Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποια ομαδα θα εχει τη μεγαλυτερη προοδο-βελτιωση
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
a bullet for your head
Ποιες απ τις ομαδες που ειχαν στη σεζον που μας περασε,αρνητικο συντελεστη νικων-ηττων,θα παρουσιασουν τη μεγαλυτερη προοδο-βελτιωση,στη σεζον 2010-11?
ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
a bullet for your head
Η ψηφος που εριξα ηταν 4πλη:

-Νικς.Εφυγε πολυς κοσμος το καλοκαιρι,ομως οι προσθηκες των Αμαρε-Φελτον-Ραντολφ-Αζουμπουικε ειναι ικανες για να φερουν οι Νικς θετικο προσημο & να μπουν στα πλει-οφς.
Ο Αμαρε ειναι ο σουπερ-σταρ που ελειπε,ενω & η παλιοτερη συνεργασια του με τον Ντ'Αντονι ηταν επιτυχημενη.
Ειναι ευκαιρια-προκληση γι'αυτον,το να ενισχυσει ακομη περισσοτερο το στατους του,χωρις τη παρουσια του μεγαλου Στηβ Νας.
Κατ'εμε ενδιαφερον θα εχει το πως θα ανταποκριθει ο Φελτον..
Σε ενα αλλο poll που ανοιξα,τον εχω μεσ'στους υποψηφιους για break out year(μαζι με τον Ραντολφ),παρολο που εχει βγαλει παλιοτερα σεζον με περιπου 14π,7.5ασ...
Νομιζω οτι το up tempo παιχνιδι θα τον ευνοησει για να βγαλει καλυτερα νουμερα & να ξεδιπλωσει περισσοτερο το ταλεντο,απ'οτι με την φιλοσοφια του κοουτς Μπραουν..
Οι Νικς μπορει να εδωσαν τον Ντειβιντ Λι στους Ουωριορς,πηραν ομως εναν παικτη με μεγαλυτερο ισως ταλεντο & potential...τον Αντονι Ραντολφ.
Ο κοουτς Νελσον δεν αξιοποιησε οπως θα επρεπε τον Ραντολφ,ο Ντ'Αντονι ομως δεν νομιζω οτι θα πραξει αναλογα..
Παντως για να γινει αυτο,θα πρεπει ο Αμαρε να παιξει περισσοτερο στη θεση του C,οπως οταν ηταν ο Ντ'Αντονι στους Σανς.
Και σε ολα αυτα θα πρεπει να συνυπολογισουμε τον εναν χρονο εμπειριας που εβαλε στην πλατη του ο Γκαλιναρι,συν οτι & ο καινουργιος κορμος δεν φαινεται & ασχημος(Τσαντλερ,Τουριαφ,Ουωκερ,Νταγκλας,Μ
ζγκοφ)..

-Σιξερς.Η τυχη τους χαμογελασε στο ντραφτ,παιρνοντας τον πολυ ταλαντουχο & πολυδιαστατο Ιβαν Τερνερ.
Μεσω trade πηραν & τους Νοτσιονι,Χως,ενω προσθεσαν εμπειρια & αμυντικες ικανοτητες στην φροντ λαιν τους,αποκτωντας τον Μπατι.
Οι Ουιλλιαμς-Χολιντει,δειχνουν να συνθετουν ενα πολυ καλο & νεανικο διδυμο στο PG,ο Ιγκουονταλλα ειναι ο σουπερ σταρ της ομαδας,ενω & το υπολοιπο σαπορτινγκ καστ με τους Γιανγκ,Μπραντ,Σπειτς,Γκριν,Καπονο,ΜικςΣμιθ δειχνει ικανο αν μη τι αλλο.
Επισης η προσληψη του Νταγκ Κολλινς θα λειτουργησει θετικα.
Εκτιμω πως & οι Σιξερς θα προκριθουν στα πλει-οφς...

-Νετς.Η 3η ανατολικη ομαδα που ψηφισα...
Δεν θα προκριθουν στα πλει-οφς,ομως πιστευω πως θα διπλασιασουν τουλαχιστον τις νικες τους.
Δεν κατορθωσαν να προσελκυσουν καποιο πολυ πρωτοκλασσατο ονομα στην φετινη αγορα των free agent...
Ωστοσο απεκτησαν καποιους καλους & χρησιμους παικτες που θα βοηθησουν αμεσα,συν οτι & οι φετινοι ρουκις,κρινονται ως πολυ καλες προσθηκες.
Η προσληψη του Ειβερι Τζονσον ειναι η καλυτερη δυνατη που θα μπορουσαν να κανουν οι Νετς & τον θεωρω ικανο & καταλληλο,για να τους οδηγησει σταδιακα σε καλυτερες μερες..

-Τιμπεργουλφς.Η μοναδικη δυτικη ομαδα που ψηφισα...
Νομιζω οτι & φετος θα γινει χαμος στη δυση & οτι ο ανταγωνισμος ισως & να ειναι υψηλοτερος...
Εκτιμω οτι απ τις ομαδες που ειχαν αρνητικα ρεκορ περσι,καμια δεν θα μπορεσει να προκριθει στα πλει-οφς(οπως για π.χ. τα καταφεραν οι Θαντερ,με την εκπληκτικη τους πορεια.)..
Τους Τιμπεργουλφς ομως,τους εχω ικανους για +10 νικες...
Αν εξαιρεσουμε για μια ακομη φορα το ντραφτ... rolleyes.gif ...ο Καν δεν τα πηγε & ασχημα στα trade..
Οι Μπισλει & Ουεμπστερ,ειναι πολυ καλοι παικτες & ενδεχομενως να κινηθουν προς break out year..
Ο Ουες Τζονσον ειναι πολυ ταλαντουχος,η φροντ λαιν ενισχυθηκε & με τις προσθηκη του Πεκοβιτς,ο αναγεννημενος Μιλισιτς ανανεωσε,ο Ριντναουρ ειναι ποιοτικο PG & γενικα υπαρχει ταλεντο & βαθος σ'ολες τις θεσεις & μενει να δουμε πως ο Ραμπις θα στησει την ομαδα & θα φτιαξει την ιδανικη χημεια.
JR_Swish
Ψήφισα Νικς,Τίμπεργουλφς,Νετς και Κινγκς!
Τους Νικς επειδή βελτίωσαν αρκετά το ρόστερ τους και ενδεχομένως να το βελτιώσουν κιάλλο!
Έχω την εντύπωση ότι θα μπούνε playoffs και υπολογίζω να καταφέρουν να κάνουν 40-42 νίκες!

Τους Τίμπεργουλφς και τους Νετς καθώς τα περσινα τραγικά ρεκόρ νικών τους 15 και 12 σίγουρα θα βελτιωθούν κατα πολύ καθώς ενισχύθηκηκαν κι αυτοί κατα πολύ ιδαιτέρως η Μινεσότα!

Κ τους Κινγκς τους οποίους τους περιμένω αρκετά δυνατούς φέτος μετά και τις προσθήκες Ντάλεμπερτ και Κάζινς!Δε νομίζω να καταφέρουν να μπουν playoffs αλλά θα είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα!
a bullet for your head
QUOTE(redasterix7 @ Aug 5 2010, 12:50 ) *
Κ τους Κινγκς τους οποίους τους περιμένω αρκετά δυνατούς φέτος μετά και τις προσθήκες Ντάλεμπερτ και Κάζινς!Δε νομίζω να καταφέρουν να μπουν playoffs αλλά θα είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα!

