Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Allen Iverson out?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Eastern Conference
dizzy_fingers
Φήμες θέλουν τον Άιβερσον να θέλει να φύγει από την ομάδα, εκτός και αν κάνει η διοίκηση κάποιες αλλαγές στο ρόστερ ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα...

...δεδομένου όμως ότι η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 24 φεβρουαρίου και ακόμα δεν έχει γίνει καμιά κίνηση (κάτι ακούστηκε ότι μπορεί να γίνει ανταλλαγή Ρόμπινσον-Σπρίγουελ....αλλά come on...έτσι θα γίνει πιο ανταγωνιστική η φιλαντέλφεια? wink.gif ), είναι πολύ πιθανό τελικά να δούμε τον ΑΙ σε άλλη ομάδα από την άνοιξη.




Ανοίγω σε ξεχωριστό τόπικ αυτή τη φήμη γιατί μπορεί να έχουμε συνέχεια...
IraTmac
είναι η καλύτερη στιγμή να τον πουλήσουν. κάνει τρομερή χρονιά και θα πάρουν κάτι καλό.

το θέμα είναι ποιός θα τον φορτωθεί...
dizzy_fingers
Και το άλλο δύσκολο είναι ότι αυτός θέλει μία "ανταγωνιστική ομάδα"...Δε θα πάει όπου να'ναι.

Αλλάζω πάντως τον τίτλο του thread.

Το "Allen Iverson προ των πυλών" είναι λες και θα έρθει στην ελλάδα ο ΑΙ 24.gif
IraTmac
QUOTE (dizzy_fingers @ Feb 16 2005, 02:30 PM)
Αλλάζω πάντως τον τίτλο του thread.

Το "Allen Iverson προ των πυλών" είναι λες και θα έρθει στην ελλάδα ο ΑΙ 24.gif

biggrin.gif όντως.

πάντως μακάρι να γίνει ανταλλαγή τέτοιου μεγέθους. φέτος ο Iverson από καρκίνος για μια ομάδα μετατράπηκε σε πολύ καλό και σοβαρό παίκτη. τί έπαθε? blink.gif
morfi
Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια... "ο αλλεν την κανει απο την φιλαδελφεια", "ηρθε η ωρα για αλλαγες στους σιξερς" και αλλα τετοια χαριτωμενα.Και περσι και φετος και του χρονου ΤΑ ΙΔΙΑ! Αν και χαρηκα οταν ακουσα οτι φετος τον θελουν οι σελτικς... τεσπα οπως και να χει ιδου η γνωστη καταληξη της ιστοριας... εγω δεν το περιμενα... εσεις? tongue.gif


QUOTE(sportime.gr)
Στη θέση του ο Άιβερσον

26/7/2006 11:44

Τον τίτλο του ηγέτη των Φιλαντέλφια 76ers θα συνεχίσει να κατέχει ο Άλεν Άιβερσον, παρά τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων που τον ήθελαν να αποχωρεί από την ομάδα. Η επιθυμία του «Answer» να παραμείνει στο σύλλογο, όπως φαίνεται, ήταν αμοιβαία και από την πλευρά της διοίκησης, καθώς ο πρόεδρος Μπίλι Κινγκ ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι ο παίκτης δεν είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση αθλητών.


«Έχω πει αρκετές φορές ότι περιμένω να βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Προσπαθούμε να γίνουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι, γι' αυτοί οι συζητήσεις με άλλες ομάδες για τη μετακίνηση παικτών δεν περιλαμβάνουν τον Άλεν», είπε χαρακτηριστικά, βάζοντας τέλος στην όποια φημολογία.

Οι 76ers δεν κατάφεραν φέτος να πάρουν μια θέση στα play off του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να φουντώσουν τα σενάρια για πιθανή αποχώρηση του Άιβερσον. Κάτι, που βέβαια, διέψευσε ο ίδιος λέγοντας εξ αρχής ότι η πρόθεσή του ήταν να παραμείνει στην ομάδα, με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης. Και βρήκε ανταπόκριση.
NBAholic
Ούτε εγώ. Αλλά θέλω να δω τώρα τι θα κάνει η ομάδα του για αντάλλαγμα. Στους Σέλτικς θα είχε σαφώς μεγαλύτερες βλέψεις (και θα ήταν η ευκαιρία για τους κάποτε αυτοκράτορες να απαντήσουν στις κινήσεις των Μπουλς).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.