Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oλυμπιακός - Μαρούσι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
thrylos7
Το παιχνίδι είναι την Τρίτη 16/5 στις 19:00 στο ΣΕΦ.

Θα καταφέρει το Μαρούσι να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό ή ακόμη και να κάνει τη μεγάλη έκπληξη ή ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και θα "ξεμπερδέψει" γρήγορα;

Ας συγκεντρωθούμε όμως καλύτερα στο πρώτο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός θα είναι ασφαλώς πιο ξεκούραστος ενώ το Μαρούσι θα έχει 2-2,5 μέρες στη διάθεσή του για την προετοιμασία.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά; Νομίζω το Παναθηναϊκός - Άρης είναι Δευτέρα την ίδια ώρα... Γιατί αν δεν είναι, ίσως έχουμε πρόβλημα!
morfi
Το μαρουσι ειναι πολυ καλυτερη ομαδα απο την αεκ και εστω και λιγο θα μας δυσκολεψει.O καλος ολυμπιακος δεν θα εχει προβλημα.Αν εχει ομως τα γνωστα σκαμπανεβασματα που εχει φετος τοτε ισως να εχουμε καμμια εκπληξη.Αν και παλι δεν νομιζω να κανουν πανω απο μια νικη...
Vas
Den xero poso sovaros einai o travmatismos toy kiritsi kai an tha pexei o karagouths...

Ama pexoun autoi oi 2 tha exoume pio polles pithanothtes.... Diskola to Marousi tha kerdisei mesa sto sef... To idio kai o olibiakos mesa sto Marousi.... To logiko tha elega 3-2 gia to gavro..... Alla h elpida pethenei teleftea.
qspock
Δε ξερω τι εγινε με τον Κυριτση και αν θα παιξει. Αυτο που ξερω ειναι οτι υπαρχει τεραστια διαφορα ποιοτητας και βαθους αναμεσα στις 2 ομαδες, αρα δε τιθεται θεμα προκρισης. Ισως το Μαρουσι καταφερει να δυσκολεψει τον Ολυμπιακο σε ενα ματς στον Αγιο Θωμα, αλλα αυτο θα οφειλεται αποκλειστικα στην αποδοση του Ολυμπιακου.

Για μενα το 3-0 φανταζει το ποιο λογικο αποτελεσμα.
Anaz
Ο καλός Ολυμπιακος δεν τιθεται θεμα πως ειναι μια κλαση παραπάνω κυριως λόγω βάθους!!Κ με δεδομενο κ το πλεονεκτημα εδρας είναι ξεκαθαρο φαβορι!Παντως το Μαρουσι είναι σκληροτράχυλος αντιπαλος κ θα το παλεψει,κ αν καταφερει να παει μεχρι το τελευταιο παιχνιδι στο Σεφ,όλα γινονται..! Η λογική λέει πάντως οτι ο Ολυμπιακός έστω κ δυσκολα θα περασει! Εγω βλεπω ΜΙΑ νικη του Αμαρουσιου..
thrylos7
To θέμα είναι αν το Μαρούσι(ο Γιαννάκης δηλαδή) καταφέρει να πάει το ματς στο ρυθμό που θέλει αυτό...
Στο 2ο γύρο το Μαρούσι πέτυχε μια εύκολη νίκη ενάντια στον Ολυμπιακό. Σίγουρα όμως όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός δε βελτιώνει μόνο την απόδοσή του αλλά και τη σταθερότητά του. Εκείνος ο αγώνας είχε γίνει στα μέσα περίπου της χρονιάς.
Οι τραυματισμοί του Αμαρουσίου δίνουν άλλο ένα προβάδισμα στον Ολυμπιακό εφόσον συνεχίσουν να υφίστανται.
Πάλι φοβάμαι το πρώτο παιχνίδι. Σε περίπτωση ήττας ίσως οι (νέοι) παίκτες αγχωθούν και παίξουν νευρικά στο επόμενο αγώνα.
Προβλέπω 3-0, χωρίς να αποκλείεται και το 3-2, αν νικήσει το Μαρούσι στο πρώτο ματς, ή αν πολύ απλά, δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό σαν αντίπαλος... Πως ήταν η Μάλαγα με τον Ολυμπιακό που βρήκε το κουμπί της(λέμε τώρα, ας μην έπαιζε τέτοιο μπάσκετ στην Ισπανία!).

