Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Toronto Raptors (1) vs Washington Wizards (8)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Playoffs
aegeansheed
Η πρώτη φορά στα τελευταία 4 χρόνια, που στην ερώτηση σχετικά με τον νικητή στο ίδιο ζευγάρι, θα έδινα Raptors χωρίς να φοβάμαι το chokάρισμά τους ή να αμφιβάλω αρκετά. Τους έχω δει στην regular, είναι ομάδα που θα κάνει πορεία φέτος.

Αυτός στη μέση είναι ο Wall (δε φαίνεται να ιδρώνει και πολύ laugh.gif ) Δεν τον είδα να πατάει πολύ καλά μετά την επιστροφή του στο ματς με τους Cavs, αλλά αυτό δε λέει κάτι. Πάνε και 2 εβδομάδες πια; Κάτι τέτοιο...
SG3ptshooter
Αντικειμενικά 4-0 Raptors κι ευτυχώς που δε γίνεται να relocάρουν οι Wizards.

Έφτασα στο σημείο να υποστήριζω Raptors με την παλιοΑνατολή ρε φίλε.
Rated: (en)joy
Οι Ραπτορς στο ημιχρονο ηταν πισω με 4 τωρα στο ξεκινημα της 3ης με 3 συνεχομενα τριποντα απο Derozan, Lowry και Ibaka εχουν περασει μπροστα με 5. Αν νικησουν θα' ναι η πρωτη νικη ever του franchise σε πρεμιερα playoff!! Our Game 1 is our Game 7 φαινεται να ειπε ο Lowry. Για να δουμε...
BigTicket22
Οι Ράπτορς έχουν την ποιο ευρωπαϊκή έδρα του ΝΒΑ laugh.gif αρκετά καλή ατμόσφαιρα, και ωραίο παιχνίδι μέχρι στιγμής. Οι νεαροί του τορόντο από τον πάγκο δείχνουν αποφασισμένοι και δεν έχουν μπλοκάρει παρά την απειρία τους.
aegeansheed
QUOTE(BigTicket22 @ Apr 15 2018, 02:38 ) *
Οι νεαροί του τορόντο από τον πάγκο δείχνουν αποφασισμένοι και δεν έχουν μπλοκάρει παρά την απειρία τους.

Πολύ καλός Ανουνόμπυ, αλλά και ο Ντελον. Ξεψάρωτοι τελείως γιατί έπαιρναν ευθύνες σε όλη τη διάρκεια της σαιζόν, ειδικά ο Ντέλον ήταν πολλές φορές σε σμωλ μπωλ πεντάδα στο τέλος της 4ης και τελείωνε αγώνες από τον Δεκέμβριο κιόλας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αλλά και τον A.G. τον είχε πετάψει βασική πεντάδα στην ψύχρα ο Casey όταν χρειάστηκε, χωρίς να το σκεφτεί και πολύ. Πολύ καλό παιχνίδι και κλειστό, που μόνο στο τέλος ξέφυγε στο σκορ κάπως υπέρ των Raps.
BigTicket22
Ακριβώς, προσωπικά μου αρέσει πολύ και ο Poetl. Πάντως οι Ντερόζαν και Λάουρι θα χρειαστεί να παίξουν καλύτερα εάν οι Ράπτορς θέλουν να ελπίζουν σε κάτι καλό.
sarounas
πάντως η σειρά δείχνει να έχει πολύ ψωμί, συμφωνώ ότι με τέτοιους ΝτεΡόζαν και Λάουρι είναι δύσκολα τα πράγματα για τους Ράπτορς βέβαια έχει και ανάποδη ανάγνωση, δηλαδή αν κερδίζουν έτσι τί θα κάνουν με αυτούς να κεντάνε;
SG3ptshooter
O Wall έχασε 9 ή 10 προσπάθειες στο ζωγραφιστό κι ο Porter πήρε 7 σύνολο. peace.gif

ΟG, το λέει και το όνομά του.
Crash95
ειδα ολο το ματς χθες, στο πρωτο το παλεψαν οι μαγοι, ομως χθες φανηκε οτι δεν μπορουν μεσα στο τοροντο. στη πρωτη περιοδο πραγματικα ο λοουρι εκανε οτι ηθελε ετρεχε σε ολο το γηπεδο δεν τον σταματουσε κανεις. οι ραπτορς βγαζουν τοσο υγεια τοσο φρεσκαδα ειναι τοσο ομαδα μπραβο.

αντιθετα οι γουιζαρντς θελουν αλλαγες. ο γκορτατ κανει απαραδκετη χρονια. δεν εχουν ψηλο αλλου στυλ. δεν υπαρχει αθλητικο ψηλος. εχουν γκορτατ μαχημι που δεν στριβουν (χθες ο μαχιμι ηταν καλος παντως παλεψε) και παιζει και ο μορις στο 5 επισης πολυ αργος. πρεπει το καλοκαιρι να δωσουν πορτερ και μορις και γκορτατ. να παρουν εναν σουπερσταρ στο 3 και ενα αθλητικο πενταρι.

παρολο το μετριο μπασκετ που παιζουν παντως ειναι ομαδα που παλευει η ουασινγκτον και χθες πηγε να το γυρισει το ματς εφτασε τους 5 ποντους αλλα ενα τριποντο του cj miles σκοτωμενο τους τελειωσε. παντως φαινοταν οποτε πλησιαζαν οι ραπτορς πατουσαν ενα κουμπι και χανοντουσαν παλι.

