσοχή του ο Δημήτρης Πρίφτης ενόψει ΠΑΟΚ.


Αυτό που λείπει από το παιχνίδι του Άρη επιθετικά είναι το “διάβασμα”. Παίκτες “κλειδιά” δεν έχουν καταφέρει ακόμα να προσαρμοστούν στην φιλοσοφία του Δημήτρη Πρίφτη, δυσκολεύονται να βρουν τα πατήματά τους και οδηγούνται σε λάθος επιλογές στο παρκέ.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα και για τον Γουίλ Κάμινγκς και για τον Ντέβιν Μαρμπλ και για τον Έρικ Μπάκνερ, προφανώς και ο πιο έμπειρος Μάικλ Τζένκινς ακόμα δεν μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι και οι Έλληνες με εξαίρεση τους Καββαδά και Ξανθόπουλο δεν βρίσκονται ακόμα σε καλό ρυθμό, μπορεί να αντιληφθεί ότι το πρόβλημα διογκώνεται.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την δουλειά στην προπόνηση και εκεί έχει ρίξει το βάρος ο Πρίφτης, προσπαθώντας να βρει τους τρόπους εκείνους μέσα από την τακτική ή ακόμα και την αλλαγή συστημάτων ώστε η ομάδα του να παρουσιάσει αρμονία και ομοιογένεια, η οποία θα οδηγήσει στην μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.


QUOTE(www.pressaris.gr - 21/10/2016)
Το τρίπτυχο του Πρίφτη ενόψει ΠΑΟΚ: «Μείωση λαθών, έλεγχος ρυθμού μέσω των ριμπάουντς»

Ανεξαρτήτως αντιπάλου η προσέγγιση σε ό,τι αφορά το κομμάτι του μπάσκετ είναι η ίδια σε κάθε παιχνίδι για τνο Δημήτρη Πρίφτη.


Ο τεχνικός του Άρη με γραπτή δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Άρη τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Όλοι γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες των αγώνων Άρη – ΠΑΟΚ και τι σημαίνουν αυτές οι αναμετρήσεις για τον κόσμο. Εμείς από την πλευρά μας επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο αγωνιστικό κομμάτι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, η οποία, παρόλο που διαφοροποίησε αρκετά το ρόστερ της σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και πολλά χρόνια και μία συγκεκριμένη φιλοσοφία στο παιχνίδι της».

Πρόσθεσε πως: «Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι, να έχουμε ένταση στην άμυνα όπως στον αγώνα με την Έλιος Ντομζάλε και να παρουσιαστούμε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση. Βασικός στόχος είναι να μειώσουμε τα λάθη μας και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, κάτι το οποίο προϋποθέτει και έλεγχο των ριμπάουντς».


QUOTE(www.pressaris.gr - 21/10/2016)
Μαρκόπουλος: «Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Άρη να τρέξει»

Τον περιορισμό του γρήγορου ρυθμού που επιβάλλει ο Άρης στο παρκέ θα προσπαθήσει να πετύχει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στον αγώνα με τον Άρη τόνισε: «Είναι ένα κλασικό παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, που μπορεί να είναι διαφορετικό από ότι τα άλλα χρόνια, αλλά παραμένει πολύ σημαντικό για τις δύο ομάδες. Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, έχουμε ωστόσο ήδη μπει στη διαδικασία των Ευρωπαϊκών αγώνων και πάμε για να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα και πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό τον αγώνα. Είναι απαραίτητο αυτό για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε μέσα κι έξω από το παιχνίδι. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Άρη να τρέξει γιατί είναι μία ομάδα που πιέζει και τρέχει πολύ. Πρέπει να έχουμε ισορροπία και πολύ καλές επιλογές στην επίθεση, ώστε να μπορέσουμε να διαβάσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αμυνθεί ο αντίπαλος και να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, αλλά και να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε».
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 21/10/2016)
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, κομπλέ ο Άρης αύριο στο Παλέ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο. Ο Δημήτρης Πρίφτης για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα είχε λευκό απουσιόλογιο και αύριο θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.


Οι κίτρινοι προπονήθηκαν το απόγευμα στο Παλέ, αφού πρώτα είδαν για μία ακόμα φορά σε βίντεο τον αντίπαλό τους, αναλύοντας λεπτομέρειες της αυριανής τακτικής τους.

Ο Μάικλ Τζένκινς και ο Βασίλης Σίμτσακ προπονήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα και θα είναι απολύτως έτοιμοι στον αυριανό αγώνα.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 22/10/2016)
Κάντε αυτό που ξέρετε, που πρέπει και που μπορείτε! (PRESSARIS LIVE, 19:15)

Το τι πρέπει να κάνουν σήμερα (19:15) οι παίκτες του Άρη στο παρκέ του Παλέ έχει ήδη καταγραφεί από τις δηλώσεις τους, κυρίως μετά τον αγώνα στο Ντομζάλε. Απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Άρης οφείλει να επιστρέψει και στις νίκες (στο πρωτάθλημα) και στις καλές εμφανίσεις, για να μπει σε σωστή τροχιά.

Σε αυτό το τοπικό ντέρμπι το πρωτεύον για τον Άρη δεν είναι η νίκη για βαθμολογικούς λόγους ή λόγους γοήτρου. Είναι ζωτικής σημασίας να κερδίσει, για να κάνει το “κλικ” και να μπει στον σωστό δρόμο μιας χρονιάς γεμάτη απαιτήσεις και προσδοκίες. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να δώσει πνοή στον Άρη, πέρα από χρόνο για την συνεχή βελτίωσή του.

Τι πρέπει να κάνει για να φτάσει στη νίκη; Δια στόματος Βασίλη Καββαδά “να δείχνουμε στον αντίπαλο ότι το θέλουμε πιο πολύ, από τα μάτια μας να ξεκινάει αυτό…” αλλά και “πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί, πιο σκληροί, να πάμε πιο πολύ στην επαφή”, ώστε να μην παίξει σήμερα ο Άρης στο… 35% του ταλέντου του, όπως είχε επισημάνει ο Έλληνας σέντερ στο Ντομζάλε.

Ο άλλος Βασίλης, ο Ξανθόπουλος, είχε τονίσει πως πρέπει να νιώθουν όλοι ότι πάνε για… πόλεμο και ζήτησε από τον εαυτό του και τους συμπαίκτες να σκυλιάσουν.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Αν ο Άρης εμφανίσει στο παρκέ πάθος για τη νίκη, βουτιές στο παρκέ για κάθε διεκδικίσιμη μπάλα, ένταση και ενέργεια στην άμυνα και το ριμπάουντ, θα έχει ένα εύκολο απόγευμα. Αν αρχίσει να βάζει δεύτερες και τρίτες σκέψεις στο παιχνίδι του, αν δεν είναι αποφασιστικός σε άμυνα και επίθεση, θα βάλει στο ματς τον αντίπαλό του και εκεί θα έχει πρόβλημα.

