Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αρης-Αιγαλεω
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
klearxos
Μιας και παραπονεθηκε ο Weirdo ας ανοιξω εγω το topic για το σημερινο αγωνα.
Μαλλον Weirdo θα αποδειχθεις προφητης αφου ουτε και εγω αναμενω πολυ κοσμο στο γηπεδο. Εγω παντως θα παω και ελπιζω να προλαβω να παω και μεχρι το Χαριλαου μετα(αν βρω εισιτηρια)

Δεν πρεπει να ειναι επιστημονας καποιος για να δει οτι το μονο που χρειαζομαστε για να εξασφαλισουμε τη νικη ειναι να περιορισουμε στο ελαχιστο τους Αμερικανους. Θεωρω οτι ισως εχουμε μια περιπτωση οπως με την Ολυμπιαδα. Οσο εχουν δυναμεις ισως να μας δυσκολεψουν. Καποια στιγμη ομως με το rotation πανω τους(Καστλ, Καλαιτζης, Παντελιαδης, Τσαλδαρης, Ηλιαδης) θα κλαταρουν.

Καλη επιτυχια λοιπον!
EXPLOITED ARIS
Αυτοι ειναι οι αγωνες στους οποιους πρεπει ο Παντελιαδης και ο Τσαλδαρης να παλεψουν για μια θεση στην Ευρωλιγκα.Ο Ηλιαδης πρεπει να παιξει κανα 30λεπτο σημερα για να ξεκουρασει παιχτες.Εχουμε δυσκολη συνεχεια...
weirdo1977
διαφωνώ... αυτοί είναι οι αγώνες στους οποιους πρέπει να παίξουν μάταλον k καραβανάς... χλομό όμως.
El_Cid
Παιδά, το ματσάκι είναι πονηρό και θέλει προσοχή.
EXPLOITED ARIS
Μαζι σου.Ματαλον και Καραβανας.Θα περασουν αρκετα χρονια ακομη ομως για να το δουμε αυτο.
klearxos
Αν περασουν πολλα χρονια θα γινουν οι επομενοι Ορφανοι......
Απο οτι διαβασα σημερα ο Καραβανας θα συμπληρωσει τη δωδεκαδα.
dizzy_fingers
QUOTE(alexbous @ Dec 2 2006, 12:24 PM) *
Παιδά, το ματσάκι είναι πονηρό και θέλει προσοχή.

Χμ...νομίζω καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.
Μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα, νικηφόρο σερί, η ψυχολογία κόσμου-ομάδας στα ύψη...πόσες φορές στα προηγούμενα χρόνια βλέπαμε να προσγειώνεται απότομα ο Άρης μετά από μία τέτοια απρόσμενη ήττα.... wink.gif

Αλλά:
1) Κατά 60% έχω πειστεί ότι αυτά τα σκαμπανευάσματα είναι παρελθόν...αν και έχει ακόμα δρόμο η σεζόν, και δεν ξέρω τί θα γίνει στα υπολοιπόμενα παιχνίδια 39.gif...άσε καλύτερα, μην κάνω κακές σκέψεις smile.gif.
2) Αν ήταν άλλη ομάδα (όπως η Ολυμπιάδα, ο Μακεδονικός ή ο Απόλλων ακόμα...) ίσως να υπήρχε μία μικρή σκέψη για τη στραβή, αλλά το Αιγάλεω που όποτε βγαίνει από το Σίτυ πάει για τουρισμό δε νομίζω να μπορεί να κάνει τη ζημιά.
thrylos7
QUOTE
Αν ήταν άλλη ομάδα (όπως η Ολυμπιάδα, ο Μακεδονικός ή ο Απόλλων ακόμα...) ίσως να υπήρχε μία μικρή σκέψη για τη στραβή, αλλά το Αιγάλεω που όποτε βγαίνει από το Σίτυ πάει για τουρισμό δε νομίζω να μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Ε; Είναι να μη σου βγει το όνομα τελικά...
Το Αιγάλεω είναι με διαφορά καλύτερο από τον Μακεδονικό και τον Απόλλωνα(έτσι όπως είναι τώρα), αλλά και καλύτερο(χωρίς τη διαφορά δηλαδή) από την Ολυμπιάδα.

Πρέπει να ξεκουραστούν ίσως κάποιοι παίκτες.. Θα μπορέσουν όμως; Απαιτείται η γνωστή περιφερειακή άμυνα.
Warrior
Αναμεναμε που αναμεναμε πολυ κοσμο( rolleyes.gif )...εβαλε και η διορατικοτατη διοικηση μας τιμη 15 Ευρω
στο εισητηριο....και ηρθε και εδεσε! 40.gif

Χρειαζονται επειγοντως να προσληφθει ανθρωπος σχετικος με το marketing στην ΚΑΕ...

