Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MVP
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
a bullet for your head
Μετα απ το ''ξεσκαρταρισμα'' του 1ου γυρου των πλει-οφς,ειπα να παρω τη πρωτοβουλια, να ανοιξω ενα poll για τον πολυτιμοτερο παικτη.
Τοποθετησα 12 επιλογες παικτων,συν τη 13η(Αλλος).
Η ψηφος ειναι μονη.
Ποιος κατα τη δικη σας εκτιμηση θα αναδειχτει πολυτιμοτερος παικτης των φετινων πλει-οφς?
NBAholic
Λοιπόν, για να απαντήσω στην ακριβή ερώτηση και πάντα εν γνώσει του ότι άλλο MVP πλέι οφ και άλλο MVP τελικών (μόνο το δεύτερο υπάρχει επισήμως), νομίζω ότι αν οι Καβς περάσουν στους τελικούς του ΝΒΑ, ο ΛεΜπρόν θα το αξίζει και για τα πλέι οφ. Αν δεν τα καταφέρουν θα θεωρηθεί έκπληξη, καθώς η Βοστώνη χωρίς Γκαρνέτ θεωρείται πολύ δύσκολο να τους κοιτάξει στα μάτια, ενώ το Ορλάντο θεωρείται εκ των πραγμάτων μισό σκαλί κατώτερο, οπότε μάλλον θα το έδινα σε κάποιον άλλο. Ποιον; Ανάλογα με το ζευγάρι των τελικών. Οι πιο πιθανές εκβάσεις χωρίς Κλίβελαντ:

-Λέικερς-Ορλάντο: Πολύ κοντινή μάχη Κόμπι-Χάουαρντ, με μακρινό αουτσάιντερ τον Γκασόλ, πιθανώς να εξαρτηθεί κι από τους τελικούς η έκβαση.
-Λέικερς-Βοστώνη: Μάλλον Κόμπι, δεδομένου του αν η Βοστώνη περάσει το Κλίβελαντ, λογικά θα είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Εκτός κι αν ο Ρόντο συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε με το Σικάγο, οπότε μπορεί να υπάρξει έξαφνος ανταγωνισμός. Πιρς ή Άλεν, μόνο αν η Βοστώνη κερδίσει άνετα και κάποιος εκ των δύο πάρει την μπαγκέτα από το Ρόντο και οργιάσει στις επόμενες φάσεις.
-Ορλάντο-Ντένβερ: Προς Χάουαρντ μεριά, εκτός αν ο Μπίλαπς συνεχίσει να έχει εμφανίσεις όπως αυτή του πρώτου παιχνιδιού του Α' γύρου και σηματοδοτήσει καμιά έκπληξη ή πάρει φωτιά ο Καρμέλο και γίνει κάτι αντίστοιχο, δύσκολα σενάρια.
-Βοστώνη-Ντένβερ: Πολύ ενδιαφέρον. Ρόντο, Μπίλαπς, Πιρς, Μέλο, Άλεν ή μήπως...ΛεΜπρόν;

Φυσικά, θεωρούμε ότι οι υποψήφιοι MVP πιάνουν περίπου την αναμενόμενη απόδοσή τους. Το μάλλον απίθανο ζευγάρι Βοστώνης-Ντένβερ πιθανώς δε θα είχε κανέναν παίκτη που να ξεχωρίσει σημαντικά από τους υπόλοιπους στα πλέι οφ (εκτός, είπαμε, αν συνεχίσει ο Ρόντο να το παίζει prime Κιντ ή "τρελαθεί" κανείς από τους υπόλοιπους). Αυτό δίνει ένα παραθυράκι και στο ΛεΜπρόν, ιδίως αν συνεχίσει να πργματοποιεί αυτοκρατορικές εμφανίσεις.

Άρα, συνολικά, ζυγίζοντας χοντρικά τις πιθανότητες:

1-Τζέιμς
2-Μπράιαντ
3-Χάουαρντ
4-Ένας εκ των 5 κορυφαίων των Βοστώνης-Ντένβερ

Στους Ρόκετς και Μαβς δε δίνω πολύ μεγάλη τύχη, όπως βέβαια και στους Χωκς, οπότε δεν ασχολήθηκα με τις περιπτώσεις των Ντιρκ ή Γιάο.
a bullet for your head