Τρίτη είναι τελικά το ματς και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ.
Tony_K
Νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα ο Ολυμπιακός θα προκριθεί. Μάλλον πιο εύκολα απ' ότι στο ΠΑΟ-ΑΡΗΣ το οποίο έχει αρκετό ζουμί. Αν μπει με το γνωστό ενθουσιασμό και καθαρίσει το πρώτο παιχνίδι, τότε θα ζεσταθούν τα νέα παιδιά και μάλλον θα βγει και 1 διπλό στο Μαρούσι. Σκληρή ομάδα πάντως που δεν πρέπει να υποτιμηθεί.
hagi
Πιστεύώ ότι ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι αλλά μέχρι εκεί.Δεν μπορώ να πω αν θα περάσει σίγουρα και με πόσες νίκες.Είναι έτσι το μπάσκετ που μπορεί να βρεθούμε όλοι προ εκλήξεων σε τέτοια ματς.Έτσι λοιπόν θα περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει μέσα στο γήπεδο..
dizzy_fingers
Εγώ θεωρώ πως το Μαρούσι είναι αρκετά προβλέψιμο.
Τόσο προβλέψιμο που ξέρουμε ότι θα δυσκολέψει πολύ τη ζωή του ολυμπιακού, τόσο που να του πάρει 1-2 νίκες....και ότι τελικά δε θα φτάσει τον στόχο του και θα αποκλειστεί.
thrylos7
w00t.gif
Μάλλον, όμως η γενική κατάσταση είναι πολύ απρόβλεπτη. Πχ ποιος μπορεί να πει με σιγουριά αν το Μαρούσι καταφέρει να κάνει 2 νίκες ή καμία. Πραγματικά ερωτηματικό το τι μπορεί καταφέρει σ' αυτή τη σειρά.
Είναι η (πρώτη) χρονιά του Ολυμπιακού έτσι που αυτά τα σκαμπανεβάσματα μέχρι τα μέσα της χρονιάς δε μας επιτρέπουν να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.
Τελευταία όμως έχει σταθεροποιηθεί.

Αύριο κυκλοφορούν τα εισητήρια για τον αγώνα.
Anaz
Ο Ολυμπιακος μεχρι στιγμης δεν ειχε αγωνιστει σε συνθηκες ιδιαιτερου αγχους,πιεσης για τη νικη ώντας φαβορι..οποτε κανεις δεν ξερει τι μπορει να γινει αν φτασουμε στο 5ο παιχνιδι στο Σεφ!
HOULIGAN76
Οι δυο αγαπημένες μου ομάδες. biggrin.gif biggrin.gif Αλλά σε αυτήν την φάση θα υποστηρίξω την Μαρουσάρα.Δυστυχώς ο Αλεξης είναι εξαιρετικά αμφίβολος αλλά πιστευω οτι στην χειρότερη περίπτωση μπορούμε να πάμε τη σειρά στα 5 ματς.Μπορεί να είμαστε πολύ προβλέψιμοι επιθετικά αλλά έχουμε την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη.Αμα ελέγξουμε τον ρυθμό όλα είναι πιθανά.Βέβαια ο θρύλος είνι πολύ καυτός αλλά η Αεκ ήταν πολύ αδύναμη εφέτος.Για αυτό δεν πρέπει να μας προβληματίζει η πανευκολη επικράτηση του Ολυμπιακού επι της ομάδας του Κακιούση.
Τέλος πιστευω οτι το πιο σημαντικό ματς είναι το τρίτο.Αμα σπάσουμε εκεί την έδρα στο Σεφ νομίζω οτι θα κλειδώσουμε την θέση μας στον τελικό!!!
morfi
QUOTE(HOULIGAN76 @ May 15 2006, 08:50 PM)
Οι δυο αγαπημένες μου ομάδες. biggrin.gif  biggrin.gif
*

Mια καρδια, μια ομαδα.
Διαλεξε η ολυμπιακος η μαρουσι...
thrylos7
QUOTE
Mια καρδια, μια ομαδα.
Διαλεξε η ολυμπιακος η μαρουσι...

