JR_Swish
May 3 2011, 14:23
SG3ptshooter
May 3 2011, 14:36
Aν αρχίσουν να το βλέπουν έτσι οι Γκρίζλις όλο και κάποιος θα βρεθεί σύντομα να τους θυμήσει ότι είναι το 8 seed.. Ήμαρτον δηλαδή αν περάσουν την Οκλαχόμα τι θα είναι; Ο καλύτερος PF όλων των εποχών;
Air Kef
May 3 2011, 14:43
Θεός.
Δεν ξέρω τι θέλω περισσότερο.
Να βαζει 40 πόντους στην μούρη του Πέρκινς για όλη την σειρά ή να τον καταπιεί ο Πέρκινς..ζωντανο;;
QUOTE(redasterix7 @ May 3 2011, 15:23 )

Χαχααχχααχ, η μετριοφροσύνη θα τον φάει. Τι είπε ο θεός!!! Και φαινόταν ταπεινός, τίμιος γίγαντας. Ένα νέο αστέρι ανατέλλει!!! Πάντως, ξέρει τι κάνει και τι λέει ο Durant...
Βλέπω του χρόνου στα playoff να έχουμε δηλώσεις Big Baby: "Τελικά είμαι το καλύτερο 4αρι όλων των εποχών. Ο Garnett μου φώναζε πολύ τόσα χρόνια και δε με άφηνε να ξεδιπλώσω το ταλέντο μου".
Α, και ποτέ δεν είναι αργά για επανεμφάνιση στο nba. Sean May και Mike Sweetney επιστρέψτε γρήγορα στο nba. Μια νέα, λαμπρή καριέρα σας περιμένει. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ζαχαρίας!!!
SG3ptshooter
May 3 2011, 15:16
QUOTE(vc15 @ May 3 2011, 16:00 )

Sean May και Mike Sweetney
τον πρώτο αυτή τη στιγμή τον θεωρώ τόσο τελειωμένο που δε θα τον έπαιρνα ούτε στην Α2 Σουαζιλάνδης, τον έχουμε δει πρόσφατα και αρκετά και είναι τραγική η κατάστασή του.
Ο δεύτερος έχει κόψει το μπάσκετ αν δεν κάνω λάθος, αλλά θα τον προτιμούσα από το συγκεκριμένο May.
benchwarmer
May 3 2011, 15:25
QUOTE(SG3ptshooter @ May 3 2011, 16:16 )

Ο δεύτερος έχει κόψει το μπάσκετ αν δεν κάνω λάθος, αλλά θα τον προτιμούσα από το συγκεκριμένο May.
[off topic]
http://www.latinbasket.com/team.asp?Cntry=...2635&Page=1[/off topic]
SG3ptshooter
May 3 2011, 15:28
QUOTE(benchwarmer @ May 3 2011, 16:25 )

Yeah baby!
1.Θέλω να εμφανιστεί αμέσως όποιος έχει ντέρμπι με τους πειρατές να δούμε μάχη με Πίτερ Τζον Ράμος.
2. ευχαριστώ bench για τις άμεσες αποδείξεις ότι ο Sweetney έχει κατ' ουσίαν κόψει το μπάσκετ.
benchwarmer
May 3 2011, 15:36
QUOTE(SG3ptshooter @ May 3 2011, 16:28 )

Yeah baby!
1.Θέλω να εμφανιστεί αμέσως όποιος έχει ντέρμπι με τους πειρατές να δούμε μάχη με Πίτερ Τζον Ράμος.
2. ευχαριστώ bench για τις άμεσες αποδείξεις ότι ο Sweetney έχει κατ' ουσίαν κόψει το μπάσκετ.

Κι όμως!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mblgaEYm9G8Πραγματικά, για το full match θα έδινα μέχρι και το τραπεζομάντιλο του Τσόσογλου
Σόρρυ για το τρελό off, αλλά αξίζει τον κόπο
SG3ptshooter
May 3 2011, 15:40
QUOTE(benchwarmer @ May 3 2011, 16:36 )

Κι όμως!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mblgaEYm9G8Πραγματικά, για το full match θα έδινα μέχρι και το τραπεζομάντιλο του Τσόσογλου
Σόρρυ για το τρελό off, αλλά αξίζει τον κόπο

27 πόντους ο "Βig Mike" (όχι ο Ζαμπίδης) και 26 ο θεός Πίτερ Τζον. Όποιος μου βρει αυτό το ματς τον παντρεύομαι και του δίνω και Λιβανέζικη λίγκα να δει τι θα πει τέχνη
Ποιο οφ τόπικ ρε; Ο Ράμος είναι οικουμενικό θέμα, όποιος μοντ το μετακινήσει θα έχει να κάνει με την Πορτορικάνικη μαφία..
QUOTE(SG3ptshooter @ May 3 2011, 16:40 )

27 πόντους ο "Βig Mike" (όχι ο Ζαμπίδης) και 26 ο θεός Πίτερ Τζον. Όποιος μου βρει αυτό το ματς τον παντρεύομαι και του δίνω και Λιβανέζικη λίγκα να δει τι θα πει τέχνη

