Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
jovan
Εγώ πιστεύω το κλείδι σήμερα θα είναι ο Μπουρούσης οχί επιθετικά αλλά αμυντικά!
Άμα φορτωθει 2 φάουλ απο τον Βουγιούκα στην αρχή και φτάσει στο ημίχρονο με 3 οι ψηλοί του ΠΑΟ θα κάνουν πάρτυ στην ρακέτα.
Επιθετικά πάλι πιστεύω οτι θα είναι αρκετα καλός αλλά δεν πιστεύω οτι οι 10-15 πόντοι που θα βάλει να είναι τόσο σημαντικοι για το παιχνίδι.
Ilias7
QUOTE(j.browning @ May 15 2011, 15:45 ) *
ειχατε καταπληκτικο ποσοστο το οποιο το καταστρεψατε γιατι βαρεσατε πολλα παραπανω απο οσα επρεπε(δεν ειχατε αλλες λυσεις?).Επισης τα εβαλαν αυτοι που δεν τα βαζουν ποτε χαλπεριν γκορντον.

επισης ο παο μεχρι το 3 δεκ.ειχε 0 τριποντα.

ολα αυτα ναι ειναι ανεπαναληπτα.

2 πραγματα μπορει να συμβουν σημερα
ο παο παιζει οπως μπορει και πρεπει.και καθαριζει το ματς με πολυ ευκολη νικη
η ειναι αδειος ψυχοσωματικα και παει στον ποντο(εδω δεν γινεται προβλεψη)

Με λιγα λογια μας λες οτι ο Ολυμπιακος δε μπορει να κερδισει ποτε το Παο απο μονος του??

j.browning
QUOTE (apkat @ May 15 2011, 15:47 ) *
Δεν βαζει ποτε ο Χαλεπριν;;

Το κλεινω το φορουμ...Δεν μπορω αλλο...

(45% στην Ευρωλιγκα 47% στο πρωταθλημα for the record)

τοτε γιατι καθε καλοκαιρι ολοι στον οσφπ ψαχνεται τριπονταδες,μπομπερ καθαρους σουτερ και ολα αυτα?
γιατι σε καθε ηττα κλαιγεστε και λετε οτι η ομαδα ποναει στο τριποντο.ο χαλπεριν τα εβαζε καποτε με την μακαμπι απο τοτε που ηρθε στον οσφπ αστα.... εκτος απο κατι αναλαμπες που παθαινει
baskethood
QUOTE (j.browning @ May 15 2011, 15:54 ) *
τοτε γιατι καθε καλοκαιρι ολοι στον οσφπ ψαχνεται τριπονταδες,μπομπερ καθαρους σουτερ και ολα αυτα?
γιατι σε καθε ηττα κλαιγεστε και λετε οτι η ομαδα ποναει στο τριποντο.ο χαλπεριν τα εβαζε καποτε με την μακαμπι απο τοτε που ηρθε στον οσφπ αστα.... εκτος απο κατι αναλαμπες που παθαινει

Γιατί ο Χαλπερίν είναι ασταθής,και δεν είναι αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός,αλλά όχι και κακός σουτέρ.
Είναι το μοναδικό καλό που έχει rolleyes.gif
apkat
>45% την ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ σημαινει οτι τα βαζει ακομα φετος...Period
j.browning
QUOTE (Ilias7 @ May 15 2011, 15:53 ) *
Με λιγα λογια μας λες οτι ο Ολυμπιακος δε μπορει να κερδισει ποτε το Παο απο μονος του??

με τα φετινα ροστερ και οπως εχει η κατασταση τωρα(τραυματισμοι φορμαρισμα παο κτλ.)
ναι σας το λεω οσο και αν σας πικραινει γιατι αυτη ειναι η αληθεια
Zoys
Παιδιά, μην λέμε ότι θέλουμε. Ο Χαλπερίν είναι ο πιο αξιόπιστος σουτέρ τριών πόντων στον Ολυμπιακό.
Όσον αφορά το Κύπελλο, ο ΠΑΟ τον πρώτο λόγο μιας και χωρίς Ράσο και τον Σπανούλη με πολλά ερωτηματικά δύσκολη νικάμε κι άλλη φορά τον Παναθηναϊκό...