Έλα ρε που του δίνεις και το δικαίωμα της επιλογής! Εμείς θα του πούμε! tongue.gif

Σήμερα είδα το ΠΑΟ - Άρης και προσγειώθηκα λίγο...(θα τα αναλύσω εκεί που πρέπει)... Μετά από αυτό, δεν ξέρω αν το Μαρούσι μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό... Βέβαια έχουν μια πολύ σημαντική διαφορά οι δύο κίτρινες ομάδες.

Θα' χουμε κόσμο αύριο;
Air Kef
Δεν ξερω τι θα γίνει και πόσο μπορεί το Μαρούσι να τα καταφέρει απεναντι στον Ολυμπιακό ή πόσο μπορεί ο Ολυμπιακός να ανταπεξέλθει σε συνθήκες πίεσης ως φαβορί,αυτό που ξέρω είναι πως ο Ολυμπιακός οφειλει να κάνει το 3-0 και να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στους τελικούς.

Αν δεν μπορεί να κάνει διπλό στο Μαρούσι αποκλείεται να κάνει στο ΟΑΚΑ,γιαυτό το λέω.. peace.gif
qspock
QUOTE(HOULIGAN76 @ May 15 2006, 09:50 PM)
Τέλος πιστευω οτι το πιο σημαντικό ματς είναι το τρίτο.Αμα σπάσουμε εκεί την έδρα στο Σεφ νομίζω οτι θα κλειδώσουμε την θέση μας στον τελικό!!!
*


Δηλαδη θα κερδισει 3 συνεχομενες φορες το Μαρουσι? Τη μια μαλιστα στο Σεφ?
Οκ... icon_drunk.gif
hagi
Σήμερα θα δούμε και σε αυτή την αναμέτρηση πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες..
Το Μαρούσι πάντως σίγουρα θα παλέψει και δεν θα παραδωθεί εύκολα όπως φάνηκε ότι κάναμε εμείς με τον ΠΑΟ..
thrylos7
QUOTE
Αν δεν μπορεί να κάνει διπλό στο Μαρούσι αποκλείεται να κάνει στο ΟΑΚΑ,γιαυτό το λέω..

Δεν έχεις κι άδικο.. Όχι ότι είναι απόλυτο βέβαια.

Στο Γαλάτσι όμως;;; Α, ναι! Θα έχει επιστρέψει ήδη...

Θα εξαρτηθεί ασφαλώς από το ποιος θα επιβάλλει το ρυθμό του.
Τελικά θα παίξουν Κυρίτσης, Καράγκουτης;

Δε βλέπω να λέγεται κάτι για τον κόσμο στα sites οπότε... σαν την ΑΕΚ τη βλέπω τη δουλειά(το πρώτο ματς εννοώ).
HOULIGAN76
ΜΑΡΟΥΣΑΡΑ γερά με τσαμπουκά!! Νομίζω οτι ικανοποιήθηκες βρε αδελφέ{morfi}
Κυρίτσης μάλλον παίζει αλλά ο Καράγκουτης τελικά θα επιστρέψει στο δευτερο ματς σύμφωνα με τα τελευταία νέα!!
Εγώ σας προειδοποιώ οτι θα είμαστε πολύ μα πολύ ανταγωνιστικοί σε αυτήν την σειρά παρα τους τραυματισμούς που έχουμε!!!
Warrior
QUOTE(HOULIGAN76 @ May 16 2006, 06:27 PM)
Kοσμοσυρροή στο Γαλάτσι. icon_drunk.gif  icon_drunk.gif
Ο Αρούλης μάλλον κρατάει δυνάμεις για τον μικρό τελικό με... τον  Ολυμπιακό!! w00t.gif  biggrin.gif
*


