QUOTE (Joda @ Jan 18 2019, 00:40 )
Μηπως ξερει κανεις αν ειχε καποιον τραυματισμο στο παρελθον ο Τιμα που ισως να τον ψιλοταλαιπωρει και τωρα?
Τον έχω ψάξει τον Τίμα από τότε που ακούστηκε πριν 5 χρόνια αν δεν κάνω λάθος για την Μπασκόνια, μεσούσης της χρονιάς, όταν ο συμπατριώτης του Μπερτάνς είχε τραυματιστεί.
Δεν έχει κανέναν σοβαρό τραυματισμό τα τελευταία 5-6 χρόνια. Τούμπανος είναι και γεμάτος ταλέντο και μπάσκετ.
Αν είναι να τον "φτιάξει" κάποιος, αυτός είναι ο Μπλατ. Εξού και τα DNP κι από την άλλη οι δηλώσεις στήριξης του αμερικάνου προπονητή για τον Λετονό.
Μιλάμε για έναν παίκτη που μέχρι τα 20-21 του είχε βγει πολυτιμότερος των τελικών της VTB , πολυτιμότερος παίκτης κάποιου μήνα και πολυτιμότερος νέος παίκτης της Βαλτικής Λίγκας, ενώ κάπου τότε ή και πιο πριν τον είχε επιλέξει και το Μέμφις.
Μοιάζει δυστυχώς υπόθεση Ταπούτου, Νέρι Καστίγιο κ.λ.π
Ελπίζω να διαψευστώ, όπως έχω διαψευστεί τα τελευταία 2 χρόνια μαζί του, από τότε που πήγε στην Μπασκόνια και δώθε. Θυμάμαι μάλιστα έναν συμφορουμίτη να γράφει ότι σιγά τον παίκτη (ή κάτι τέτοιο....)κι εγώ να του απαντάω ότι είναι ζήτημα 1 άντε 2 χρόνων να μεταπηδήσει στο ΝΒΑ.
Πάλι μέσα έπεσα ο άτιμος.
*Θα ξαναγράψω ότι δεν το βλέπω να τον αποδεσμεύουν μέχρι το καλοκαίρι.
Να θυμίσω στο σημείο αυτό, πολλά DNP που έχουν "φάει" αμερικάνοι παίκτες του Λάσο, όπως ο Τέηλορ, ο Τόμπκινς, μέχρι κι ο Ράντολφ. Κι όλοι τους έμειναν και βελτιώθηκαν άρδην. Η ελπίδα λοιπόν πεθαίνει τελευταία.