Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-Αρμανι Μιλανο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
T.W.Is.M.
vs

Πεμπτη 6/3 21:00 Nova Sports 3

Ωρα να επιστρεψουμε στο γνωστο μοτιβο. Must win game, που λενε και στο χωριο μου. Η Αρμανι ειναι ενα βαθμο μπροστα και θα χρειαστουμε 2 νικες παραπανω για να την προσπερασουμε. Εκτος κι αν την Πεμπτη κερδισουμε με 31. Επειδη ομως δεν ειναι Πρωτοχρονια(που το 31 εχει την τιμητικη του), ας αρκεστουμε σε μια απλη νικη και βλεπουμε.
Το ερωτημα ειναι σκεψου μονη και κρινε αν τελικα θα παιξει ο Σπανουλης. Οχι γιατι απ αυτο θα κριθει η νικη, αλλα οπως και να το κανουμε, η παρουσια του θα παιξει σημαντικο ρολο. Το ιδιο και η αποδοση του εφοσον παιξει.
Προσωπικα θεωρω την Αρμανι Μιλανο φουσκα και υπερτιμημενη ομαδα, αλλα επειδη η ψυχολογια παιζει σημαντικο ρολο, εκει υπερτερει απεναντι σε οποιαδηποτε ομαδα του ομιλου πλην Μπαρτσελονα και μοιαζει καλυτερη απ οτι ειναι. Αφου ομως ολοι θεωρειτε το παιχνιδι δυσκολο, θα το θεωρησω κι εγω. Μη σας πηγαινω και συνεχεια κοντρα.

To ρετρο βιντεο της εβδομαδας περιλαμβανει μπολικο τρολαρισμα, αφου δε βρεθηκε αρκετο υλικο:
Το περσινο παιχνιδι των ομαδων που κριθηκε στον ποντο.


Η ηλεκτρονικη βερσιον του παιχνιδιου της Πεμπτης(στο NBA2k14 παντως τους κερδισαμε!)


Και μπονους βιντεο με αφορμη την παρουσια του Αντριανο Γκαλιανι στην εξεδρα την περασμενη εβδομαδα στο ματς εναντιον του Παναθηναικου, παρτε ενα δειγμα της πραγματικης μεγαλης ομαδας του Μιλανου:
Quincy
Πιο σημαντικός είναι ο Σπανούλης για μας ή ο Λάνγκφορντ γι αυτούς;;;
yorgos
Σαφώς ο Σπανούλης.
Quincy
Ίσως. Τον Ολυμπιακό τον βλέπω ικανό να κερδίσει στην έδρα του χωρίς τον Σπαν. Την Αρμάνι ούτε στη Μάλαγα χωρίς τον Λάνγκφορντ
redleg7
Παιδες τελικα τι γινεται με τον Λανγκφορτ?Θα παιξει?Εχει τραυματιστει?Γνωριζει καποιος?
assistant
QUOTE(yorgos @ Mar 3 2014, 22:08 ) *
Σαφώς ο Σπανούλης.

Συμφωνω.Ο Σπανουλης στα καλα του κανει τους συμπαιχτες του να μοιαζουν καλυτεροι απ ο,τι πραγματικα ειναι.....ο Λανγκφορντ αντιθετα στην καλη του μερα κανει τους συμπαιχτες του δυστυχισμενους αφου δεν εχει προβλημα να σουταρει ολο το βραδυ.....γενικα ετσι ειναι ολη η Αρμανι επιθετικα,ο καθενας για την παρτη του.Αν τους αναγκασεις να παιξουν πιο στρωτα και ναφυγουν απ το 1-1 αυτοκαταστρεφονται...γι αυτο απαιτειται καλη και συγκεντρωμενη προσωπικη αμυνα γιατι το ταλεντο τους τρεχει απ τα μπατζακια....τελειωνοντας θελω να πω οτι σε αντιθεση με την επιθεση η αμυντικη τους λειτουργια μου αρεσει αρκετα γιατι βγαζουν ενεργεια,παθος και ομαδικοτητα......νομιζω οτι εαν ειμαστε πληρεις την Πεμπτη θα κερδισουμε σχετικα ανετα.
ssoulliss
Απλά πράγματα. Με νίκη το Μιλάνο μάλλον προκρίνεται και πλησιάζει στη δεύτερη θέση. Με νίκη Ολυμπιακού απλά συνεχίζει η περίπλοκη κατάσταση.

Υ.Γ. Σε περίπτωση νικών Ολυμπιακού,Μάλαγας,Παναθηναικού και Φενέρ έχουμε πενταπλή ισοβαθμίαστο 5-3! w00t.gif
North_gato
Διαβασα αργα το βραδυ οτι κατα τη διαρκεια του αγωνα με τον Απολλωνα, οι Πριντεζης και Περπερογλου ενοιωσαν ενοχλησεις, ο πρωτος στη μεση και ο δευτερος στους προσαγωγους. Αναφερεται επισης οτι και τα δυο περιστατικα δεν εμπνεουν ανησυχιες για την συμμετοχη στον αγωνα, αλλα εδω που φτασαμε ποτε δεν ξερεις...
Επισης, καποιος που ειδε τον αγωνα, μια και εγω δεν το εκανα, ας γραψει για την αποδοση του Κολινς, γιατι πολυ φοβαμαι οτι μεθαυριο θα τον δουμε στην αρχικη πενταδα.
rankin
Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια εμφατική νίκη απέναντι στη Μιλάνο. Δεν ειναι παιχνίδι για να κάνουν χαβαλέ, ούτε για να κάνει πειράματα στο excel ο Μπαρτζώκας.
Ή μπαίνεις, παίζεις 40 λεπτά σαν κομάντο και αναπτερώνεις το ηθικό σου, ή συνεχίζεις την κατρακύλα..

Δεν εξετάζω ποιοι θα παίξουν απο εμας και ποιοι απο αυτούς.. Δεν με ενδιαφέρει..
Ο κόσμος θα ειναι εκεί.. Σειρά της ομάδα να παρουσιαστεί και αυτή στο παρκέ όπως πρέπει και οπως την θέλουμε.

Ειναι το πρώτο απο μια σειρά do or die παιχνιδιών..
Αν και στην πραγματικότητα ειναι το τρίτο.. Σημαντικότατα ηταν και τα εκτός εδρας με Παναθηναικο και Φενερ, οπου τα κάναμε μαντάρα.. Τρίτη συνεχόμενη αποτυχία, δεν νομίζω να την σηκώνει η ομάδα..

Θα πρέπει να πάρουμε φαλάγγι την Μιλάνο απο το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα. Αν τους δοθεί περιθώριο να αρχίσουν να κάνουν τα δικά τους, την κάτσαμε. Η Μιλάνο δεν ειναι ομάδα που θα πρέπει να την αφήνεις να χτίζει ψυχολογία στο παιχνίδι..