Και όλο αυτό ξεκίνησε από τις δηλώσεις του Ζάχου. Πραγματικά, θα γούσταρα τρελά και γω να δω μονομαχία Sweetney με Ramos. Επική μοναμαχία!!!
Τι off topic και χαζομάρες, εδώ μιλάμε για δύο τέρατα του παγκόσμιου μπάσκετ!
Air Kef
May 4 2011, 06:17
Kι αν κερδίζει η Οκλαχόμα το Μέμφις πείθει πολύ πολύ περισσότερο.
Η Οκλαχόμα βάζει σουτ με εκνευριστική ευστοχία χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο, η οποία ευστοχία είναι υπερβολικά πολύ θέμα ημέρας. Επιπλέον εχει χάσει πολλές ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι, με συνέπεια το Μέμφις να επιστρέφει απο το -17 σχετικά εύκολα στο -9 και αυτό όσο να ναι εμένα με κάνει να γέρνω προς τις αρκούδες. Πολύ πιο σοβαρή και δουλεμένη ομάδα που στηρίζεται σε πιο σταθερό και ορθόδοξο μπάσκετ, καθώς και στην τρομερή συγκέντρωση και εγρήγορση των παικτών της.
Υ.Γ. : Ότι και να γινει στην σερά, τα αντίπαλα δίδυμα ψηλών (Ιμπάκα+Περκινς vs Ραντολφ+Γκαζόλ) πρέπει να τα εκμεταλευτούν κάπως, να τους πάνε κάπου αλλού μετά το τέλος της σειράς. Σε ρέστιλινγκ, σε μποξ, σε τένις, κάτι να κάνουν, έχουν φτιάξει τρομερή 4αδα με πολύ ξυλό, συνεργασίες και γενική μάχη στις ρακέτες.
baskethood
May 4 2011, 12:25
Η αντιμετωπιση στο inside game του Μεμφις απ την Οκλαχομα εγινε πιο physical,και αυτο ισως ειναι το κλειδι της σειρας.
Εβαλαν "κορμια στα κορμια",εδωσαν περισσοτερες βοηθειες στο μαρκαρισμα του Ραντολφ κυριως με τον παικτη που μαρκαρε το Κονλευ,ειτε με τον Γουστμπρουκ ειτε με τον Μεινορ.Πολυτιμη physical αμυνα επαιξε και ο Κολισον.
Αποτελεσματικα αντιμετωπισαν και το πικ του Κονλευ με το Γκασολ που καταληγει με πασα οχι μεσα,αλλα εξω,δεν αφησαν ελευθερο σουτ στον Γκασολ πηγαινοντας πανω του πιο δυναμικα.
Συνολικα οι Γκριζλις πετυχαν 34 ποντους στο inside σε σχεση με τους 54 του πρωτου αγωνα,και οι Ζακ Ραντολφ και Μαρκ Γκασολ ειχαν και οι δυο μαζι 5-22 εντος παιδιας.
T.W.Is.M.
May 4 2011, 16:57
QUOTE(Air Kef @ May 4 2011, 07:17 )

Υ.Γ. : Ότι και να γινει στην σερά, τα αντίπαλα δίδυμα ψηλών (Ιμπάκα+Περκινς vs Ραντολφ+Γκαζόλ) πρέπει να τα εκμεταλευτούν κάπως, να τους πάνε κάπου αλλού μετά το τέλος της σειράς. Σε ρέστιλινγκ, σε μποξ, σε τένις, κάτι να κάνουν, έχουν φτιάξει τρομερή 4αδα με πολύ ξυλό, συνεργασίες και γενική μάχη στις ρακέτες.
Τωρα μου θυμισες την ιστορια που ειχαν στησει το καλοκαιρι του 1998 με Μαλοουν και Ροντμαν.
kobaksev
May 8 2011, 01:27
Τρομερή επιστροφή στο ματς για τις αρκούδες στην 4η περίοδο!
Είχαν βρεθεί στο -16 στο παιχνίδι, στο -13 στην αρχή της περιόδου και τώρα, 3'46" για το τέλος είναι στο -1.
Das Kapital
May 8 2011, 01:28
Παει για αυτοκτονια η Οκλαχομα στο τεταρτο δωδεκαλεπτο,οσο παρακολουθω ο Ρασελλ ειναι αρνητικος,παμε ρε Ντουραντ,πρεπει ο Κεβιν να παιρνει προσπαθειες τωρα,αν χαθει αυτο το παιχνιδι θα υπαρχει μεγαλο προβλημα μετα!
baskethood
May 8 2011, 01:33
QUOTE (lebron15 @ May 8 2011, 02:28 )

