Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μαϊάμι - Βοστώνη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4
Pierce
heat1-sm.gif (2) Vs celtics1-sm.gif (3)


Σχολια για την σειρα.
oti-nane
Αυτό που όλοι περιμέναμε φέτος (μέχρι το επόμενο)
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(oti-nane @ Apr 28 2011, 10:13 ) *
Αυτό που όλοι περιμέναμε φέτος (μέχρι το επόμενο)


ετσι ακριβως!!!!
Air Kef
QUOTE(pierce21 @ Apr 28 2011, 12:53 ) *
heat1-sm.gif (2) Vs celtics1-sm.gif (3)


Σχολια για την σειρα.



Ποια σειρά, εδώ μιλάμε για πόλεμο χαρακωμάτων.
vc15
Αυτό που περιμέναμε όλοι για τελικό περιφέρειας συγκεκριμένα. Δε βλέπω πάντως καμία πρόβλεψη μέχρι στιγμής, ενώ στα ευκολάκια του πρώτου γύρου έμπαιναν όλοι και γράφανε. Εδώ σας θέλω μάγκες μου! biggrin.gif
Είναι και οι δύο ομάδες σε πολύ καλή κατάσταση, ξεμπέρδεψαν σχετικά εύκολα από τον πρώτο γύρο οπότε δε θα είναι κουρασμένες (αν και διάβαζα κάτι τελείως κουφό στο contra.gr, ότι οι Celtics προσέλαβαν ένα γιατρό για τον ύπνο των παιχτών) και στη regular season οι Celtics κυριάρχησαν με 3-1.
Βλέπω να περνάει 4-2 η Βοστώνη και το Miami να μην καταφέρνει να παίρνει καμία νίκη μέσα στο Garden.
Dwyane ''the flash'' Wade
θα περασει το μαιαμι 4-2...
captain charisma
εδω θα ξεχωρισουν οι αντρες απο τα παιδια
οι κελτες εχουν πλουραλισμο στην επιθεση τους σε αντιθεση με τους χιτ που τα περιμενουν ολα απ τους μπιγκ 3....στους ψηλους η διαφορα ειναι χαωδης...απ τη μια γκαρνετ ντειβις κρστιτς σακιλ και τζερμαιν ο'νιλ και απο την αλλη μπος ιλγκαουσκας και νταπιερ...πιστευω θα κρινει πολλα αυτο στη σειρα...στο 2 και στο 3 θα χουμε επικες μονομαχιες μεταξυ γουειντ αλεν και τζειμς πιρς...αυτος που αναμενεται να κανει τη διαφορα ειναι ο ροντο διοτι οι χιτ δεν εχουν πλειμεκερ που να μπορει να τα βαλει μαζι του..

vc15
QUOTE(captain charisma @ Apr 28 2011, 21:12 ) *
εδω θα ξεχωρισουν οι αντρες απο τα παιδια
οι κελτες εχουν πλουραλισμο στην επιθεση τους σε αντιθεση με τους χιτ που τα περιμενουν ολα απ τους μπιγκ 3....στους ψηλους η διαφορα ειναι χαωδης...απ τη μια γκαρνετ ντειβις κρστιτς σακιλ και τζερμαιν ο'νιλ και απο την αλλη μπος ιλγκαουσκας και νταπιερ...πιστευω θα κρινει πολλα αυτο στη σειρα...στο 2 και στο 3 θα χουμε επικες μονομαχιες μεταξυ γουειντ αλεν και τζειμς πιρς...αυτος που αναμενεται να κανει τη διαφορα ειναι ο ροντο διοτι οι χιτ δεν εχουν πλειμεκερ που να μπορει να τα βαλει μαζι του..