laugh.gif laugh.gif

rolleyes.gif

(Δεν φταιω εγω...το ζηταει ο οργανισμος σου το δουλεμα tongue.gif )
thrylos7
75-60 νίκη του Ολυμπιακού... Η διαφορά μειώθηκε στο τέλος ενώ είχε φτάσει σε πολύ υψηλότερα επίπεδα.
Ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε, είχε μερικούς παίκτες σε εξαιρετική ή πολύ καλή κατάσταση και όταν χαλάρωνε(γενικά ήταν χαλαρός, επιθετικά μόνο) το Μαρούσι μείωνε κάπως το σκορ.
Καταπληκτική άμυνα... όχι το Μαρούσι, ο Ολυμπιακός...
Δεύτερος στη σειρά άνοστος ημιτελικός όσον αφορά το αποτέλεσμα, αφού υπήρξαν πολλές ωραίες φάσεις.
Για να δούμε τι θα γίνει την Πέμπτη.. όχι μόνο σ' αυτή τη σειρά.
Ο Ζίζιτς έκανε ότι ήθελε για να πάρει τη θέση του ο Σχορτσιανίτης στο λιγότερο χρόνο που αγωνίστηκε. Ο Έντνι δε χρειάστηκε και πολύ αλλά έκανε πολλά από αυτά τα μαγικά του, ενώ ο Λιούις όσο έπαιξε μου άρεσε πάρα πολύ, είτε αμυντικά, είτε επιθετικά.
Ο Ολυμπιακός γενικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη μεθαύριο, αν και το Μαρούσι αναμένεται να μην έχει καμιά σχέση με τη σημερινή παρουσία του.

Πολύ λίγος κόσμος... Τί έγινε ρε παιδιά; Πού πήγαν όλοι; Τελείωσε η Ευρωλίγκα και έμειναν σπίτι; Ή κρατάνε λεφτά για τους τελικούς;
Πρέπει να ήταν ακριβώς όσοι ήταν χθες στο Γαλάτσι. Αφού κάθε τόσο άκουγες τις φωνές του Γιαννάκη...
Anaz
QUOTE
Πολύ λίγος κόσμος... Τί έγινε ρε παιδιά; Πού πήγαν όλοι; Τελείωσε η Ευρωλίγκα και έμειναν σπίτι; Ή κρατάνε λεφτά για τους τελικούς;
Πρέπει να ήταν ακριβώς όσοι ήταν χθες στο Γαλάτσι. Αφού κάθε τόσο άκουγες τις φωνές του Γιαννάκη...
Konta στις 4000 ηταν!περισσοτεροι απ'το Γαλατσι αλλα μεγαλυτερο το γηπεδο.. wink.gif
hagi
Απογοητευτικό το Μαρούσι και πολύ καλός Ολυμπιακός που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης..
Το παιχνίδι μου φάνηκε σαν και το ΑΡΗΣ-ΠΑΟ αλλά αν και είχα πει ότι το Μαρούσι δεν είναι σαν και μας και θα παλέψει,διαψεύστηκα πανηγυρικά γιατί εμείς κοντράραμε περισσότερο τον ΠΑΟ στο πρώτο μέρος τουλάχιστον..
Όπως έδειξε το παιχνίδι θα είναι δύσκολο να περάσει το Μαρούσι εκτός και αν αλλάξει εντελώς στα επόμενα παιχνίδια..

Ο κόσμος όντως ήταν ή φαινόταν λίγος αλλά σίγουρα περίμενα να γεμίσει το γήπεδο..
Αναμονή για αύριο να δούμε και τα δύο παιχνίδια..
HOULIGAN76
ΝΤΡΟΠΗ! shot.gif
angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif
Η τελική διαφορά ήταν πολύ κολακευτική για μας.Σχεδόν είχαμε εξαφανιστεί.Για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό σε αυτήν την σειρά πρέπει να παίξουμε με καρδιά και να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Την Πέμπτη πρέπει να γεμίσουμε το κλειστό του Αγιου Θωμά και σαν σκεπτόμενοι καμικάζι να δώσουμε δύναμη στην ομάδα μας να κερδίσει.