Παει για αυτοκτονια η Οκλαχομα στο τεταρτο δωδεκαλεπτο,οσο παρακολουθω ο Ρασελλ ειναι αρνητικος,παμε ρε Ντουραντ,πρεπει ο Κεβιν να παιρνει προσπαθειες τωρα,αν χαθει αυτο το παιχνιδι θα υπαρχει μεγαλο προβλημα μετα!
Εχει βαλθει να χασει το παιχνιδι ο Γουεστμπρουκ,εχει σταματησει να δινει τη μπαλα στον Ντουραντ,παιρνει συνεχομενες επιθεσεις και οι περισσοτερες επιλογες του ειναι τραγικες.
Εχει σημαδεψει σημερα απο airball μεχρι και τη γωνια του ταμπλω.
Ποιος θα περιμενε οτι το Μεμφις θα εμπαινε στο παιχνιδι με τα κοντα σχηματα και θα το γυρναγε μετα μεγαλα σουτ.
Razorblade Fish
May 8 2011, 01:38
Τραγικος ο Γουεστμπρουκ...
Υ.Γ. Η αμυνα του ομως ηταν εξαιρετικη,εσπασε ολα τα σκριν...
baskethood
May 8 2011, 01:39
QUOTE (Razorblade Fish @ May 8 2011, 02:38 )

Τραγικος ο Γουεστμπρουκ...
Φιλε,εχω αηδιασει....δεν ειναι μπασκετ αυτο που παιζει.
Τα νευρα μου.....
Razorblade Fish
May 8 2011, 01:45
QUOTE(baskethood @ May 8 2011, 02:39 )

Φιλε,εχω αηδιασει....δεν ειναι μπασκετ αυτο που παιζει.
Τα νευρα μου.....
Πραγματικα,εχει κολλησει το κεφαλι του και κανει τραγικες επιλογες θελοντας να γινει ηρωας...
Πολυ καλες αμυνες απο Αλεν και Ιμπακα στις 2 τελευταιες επιθεσεις και παραταση.Die hard το Μεμφις,χιλια μπραβο!!!
Das Kapital
May 8 2011, 01:46
Ειναι παιχταρας αλλα μαλλον δεν εχει κατανοησει οτι ειναι το νο2 και θα συνεχισει να ειναι ετσι,τωρα εξαιτιας του παμε σε παραταση ενω το παιχνιδι ηταν κερδισμενο,οσο για τους Γκριζλις χανω πασα ιδεα,παιζουν τοσο καλυτερα χωρις τον Γκει,δεν ηταν τυχαιο αυτο με τους Σπερς συνεχιζουν να εκπλησσουν και με την Οκλαχομα,μιλαμε για μια ομαδα που με το ζορι μπηκε πλειοφφ και αυτο γιατι ''χαλασε'' η Γιουτα,τι να πω...
baskethood
May 8 2011, 01:48
QUOTE (lebron15 @ May 8 2011, 02:46 )

Ειναι παιχταρας αλλα μαλλον δεν εχει κατανοησει οτι ειναι το νο2 και θα συνεχισει να ειναι ετσι,τωρα εξαιτιας του παμε σε παραταση ενω το παιχνιδι ηταν κερδισμενο,οσο για τους Γκριζλις χανω πασα ιδεα,παιζουν τοσο καλυτερα χωρις τον Γκει,δεν ηταν τυχαιο αυτο με τους Σπερς συνεχιζουν να εκπλησσουν και με την Οκλαχομα,μιλαμε για μια ομαδα που με το ζορι μπηκε πλειοφφ και αυτο γιατι ''χαλασε'' η Γιουτα,τι να πω...
Περιμενω ομως και απ τον KD κατι παραπανω,το συνεχες catch-and-shoot δεν οδηγει πουθενα,βεβαια δεν του τη δινει και ο αλλος....
Razorblade Fish
May 8 2011, 01:49
Δεν ειναι μπασκετ αυτο που παιζει η Οκλαχομα,δικαια θα χασει.
kobaksev
May 8 2011, 01:51
Στην ουσία διαγωνίζονται οι 2 της Οκλαχόμα για το ποιός θα είναι ο πιο καταστροφικός για την ομάδα του.
Έχουν χρόνο ακόμη πάντως, κοντά είναι.
Razorblade Fish
May 8 2011, 01:55
QUOTE(kobaksev @ May 8 2011, 02:51 )