Παρ' όλα αυτά περιμένουμε και από τον τύπο στη φοτο μου πολλά σήμερα! ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΙΛΟΣ! smiley.gif
j.browning
QUOTE (baskethood @ May 15 2011, 15:57 ) *
Γιατί ο Χαλπερίν είναι ασταθής,και δεν είναι αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός,αλλά όχι και κακός σουτέρ.

ναι συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες
αλλα αυτο το ειναι ασταθης δεν λεει ολη την αληθεια.γιατι ο συγκεκριμενος μια θα τα βαλει και 15 θα τα χασει
Ilias7
QUOTE(j.browning @ May 15 2011, 15:57 ) *
με τα φετινα ροστερ και οπως εχει η κατασταση τωρα(τραυματισμοι φορμαρισμα παο κτλ.)

ΟΚ..Αν και εγω ειμαι σιγουρος οτι και σε αυτη τη κατασταση να μην ηταν οι 2 ομαδες παλιο το ιδιο θα μας ελεγες..
Anaz
QUOTE(kseplenhs @ May 15 2011, 15:27 ) *
Καλά με βάση το παρελθόν κρίνουμε πάντα.Γι'αυτό και μόνο οι "διάφορες αναγνώσεις" περιορίζονται στην εξής μία.Πως όποτε ο ολυμπιακός έχανε τίτλο,οι κλυδωνισμοί ήταν τέτοιοι και εντός της ομάδας (κυρίως) αλλά ανάμεσα στον κόσμο που η ψυχολογία γινόταν ακατάλληλη για να διεκδικήσει τον βασικό της στόχο.Κρέμεται που κρέμεται κάθε σεζόν δλδ απο μια κλωστή,μια απώλεια τίτλου δεν θέλει και πολύ να την σπάσει για τα καλά.

Δεν έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ο ολυμπιακός σημάδια ομάδας που αναγεννάται απο τις στάχτες του μέσα σε μια σεζόν.Και οι σεζόν είναι αρκετές με τους ίδιους παίχτες πρωταγωνιστές.Θα το δείξει φέτος?Θα δούμε...
Βασικα δεν καταλαβαινω σε ποια παραδειγματα του παρελθοντος αναφερεσαι και πως προεκυψε αυτο το δεδομενο που λες.

Ο φετινος Ολυμπιακος εχει κερδισει ΗΔΗ ΔΥΟ φορες τον Παο, και στο Σεφ, και στο Οακα. Δεν νομιζω οτι θα κλονιστει και τοσο πια η αυτοπεποιθηση τους απο μια ηττα σε ενα ματς που κατεβαινουν με απωλειες και δεν ειναι και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ σημασιας. Δεν θα γινει σταχτες απο την απωλεια του κυπελλου, ωστε να χρειαστει μια σπουδαια αναγεννηση.. Αυτο θα συνεβαινε αν εχανε ας πουμε στο ΣΕΦ στους τελικους! ΕΚΕΙ ΝΑΙ, θα ηταν ενα σοβαρο ψυχολογικο πληγμα που πολυ δυσκολα θα ξεπερνουσε ο Ολυμπιακος.

Κι εγω λεω οτι καλλιστα μπορει ενδεχομενη νικη και κατακτηση του κυπέλλου σημερα που θα αποτελει και την ΤΡΙΤΗ φετινη σε ισαριθμα παιχνιδια (ποσοστο που δεν αντιπροσωπευει την διαφορα δυναμικοτητας των δυο ομαδων) να φερει εναν "εφησυχασμο" και μια υπερεκτιμηση στους παιχτες ενοψει τελικων που ειναι και τα πραγματικα σημαντικα ματς, και απ'την αλλη να πεισμωσει περισσοτερο τους παιχτες του Παο.. Δεν θα'ναι κ η πρωτη φορα εξαλλου που θα γινει αυτο!!
Ενω μια ηττα -που δεν θα'ναι κ το τελος του κοσμου αφου δεν ειναι το πρωταθλημα- θα τους κρατησει στην τσιτα,με αυξημενο κινητρο και εγωισμο..
Εικασιες ειναι ολα αυτα..
Η αληθεια ειναι οτι ο ψυχισμος των Ολυμπιακων δεν θα αντεξει την ηττα απο τον εξαστερο!! Οχι οι παιχτες...