Οι κίτρινοι περιμένουν πολλά περισσότερα από όλους τους παίκτες, πρωτίστως στο επιθετικό κομμάτι, γιατί πολύ απλά υπάρχει το ταλέντο, υπάρχουν οι δυνατότητες και δεν αξιοποιούνται, δεν μετουσιώνονται σε πράξη. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, ο Άρης καλείται να αφήσει μια και καλή πίσω του το στραπάτσο του Ρεθύμνου και να επανέλθει στις νίκες με τον πιο εμφατικό τρόπο.
pan24
Παιχνιδι αναμεσα σε 2 φανερα ανετοιμες ομαδες αλλα ο αρης εχει μεγαλυτερη ποιοτητα
Θεωρω οτι ευκολα-δυσκολα ο αρης θα κερδισει το παιχνιδι*

*εκτος αν γινει ταυτοχρονα κολπο γκροσο απο μαρκοπουλο και πελαγωμα πριφτη
Dwyane ''the flash'' Wade
Για να καταλάβει κανείς πόσο κακές επιλογές ξένων έχουν κάνει ΠΑΟΚ και Άρης, ηγέτες των 2 ομάδων είναι ο Τσοχλας και ο Ξανθοπουλος! Τραγική επιλογή ο τελευταίος στο τέλος.
shtarkws
Ηθελα παρα πολυ να δω το ματς, κυριως για την ατμόσφαιρα, αλλα δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Περιμενω να διαβασω εντυπώσεις και σχόλια για τον αγώνα
air_23
Το ματς ειναι απο τα χειροτερα αρης-παοκ που εχω δει...Οι 2 ομαδες ηταν τραγικες..κι αν για τον παοκ δικαιολογειται λογω εκτος εδρας και υλικου αυτο το χαλι του Αρη ειναι απεριγραπτο....Κανενα πλανο,καμια ομοιογενεια φτααμε να παλευουμε για τη νικη με τριποντα του σιμτσακ και του ξανθοπουλου...Δυστυχως η ομαδα που φτιχτηκε με πολλες προοπτικες και ελπιδες δειχνει λειψη και προβληματικη και ειναι ωρα αποφασεων πριν να ειναι εργα αφου μετραμε ηδη 2 ηττες εκτος προγραμματος και 5-7 ερχονται οι αιωνιοι στο παλε....Αλλα φυσικα το χειροτερο απο τις ηττες ειναι η εικονα κι οτι μετα βιας φτανουμε τους 60 ποντους...

Ας πανε να δωσουνε στον μακνιλ οσα θελει οσο ειναι ελευθερος γιατι το πραγμα εχει στραβωσει επικινδυνα
air_23
Επισης δεν υπαρχει πιο γελοια οδηγια απο την φετινη για τα αντιαθλητικα...
SteelGandalf
1η Περίοδος

Άρης - Π.Α.Ο.Κ. : 18-16

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Π.Α.Ο.Κ. : 32-33

3η Περίοδος

Άρης - Π.Α.Ο.Κ. : 43-48

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Π.Α.Ο.Κ. : 62-66

Τι να σχολιάσω για την σημερινή αναμέτρηση της ομάδας μου. Ακόμη μια κάκιστη εμφάνιση, με επιθετικό παιχνίδι χωρίς καμία συνοχή, χωρίς πλάνο, χωρίς λογική και εν τέλει χωρίς αρχή και τέλος.

Τώρα θα ξεκινήσει η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του αγώνα στο novasports3HD κι εγώ, ω ναι είμαι μεγάλος μαζοχιστής, θα τον ξαναπαρακολουθήσω (αυτή τη φορά από την tv)...

QUOTE(www.pressaris.gr - 22/10/2016)
Τραγωδία στο Παλέ… Μόνο ο κόσμος ήταν παρών, αλλά δεν μπορεί να σκοράρει!

Τραγική εμφάνιση για τον Άρη στο Αλεξάνδρειο! Μόνο ο κόσμος ήταν παρών, αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να βάλει τη μπάλα στο καλάθι. Δεν μπορούν όμως ούτε οι παίκτες του Άρη όπως έδειξαν και σήμερα… Το τελικό 62-66 είναι αποτέλεσμα που θα προκαλέσει πολλές εξελίξεις στο αγωνιστικό…


Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για τον Άρη. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό, εγκλωβίστηκαν στον ρυθμό του ΠΑΟΚ και μοιραία δεν μπόρεσαν να κάνουν όσα είχαν σχεδιάσει. Επιθετικά ο Άρης παρουσίασε πολύ κακό πρόσωπο, για άλλη μια φορά δεν είχε καλό μακρινό σουτ (3/13, 23%), είχε περισσότερα λάθη από τον αντίπαλό του (9-7) και σε κακή μέρα τους περισσότερους παίκτες.

Στο 5’ το σκορ ήταν 8-4 και αυτή ήταν η μεγαλύτερη διαφορά με την οποία προηγήθηκε ο Άρης, που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει ούτε στο ελάχιστο τον Καββαδά, ο οποίος σε 06:10 στο πρώτο ημίχρονο δεν πήρε καν προσπάθεια!

Το δεκάλεπτο έκλεισε στο 18-16 για τους κίτρινους απέναντι σε μια πολύ μέτρια ομάδα, που έχανε και βολές (8/16 είχε ο ΠΑΟΚ), αλλά έχαναν και οι ίδιοι (5/12)… Ο ΠΑΟΚ μπόρεσε στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου να προηγηθεί με 23-28 (16’) κάνοντας σερί 0-8, αλλά ο Άρης απάντησε με Μπάκνερ και Ντραγκίσεβιτς και μείωσε σε 27-28. Είχε πολλές ευκαιρίες να προηγηθεί και πάλι αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και έτσι οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με 27-33 (19’) πριν το ημίχρονο (32-33).

Η κακοποίηση του μπάσκετ συνεχίστηκε από τον Άρη στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι κίτρινοι ήταν άστοχοι, δεν είχαν συνεργασίες, δεν είχαν προσανατολισμό στην επίθεσή τους και μοιραία πέτυχαν μόλις 9 πόντους, στοιχείο που εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ και χωρίς να κάνει κάτι σπουδαίο βρέθηκε να κερδίζει με 43-48 (30’).

Οι κίτρινοι μείωσαν στον πόντο γρήγορα (47-48 στο 32’), αλλά δεν είχαν καθαρό μυαλό και ο ΠΑΟΚ με καλάθια από Μπράιαντ και Τσόχλα ξέφυγε με 47-53 (33’), ελέγχοντας το παιχνίδι… Η αντίδραση του Άρη ήρθε από την άμυνα και με κλεψίματα του Ξανθόπουλου οι κίτρινοι βρήκαν εύκολα καλάθια. Ο Τσαϊρέλης με 2/2 βολές και ένα κάρφωμα στο 35’ έκανε το 56-53 και σε εκείνο το σημείο (4.51) δέχθηκε τεχνική ποινή ο Μαρκόπουλος για διαμαρτυρίες και ο Ζάρας με 1/1 βολή έκανε το 57-53.

Οι κίτρινοι δεν είχαν τον έλεγχο ούτε και όταν προηγήθηκαν… Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα και προσπέρασε με τον Χρυσικόπουλο (57-58, 3:11) με τον Ξανθόπουλο να χάνει ελεύθερα τρίποντα σε συνεχόμενες επιθέσεις… Με το σκορ 59-61 από καλάθι του Πέινερς, ο Σίμτσακ βρέθηκε στη γωνία μόνος του και ευστόχησε σε τρίποντο δίνοντας προβάδισμα στους κίτρινους (62-61, 1.11)!