Στην ουσία διαγωνίζονται οι 2 της Οκλαχόμα για το ποιός θα είναι ο πιο καταστροφικός για την ομάδα του.
Έχουν χρόνο ακόμη πάντως, κοντά είναι.
Χρονος εννοειται πως υπαρχει,αλλα ειναι η εικονα που ειναι αποκαρδιωτικη...
Das Kapital
May 8 2011, 01:58
Και η ελλειψη σοβαροτητας δεν εχει τελειωμο...
baskethood
May 8 2011, 02:06
Πολλα μπραβο στον Γουεστμπρουκ,στο κρισιμοτερο σημειο του αγωνα,οταν η διαφορα απ το +16 αρχισε να μειωνεται ,με τις απαραδεκτες επιλογες του και την απομονωση του KD καταφερε να βαλει το Μεμφις στο παιχνιδι.
ΥΓ.Βεβαια την ιδια αποψη εχω γι αυτον εδω και καιρο ,δεν περιμενα το αποψινο παιχνιδι,τα χω πει πολλες φορες.
ΥΓ2.Καποιοι θα δουν τους 23 ποντους και 12 ασιστ και θα πουν "αυτος τους κραταγε στο παιχνιδι",το εχω ξανακουσει αυτο το παραμυθι.Στο μπασκετ χρειαζεται συνεπεια παιδες.
sacarame
May 8 2011, 02:11
Ντάξει δεν έχω δει στατιστικά και ούτε θέλω να δω..Ουτε έχω δει όλο το ματς, παρά μόνο 6 λεπτά από την 4η περίοδο και την παράταση,αλλά αυτά που κάνει το Μέμφις είναι φοβερά πράγματα....Από το -16 γύρισε το ματς,χάνει την ευκαιρία να το τελειώσει με την τελευταία επίθεση,κι εκεί που λες ότι δεν μπορούν να αντέξουν άλλο,μπαίνουν στην παράτα και καθαρίζουν το ματς εύκολα
Πραγματικά μετά από αυτό το ματς,έτσι όπως πήγε,για μένα το Μέμφις είναι φαβορί για την σειρά...Και ταυτόχρονα αυτή η ομάδα χτίζει μέταλλο για το μέλλον..Οταν καταφέρνεις και παίρνεις τέτοια ματς ενώ είσαι πρωτάρης στα playoffs , αναμφισβήτητα φτιάχνεις χαρακτήρα σαν ομάδα...
Απίστευτες άμυνες από τον Τόνυ Αλλεν πάνω σε Ντουράντ και Γουέστμπρουκ...ΒΔΕΛΛΑ κανονική..Μου θύμισε τις άμυνες που έπαιζε ο Γκάρυ Πέιτον...
Ντάξει για τον Ζάχο τα λόγια είναι λίγα.Ματς playoff και κάνει το απίστευτο 21-21..ΠΟΣΟ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥΓΕΛΟΦΑΤΣΑ!!!!
QUOTE(sacarame @ May 8 2011, 01:11 )

Ντάξει δεν έχω δει στατιστικά και ούτε θέλω να δω..Ουτε έχω δει όλο το ματς, παρά μόνο 6 λεπτά από την 4η περίοδο και την παράταση,αλλά αυτά που κάνει το Μέμφις είναι φοβερά πράγματα....Από το -16 γύρισε το ματς,χάνει την ευκαιρία να το τελειώσει με την τελευταία επίθεση,κι εκεί που λες ότι δεν μπορούν να αντέξουν άλλο,μπαίνουν στην παράτα και καθαρίζουν το ματς εύκολα
Πραγματικά μετά από αυτό το ματς,έτσι όπως πήγε,για μένα το Μέμφις είναι φαβορί για την σειρά...Και ταυτόχρονα αυτή η ομάδα χτίζει μέταλλο για το μέλλον..Οταν καταφέρνεις και παίρνεις τέτοια ματς ενώ είσαι πρωτάρης στα playoffs , αναμφισβήτητα φτιάχνεις χαρακτήρα σαν ομάδα...
Απίστευτες άμυνες από τον Τόνυ Αλλεν πάνω σε Ντουράντ και Γουέστμπρουκ...ΒΔΕΛΛΑ κανονική..Μου θύμισε τις άμυνες που έπαιζε ο Γκάρυ Πέιτον...
Ντάξει για τον Ζάχο τα λόγια είναι λίγα.Ματς playoff και κάνει το απίστευτο 21-21..ΠΟΣΟ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥΓΕΛΟΦΑΤΣΑ!!!!
Ουσιαστικά αυτά ακριβώς που ήθελα να γράψω. Και να φανταστεί κανείς ότι το Μέμφις έχασε 14 βολές ενώ (κλασσικά) είχε μόλις 3/10 τρίποντα. Ομάδα με πολύ ώριμες επιλογές για την ηλικία και την εμπειρία των παικτών, γυρίζει ωραία την μπάλα και έχει καλύτερους παίκτες 2 ψηλούς οι οποίοι παίζουν μπόλικο ξύλο ξεροντας παράλληλα πολλά καντάρια μπάσκετ. Άφθονο τσαγανό και καλά fundamentals. Συμπαθέστατοι μου έχουν γίνει...
ρε ειναι σκυλια του πολεμου το Μεμφις.. Το ιδιο ειδαμε και στη σειρα με τους Σπερς, δεν προκειται να παρεις ανετη νικη απο δ'αυτους.. Και πλεον εχουν αποκτησει και τρομερο μεταλλο κι αυτοπεποιθηση στα κρισιμα.. Εκει που φαινοταν να ελέγχει ολο το ματς η Οκλαχομα καναν το μεγαλο comeback και για σας κυριοι.. Οι Οκλαχομα απ'την αλλη με απογοητευσαν με την αντιδραση τους, και ειδικα ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ Γουεστμπρουκ για τον οποιο τα ειπε ολα ο baskethood. Τραβηγμενες επιλογες, αβιαστα λαθη, περιθωριποιηση του Ντουραντ και καμμια προσπαθεια για σοβαρη οργανωση.. Μεγαλες αμυνες βεβαια κι απο τον Αλεν σε αυτο το διαστημα πανω στον Ντουραντ! Γενικα το Μεμφις οταν πιεζει και σφιγκει τα μετωπισθεν, εχει δειξει οτι μπορει να παιξει τρομερα αποτελεσματικα βγαζοντας σερι μεγαλων αμυνων.
Εξακολουθω να θεωρω τους Οκλαχομα καλυτερη ομαδα αλλα αυτη η σημερινη νικη ηταν σοβαρο βημα για προκριση απο πλευρας Μεμφις.
Το πουλεν μου ο Κονλευ οσο προχωρανε τα πλευοφ γινεται ολο και καλυτερος.. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ωριμος στην οργανωση, τρομερη προσπαθεια στην αμυνα, κι οταν χρειαζεται ειναι εκει για να δωσει λυσεις και στο σκοραρισμα..
Για το roster που έχει το Memphis, κάνει απίστευτα πράγματα. Από τους Blazers περιμέναμε όλοι μας να κάνουν την υπέρβαση στα playoffs, οι Memphis μας έχουν κουφάνει τελικά. Αφού πριν ξεκινήσουν τα playoffs συζητούσαμε αν θα καταφέρουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη, αυτοί το παρακάνανε. Και δεν είναι μόνο ο Ζαχαρίας που τραβάει για τους Grizzlies, είναι η συνολική λειτουργία της ομάδας πολύ καλή.
Βέβαια, και πάλι θεωρώ πως το πάνω χέρι στη σειρά το έχει η Oklahoma, πιο πολύ από ότι είχαν οι Spurs, και αν σοβαρευτούν θα ξεμπερδέψουν, έστω και δύσκολα. Και λέω να σοβαρευτούν γιατί από δικές τους χαζομάρες επέτρεψαν στο Memphis να επιστρέχει στο ματς.
T.W.Is.M.
May 8 2011, 17:23
Μπορει στο τελος να περασει η Οκλαχομα, αλλα για θυμηθειτε, τα ιδια πανω κατω δε λεγαμε σαν προγνωστικα και στο αντιστοιχο σημειο της σειρας με το Σαν Αντονιο?
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 8 2011, 18:23 )