Στην Ευρωλιγκα μπορω να το καταλαβω.Αλλα οχι σε ενα ματς πρωταθληματος με το Αιγαλεω και ενω
αμεσως μετα υπαρχει και ντερμπι στο ποδοσφαιρο.... 33.gif

QUOTE(dizzy_fingers @ Dec 2 2006, 01:59 PM) *
Χμ...νομίζω καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.
Μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα, νικηφόρο σερί, η ψυχολογία κόσμου-ομάδας στα ύψη...πόσες φορές στα προηγούμενα χρόνια βλέπαμε να προσγειώνεται απότομα ο Άρης μετά από μία τέτοια απρόσμενη ήττα.... wink.gif

Αλλά:
1) Κατά 60% έχω πειστεί ότι αυτά τα σκαμπανευάσματα είναι παρελθόν...αν και έχει ακόμα δρόμο η σεζόν, και δεν ξέρω τί θα γίνει στα υπολοιπόμενα παιχνίδια 39.gif...άσε καλύτερα, μην κάνω κακές σκέψεις smile.gif.
2) Αν ήταν άλλη ομάδα (όπως η Ολυμπιάδα, ο Μακεδονικός ή ο Απόλλων ακόμα...) ίσως να υπήρχε μία μικρή σκέψη για τη στραβή, αλλά το Αιγάλεω που όποτε βγαίνει από το Σίτυ πάει για τουρισμό δε νομίζω να μπορεί να κάνει τη ζημιά.


Και εγω δεν θελω να πιστευω οτι υπαρχει πιθανοτητα για ηττα...Αν ειναι να κανουμε με τοσο κοπο 2 βηματα
μπροστα και να τα κλοτσαμε ολα τοσο ευκολα,τι να πω...θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!

Βεβαια απο την αλλη:

1)Ως τωρα απο τυχη(οχι ακριβως δηλαδη) δεν ειχαμε απωλειες με Μαρουσι,Ολυμπια,ΑΕΚ εντος...

2)Εδω συμφωνω με τον Θρυλο...Το Αιγαλεω μου φαινεται πιο επικινδυνος αντιπαλος απο αυτους που
αναφερεις.


Ως τωρα η ομαδα εχει διαχειριστει καλα τα ασχημα αποτελεσματα(ΑΕΚ,Μπενετον),αλλα τα κρισιμα τεστ τωρα
ερχονται.Μπαρτσελονα,ΠΑΟΚ,Φενερ,ΤΣΣΚΑ,Πανε
ληνιος.Εκει θελω να δω την αντιδραση της ομαδας,αν
ερθουν οι "στραβες"...
Warrior
QUOTE(sport.gr)
Οι αριθμοί και τα γεγονότα αποτελούν τον αδιάψευστο μάρτυρα της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου και καταγράφουν με απόλυτη ακρίβεια την ιστορία του. Κι όταν πρόκειται για αριθμούς, κάθε αμφιβολία απορρίπτεται. Μια αντίθετη άποψη λέει ασφαλώς ότι ``οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια``. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έχουν τη δύναμη να αποπροσανατολίσουν και να προκαλέσουν κριτικές που δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Οι αριθμοί και τα γεγονότα λοιπόν αποτυπώνουν με σαφήνεια το ποιόν του Στιβ Γιατζόγλου. Του ανθρώπου που γεννήθηκε και γαλουχήθηκε για να αναλαμβάνει missions impossible (ειδικές αποστολές). Η σχέση του με τον Αρη είναι ξεχωριστή και επί τούτου δεν χωράει καμία αμφιβολία. Επειτα από τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τους `κίτρινους`, με αφετηρία πριν από ακριβώς έξι χρόνια, το Σάββατο (2/12) επιστρέφει στο Παλέ. Οχι όμως ως προπονητής του Αρη, αλλά ως αντίπαλός του.

Είναι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Δεν συμπαθεί βλέπετε αυτούς που παρακολουθούν μια μάχη εξ αποστάσεως. Πρόκειται για μια ιδιόμορφη προσωπικότητα, πραγματικός μαχητής που δεν σηκώνει αμφισβήτηση για την εντιμότητα, αλλά και το πείσμα του. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει στιγματιστεί με κάθε δύσκολη αποστολή. "Οπως έχει πει άλλωστε και ο Βασίλης Σκουντής, όταν έρχεται το απόλυτο σκοτάδι, τότε εμφανίζεται ο Στιβ", πρόσθεσε ο ίδιος στο Sport.gr και η υπερβολή λείπει. Ουκ ολίγες φορές επιστρατεύτηκε στα δύσκολα από διάφορους συλλόγους. Αυτό είναι άλλωστε και το παράπονό του, τον θυμούνται στα δύσκολα.