Ρε αρχοντα κανε μας τη χαρη..και πες τη γνωμη σου κι ασε τα περι μεγαλης αληθειας που μονο εσυ κατεχεις καθε φορα, χωρις να μπαινεις καν στον κοπο να τεκμηριωνεις σοβαρα ποτε.. Μ'αρεσει που "θιχτηκες" κιολας οταν σε κατηγορησαν για τρολαρισμα..
tzagasdog
QUOTE(baskethood @ May 15 2011, 15:57 ) *

ποιος 3pt shooter δεν ειναι ασταθης?
lakersdynasty
QUOTE(j.browning @ May 15 2011, 15:54 ) *

μα νομιζω οτι ειναι απλο. ο ΟΣΦΠ εχει εναν? αντε 2 καλους σουτερ που και αυτοι δεν ειναι σταθεροι. Το παραπονο ειναι οτι δεν υπαρχουν περισοτεροι για να μπορεσει να διευκολυνει την ζωη του ειδικα στο υψηλο επιπεδο.

γιαυτο παραπονιεται ο μεσος Ολυμπιακος. βλεπει την ομαδα του και σε ματς που χρειαζεται το τριποντο για να ξεκολλησει ή να αλλαξει την τακτικη της αμυνας του αντιπαλου να μην εχει αξιοπιστες λυσεις και απλα εαν ειναι τυχερος να ειναι ενας παικτης του σε καλη μερα η να μπουν και μερικα τριποντα του Παπαλουκα που σχεδον παντα θα εχει τον χωρο να σουταρει γιατι σχεδον κανεις δεν σεβεται το σουτ του.

Αλλο ομως το να εχεις ενα συνολο με αναγνωρισμενα καλους σουτερ που σου δινει πιο πολλες λυσεις επιθετικα και ανοιγει χωρους και αλλο τον να οδηγεις τον αντιπαλο σε αναπροσαρμογες ΑΝ δεησουν να μπουν τα σουτ.

ο Μπουρουσης tongue.gif
baskethood
QUOTE (tzagasdog @ May 15 2011, 16:04 ) *

Ρε παιδια το ασταθης δεν πηγαινε στο σουτ,πως και δεν το καταλαβατε?
Πηγαινε στη γενικοτερη του παρουσια και στις διακυμανσεις στην αποδοση του.
benchwarmer
QUOTE(tzagasdog @ May 15 2011, 16:04 ) *

Αυτος
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showuser=7478
kseplenhs
QUOTE(Anaz @ May 15 2011, 16:02 ) *
Βασικα δεν καταλαβαινω σε ποια παραδειγματα του παρελθοντος αναφερεσαι και πως προεκυψε αυτο το δεδομενο που λες..

Ο φετινος Ολυμπιακος εχει κερδισει ΗΔΗ ΔΥΟ φορες τον Παο, και στο Σεφ, και στο Οακα. Δεν νομιζω οτι θα κλονιστει και τοσο πια η αυτοπεποιθηση τους για μια ηττα σε ενα ματς που κατεβαινουν με απωλειες και δεν ειναι και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ σημασιας. Δεν θα γινει σταχτες απο την απωλεια του κυπελλου, ωστε να χρειαστει μια σπουδαια αναγεννηση.. Αυτο θα συνεβαινε αν εχανε ας πουμε στο ΣΕΦ στους τελικους! ΕΚΕΙ ΝΑΙ, θα ηταν ενα σοβαρο ψυχολογικο πληγμα που δυσκολα θα ανεκαμπτε ο Ολυμπιακος..

Κι εγω λεω οτι καλλιστα μπορει ενδεχομενη νικη και κατακτηση του κυπέλλου σημερα που θα αποτελει και την ΤΡΙΤΗ φετινη σε ισαριθμα παιχνιδια (ποσοστο που δεν αντιπροσωπευει την διαφορα δυναμικοτητας των δυο ομαδων) να φερει εναν "εφυσηχασμο" και μια υπερεκτιμηση στους παιχτες ενοψει τελικων που ειναι και τα πραγματικα σημαντικα ματς, και απ'την αλλη να πεισμωσει περισσοτερο τους παιχτες του Παο.. Δεν θα'ναι κ η πρωτη φορα εξαλλου που θα γινει αυτο!!
Ενω μια ηττα -που δεν θα'ναι κ το τελος του κοσμου αφου δεν ειναι το πρωταθλημα- θα τους κρατησει στην τσιτα,με αυξημενο κινητρο και εγωισμο..
Εικασιες ειναι ολα αυτα.. Η αληθεια ειναι οτι ο ψυχισμος των Ολυμπιακων δεν θα αντεξει την ηττα απο τον εξαστερο..Οχι οι παιχτες...