Ο Γλυνιαδάκης με 1/2 βολές ισοφάρισε σε 62-62 (57,8’’), στην επόμενη επίθεση έκανε λάθος ο Ντραγκίσεβιτς, ο Χρυσικόπουλος έκλεψε και κέρδισε αντιαθλητικό και με 2/2 βολές έγραψε το 62-64 (34’’). Οι κίτρινοι έκλεψαν στα 20’’ πριν το τέλος, αλλά ο Ξανθόπουλος έκανε airball τρίποντο και ο Μπράιαντ με 2/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό 62-66.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 32-33, 43-48, 62-66.

ΑΡΗΣ: Τζένκινς 8 (1/3δπ., 2/7τρ.), Κάμινγκς 13 (2/5β., 4/5δπ., 1/3τρ., 6ρ., 4ασ.), Μούρτος 1, Μπάκνερ 4 (2ρ.), Ντραγκίσεβιτς 5 (1/5τρ., 6ρ.), Μαρμπλ 4, Ξανθόπουλος 4 (0/7τρ., 3ασ., 4κλ.), Φλιώνης, Τσαϊρέλης 9 (7/8β., 1/3δπ., 0/1τρ., 4ρ.), Ζάρας 9 (2/5τρ.), Σίμτσακ 5 (1), Καββαδάς.

ΠΑΟΚ: Τέιλορ, Μιλιένοβιτς 3 (1), Σάιμπερτ 8 (2), Πέινερς 8 (1), Κλάντον 8, Χρυσικόπουλος 9, Κόνιαρης, Τσόχλας 8 (2), Γλυνιαδάκης 8, Μπράιαντ 14 (1).


Key facts of the game



Box Score

benchwarmer
QUOTE(air_23 @ Oct 22 2016, 22:42 ) *
Επισης δεν υπαρχει πιο γελοια οδηγια απο την φετινη για τα αντιαθλητικα...


Τι εννοείς? Χωρίς να έχω δει το ματς, η συγκεκριμένη οδηγία που (μάλλον) αναφέρεσαι ισχύει μόνο για την Ευρωλίγκα/Γιούροκαπ.

Αν καταφέρω και βρω το ματς θα γράψω περισσότερα. Μακάρι πάντως ο Άρης να μην αντιδράσει γενικά εν θερμώ, είχε όλο τον χρόνο (και ένα κάποιο μπάτζετ πλέον) το καλοκαίρι να επιλέξει αυτούς τους ξένους, θα πρέπει να τους στηρίξει λίγο ακόμα.
hagi
Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα σε όλα τα παιχνίδια είναι τραγική επιθετικά.. Δεν εφαρμόζεται κανένα επιθετικό πλάνο και μόνο με ατομικές ενέργειες προσπαθούμε να βγάλουμε επίθεση.. Αυτό με προβληματίζει πολύ και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό με τον Πρίφτη εφόσον πέρσι δεν υπήρχε αυτό και εννοείτε ότι έχουμε ποιοτικότερο ροστερ φέτος..
Το αν θα πρέπει να αλλάξουμε ξένους δεν ξέρω αν είναι σωστό τώρα και πάνω στην ένταση αλλά η γκρίνια που θα υπάρχει τώρα στην Θεσσαλονίκη θα είναι τεράστια..
Το μεγάλο μας πρόβλημα πιστεύω ήταν ο τραυματισμός Σανικίτζε.. Υπομονή και ψυχραιμία χρειάζεται πιστεύω όσο και αν έχουμε στραβώσει όλοι μας με την ήττα αλλά κυρίως με την εμφάνιση της ομάδας.
air_23
QUOTE (benchwarmer @ Oct 22 2016, 23:30 ) *
Τι εννοείς? Χωρίς να έχω δει το ματς, η συγκεκριμένη οδηγία που (μάλλον) αναφέρεσαι ισχύει μόνο για την Ευρωλίγκα/Γιούροκαπ.

Αν καταφέρω και βρω το ματς θα γράψω περισσότερα. Μακάρι πάντως ο Άρης να μην αντιδράσει γενικά εν θερμώ, είχε όλο τον χρόνο (και ένα κάποιο μπάτζετ πλέον) το καλοκαίρι να επιλέξει αυτούς τους ξένους, θα πρέπει να τους στηρίξει λίγο ακόμα.

κι ομως δεν ειναι..τουλαχιστον δεν το εφαρμοζουν..εχουν δοθει τουλαχιστον 3 αστεια αντιαθλητικα σημερα με βση τη νεα οδηγια(2 εις βρος του παοκ κι ενα εις βαρος μας)...

επισης τι να σ πω..στην εσκανα που προπονω στο πρωτο μτς μας δωσνε 3 αντιαθλητικα με βση τη νεα οδηγια και στο επομενο μας ειπανε δενυπαρχει νεα οδηγια....βγαζεις ακρη?

παντως το παιχνιδι σημερα το χαλασανε και οι γκρι..ανελεητα σφυριγματα που δεν αφησαν το ματς σε καμια στιγμη να βρει ρυθμο

Τωρα για τους ξενους δεν ειμαιτων ακρων και γενικα στηριζω αλλα γνκ μπακνερ και μαρμπλ δεν πειθουν ειναι η αληθεια..ισως να κοιτουσαμε προς οκαρο που ναι ελευθερος πλεον αντι του μπακνερ(και να παμε στα σεντερ με καββαδα-τσαιρελη-σιμτσακ)και στον μακνιλ κι ας παμε τον τζενκινς στο 3...
algait
Παίζει να είμαι ο μόνος που εξακολουθεί να πιστεύει πως αυτή η ομάδα αξίζει να πάρει χρόνο χωρίς να γίνει καμία αλλαγή!!!
air_23
νομιζω μετα ΚΑΙ το σημερινο αθλιο μπασκετ ναι...Ξερεις γιατι?Οχι γιατι ειναι κακοι παικτες...Θεωρ αδιανοητο να λεμε οτι ο μαρμπλ με τετοια στατς στο κολλεγιο ειναι κακος παικτης..Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει ΕΝΑΣ να βγει μπροστα...να βγαλει προσωπικοτητα...φτασαμε τα κρισιμα σουτ να τα παιρνουν απο το τριποντο ο ξανθοπουλος και ο σιμτσακ....Αυτο ειναι το ασχημο...

δηλαδη ο μαρμπλ οπως ειναι η ομδα τωρα ειναι πιο αχρηστος για την ομαδα απο οτι ο βετερανος πελεκανος περσυ
pan24
Δυστυχως δεν μπορεσα να δω το παιχνιδι ηταν πραγματικα τοσο κακο?
giannisaris81
QUOTE (algait @ Oct 23 2016, 01:02 ) *
Παίζει να είμαι ο μόνος που εξακολουθεί να πιστεύει πως αυτή η ομάδα αξίζει να πάρει χρόνο χωρίς να γίνει καμία αλλαγή!!!