Οι Νταλεμπερτ-Καζινς-Τομπσον-Λαντρι-Ουαιτσαιντ συνθετουν αν μη τι αλλο,μια πολυ δυνατη,αθλητικη & αμυντικη φροντ-λαιν,η οποια θα δωσει τη δυνατοτητα στους Κινγκς(στον Ουεστφαλ),να ανοιξουν περισσοτερο το γκαζι στην επιθεση.
Ο Ταιρικ Εβανς ειναι ανερχομενος,το σαπορτινγκ καστ καλο,αλλα μου φαινεται οτι λειπει ενα ακομη υπερταλαντουχο λοτερι πικ απ το παζλ,για να γινουν οι νεοι Θαντερ.
Johnaros
Στα γρήγορα.
Οι ομάδες που ψήφισα, +τους Νετς που θεωρώ εκτός συναγωνισμού, με την έννοια ότι δεν πάει πιο κάτω, θεωρώ ότι θα προσθέσουν 10 νίκες στο ρεκόρ τους.

Η Μινεσότα πήρε 2 πολύ καλούς νέους παίκτες στα πρόσωπα τον Μπίσλι-Γουέμπστερ, με την προοπτική να έχουν breakout year. Προσπαθεί να συνθέσει μια δυνατή φροντ-λάιν, έστω και με αμφισβητήσιμης αξίας παίκτες (στο χέρι τους να αποδείξουν το αντίθετο) ενώ ενισχύθηκε και στο 1 με έναν έμπειρο παίκτη όπως ο Ρίντναουρ.
Τα πλέι-οφ είναι μακριά ακόμη αλλά νομίζω ότι οι 25-27 νίκες είναι πάτωμα γι' αυτή την ομάδα.

Οι Ουίζαρντς από την άλλη, στην περίπτωση που ο Σόντερς καταφέρει να χωρέσει Ουόλ και Αρίνας στην 5άδα, δίνοντας στον 2ο εκτελεστικό ρόλο, και "παίρνοντας" του τη μπάλα από τα χερια, θα έχει μια πολύ αξιόμαχη και νεανική ομάδα, με αξιοπρεπές βάθος στους κοντούς. Ευχή και κατάρα το ότι πολλοί παίκτες έχουν πολλά να αποδείξουν (Μπλάτς, Μαγκί κυρίως, αλλά φυσικά και οι ρούκις, ο Χάουαρντ ακόμα και ο Αρίνας, θα θέλει να δείξει ότι είναι ακόμα force to be reckoned). Σε πρώτη φάση θα φτάσουν σίγουρα τις 36-38 νίκες, και γιατί όχι τα πλέι οφ (αν και θα είναι έκπληξη πρώτου μεγέθους), αν οι ψηλοί σταθούν σε υψηλό επίπεδο και μείνουν μακριά από τραυματισμούς.

Βελτίωση περιμένω και από τους Κλίπερς, που φέτος θα έχουν και τον Γκρίφιν έτοιμο. Από τον Αμινού δεν περιμένω πολλά, αλλά οψώμεθα.

Τέλος οι Νικς από φέτος ακόμα έχουν ένα νεανικό και αξιόμαχο σύνολο. Πολλά θα κρίνει η απόδωση του Φέλτον. Σε περίπτωση που βγάλει μάτια ίσως να κυνηγήσουν μόνο τον Μέλο του χρόνου.
HLR CENATION
Ψηφησα Ουασιγτον,Κλιππερς,Νετς...


Τους δυο πρωτους με το σκεπτικο οτι φετος εχουν ολες τις δυνατοτητες να πραγματοποιησουν καλη πορεια με προοπτικη πλει οφ κ ακομα παρα περα ενω το Νιου Τζερσει με την λογικη του οταν εχεις πιασει πατο δεν υπαρχει παρακατω..


Η Ουασιγκτον ειναι πρωτα απ ολα μια ομαδα που διαθετει πολυ καλο προπονητη.Ο Σοντερς αποτελει εγγυηση οτι θα δεσει καλα τους παλιους με τους νεους κ θα μοιρασει καλα τους ρολους.

Τωρα τα γκαρντ της Ουασιγκτον ειναι απο τις καλυτερα στην Ανατολη...Γουολ-Αρινας,Γουολ-Χαινριχ,Αρινας-Χαινριχ συνθετουν ενα φοβερο διδυμο στα γκαρντ που στην καλη τους μπορουν να κανουν τη ζημια σε οποιαδηποτε ομαδα.

Στους φοργουορντ ειναι πληρεις με Χαουαρντ κ Θορντον με ερωτηματικο το αν αντεξουν τα γονατα του πρωτου.Αρνητικο μονο οτι κ οι δυο δεν ειναι καλοι σουτερ.Αλλα κ οι δυο μπορουν να αποτελεσουν τον ακρογωνιαιο λιθο στην αμυνα.

Ερωτηματικο της φετινης Ουασιγκτον αποτελει η γραμμη ψηλων.Νομιζω οτι οπωσδηποτε θελανε ακομα ενα ψηλο να πλαισωσει τον Μακγκι.Ο Ομπερτο δεν αντεχει πλεων,ο κινεζος δεν με πειθει οτι μπορει να γινει καλος παικτης ενω κ ο Μπλατσε ειναι ενας απλως συμπληρωματικος παικτης.

Εκτιμηση μου ειναι οτι η Ουασιγτον θα μπει εστω κ απο το παραθυρο στα πλει οφ με ταβανι την 6η θεση.


Για τους Clippers φετος νομιζω οτι εχουν ολες τις δυνατοτητες να ποιασουν ποσοστο πανω απο το 50 %...

Μιλαμε για μια ομαδα με αστειρευτο ταλεντο,που αμα δεν αντιμετωπισει προβληματα τραυματισμων μπορει να σταθει ανταγωνιστηκα απεναντι σε οποιαδηποτε ομαδα του ΝΒΑ.

Στα γκαρντ ειναι πληρεις με Μπαρρον,Φου που συνθετους ενα πολυ καλο διδυμο.Στο δυο ο Γκορντον εχει ολα τα φωντα για να εξελιχθει σε σουπερ σταρ του nba.

Ερωτηματικο για το μεχρι που μπορει να φτασει αυτη η ομαδα αποτελει η θεση 3.Αν ο Γκομεζ που απο οτι διαβαζω θα ειναι 5αδατος καταφερει να δεσει με την υπολοιπη ομαδα εχει καλως.Αλλα νομιζω οτι αυτη η θεση μπορει να αποτελεσει μαυρη τρυπα της ομαδας εκτος αμα παει σε λυση Μπατλερ.

Η γραμμη ψηλων των Κλιππερς μπορει να κοιταξει στα ματια τους κορυφαιους ψηλους των υπολοιπων ομαδων.Οι Γριφφιν-κειμαν μπορει να εκτοξευσουν αυτη την ομαδα.

Ερωτηματικο το αν ο Ντελ νεγκρο μπορει να διαχειριστει ενα τοσο ποιοτικο ροστερ.

Εκτιμηση μου οτι στην χειροτερη 6αδα.

Για τους Νετς αποκλειω να πανε χειροτερα απο περυσι,σιγουρα ξεκινανε με καλυρες προοπτηκες αλλα κ παλι το ροστερ τους ειναι περιορισενων δυνατοτητων.Απλα καλυτεροι απο περυσι...Στα συν τους οτι ξεκινανε τη νεα προσπαθει με εγγυητη για μια καλη πορεια τα επομενα χρονια τον πολυ καλο προπονητη που επελεξαν.
nikolas12
Ψηφισα Κλιπερς,Νικς,Σιξερς,Ουιζαρντς.