Μπορει στο τελος να περασει η Οκλαχομα, αλλα για θυμηθειτε, τα ιδια πανω κατω δε λεγαμε σαν προγνωστικα και στο αντιστοιχο σημειο της σειρας με το Σαν Αντονιο?
Τα ίδια λέγαμε αλλά το San Antonio παρουσίαζε και τελείως διαφορετική εικόνα από τους Thunder. Έκαναν άθλια σειρά και ο μοναδικός που διασώθηκε ήταν ο Ginobili που ήταν πολύ καλός. Οι OKC βασίζονται όλη τη χρονιά πιο πολύ στις ατομικές εμπνεύσεις Durant και Westbroook, ενώ οι Spurs βασίζονταν στα τρίποντα και στην ομαδική λειτουργία περισσότερο. Και είναι σπάνιο να κάνουν και o Durant και ο Westbrook κακό παιχνίδι την ίδια μέρα. Το χθεσινό παιχνίδι είναι άλλη περίπτωση, κόλλησαν τελείως οι OKC στο τέλος και άφησαν τους Grizzlies να τους φτάσουν. Δεν έχει καταφέρει να ενταχθεί ακόμα και ο Perkins καλά στην ομάδα... Πάντως, θεωρώ ότι έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες από ότι είχαν οι Spurs να πάρουν τη σειρά.
Το Μέμφις βασίζεται πολύ στους αιφνιδιασμούς. Αν οι Θάντερ καταφέρουν να τους ανακόψουν τότε θα έχουν ένα (ακόμη) πλεονέκτημα. Χ-Factor της σειράς ο πάγκος των Θάντερ. Όταν ο Χάρντεν με το Μέινορ τα πάνε καλά τότε οι πιθανότητες για κάτι καλό αυξάνονται κατακόρυφα.
tzagasdog
May 9 2011, 15:34
με άσο τον westbrook δεν πας πουθενα....
ακομα και στο ΝΒΑ καποιος πρεπει να προσφερει μια στοιχειωδης οργανωση (αν και εδω δεν ειναι παντα ο ασος)
Ο τυπος δεν παει να ειναι 20 ποντους πισω 20 μπροστα το ιδιο του κανει. Καμμια εξυπναδα στη διαχειριση.
Για αυτο εχασαν απο το memphis. Και καλα ο προπονητης των Thunder δεν τον βλεπει να του πει μια κουβεντα?
Άλλος ανυπαρκτος και αυτος....
Γουσταρω memphis παντως γιατι τα παιδια δινουν το 101% που μπορουν και δεν συγχωρουν παιζοντας οργανωμενο μπασκετ που υπερκαλυπτει οτι τους λειπει σε ταλεντο. Εχουν τον Κονλει που ειναι πραγματικος ασος, εχουν ενα προπονητης που δεν ειναι εκει μονο για να αλλαζει τους παιχτες , εχουν ενα καλο ψηλο και ... τον Ζαχαρία που κανει πραματα και θαματα. Ο εκνευρισμός του Randolf την πρωτη περιοδο οταν δεν ΄ετρεχαν΄ τα συστηματα της ομαδας και γενικα οταν αυτος επαιρνε κακα σουτ ή εχανε ευκολα σουτ δείχνει το ποσο μεγαλος παιχτης ειναι.
Το ξερετε φανταζομαι οτι τα νουμερα του westbrook, ολη τη χρονια ηταν σταθεροτατα και μαλιστα χωρις να διαφερουν ιδιαιτερα απο αυτα του rose ; Η αληθεια ειναι οτι στην post season δεν εχω δει καθολου oklahoma, αλλα επειδη τον russell τον παρακολουθουσα στενα ολη τη χρονια λογω fantasy, νομιζω πως ειστε τραγικα αδικοι μαζι του
Ναι ωρες ωρες μοιαζει να κολλαει το μυαλο του, αλλα αυτο απεχει πολυ απο αυτα που εχουν γραφτει απο προχτες.....
SG3ptshooter
May 9 2011, 17:58
QUOTE(pierce21 @ May 9 2011, 18:20 )