Μπορεί να γυρίσει και ο Haslem για τους Heat, αλλά δε νομίζω να χρησιμοποιήσει πολύ ένα παίχτη που έχει να παίξει τόσο καιρό. Ο Shaquille δεν έχει καταφέρει να κάνει ακόμη προπόνηση μετά τον τραυματισμό που είχε και ο Rivers είπε ότι θα κάνει την πρώτη προπόνησή του την Παρασκευή. Προσωπικά, το βλέπω λίγο χλωμό να παίξει στον πρώτο τουλάχιστον αγώνα.
Συμφωνώ ότι ο Rondo θα έχει πλεονέκτημα και μπορεί να κάνει τη διαφορά στη σειρά.
JR_Swish


Είναι η σειρά που περιμέναμε οι περισσότεροι με μεγαλύτερη ανυπομονησία,θα είναι σίγουρα πολύ δυνατή μάχη και ίσως να ήταν καλύτερο να ήταν αυτοί οι 2 στους τελικούς της περιφέρειας.
Προσωπικά βλέπω 2 νικητές να βγαίνουν από αυτή τη σειρά καταρχήν τους Μπουλς γιατί όποιος κι αν περάσει θα έχει σίγουρα μεγάλη καταπόνηση και ίσως και τραυματισμούς,καταδεύτερον πιστεύω πως θα περάσουν οι Κέλτες που έχουν μια πολύ καλύτερη γραμμή ψηλών και επίσης έχουν αυτή την ιδιοσυγκρασία του πρωταθλητή,κάτι που οι Χιτ δε μας το έχουν αποδείξει ακόμα...γενικά είναι καλύτερη ομάδα και πιστεύω τελικά είναι αυτή που θα κερδίσουν με 4-2.
Δύσκολα θεωρώ πως το Μαιάμι θα καταφέρει να πάρει μια νίκη μέσα στο Γκάρντεν,δηλάδη αν χάσουν μια φορά στην έδρα τους νομίζω πως είναι καταδικασμένοι.
Όπως και να έχει περιμένω όλα τα παιχνίδια με μεγάλη ανυπομονησία rolleyes.gif
GreekNick
Τώρα αρχίζουν τα πραγματικά playoffs στο NBA.

Θα προτιμούσα αντίπαλους στους τελικούς της ανατολής το Μαϊάμι με τους αγαπημένους Ταύρους αλλά το βλέπω δύσκολο. Η Βοστόνη όπως και να το δεις είναι πιο ομάδα από το Μαϊάμι και με πιο πλήρες ρόστερ. Γνώμη μου είναι ότι σημαντικό ρόλο σε αυτή τη σειρά θα παίξει ο Flash (Dwyane Wade) και λιγότερο ο πολυδιαφημισμένος James. Πρόβλεψη μου λοιπόν είναι 4-2,
4-3 υπέρ των Celtics

BULLS FOR THE FINALS!!!!!! smiley.gif smiley.gif
Air Kef
Θέλω Μπος στο 5 -μπορεί απέναντι σε Κρστιτς και Ζερμειν- αλλα κυρίως Λεμπρόν στο 4 να πλακώνεται ανηλεός με τον Γκαρνέτ.

Επίσης περιμένω τον Ρόντο πάνω στον Ουέιντ και τους Αλεν/Πιρς να ξεκουράζονται εν'αλλάξ πανω στον στατικό Μπίμπι,

Ωστόσο πολλά θα κρίνουν οι ελεύθεροι σκοπευτές του Μιάμι, Τσάλμερς, Μίλερ, Χάουζ, Μπίμπι, Τζόουνς. Για την ακρίβεια πρέπει οι μισοι από αυτούς να πιάσουν σούπερ απόδωση στα διαστήματα οι κωλοτούμπες των Ουέιντ και Τζέιμς δεν πιάνουν.