Διαφωνω φιλε αλλα μαγκια σου που εχεις σταθερη αποψη....
Απο χθες ολοι οι συντηριτικοι και οι υπομονετικοι....που μιλουν παντα για χρεη κτλ....αυζητουν αν θα κανουμε 2 η 3 αλλαγες....η κωλοτουμπα παει συννεφο....
Εγω προσωπικα ξερω οτι χρειαζεται σοκ και αλλαγη η ομαδα σε μια απελπιδα προσπαθεια μηπως γινει κατι...κομβικο σε αυτο ειναι ο μακνιλ...αν ερθει θα ξαναφερει στην ομαδα το πνευμα του νικητη....το ματι που γυαλιζει και θα θελει και λιγο χρονο προσαρμογης...απο εκει και περα δεν ξερω τι αλλο πρεπει να γινει....ειναι πολλοι οι παικτες που δεν αποδιδουν...δεν γινεται να τους αλλαξεις ολους....
Να θυμηθουμε και οτι η ομαδα πριν μπει ο σανι ειχε το ιδιο χαλι και μετα μπηκε ο γεωργιανος και ειδαμε οτι κατι κουμπωσε στο ολο πραγμα....ισως ετσι χρειαζεται μια αντε το πολυ 2 στοχευμενες κινησεις που θα φτιαξουν την ολη χημεια....
back2back
Οι ξένοι και των 2 ομάδων ήταν τραγικοί τελικά νίκησε ο Παοκ που έχει καλύτερους Έλληνες. Στο τέλος φάνηκε πως ούτε ο Πρίφτης εμπιστεύεται τους αμερικάνους που επέλεξε. Λογικά θα πάει να πάρει ένα κανονικό πλέι μέικερ να γλυκάνει το παιχνίδι, τον Ιανουάριο εξάλλου μπορεί να προσθέσει 2 αμερικάνους ακόμα
air_23
ε δεν νομιζω οτι εχει καλυτερους ελληνες ο παοκ οτε οτι κερδισε γι αυτο...

παντως το καλοκαιρι ειχα πει οτι οι παοικτες που πηραμε ειναι καλοι...στα χαρτια ειμαστε ενα επιπεδο πανω...το θεμα ειναι το γηπεδο..εκει μπορει να μασταν 2 επιπεδα πανω απο περσυ μπορει και χειροτεροι...δυστυχως βγηκε τ οδευτερο...δεν κολλησαν ποτε μεταξυ τους
McRae
Φυσικα εχει καλυτερους ελληνες ο ΠΑΟΚ..Τουλαχιστον τον Τσοχλα η τον Χρυσικοπουλο η τον Μαργαριτη(αν επαιζε) δεν μπορεις να τους αφησεις προκλητικα ελευθερους οπως εκανε χτες ο Σουλης στον Ξανθοπουλο και τον Μουρτο γιατι ηταν σιγουρος οτι και 20 σουτ να παρουν πανω απο 2 δεν θα βαλουν,οπως και εγινε..Επικεντρωνονται ολοι στις κακες επιλογες των αμερικανων του Αρη και σωστα αλλα για μενα μεγαλο προβλημα ειναι οτι οι ελληνες που εχει ειναι πολυ πολυ περιορισμενων δυνατοτητων.
back2back
QUOTE(air_23 @ Oct 23 2016, 13:02 ) *
ε δεν νομιζω οτι εχει καλυτερους ελληνες ο παοκ οτε οτι κερδισε γι αυτο...


Για εμένα Τσόχλας, Γλυνιαδάκης και Χρυσικόπουλος ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Παοκ, αυτοί που πήραν το ματς. Από τους Έλληνες του Άρη δεν μου αρέσει κανένας, πέραν του Καββαδά που ουσιαστικά δεν έπαιξε καθώς τραυματίστηκε
SteelGandalf
QUOTE(back2back @ Oct 23 2016, 11:58 ) *
Οι ξένοι και των 2 ομάδων ήταν τραγικοί τελικά νίκησε ο Παοκ που έχει καλύτερους Έλληνες. Στο τέλος φάνηκε πως ούτε ο Πρίφτης εμπιστεύεται τους αμερικάνους που επέλεξε. Λογικά θα πάει να πάρει ένα κανονικό πλέι μέικερ να γλυκάνει το παιχνίδι, τον Ιανουάριο εξάλλου μπορεί να προσθέσει 2 αμερικάνους ακόμα


Με τους υπάρχοντες παίχτες, έναν Αμερικανό μπορεί να πάρει. Αν διώξει και τον Dragicevic, τότε ναι, μπορεί να πάρει 4+2 (δηλαδή να αντικαταστήσει τους 4 προϋπάρχοντες και να προσθέσει ακόμη 2).

Έχω την γνώμη πως δεν θα γίνουν τόσες αλλαγές (2-3 που ακούγονται δεξιά κι αριστερά). Η λογική αυτό λέει. Αν κινηθούν προς την κατεύθυνση του McNeal και αυτός θελήσει να επιστρέψει, θεωρώ πως αυτή θα είναι η πρώτη αλλαγή. Για τον White δεν ξέρω. Νομίζω πως είναι αρκετά πιο δύσκολη η περίπτωση του, χωρίς όμως να αποκλείω ένα ενδεχόμενο επιστροφής. Ένας παίχτης μπορεί και να είναι ικανός να αλλάξει τα δεδομένα και να μην χρειαστεί να συμβεί κοσμογονία.

Πάντως, ενώ ο Marble είναι ο πιο αρνητικός από όλους μέχρι στιγμής, εχθές έκανε δύο διεισδύσεις, και πέτυχε ισάριθμα όμορφα καλάθια, τα οποία έδειξαν ένα μέρος των ικανοτήτων του. Δυστυχώς όμως αυτά είναι πολύ λίγα σε σύγκριση με τα όσα περιμέναμε από αυτόν. Δεν γνωρίζω πόσο δύσκολη είναι η προσαρμογή του ή τι μπορεί να νιώθει το παλικάρι, αλλά σίγουρα έχει σοβαρά θέματα. Το μεγάλο του μείον σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του, φαίνεται να είναι το μακρινό σουτ. Πέρσι είχαμε θέματα στην θέση "3" με τον Πελεκάνο, που δεν μπορούσε να βοηθήσει σε σταθερή βάση και υποτίθεται πως φέτος, ρίχνοντας το βάρος στην θέση αυτή και επιλέγοντας έναν Αμερικανό παίχτη, αν μη τι άλλο θα περιμέναμε να δούμε κάτι αρκετά ποιοτικό και αξιόπιστο. Τα μέχρι στιγμής δείγματα, κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι.