οι τραυματισμοί που υπάρχουν τώρα θα υπάρχουν και στους τελικούς.Ο ράσο δεν χαιρέτησε απλά τη χρονιά αλλά σε τέτοια ηλικία και με τέτοιον τραυματισμό,υπάρχουν πιθανότητες σοβαρές για συνταξιοδότηση.Ο σπανούλης επίσης με σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών θα το πάει στο safe mode μέχρι την λήξη της σεζόν.

Αυτή και μόνο η κατάσταση της ομάδας (να έχει επι της ουσίας στα πιτς τα 2 ποιό σημαντικά της όπλα),θα την κάνει να είναι στην τσίτα,όχι 3-0 να έχει στις νίκες αλλά και 5-0.Πλέον ο ολυμπιακός χωρίς ψηλούς και με όλους τους κοντούς (πλήν του παπαλουκά) να έχουν βγάλει προβλήματα,πάει με ένστικτο αυτοσυντήρησης σε αυτά τα ματς.Δεν πρόκειται να υπάρξει εφυσηχασμός γιατί και οι ίδιοι ξέρουν τις φετινές τους δυνατότητες (πόσο μάλλον έτσι όπως διαμορφώθηκαν μετά τους τραυματισμούς)

Βέβαια το πιό σημαντικό που θέλω να σου πως (και κακώς δεν το έλεγα ευθέως) είναι πως ο τελικός αυτός απο τους τελικούς του πρωταθλήματος απέχει χρονικά πολύ λίγο.Δεν είναι σαν άλλες χρονιές που γινόταν φλεβάρη και είχαμε τελικούς τον μάη.Τώρα μέσα μαίου έχουμε τον τελικό,αρχές ιούνη τους τελικούς πρωταθλήματος.
Μια ήττα τώρα (που ας μην ξεχνάμε πως ισοδυναμεί με ΤΙΤΛΟ) θα πάρει λίγες μέρες να ξεπεραστεί και αυτό και μόνο με κάνει να αμφιβάλω στο αν θα ξεπεραστεί.
j.browning
QUOTE (Anaz @ May 15 2011, 16:02 ) *
Ρε αρχοντα κανε μας τη χαρη..και πες τη γνωμη σου κι ασε τα περι μεγαλης αληθειας που μονο εσυ κατεχεις καθε φορα, χωρις να μπαινεις καν στον κοπο να τεκμηριωνεις σοβαρα ποτε.. Μ'αρεσει που "θιχτηκες" κιολας οταν σε κατηγορησαν για τρολαρισμα..

δεν την κατεχω μονο εγω αλλα ολοι οσοι δεν φορανε κοκκινα γυαλια.
αμφιβαλει κανενας οτι ο παο ειναι αυτη την στιγμη καλυτερη ομαδα του οσφπ?
τι να τεκμηριωσω τα γεγονοτα δεν σε καλυπτουν?
το οτι αποκλειστικες απο την ομαδα που ειναι 3η στην ευρωπη την οποια κερδισα ευκολα το οτι ειμαι πρωταθλητης ευρωπης και εκθρονισα των προηγουμενο μεσα στο σπιτι του σε σειρα παιχνιδιων οτι εκανα πλακα στο φαιναλ φορ το οτι οι παιχτες μου σηκωσαν οτι σηκωνεται στην ευρωλιγκα οτι εχω κορμο ομαδας σχεδον 5 χρονια οτι ειμαι πληρης σε ολες τις θεσεις το οτι εχω των καλυτερο προπονητη της ευρωπης με τους περισσοτερους τιτλους
τι αλλο να σου πω?δεν σε καλυπτουν αυτα?δεν τα βλεπεις μονο σου?η φορας κοκκινα γυαλια λαι δεν μπορεις να τα διακρινεις?
το οτι με κατηγορησαν καποιοι για κατι δεν σημαινει οτι ισχυει και εγω μπορω να πω οτι θελω για σενα αλλα δεν θα ισχυει.αν πω οτι εισαι ομοφυλοφιλος θα ισχυει?

QUOTE (tzagasdog @ May 15 2011, 16:04 ) *

ολοι ειναι ασταθης ομως τα βαζουν σημερα τα χανουν για 2 η 3 παιχνιδια οχι τα βαζουν καθε 15-20
belalik
Καλησπερα ..

Λιγο ασχετο - σορρυ αν εχει γραφτει καπου, αλλα δε βρηκα τιποτα με συντομη αναζητηση ..