Αυτό έγινε και την 1η Δεκεμβρίου 2000, όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία του Αρη έπειτα από την πλούσια σε ανάμικτα συναισθήματα συνεργασία του με τους `κίτρινους` τη σεζόν 1992-93, όπου αδικήθηκε από την τότε διοίκηση του Αρη, η οποία τον απομάκρυνε.

Η επιστροφή του ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή. Ο Στιβ Γιατζόγλου πήρε το χρίσμα, αλλά δύο ημέρες νωρίτερα ο βασικός μνηστήρας της συγκεκριμένης θέσης, Αντρέι Μποντγκοβίροφ, έφυγε κλωτσιδών από τη Θεσσαλονίκη, όταν πήγε στο Αλεξάνδρειο για να γνωρίσει την ομάδα. Συνήθως, όταν μια συνεργασία βρίσκεται στα σκαριά, οι εμπλεκόμενες πλευρές ανταλλάσσουν κολακείες. Στην προκειμένη περίπτωση θα σας ζητήσουμε να ρίξετε μια ματιά στο δημοσίευμα του Sport.gr στις 30/11/2000. Ο Στιβ Γιατζόγλου την ίδια μέρα άσκησε δριμύτατη κριτική στους διοικούντες, κοσμώντας τους με πολλά επίθετα κι αυτοί τον προσέλαβαν στην τεχνική ηγεσία.

Για τον Γιατζόγλου, η τεχνική ηγεσία του Αρη, ανέκαθεν αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν σε κάθε προπονητή. "Οι πιο δύσκολες δουλειές στην Ελλάδα είναι να είσαι είτε προπονητής του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, είτε του Αρη στο μπάσκετ", είχε πει τότε.

Η δεύτερη εμπειρία του στον πάγκο του Αρη κράτησε 381 ημέρες, καθώς μετά την ήττα από τον Ηρακλή (67-72) τη σεζόν 2001-02, ήταν αδύνατο να παραμείνει. Υπέβαλλε την παραίτησή του κι έφυγε σαν κύριος. Από τις επάλξεις ασφαλώς, γιατί ειδικές βοήθειες προσέφερε στον Αρη μέχρι πριν από περίπου έναν χρόνο. Δεν μπορούσε άλλωστε να αρνηθεί τη βοήθειά του, μετά από κάθε κάλεσμα του καλού του φίλου, Γιάννη Δαμιανίδη. "Ο Γιάννης είναι φίλος μου", είπε ορθά-κοφτά. "Εντάξει, όταν τον δω θα χαμογελάσω", παραδέχθηκε.

Σε αυτές τις 381 ημέρες που υπηρέτησε ως πιστός στρατιώτης τον Αρη, ο Στιβ Γιατζόγλου σε στιγμές γλυκιάς τρέλας, αγανάκτησης, αλλά και απόλυτης απογοήτευσης χάρισε μερικές από τις καλύτερες ατάκες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Σε πολλές περιπτώσεις παρομοίασε τον εαυτό του με ιστορικά πρόσωπα που αναζητούσαν τη Γη της Επαγγελίας, ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που αντιμετωπιζόντουσαν τότε οι "κίτρινοι", αναζητώντας και ο ίδιος - όπως είχε πει - τον άνθρωπο που θα πετούσε το καλαμάκι στον εγκλωβισμένο (Αρη) σ’ ένα υπόγειο που έμπαζε από νερά.

Οι μέθοδοι που ακολουθούσε για να διασκεδάσει τις ομολογουμένως δυσάρεστες εντυπώσεις ήταν μοναδικές και πολλές φορές ένα ποτηράκι για να πάνε κάτω τα φαρμάκια ήταν απαραίτητο. Αυτά ανήκουν ωστόσο στο παρελθόν και στην ιστορία, η οποία έγραψε ότι ο Στιβ Γιατζόγλου βάδισε στο τεντωμένο σχοινί και βγήκε νικητής (μαζί με τους υπόλοιπους) από μια δοκιμασία που δεν θα την άντεχαν ούτε οι Αλ Πατσίνο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Πλέον επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, καθώς το Σάββατο (2/12) ως προπονητής του Αιγάλεω πια, θα αντιμετωπίσει τον Αρη στο Παλέ. Κάθε είδους συγκινητικές συζητήσεις, δεν μπορούν να γίνουν παρουσία του Στιβ Γιατζόγλου.