Απο εκεί και πέρα, θα πρέπει να υπάρχουν τρεις σεντερ στο ροστερ αυτη τη φορά.. Καββαδάς ή Σερμαντίνι ας ειναι ο τρίτος ή ας ειναι ο δεύτερος και ο τρίτος.. ( Ο Σιμονς εξακολουθεί και δεν πείθει)

Με πιθανή επίσης την απουσία Σπανούλη, για μενα ειναι δεδομένο οτι χρειάζεται ο Σλουκας στο αρχικό σχήμα. Με Σλουκα και Μαντζαρη, ο Ολυμπιακός παιζει όμορφο και δημιουργικό μπασκετ και το χρειαζόμαστε απο το πρώτο λεπτό αυτό.

Ο άτολμος Μαντζαρης με καναν Μαρντικόλη ή Κατσίβελλη δίπλα του στο αρχικό σχήμα, δεν θα μπορέσει να δώσει αυτα που πρέπει σε θέματα δημιουργίας, και έτσι θα έχουμε πάλι ως μονο τρόπο παιχνιδιού τα ποσταρίσματα του Περπερογλου και του Πριντεζη..

Για μενα, ξεκινάς τη Πέμπτη με Μαντζαρη, Σλουκα, Λοτζέσκι, Πριντεζη, Σερμαντίνι
Ετσι θα έχεις δημιουργία, θα χρησιμοποιείς τον Σερμαντίνι για πικ+ρολ στη κορυφή (ο Ντανστον δεν έχει καταφέρει ακόμα να μάθει να παιζει με πικ+ρολ) και θα ψάχνεις είτε παιχνίδι κοντού -ψηλού, είτε ελευθερα σουτ του Λοτζεσκι..

Στα δικά μου μάτια, αυτός ειναι ο πιο efficient τροπος παιχνιδιου του φετινου Ολυμπιακού...
Σωστα πικ+ρολ, σωστη κυκλοφορία μετα το πικ, και ψάξιμο της καλύτερης επιλογής.

Η άλλη επιθετική επιλογή ειναι τα ποσταρίσματα..

τρίτο τρόπο δεν έχω δει ακόμα φέτος, εκτός και αν τα isolations του Λοτζεσκι, θεωρούνται λογική επιλογή..


Παρολα αυτά, σαν πρόβλεψη βλέπω αρχικό σχήμα με Μαντζαρη, Κατσίβελλη, Περπερογλου, Πριντεζη, Ντανστον, και ποσταρίσματα μέχρι το τέλος του κόσμου.
Ειναι και αυτός ενας ασφαλής τρόπος να αρχίσεις το παιχνίδι, αλλα ειναι πολυ πιο συντηρητικός και δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαστε συντηρητικοί τη Πεμπτη, δεδομένου οτι παίζουμε στην έδρα μας και ειναι κρίμα να μην μπούμε δυνατά και να μην εκμεταλευτούμε το μομέντουμ της κερκίδας, αλλά αντιθέτως να δώσουμε χρόνο στην Αρμάνι να ανασάνει και να προσαρμοστεί...
Άποψη μου φυσικά...
Quincy
Αγωνιστικά δεν είναι για αισιοδοξία το παιχνίδι.

-Η Αρμάνι είναι η καλύτερη ομάδα του τοπ16 στο να προκαλεί λαθη στον αντίπαλο, και από τις καλύτερες στα κλεψίματα. Θα βλέπουν στο βίντεο τον Κατσίβελη και τον Κόλλινς και θα ξερογλύφονται.

-Το μειονέκτημα της είναι στην ρακέτα που πλην Ντάνστον-Πρίντεζη οι υπόλοιποι δεν είναι για πολλά-πολλά. Τουλάχιστον θα τα πάμε καλά στα ριμπάουντ και στον έλεγχο του ρυθμού (λογικά).

-Η περιφερειακή μας άμυνα είναι μεγάλο ερωτιματικό και τα 1v1 των γκαρντ της Αρμάνι θα μας πληγώσουν. Αν μπαίνουν και τα σουτ θα χουμε πρόβλημα σοβαρό.

-Αν δεν παίξει ο Σπανούλης θα μείνουμε με 2 αξιόπιστα γκαρντ που θα τους βγάλουν το λάδι από την πίεση και το κυνήγι για 40 λεπτά

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Και το στηρίζω κυρίως στην εικόνα που έχεουν εκτός έδρας οι Ιταλοί, όπου δεν βρίσκουν ρυθμό, δεν έχουν καλή ψυχολογία και της περισσότερες φορές είναι και άστοχοι από το τρίποντο. Σταθερά καλός και στα εκτός έδρας είναι ο Λάνγκφορντ, και αν δεν παίξει θα είμαστε πολύ τυχεροί.

Βέβαια η Αρμάνι έρχεται χωρίς άγχος (άλλα είναι τα παιχνίδια που πραγματικά την καίνε), με την ψυχολογία της 30αρας, και δεν θα χει στο μυαλό της να κρατήσει τη διαφορά. Θα κάνει το παιχνίδι της δηλαδή κι ότι βγει. Ιδανικό για την συγκεκριμένη ομάδα..

Το πιο σημαντικό είναι να δούμε έναν Ολυμπιακό να μπαίνει δυνατά ως οφείλει σε ένα do or die, με λίγο εγωισμό για τον διασυρμό στο Μιλάνο. Να πιέσει πολύ στην άμυνα και κυρίως την περιφέρεια και να είναι συγκεντρωμένος ώστε να πάρει τα ριμπαουντ και να αποφύγει τα λάθη.

Με δυνατό ξεκίνημα και μια καλή διαφορά νωρίς, η Αρμάνι δεν έχει το χαρακτήρα να επιστρέψει και να γυρίσει παιχνίδι στο ΣΕΦ imo. Αν της δώσουμε ελπίδες όμως μας την κάνει εύκολα την κηδεία.
TakeshyKurosawa
Κατσίβελης και ειδικά Κόλινς δεν πρέπει να πατήσουν παρκέ σε αυτό το παιχνίδι.
phoenix_93
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Mar 4 2014, 12:33 ) *
Κατσίβελης και ειδικά Κόλινς δεν πρέπει να πατήσουν παρκέ σε αυτό το παιχνίδι.


Συμφωνώ. Πρέπει να γίνει σκηνικό Κουρδιστό Πορτοκάλι με τον Μπαρτζώκα να βλέπει βίντεο του Κόλλινς μέχρι να αρχίσει να ουρλιάζει.
TakeshyKurosawa
QUOTE (phoenix_93 @ Mar 4 2014, 12:43 ) *
Συμφωνώ. Πρέπει να γίνει σκηνικό Κουρδιστό Πορτοκάλι με τον Μπαρτζώκα να βλέπει βίντεο του Κόλλινς μέχρι να αρχίσει να ουρλιάζει.


Κάθε φορά που ένας από αυτούς τους 2 είναι στο παρκέ η αντίπαλη ομάδα αρχίζει και παίρνει τα πάνω της. Αν θυμάμαι καλά στο παιχνίδι του Μιλάνου ήταν ταυτόχρονα και οι 2 στην πεντάδα και η Αρμάνι από τότε πήρε φωτιά και δεν σταματούσε με τίποτα. Ελπίζω να μην ξαναδούμε τα ίδια λάθη, γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε παρόμοιο αποτέλεσμα και να έχουμε άλλα... Μάντζαρης και Σλούκας πρέπει να παίξουν κάνα 35λεπτο έκαστος εάν λείπει ο Σπανούλης όπως όλα δείχνουν.
D-Wade
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Mar 4 2014, 12:33 ) *
Κατσίβελης και ειδικά Κόλινς δεν πρέπει να πατήσουν παρκέ σε αυτό το παιχνίδι.