1.Για τους Κλιπερς επιστρεφει ο Μπλεικ Γκριφιν που ειναι πολυ καλος παικτης και λογικα θα δεσει με τον Καμαν σαν ψηλοι αλλα και θα συνεργαζεται και με τον Μπαρον Ντειβις.

2.Οι Νικς φαινεται να βρισκουν τον Μεσσια στο προσωπο του Αμαρε ενω πηραν και τον Ραντολφ.Επισης οπως ειπε και a bullet for your head μπορει να δημιουργηθει γονιμη συνεργασια D'Antoni με Αμαρε αφου ειχαν συνεργαστει και παλιοτερα.Δε νομιζω βεβαια να μπουν πλει-οφ αλλα σιγουρα θα τερματισουν λιγο πιο κατω.

3.Σιξερς:Εχουν ενα καλο και γεματο ροστερ,ενω πηραν και τον Turner απο το draft και ισως καταφερουν να περασουν πλει-οφ.

4.Ουιζαρντς:Οι Ουιζαρντς δε νομιζω να μπουn στα πλει-οφ αλλα σιγουρα θα τους ανεβασει η παρουσια του Wall και του Hinrich στη θεση 1 και με την επιστροφη του Αρινας(που δεν προκειται να ξαναπαει σε all-star επιπεδο αλλα σιγουρα θα δωσει βοηθειες) στο 2 οι Ουιζαρντς ΙΣΩΣ καταφερουν να ανεβασουν τις νικες τους.
a bullet for your head
QUOTE(laclippers @ Aug 5 2010, 15:04 ) *
Για τους Clippers φετος νομιζω οτι εχουν ολες τις δυνατοτητες να ποιασουν ποσοστο πανω απο το 50 %...

Ερωτηματικο το αν ο Ντελ νεγκρο μπορει να διαχειριστει ενα τοσο ποιοτικο ροστερ.

Εκτιμηση μου οτι στην χειροτερη 6αδα.

Για τους Νετς αποκλειω να πανε χειροτερα απο περυσι,σιγουρα ξεκινανε με καλυρες προοπτηκες αλλα κ παλι το ροστερ τους ειναι περιορισενων δυνατοτητων.Απλα καλυτεροι απο περυσι...Στα συν τους οτι ξεκινανε τη νεα προσπαθει με εγγυητη για μια καλη πορεια τα επομενα χρονια τον πολυ καλο προπονητη που επελεξαν.

Εγω το βλεπω πολυ δυσκολο να μπουν οι Κλιπερς στην 6αδα & να πιασουν πανω απο 50%.
Και φετος ο ανταγωνισμος θα ειναι πολυ υψηλος,με πολλες δυνατες ομαδες να ξεχωριζουν τοσο για τις υψηλοτερες θεσεις,οσο & για ενα πλασαρισμα στην 8αδα.
Με τα εως τωρα δεδομενα,βλεπω τους Κλιπερς περιπου στις 35-37 νικες & να πλασαρονται στην καλυτερη περιπτωση 10αδα.
Δεν νομιζω οτι ο Ντελ Νεγκρο αποτελει το ερωτηματικο,η' θα αποτελεσει τον βασικο υπαιτιο,μιας ενδεχομενης μη εισοδου των Κλιπερς στα πλει-οφς.
Στο Σικαγο διαχειριστηκε με επιτυχια ενα νεανικο & ταλαντουχο συνολο & το ιδιο θα κληθει να κανει & στο Λ.Α. με τους Κλιπερς.
Αυτο το οποιο εσυ εκτιμας για φετος(πανω απο 50% & εισοδο στα πλει-οφς),εγω το βλεπω πιο εφικτο να γινει του χρονου(σεζον 2011-12).
Τους Νετς,μετα & τη χθεσινη προσθηκη του Μερφι,τους εχω αρκετα ικανους για 30 νικες & πλασαρισμα στην 12αδα

QUOTE(hip-hop @ Aug 7 2010, 19:50 ) *
2.Οι Νικς φαινεται να βρισκουν τον Μεσσια στο προσωπο του Αμαρε ενω πηραν και τον Ραντολφ.Επισης οπως ειπε και a bullet for your head μπορει να δημιουργηθει γονιμη συνεργασια D'Antoni με Αμαρε αφου ειχαν συνεργαστει και παλιοτερα.Δε νομιζω βεβαια να μπουν πλει-οφ αλλα σιγουρα θα τερματισουν λιγο πιο κατω.

3.Σιξερς:Εχουν ενα καλο και γεματο ροστερ,ενω πηραν και τον Turner απο το draft και ισως καταφερουν να περασουν πλει-οφ.

Παρολο που οι Πεισερς προχωρησαν σε μια πολυ σημαντικη προσθηκη,αυτη του Κολλισον & παρα το γεγονος οτι & οι Ουιζαρντς θα παρουσιαστουν ανανεωμενοι & ενισχυμενοι,θα επιμεινω στην αρχικη μου εκτιμηση,οτι τις θεσεις 7 & 8 θα τις τσιμπησουν οι Σιξερς & οι Νικς(η' αντιστροφα...γιατι οι πρωτες 6 θεσεις ειναι ηδη καπαρωμενες)..
Πιστευω μαλιστα,πως ενω περσι οι Μπουλς χρειαστηκαν 41 νικες για να προκριθουν στα πλει-οφς,στην σεζον που μας ερχεται,γυρω στις 36-37 νικες θα ειναι αρκετες τελικα...
koutsou10
φαινομενικα την μεγαλυτερη βελτιωση λογικα θα την εχει το νιου τζερσει,μετα απο μια καταστροφικη περσινη χρονια...
μετα οι επομενς ομαδες που θα βελτιωσουν το ρεκορ τους κατα σειρα ειναι κατα την γνωμη μου νεα υορκη,ουασινγκτον κ κλιπερς...μετα κ οι σφηκες μετα τις ανταλλαγες φανηκαν να βελτιωθηκαν λιγο κ νομιζω πως θα κανουν κ αλλες κινησεις ουσιας...

Υ.Γ οι 76ερς δεν νομιζω να βελτιωθουν κ πολυ,αντε το πολυ πολυ να φτασουν τις 32-33 νικες,δεν εχουν παιχτες ηγετες κ ο ρουκι τους μπορει να ειναι πολυ καλος αλλα οχι απο φετος,δεν θα κανει την διαφορα...
giannis_mg
Noμιζω πως οι Πιστονς θα ειναι η εκπληξη της Ανατολης.Κανεις δεν τους υπολογιζει πολυ αλλα με την προσθηκη ενος υγιη Τ-ΜΑΚ και με μια πιθανη ανταλλαγη του Πρινς με εναν πολυ καλο ψηλο νομιζω πως πανε για πολυ μεγαλα πραγματα.Εχουν εξαιρετικο ροστερ...Τωρα απ'την αλλη ευχη ολων μας ειναι να δουμε μια δυνατη Νεα Υορκη πραγμα που λογικα θα συμβει και αλλη μια εκπληξη θα ελεγα οτι μπορει να ειναι και Χορνετς(με την χθεσινη ανταλλαγη) μαζι με τους Κλιππερς(νομιζω πρεπει να μπουνε στα play-off φετος με εναν υγιη Griffin και εναν καλο Βαρονο,δεν εχω παρακολουθησει καθολου και τον ρουκι που πηραν στο 3 ωστε να ειχα γνωμη ποσο μπορει να βοηθησει) ,αυτοι που θεωρω θα πιασουν τον απολυτο πατο και πανε καθοδον για νο1 Ντραφτ του χρονου ειναι οι Ραπτορς,πολυ απλα ΑΘΛΙΟ ροστερ
a bullet for your head
QUOTE(koutsou10 @ Aug 12 2010, 14:19 ) *
Υ.Γ οι 76ερς δεν νομιζω να βελτιωθουν κ πολυ,αντε το πολυ πολυ να φτασουν τις 32-33 νικες,δεν εχουν παιχτες ηγετες κ ο ρουκι τους μπορει να ειναι πολυ καλος αλλα οχι απο φετος,δεν θα κανει την διαφορα...