στην ουασινγκτον θα ειναι αλλα ματς. εχει ενδιαφερον να δουμε την αντιδραση των γουιζαρντς αλλα η σειρα θα παει στο τοροντο σιγουρα.
reignman
Εγω ισως εδιωχνα τον beal πολυ πρωτου σκεφτω να διωξω τον οτο.
Crash95
QUOTE(reignman @ Apr 18 2018, 15:11 ) *
Εγω ισως εδιωχνα τον beal πολυ πρωτου σκεφτω να διωξω τον οτο.


ο μπιλ ηταν κακος χθες, αλλα γενικα ειναι φοβερος σουτερ. νομιζω εαν διναν πορτερ και κατι ακομα στους σπερς πχ για το λεοναρντ θα τους εβγαινε μια χαρα. υπαρχει ο ουμπρε απο πισω που ανεβαινει κιολας. νομιζω σουτερ σαν τον μπιλ δεν τους αφηνεις.
reignman
ναι μπορει να ειναι στις βραδιες του φοβερος σουτερ και σκορερ. αλλα στις βραδιες του. οι γουιζαρντς χρειαζονται εναν παιχτη που σχεδον καθε βραδυ να ειναι εκει να κουβαλαει. οταν λοιπον (που αυτο γινεται πολυ συχνα) ο μπιαλ εξαφανιζεται και αναγκαζεται ο τοιχος (που για εμενα ειναι Upgraded version του rondo) να παρει 20 σουτ... δεν πανε πουθενα! ο πορτερ για εμενα εχει μεγαλυτερο Upside αυτη τη στιγμη απο τον μπραντλει. ο μπραντλει 3-4 ποσα χρονια ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.

Επισης θεωρω οτι πιο ευκολα βρισκεις σχετικα καλο trade για τον beal.
geo82
QUOTE (BigTicket22 @ Apr 15 2018, 04:39 ) *
Πάντως οι Ντερόζαν και Λάουρι θα χρειαστεί να παίξουν καλύτερα εάν οι Ράπτορς θέλουν να ελπίζουν σε κάτι καλό.


Ο Lowry έτσι παίζει πάντα αυτή την εποχή. Εξαφανίζεται...
Crash95
τι λετε να δω σημερα, αυτο ή το κλιβελαντ ιντιανα, βεβαια αναλογα πως θα παει το σκορ θα δω στο τελος οποιο ειναι πιο ντερμπι, αλλα με τραβαει κατι προς τοροντο σημερα, τι λετε?
RipCity
Ψιλοαστείο να λες ότι μια ομάδα δεν παίζει καλά επειδή λείπει ένας παίκτης 20 λεπτών ο VanVleet, αλλά ισχύει απόλυτα για το Toronto. Η καλύτερη 2nd unit της regular season δε μπορεί να πάρει διαφορά κόντρα σε μια τραγική 2nd unit.
Crash95
48-47 ημιχρονο, οι 2 ομαδες ειναι αστοχες. πιστευω ομως οι γουιζαρντς ειναι ευχαριστημενοι . πηγαν το παιχνιδι εκει που θελουν, σε αργο τεμπο μεγαλες επιθεσεις 5 εναντιων 5. δεν βρηκαν ποτε ρυθμο οι ραπτορς, δεν τρεξαν, αν παει ετσι θα ερθει το διπλο. αλλα το θεωρω δυσκολο να μην βρει λιγο ρυθμο το τοροντο
Crash95
δεν πιασαν τα μαγικα των γουιζαρντς, ενω χασαν πολλα πολλα σουτ μεναν κοντα ειχαν τον ελεγχο του ματς περνουσαν μπροστα . ομως στα τελευταια 4 λεπτα καταρευση, κανενα πλανο στην επιθεση κακιστες επιθεσεις, αφησαν να τρεξει το τοροντο και καληνυχτα ζωη.μετριο ξανα το τοροντο, σημερα ομως εφτανε για τη νικη. 3-2 πολυ ενδιαφερουσα σειρα με ενταση και μαχες, και ας μην παιζετε μπασκεταρα
Crash95
βλεπω να το κανουν 3-3 οι μαγοι και να παμε και εδω σε 7ο
Crash95
μπαα το πηραν οι ραπτορς. τ πιο ωριμο παιχνιδι τους στη σειρα. 4-2
Manimal
Η διαφορά έγινε από την 2nd unit, του Τορόντο. Στην τελευταία περίοδο οι starters των δύο ομάδων μπήκαν κατά μο με 8 λεπτά παιχνιδιού διαφορά. Τεράστια υπόθεση.
aegeansheed
QUOTE(Manimal @ Apr 28 2018, 04:31 ) *
Η διαφορά έγινε από την 2nd unit, του Τορόντο. Στην τελευταία περίοδο οι starters των δύο ομάδων μπήκαν κατά μο με 8 λεπτά παιχνιδιού διαφορά. Τεράστια υπόθεση.

O Van Fleet κάνει πολύ δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Φοβερή ανακάλυψη, δείχνει πολύ ώριμα στοιχεία και είναι καταλυτικός όσο παίζει, παρόλο που μπορεί να δείχνει underisized ξεγελώντας.
gerorge
QUOTE (aegeansheed @ Apr 28 2018, 15:07 ) *
O Van Fleet κάνει πολύ δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Φοβερή ανακάλυψη, δείχνει πολύ ώριμα στοιχεία και είναι καταλυτικός όσο παίζει, παρόλο που μπορεί να δείχνει underisized ξεγελώντας.



Ουσιαστικα πρωτο του παιχνιδι στη σειρα,και ειναι μεγαλη υποθεση να εχεις καλο παικτη να αναλαβει σε περιπτωση που ο Lowry μπει στο γνωστο playoff slumb του.Χτες παντως εκανε την καλυτερη του εμφανιση στη σειρα,και ισως επαιξε ρολο και το οτι ειχε τον Freddy να τον ξεκουραζει
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.