Ξερει κανεις καποιο link με stream για το ματσακι? Δεν εχω τηλεοραση, και δεν μπορω να το δω.. δυστυχως το myp2p δεν εχει τον αγωνα καθολου, εχει κατι ισπανικους κλπ ..

Δεν μπορω να καταλαβω για ποιον $%&%^* λογο η ΕΡΤ δεν εχει ενα live stream των καναλιων της, τη πληρωνουμε που τη πληρωνουμε ...

Τεσπα.. Αν ξερει κανεις κανα site, ας το γραψει παρακαλω..
apkat
QUOTE(j.browning @ May 15 2011, 14:20 ) *
δεν την κατεχω μονο εγω αλλα ολοι οσοι δεν φορανε κοκκινα γυαλια.
αμφιβαλει κανενας οτι ο παο ειναι αυτη την στιγμη καλυτερη ομαδα του οσφπ?
τι να τεκμηριωσω τα γεγονοτα δεν σε καλυπτουν?
το οτι αποκλειστικες απο την ομαδα που ειναι 3η στην ευρωπη την οποια κερδισα ευκολα το οτι ειμαι πρωταθλητης ευρωπης και εκθρονισα των προηγουμενο μεσα στο σπιτι του σε σειρα παιχνιδιων οτι εκανα πλακα στο φαιναλ φορ το οτι οι παιχτες μου σηκωσαν οτι σηκωνεται στην ευρωλιγκα οτι εχω κορμο ομαδας σχεδον 5 χρονια οτι ειμαι πληρης σε ολες τις θεσεις το οτι εχω των καλυτερο προπονητη της ευρωπης με τους περισσοτερους τιτλους
τι αλλο να σου πω?δεν σε καλυπτουν αυτα?δεν τα βλεπεις μονο σου?η φορας κοκκινα γυαλια λαι δεν μπορεις να τα διακρινεις?
το οτι με κατηγορησαν καποιοι για κατι δεν σημαινει οτι ισχυει και εγω μπορω να πω οτι θελω για σενα αλλα δεν θα ισχυει.αν πω οτι εισαι ομοφυλοφιλος θα ισχυει?

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Σε καταλαβε αναζ..Ομοφυλοφιλε με κοκκινα γυαλια...!!!
j.browning
QUOTE (Ilias7 @ May 15 2011, 16:00 ) *
ΟΚ..Αν και εγω ειμαι σιγουρος οτι και σε αυτη τη κατασταση να μην ηταν οι 2 ομαδες παλιο το ιδιο θα μας ελεγες..

μην εισαι τοσο σιγουρος περσυ ειχαμε ισες πιθανοτητες
Anaz
αν πω οτι εισαι ομοφυλοφιλος θα ισχυει?
Μπορει και ναι, μπορει και οχι.. Αλλα αν ειχα avatar τη φωτο μου λαδωμενος,ξυρισμενος με στρινγκακι, υπογραφη το κινητο μου με λεζαντα "για καυτα αγορια" και απευθυνομουν στους συνομιλητες μου με επιφωνηματα "καλε μου", "χρυσο μου", "μαναρακι μου" κλπ.. Ολο και καποιο δικιο θα'χες, και θα'ταν μαλλον αστειο να το παιξω και θιγμενος μετα..

Σε καταλαβε αναζ..Ομοφυλοφιλε με κοκκινα γυαλια...!!!
Ναι το χρυσο μου.. cool.gif wub.gif 38.gif
j.browning
QUOTE (Anaz @ May 15 2011, 16:27 ) *
Μπορει και ναι, μπορει και οχι.. Αλλα αν ειχα avatar τη φωτο μου λαδωμενος,ξυρισμενος με στρινγκακι, υπογραφη το κινητο μου με λεζαντα "για καυτα αγορια" και απευθυνομουν στους συνομιλητες μου με επιφωνηματα "καλε μου", "χρυσο μου", "μαναρακι μου" κλπ.. Ολο και καποιο δικιο θα'χες, και θα'ταν μαλλον αστειο να το παιξω και θιγμενος μετα..