Παντως οι 4 επικρατεστερες περιπτωσεις ειναι αυτες που ανεφερες.
Στο βαθος του μυαλου μου,υπαρχει η σκεψη οτι εαν οι Ναγκετς περασουν και τον σκοπελο των Μαβερικς,τοτε ολα μπορουν να γινουν στους τελικους της δυσης.
Μπορει ο Μπιλαπς να αναμορφωσε την εικονα των Ναγκετς,ομως ο Μελο εχει δειξει οτι αρχιζει να ''επανασυνδεεται'' με το καλαθι και αυτο το θεωρω πολυ σημαντικο,διοτι η δικη του αγωνιστικη ποιοτητα μπορει να δωσει την υπερβαση στην ομαδα του.
Θα συμφωνησω για τον Ροντο.Αν οι Σελτικς προχωρησουν και αν αυτος συνεχισει να βγαζει μεσους ορους με τριμπλ-νταμπλ,θα εχει πολυ καλες πιθανοτητες.
Τελος και ο Χαουαρντ,αν η ομαδα του φτασει ψηλα,θα παιξει πολυ δυνατα γι'αυτη τη διακριση.
Προσπαθωντας να ακολουθησω το ενστικτο μου,επελεξα τον Καρμελο.
Δεν αποκλειται οι Ναγκετς να ειναι η φετινη εκπληξη.
koutsou10
οι μοναδικοι οι οποιοι μεχρι τωρα αλλα κ κατα την γνωμη μου ωσ το τελοσ αξιζουν να παρουν το mvp ειναι οι λεμπρον,κομπι,μπιλαπσ κ ντουαητ...ολοι οι αλλοι ειναι λιγοι σε σχεση με αυτουσ...
ο νοβιτσκι φετοσ ειναι κακοσ κ σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι παει για αυτον τον τιτλο,ο πιρσ εχει κ αυτοσ σε καποια παιχνιδια πολυ ασχημα στατιστικα αλλα ειναι ο ηγετησ των βοστονεζων,ο γιαο παει καλα αλλα δεν μπορει να φτασει ακομα στο υψηλοτατο επιπεδο,ο γκασολ το ιδιο,ο τζονσον εκανε ασχημη σειρα με τουσ χιτ κ δεν νομιζω οτι 8α κανει κ την τρομερη διαφορα,ισωσ οι επομενοι μετα τουσ 4 πιο πιθανουσ να ειναι ο ροντο ο οποιοσ ειναι παρα πολυ καλοσ κ ο καρμελο που βελτιωνεται απο παιχνιδι σε παιχνιδι...αρα για μενα παει καπωσ ετσι
1)κομπι
2)λεμπρον
3)ντουαητ χαουαρντ
4)μπιλαπσ
5)ροντο
reignman

+1 και εγω το ιδιο πιστευω.
Εδωσα και εγω την ψηφο μου στον Μελο wink.gif
Elio
μεχρι τωρα θα εβαζα τον ροντο (τρομερος απλα στην σειρα με το σικαγο, αν και σημερα απο οτι διαβαζα ηταν κακος), αλλα επειδη μιλαμε συνολικα για ολα τα πλειοφ θα πω τον Λεμπρον Τζειμς!
j-kidd13
Noμιζω οτι ηρθε η ωρα ο βασιλιας να παρει τον πρωτο του τιτλο...Θα το κανει με αυτοκρατορικες εμφανισεις που θα του φερουν και τον τιτλο του mvp...
giannis23
1. LeBron James
2. Kobe Bryant
3. Ray Allen
4. Carmelo Anthony
5. Rondo
Gravedigger
QUOTE (koutsou10 @ May 5 2009, 14:01 ) *
ο νοβιτσκι φετοσ ειναι κακοσ κ σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι παει για αυτον τον τιτλο,

Ο Nowitzki γιατί είναι κακός??Έχει περίπου τους ίδιους ΜΟ με την MVP χρονιά του και στα 2 παιχνίδια με τους Nuggets έχει 28 και 35 πόντους.Μακάρι όλοι οι κακοί να ήταν έτσι...

ΥΓ.Lebron από μένα αφού δεν βλέπω αντίπαλο στην Ανατολή για τους Cavs.
koutsou10
QUOTE(Gravedigger @ May 7 2009, 15:41 ) *
Ο Nowitzki γιατί είναι κακός??Έχει περίπου τους ίδιους ΜΟ με την MVP χρονιά του και στα 2 παιχνίδια με τους Nuggets έχει 28 και 35 πόντους.Μακάρι όλοι οι κακοί να ήταν έτσι...

ΥΓ.Lebron από μένα αφού δεν βλέπω αντίπαλο στην Ανατολή για τους Cavs.