Κι ενώ ο Marble δείχνει ο πιο ανήμπορος να βοηθήσει, όντας ο πιο αδύναμος κρίκος κι ενώ ο Cummings δείχνει πιο "ζεστός" από τους υπόλοιπους 3, εμένα ο συγκεκριμένος με προβληματίζει περισσότερο, διότι ως play-maker (που δείχνει ότι δεν είναι), δεν έχουμε καν στοιχειώδη οργάνωση του παιχνιδιού από τον ίδιο. Περίμενα πολύ διαφορετικό παίχτη γενικά όταν επέλεγαν τον οργανωτή. Έναν παίχτη που από τα όσα είδαμε μέχρι στιγμής, δεν θα έμοιαζε σε τίποτα (ή σχεδόν σε τίποτα αν εξαιρέσουμε την ταχύτητα) με τον Will Cummings.
air_23
QUOTE (back2back @ Oct 23 2016, 13:15 ) *
Για εμένα Τσόχλας, Γλυνιαδάκης και Χρυσικόπουλος ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Παοκ, αυτοί που πήραν το ματς. Από τους Έλληνες του Άρη δεν μου αρέσει κανένας, πέραν του Καββαδά που ουσιαστικά δεν έπαιξε καθώς τραυματίστηκε

αλλο το δεν σ αρεσει κι αλλο το ποιος ειναι καλυτερος παικτης.ο τσοχλας δεν μπορει να ειναι καλυτερος του ξανθοπουλου που εχει θητεια σε πολυ καλυτερες ομαδες.οσο για τον λινο εκανε καλο παιχνιδι χτες.πουθενα στην καριερα του δεν εχει δειξει καλυτερος του τσαιρελη πχ

διαφωω για τον καμινγκς..δεν ειναι οτι αυτος δεν μπορει να οργανωσει ειναι οτι η οομαδα στο συνολο της δεν εχει καμια ομοιογενεια στο 5-5
SteelGandalf
QUOTE(air_23 @ Oct 23 2016, 12:17 ) *
αλλο το δεν σ αρεσει κι αλλο το ποιος ειναι καλυτερος παικτης.ο τσοχλας δεν μπορει να ειναι καλυτερος του ξανθοπουλου που εχει θητεια σε πολυ καλυτερες ομαδες.οσο για τον λινο εκανε καλο παιχνιδι χτες.πουθενα στην καριερα του δεν εχει δειξει καλυτερος του τσαιρελη πχ

διαφωω για τον καμινγκς..δεν ειναι οτι αυτος δεν μπορει να οργανωσει ειναι οτι η οομαδα στο συνολο της δεν εχει καμια ομοιογενεια στο 5-5


Έχουν βάση τα επιχειρήματα σου για τους Έλληνες και με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο.

Σε ό,τι αφορά τον Cummings, εκεί έχω την ένσταση μου. Ναι μεν η ομάδα έχει τεράστιο πρόβλημα στην επίθεση. Έχεις δει όμως εσύ κάτι από τον συγκεκριμένο παίχτη που να σε κάνει αισιόδοξο; Αναφέρομαι στην οργάνωση, στο πως βλέπει το γήπεδο σε set παιχνίδι, στην ηρεμία; Εγώ αυτό που παρατηρώ, ειδικά όταν δεν είναι ο Ξανθόπουλος μαζί του στην πεντάδα, είναι πως αν δεν βρει πάσα σχετικά γρήγορα, ώστε κάποιος να πάρει την ατομική, κατά βάση, προσπάθεια, τότε την επιχειρεί ο ίδιος. Πολλές φορές βιάζεται να σουτάρει, χωρίς καν να έχουν κατεβεί όλοι οι συμπαίχτες του στην επίθεση, λες και είναι ο Jordan που τις 8/10 φορές θα σκοράρει.
pan24
Ειδα οτι ο αρης μιλησε με οκαρο και εφαγε πορτα γιατι θελει να προσπαθησει μεσω nbdl και 10ημερων να βρει μια θεση στο nba
Ειναι οντως νωρις ακομα και δεν θελω να το παιξω δικαιωμενος,εξυπνος κτλ ΑΛΛΑ ειχαμε πει και το καλοκαιρι οτι:
Οσο καλο τμημα σκαουτινγκ και να εχεις η ικανοτητα δεν παει αναλογικα με τα λεφτα
Δηλαδη αν πληρωνες πχ 60 χιλ στον χαγκινς δεν σημαινει οτι επειδη θα δωσεις στον μπακνερ τα διπλασια θα παιξει 2 φορες καλυτερα
Ουτε οτι επειδη ενας παικτη που επαιρνε καποια λεφτα επαιζε σαν παικτης με διπλασια αξια θα γινεται αυτο παντα με ολους τους παικτες
Τον θεο τον ιδιο να εχεις για σκαουτερ δεν γινεται ολες οι επιλογες να ειναι επιτυχημενες
Ο αρης σε αυτα τα λεφτα που του εδινε ή λιγο περισσοτερα μπορει να μην ξαναβρει ποτε ουαιτ ή μανκιλ οπως πχ ο απολλωνας δεν ξαναβρηκε μακολουμ και ας βρηκε αρκετους καλους παικτες μετα απο αυτον
Ναι ξερω ο ενας εχει κολλησει να παει αμερικη στον αλλο δεν εκανε η προταση του αρη,ισως περιμενε κατι καλυτερο και τελικα ειναι χωρις ομαδα ακομα αλλα το αποτελεσμα ιδιο ειναι
Επρεπε εστω εναν εκ των γουοτερς-μακνιλ να τους κρατησει,ναι πληρωνοντας περισσοτερα λεφτα απο οσα ισως αξιζουν
Δεν μπορεις να φτιαξεις σοβαρη ομαδα που θα κυνηγησει το κατι παραπανω αν αλλαζεις καθε χρονο τους βασικους σου παικτες
Ειδικα οταν μεχρι την μισθολογικη κλιμακα 200-300χιλ ολοι οι παικτες λιγο-πολυ στοιχηματα ειναι
Αλλιως ο καθε γουοτερς,χαγκινς κτλ θα ερχονται,θα σε χρησιμοποιουν για να διπλασιασουν την αξια τους και μετα θα φευγουν
Ειναι καλο να εχεις την φημη οτι ανεβαζεις την αξια των παικτων που ερχονται γιατι ετσι μπορεις να μαζεψεις ξενους-λαβρακια πιο ευκολα αλλα αν μετα δεν μπορεις να τους κρατησεις κανεις μια τρυπα στο νερο και ζεις περισσοτερο στην λογικη ''αιντε να βγει η χρονια,να παρουμε την 3η θεση φετος και μετα βλεπουμε''

Καποια σχολια σε σχεση με καποια πραγματα πιο πανω που διαβασα αφου ειχα γραψει το μηνυμα:
Οι ελληνες βασικα ειναι χρυσικοπουλος,τσοχλας,γλυνιαδακης, μαργαριτης(τραυματιας χτες) εναντιον ξανθοπουλου,τσαιρελη,ζαρα,μουρτου,καββαδα, σιμτσακ
Στους ελληνες μονο ο καββαδας ειναι αρκετα καλυτερος απο τους αντιστοιχους του παοκ
Ο τσαιρελης επειδη ειδα πιο πριν που γραφτηκε σε ποιες ομαδες εχει παιξει τα τελευταια χρονια εχει παιξει στην τενεριφη backup του...λαμπροπουλου και στον ολυμπιακο που επαιζε ελαχιστα ακομα και στην ελλαδα
Ο ξανθοπουλος εχει εμπειρια και ειναι καλος στην οργανωση αλλα η παντελης επιθετικη του αδυναμια τον κανει χειροτερο του τσοχλα
Ζαρας-μουρτος παικτες περιορισμενων δυνατοτητων για αλλους λογους ο καθενας