ενταξει λοιπον εχεις δικιο.
δεν λεω το αυτονοητο.δηλαδη οτι τωρα ο παο ειναι καλυτερη ομαδα απο των οσφπ.
αλλα κανω αυτο το πως το ειπατε.
το σπασιμο επιτηδες για να μαλωνουμε..
οτι πεις....

kseplenhs
dj brownies όταν φτάσεις στο σημείο να γίνεσαι περίγελος,έχει αποτύχει το τρολάρισμα.Πληροφοριακά πάντα...
apkat
thumbsup.gif thumbsup.gif
j.browning
QUOTE (kseplenhs @ May 15 2011, 16:34 ) *
dj brownies όταν φτάσεις στο σημείο να γίνεσαι περίγελος,έχει αποτύχει το τρολάρισμα.Πληροφοριακά πάντα...

john browning ειναι το ονομα μου και αυτη ειναι η γνωμη σου.
ζηστε στην δικια σας σφαιρα φαντασιας μην σας το χαλαω εγω,
αντε γεια!
kolokotronis
QUOTE(kseplenhs @ May 15 2011, 16:34 ) *

Δεν θέλω να το παίξω δικηγόρος, αλλά γιατί περίγελος ρε ξεπλένη?

Ωραία τα λέει.

Ούτε εγώ δεν θα περιέγραφα την ομαδάρα μας τόσο καλά. smile.gif

Εγώ επικροτώ και επαυξάνω.
apkat
Εκανε καλο κλεισιμο παντως ksepleni ε;; Ετσι αυτο το αποχωρω αηδιασμενος που δεν με παιρνετε στα σοβαρα...
Anaz
QUOTE(apkat @ May 15 2011, 16:39 ) *
Εκανε καλο κλεισιμο παντως ksepleni ε;; Ετσι αυτο το αποχωρω αηδιασμενος που δεν με παιρνετε στα σοβαρα...
Ολο και καποια εναλλακτικη μπασκετικη στεγη θα βρει, δεν τον φοβαμαι..
kseplenhs
είπε και "άντε γειά" κιόλας.Ο τάκης ζεί στον καθ'ένα μας
tzagasdog
QUOTE(j.browning @ May 15 2011, 16:20 ) *
ολοι ειναι ασταθης ομως τα βαζουν σημερα τα χανουν για 2 η 3 παιχνιδια οχι τα βαζουν καθε 15-20

ο χαλπεριν δεν εχει την πολυτελεια να δοκιμαζει καθε 2-3 παιχνιδια. Ουτε στο Παο νομιζω οτι εχει καποιος αυτο το δικαιωμα.
Anaz
Για να γυρισουμε στα του τοπικ..
Σημερα ειναι το πρωτο ματς που ο Παο κατεβαινει να διεκδικησει ΤΙΤΛΟ απο τον Ολυμπιακο χωρις κανενα αγωνιστικο προβλημα! Σε πληρη φορμα και χωρις τραυματισμους.
Θα αξιωθουμε καθολου φετος να δουμε ενα ματς και με τις δυο ομαδες πληρεις?? sad.gif
Manu7
Δεν λέτε καλά που είναι και ο J.Browning και είναι ενεργό το τόπικ???

Αλλιώς θα είμασταν 3 και ο κούκος...biggrin.gif
Air Kef
Πιστός στις παραδόσεις, θα παιζω το παρακάτω "ποτοπαίχνίδι" με φίλους/φίλες κατά την διάρκεια του ματς, το προτείνω σε όλους ανεπιφύλακτα ώστε να περάσει ευχάριστα η ώρα σας.

Πίνουμε όλοι 1 σφηνάκι για :
Κάθε κάρφωμα.
Αν παιξει ο Τέπιτς
Κάθε αψυχολόγητο τρίποντο του Τεόντοσιτς
Κάθε προσπάθεια για τρίποντο Καλάθη
Κάθε τεχνικές ποινή ή αντιαθλητικά φάουλ
Κάθε φορά που ένα λέιζερ πετυχαίνει μάτι παίκτη που εκτελεί ελ. βολές
Κάθε φορά που λεει ο Χατζη ιστορία κάποιου παίκτη (ξεκίνησε εκεί, πήγε στο ταδε κολλέγιο κτλ. κτλ.)
Κάθε φορά που ο Χατζη αποκαλεί τον Μπατίστ, ως Μιχάλη Μπατίστ
Κάθε φορά που ο Χατζη αναφέρετε στην Εθνική Ελλάδος

Όλοι πίνουμε απο 2 σφηνάκια κάθε φορά που το ματς διακόπτεται λόγο οπαδών (αντικείμενα, ντου, κτλ. κτλ)