γιατι φιλε μου δεν παιζουν ρολο μονο οι ποντοι,αλλα η ευστοχια στα σουτ,η αμυνα,τα ρημπαουντ κ γενικα ολα...
στην 1η σειρα με τα σπιρουνια ηταν καλοσ?κατα την γνωμη μου ηταν τουλαχιστον μετριοσ...
κ απλα ενασ mvp πρεπει κατα την γνωμη μου να κανει πολλεσ καλεσ εμφανισεισ,πραγμα που δεν εχει κανει ο γερμανοσ φετοσ,πολλα σκαμπανεβασματα...
Air and King
O Νοβιτσκι ηταν "ησυχος" στην σειρα με τον Σαν Αντονιο.Δεν θα τον χαρακτηριζα κακο.Στα δυο παιχνιδια με τον Ντενβερ ηταν πολυ καλος.Αρα μεχρι στιγμης η μεχρι τωρα παρουσια του ειναι θετικη.
Ουτε βεβαια ο Κομπι ειναι μεχρι στιγμης σουπερ και το λεω αφου εχει συμπαθειες οντας ενας απο τους τρεις(κατα γενικη ομολογια) καλυτερους παιχτες του πλανητη(Λεμπρον,Γουειντ οι αλλοι δυο).Παρεπιμπτοντως επειδη προσπαθω οσο γινεται να ειμαι αντικειμενικος mvp μεχρι στιγμης θα ελεγα τον Ροντο.Απο τον Λεμπρον που τον θεωρω 2ο καλυτερο μεχρι στιγμης καποια πραγματα τα περιμενεις αλλα ο Ροντο εχει περασει το παιχνιδι του σε αλλο επιπεδο εχει ξεπερασει τον Ευατο του και οπως ειχε πει πολυ ευστοχα ο ΝΒΑholic θυμιζει prime Κιντ.
Ο Ροντο ειναι ο ΜVP μεχρι στιγμης.
j-kidd13
Απο τη σειρα Ντενβερ-Νταλας δεν βλεπω καποιον υποψηφιο mvp...Ο Κομπι μεχρι στιγμης δεν κανει τιποτα φοβερα πραγματα.Αν οι Σελτικς περασουν το Ορλαντο,παμε για τελικο ανατολης Βοστωνη-Κλιβελαντ οπου ενας απο τους 2 βασικους υποψηφιους mvp (Ροντο-Τζειμς)θα περασει στον τελικο...Oποτε το ζευγαρι αυτο θα δωσει πιθανοτατα και τον mvp...Εκτος και αν αφηνιασει ο Κομπε απο εδω και περα και μπει και αυτος δυνατα στη μαχη...
basxetball
QUOTE(j-kidd13 @ May 7 2009, 20:17 ) *
Απο τη σειρα Ντενβερ-Νταλας δεν βλεπω καποιον υποψηφιο mvp...Ο Κομπι μεχρι στιγμης δεν κανει τιποτα φοβερα πραγματα.Αν οι Σελτικς περασουν το Ορλαντο,παμε για τελικο ανατολης Βοστωνη-Κλιβελαντ οπου ενας απο τους 2 βασικους υποψηφιους mvp (Ροντο-Τζειμς)θα περασει στον τελικο...Oποτε το ζευγαρι αυτο θα δωσει πιθανοτατα και τον mvp...Εκτος και αν αφηνιασει ο Κομπε απο εδω και περα και μπει και αυτος δυνατα στη μαχη...

εγω ψηφιζω τον κομπι γιατι κερδισε σχεδον μονος του το πιο κρισιμο παιχνιδι στην γιουτα αλλα κ για το χτεσινο παιχνιδι εναντιον του χιουστον...δηλαδη τι πιο φοβερα εχει κανει ο αρτεστ?η ο αντονι που εχουν ψηφιστει?
για μενα καποιος απο τους κομπι,λεμπρον κ ροντο ειναι σωστο να το παρει κ κανενας αλλος...
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ May 5 2009, 04:38 ) *