Το ξερετε φανταζομαι οτι τα νουμερα του westbrook, ολη τη χρονια ηταν σταθεροτατα και μαλιστα χωρις να διαφερουν ιδιαιτερα απο αυτα του rose ; Η αληθεια ειναι οτι στην post season δεν εχω δει καθολου oklahoma, αλλα επειδη τον russell τον παρακολουθουσα στενα ολη τη χρονια λογω fantasy, νομιζω πως ειστε τραγικα αδικοι μαζι του
Ναι ωρες ωρες μοιαζει να κολλαει το μυαλο του, αλλα αυτο απεχει πολυ απο αυτα που εχουν γραφτει απο προχτες.....
κι εγώ που έχω δει τα μισά σου λέω ότι έχουν δίκιο παρότι τον είχα μέχρι και στο "Αγαπημένος παίκτης" αριστερά ένα διάστημα.. Ειδικά το Σάββατο έχασε ολομόναχος ένα ματς που ήταν διπλό για την Οκλαχόμα - Σετ μπολ Χατζηγεωργίου για τελικούς Δύσης. Γιατί ωραίο είναι να λέμε για τη Cinderella το Μέμφις αλλά η Οκλαχόμα από τη μία για πολλούς ήταν υπερεκτιμημένη και με το που μπήκε με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφς αντιμετωπίζεται λες και θα πρεπε να είναι υπερομάδα και η αντίσταση των Γκρίζλις είναι τόσο επική όσο ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών..
Τίποτε από τα δύο δεν ισχύει προφανώς αλλά δεν παύει να υποχρεούται η Οκλαχόμα να περάσει την ομάδα που κατέλαβε την όγδοοη θέση. Και εκεί που το κατάφερνε να αντιστρέψει την κατάσταση με την ήττα του πρώτου ματς έχασε την ευκαιρία για μπρέικ απλά γιατί ο πλέι μέικερ της νόμιζε ότι έπαιζε ακόμα στο σάμερ λιγκ..
Να πάρουν βοηθό προπονητή τον Πέσιτς του χρόνου
QUOTE(pierce21 @ May 9 2011, 18:20 )

Συμφωνώ απόλυτα. Δε μπορούμε έτσι απλά να χαρακτηρίζουμε ένα παίχτη από ένα παιχνίδι και μόνο. Είναι τελείως άδικο. Είχα γράψει στις 4 Απριλίου συγκρίνοντας τον Mvp με το Westbrook:
"Αυτό είναι και το στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει και από ένα παίχτη που έχουν πολλά κοινά, το Westbrook. Φέτος ο Westbrook έχει βάλει 31 και ο Rose 120 τρίποντα.
Ενώ ο Westbrook έχει λίγες περισσότερες assists, rebounds και βολές, δίποντα έχουν σχεδόν τα ίδια, τα τρίποντα του Rose έχουν κάνει τη διαφορά φέτος."
Αναφέρθηκε και ότι δεν προσφέρει οργάνωση στους OKC ο Westbrook. Τα νούμερα του, σε σχέση μάλιστα με τον mvp, αλλά και η γενικότερη εικόνα του όλη τη χρονιά δείχνουν ακριβώς το αντίθετο...
baskethood
May 9 2011, 20:49
QUOTE (vc15 @ May 9 2011, 19:49 )