--------------------------------------------------

Γενικά παρατηρώ μια ένταση στο τόπικ που χαλάει το αγαπημένο μας ζεν που έχει μπει το φόρουμ εδώ και 2-3 βδομάδες, καταλάβαιτε κάποιοι ότι εκτός από το τι λέμε, σημασία έχει και το πως λέμε, για να μην μας πάρουν με τις ντομάτες σε αυτό το φόρουμ. smile.gif
benchwarmer
^Προσυπογραφω για το drinking game του Κεφ, ειδικα αν υπαρχει και η καταλληλη παρεα happy.gif
apkat
Ε κεφ θα γινετε ταπα..Περιοριστε τα λιγο...με ενα προχειρο υπολογισμο ειναι μεταξυ 20-25 σφηνακιων..Για απογευμα ειναι πολλα...Αν οντως το παιξετε πες μου ποσα βγηκαν τελικα να δω αν πεφτω μεσα.
kseplenhs
ρε σείς μέχρι το ημίχρονο θα μας βγάλει αυτό με τα ποτά.Μετά δεν θα υπάρχει παιχνίδι...θα αρχίσουν οι ζεμπεκιές
tzagasdog
QUOTE(Air Kef @ May 15 2011, 16:55 ) *
Πιστός στις παραδόσεις, θα παιζω το παρακάτω "ποτοπαίχνίδι" με φίλους/φίλες κατά την διάρκεια του ματς, το προτείνω σε όλους ανεπιφύλακτα ώστε να περάσει ευχάριστα η ώρα σας.

Κάθε κάρφωμα.
Αν παιξει ο Τέπιτς
Κάθε φορά που λεει ο Χατζη ιστορία κάποιου παίκτη (ξεκίνησε εκεί, πήγε στο ταδε κολλέγιο κτλ. κτλ.)

Όλοι πίνουμε απο 2 σφηνάκια κάθε φορά που το ματς διακόπτεται λόγο οπαδών (αντικείμενα, ντου, κτλ. κτλ)

--------------------------------------------------

Γενικά παρατηρώ μια ένταση στο τόπικ που χαλάει το αγαπημένο μας ζεν που έχει μπει το φόρουμ εδώ και 2-3 βδομάδες, καταλάβαιτε κάποιοι ότι εκτός από το τι λέμε, σημασία έχει και το πως λέμε, για να μην μας πάρουν με τις ντομάτες σε αυτό το φόρουμ. smile.gif

στο τελος θα μπουμε εμεις 3ποντο απο το πιωμα....
tzagasdog
παρτε λιγο Τεοντοσιτς για να θυμηθειτε τι κανει οταν ειναι καλα....
reignman
Οντως ο τυπος με το τρολαρισμα το εχει παρακανει. Αλλα γουσταρω που τον αντιμετωπισατε σωστα και "αποχωρησε" δακρυβρεχτα laugh.gif

Σχετικα με το ματς... 50/50 το βλεπω. Τωρα να κανουμε αναλυσεις σχετικα με "τυχη" με το ποσο "ανεπαναληπτα" θα σουταρουμε , με το ποσο θα ευνοηθει ο καθενας απο διαφορες συνθηκες που θα βρουν στο παρκε ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

(Ο Ολυμπιακος θα το παρει! xD )

Υ.Γ

Σχετικα με τον ασχετο τον Χαλπεριν που 1 τα βαζει 15-20 δεν τα βαζει. Πως γινεται αυτος ο παιχτης να εχει τις τελευταιες μονο 3 σεζον στην ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ θα αναφερω... 45 , 51.9 και 45.8% σε ποσοστα ευστοχιας σουτ 3ν ποντων? ΟΕΟ?
PanosIlio
QUOTE(Air Kef @ May 15 2011, 16:55 ) *

Κάθε κάρφωμα.
Αν παιξει ο Τέπιτς

Χαλαρά μετά το παιχνίδι δεν θα θυμάστε τίποτα... smiley.gif
GMlls
QUOTE(reignman @ May 15 2011, 17:24 ) *
Υ.Γ

Σχετικα με τον ασχετο τον Χαλπεριν που 1 τα βαζει 15-20 δεν τα βαζει. Πως γινεται αυτος ο παιχτης να εχει τις τελευταιες μονο 3 σεζον στην ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ θα αναφερω... 45 , 51.9 και 45.8% σε ποσοστα ευστοχιας σουτ 3ν ποντων? ΟΕΟ?