Αυτούς έχουμε ρε παιδιά τι να κάνουμε . . . Αν δεν παίξει ο Σπανούλης δε γίνεται να παίξεις όλο το παιχνίδι με Σλούκα-Μάντζαρη και λίγο από Λοτζέσκι. Εκτός αν βάλουμε τον Τόμιτς . . .Καλύτερος πρέπει να είναι tongue.gif
rankin
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Mar 4 2014, 12:33 ) *
Κατσίβελης και ειδικά Κόλινς δεν πρέπει να πατήσουν παρκέ σε αυτό το παιχνίδι.



QUOTE(phoenix_93 @ Mar 4 2014, 12:43 ) *
Συμφωνώ. Πρέπει να γίνει σκηνικό Κουρδιστό Πορτοκάλι με τον Μπαρτζώκα να βλέπει βίντεο του Κόλλινς μέχρι να αρχίσει να ουρλιάζει.


μαζί σας ρε guys, αλλά δεν έχεις και άλλους...
Ειδικά αν ο Σπανούλης δεν παίξει, τι θα κάνουμε; Θα βγάλουμε 40' με Σλουκα, Μαντζαρη, Λοτζεσκι, Περπέρογλου στη περιφέρεια;
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα..
Να βάλει και τον Χριστοδούλου (αν ειναι δηλωμένος στην Ευρωλίγκα) ;
Να δώσει χρόνο και στον Παπαπέτρου;

Πάντως, με 4 παίχτες δεν βγαίνει.. Θα ειναι καταστροφή...

Με βάση τη λογική θα πρέπει, αναγκαστικά, να κατέβει και ο Λοτζέσκι για κανα δεκάλεπτο στο 2 (μπορεί-δεν μπορεί) να πάρει απο κανα 30λεπτο καθενας εκ των Σλουκα-Μαντζαρη, και μετά θα πρέπει ο Μαρντικολης μαζί με τον Κατσίβελα να πάρουν κανα 10λεπτο..

Στο περίπου τώρα τα λέω και με βάση τη φορμουλα που έχει ο κοουτς στο εξελ και του δίνει τους χρόνους των παιχτών..

Αναγκαστικά πάντως, Μαρντικόλης και Κατσίβελλας, μινιμουμ για 10 λεπτά θα βρεθούν στο παρκέ.

Για αυτό και επιμένω οτι το αρχικό σχήμα, θα πρέπει να ειναι τέτοιο που να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που δίνει η έδρα, να ξεκινήσουμε πολύ δυνατά, και αν καταφέρουμε και έχουμε ενα +15 σε κάποια φάση (λέμε τωρα) ρίχνεις μεσα και Μαρντικόληδες για ανάσες και ξύλο
TakeshyKurosawa
QUOTE (D-Wade @ Mar 4 2014, 12:51 ) *
Αυτούς έχουμε ρε παιδιά τι να κάνουμε . . . Αν δεν παίξει ο Σπανούλης δε γίνεται να παίξεις όλο το παιχνίδι με Σλούκα-Μάντζαρη και λίγο από Λοτζέσκι. Εκτός αν βάλουμε τον Τόμιτς . . .Καλύτερος πρέπει να είναι tongue.gif



Γιατί όχι επειδή χαλάει τον κόουτς Μπι? Ο Διαμαντίδης που είναι 34 χρονών γιατί να έχει μέσο όρο λεπτών 31, ενώ Μάντζαρης 21 και Σλούκας 19. Θα πάθουν τίποτα αν μία φορά χτυπήσουν πάνω από 30 λεπτο τώρα που είναι κατάσταση ανάγκης?
D-Wade
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Mar 4 2014, 12:59 ) *
Γιατί όχι επειδή χαλάει τον κόουτς Μπι? Ο Διαμαντίδης που είναι 34 χρονών γιατί να έχει μέσο όρο λεπτών 31, ενώ Μάντζαρης 21 και Σλούκας 19. Θα πάθουν τίποτα αν μία φορά χτυπήσουν πάνω από 30 λεπτο τώρα που είναι κατάσταση ανάγκης?

Δεν ξέρω αν θα χαλαστεί ο Μπαρτζώκας να τους βάλει 35 λεπτά. Αν παίξουν όμως χωρίς να πάρουν ανάσα με αντίπαλο τον Μος και τον Χάκετ στην τελευταία περίοδο θα πατάνε τη γλώσσα τους και δε θα περνάνε ούτε τη σέντρα . . .
Όπως είπε και ο rankin τέτοιος αγώνας δεν βγαίνει με 4 παίχτες από το 1 μέχρι το 3.Αναγκαστικά θα μπουν και οι άλλοι.Τώρα το τι θα προσφέρουν είναι άλλο θέμα . . .Έτσι κι'αλλιώς δεν έχουμε σοβαρές απαιτήσεις
Quincy
QUOTE(rankin @ Mar 4 2014, 10:55 ) *
Για αυτό και επιμένω οτι το αρχικό σχήμα, θα πρέπει να ειναι τέτοιο που να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που δίνει η έδρα, να ξεκινήσουμε πολύ δυνατά, και αν καταφέρουμε και έχουμε ενα +15 σε κάποια φάση (λέμε τωρα) ρίχνεις μεσα και Μαρντικόληδες για ανάσες και ξύλο



Σωστή κουβέντα αυτή. Αν ήμουν ο Μπαρτζώκας αυτό θα κανα. Ξεκίνημα στην βασική 5αδα Μάντζαρης-Σλούκας, και μετά βγαίνει ο ένας για να μπει ένας εκ των Κολλινς-Κατσίβελιτς, να πάρει δυο ανάσες για να μπει στη θέση του άλλου μετά. Αν έχουμε καταφέρει να πάρουμε και μια διαφορά ακόμα καλύτερα.

Είναι ζωτικής σημασίας να μην παίξουν μαζί κόλλινς-κατσίβελης, κι ο Μάντζαρης με τον Σλούκα να οργανώνουν τις επιθέσεις και να γλιτώσουμε τα πολλά λάθη.
rankin
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Mar 4 2014, 12:59 ) *
Γιατί όχι επειδή χαλάει τον κόουτς Μπι? Ο Διαμαντίδης που είναι 34 χρονών γιατί να έχει μέσο όρο λεπτών 31, ενώ Μάντζαρης 21 και Σλούκας 19. Θα πάθουν τίποτα αν μία φορά χτυπήσουν πάνω από 30 λεπτο τώρα που είναι κατάσταση ανάγκης?

Δεν είναι για τον κοουτς. Ειναι για λόγους αριθμητικής...