Πολύ δύσκολα για το Μιάμι πάντως, καλούνται να παίξουν το παιχνίδι της Βοστώνης (ξύλο και ματς ποντο-πόντο) που οι Κέλτες δείχνουν να υπερέχουν.
Anaz
Αιμα κι αμμος! Αναμενεται επικη μονομαχια!!
Αρη βαλε ρε συ κι ενα poll ετσι απο περιεργεια να δουμε τις προβλεψεις του φορουμ..
oti-nane
4-3 Βοστώνη με χαμένο lay up στο τέλος του 7ου τελικού από Le Bron
T.W.Is.M.
Κι εγω θα υποστηριξω το ιδιο με την πλειοψηφια, τουλαχιστον μεχρι στιγμης. Κι εγω βλεπω τους Σελτικς να περνανε. Ειναι πιο εμπειρη ομαδα, τους ταιριαζει καλυτερα το σκληρο παιχνιδι των πλει οφ που αναμενεται να δουμε, εχουν παρει τον αερα του Μαιαμι και ειναι πιο πληρεις σαν ομαδα. Αυτο που δεν ειδα να αναφερει κανεις ειναι το τελευταιο παιχνιδι της κανονικης περιοδου, που το Μαιαμι κερδισε ευκολα. Αυτο το παιχνιδι θα χρησιμοποιησουν στo South Beach(για να δουμε ποιος θα φερει τελικα τα ταλεντα του εκει) για να κερδισουν σε momentum και ψυχολογια. Νομιζω οτι απο πλευρας ηθικου και οι δυο ομαδες ειναι σε καλο επιπεδο μετα τις ευκολες προκρισεις, ομως εκει που υστερει το Μαιαμι ειναι στην ψυχολογια των κλειστων ματς(και με τη Φιλαντελφια εχασαν ενα) και σε οργανωση και ομαδικη δουλεια στην επιθεση. Θα παιξουν πολυ με isolation και 1-on-1 εως 1-on-all και θα βρουν απεναντι τους μια πολυ δυνατη και κλειστη αμυνα. Μονο αν οι σουτερ τους βρεθουν σε καλη κατασταση θα μπορουν να παρουν το πλεονεκτημα. Αλλα εδω μπαινει το θεμα του κατα ποσο θα εμπιστευτουν ο Λεμπρον και ο Φλας τους συμπαιχτες τους για να τους δωσουν την ωθηση που χρειαζονται για να κερδισουν τη σειρα. Φοβαμαι πως δυσκολα θα το κανουν και η τελικη προβλεψη ειναι 4-2 για τους Σελτικς.
Anaz
QUOTE
Μονο αν οι σουτερ τους βρεθουν σε καλη κατασταση θα μπορουν να παρουν το πλεονεκτημα. Αλλα εδω μπαινει το θεμα του κατα ποσο θα εμπιστευτουν ο Λεμπρον και ο Φλας τους συμπαιχτες τους για να τους δωσουν την ωθηση που χρειαζονται για να κερδισουν τη σειρα.
Ισως το τελευταιο -χτεσινο- ματς να λειτουργησει ως ενα καλο μαθημα..
Καλοι σουτερ υπαρχουν και με το παραπανω!! Τζοουνς, Μιλερ, Χαουζ, Τσαλμερς, Μπιμπυ.. Κι αν δεν ειναι ο ενας σε καλη βραδια, θα ειναι ο αλλος!! Το θεμα ειναι να αξιοποιηθουν περισσοτερο..
Flash
Λοιπόν...

Μέχρι και πριν την τράμπα του Perkins για τους Green και Chair-thrower, θα έλεγα ότι βάση της εικόνας των 2 ομάδων η Βοστώνη έχει το πάνω χέρι. Τώρα τείνω να πιστέψω πως συμβαίνει το αντίθετο. Η Βοστώνη έκανε μια κίνηση η οποία μακροπρόθεσμα είναι μάλλον σωστή προσθέτοντας παίκτες με επιθετικό πλουραλισμό. Το πρόβλημα είναι ότι μακροπρόθεσμα η Βοστώνη δε θα έχει τα 2/3 των Big Three. Στην καλοδουλεμένη αμυντική μηχανή του Ντοκ και του Τιμποντό ο Perk ήταν ο δεύτερος πιο πολύτιμος κρίκος μετά τον KG. Ήταν μια ακόμα ένδειξη αλλαγής ρότας μετά και τη μη ανανέωση του εξαιρετικού αμυντικού Tony Allen πέρυσι. Ίσως η απουσία του Perkins να μην ήταν τόσο εμφανής αν ο Σακ ήταν υγιής. Δεν είναι όμως και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δε θα επιστρέψει μόνο για να παίξει 5 λεπτά και να ξαναβγεί κουτσαίνοντας. Η Βοστώνη παραμένει μια σκληροτράχηλη, έμπειρη ομάδα με τσαγανό όμως δεν είναι αυτή που ήταν.