Περσι τους στοιχισε κυριως η φυγη του Μιλλερ & η αναληψη των προπονητικων καθηκοντων απ τον Εντι Τζορνταν(μου φαινεται οτι το ειχα τονισει αυτο,περσι,τετοια εποχη).
Ο Λου Ουιλλιαμς ξεκινησε καλα,αλλα τραυματιστηκε & εκαναν το ''πειραμα'' με τον Αιβερσον,που δεν τους βγηκε..
Φετος στη θεση του PG θα ειναι σε καλυτερη κατασταση,καθως εκτος του Ουιλλιαμς,πηρε εμπειριες & ο ταλαντουχος Τ.Ρ.Χολιντει.
Ο Ιβαν Τερνερ ειναι ενα εκπληκτικο πολυ-εργαλειο & θα δεσει πολυ καλα τη περιφειακη 3πλετα,μαζι με τους Ουιλλιαμς-Ιγκουονταλλα.
Οι Νοτσιονι-Χως-Μπατι θα βοηθησουν & γενικα βλεπω εναν καλο κορμο παικτων.
Και σ'ολα αυτα,πιστευω οτι ο Νταγκ Κολλινς θα διαχειριστει καλα το υλικο που εχει στα χερια του.

QUOTE(Giannis_23 @ Aug 12 2010, 14:27 ) *
αυτοι που θεωρω θα πιασουν τον απολυτο πατο και πανε καθοδον για νο1 Ντραφτ του χρονου ειναι οι Ραπτορς,πολυ απλα ΑΘΛΙΟ ροστερ

Οτι θα παρουσιασουν πτωση,αυτο ειναι σιγουρο.
Δεν νομιζω ομως οτι θα κανουν & το χειροτερο ρεκορ,η' τουλαχιστον θα κονταροκτυπηθουν με τους Γουλφς.
Πτωση θα εχουν & οι Καβαλιερς.
Σαν αρνητικη εκπληξη βλεπω τους Μπομπκατς,ενω & οι Ναγκετς με προβληματιζουν αρκετα.
Αν ο Καρμελο παιξει εγωιστικα & εκτος ομαδικου πνευματος,στη λογικη οτι θα την κανει,εαν ο κοουτς Καρλ εξακολουθησει να ταλαιπωρειται & εαν οι ψηλοι αντιμετωπισουν & παλι προβληματα τραυματισμων,τοτε δεν τους βλεπω & πολυ καλα.
giannis_mg
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 12 2010, 13:46 ) *
Οτι θα παρουσιασουν πτωση,αυτο ειναι σιγουρο.
Δεν νομιζω ομως οτι θα κανουν & το χειροτερο ρεκορ,η' τουλαχιστον θα κονταροκτυπηθουν με τους Γουλφς.
Πτωση θα εχουν & οι Καβαλιερς.
Σαν αρνητικη εκπληξη βλεπω τους Μπομπκατς.


Οι Γουλφς νομιζω παντως πως δε θα παλεψουν για το χειροτερο ρεκορ,πιστευω πως θα τερματισουν καπου 11-12 στην Δυση.Οι Καβαλιερς σιγουρα θα πεσουν αλλα εχουν 2 παιχτες(Μο-Τζειμσον)που νομιζω μπορουν να σωσουν λιγο τη κατασταση οι Ραπτορς κατεβαινουν με ηγετη Μπαρνιανι και Μπαρμποσα.Σιγουρα το επιπεδο της Ανατολης εχει ανεβει επικυνδινα και οι Μπομπκατς θα συμφωνησω οτι εχουν μεινει πισω(μετα και την αποχωρηρη του Φελτον)...
Για Ναγκετς σιγουρα εχουν τρομερο πραγματικα υλικο(μετα τη προσθηκη και Χαρινγκτον) αλλα αν συνεχιζει να παιζει ο καθενας για τα νουμερα του(-Μπιλαπς)τοτε δεν πανε πουθενα αν παλι συμμορφωθουν και παιξουν σαν ομαδα(δυσκολο αλλα....) τοτε πανε για πολυ μεγαλα πραγματα
a bullet for your head
QUOTE(Giannis_23 @ Aug 12 2010, 14:52 ) *
Οι Γουλφς νομιζω παντως πως δε θα παλεψουν για το χειροτερο ρεκορ,πιστευω πως θα τερματισουν καπου 11-12 στην Δυση.

No way... rolleyes.gif
Προσωπικα τους βλεπω & παλι στην τελευταια θεση της δυσης,αλλα με +8-10 νικες σε σχεση με περσι..
giannis_mg
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 12 2010, 13:58 ) *
No way... rolleyes.gif
Προσωπικα τους βλεπω & παλι στην τελευταια θεση της δυσης,αλλα με +8-10 νικες σε σχεση με περσι..

Με το υπαρχον ροστερ ναι αλλα εγω πιστευω πως ο Καν ετοιμαζει ανταλλαγη και μαλιστα καλη,αυτο το ροστερ δεν μου καθεται με τιποτα οτι μπορει να μεινει ετσι οπως ειναι.Νομιζω πως δε θα τον χαλαγε ο Τζος Σμιθ(δεν ξερω βεβαια αλλα μπορεις να το πεις και εμπνευση biggrin.gif ) και οι Κλιππερς αμα καταφερουν να παρουν τον Iguodala(πριν αρκετες μερες ειχε ακουστει τωρα δεν ξερω αν εξακολουθει να τους ενδιαφερει)τοτε φτιαχνουν πολυ καλη ομαδα αν και δε τον βλεπω να γινεται...
HLR CENATION
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 12 2010, 08:59 ) *
Εγω το βλεπω πολυ δυσκολο να μπουν οι Κλιπερς στην 6αδα & να πιασουν πανω απο 50%.
Και φετος ο ανταγωνισμος θα ειναι πολυ υψηλος,με πολλες δυνατες ομαδες να ξεχωριζουν τοσο για τις υψηλοτερες θεσεις,οσο & για ενα πλασαρισμα στην 8αδα.
Με τα εως τωρα δεδομενα,βλεπω τους Κλιπερς περιπου στις 35-37 νικες & να πλασαρονται στην καλυτερη περιπτωση 10αδα.
Δεν νομιζω οτι ο Ντελ Νεγκρο αποτελει το ερωτηματικο,η' θα αποτελεσει τον βασικο υπαιτιο,μιας ενδεχομενης μη εισοδου των Κλιπερς στα πλει-οφς.
Στο Σικαγο διαχειριστηκε με επιτυχια ενα νεανικο & ταλαντουχο συνολο & το ιδιο θα κληθει να κανει & στο Λ.Α. με τους Κλιπερς.
Αυτο το οποιο εσυ εκτιμας για φετος(πανω απο 50% & εισοδο στα πλει-οφς),εγω το βλεπω πιο εφικτο να γινει του χρονου(σεζον 2011-12).