Ο αρης συνολικα εχει καλυτερους παικτες αυτο ειναι γεγονος αλλα λειπουν βασικα χαρακτηριστικα απο αυτη την ομαδα οπως η δημιουργια στο 5-5 οταν δεν παιζει ο ξανθοπουλος ο οποιος ομως οταν παιζει στο σκοραρισμα ειναι σαν να παιζεις με 4
giannisaris81
Μη τρελαθουμε οτι στα χαρτια ο παοκ εχει καλυτερους παικτες απο μας...οτι χθες επαιξαν καλυτερα οκ ναι αλλα μεχρι εκει...
Δεν αποτελει κριτηριο ο χθεσινος αγωνας..η ομαδα μας νοσει....
Δηλαδη για να καταλαβουμε τι μεγεθος του προβληματος για να κερδισουμε τον χειροτερο παοκ των τελευταιων χρονων επρεπε να βαλουμε στις 2 τελευταιες επιθεσεις 2 τριποντα ...1 απο σιμτσακ και 1 απο ξανθο....αυτο τα λεει ολα...τι να πεις μετα απο αυτο...
D-Wade
QUOTE(McRae @ Oct 23 2016, 13:12 ) *
Φυσικα εχει καλυτερους ελληνες ο ΠΑΟΚ..Τουλαχιστον τον Τσοχλα η τον Χρυσικοπουλο η τον Μαργαριτη(αν επαιζε) δεν μπορεις να τους αφησεις προκλητικα ελευθερους οπως εκανε χτες ο Σουλης στον Ξανθοπουλο και τον Μουρτο γιατι ηταν σιγουρος οτι και 20 σουτ να παρουν πανω απο 2 δεν θα βαλουν,οπως και εγινε..Επικεντρωνονται ολοι στις κακες επιλογες των αμερικανων του Αρη και σωστα αλλα για μενα μεγαλο προβλημα ειναι οτι οι ελληνες που εχει ειναι πολυ πολυ περιορισμενων δυνατοτητων.

Η Αλήθεια είναι ότι αν έχεις τον Καββαδά για καλύτερο παίχτη(γενικά όχι μόνο από Έλληνες) δε μπορεί να είσαι πολύ ανταγωνιστικός. Ο Καββαδάς είναι καλός παίχτης αλλά είναι για να βοηθάει, ένας από το σύνολο. Ο Άρης τον έχει σχεδόν για go-to guy. Πρέπει να ανέβουν οι Αμερικανοί ή αν δε γίνει αυτό να κάνουν 2-3 αλλαγές

ΥΓ. Καλύτερους Έλληνες έχει ο Άρης(και πιο πολλούς). Ξανθόπουλος-Ζάρας-Μούρτος-Τσαιρέλης-Καββαδας-Σιμτσακ είναι μια 6δα που προφανώς δεν είναι βγαλμένη από τα όνειρα των Αρειανών αλλά είναι καλύτεροι από του ΠΑΟΚ
air_23
QUOTE (McRae @ Oct 23 2016, 13:12 ) *
Φυσικα εχει καλυτερους ελληνες ο ΠΑΟΚ..Τουλαχιστον τον Τσοχλα η τον Χρυσικοπουλο η τον Μαργαριτη(αν επαιζε) δεν μπορεις να τους αφησεις προκλητικα ελευθερους οπως εκανε χτες ο Σουλης στον Ξανθοπουλο και τον Μουρτο γιατι ηταν σιγουρος οτι και 20 σουτ να παρουν πανω απο 2 δεν θα βαλουν,οπως και εγινε..Επικεντρωνονται ολοι στις κακες επιλογες των αμερικανων του Αρη και σωστα αλλα για μενα μεγαλο προβλημα ειναι οτι οι ελληνες που εχει ειναι πολυ πολυ περιορισμενων δυνατοτητων.

και περσυ που τους αφησε εχασε 2 φορες ο σουλης κι ειχε οντως καλυτερους ελληνες..μαλιστα στο παλε τον καθαρισε ο ξανθοπουλος με 3 τριποντα στο τελευταιο δεκαλεπτο....γενικα δεν ειναι σοβαρη προπονητη επιλογη το κλεινω μεσα και κνω τον σταυρο μου ακομα κι οταν σ βγαινει

QUOTE (SteelGandalf @ Oct 23 2016, 13:24 ) *
Έχουν βάση τα επιχειρήματα σου για τους Έλληνες και με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο.

Σε ό,τι αφορά τον Cummings, εκεί έχω την ένσταση μου. Ναι μεν η ομάδα έχει τεράστιο πρόβλημα στην επίθεση. Έχεις δει όμως εσύ κάτι από τον συγκεκριμένο παίχτη που να σε κάνει αισιόδοξο; Αναφέρομαι στην οργάνωση, στο πως βλέπει το γήπεδο σε set παιχνίδι, στην ηρεμία; Εγώ αυτό που παρατηρώ, ειδικά όταν δεν είναι ο Ξανθόπουλος μαζί του στην πεντάδα, είναι πως αν δεν βρει πάσα σχετικά γρήγορα, ώστε κάποιος να πάρει την ατομική, κατά βάση, προσπάθεια, τότε την επιχειρεί ο ίδιος. Πολλές φορές βιάζεται να σουτάρει, χωρίς καν να έχουν κατεβεί όλοι οι συμπαίχτες του στην επίθεση, λες και είναι ο Jordan που τις 8/10 φορές θα σκοράρει.

συ παιχνιδια που επαιζε ο σανικιτζε που ηταν ο δευτερος δημιουργος ειδα...αυτη ειναι η διαφορα μας στα επομενα ματς..το πε κι ο πριφτης χτες..αποκτησαμε προβλημα στην πασα χωρις τον γεωργιανο..και το κριοτερο οτι κανενας αμερικανος δεν δειχνει να εχει λιντερσιπ

QUOTE (pan24 @ Oct 23 2016, 13:26 ) *
Καποια σχολια σε σχεση με καποια πραγματα πιο πανω που διαβασα αφου ειχα γραψει το μηνυμα:
Οι ελληνες βασικα ειναι χρυσικοπουλος,τσοχλας,γλυνιαδακης, μαργαριτης(τραυματιας χτες) εναντιον ξανθοπουλου,τσαιρελη,ζαρα,μουρτου,καββαδα, σιμτσακ
Στους ελληνες μονο ο καββαδας ειναι αρκετα καλυτερος απο τους αντιστοιχους του παοκ
Ο τσαιρελης επειδη ειδα πιο πριν που γραφτηκε σε ποιες ομαδες εχει παιξει τα τελευταια χρονια εχει παιξει στην τενεριφη backup του...λαμπροπουλου και στον ολυμπιακο που επαιζε ελαχιστα ακομα και στην ελλαδα
Ο ξανθοπουλος εχει εμπειρια και ειναι καλος στην οργανωση αλλα η παντελης επιθετικη του αδυναμια τον κανει χειροτερο του τσοχλα
Ζαρας-μουρτος παικτες περιορισμενων δυνατοτητων για αλλους λογους ο καθενας

Ο αρης συνολικα εχει καλυτερους παικτες αυτο ειναι γεγονος αλλα λειπουν βασικα χαρακτηριστικα απο αυτη την ομαδα οπως η δημιουργια στο 5-5 οταν δεν παιζει ο ξανθοπουλος ο οποιος ομως οταν παιζει στο σκοραρισμα ειναι σαν να παιζεις με 4

ναι για πες μου που εχει παιξει ο λινος..στον καο και στην κηφισια περσυ ο παπαθεοδωρου τον εβαζε 5λεπτα..επισης ο ταιρελης στον παοκ εχει κανει χρονιες που ο λινος μεχρι στιγμης ουτε στα ονειρα του...