ΜΑΡΟΥΣΑΡΑ γερά με τσαμπουκά!!!
thrylos7
QUOTE
Konta στις 4000 ηταν!περισσοτεροι απ'το Γαλατσι αλλα μεγαλυτερο το γηπεδο..

Σοβαρά; Εμένα μου φάνηκαν πιο λίγοι από το πρώτο ματς με την ΑΕΚ. Έλειπαν και οι φανατικοί στη συνήθισμένη τους θέση... Κι εκεί λίγοι μου φάνηκαν.
leonkalf
Ήμουν χθες στο ΣΕΦ και θέλω να εκφράσω την αγανάκτησή μου για ένα γεγονός.
Φτάνω,λοιπόν,έξω απ'το γήπεδο και στα εκδοτήρια λέει ο υπάλληλος ότι δεν έχει εισιτήρια των 5€, αλλά μόνο των 10€. Σου έδινε έτσι την εντύπωση ότι εξαντλήθηκαν τα των 5€,άρα θα έχει πολύ κόσμο μέσα (κάτι που δεν έδειχνε όμως η κίνηση έξω απ'το στάδιο).
Μπαίνοντας μέσα αντίκρυσα αυτό που είδατε όλοι (λίγο κόσμο) και εξοργίστηκα με τη συμπεριφορά των υπαλλήλων (ή αυτών που τους λένε να λειτουργούν έτσι, ΚΑΕ?).
Δεν είναι το θέμα για τα 5€ παραπάνω,αλλά για την αντιμετώπιση.
Ή μη βγάζεις καθόλου εισιτήρια των 5€ και ξεκίνα από τα 10€, ή μην κοροϊδεύεις τον κόσμο...

Το παραπάνω έχει ξαναγίνει φέτος 68.gif
thrylos7
Ντροπή! Τι να πεις.. Ελλάδα...

Δεν υπάρχει περίπτωση όλοι όσοι ήταν μέσα να είχαν πάρει τα εισητήρια των 5 ευρώ;
Αλήθεια, πώς είναι η αναλογία μεταξύ των εισητηρίων;
Tony_K
Ο Ολυμπιακός έπαιξε ολοκληρωτικό μπάσκετ για 35 λέπτα και έδειξε ότι έχει μεγάλη διαφορά από το φιλότιμο Μαρούσι. όπως φαίνεται μάλλον θα βγάλει και το διπλό στου Αγ.Θωμά (που αναμένεται κρύο αι άδειο όπως συνήθως δυστυχώς) για να μπορεί να τελειώνει μια ώρα αρχίτερα. Το τελευταίο 5λεπτο ηταν για κλάματα αλλά δεν αντέχει σε κριτική..
leonkalf
QUOTE(thrylos7 @ May 17 2006, 02:48 PM)
Ντροπή! Τι να πεις.. Ελλάδα...

Δεν υπάρχει περίπτωση όλοι όσοι ήταν μέσα να είχαν πάρει τα εισητήρια των 5 ευρώ;
Αλήθεια, πώς είναι η αναλογία μεταξύ των εισητηρίων;
*

Δεν το νομίζω να είχαν όλοι μέσα των 5€!
Είχε περίπου 3000 κόσμο.Αν βάλεις τα διαρκείας και κάποιους με προσκλήσεις κλπ, πόσοι να είχαν πάρει εισιτήριο?
Εδώ είχε των 5€ σε αγώνες euroleague λίγο πριν την έναρξη,δε θα'χε τώρα?

Για την αναλογία των εισιτηρίων δεν ξέρω.