οι θέσεις 1+2 απαιτούν συνολικά 80 λεπτά..
Όλοι συμφωνήσαμε να πάρουν οι Σλουκας + Μαντζαρης απο 30 έκαστος (οπως έγινε και με τη Φενερ άλλωστε)
Τα άλλα 20 τι θα τα κάνουμε;

Να δώσουμε 20 στον Λοτζέσκι στο 2 και άλλα 10 στο 3, και ενα 30λεπτο στον Περπέρογλου και κλείσαμε;
Μαζί σου, αλλά αφενός δεν εχω δει οτι ο Λοτζο μπορεί να παίξει στο 2 ιδιαίτερα αποτελεσματικά, αφετερου αυτό που προτείνεις ειναι να πάρουν 4 παίχτες 3 θέσεις για όλο τον αγώνα...

Μπορεί και να γίνεται, αλλά η γλώσσα θα τους έχει φτάσει στο πάτωμα..
Δεν ειναι πλέον δεκαετία του 90 με τις επιθέσεις στα 30" και το αργό μπασκετ. Εδω θέλει συνέχεια κίνηση και πολλά τρεξίματα.. Πιστεύεις οτι θα βγει κατι τέτοιο;
Τι να πω... ισως... αλλα δεν νομίζω οτι δεν θα θελήσει να δώσει κάποιες ανάσες ο κοουτς στους παιχτες του

Το θέμα ειναι να δοθούν οι ανάσες αυτές τη σωστή στιγμή και να μην ειναι ζωτικής σημασίας

Οσον αφορά τους ψηλούς ειμαι υπέρ της άμεσης χρήσης του Σερμαντίνι...
Τι τον πήρες αν θέλεις πάλι κανα μηνα να τον βάλεις στην ομάδα; Να μπει και να παίξει εδώ και τώρα.
TakeshyKurosawa
QUOTE (rankin @ Mar 4 2014, 13:12 ) *
Δεν είναι για τον κοουτς. Ειναι για λόγους αριθμητικής...

οι θέσεις 1+2 απαιτούν συνολικά 80 λεπτά..
Όλοι συμφωνήσαμε να πάρουν οι Σλουκας + Μαντζαρης απο 30 έκαστος (οπως έγινε και με τη Φενερ άλλωστε)
Τα άλλα 20 τι θα τα κάνουμε;

Να δώσουμε 20 στον Λοτζέσκι στο 2 και άλλα 10 στο 3, και ενα 30λεπτο στον Περπέρογλου και κλείσαμε;
Μαζί σου, αλλά αφενός δεν εχω δει οτι ο Λοτζο μπορεί να παίξει στο 2 ιδιαίτερα αποτελεσματικά, αφετερου αυτό που προτείνεις ειναι να πάρουν 4 παίχτες 3 θέσεις για όλο τον αγώνα...

Μπορεί και να γίνεται, αλλά η γλώσσα θα τους έχει φτάσει στο πάτωμα..
Δεν ειναι πλέον δεκαετία του 90 με τις επιθέσεις στα 30" και το αργό μπασκετ. Εδω θέλει συνέχεια κίνηση και πολλά τρεξίματα.. Πιστεύεις οτι θα βγει κατι τέτοιο;
Τι να πω... ισως... αλλα δεν νομίζω οτι δεν θα θελήσει να δώσει κάποιες ανάσες ο κοουτς στους παιχτες του

Το θέμα ειναι να δοθούν οι ανάσες αυτές τη σωστή στιγμή και να μην ειναι ζωτικής σημασίας

Οσον αφορά τους ψηλούς ειμαι υπέρ της άμεσης χρήσης του Σερμαντίνι...
Τι τον πήρες αν θέλεις πάλι κανα μηνα να τον βάλεις στην ομάδα; Να μπει και να παίξει εδώ και τώρα.


Τι να πω φίλε. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Αν χρησιμοποιηθούν για να δώσουν ανάσες Κόλινς και Κατσίβελης αυτό όπως είπες θα πρέπει να γίνει πολύ σωστά και για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εγώ αυτό που είπα ουσιαστικά ήταν να παίξουν ως 1-2 Μάντζαρης και Σλούκας και να πάρει και χρόνο στο 2 ο Λοτζέσκι και όταν ο Λοτζε είναι 2 να εναλλάσονται στο 1 οι άλλοι. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό με επιτυχία. Απλά το είπα σαν κάποια εναλλακτική για να μην έχουμε μέσα Κόλινς και Κατσίβελη που προσφέρουν το απόλυτο μηδέν σε άμυνα και επίθεση και κάνουν την ομάδα να χάσει το ρυθμό της.
Για τον Σερμαντίνι συμφωνώ ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί και αν όντως είναι σε τόσο καλή κατάσταση όσο δείχνουν τα νούμερα θα μπορεί να δώσει κάποιες λύσεις. Επίσης θα ξαφνιαστώ ευχάριστα αν δω στην αρχική πεντάδα μαζί Μάντζαρη και Σλούκα. biggrin.gif


ps.Επίσης έχεις δίκιο για να βγει αυτό που είπα πρέπει και ο Πέρπε να λιώσει στο παρκέ.
rankin
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Mar 4 2014, 13:44 ) *
Για τον Σερμαντίνι συμφωνώ ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί και αν όντως είναι σε τόσο καλή κατάσταση όσο δείχνουν τα νούμερα θα μπορεί να δώσει κάποιες λύσεις. Επίσης θα ξαφνιαστώ ευχάριστα αν δω στην αρχική πεντάδα μαζί Μάντζαρη και Σλούκα. biggrin.gif


O Σερμαντίνι, άσχετα απο τα νουμερα που είχε (που δεν μου λένε κάτι) ουσιαστικά αφενός είναι σε φουλ αγωνιστική φόρμα και αφετέρου δεν ειναι νέος στην ομάδα για να χρειάζεται χρόνο να μάθει τους συμπαίκτες του.
Επίσης, έχει κάποια καλά στοιχεία που πρέπει να ψάξουμε να τα αξιοποιήσουμε. πχ παιζει σωστά πικ+ρολ, κάνει σωστά κοψίματα, κινείται σωστά χωρίς τη μπάλα.

Αν αξιοποιηθεί σωστά (σωστότερα απο πέρσι) θα μπορέσει να δώσει πράγματα. Επίσης, πλέον ο ανταγωνισμός στο 5 ειναι μικρότερος. Ακόμα και ο Ντανστον εχει αρκετές αδυναμίες, και αυτό σημαίνει πως υπάρχει περιθώριο να παίρνει αρκετό χρόνο στο παρκέ.

Οσο για την αρχική πεντάδα με Σλουκα-Μαντζαρη... Ονειρέψου! tongue.gif
Δυσκολα θα ρίξει απο την αρχή ολα του τα χαρτιά στο παρκέ ενας κόουτς..
Οπως είπαμε, πάντα πηγαίνουμε συντηρητικά...

