QUOTE(colonel gomelsky @ Sep 22 2009, 03:04 )
1) Νομίζω ότι έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση ακόμα.
2) Έχεις δίκιο για τον Ζοτς. Εγκεφαλικό θα πάθει.
ΥΓ. Καλά, δεν πατάει πουθενά, έτσι το έριξα το όνομα. Δεν είναι πάντως κάτι εντελώς αδιανόητο (όπως Λεμπρόν π.χ.) λόγω της ηλικίας του. Με 5 μύρια ευρώ καθαρά για ένα χρόνο δεν θα έρχονταν; Αυτός ζητάει συμβόλαιο από τους Σέλτικς αλλά δεν ψήνονται να του δώσουν γιατί θέλουν να κρατήσουν τον Ρόντο.
ΥΓ. 2. Μη μου πει κανείς ότι είναι πολλά τα 5 μύρια. Τόσα παίρνει ο Τσίλι. Ακριβως. Αν βρουμε καποιον στα 2 του ο οποιος να ταιριαζει στο προφιλ της ομαδας και να ερχεται να τον παρουμε. Συνταξη ομως οχι. Και ειδικα του χρονου με τοσες ανανεωσεις.
Εμενα μου κανει και μια ανανεωση στον Νικολας παντως αν ειναι να παρουμε εναν παικτη αυτου του προφιλ.
τελικα ο Καλαθης εχει μπαϊ αουτ τον πρωτο και οχι τον δευτερο χρονο 500000 ευρω. Αλλα ΜΟΝΟ τον πρωτο.
Αλλα μπορουμε να ειμαστε αισιοδοξοι οτι θα μεινει γιατι ενας λογος για τον οποιο ηρθε ηταν και για να βγαλει τα πρωτα του καλα χρηματα προετοιμαζομενος για το μεγαλο αλμα στο ΝΒΑ
Και εξηγουμε. Εχουν ακουστει διαφορα για το συμβολαιο του. Η πιο δημοφυλης αποψη ειναι οτι περνει 2.1 εκ ευρω για 3 χρονια αρα 700000 (ή 750000)ανα ετος.
Αρα αν φυγει του χρονου το καλοκαιρι ειναι σαν να δινει ο Παναθηναϊκος στον παικτη 200000 ευρω για ενα χρονο και θα πραγματοποιησει νωρις το ονειρο του.
Αν δεν φυγει το επομενο καλοκαιρι ειναι σιγουρο οτι θα μεινει συνολο 3 χρονια στον Παναθηναϊκο.
ο μισθος που θα παρει καθαρα ως ρουκι στο ΝΒΑ του χρονου δεν ειναι ουτε καν ο μισος απο αυτα που δινει ο Παναθηναϊκος ανα χρονο και σιγουρα δεν θα βρει και καλο χρονο συμμετοχης σε μια ομαδα οπως οι Μαβερικς που καθε χρονο ειναι στα πλεϊ οφ του ΝΒΑ
Και φετος γιαυτο δεν πηγε κατευθειαν στο ΝΒΑ. Γιατι ετσι κι αλλιως δεν θα ηταν ετοιμος και δεν θα ειχε και χρονο συμμετοχης και ισως να τον εστελναν και στο Development League. Ενω στην Ευρωπη μπορει να μαθει τα βασικα και να παει πιο ετοιμος.