μια χαρά σουτ έχει ο Γιοτάμ. το θέμα είναι το κάθε πότε σουτάρει γιατί τις 3 τελευταίες όπως λές χρονιές, έχει σαφώς πτωτική πορεία με 6,5 5,4 και 4,5 μ.ο. πόντων..
j.browning
QUOTE (kolokotronis @ May 15 2011, 16:38 ) *
Δεν θέλω να το παίξω δικηγόρος, αλλά γιατί περίγελος ρε ξεπλένη?

Ωραία τα λέει.

Ούτε εγώ δεν θα περιέγραφα την ομαδάρα μας τόσο καλά. smile.gif

Εγώ επικροτώ και επαυξάνω.

σε ευχαριστω πολυ!

QUOTE (Anaz @ May 15 2011, 16:40 ) *
Ολο και καποια εναλλακτικη μπασκετικη στεγη θα βρει, δεν τον φοβαμαι..

δεν θα σου κανω την χαρη να σου αδειασω την γωνια για να λες τις ασυναρτησιες σου ανενοχλητος και να συμφωνεις με τον εαυτο σου.

QUOTE (reignman @ May 15 2011, 17:24 ) *
Οντως ο τυπος με το τρολαρισμα το εχει παρακανει. Αλλα γουσταρω που τον αντιμετωπισατε σωστα και "αποχωρησε" δακρυβρεχτα laugh.gif

οποιος ειναι ολυμπιακος φανατισμενος και δεν βλεπει μπροστα του μου λεει οτι τρολαρω.δεν βλεπω κανεναν παο η αρη η οτι αλλο να λεει κατι τετοιο
Zoys
Εκτός από το Γιοτάμ ένας παίκτης που με εξέπληξε ευχάριστα όσον αφορά τα τρίποντα φέτος ήταν ο Έρτσεγκ. Όποτε τον χρειαζόμασταν από τα 6,75 ήταν εκεί. Δεν λέω ότι πρόκειται για αυτό που χρειάζεται το μέγεθος του Ολυμπιακού, αλλά για τον Ζόραν ήταν κάτι παραπάνω από καλά η μέχρι στιγμής πορεία του τη φετινή σεζόν.
GMlls
QUOTE(j.browning @ May 15 2011, 17:38 ) *
δεν θα σου κανω την χαρη να σου αδειασω την γωνια για να λες τις ασυναρτησιες σου ανενοχλητος και να συμφωνεις με τον εαυτο σου.

Hell Yeah!!! icon_headbang.gif
Air Kef
Ξεκολλάτε λίγο, αλήθεια.
Air Kef
επισης ενα λινκ πλιζ! biggrin.gif
GMlls
QUOTE(Air Kef @ May 15 2011, 18:08 ) *
επισης ενα λινκ πλιζ! biggrin.gif

αν και χαλάς την ατμόσφαιρα...άντε πάρε
Air Kef
QUOTE(GMlls @ May 15 2011, 17:11 ) *
αν και χαλάς την ατμόσφαιρα...άντε πάρε

Θα μας κλείσουν ρεεεεεεε!!

Θενξ!
spysta
το πρωταθλημα αποτελει τον πρωτο στοχο για τον ΟΣΦΠ.period

το σημερινο ειναι μια ευκαιρια να κερδισουμε σε ενα τελικο τον ΠΑΟ .. και σιγουρα θα πανηγυρισουμε και χαρουμε .. αλλα το πρωταθλημα ειναι αυτο που προσωπικα καιει εμενα και νομιζω τους περισσοτερους

αγωνιστικα τωρα .. δεν εχω να πω πολλα .. προβαδισμα για την νικη εχει ο ΠΑΟ λογω ανεβασμενης ψυχολογιας .. καθως και λογω των απουσιων του Ολυμπιακου.(Νεστεροβιτς και Σπαν τραυματιας)
πριν 2 μηνες στην αρχικη ημερομηνια του τελικου θα εδινα ξεκαθαρο προβαδισμα στον ΟΣΦΠ .. αλλα τωρα τα πραγματα εχουν γυρισει μπουμερανγκ wink.gif
belalik
παιδια, οποιος μπορει ενα πμ με καποιο λινκ και σε μενα παρακαλω ...............
Manu7
Aυτοί είναι ο Μίλος και ο Μπουρούσης που θέλαμε όλη την υπόλοιπη χρονιά αλλά δεν τους είδαμε...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.