Ως τωρα αυτη η εκτιμηση που εκανα παραμενει ζωντανη.
Οι Ναγκετς,απ'οτι ολα δειχνουν θα περασουν στους τελικους της δυσης.
Προσωπικα δεν το περιμενα αυτο,ομως απ την στιγμη που ηρθε ο Μπιλαπς στην ομαδα,ολα αλλαξαν προς το καλυτερο,ενω και ο Καρμελο αρχισε να ξαναβρισκει τον εαυτο του.
Επιμενω να αναφερομαι στον Καρμελο,διοτι αυτος διαθετει το ταλεντο και τις ικανοτητες,για να κοιταξει σε παρον & μελλον τον Λεμπρον στα ματια.
Δεν λεω οτι ειναι καλυτερος του,ομως δεν αποκλειεται σε καποια-ες σεζον,η' καποια-ες σειρες παιχνιδιων να τον ξεπερασει.
Το ευτυχημα γι'αυτον(αλλα και για την ομαδα του και ολους εμας που παρακολουθουμε),ειναι οτι αρχιζει και επανασυνδεεται με τα αντιπαλα καλαθια(αν και δεν σουταρει με καλα ποσοστα στα 2ποντα).
Πολλοι αναφερουν οτι το πιθανοτερο σεναριο τελικων ΝΒΑ θα ειναι το να βρεθουν αντιμετωποι οι Λεμπρον vs Κομπε(Καβαλιερς vs Λεικερς) και απο αποψη δυναμικοτητας των ομαδων,αλλα και απ την ενδεχομενη εκτιναξη των ποσοστων τηλεθεασης.
Σιγουρα αυτο το σεναριο συγκεντρωνει τις περισσοτερες πιθανοτητες,ομως βλεπω μια ''χαραμαδα'',στο να μπορεσουν οι Ναγκετς να κανουν τη εκπληξη στη δυση και να προκριθουν στους τελικους του ΝΒΑ.
Σιγουρα ο κοσμος αναζητα μεγαλες μαχες(σε προσωπικο επιπεδο).
Πιστευω οτι μια μαχη αναμεσα στους Λεμπρον & Καρμελο(σε παρον & μελλον),μπορει να φανει εξισου ελκυστικη στο κοσμο(και στα ποσοστα τηλεθεασης) και να εχει και ενα βαθος χρονου.
Τα νουμερα του Μελο ως τωρα στη ποστ-σιζον ειναι 25π,6ρ,4.5ασ,1.8κλ,1κοψ,2λ και δεν αποκλειεται να καλυτερευσουν στη σειρα των τελικων της δυσης..
Αναμενω με ενδιαφερον την υπολοιπη εξελιξη..
Air and King
Το δευτερο καλυτερο σεναριο ειναι το Λεμπρον εναντιον Καρμελο.
Ο Καρμελο ειναι πολυ καλος παιχτης και μαζι με τον Ντουραντ και τον Γκριφιν ειναι ισως οι τρεις καλυτεροι παιχτες που ειδε το κολλεγιακο μπασκετ την τελευταια 10ετια.
Ομως σε βαθος χρονου και καριερα δεν νομιζω να απειλησει ουτε τον Λεμπρον ουτε τον Γουειντ τους οποιους θεωρω καλυτερους παιχτες και ισαξιους.Ο Καρμελο ειναι καλυτερος σουτερ και παλι πλεον οχι με μεγαλη διαφορα.Σε ολα τα αλλα υστερει απο τους αλλους δυο.Ακομα και σαν σκορερ οι αλλοι δυο ειναι πολυ καλυτεροι.
Θεωρω οτι ο Καρμελο ειναι ενα κλικ πισω απο αυτους και τον Κομπι.
Ταλεντο εχει παρα πολυ αλλα οι αλλοι δυο και φυσικα η παλιοκαραβανα ο Κομπι ειναι σε αλλο επιπεδο.Γενικα αυτοι οι τρεις παιχτες ειναι μια κλαση πανω απο οποιονδηποτε στον Πλανητη και θεωρω οτι αυτο θα συνεχιστει και στο μελλον.
Παντως για φετος ο Καρμελο ειναι σιγουρα υποψηφιος.
a bullet for your head
QUOTE(Air and King @ May 10 2009, 18:07 ) *
Το δευτερο καλυτερο σεναριο ειναι το Λεμπρον εναντιον Καρμελο.
Ο Καρμελο ειναι πολυ καλος παιχτης και μαζι με τον Ντουραντ και τον Γκριφιν ειναι ισως οι τρεις καλυτεροι παιχτες που ειδε το κολλεγιακο μπασκετ την τελευταια 10ετια.
Ομως σε βαθος χρονου και καριερα δεν νομιζω να απειλησει ουτε τον Λεμπρον ουτε τον Γουειντ τους οποιους θεωρω καλυτερους παιχτες και ισαξιους.Ο Καρμελο ειναι καλυτερος σουτερ και παλι πλεον οχι με μεγαλη διαφορα.Σε ολα τα αλλα υστερει απο τους αλλους δυο.Ακομα και σαν σκορερ οι αλλοι δυο ειναι πολυ καλυτεροι.
Θεωρω οτι ο Καρμελο ειναι ενα κλικ πισω απο αυτους και τον Κομπι.
Ταλεντο εχει παρα πολυ αλλα οι αλλοι δυο και φυσικα η παλιοκαραβανα ο Κομπι ειναι σε αλλο επιπεδο.Γενικα αυτοι οι τρεις παιχτες ειναι μια κλαση πανω απο οποιονδηποτε στον Πλανητη και θεωρω οτι αυτο θα συνεχιστει και στο μελλον.
Παντως για φετος ο Καρμελο ειναι σιγουρα υποψηφιος.