Με εξαιρεση παντως τα καυτα φαβορι Λεικερς,Ντενβερ,Νταλας απο πισω δεν υπαρχει καποια ομαδα που να βαλεις τα χερια σου στην φωτια να πεις οτι εχουν μεγαλυτερο ταλεντο απο τους Κλιπερς.Ακομα κ οι Θαντερ που εκαν το μπαμ περυσι δεν βλεπω γιατι εχουν καλυτερο υλικο.Ενταξη εχουν εναν αποδεδειγμενα ολ σταρ επιπεδου παικτη κ ενα θαυμασιο πλει μεικερ αλλα στη σουμα δεν νομιζω να ειναι καλυτεροι.Οτι ειναι ποιο ομαδα εως τωρα βεβαιως αλλα αμα τους δεσει ο Ντελ Νεγκρο τοτε αλλαζουν οι ισορροπιες.
a bullet for your head
QUOTE(Giannis_23 @ Aug 12 2010, 15:01 ) *
Με το υπαρχον ροστερ ναι αλλα εγω πιστευω πως ο Καν ετοιμαζει ανταλλαγη και μαλιστα καλη,αυτο το ροστερ δεν μου καθεται με τιποτα οτι μπορει να μεινει ετσι οπως ειναι.Νομιζω πως δε θα τον χαλαγε ο Τζος Σμιθ(δεν ξερω βεβαια αλλα μπορεις να το πεις και εμπνευση biggrin.gif )

Εγω πιστευω πως το φετινο ροστερ ειναι καλο,πολυ ταλαντουχο & σιγουρα πιο ισορροπημενο.
Νομιζω οτι ηρθε η ωρα για τον Ραμπις,για να αποδειξει καποια πραγματακια...να διαχειριστει δηλαδη σωστα το ροστερ του & να πετυχει μια καλη αυξηση νικων(να φτασει τις 23-25 νικες)..
HLR CENATION
QUOTE(Giannis_23 @ Aug 12 2010, 14:52 ) *
Οι Γουλφς νομιζω παντως πως δε θα παλεψουν για το χειροτερο ρεκορ,πιστευω πως θα τερματισουν καπου 11-12 στην Δυση.Οι Καβαλιερς σιγουρα θα πεσουν αλλα εχουν 2 παιχτες(Μο-Τζειμσον)που νομιζω μπορουν να σωσουν λιγο τη κατασταση



Εκτιμω οτι οι Καβαλιερς θα αντιμετωπισουν μεγαλο προβλημα οσον αφορα την εισοδο τους στα πλει οφ...

φοβαμαι οτι θα καταληξουν στις μιζερες πριν τον Λεμπρον χρονιες..
giannis_mg
QUOTE(laclippers @ Aug 12 2010, 15:06 ) *
Εκτιμω οτι οι Καβαλιερς θα αντιμετωπισουν μεγαλο προβλημα οσον αφορα την εισοδο τους στα πλει οφ...

φοβαμαι οτι θα καταληξουν στις μιζερες πριν τον Λεμπρον χρονιες..

Εγω πιστευω πως πολυ δυσκολα(με τιποτα) θα μπουν στα play-off και θα παλεψουν με Ραπτορς για τη τελευταια θεση της Ανατολης...Στα ματια μου οι Καβς μπαινουν σε χρονιες ριζικης ανοικοδομησης ουσιαστικα γινεται η ομαδα προ-Λεμπρον που παλευε να μην τερματισει τελευταια με maximum 20-25 νικες(και πολλες λεω).

Πως τα φερνει η ζωη μεσα σε λιγους μηνες παντως...
HLR CENATION
Predicted standings for Western Conference: 2010-11

1
Los Angeles Lakers 58 24 .707 57 25 .695
The heavyweight champs have given us a True Hollywood Story of classic characters: the loner hero, the European intellectual, the wise old cap'n, the Queensbridge kid, the loopy lefty, the young star on the make, the eccentric owner and his family, and the Zen Master. Oh yeah, they're pretty good at basketball, too.

2
*Oklahoma City Thunder 52 30 .634 50 32 .610
Is this the same team that stood 1-16 just 20 months ago? Yes, and it's the same team that put a serious scare in the champs in Round 1. In what could be a wild Western scramble for second, our panel gives the Thunder 0.21 wins more than the Mavs, meaning a potential West finals bid for the Durant-Westbrook-Green team.

3
*Dallas Mavericks 52 30 .634 55 27 .671
We foresee an amazing 11th-straight 50-win season for the Mavericks, again on the shoulders of Dirk, J-Kidd and crew. And with the arrival of Tyson Chandler and the emergence of Roddy Beaubois (once he returns from a broken foot), Dallas will have some fresh blood. The Mavs may not have a ring, but they do have our respect.

4
*Denver Nuggets 49 33 .598 53 29 .646
The Nuggets hope coach George Karl can return after another bout with cancer, and Karl hopes the Nuggets can return to top contender status in the West. To do so, Carmelo & Co. need to curb their worst tendencies (namely: selfish play, emotional outbursts) and get back to the kind of teamwork preached by Karl.

5
*Portland Trail Blazers 49 33 .598 50 32 .610
Portland appears to be a postseason perennial despite front-office turmoil and myriad injuries. And now, with the West in transition (below the Lakers), this season looks like an open invitation for Brandon Roy, LaMarcus Aldridge and Greg Oden to take the Blazers past the first round of the playoffs for the first time in 11 years.

6
San Antonio Spurs 48 34 .585 50 32 .610
Tim Duncan was in college the last time the Spurs finished under .600, but that's what our panel forecasts for this fading power. What could reverse the subtle slide from 63 to 58 to 56 to 54 to 50 wins? A healthy season from Manu Ginobili and Tony Parker, plus a splash by Tiago Splitter, the Brazilian banger imported from Europe.

7
Utah Jazz 47 35 .573 53 29 .646
Utah took some steps back with the departures of Carlos Boozer, Wes Matthews and Kyle Korver, and a step forward with the acquisition of Al Jefferson. How Jerry Sloan fits it all together -- and how the Jazz use the expiring contract of Andrei Kirilenko -- will tell us whether Deron Williams' crew is more contender or pretender.

8
Houston Rockets 45 37 .549 42 40 .512
How is Yao? That's the first question for Houston, which has built a strong supporting cast without knowing whether its 7-foot-6 superstar can return from foot surgery to carry the team. But if the big fella can go, the Rockets have the pieces in place, with the experienced Rick Adelman and savvy Daryl Morey for guidance.

9
Phoenix Suns 44 38 .537 54 28 .649
Phoenix rose spectacularly from the lottery to the West finals, and now it's back to the lottery for Steve Nash and the Suns, according to our panel. That's despite a 44-win forecast and despite our prediction that Suns expatriate Amare Stoudemire and his Knicks (with just 37 wins) will make the playoffs in the East. No, life ain't fair.

10
New Orleans Hornets 38 44 .463 37 45 .451
Chris Paul might renew his trade wishes after seeing our stinging Summer Forecast for the Hornets, which has them stuck at 38 wins, far from the playoffs. Of course, what CP3 and New Orleans need is a healthy CP3, after a knee injury cost him almost half of last season. In any case, his future is a looming issue.