Στα αγωνιστικά τώρα, υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις 2 ομάδες.
Ο Ολυμπιακός έπαιξε καταπληκτική άμυνα και μετά έτρεξε πολύ στο ανοικτό γήπεδο.Στο 3ο δεκάλεπτο ήταν χάρμα ειδέσθαι!!
thrylos7
Είναι απίστευτοι αυτοί οι εκφωνητές!!!
Δεν παίζονται...

Ο Σκουντής θυμήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι τα λόγια του Βλάντο Τζούροβιτς ότι ο Κόλιεβιτς του θυμίζει πάρα πολύ τον Ντράζεν Πέτροβιτς στη "δίψα" για προπόνηση και ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε τροχαίο αργότερα... Ευτυχώς τίποτα σοβαρό!

QUOTE
Δεν το νομίζω να είχαν όλοι μέσα των 5€!

Σίγουρα θα τα προτιμούσε κάποιος αντί των 10 ή των 20... Ή δε μπορεί να μετακινηθεί κάποιος ανάμεσα στις κερκίδες; Γιατί εδώ γίνεται χαλαρά(Βασικά στην Πυλαία είναι ούτως ή άλλως για όλο το γήπεδο).
thrylos7
Μιας και λέμε για τον Σκουντή... από sportime.gr
QUOTE
For the love of the game

Σε ένα διάλειμμα ίων αποχωρήσεων του, ο Μάικλ Τζόρνταν προσπάθησε (επιτυχώς, είναι η αλήθεια) να εξηγήσει γιατί επέστρεψε στα γήπεδα.Τότε, λοιπόν, κυκλοφόρησε την (πρώτη και ως εκ τούτου ημιτελή) αυτοβιογραφία του, με τίτλο «For the love of the game»... Αυτή η έκφραση μου ήρθε στο μυαλό παρακολουθώντας τις τελευταίες εμφανίσεις του Ολυμπιακού και επιχειρώντας μια πιο διεισδυτική ματιά στο παρκέ, στον πάγκο και στα αποδυτήρια.

Ελλοχεύοντος του κινδύνου να γίνει αυτό το δεύτερο βλέμμα αδιάκριτο (διότι, επί παραδείγματι, μπορεί να δει τον Καζλάουσκας έτοιμο να... καρυδώσει τον Κόλιεβιτς!), δεν παύει να είναι χρήσιμο... Λοιπόν, οι παίκτες του Ολυμπιακού χαίρονται το παιχνίδι. Προσέξτε την έκφραση, δεν είναι τυχαία•, το μπάσκετ είναι άθλημα, παιχνίδια είναι το κρυφτό και η μακριά γαϊδούρα. Αλλά, ώρες ώρες με αυτό ακριβώς το νόημα (του παιχνιδιού και όχι του αγώνα ή της επαγγελματικής υποχρέωσης) αντιμετωπίζουν τα ματς οι «ερυθρόλευκοι». Κυρίως η nouvelle vague τους...

Θέλουν να τρέξουν, κυνηγούν το κάρφωμα και την τάπα, βουτούν για να σώσουν την μπάλα, ακόμη κι αν αυτή η προσπάθεια ενέχει τον κίνδυνο της φθοράς στο παρκέ, όπως παρ' ολίγον να συνέβαινε προχθές με τον Σχορτσιανίτη.
Η ενέργεια, το πάθος, η δίψα της διάκρισης και όλα τα συμπαρομαρτούντα είναι εμφανή ακόμη και στην πιο ανεπαίσθητη φάση ενός αγώνα..

Στην πραγματικότητα ο Ολυμπιακός μοιάζει με νεαρό που ήταν για καιρό μόνος του και επιτέλους βρήκε γκόμενα! Καλή κιόλας, για μόνιμη σχέση, όχι για one night stand! Την προσέχει, την περιποιείται, της κάνει δώρα κι είναι έτοιμος να τη γνωρίσει στη μαμά του και να την προχωρήσει την υπόθεση. Γενικώς έχει καλό σκοπό, αλλά αυτά τα πράγματα (πρέπει να) είναι αμοιβαία...
Κάποια στιγμή στον προχθεσινό αγώνα με το Μαρούσι, ο Καζλάουσκας έβγαλε τον Παπαμακάριο και το έργο ήταν ακατάλληλο για ενηλίκους!