Συμφωνώ απόλυτα. Δε μπορούμε έτσι απλά να χαρακτηρίζουμε ένα παίχτη από ένα παιχνίδι και μόνο. Είναι τελείως άδικο. Είχα γράψει στις 4 Απριλίου συγκρίνοντας τον Mvp με το Westbrook:
"Αυτό είναι και το στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει και από ένα παίχτη που έχουν πολλά κοινά, το Westbrook. Φέτος ο Westbrook έχει βάλει 31 και ο Rose 120 τρίποντα. Ενώ ο Westbrook έχει λίγες περισσότερες assists, rebounds και βολές, δίποντα έχουν σχεδόν τα ίδια, τα τρίποντα του Rose έχουν κάνει τη διαφορά φέτος."
Αναφέρθηκε και ότι δεν προσφέρει οργάνωση στους OKC ο Westbrook. Τα νούμερα του, σε σχέση μάλιστα με τον mvp, αλλά και η γενικότερη εικόνα του όλη τη χρονιά δείχνουν ακριβώς το αντίθετο...
Δεν θελω να κανω συγκριση με τον Ροουζ,για πολλους λογους,ενας απ αυτους ειναι οτι και ο Ροουζ εχει πολλα πραγματα να βελτιωσει στο παιχνιδι του ακομα.Δεν ειναι σε καμμια περιπτωση ο απολυτος point που καθε συγκριση του Γουεστμπρουκ μαζι του θα ανεβαζει τον RW επιπεδο.Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος?
Δευτερον,υπαρχουν καποια πραγματα που δεν αποτυπωνονται απ την στατιστικη.
Οι επιλογες που κανει ο παικτης,το ποτε πρεπει να τρεξει και ποτε οχι,ποτε πρεπει να πασαρει σε συμπαικη του που ειτε βρισκεται σε καλυτερη μερα ειτε βρισκεται σε πλεονεκτικη θεση με τον αντιπαλο(miss match),ποτε πρεπει να παει σε γρηγορη η σε αργη επιθεση και παρα πολλα αλλα.Επισης δειχνει να μην εχει αντιληφθει οτι στην Οκλαχομα ειναι το νουμερο 2 ,ειτε μας αρεσει ειτε οχι,και δεν επιτρεπεται να "παρκαρει"τον Ντουραντ.
Αυτα λοιπον ο RW δεν τα εχει,με λιγα λογια,ειναι ενας τυπικος Αμερικανος play maker ,με αθλητικα προσοντα,με δυνατοτητα να τρεξει το γηπεδο και να εκμεταλλευτει τη καλη του τεχνικη και ντριμπλα.
Υστερει ομως σε μπασκετικο μυαλο και σε συνεπεια ως προς τις επιλογες του.
QUOTE(baskethood @ May 9 2011, 21:49 )

Δεν θελω να κανω συγκριση με τον Ροουζ,για πολλους λογους,ενας απ αυτους ειναι οτι και ο Ροουζ εχει πολλα πραγματα να βελτιωσει στο παιχνιδι του ακομα.Δεν ειναι σε καμμια περιπτωση ο απολυτος point που καθε συγκριση του Γουεστμπρουκ μαζι του θα ανεβαζει τον RW επιπεδο.Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος?
Δευτερον,υπαρχουν καποια πραγματα που δεν αποτυπωνονται απ την στατιστικη.
Οι επιλογες που κανει ο παικτης,το ποτε πρεπει να τρεξει και ποτε οχι,ποτε πρεπει να πασαρει σε συμπαικη του που ειτε βρισκεται σε καλυτερη μερα ειτε βρισκεται σε πλεονεκτικη θεση με τον αντιπαλο(miss match),ποτε πρεπει να παει σε γρηγορη η σε αργη επιθεση και παρα πολλα αλλα.Επισης δειχνει να μην εχει αντιληφθει οτι στην Οκλαχομα ειναι το νουμερο 2 ,ειτε μας αρεσει ειτε οχι,και δεν επιτρεπεται να "παρκαρει"τον Ντουραντ.
Αυτα λοιπον ο RW δεν τα εχει,με λιγα λογια,ειναι ενας τυπικος Αμερικανος play maker ,με αθλητικα προσοντα,με δυνατοτητα να τρεξει το γηπεδο και να εκμεταλλευτει τη καλη του τεχνικη και ντριμπλα.
Υστερει ομως σε μπασκετικο μυαλο και σε συνεπεια ως προς τις επιλογες του.
Γενικά, συμφωνώ με αυτό που λες για το ότι η στατιστική δεν αποτυπώνει τη συνολική εικόνα. Το γεγονός όμως ότι ο Westbrook έχει υψηλό μ.ο. πόντων δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν υπολογίζει το Durant. Άπλα, είναι οι μοναδικοί παίχτες της Oklahoma (άντε και ο Harden) που μπορούν να σκοράρουν και όλοι οι υπόλοιποι τρέχουν για αυτούς. Και στον οργανωτικό τομέα όμως, όσο και να μη δείχνει τη συνολική εικόνα η στατιστική, οι 8.2 assists σε 82 ματς δείχνουν κάτι.
Όσο για το Rose, πιστεύω πως δεν υπάρχει καλύτερη σύγκριση παιχτών που μπορεί να γίνει στο nba όσο αυτή του Westbrook με το Rose. Το καταλαβαίνω αυτό που γράφεις, ότι δηλαδή δε θα πρέπει να θεωρούμε το Rose τον απόλυτο παίχτη ανεβάζοντας επίπεδα και το Westbrook, αλλά είναι δύο παίχτες που έχουν πάρα πολλά κοινά όπως ηλικία, θέση που παίζουν, εκρηκτικότητα, ταχύτητα, μέτριοι σουτέρ τριών πόντων (μέχρι πέρυσι ο Rose φυσικά) και τα νούμερά τους είναι σχεδόν ίδια σε όλες τις κατηγορίες. Διαφέρουν μόνο σε ένα πράγμα, (πέρα από τα τρίποντα του Rose στη regular season, γιατί τώρα τελευταία στα playoffs...) ο Westbrook έχει συμπαίχτη το Durant ο οποίος είναι ο πρώτος scorer στο nba ενώ ο Rose έχει συμπαίχτη τον υπερτίμιο, αλλά χειρότερο του Durant φυσικά, Deng.
baskethood
May 9 2011, 21:36
QUOTE (vc15 @ May 9 2011, 22:29 )

