Αναμεναμε που αναμεναμε πολυ κοσμο(

)...εβαλε και η διορατικοτατη διοικηση μας τιμη 15 Ευρω
στο εισητηριο....και ηρθε και εδεσε!
Χρειαζονται επειγοντως να προσληφθει ανθρωπος σχετικος με το marketing στην ΚΑΕ...
Στην Ευρωλιγκα μπορω να το καταλαβω.Αλλα οχι σε ενα ματς πρωταθληματος με το Αιγαλεω και ενω
αμεσως μετα υπαρχει και ντερμπι στο ποδοσφαιρο....
QUOTE(dizzy_fingers @ Dec 2 2006, 01:59 PM)

Χμ...νομίζω καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.
Μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα, νικηφόρο σερί, η ψυχολογία κόσμου-ομάδας στα ύψη...πόσες φορές στα προηγούμενα χρόνια βλέπαμε να προσγειώνεται απότομα ο Άρης μετά από μία τέτοια απρόσμενη ήττα....

Αλλά:
1) Κατά 60% έχω πειστεί ότι αυτά τα σκαμπανευάσματα είναι παρελθόν...αν και έχει ακόμα δρόμο η σεζόν, και δεν ξέρω τί θα γίνει στα υπολοιπόμενα παιχνίδια

...άσε καλύτερα, μην κάνω κακές σκέψεις

.
2) Αν ήταν άλλη ομάδα (όπως η Ολυμπιάδα, ο Μακεδονικός ή ο Απόλλων ακόμα...) ίσως να υπήρχε μία μικρή σκέψη για τη στραβή, αλλά το Αιγάλεω που όποτε βγαίνει από το Σίτυ πάει για τουρισμό δε νομίζω να μπορεί να κάνει τη ζημιά.
Και εγω δεν θελω να πιστευω οτι υπαρχει πιθανοτητα για ηττα...Αν ειναι να κανουμε με τοσο κοπο 2 βηματα
μπροστα και να τα κλοτσαμε ολα τοσο ευκολα,τι να πω...θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!
Βεβαια απο την αλλη:
1)Ως τωρα απο τυχη(οχι ακριβως δηλαδη) δεν ειχαμε απωλειες με Μαρουσι,Ολυμπια,ΑΕΚ εντος...
2)Εδω συμφωνω με τον Θρυλο...Το Αιγαλεω μου φαινεται πιο επικινδυνος αντιπαλος απο αυτους που
αναφερεις.
Ως τωρα η ομαδα εχει διαχειριστει καλα τα ασχημα αποτελεσματα(ΑΕΚ,Μπενετον),αλλα τα κρισιμα τεστ τωρα
ερχονται.Μπαρτσελονα,ΠΑΟΚ,Φενερ,ΤΣΣΚΑ,Πανε
ληνιος.Εκει θελω να δω την αντιδραση της ομαδας,αν
ερθουν οι "στραβες"...