Έπαιζαν μαζί ο Κόλιεβιτς, ο Σεϊμπούτις, ο Βασιλόπουλος, ο Πρίντεζης κι ο Σχορτσιανίτης. Σύμφωνοι, όλοι τους έχουν δίπλωμα οδήγησης, αλλά μιας... πεντάδας νιάτα (κάτω των 22 ετών) δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο για τα ελληνικά (αρτηριοσκληρωτικά και πάντως συντηρητικά) δεδομένα. Το αγαπούν, λοιπόν, το παιχνίδι οι (νεαροί, κυρίως) παίκτες του Ολυμπιακού. Το χαίρονται και το απολαμβάνουν, παρασύροντας σε αυτήν τη διασκέδαση και τον κόσμο.

Έστω κι αν προχθές οι πλατιές μάζες δεν τους τίμησαν με την παρουσία τους, είδα πολλούς θεατές (κι όχι μόνο πιτσιρικάδες) να ξεσηκώνονται στις ωραίες φάσεις, να ζητούν κι άλλες, να «κράζουν» τους διαιτητές όταν σφύριζαν φάουλ!
Δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ποια γνώμη έχει ο Αλβέρτης επ' αυτού. Ξέρω όμως ότι θα το παλέψει για τα καλά. Και κάπου μέσα στην πίεση, θα το χαρεί κιόλας...

w00t.gif
Παραλίγο να παρασυρθώ και να βάλω το smilie της υπόκλισης... 41.gif
leonkalf
Πολύ καλά τα λέει.
morfi
Παντα τον γουσταρα τον Σκουντη.Απο τους λιγους που ξερουν μπασκετ στην ελλαδα.Ισως ο μοναδικος...
Οσο για τις σχεσεις που ειπε... Δεν υπαρχουν κοπελες για σχεση πια.Ειναι ολες μονο για μια νυχτα.Αντε δυο, τρεις μεχρι να τις βαρεθεις...
morfi
QUOTE(leonkalf @ May 17 2006, 04:41 PM)
Ήμουν χθες στο ΣΕΦ και θέλω να εκφράσω την αγανάκτησή μου για ένα γεγονός.
Φτάνω,λοιπόν,έξω απ'το γήπεδο και στα εκδοτήρια λέει ο υπάλληλος ότι δεν έχει εισιτήρια των 5€, αλλά μόνο των 10€. Σου έδινε έτσι την εντύπωση ότι εξαντλήθηκαν τα των 5€,άρα θα έχει πολύ κόσμο μέσα (κάτι που δεν έδειχνε όμως η κίνηση έξω απ'το στάδιο).
Μπαίνοντας μέσα αντίκρυσα αυτό που είδατε όλοι (λίγο κόσμο) και εξοργίστηκα με τη συμπεριφορά των υπαλλήλων (ή αυτών που τους λένε να λειτουργούν έτσι, ΚΑΕ?).
Δεν είναι το θέμα για τα 5€ παραπάνω,αλλά για την αντιμετώπιση.
Ή μη βγάζεις καθόλου εισιτήρια των 5€ και ξεκίνα από τα 10€, ή μην κοροϊδεύεις τον κόσμο...

Το παραπάνω έχει ξαναγίνει φέτος   68.gif
*

Δεν πειραζει... Στην ολυμπιακαρα πηγαν τα λεφτα σου...
Για παρτι σου ολα ρε θρυλε!!!!! icon_drunk.gif
thrylos7
Εγώ που έδωσα 20 ευρώ για να δω τον ΠΑΟ να κάνει προπόνηση στα τρίποντα τι να πω;
HOULIGAN76
Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά πιστευω οτι τα 5 ευρώ τα παίρνουν μόνο οι οργανωμένοι. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.