ο ξανθοπουλος χτες εκτος των αστοχων σουτ ειναι ο λογος που ο ρης δεν εχασε 15 ποντους βζοντας 40-45 στην επιθεση

pan24
QUOTE (air_23 @ Oct 23 2016, 14:19 ) *
και περσυ που τους αφησε εχασε 2 φορες ο σουλης κι εχει οντως καλυτερους ελληνες..μαλιστα στο παλε τον καθαρισε ο ξανθοπουλος με 3 τριποντα στο τελευταιο δεκαλεπτο....γενικα δεν ειναι σοβαρη προπονητη επιλογη το κλεινω μεσα και κνω τον σταυρο μου ακομα κι οταν σ βγαινει


συ παιχνιδια που επαιζε ο σανικιτζε που ηταν ο δευτερος δημιουργος ειδα...αυτη ειναι η διαφορα μας στα επομενα ματς..το πε κι ο πριφτης χτες..αποκτησαμε προβλημα στην πασα χωρις τον γεωργιανο..και το κριοτερο οτι κανενας αμερικανος δεν δειχνει να εχει λιντερσιπ

Και ομως μια χαρα σοβαρη προπονητικη επιλογη ειναι οταν ο αντιπαλος εχει παικτες που χτιζουν
Και περσι οταν ο παναθηναικος ειχε στην ιδια πενταδα καλαθη,γκιστ,παβλοβιτς ετσι επαιζε ο αντιπαλος
Ειναι συνηθισμενη τακτικη να αφηνεις το σουτ σε παικτες που δεν το εχουν οπως στον καλαθη,στον ρουμπιο οταν ηταν στην μπαρτσελονα,στον σαδα,στον αντετοκουμπο στο ευρωμπασκετ κτλ
Το προβλημα ειναι οτι οταν τουλαχιστον οι 3 της 5αδας ειναι ασουτοι φυσιολογικα ο αντιπαλος θα κλεισει μεσα,θα σε παιξει ζωνη και θα χτισεις πολυκατοικια

QUOTE
ναι για πες μου που εχει παιξει ο λινος..στον καο και στην κηφισια περσυ ο παπαθεοδωρου τον εβαζε 5λεπτα..επισης ο ταιρελης στον παοκ εχει κανει χρονιες που ο λινος μεχρι στιγμης ουτε στα ονειρα του...

ο ξανθοπουλος χτες εκτος των αστοχων σουτ ειναι ο λογος που ο ρης δεν εχασε 15 ποντους βζοντας 40-45 στην επιθεση

Ουτε ο χρυσικοπουλος εχει παιξει σε καμια μεγαλη ομαδα
Αλλα και ο τσαιρελης στην μονη μεγαλη ομαδα που επαιξε(ολυμπιακος) ουσιαστικα δεν επαιξε
Οι περιφημες χρονιες του τσαιρελη στον παοκ ηταν πριν 2-3 χρονια
Δεν ειναι κακος παικτης αλλα δεν ειναι καλυτερος του μαργαριτη ή του χρυσικοπουλου
Ουτε ο ξανθοπουλος ειναι κακος παικτη,βοηθαει οπως λες τον αρη αλλα δεν τον λες με τιποτα καλυτερο του τσοχλα
Και αν εισαι ομαδα που στοχευει στην 3η θεση και εξαρτασαι απο τον ξανθοπουλο καπου υπαρχει προβλημα
air_23
QUOTE (pan24 @ Oct 23 2016, 14:26 ) *
Και ομως μια χαρα σοβαρη προπονητικη επιλογη ειναι οταν ο αντιπαλος εχει παικτες που χτιζουν
Και περσι οταν ο παναθηναικος ειχε στην ιδια πενταδα καλαθη,γκιστ,παβλοβιτς ετσι επαιζε ο αντιπαλος
Ειναι συνηθισμενη τακτικη να αφηνεις το σουτ σε παικτες που δεν το εχουν οπως στον καλαθη,στον ρουμπιο οταν ηταν στην μπαρτσελονα,στον σαδα,στον αντετοκουμπο στο ευρωμπασκετ κτλ
Το προβλημα ειναι οτι οταν τουλαχιστον οι 3 της 5αδας ειναι ασουτοι φυσιολογικα ο αντιπαλος θα κλεισει μεσα,θα σε παιξει ζωνη και θα χτισεις πολυκατοικια


Ουτε ο χρυσικοπουλος εχει παιξει σε καμια μεγαλη ομαδα
Αλλα και ο τσαιρελης στην μονη μεγαλη ομαδα που επαιξε(ολυμπιακος) ουσιαστικα δεν επαιξε
Οι περιφημες χρονιες του τσαιρελη στον παοκ ηταν πριν 2-3 χρονια
Δεν ειναι κακος παικτης αλλα δεν ειναι καλυτερος του μαργαριτη ή του χρυσικοπουλου
Ουτε ο ξανθοπουλος ειναι κακος παικτη,βοηθαει οπως λες τον αρη αλλα δεν τον λες με τιποτα καλυτερο του τσοχλα
Και αν εισαι ομαδα που στοχευει στην 3η θεση και εξαρτασαι απο τον ξανθοπουλο καπου υπαρχει προβλημα

ο αρης κι ο παοκ ειναι μικρες ομαδες που χει παιξει ο λινος και ο τσαιρελης δλδ....ε πριν 2-3 χρονια το λες σαν να ειναι αιωνας...και ο μαργαριτης 2-3 χρονια εχει να κανει πραγματικα καλες σεζον....

αν εξαρτασαι απο τον ξανθοπουλο προφανως εχεις προβλημα...το οτι ειναι καλυτερος του τσοχλα σε ολα εκτος απο το περιφερειακο σουτ ειναι αδιαμφισβητητο..ειδικα σε αμυνα καιδημιουργια ειναι η μερα με τη νυκτα..

επισης μην ξεχναμε οτι οι ελληνες του Αρη εινι οι ρολιστες...το προβλημα ειναι οτι οι ρολιστες πρεπει να κερδισουν γιατι οι αμερικανοι δεν εχουν δεσει...οποιοσδηποτε εκ των ξανθοπουλου-τσαιρελη-καβαδα-ζαρρα-μουρτου επαιζε βασικος ευκολα στον τωρινο παοκ οπως τον ειδα χτες..αντιθετως δεν νομιζω οτι ο λινος η ο γλυνιαδακης παρα το καλο τους χτεσινο παιχνιδι θα παιζανε στον φετινο Αρη
McRae
Ποιος Μουρτος θα επαιζε βασικος κιολας στον ΠΑΟΚ?Τι κακο ειναι αυτο στην Ελλαδα να αποθεωνουμε παικτες των 1.5 ποντων μ.ο επειδη παλευουν και παιζουν αμυνα,ενω στην επιθεση πετουν την μπαλα λες και ειναι χειροβομβιδα..ο Χρυσικοπουλος παιζει οσα λεπτα ο Μουρτος φετος και εχει βαλει τους οχταπλαστιους ποντους (40 vs..5)
pan24
QUOTE (air_23 @ Oct 23 2016, 14:36 ) *
ο αρης κι ο παοκ ειναι μικρες ομαδες που χει παιξει ο λινος και ο τσαιρελης δλδ....ε πριν 2-3 χρονια το λες σαν να ειναι αιωνας...και ο μαργαριτης 2-3 χρονια εχει να κανει πραγματικα καλες σεζον....