"Δεν θα κλάψω, ούτε θα τρέξουν τα δάκρυα μου", είπε μετά έξι χρόνια. Στην πραγματικότητα είναι βέβαιο ότι θα κρατηθεί για να μην το κάνει. "Δεν είμαι εγώ τέτοιος άνθρωπος. Περάσαμε δύσκολες στιγμές και ο αυτοκράτορας αναγεννήθηκε από τις στάχτες του. Εγώ ξέρω τι πέρασα. Τότε το πιο σημαντικό ήταν να βγάλεις την ημέρα που ξημέρωνε και για την επόμενη. Εχει ο Θεός. Κοίταξε, οι μεγάλες ομάδες που έχουν λαό δεν πεθαίνουν. Και ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα. Απλά εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν κάποιους να τον στηρίξουν. Δεν ήταν μόνο το ότι σώθηκε η ομάδα. Κόψαμε ένα συμβόλαιο 500.000 δολαρίων (Αντονι Μπούι) και κάναμε ένα άλλο 50.000 δολαρίων (Ει Τζέι Ινγκλις). Και τα 50.000 δολάρια έπαιξαν καλύτερα", είπε σε γλώσσα money talks.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ανεξαρτήτως επίσης της συναισθηματικής φόρτισης που θα νιώθει εκείνη τη στιγμή, η μεγαλύτερη επιβράβευση θα έρθει μέσα από το χειροκρότημα. "Ποια θα είναι η αντίδρασή μου εφόσον με χειροκροτήσουν οι φίλαθλοι του Αρη; Για ποιον λόγο να μην το κάνουν. Ο κόσμος του Αρη ξέρει να εκτιμάει. Δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις και γνωρίζει ότι ο Στιβ Γιατζόγλου μόνο καλό έκανε στον Αρη".

Εξάλλου, οι Super 3, οι οργανωμένοι οπαδοί του Αρη ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον Στιβ Γιατζόγλου και πριν το ματς με το Αιγάλεω στο Αλεξάνδρειο, θα τον τιμήσουν για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα.
thrylos7
QUOTE
Αναμεναμε που αναμεναμε πολυ κοσμο( )...εβαλε και η διορατικοτατη διοικηση μας τιμη 15 Ευρω
στο εισητηριο....και ηρθε και εδεσε!

Χρειαζονται επειγοντως να προσληφθει ανθρωπος σχετικος με το marketing στην ΚΑΕ...

Στην Ευρωλιγκα μπορω να το καταλαβω.Αλλα οχι σε ενα ματς πρωταθληματος με το Αιγαλεω και ενω
αμεσως μετα υπαρχει και ντερμπι στο ποδοσφαιρο....


Πέστα ρε Κώστα! Το παρακάνουν! Βάλτε έστω 8-9 ένα 10άρι, όπως γίνεται συνήθως.

QUOTE
Ως τωρα η ομαδα εχει διαχειριστει καλα τα ασχημα αποτελεσματα(ΑΕΚ,Μπενετον),αλλα τα κρισιμα τεστ τωρα
ερχονται.Μπαρτσελονα,ΠΑΟΚ,Φενερ,ΤΣΣΚΑ,Πανε
ληνιος.Εκει θελω να δω την αντιδραση της ομαδας,αν
ερθουν οι "στραβες"...

Ελπίζω να χάσετε στα 3 επόμενα παιχνίδια... Αν τα πάρετε και τα 3, θα χρειαστούμε δάνειο για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Δυστυχώς, αυτή είναι η τακτική...
4 είναι ε; Και η ΑΕΛ ανάμεσα σε Φενέρ και ΤΣΣΚΑ... τελικά και να τα πάρετε, αν χάσετε αυτό, καλά θα είναι!

Και αυτός ίσως είναι ένας σοβαρός λόγος που ο κόσμος είναι κάπως ξενερωμένος...

Ακόμα ν' αποφασίσω να πάω ή όχι... είναι και η Μπασκετούπολη και ο Ολυμπιακός απ' την άλλη... χμ...
Warrior
QUOTE(thrylos7 @ Dec 3 2006, 11:19 AM) *
Ελπίζω να χάσετε στα 3 επόμενα παιχνίδια...