Πάντως, για να επιστρέψω στον Σερμαντίνι, θεωρώ πως επιβάλλεται να παίξει. Θα ειναι τρελό να περιμένουμε να τελειώσει το τοπ16 για να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια.
Υποτίθεται οτι τον πήραμε για να βοηθήσει, άρα ... πρέπει να μπει και να παίξει. Τελος

ΥΓ. οχι οτι δεν έχουμε δει παλαβά φέτος. Οπως πχ να κατεβαίνουμε με 11 και με 2 σεντερ απέναντι στη Φενερ που έχει δεδομένο πρόβλημα στο 5
assistant
Κανοντας μια γυρα απ διαφορα σαιτ κανενα δεν αναφερει οτι ο Σπανουλης ειναι οριστικα εκτος....κατι μου λεει οτι 12αδα θα ειναι.Αν ξερει καποιος κατι περισσοτερο ας το γραψει.Και για Λανγκφορντ επισης.
frenchman7
QUOTE(rankin @ Mar 4 2014, 13:51 ) *
Οσο για την αρχική πεντάδα με Σλουκα-Μαντζαρη... Ονειρέψου! tongue.gif
Δυσκολα θα ρίξει απο την αρχή ολα του τα χαρτιά στο παρκέ ενας κόουτς..
Οπως είπαμε, πάντα πηγαίνουμε συντηρητικά...


Εγώ πάλι θεωρώ την 2αδα Σλουκα-Ματζαρη δεδομένη στην αρχική πεντάδα, οτιδήποτε άλλο θα είναι γκάφα του Μπαρτζώκα.
Έτσι ξεκίνησε και με την Πάτρα και λειτούργησε πολύ καλά αυτό το δίδυμο. Γενικά με την απουσία Σπαν-Λο, οποιοδήποτε
σχήμα χωρίς τον Σλούκα είναι πολύ φτωχό επιθετικά και βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στα ποσταρίσματα των Περπε-Πρι..
redleg7
Ο Σπανουλης το θετικο ειναι οτι δεν επαιξε με την Φενερ και δεν επιβαρυνθηκε καθολου.Σημερα θα δοκιμασει να προπονηθει και αν οχι αποψε τοτε αυριο.Για τον Λανγκφορτ εψαξα ολα τα σαιτ και δεν βρηκα τιποτε.Προφανως ουτε εδω μεσα θα ξερει καποιος.Παντως με την Βενετσια δεν επαιξε.Αν παιξει εστω και ανετοιμος ειναι στα συν.
Air Kef
Ο Κατσίβελης έχει ανέβει λίγο και ήταν από τους καλούς στα λεπτά που έπαιξε στο ΟΑΚΑ, απορώ με την άνεση μερικών που τον αφορίζουν.
Προφανώς δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί όμως στην ίδια πεντάδα με Κόλινς, εκεί είναι εύκολο να χαθεί η μπάλα.

Δεν θα είμαι Αθήνα δυστυχώς για το ματς, το ΣΕΦ πρέπει να γεμίσει.
mpam
QUOTE (Air Kef @ Mar 4 2014, 15:12 ) *
Ο Κατσίβελης έχει ανέβει λίγο και ήταν από τους καλούς στα λεπτά που έπαιξε στο ΟΑΚΑ, απορώ με την άνεση μερικών που τον αφορίζουν.
Προφανώς δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί όμως στην ίδια πεντάδα με Κόλινς, εκεί είναι εύκολο να χαθεί η μπάλα.

Δεν θα είμαι Αθήνα δυστυχώς για το ματς, το ΣΕΦ πρέπει να γεμίσει.

Συμφωνω μαζι σου. Δεν πρεπει να ειμαστε τοσο αφοριστικοι με Κατσιβελη.
T.W.Is.M.
QUOTE(Air Kef @ Mar 4 2014, 15:12 ) *
Ο Κατσίβελης έχει ανέβει λίγο και ήταν από τους καλούς στα λεπτά που έπαιξε στο ΟΑΚΑ, απορώ με την άνεση μερικών που τον αφορίζουν.
Προφανώς δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί όμως στην ίδια πεντάδα με Κόλινς, εκεί είναι εύκολο να χαθεί η μπάλα.

Δεν θα είμαι Αθήνα δυστυχώς για το ματς, το ΣΕΦ πρέπει να γεμίσει.



Ουσιαστικα εκει που νομιζω οτι συμφωνουμε ολοι ειναι οτι αν δεν παιξει ο Σπανουλης, πρεπει να ξεκινησουμε με Μαντζαρη-Σλουκα. Ο Κατσιβελης μπορει να μπει σαν αλλαγη καποιου απ τους δυο στη λογικη των αλλαγων του ΝΒΑ(στο τελος του δεκαλεπτου και στην αρχη του επομενου), ωστε να δωσει τη μεγιστη δυνατη ξεκουραση σε πραγματικο χρονο και την ελαχιστη σε αγωνιστικο. Θα τον προτιμουσα ειτε μαζι με Σλουκα ειτε μαζι με Λοτζεσκι-Πριντεζη στους φοργουορντ, αν ο αλλος γκαρντ ειναι ο Μαντζαρης.
Ενταξει, το Κατσιβελιτς-Κολινς μαζι ειναι χαρακιρι υψηλου επιπεδου, ειδικα αν το κανει για δευτερη φορα με τον ιδιο αντιπαλο. Εγω παντως ονειρευομαι Σπανουλη στην αρχικη πενταδα, συμμετοχη 5' με 3 ποντους και 2 ασιστ και μετα παρκαρισμα στον παγκο για το υπολοιπο του ματς, σαν το Γουιλις Ριντ το 1970... rolleyes.gif
frenchman7
QUOTE(mpam @ Mar 4 2014, 15:51 ) *
Συμφωνω μαζι σου. Δεν πρεπει να ειμαστε τοσο αφοριστικοι με Κατσιβελη.


Κανένας δεν τον αφόρισε, μόνος του το κατάφερε αυτό..
Καμία εξέλιξη, μα καμία όμως!
Μάντζαρης, Σλούκας, Παπανικολάου κάνανε από βήματα έως άλματα προόδου
Ενώ ο Κατσίβελης.. Σουτ, δημιουργία, άμυνα, καμία βελτίωση.
Τσαμπουκάς? Άγνωστη λέξη, στο πρώτο κοκομπλόκο ξεφορτώνεται την μπάλα
Μπαίνει μέσα ο Χριστοδούλου και ο Παπαπέτρου και μοιάζουν Ροκυ μπαλμπόα μπροστά του

Φυσικά και όλοι θα θέλαμε να κάνει και αυτός το ξεπέταγμα του, αλλά...πότε?

ΥΓ: Εννοείται το Σεφ θα είναι όπως πρέπει
redleg7
http://www.sport-fm.gr/article/aisiodoksia...spanouli/753937

Ελα μωρη αρχηγαρα!!
North_gato
QUOTE (frenchman7 @ Mar 4 2014, 19:59 ) *
Κανένας δεν τον αφόρισε, μόνος του το κατάφερε αυτό..
Καμία εξέλιξη, μα καμία όμως!
Μάντζαρης, Σλούκας, Παπανικολάου κάνανε από βήματα έως άλματα προόδου
Ενώ ο Κατσίβελης.. Σουτ, δημιουργία, άμυνα, καμία βελτίωση.
Τσαμπουκάς? Άγνωστη λέξη, στο πρώτο κοκομπλόκο ξεφορτώνεται την μπάλα
Μπαίνει μέσα ο Χριστοδούλου και ο Παπαπέτρου και μοιάζουν Ροκυ μπαλμπόα μπροστά του

Φυσικά και όλοι θα θέλαμε να κάνει και αυτός το ξεπέταγμα του, αλλά...πότε?