11
Memphis Grizzlies 37 45 .451 40 42 .488
On Feb. 2, Memphis was 26-21, tied with OKC for eighth. But it was ultimately another lottery season for the Grizzlies, while the Thunder are the new darlings of the West. We remain lukewarm on the young Grizz, though another season of near-perfect health could clear the way for them to surprise us once again.

12
Los Angeles Clippers 35 47 .427 29 53 .354
Our panel is taking the déjà vu of L.A.'s other team: Last season we expected rookie Blake Griffin to carry the Clips to about a .400 winning percentage, and this season we expect rookie Blake Griffin to carry the Clips to about a .400 winning percentage. Let's hope his repaired knee and new coach Vinny Del Negro are up to the task.

13
Sacramento Kings 30 52 .366 25 57 .305
Reigning rookie of the year Tyreke Evans has gained a reputation as a hell-bent driver who's hard to slow down, and not just on the highway. This season, expect another sizable move for the Kings after last season's eight-game improvement, especially if Evans can form a reliable partnership with rookie DeMarcus Cousins.

14
Golden State Warriors 29 53 .354 26 56 .317
Warriors fans got their wish when Chris Cohan agreed to sell the team after 15 long years. Now comes the hard part for Golden State: Taking the raw materials on hand and making the team competitive in a tough conference. With Don Nelson's future and the roster in flux, our panel sees incremental steps, not a giant leap forward.

15
Minn. Timberwolves 20 62 .244 15 67 .183
The good news: Our committee of 93 says the Wolves will win 33 percent more games. The bad news: We think the Wolves will be the NBA's worst team. Even worse: Despite a roster with intriguing young talent, Wolves GM David Kahn has us utterly confused regarding how he plans to take Minnesota north in the standings.
ESPN


Παντως βλεπω οτι στην Αμερικη εχουν υπερεκτιμησει τους Θαντερ,ενω εχουν ψηλα κ τους Σπερς που φετος αναμεναται να εχουν την ποιο δυσκολη χρονια που ειχαν τα τελευται χρονια.

Επισης ουτε οι Σανς νομιζω ειναι για ενατοι...


1
Miami Heat 61 21 .744 47 35 .573
Meet the Miami Globetrotters -- with the rest of the East playing the part of the Washington Generals. Our panel says the Super Friends should run circles around the rest of the conference, except perhaps for Orlando. Then again, Boston eliminated both D-Wade and King James a year ago, so that's why they play the postseason …

2
Orlando Magic 56 26 .683 59 23 .720
The Magic stumbled vs. the Celtics in the East finals, but this is much the same team that won five series the past two postseasons. Orlando might have some magical maneuvers left, perhaps shipping out Vince Carter and/or finding a way to get Chris Paul. Until then, given Miami's summer, Orlando reverts to dangerous sleeper status.

3
Boston Celtics 51 31 .622 50 32 .610
The C's showed the regular season means nothing to them, beating the Cavs and Magic despite starting on the road, and almost doing the same to the Lakers. So it matters little that Boston is projected to win "only" 51 games, as long as it can get KG, Perk and the other Men in Green healthy for April, May and June.

4
Chicago Bulls 50 32 .610 41 41 .500
The East's second tier welcomes a new member: Chicago. The Bulls swung and missed on LeBron, D-Wade and CB4, but they did get Carlos Boozer, a deeper bench and a new coach, Tom Thibodeau. That and the sharp ascent of Derrick Rose and Joakim Noah mean that Chicago's sellout crowds finally have something to see.

5
Atlanta Hawks 48 34 .585 53 29 .646
Amazingly, Atlanta has improved for five straight seasons, but our panel says the streak ends here. The Hawks are a solid team that seems stuck in no man's land, having failed to make the conference finals for 40 years -- since the Lakers swept them in the 1970 Western Division finals -- and that probably won't change in 2011.

6
Milwaukee Bucks 46 36 .561 46 36 .561
The East seems to have six sure playoff teams, and for the first time in years, Milwaukee is a member of that echelon. Our panel remains in a prove-it-to-me posture regarding whether the Bucks can crack the East's upper crust, but if Brandon Jennings progresses and Andrew Bogut's arm is OK, the pieces are in place.

7
Charlotte Bobcats 39 43 .476 44 38 .537
Have they peaked? Fresh off of its best season in franchise history, Charlotte's roster looks weaker, its division looks stronger, and Larry Brown -- naturally -- looks like he's itching to leave. Still, with two spots up for grabs, they'll likely earn back-to-back playoff appearances and, in this scenario, a first-round rematch with the Magic.

8
New York Knicks 37 45 .451 29 53 .354
Knicks in the playoffs! But NY fans had more than an eight-game improvement in mind when the team entered the offseason with the ability to sign two superstars. The Amare addition should help, and Mike D'Antoni finally gets some horses to run his system, but the future remains murky. Still, Spike Lee has something to cheer about.

9
Washington Wizards 32 50 .390 26 56 .317
Excited about John Wall? So is our panel, which forecasts the Wizards finishing five spots higher. That says a lot about the uncertainty at the bottom of the East, but it also reflects the renewed hope expected in Washington's locker room after the gun incident that cost the team Gilbert Arenas -- now the other half of the Wiz backcourt.

10
*Indiana Pacers 31 51 .378 32 50 .390
The Pacers essentially stood pat and might miss the playoffs for the fifth straight season. But there appears to be a light at the end of the tunnel -- Indy is armed with expiring contracts and on track to have cap space next summer. Meanwhile, the Pacers hope to build on last season's 10-4 finish and avoid the East cellar.

11
*Philadelphia 76ers 31 51 .378 27 55 .329
Even a new coach (Doug Collins) and the No. 2 pick (Evan Turner) didn't give Philly much of a boost in our forecast. While the Sixers have the raw materials to emerge as a surprise team in the East, our panel fears their roster of bad contracts, mismatched pieces and redundant talent will render them mediocre at best.

12
*Detroit Pistons 31 51 .378 27 55 .329
The Pistons haven't missed the playoffs in consecutive seasons since 1994 and 1995, back when Joe Dumars was still playing. To avoid back-to-back lottery visits, they'll need better health and perhaps some bold moves from Joe D in the coming months. Signing Tracy McGrady, Ben Wallace and Will Bynum? That just won't cut it in Detroit.

13
Cleveland Cavaliers 30 52 .366 61 21 .744
Get used to scrolling down this far to find the Cavs in the standings, sad to say. With a certain King taking his talents to South Beach, we're forecasting a 31-game drop in Cleveland. In other words, unless Christian Eyenga is the second coming of LeBron James, Dan Gilbert may want to back off his championship guarantee.

14
*New Jersey Nets 27 55 .329 12 70 .146
Speaking of owners with lofty goals … Mikhail Prokhorov expects the Nets to make the playoffs in 2010-11 despite finishing with the NBA's worst record last season. Our panel isn't as optimistic, not after New Jersey struck out in free agency. Still, a 15-game jump in the standings under new coach Avery Johnson would be a good start.