Το γεγονός όμως ότι ο Westbrook έχει υψηλό μ.ο. πόντων δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν υπολογίζει το Durant
Για να πω την αληθεια αυτο,οτι "παρκαρει" τον Ντουραντ,το ειπα εχοντας στο μυαλο μου την εικονα του τελευταιου παιχνιδιου.
baskethood
May 9 2011, 22:30
Μια μικρη γευση απ τα κατορθωματα του Γουεστμπρουκ στο τελευταιο παιχνιδι
Οπως καταλαβαινετε οι εμφανισεις του RW στα φετινα playoffs,και ειδικοτερα η τελευταια, εχουν γινει μεγαλο θεμα στην Αμερικη
ΥΓ.Τα βιντεο ειναι απο το nbaplaybook.com
Παμε ρε αρκουδες να κλειδωσουμε την προκριση σημερα..!!
spysta
May 10 2011, 04:20
θα τρελανουν κοσμο λεμε ... μουχαχα
---->τα παιδακια οταν φοβουνται τη νυχτα .. μολις πεφτουν για υπνο παιρνουν αγκαλια ενα λουτρινο αρκουδακι!!
ο Τσακ Νορρις για να κοιμηθει παιρνει αγκαλια μια κανονικη αρκουδα .. και η αρκουδα επειδη φοβαται τον Τσακ Νορρις .. παιρνει αγκαλια ενα λουτρινο Τσακ Νορρις
baskethood
May 10 2011, 04:23
Οι Γκριζλις αμυνονται πιεζοντας πολυ δυναμικα τη μπαλα,βγαζοντας κλεψιματα και αναγκωζοντας τους Θαντερ σε συνεχη λαθη.
Στην επιθεση το inside game τους κανει θραυση για μια ακομη φορα,εχοντας πετυχει τους 20 απ τους 28 ποντους στο ζωγραφιστο.
baskethood
May 10 2011, 06:40
Η Οκλαχομα αυτοκτονησε για δευτερη φορα,ειχε παλι την νικη στα χερια της αλλα το ματς πηγε στην παραταση.
Ο Περκινς εχασε δυο κρισιμες βολες,ο Γουεστμπρουκ δεχθηκε ταπα στη προτελευταια επιθεση των Θαντερ και ο Κονλευ με ενα τεραστιο τριποντο εκανε το 96-96.
Phil Laak
May 10 2011, 07:04
Τι παιδιά είναι αυτοί οι Grizzlies!!!Πραγματικές κατσαρίδες!!!Δεν πεθαίνουν με τίποτα!!!
2η παράταση το ματς με τρελό τρίποντο του Vazquez...
Razorblade Fish
May 10 2011, 07:05
Και 2η παραταση ενω ειχαν προηγηθει με 7 οι Θαντερ...Τραγικη για μια ακομα φορα η τελευταια επιθεση,καπως τυχερη η αντιστοιχη των Γκριζλις.
spursforthe5
May 10 2011, 07:24
3παραταση.!ειχαν 6 δευτερα και ισα ισα προλαβαν ν κανουν σουτ
baskethood
May 10 2011, 07:28
Μονο αν παρει εκτο φαουλ ο Γουεστμπρουκ βλεπω να νικα η Οκλαχομα
Phil Laak
May 10 2011, 07:33
QUOTE(baskethood @ May 10 2011, 08:28 )

Μονο αν παρει εκτο φαουλ ο Γουεστμπρουκ βλεπω να νικα η Οκλαχομα

Που να μην είχε βάλει και 40 πόντους,φαντάζομαι τι θα του έσουρνες
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.