ΥΓ: Εννοείται το Σεφ θα είναι όπως πρέπει


Nαι μεν αλλα,.....
πολλες φορες ειμαστε αρκετα ανυπομονοι με νεους παικτες που δεν εχουν προοδο και εξελιξη παρομοια με αυτην ομοηλικων τους. Το οτι εχει καταφερει να επιβιωσει μεχρι στιγμη ειναι ενα δειγμα οτι σε αυτον βλεπουν προσοντα και ικανοτητες που εμεις δεν διακρινουμε. Οι αμυντικες του ικανοτητες ειναι αρκετα καλες γιαυτο και συνηθως του αναθετουν ...ειδικες αποστολες στις οποιες εχει παει γενικα καλα. Σαφως και εχει περιθωρια βελτιωσης, ομως μεσα σε αυτην την πιεση του πρωταθλητισμου, το οτι δεν ξεπαταχτηκε οσο θελαμε ισως και να του ασκει περισσοτερη πιεση. Γνωμη μου ειναι οτι σε νεους παικτες πρεπει να δειχνουμε περισσοτερη υπομονη, μια και αυτο το "φυτωριο" ουσιαστικα ειναι και πηγη εσοδων.
Zephyr
QUOTE(North_gato @ Mar 4 2014, 20:35 ) *
Nαι μεν αλλα,.....
πολλες φορες ειμαστε αρκετα ανυπομονοι με νεους παικτες που δεν εχουν προοδο και εξελιξη παρομοια με αυτην ομοηλικων τους. Το οτι εχει καταφερει να επιβιωσει μεχρι στιγμη ειναι ενα δειγμα οτι σε αυτον βλεπουν προσοντα και ικανοτητες που εμεις δεν διακρινουμε. Οι αμυντικες του ικανοτητες ειναι αρκετα καλες γιαυτο και συνηθως του αναθετουν ...ειδικες αποστολες στις οποιες εχει παει γενικα καλα. Σαφως και εχει περιθωρια βελτιωσης, ομως μεσα σε αυτην την πιεση του πρωταθλητισμου, το οτι δεν ξεπαταχτηκε οσο θελαμε ισως και να του ασκει περισσοτερη πιεση. Γνωμη μου ειναι οτι σε νεους παικτες πρεπει να δειχνουμε περισσοτερη υπομονη, μια και αυτο το "φυτωριο" ουσιαστικα ειναι και πηγη εσοδων.


Πιστεύω ότι το σύστημα στην Ελλάδα είναι τέτοιο που ευνουχίζει τους νέους παίχτες, κυρίως επιθετικά. Με το που θα βγει ένας σβέλτος περιφερειακός κατευθείαν βαφτίζεται σέντερ-μπακ και κρατάει ταμπούρια.
Θεωρώ απαράδεκτο ένα γκάρντ κοντά στα 2 μέτρα, με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα για Ευρώπη, να μην κάνει μπάσιμο. Βλέπεις τον Κατσίβελη να τους περνάει όλους, να φτάνει στο 1 μ. από το καλάθι (άνετα) και να κάνει σπλιτ αουτ!!! Βάλτο γμτ κέρατο μου angry_red.gif !!!
Καλά, το ακόμη πιο εκνευριστικό ήταν η περίπτωση Σλούκα προ διετίας, τότε που τον έλεγαν ατομιστή, αγύμναστο κ άλλα ωραία, γιατί έκανε το λάθος να μην είναι στην άμυνα σκύλος αλλά να τολμά να παίρνει σουτ blink.gif ! Τουλάχιστον αυτός έχει το μεντάλιτι μεγάλου παίχτη και απέδειξε ποιος είναι, ιδίως πέρσι. Δεν το έχουν όμως όλοι αυτό. Ακόμα και ο Μάντζαρης δείχνει να φοβάται να πάρει επιθετικές πρωτοβουλίες.
spysta
QUOTE(redleg7 @ Mar 4 2014, 18:17 ) *

πιστευω οτι ΔΕΝ θα παιξει .. και την προηγουμενη εβδομαδα παραμονες του αγωνα ηταν οκ.
ειναι ΥΠΟΥΛΟΣ ο τραυματισμος και ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ξεκουραση

ΑΝ μαλιστα κερδισουμε το Μιλανο .. το κοβω να μεινει παντελως εκτος ΚΑΙ για τον αγωνα με Μπαρτσελονα ωστε να ηρεμισει το γονατο του
frenchman7
QUOTE(Zephyr @ Mar 4 2014, 20:57 ) *
Πιστεύω ότι το σύστημα στην Ελλάδα είναι τέτοιο που ευνουχίζει τους νέους παίχτες, κυρίως επιθετικά. Με το που θα βγει ένας σβέλτος περιφερειακός κατευθείαν βαφτίζεται σέντερ-μπακ και κρατάει ταμπούρια.
Θεωρώ απαράδεκτο ένα γκάρντ κοντά στα 2 μέτρα, με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα για Ευρώπη, να μην κάνει μπάσιμο. Βλέπεις τον Κατσίβελη να τους περνάει όλους, να φτάνει στο 1 μ. από το καλάθι (άνετα) και να κάνει σπλιτ αουτ!!! Βάλτο γμτ κέρατο μου angry_red.gif !!!
Καλά, το ακόμη πιο εκνευριστικό ήταν η περίπτωση Σλούκα προ διετίας, τότε που τον έλεγαν ατομιστή, αγύμναστο κ άλλα ωραία, γιατί έκανε το λάθος να μην είναι στην άμυνα σκύλος αλλά να τολμά να παίρνει σουτ blink.gif ! Τουλάχιστον αυτός έχει το μεντάλιτι μεγάλου παίχτη και απέδειξε ποιος είναι, ιδίως πέρσι. Δεν το έχουν όμως όλοι αυτό. Ακόμα και ο Μάντζαρης δείχνει να φοβάται να πάρει επιθετικές πρωτοβουλίες.


Οκ να το δεχτώ ότι υπάρχει αυτή η Διαμαντιδοποίηση του παιχνιδιού, αλλά από κει και πέρα είναι και θέμα κάκαλων
του κάθε παίχτη. Ο Σλούκας τελειώνει κάποιες φάσεις με ντραιβ και έχει δουλέψει πολύ το δημιουργικό κομμάτι, ο
Μάντζαρης που είναι έξυπνο παλικάρι και ξέρει ότι υπολείπεται σε ταχύτητα για ντραιβ δούλεψε το τρίποντο για να μην
παίζουμε με 4 στην επίθεση. Ο Κατσίβελης τι βελτίωσε?
North_gato
QUOTE (Zephyr @ Mar 4 2014, 20:57 ) *
Πιστεύω ότι το σύστημα στην Ελλάδα είναι τέτοιο που ευνουχίζει τους νέους παίχτες, κυρίως επιθετικά. Με το που θα βγει ένας σβέλτος περιφερειακός κατευθείαν βαφτίζεται σέντερ-μπακ και κρατάει ταμπούρια.
Θεωρώ απαράδεκτο ένα γκάρντ κοντά στα 2 μέτρα, με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα για Ευρώπη, να μην κάνει μπάσιμο. Βλέπεις τον Κατσίβελη να τους περνάει όλους, να φτάνει στο 1 μ. από το καλάθι (άνετα) και να κάνει σπλιτ αουτ!!! Βάλτο γμτ κέρατο μου angry_red.gif !!!
Καλά, το ακόμη πιο εκνευριστικό ήταν η περίπτωση Σλούκα προ διετίας, τότε που τον έλεγαν ατομιστή, αγύμναστο κ άλλα ωραία, γιατί έκανε το λάθος να μην είναι στην άμυνα σκύλος αλλά να τολμά να παίρνει σουτ blink.gif ! Τουλάχιστον αυτός έχει το μεντάλιτι μεγάλου παίχτη και απέδειξε ποιος είναι, ιδίως πέρσι. Δεν το έχουν όμως όλοι αυτό. Ακόμα και ο Μάντζαρης δείχνει να φοβάται να πάρει επιθετικές πρωτοβουλίες.