15
*Toronto Raptors 27 55 .329 40 42 .488
giannis_mg
Εγω παντως σιγουρα θα ανεβαζα τους Grizzlies-Χορνετς(μετα και τη χθεσινη ανταλλαγη) πιο πανω και θα εριχνα τους Ροκετς πιο κατω και θα εριχνα και τους Σανς στην 13ηθεση.Σιγουρα οι Θαντερ ειναι πολυ ψηλα αλλα εχουν τη δυνατοτητα να φτασουν εκει...
Για την Ανατολη θα διαφωνησω για Πιστονς εχουν τη δυνατοτητα να μπουν στα play-off στην 7η-8η θεση και θα εριχνα σιγουρα Μπομπκατς και Wizards(αν ο Αρενας βεβαια ειναι υγιης και συγκεντρωμενος στο μπακετ τοτε θα τους αφηνα εκει)
a bullet for your head
Τα χω δει & εγω,αλλα δεν ανοιγω ακομη τα poll,για το ποιες ομαδες θα κανουν τα καλυτερα ρεκορ στην ανατολη & δυση,καθως ενα trade(οπως το χθεσινο),μπορει να διαφοροποιησει καπως τα πραγματα,οποτε θα περιμενω καμια βδομαδα ακομη..
rolleyes.gif

Τα ΜΜΕ προωθουν πολυ τους Θαντερ απ'οτι φαινεται..
Ουτε εγω βλεπω τους Σανς τοσο χαμηλα.
Περσι εκανα το λαθος & δεν τους υπολογισα.. rolleyes.gif
Οι Μπλειζερς με 49νικες?Καλο ανεκδοτο... 19.gif
HLR CENATION
Aντιθετα στην Ανατολη εγω θα ανεβαζα εως κ 3 θεσεις την Ουασιγκτον κ θα εβγαζα εκτος πλει οφ τους Μπομπκατς......

Επισης βλεπω τελικο ανατολης Μαιαμι με Βοστωνη κ οχι Ματζικ...
koutsou10
QUOTE(Giannis_23 @ Aug 12 2010, 15:22 ) *
Για την Ανατολη θα διαφωνησω για Πιστονς εχουν τη δυνατοτητα να μπουν στα play-off στην 7η-8η θεση και θα εριχνα σιγουρα Μπομπκατς και Wizards(αν ο Αρενας βεβαια ειναι υγιης και συγκεντρωμενος στο μπακετ τοτε θα τους αφηνα εκει)


καλα γιατι πιστευεις τα πιστονια φιλε?
ειναι απαραδεχτη ομαδα νομιζω,καταρχην δεν εχουν εναν καθαροαιμο ασο,ολοι ειναι κομπο γκαρντ(ροντνευ στακευ,γουιλ μπαηνουμ,μπεν γκορντον)κ χωρις καθαροαιμο ασο δεν πας ουτε μεχρι το περιπτερο...
μετα ειναι πολυ μεγαλο ρισκο η αποκτηση του μακγκρεηντι γιατι κακα τα ψεμματα δεν μπορει πλεον να φτασει ουτε το 50% της παλιας του αποδοσης,μεχρι κ καποιοι δημοσιογραφοι εγραφαν κατι αρθρα για το οτι απλα πρεπει να το καταλαβει κ να σταματησει(δεν θυμαμαι ποιος το ειχε πει-μπορει κ να ηταν ο ολντριτζ)...
τα μοναδικα λαθη για μενα σε αυτην την λιστα ειναι φυσικα οι θαντερ,σε καμια των περιπτωσεων 2 στην δυση,οι μπλεηζερς που τους βλεπω 3-4,οι ναγκετς θα πεσουν πολυ κ οι κλιπερς που τους βλεπω απο 8 ως 10...
giannis_mg
QUOTE(koutsou10 @ Aug 12 2010, 19:39 ) *
καλα γιατι πιστευεις τα πιστονια φιλε?
ειναι απαραδεχτη ομαδα νομιζω,καταρχην δεν εχουν εναν καθαροαιμο ασο,ολοι ειναι κομπο γκαρντ(ροντνευ στακευ,γουιλ μπαηνουμ,μπεν γκορντον)κ χωρις καθαροαιμο ασο δεν πας ουτε μεχρι το περιπτερο...
μετα ειναι πολυ μεγαλο ρισκο η αποκτηση του μακγκρεηντι γιατι κακα τα ψεμματα δεν μπορει πλεον να φτασει ουτε το 50% της παλιας του αποδοσης,μεχρι κ καποιοι δημοσιογραφοι εγραφαν κατι αρθρα για το οτι απλα πρεπει να το καταλαβει κ να σταματησει(δεν θυμαμαι ποιος το ειχε πει-μπορει κ να ηταν ο ολντριτζ)...
τα μοναδικα λαθη για μενα σε αυτην την λιστα ειναι φυσικα οι θαντερ,σε καμια των περιπτωσεων 2 στην δυση,οι μπλεηζερς που τους βλεπω 3-4,οι ναγκετς θα πεσουν πολυ κ οι κλιπερς που τους βλεπω απο 8 ως 10...

Με την τωρινη ομαδα δεν πανε πουθενα.Πιο πανω ειπα οτι εφοσον ανταλλαξουν τον Πρινς(ειδικα αυτον) ή τον Χαμιλτον για εναν πολυ καλο ψηλο και ο Τ-Μακ ειναι υγιης και προσφερει εστω και τα μισα απ'τον παιχτη παλια τοτε θα μπορουν να μπουν στα playoff στην 7η-8η θεση.Εχουν πολυ καλο υλικο το μονο που θελει ειναι αξιοποιηση απ'τον προπονητη(που δυστυχως ομως δεν εχουν).Gordon,εναν σοβαρο-οργανωτη Stuckey,T-mak,Prince ή Xamilton,Bynum,Μαxiell,Jerebko,Wallace,Villanueva,Monroe + το ψηλο που λογικα θα παρουν δεν τους βρισκω και τοσο ασχημους.

Οσο για τον 1 που λες θα συμφωνησω και σιγουρα ειναι η πιο νευραλγικη-σημαντικη θεση.Το τρανοτερο παραδειγμα,ενα πρωην πιστονι ο Μπιλαπς που ειδαμε που συμμορφωσε οσο μπορουσε ο ανθρωπος τους Ναγκετς,αλλα απ'την αλλη υπαρχουν αρκετοι παιχτες που δεν μπορεις να του πεις 1(comboguard toυς λες) αλλα παιζουν στη θεση οπως ο Derrick Rose,Tyreke Evans
koutsou10
QUOTE(Giannis_23 @ Aug 12 2010, 19:45 ) *
Με την τωρινη ομαδα δεν πανε πουθενα.Πιο πανω ειπα οτι εφοσον ανταλλαξουν τον Πρινς(ειδικα αυτον) ή τον Χαμιλτον για εναν πολυ καλο ψηλο και ο Τ-Μακ ειναι υγιης και προσφερει εστω και τα μισα απ'τον παιχτη παλια τοτε θα μπορουν να μπουν στα playoff στην 7η-8η θεση.Εχουν πολυ καλο υλικο το μονο που θελει ειναι αξιοποιηση απ'τον προπονητη(που δυστυχως ομως δεν εχουν).Gordon,εναν σοβαρο-οργανωτη Stuckey,T-mak,Prince ή Xamilton,Bynum,Μαxiell,Jerebko,Wallace,Villanueva,Monroe + το ψηλο που λογικα θα παρουν δεν τους βρισκω και τοσο ασχημους.