Από την άλλη, εχω γράψει από καιρό ότι οι πραγματικές αδυναμίες του Miami είναι ότι δεν έχουν αρκετούς αξιόπιστους ψηλούς που να είναι hustle players και δυνατοί ριμπάνουντερς και περιφερειακούς αμυντικούς που να μπορούν να σταθούν απέναντι σε κοντοπίθαρους δαίμονες (Westbrook, Rose, Rondo, Paul).Το πρώτο σκέλος προσπάθησε να το καλύψει η αλεπού ο Πατ φέρνοντας όποιο ημιδεινόσαυρο βετεράνο υπήρχε διαθέσιμος. Δεν έπιασε γιατί κανείς δεν απέδωσε ιδιαίτερα και ο Σπόελστρα ακόμα φαίνεται να μην έχει καταλήξει σε ποιον από τους Ilgauskas, Howard, Dampier πρέπει να εμπιστευτεί λίγο παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Το παράδοξο για μένα είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης στον Miller ο οποίος είναι πολύ καλός αμυντικός, καλός ριμπάουντερ, έξυπνος παίκτης και έχει και το τρίποντο. Πραγματικά ανεξήγητο και αν είναι καλά στην υγεία του αδυνατώ να καταλάβω τι σκέφτεται ο coach. Για το το δεύτερο σκέλος, ο Chalmers είναι ο μοναδικός που μπορεί να κάνει μια τέτοια δουλειά με κάποια αποτελεσματικότητα ενώ ο D-Wade αφενός είναι κάπως μεγαλόσωμος αφετέρου δεν έχει σε όλο το παιχνίδι μεγάλη αμυντική προσήλωση.

Καταληκτικά:

-Ο Rondo για μένα θα είναι MVP της σειράς ακόμα και αν χάσει η Βοστώνη.
-Η μάχη του Bosh με τον KG και των κανονικών ή κατα συνθήκη centers των 2 ομάδων θα κρίνει την τελική έκβαση.
-Από τους υπόλοιπους περιμένω λίγο πολύ τα συνηθισμένα. Allen, Pierce, Wade, James θα κάνουν καλά έως εξαιρετικά παιχνίδια.
-Στο clutch time η εμπειρία των Κελτών και η αρνητική παράδοση που έχουν φτιάξει φέτος στη Florida ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο.
-Με ισορροπημένη διαχείριση του roster του ο Spoelstra θα είχε περισσότερες ελπίδες. Ξεχνιεται όμως πάρα πολύ.

Πρόβλεψη: 55%-45% υπέρ του Miami.
SG3ptshooter
Η πρόβλεψή μου είναι σπονδυλωτή αλλά αρκούντως κατανοητή:
-αν ο Κρστιτς δεν πατήσει παρκέ
1-4 Κέλτες
-αν ο Κρστιτς παίξει 0-10 λεπτά
2-4 Κέλτες με το διπλό να γίνεται στο δεύτερο ματς και μεγάλα σκορ υπέρ των γηπεδούχων τουλάχιστον δύο φορές και για τις δύο ομάδες
-αν ο Κρστιτς παίξει 10-20 λεπτά
4-3 το Μαϊάμι αν έχει παίξει τα πιο πολλά από αυτά σε κρίσιμα σημεία του ματς, αν έχει παίξει στο -20 2-4 οι Κέλτες.
-αν ο Κρστιτς παίξει πάνω από 20 λεπτά
4-1 μη σας πω 4-0. 3 φορές στο ημίχρονο νταμπλ σκορ.

Ο Ρόντο και το αν η δεμένη άμυνα των Σέλτικς θα αναχαιτίσει, στα πλαίσια του εφικτού πάντα, το δίδυμο φωτιά των Χιτ είναι τα κλειδιά της σειράς. Προφανώς για μένα η σειρά εξαρτάται από το αν θα πιάσει τα στάνταρτς της η Βοστώνη, αλλά δεν έχει παρά ένα πολύ μικρό περιθώριο να απέχει από το A game της και:


T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Apr 29 2011, 14:30 ) *
Η πρόβλεψή μου είναι σπονδυλωτή αλλά αρκούντως κατανοητή:
-αν ο Κρστιτς δεν πατήσει παρκέ
1-4 Κέλτες
-αν ο Κρστιτς παίξει 0-10 λεπτά
2-4 Κέλτες με το διπλό να γίνεται στο δεύτερο ματς και μεγάλα σκορ υπέρ των γηπεδούχων τουλάχιστον δύο φορές και για τις δύο ομάδες
-αν ο Κρστιτς παίξει 10-20 λεπτά
4-3 το Μαϊάμι αν έχει παίξει τα πιο πολλά από αυτά σε κρίσιμα σημεία του ματς, αν έχει παίξει στο -20 2-4 οι Κέλτες.
-αν ο Κρστιτς παίξει πάνω από 20 λεπτά
4-1 μη σας πω 4-0. 3 φορές στο ημίχρονο νταμπλ σκορ.

Ο Ρόντο και το αν η δεμένη άμυνα των Σέλτικς θα αναχαιτίσει, στα πλαίσια του εφικτού πάντα, το δίδυμο φωτιά των Χιτ είναι τα κλειδιά της σειράς. Προφανώς για μένα η σειρά εξαρτάται από το αν θα πιάσει τα στάνταρτς της η Βοστώνη, αλλά δεν έχει παρά ένα πολύ μικρό περιθώριο να απέχει από το A game της και:


Μεγαλειωδες ποστ! 41.gif
Δεν εβαλες ομως το ενδεχομενο να αρχισει τις καρεκλιες ο Κρστιτς. Εκει τι γινεται? smiley.gif
morfi
Η σειρά είναι απρόβλεπτη όχι λόγω της δυναμικότητας των ομάδων αλλά κυρίως λόγω του μεγάλου ερωτηματικού για το τι ομάδα είναι επιτέλους οι Χιτ. Ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο δείχνει πως οι Σέλτικς είναι μόλις 8-11 σε κλειστά παιχνίδια από το 2008 μέχρι τώρα.
nikolas12
Μπορω να πω πως ειναι μια απο τις πιο δυσκολες σειρες οσον αφορα την προβλεψη. Κατ' εμε η σειρα θα παει στα 7 παιχνιδια. Οσον αφορα το θεαμα θα ελεγα πως με αυτες τις ομαδες ή θα δουμε μια πολυ ωραια και ενδιαφερουσα σειρα ή μια σουπα. Θα πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι τι θα δουμε και απο αυτην πολυ περιεργη ομαδα των Heat και αν οι γερο-Celtics θα ειναι καλοι σε αυτα τα δυσκολα παιχνιδια.
Κομβικο ρολο θα παιξει η παρουσια και τα λεπτα του Κρστιτς (ο SG3ptshooter εγραψε ωραιο ποστ πιο πανω).
Ελπιζω να παιχτει πανω απο ολα καλο μπασκετ και να απολαυσουμε τουλαχιστον 6 παιχνιδια.
GMlls
αρχίζει....
reignman
Lets get ready to ruuuuuuuuuuuuuuuuumble! Αν και δν παω καμια απο τις 2 ομαδες (τους Κελτες απλα γιατι ειναι οι Κελτες και τους Χιτ επειδη ειναι ο Λεμπρον) προτιμω (αν περασουμε την Ατλαντα βεβαια) να πετυχω τους Χιτ στον τελικο.
baskethood
Τι να πω και γω που εχω λιγκ πας και εχω φαει ενα πολυ χοντρο κολλημα.....
Pierce
Μη γεμίζουμε το τόπικ με ''αιτήσεις'' , όποιος θέλει εδω http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...ic=8941&hl=
aton
Καλησπέρα, μόλις γράφτηκα στο φόρουμ και βλέπω απ'το παραπάνω λινκ.
Ευχαριστώ!!!

αποφάσισα να στραφώ στο nba και να κάνω εμπάργκο στην Α1
huh.gif

Ζήτω το μπασκετ
Κάτω οι κάφροι συνέλληνες (εννοώ και τους διοικούντες όχι μόνο τους χαζο-οπαδούς).
vastravoud
Τώρα μόλις έστρωσε ελαφρώς το league pass.
baskethood
QUOTE (vastravoud @ May 1 2011, 23:03 ) *
Τώρα μόλις έστρωσε ελαφρώς το league pass.