Πιθανον εχει πεσει θυμα αυτης της νοοτροπιας.
Απ οσο ξερω η πρωτη του μεγαλη ομαδα ηταν κατευθειαν ο Ολυμπιακος.
Ο Σλουκας εχει καλλιεργησει αρκετα τις επιθετικες του αρετες, και σαφως εχει περισσοτερη αυτοπεποιθηση σε αυτον τον τομεα, ενω ο Κατσιβελης, προν το παρον τουλαχιστον, χρησιμοποιειται για αμυντικος.
kotzito
Μακαρι ο Μαρντικωλης κι ο Κατσιβελιτς να μας διαψευσουν. Παντως μεχρι τωρα δεν εχουν δειξει οτι μπορουν να το κανουν, ειδικα ο πρωτος. Αμυντικα νταξει, σιγουρα μπορουν να προσφερουν κατι. Ο πρωτος δεν ειναι και σουπερ αμυντικος, αλλα θα ριξει τα γνωστα του υπουλα χτυπηματα, ισως πιεσει λιγο κιολας, αρκει να μην γεμισει 3 φαουλ απο τα πρωτα 5 λεπτα που θα παιξει. Για τον δευτερο περιμενω να βγαλει καποιες καλες αμυνες ή εστω να το παλεψει Απλα δεν θα πρεπει να περιμενουμε και απο τους δυο αμυνα επιπεδου π.χ. Μαντζαρη... Καλα, επιθετικα δεν περιμενω πολλα απο εναν παικτη που μετα απο 3 ντριμπλες χανει την μπαλα και εναν αλλον που οταν τον πλησιαζει αμυνομενος στα 3 μετρα διωχνει την μπαλα, ουτε να σκοραρει παραπανω απο 5-6 ποντους ο καθενας, συνεπως θα πρεπει να το παρει πανω του ο Σλουκας οπως εκανε στην Τουρκια. Χωρις Σπανουλη κιολας, νομιζω οτι ειναι πιο απελευθερωμενος στο παιχνιδι του.
Ισως παντως εχει αρκετη ευθυνη κι ο Μπαρτζωκας οσον αφορα την εξελιξη του Κατσιβελη. Σιγουρα δεν εχει δουλεψει κι ο ιδιος οσο χρειαζεται, αλλα νομιζω οτι ετσι οπως μπαινει 5 λεπτα με την Μπαρτσελονα, μετα εκτος δωδεκαδας με Ηλυσιακους και Ελευσινες, μετα πενταδατος μεσα στην Τουρκια, δεν μπορει να κανει σωστη διαχειριση του. Τελος παντων...


Νομιζω οτι ευκολα ή δυσκολα θα παρουμε την νικη παντως. Οι παικτες τετοια παιχνιδια εχουν τον τροπο να τα παιρνουν. Ειδικα ενα παιχνιδι που ειναι σχεδον do or die για την 2η θεση, αφου με ηττα η Αρμανι ξεφευγει 3 νικες ουσιαστικα και θα ειναι σχεδον απιθανο μετα να την περασουμε. Περιμενω να δω κι απο παικτες οπως ο Λοτζεσκι κι ο Πετγουει να κανουν μια καλη εμφανιση. Ειδικα για τον Ματ επιβαλλεται αποντος του Σπανουλη, να παιξει με περισσοτερο τσαμπουκα και να παρει παραπανω προσπαθειες.
Sence Of Defence
Δεν φτάνει μόνο να είσαι 2 μέτρα και να κάνεις μπάσιμο και μετά σπλιτ ουτ,
όπως είπε ένας πιο πάνω για τον Κατσίβελη και τον κάθε κατσίβελη. Πρέπει
να έχεις επαφή με το καλάθι, για όσους δεν θυμούντε, ο μέγιστος David Rivers
με τον μέγιστο Μπακατσιά είναι ένα τρανό παράδειγμα. Ο πρώτος ήταν συνδεμένος
με το καλάθι, είχε απίστευτη επαφή όταν έκανε διείσδυση, ο δεύτερος ακριβώς το αντίθετο.
Και δεν μιλάμε για στατικό σουτ, μιλάμε να πάρεις την μπάλα να μπουκάρεις μέσα και να
ξέρεις σε πιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος είναι όλη η μπασκέτα. Είναι δύσκολο αυτό.
Το χω δει σε πολλούς καλούς παίκτες , χειριστές της μπάλας είτε να έχουν την σύνδεση με το καλάθι
είτε να τα χάνουν και να την πετάνε και ότι γίνει.

Το ίδιο ισχύει και για τους σέντερ, κάποιοι έχουν την γλυκάδα κάποιοι είναι ατσούμπαλοι εντελώς.
Και δεν μιλάω για σπέσιαλ κινήσεις. Το μπάσκετ δεν είναι ούτε σπλιτ άουτ (αλλά Γιαννάκης),
ούτε πικ εν ρολ. Αυτά είναι μόδα των τελευταίων ετών.
rankin
QUOTE(ssoulliss @ Mar 5 2014, 13:05 ) *
Ο Κατσίβελης αν δεν κάνει τώρα το βήμα μπροστά δεν θα το κάνει ποτέ. Τώρα είναι η ευκαιρία του.

Και σαν να έχει αργήσει λίγο...
Εδώ και τρια χρόνια στάσιμος είναι
redleg7
http://www.sport-fm.gr/article/span/754101

Περιμενουμε πλεον τι θα γινει και με τον Λανγκφορντ.
Reggie Miller #31
Επομένως αύριο πρέπει να σφίξει ακόμα περισσότερο η άμυνα!

Τρομακτικό μοιάζει το σενάριο να νικήσει η Φενέρ και να χάσουμε εμείς...Μετά έχει τρέξιμο...
redleg7
QUOTE (mixalisgate7 @ Mar 5 2014, 19:35 ) *

Επιτελους βρηκαμε ρεπορταζ 69.gif Ελπιζω να μην παιξει.Η απουσια του θα ισοσκελισει την απουσια του αρχηγου.
North_gato
QUOTE (redleg7 @ Mar 5 2014, 19:40 ) *
Επιτελους βρηκαμε ρεπορταζ 69.gif Ελπιζω να μην παιξει.Η απουσια του θα ισοσκελισει την απουσια του αρχηγου.