Βρες τρυπα να κρυφτεις μετα!! shot.gif 19.gif

biggrin.gif
weirdo1977
εγω φευγω για το γήπεδο, παω να χειροκροτησςτον στηβαρα κ την ομάδα μας smile.gif
thrylos7
Τα χρειάστηκε για τα καλά σήμερα ο Άρης... 66-62 το μαχητικό Αιγάλεω.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους.. Παίζοντας καταπληκτικά(αφού μου θύμισε τον περσινό Παναθηναϊκό), έφτιαξε γρήγορα διαφορά(23-7 στο 10') ενώ το Αιγάλεω ήταν πολύ κακό και όλα έδειχναν ότι θα κυλήσει ήρεμα το ματς.. Ημίχρονο 43-24.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Άρη μάλλον θεώρησαν ότι το ματς τελείωσε(μπορεί γενικά να λέμε ότι κακώς το κάνουν αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι κανείς δε φανταζόταν τέτοια εξέλιξη, αφού και το Αιγάλεω έδειχνε ανήμπορο). Έτσι, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σταδιακά τη διαφορά με τους Άντερσον, Κλαρκ και Σάροβιτς να είναι οι πρωτεργάτες. Η ομάδα του Στηβ Γιατζόγλου (που αποθεώθηκε από τον κόσμο και βραβεύτηκε από τον SUPER 3), ήταν και άτυχη, αφού μέτρησα τουλάχιστον 3 καλάθια που μπήκαν και βγήκαν..
Ο Άρης πλέον ήταν νευρικός και αγχωμένος και το σκορ πάει στους 5 (νομίζω 64-59)... εκεί ο Άρης εκδήλωσε 5 επιθέσεις είτε λόγω επιθετικών ρημπάουντ, είτε λόγω των λαθών των αντιπάλων(25 συνολικά!)... Τελικά το σκορ έγινε 64-61, αλλά τα λάθη απ' τους φιλοξενούμενους συνεχίστηκαν κι έτσι ήρθε το τελικό σκορ με κάρφωμα του Μάσεϊ.

Τυχερός ο Άρης, λόγω των λαθών του Αιγάλεω όπως είπα, τα οποία δεν προήλθαν μόνο από την καλή(ομολογουμένως) άμυνα των κιτρίνων, αλλά και από δικές τους "ανοησίες". Υπήρξαν και 2-3 αμφιβητούμενες (για μένα, όπως τις είδα, μπορεί να ήταν πέρα για πέρα καθαρές) κατά του Αιγάλεω.

Είχε σχετικά αρκετό κόσμο. 2000-2500 αλλά η ατμόσφαιρα δε θύμιζε σε πολλά την κλασική.
Στη Θύρα 10 υπήρχε παιδική κερκίδα, στην οποία βρίσκονταν γύρω στους 100 πιτσιρικάδες που απολάμβαναν το ματς.

Ο κόσμος φώναξε σε μια στιγμή διπλό στη Μπαρτσελόνα, διπλό και στον ΠΑΟΚ... Εμένα γιατί μου φαίνεται πιο δύσκολο το δεύτερο; Αν παίξει όπως στο πρώτο ημίχρονο(και κυρίως το πρώτο δεκάλεπτο) ο Άρης δεν έχει να φοβάται τίποτα στην Ισπανία.

Όσο για το Αιγάλεω, επιτέλους ένα καλό (όχι ότι έπαιξε καταπληκτικά) εκτός έδρας παιχνίδι... Σ' αυτά θα κριθεί η είσοδός του στα πλέι οφ.
Alexmei
1000000 μπράβο στο Αιγάλεο!! εκεί που πίστευα ότι θα τελείωνε ο αγώνας με 15 πόντους διαφορά του Άρη( όπως έβαλα και στο Overplay Bet) έπεσε στους... 4... μπράβο.. άντε θα σας προσέχω περισσότερο
dizzy_fingers
Αν κάνει πάνω από 3 νίκες εκτός έδρας το Αιγάλεω φέτος, θα αλλάξω την υπογραφή μου σε....πού είναι ο Λιόλιας? tongue.gif biggrin.gif
hagi
Σημασία έχει η νίκη..Σίγουρα δεν είναι καλό να παρουσιάζουμε μεγάλη χαλάρωση και στο τέλος να κινδυνεύουμε αλλά προσπαθώ να το δω και από την μεριά των παιχτών..
Έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια μέχρι τώρα και όταν κερδίζεις 20 πόντους μια ομάδα θωρητικά κατώτερη από εσένα είναι λογικό να χαλαρώνεις..Βέβαια παραχαλαρώσαν αλλά οκ το πήραμε το παιχνίδι..

Συνεχίζουμε τώρα με δύσκολότερο πρόγραμμα..
dizzy_fingers
Αν μάθανε από το παραλίγο πάθημα, σε καλό θα τους βγήκε αυτό το παιχνίδι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.