Ηταν δηλαδη γενικο το προβλημα?
Γτ πηγαινα να τρελαθω
ΥΓ.Τι τον ηθελα τον αοριστο?
Το προβλημα εξακολουθει
oti-nane
Σλοβένικο Λινκ FTW...

πολύ όρεξη το Μιάμι για άμυνα (ακόμα και ο Μπίμπι) η Βοστώνη προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα miss match
red pyramid88
QUOTE(oti-nane @ May 1 2011, 23:10 ) *
Σλοβένικο Λινκ FTW...

πολύ όρεξη το Μιάμι για άμυνα (ακόμα και ο Μπίμπι) η Βοστώνη προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα miss match


'Φάγαν δυο τρίποντα για το τίποτα όμως και τώρα έχουμε σκορ 16-28. Περίεργο που ο πάγκος του Miami αποδίδει, έχω ακούσει τα χειρότερα για αυτούς κανονικά. Είναι ιδέα μου ή ο Bosh είναι μέτριος/ψιλοαπαγοήτευση ως τώρα;
baskethood
Τριτο φαουλ απ τον Ροντο πολυ νωρις στη δευτερη περιοδο,το ρισκο που πηρε ο Ντοκ να τον αφησει στο παρκε δεν βγηκε και ας ειπε σε ερωτηση στη διακοπη"he's a smart player,i trust him most of my guys".
duncan21
O Nτελοντε πρεπει να κανει παρεα με το Μπισλει,δεν εξηγειται αλλιως.Εχει καει καθε εγκεφαλικο του κυτταρο...

Εdit:Με αποστομωσε... tongue.gif

Leon_cp3
QUOTE(duncan21 @ May 1 2011, 23:23 ) *
O Nτελοντε πρεπει να κανει παρεα με το Μπισλει,δεν εξηγειται αλλιως.Εχει καει καθε εγκεφαλικο του κυτταρο...

Εdit:Με αποστομωσε... tongue.gif


Ποιος είναι αυτός ο νέοπας που θα τα βάλει με τον Ντελ; Ο Ντελ τα κάνει αυτά εδώ και 6 χρόνια... tongue.gif Ο Μπίσλει έμαθε από αυτόν...
SteveNashidis
Jones.....πυροβολεί κατα ρυπάς.....! 13 points from the bench....!!
Μοney Ball που φωνάζει και o Barkley !
baskethood
Με το λιγο που εχω καταφερει να δω ,το Μαιμι εχει παρει λυσεις απ τον παγκο χαρη στον Τζοουνς και το Τσαλμερς.
Οι δυο ομαδες εχουν μια ισορροπια σε ολες τις κατηγοριες αλλα το Μιαμι σουταρει με εξαιρετικα ποσοστα.
vc15
QUOTE(duncan21 @ May 1 2011, 23:23 ) *
O Nτελοντε πρεπει να κανει παρεα με το Μπισλει,δεν εξηγειται αλλιως.Εχει καει καθε εγκεφαλικο του κυτταρο...

Εdit:Με αποστομωσε... tongue.gif

Αν δεις κάτι συνεντεύξεις στο youtube, δεν τον λες και ρήτορα!!! Αμφιβάλλω πολύ για το νοητικό του επίπεδο. Βέβαια, κάτι άλλο θα εκτίμησε η μαμά του Lebron...
Όσες φορές τον είδα στη regular season που ήταν τραυματίας, καθόταν δίπλα του ο Garnett. Επιτέλους, ο KG βρήκε κάποιον που μπορούν να "συνεννοηθούν". Καλός ο Pierce, ψιλοεγωιστής ο Rondo, φλώρος ο Allen αλλά σαν τον Delonte κανένας.
vastravoud
Έχει φορτωθεί και ο Ρόντο με γρήγορα φάουλ.
reignman
lol ολα μεσα πανε! Ρε Ντουειν!!!!!!!!!!
baskethood
Καλα τα καταφερε ο Ριβερς,αφησε μεσα τον Ροντο,αυτος εκανε τριτο φαουλ και τωρα ειμαστε αναγκασμενοι να βλεπουμε τον Γουεστ και η Βοστωνη να δυσκολευεται να παιξει περιφερειακη αμυνα.
red pyramid88
Το ημίχρονο ανήκει στον Wade. Ο Lebron κάνει καλό αγώνα, ο Bosh... ασχολίαστος. Ο Jones για την ώρα τα βάζει τα τρίποντα. Πολύ πιο ομάδα από ότι μου είχαν περιγράψει το Miami.