αν εξαρτασαι απο τον ξανθοπουλο προφανως εχεις προβλημα...το οτι ειναι καλυτερος του τσοχλα σε ολα εκτος απο το περιφερειακο σουτ ειναι αδιαμφισβητητο..ειδικα σε αμυνα καιδημιουργια ειναι η μερα με τη νυκτα..

επισης μην ξεχναμε οτι οι ελληνες του Αρη εινι οι ρολιστες...το προβλημα ειναι οτι οι ρολιστες πρεπει να κερδισουν γιατι οι αμερικανοι δεν εχουν δεσει...οποιοσδηποτε εκ των ξανθοπουλου-τσαιρελη-καβαδα-ζαρρα-μουρτου επαιζε βασικος ευκολα στον τωρινο παοκ οπως τον ειδα χτες..αντιθετως δεν νομιζω οτι ο λινος η ο γλυνιαδακης παρα το καλο τους χτεσινο παιχνιδι θα παιζανε στον φετινο Αρη

Μικρες σαν ιστορια δεν ειναι,μικρες αγωνιστικα σε σχεση με τις τοπ ομαδες ειτε ελλαδας ειτε ευρωπης ειναι και δεν το λεω με καμια διαθεση ελιτισμου
2-3 χρονια απο μονο του δεν ειναι πολυ αλλα ουσιαστικα εχει 2-3 χρονια να παιξει
Και στην τενεριφη και στον ολυμπιακο σε garbage time επαιζε
Ισχυει οτι και με τον παπανικολαου στον ολυμπιακο
Μπορει μετα απο καποιο καιρο να ξαναδεις τον τσαιρελη του 2013-2014,μπορει και οχι
Αυτη την στιγμη δυσκολα να τον βγαλει καλυτερο απο χρυσικοπουλο-μαργαριτη
Και ο μαργαριτης με βαση τα στατιστικα επρσι εκανε την αλυτερη του σεζον
Ξναθοπουλος-καββαδας επαιζαν βασικοι στον χτεσινο παοκ για τους αλλους δεν ξερω οπως ομως επαιζε βασικος στον χτεσινο αρη σιγουρα ο τσοχλας
SteelGandalf
Πάμε να συνεχίσουμε την συγκεκριμένη συζήτηση εδώ.

Στην συγκεκριμένη θεματική ενότητα, όποιος θέλει να τοποθετηθεί, καλό θα είναι να το κάνει μόνο για την συγκεκριμένη χθεσινή αναμέτρηση. wink.gif

Υ.Γ. Μετέφερα και μερικές από τις τοποθετήσεις σας που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εδώ.
SteelGandalf
Επιστρέφοντας στα του παιχνιδιού, παραθέτω και την χθεσινή συνέντευξη τύπου:

QUOTE(www.pressaris.gr - 22/10/2016)
Η συνέντευξη Τύπου σε ζωντανή μετάδοση (live streaming)

Το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα. Παρακολουθείστε στα επόμενα λεπτά ζωντανά την συνέντευξη Τύπου των προπονητών και των παικτών μέσα από το κανάλι της ΚΑΕ στο YouTube.


ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ Live η συνέντευξη τύπου


Από την συνέντευξη τύπου κρατώ δύο πράγματα.

1ον Τα εγκώμια από τον παίχτη του Π.Α.Ο.Κ. αλλά κυρίως από τον προπονητή του, τον κύριο Μαρκόπουλο, για τον κόσμο του Άρη και για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε κι εχθές

και

2ον Την τοποθέτηση του κυρίου Πρίφτη για τις επικείμενες αλλαγές στο ρόστερ.

Υ.Γ. Σε προηγούμενη μου τοποθέτηση, ενημέρωσα και τις λεπτομέρειες του αγώνα, για όποιον ενδιαφέρεται,.
air_23
QUOTE (McRae @ Oct 23 2016, 14:42 ) *
Ποιος Μουρτος θα επαιζε βασικος κιολας στον ΠΑΟΚ?Τι κακο ειναι αυτο στην Ελλαδα να αποθεωνουμε παικτες των 1.5 ποντων μ.ο επειδη παλευουν και παιζουν αμυνα,ενω στην επιθεση πετουν την μπαλα λες και ειναι χειροβομβιδα..ο Χρυσικοπουλος παιζει οσα λεπτα ο Μουρτος φετος και εχει βαλει τους οχταπλαστιους ποντους (40 vs..5)

οτι ο μουρτος ειναι κακος λογω του καου Αρη γενικοτερα φετος δεν αναιρει την περσινη σεζον του....σεζον που ακομα ο λινος δεν εχει δει ουτε στον υπνο του σε τετοιο επιπεδο

QUOTE (SteelGandalf @ Oct 23 2016, 21:30 ) *
Επιστρέφοντας στα του παιχνιδιού, παραθέτω και την χθεσινή συνέντευξη τύπου:



Από την συνέντευξη τύπου κρατώ δύο πράγματα.

1ον Τα εγκώμια από τον παίχτη του Π.Α.Ο.Κ. αλλά κυρίως από τον προπονητή του, τον κύριο Μαρκόπουλο, για τον κόσμο του Άρη και για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε κι εχθές

και

2ον Την τοποθέτηση του κυρίου Πρίφτη για τις επικείμενες αλλαγές στο ρόστερ.

Υ.Γ. Σε προηγούμενη μου τοποθέτηση, ενημέρωσα και τις λεπτομέρειες του αγώνα, για όποιον ενδιαφέρεται,.

παλι καλα που εκανε τετοιες δηλωσεις ο σουλης γιατι ασπρομαυροι δηθεν δημοσιογραφοι μιλησαν για ζουγκλα χτες στο παλε
SteelGandalf
Πραγματικά φέτος και ο Μούρτος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Υποτίθεται πως ως αρχηγός θα μπορούσε να προσφέρει την βοήθεια και στους νεοφερμένους, ώστε να μπουν πιο γρήγορα στο κλίμα, αλλά για την ώρα δεν μπορεί να βοηθήσει καν τον εαυτό του. Πολύ πεσμένος ψυχολογικά. Εχθές φαινόταν φοβισμένος, άτολμος και γενικά σε κακή κατάσταση.

Με αυτά τα δεδομένα, πως είναι δυνατό να μην νιώθουν και οι νέοι ανάλογη και περισσότερη πίεση...

Δεν ξέρω τι να πω. Μάλλον φταίει το ταβάνι!!!

Υ.Γ. Ο Σούλης είναι κύριος.-
Dwyane ''the flash'' Wade
https://www.youtube.com/watch?v=aa3AVKciUJ8

Ολόκληρο το ντέρμπι εδώ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.