Την παρουσια του ΜαρτυΚωλη τι θα την ισοσκελισει?
redleg7
QUOTE (North_gato @ Mar 5 2014, 19:44 ) *
Την παρουσια του ΜαρτυΚωλη τι θα την ισοσκελισει?

Αυριο θα καταπιει και τους υπολοιπους 2 Αμερικανους γκαρντ της Μιλανο τους μονος του!
North_gato
QUOTE (redleg7 @ Mar 5 2014, 19:45 ) *
Αυριο θα καταπιει και τους υπολοιπους 2 Αμερικανους γκαρντ της Μιλανο τους μονος του!


Το αλλο με τον αδυνατο ελεφαντα της Ανταρκτικης το ξερεις? Θα σου ελεγα αυτο με τον Τοτο, αλλα παλιωσε και σιγουρα θα το ξερεις.
Καλου κακου εγω θα εχω διπλα μου και ενα-δυο υπογλωσσια.
frenchman7
Θα πέσουν τα τσιμέντα στο Σεφ αύριο, η επιστροφή του Γεωργιανού γίγαντα θα επισκιάσει κάθε γκρίνια

Σερμαντίνι "Έτοιμος με Μιλάνο"
Sence Of Defence
QUOTE (rankin @ Mar 5 2014, 12:20 ) *
ΟΟΟΟΟΧΙ ρε μαν!
Ο Θύμιος έκανε λει-απ και χτυπούσε τη μπάλα στο ταμπλό με τη δύναμη 75 ταυρων...

Σίγουρα ήταν καλύτερος στο λει απ απο οτι στο σουτ, αλλά και πάλι .... δεν το χε..
Απλά ήταν αμυντικός που τα έδινε όλα στο παρκέ, και ηταν ωραιότατος οργανωτής.. Καλύτερος απο τον Τομιτς, κατα τη γνώμη μου. Ειχε ωραίο χειρισμό μπάλας και καλό μπασκετικό μυαλό.. Εμένα αυτό μου άρεσε στο Θυμιο.
Το λει-απ του ηταν αστα-βραστα για αυτο πολλές φορές στον αιφνιδιασμό πήγαινε για κάρφωμα και ξεσήκωνε τα πλήθη smiley.gif



Αυτό ήθελα να πω απλά δεν το διευκρύνησα σωστά, είχε πολύ καλό χειρισμό της μπάλας, μπούκερνε μέσα
αλλά ήταν ατσούμπαλος στο τελείωμα ( από όσο τον θυμάμε στον ολυμπιακό, πιο πριν δεν τον παρακολούθησα),
ενώ ο ρίβερς συνδεόταν με την μπασκέτα στο τελείωμα. Είναι δύσκολο πολλοί σύγχρονοι άσσοι και δυαράκια
να το πετύχουν αυτό, νομίζω ότι είναι έμφυτο ή το έχεις ή δεν το χεις, άντε να το βελτιώσεις λίγο.

Στα του Σερμαντίνι, πιστεύετε ότι η παρουσία του θα βοηθήσει την γραμμή ψηλών μας?
yorgos
Ναι, και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Απέναντι στη Φενέρ π.χ. ένα σκιάχτρο έλειπε οικτρά όσο ο ΜακΚάλεμπ έκοβε βόλτες. Αλλά από το "βοηθάω" μέχρι το "γίνομαι καθοριστικός" υπάρχει μεγάλη απόσταση. Σίγουρα θα είναι καλύτερος από το Μπέγκιτς πάντως.
NKoulaf
QUOTE(Sence Of Defence @ Mar 5 2014, 20:05 ) *
Αυτό ήθελα να πω απλά δεν το διευκρύνησα σωστά, είχε πολύ καλό χειρισμό της μπάλας, μπούκερνε μέσα
αλλά ήταν ατσούμπαλος στο τελείωμα ( από όσο τον θυμάμε στον ολυμπιακό, πιο πριν δεν τον παρακολούθησα),
ενώ ο ρίβερς συνδεόταν με την μπασκέτα στο τελείωμα. Είναι δύσκολο πολλοί σύγχρονοι άσσοι και δυαράκια
να το πετύχουν αυτό, νομίζω ότι είναι έμφυτο ή το έχεις ή δεν το χεις, άντε να το βελτιώσεις λίγο.

Στα του Σερμαντίνι, πιστεύετε ότι η παρουσία του θα βοηθήσει την γραμμή ψηλών μας?




Ξερά ναι. Δεν βρίσκει μεροκάματο τόσον καιρό ως ατραξιόν, ως εργαλείο το βρίσκει.
manj13
Kυριοι ξερω οτι θα γινω δυσαρεστος και θα εκνευρισω αρκετους, αλλα δεν πιστευω οτι υπαρχει ομαδα στην Ευρωπη στην οποια παιζει -ΚΑΤ ΕΜΕ- τοσο ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ρολο μεταξυ ηττας και νικης η απουσια του, οσο του Σπανουλη στον Ολυμπιακο...Για ενα σωρο λογους αλλα πρωτα γιατι ο Σπανουλης ακομα κι ως Ελ Σιντ στο παρκε ''φουντωνει'' παρα πολυ την αυτοπεποιθηση των αλλων...Και για μενα ειναι μεγαλυτερη η απωλεια του Σπανουλη απο αυτη του Λανκφορντ...
ΥΓ:Ασχετως αν η ΑΝΩΤΕΡΩ κατασταση ΔΕΝ ισχυει στα ματς των ''αιωνιων''...Αλλουνου παπα ευαγγελιο...
D-Wade
QUOTE(manj13 @ Mar 5 2014, 20:46 ) *
Kυριοι ξερω οτι θα γινω δυσαρεστος και θα εκνευρισω αρκετους, αλλα δεν πιστευω οτι υπαρχει ομαδα στην Ευρωπη στην οποια παιζει -ΚΑΤ ΕΜΕ- τοσο ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ρολο μεταξυ ηττας και νικης η απουσια του, οσο του Σπανουλη στον Ολυμπιακο...Για ενα σωρο λογους αλλα πρωτα γιατι ο Σπανουλης ακομα κι ως Ελ Σιντ στο παρκε ''φουντωνει'' παρα πολυ την αυτοπεποιθηση των αλλων...Και για μενα ειναι μεγαλυτερη η απωλεια του Σπανουλη απο αυτη του Λανκφορντ...
ΥΓ:Ασχετως αν η ΑΝΩΤΕΡΩ κατασταση ΔΕΝ ισχυει στα ματς των ''αιωνιων''...Αλλουνου παπα ευαγγελιο...

Τώρα που είναι εκτός ο Λο και δεν έχουμε άλλον παίχτη να απειλεί εκτός του Σλούκα συμφωνώ 1000% μαζί σου. Βέβαια αυτό συμβαίνει ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό και με τον ΔΔ στον ΠΑΟ.Είναι τεράστια η διαφορά στο πως παίζει ο ΠΑΟ αν είναι ο ΔΔ στην 5αδα ή όχι.Χωρίς αυτόν ο ΠΑΟ είναι ομάδα που θα παλεύει να βάζει 50 πόντους σε δύσκολο αγώνα στην Ευρωλίγκα . . .Βέβαια μπορεί να κερδίζει 49-47 ξέρω εγώ . . .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.