Οσο για τον 1 που λες θα συμφωνησω και σιγουρα ειναι η πιο νευραλγικη-σημαντικη θεση.Το τρανοτερο παραδειγμα,ενα πρωην πιστονι ο Μπιλαπς που ειδαμε που συμμορφωσε οσο μπορουσε ο ανθρωπος τους Ναγκετς,αλλα απ'την αλλη υπαρχουν αρκετοι παιχτες που δεν μπορεις να του πεις 1(comboguard toυς λες) αλλα παιζουν στη θεση οπως ο Derrick Rose,Tyreke Evans


δηλαδη νομιζεις οτι χρειαζονται ψηλο?πιο πολυ χρειαζονται εναν κανονικο ασο...
εγω νομιζω πως πρεπει να τους ανταλλαξουν κ τους 2 κ αν οχι τον ριπ χαμιλτον πιο πολυ κ οχι τον πρινς...
η διαφορα των κομπο γκαρντ που αναφερεις εκτος του οτι ειναι πολυ πιο καλοι παιχτες,ειναι κ οι μοναδικοι στις ομαδες τους που ειναι κομπο γκαρντ ενω στα πιστονια εχουν 3!!!οτι κανει ο στακεη ακριβως σχεδον ιδιος παιχτης ειναι κ ο μπαηνουμ...
αν ανταλλαζαν τους ριπ χαμιλτον-ταησον πρινς για εναν ασο κ ενα 4αρι(που να μπορει να παιξει κ σεντερ) τοτε κατι θα εκαναν αλλιως αν μεινουν ετσι απλα δεν προκειται να κανουν τιποτα...

δηλαδη καπως ετσι να ειναι η ομαδα...
1)<<κανονικος ασος>>,γουιλ μπαηνουμ
2)ροντνευ στακει,μπεν γκορντον
3)τρεησι μακγκρεηντι,οστιν νταγιε,ντεζουαν σαμερς
4)τζονας γερεμπκο,τσαρλι βιλανουεβα,<<νεοαποκτηθεις 4αρι>>
5)μπεν γουαλας,μαξιελ,μονροε
giannis_mg
QUOTE(koutsou10 @ Aug 12 2010, 21:52 ) *
δηλαδη νομιζεις οτι χρειαζονται ψηλο?πιο πολυ χρειαζονται εναν κανονικο ασο...
εγω νομιζω πως πρεπει να τους ανταλλαξουν κ τους 2 κ αν οχι τον ριπ χαμιλτον πιο πολυ κ οχι τον πρινς...
η διαφορα των κομπο γκαρντ που αναφερεις εκτος του οτι ειναι πολυ πιο καλοι παιχτες,ειναι κ οι μοναδικοι στις ομαδες τους που ειναι κομπο γκαρντ ενω στα πιστονια εχουν 3!!!οτι κανει ο στακεη ακριβως σχεδον ιδιος παιχτης ειναι κ ο μπαηνουμ...
αν ανταλλαζαν τους ριπ χαμιλτον-ταησον πρινς για εναν ασο κ ενα 4αρι(που να μπορει να παιξει κ σεντερ) τοτε κατι θα εκαναν αλλιως αν μεινουν ετσι απλα δεν προκειται να κανουν τιποτα...

δηλαδη καπως ετσι να ειναι η ομαδα...
1)<<κανονικος ασος>>,γουιλ μπαηνουμ
2)ροντνευ στακει,μπεν γκορντον
3)τρεησι μακγκρεηντι,οστιν νταγιε,ντεζουαν σαμερς
4)τζονας γερεμπκο,τσαρλι βιλανουεβα,<<νεοαποκτηθεις 4αρι>>
5)μπεν γουαλας,μαξιελ,μονροε

Κοιτα γενικως ηταν εγκλημα του Ντουμαρς να δωσει τον Μπιλαπς για τον Αιβερσον.Θα συμφωνησω μαζι σου οτι τα πιστονια θελουν ενα σωστο PG.Απο εκει και περα εγω θα εδινα τον Πρινς σε μια ανταλλαγη για ενα 4αρι οπως π.χ τον Τζος Σμιθ που η Ατλαντα ειχε ακουστει οτι θελει να τον δωσει ανταλλαγη + καποια πικς και κανεναν αλλον παιχτη πιο μικρης αξιας και απο εκει και περα θα ανταλλαζα και τον Villanueva(δεν μου αρεσει καθολου αυτος ο παιχτης και εκανε και πολυ κακη σεζον)με εναν PG που πρωτα να σκεφτεται να πασαρει και μετα να σουταρει,οπως ο Καλντερον κυριως.Και θα θεωρουσα καλο να κρατησουν τον Ριπ.Και ετσι θα ειχαμε

Καλντερον-Στακει-Μπαινουμ
Χαμιλτον-Γκαρντον
Τ-Μακ-Ντει
Τζος Σμιθ-Μαξιελ-Τζερεμκο
Wallace,Monroe,Wilcox

Εξαιρετικη ομαδα που μπορει να μπει ανετα στα playoff και αμα εχει και τη φιλοσοφια της αμυνας που εχουν τα κακα τα παιδια του Ντιτροιτ οπως το 2004 και εποχης Λαμπιερ νομιζω μπορουν να κανουν και πολλες εκληξεις.

Ειναι λιγο offtopic.gif αλλα ενταξει κουβεντα να γινεται...
GK_23
Εγώ ψήφισα του Νετς...
Όχι μόνο επειδή δε γίνεται να πάνε χειρότερα από πέρυσι αλλά και επειδή θεωρώ πως οι μεταγραφικές τους κινήσεις, παρόλο που δεν περιλάμβαναν κάποιον superstar, μου φαίνεται πως έγιναν βάσει συγκεκριμένου πλάνου και σχεδίου.

Ο Μόρροου θα δώσει πολλές λύσεις στο περιφερειακό σουτ που τους έλειπε πέρυσι, ο Φάρμαρ θα δώσει βάθος πίσω από τον πολύ καλό Χάρις και ο Μέρφι, αγωνιζόμενος στα πάτρια εδάφη, θα προσθέσει εμπειρία μέσα στη ρακέτα δίπλα στον ανερχόμενο Λόπεζ και τον πολλά υποσχόμενο Favors. Και στη θέση "3" επίσης έβαλαν δίπλα στον ταλαντούχο Τζέημς, τον πιο έμπειρο Άουτλο.

Προσωπικά περιμένω πάρα πολλά από τον Τέρενς Ουίλλιαμς. Με βάση τα όσα έδειξε στα τελευταία ματς της περσινής κανονικής περιόδου, έχει όλα τα φόντα ώστε να εξελιχθεί σε ένα πολυ-εργαλείο στην περιφέρεια των Νετς.

Επίσης, νομίζω πως έχουν ήδη στο νου τους και το επόμενο καλοκαίρι, δεδομένου πως δεν "φόρτωσαν" πολύ το σάλαρι καπ τους ενώ και το μεγάλο συμβόλαιο του Μέρφι (περίπου 12 εκατ.) τελειώνει φέτος.
a bullet for your head
Ενα καλο αρθρο για τους Νικς & Νετς...
http://nbaprimetime.com/knicks-or-nets-who...is-season/3830/

Θα μπορεσουν οι Νετς να εχουν καλυτερο ρεκορ απ τους Νικς & να διεκδικησουν την εισοδο τους στα πλει-οφς?
Αν καταφερουν να κανουν καποιο πολυ καλο trade ειναι πολυ πιθανο..
Επισης οπως πολυ σωστα αναφερει & το αρθρο,οι τραυματισμοι ειναι ενας σημαντικος παραγοντας..
Εγω παντως,τους βλεπω να κινουνται γυρω στις 30 νικες για του χρονου..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.