Και η Βοστόνη πάντως έβαλε κάποια σημαντικά σουτ, δεν παίζει τόσο χάλια ώστε να δικαιολογείται η διαφορά. Περιμένω να ξυπνήσει ο Rondo για να δούμε πραγματικό αγώνα.
duncan21
Οι Χιτ σ' αρκετα παιχνιδια της rs ειχαν μεγαλες διαφορες στο ημιχρονο και τις εχαναν εν ριπη οφθαλμου στο δευτερο.Επισης κι ο Ουειντ εχει κανει παρομοιο πρωτο ημιχρονο με το σημερινο αρκετες φορες φετος και στο δευτερο σχεδον εξαφανιζοταν.Ελπιζω να συνεχιστει...
vc15
Ο Wade που ήταν σχετικά αθόρυβος στη σειρά με τους Sixers κάνει τη διαφορά σήμερα για τους Heat. Επίσης, σημαντικότατη η συνεισφορά του James Jones από τον πάγκο που τα έχει βάλει όλα!!! Γενικότερα, από αλλού το περιμένανε οι Celtics και από αλλού τους ήρθε στο πρώτο ημίχρονο.
Από τους Celtics, μόνο ο Ray Allen φαίνεται να τραβάει. Καθοριστικά τα τρία φάουλ του Rondo.
baskethood
QUOTE (red pyramid88 @ May 1 2011, 23:44 ) *
Περιμένω να ξυπνήσει ο Rondo για να δούμε πραγματικό αγώνα.

Δεν κοιμαται ο Ροντο,οκτω λεπτα εχει αγωνιστει μεχρι τωρα καθως εχει τρια φαουλ

ΥΓ.Η διαφορα ειναι στους 15 ποντους και το Μαιαμι εχει μολις μια κατοχη παραπανω.
red pyramid88
QUOTE(baskethood @ May 1 2011, 23:49 ) *
Δεν κοιμαται ο Ροντο,οκτω λεπτα εχει αγωνιστει μεχρι τωρα καθως εχει τρια φαουλ


Το ξέρω αλλά εννοούσα ότι και όσο ήταν μέσα δεν έδειξε να τραβάει. Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που θα πρέπει να πάρει μπρος για τη Βοστόνη.
lamar
Παντως αυτο το πραγμα με τα βηματα στο ΝΒΑ εχει καταντησει αηδια. Ο τυποι παιζουν αλλο αθλημα...
baskethood
Η εισοδος του Ροντο ανεβασε την αμυνα της Βοστωνης στα γνωστα επιπεδα,ηδη εχουν αναγκαστει οι Χιτ σε 5 λαθη στις 6 τελευταιες κατοχες τους.
Dwyane ''the flash'' Wade
βαλτα ολα jones αγορι μου!!!
baskethood
QUOTE (ronin @ May 2 2011, 00:25 ) *
βαλτα ολα jones αγορι μου!!!

Μεχρι και παγιδες πανω στον Τζοουνς βλεπουμε.
Παντως οι Χιτ εκαναν μεγαλο σερι και πηγαν παλι ψηλα τη διαφορα εχοντας τον Γουειντ στον παγκο.
vastravoud
Αυτή η αλλαζονεία που βγάζει ώρες ώρες ο Λεμπρόν είναι που τον κάνει αχώνευτο σε εμένα.

Κατά τα λοιπά, το καθαρίζουν το παιχνίδι οι Χιτ, αν και νομίζω ότι η σειρά έχει δρόμο. Οι Σέλτικς σίγουρα μπορούν να παίξουν καλύτερα.
oti-nane
O Pierce δεν έκανε βήματα εκεί?
Dwyane ''the flash'' Wade
κι εμενα σαν βηματα μου φανηκαν.

ελεγχουμε παντως το ματσακι απ'ολες τις πλευρες,θα ειναι αυτοκτονια να χασουμε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.