Εχεις δικιο σ'αυτα που αναφερεις.
Παντως υπηρξαν και σεζον που εσπασε τα κοντερ στο σκοραρισμα και δειχνει οτι ξεπερνα τη φετινη,μετρια για τα δικα του δεδομενα ρεγκιουλαρ σιζον.
Σε συγκριση με τους Λεμπρον,Ουειντ,Κομπι,ισως υπολοιπεται αυτη τη στιγμη,παρολο που σαν νταμπλ-νταμπλ(ποντους + ρημπαουντ),ειναι πολυ καλος.
Μια ενδεχομενη επιτυχια των Ναγκετς παντως,θα ανεβαζε και το δικο του στατους κατα πολυ(ειδικα αν και αυτος οργιασει).
Μην ξεχναμε οτι οι Ουειντ-Κομπε εχουν στεφθει ηδη πρωταθλητες,ενω ο Λεμπρον ηταν φιναλιστ και μπορει φετος να κυνηγησει το πρωταθλημα με παρα πολλες πιθανοτητες.
Η ''προσβαση'' στην επιτυχια,απογειωνει και το ατομικο στατους αυτων των παικτων.
Ειδες περσι τι εγινε με τον Πιρς?
Σιγουρα δεν μπορεις να πεις οτι ειναι καλυτερος παικτικα απ τους αλλους,ομως περσι ηταν αναμφισβητητα ο καλυτερος καθ'ολη τη διαρκεια των πλει-οφς.
Ο Καρμελο ειναι 25χρονος ακομα και αυτο που του λειπει,ειναι το μεγαλο ''μπραφ''..αυτο που θα τον ανεβασει και τον ''αναβαθμισει''.
Air and King
QUOTE(a bullet for your head @ May 10 2009, 18:20 ) *
Η ''προσβαση'' στην επιτυχια,απογειωνει και το ατομικο στατους αυτων των παικτων.
Ειδες περσι τι εγινε με τον Πιρς?
Σιγουρα δεν μπορεις να πεις οτι ειναι καλυτερος παικτικα απ τους αλλους,ομως περσι ηταν αναμφισβητητα ο καλυτερος καθ'ολη τη διαρκεια των πλει-οφς.
Ο Καρμελο ειναι 25χρονος ακομα και αυτο που του λειπει,ειναι το μεγαλο ''μπραφ''..αυτο που θα τον ανεβασει και τον ''αναβαθμισει''.

Συμφωνω εχεις δικιο σε αυτο.Ο Πιρς ανεβηκε πολυ στα ματια ολου του κοσμου μετα τα περσυνα.Ομως πρεπει καποιος να εχει και διαρκεια και αυτο με τον Καρμελο ειναι ενα θεμα.Δυστυχως εχει πισωγυρησματα ως παιχτης.Βεβαια πολυ σωστα αναφερεις οτι μονο 25 και εχει πορεια ακομα να χαραξει.Ας δουμε λοιπον ουτως η αλλως μια εκτιμηση εκανα.Ας με διαψευσει δεν εχω προβλημα.Αυτο ειναι καλο για ολους να παιζουν καλα οσο πιο πολλοι παιχτες γινεται.Ολοι μεσα στο παρκε κρινονται.
a bullet for your head
QUOTE(Air and King @ May 10 2009, 18:28 ) *
Συμφωνω εχεις δικιο σε αυτο.Ο Πιρς ανεβηκε πολυ στα ματια ολου του κοσμου μετα τα περσυνα.Ομως πρεπει καποιος να εχει και διαρκεια και αυτο με τον Καρμελο ειναι ενα θεμα.Δυστυχως εχει πισωγυρησματα ως παιχτης.Βεβαια πολυ σωστα αναφερεις οτι μονο 25 και εχει πορεια ακομα να χαραξει.Ας δουμε λοιπον ουτως η αλλως μια εκτιμηση εκανα.Ας με διαψευσει δεν εχω προβλημα.Αυτο ειναι καλο για ολους να παιζουν καλα οσο πιο πολλοι παιχτες γινεται.Ολοι μεσα στο παρκε κρινονται.

Εγω δεν θα ελεγα οτι ειχε πισωγυρισμα,απλα μια κακη παρενθεση,οπως ειχε και ο Ουειντ λογω τραυματισμων και μη ανταγωνιστικοτητας των Χιτ.
Η διαρκεια στη υψηλη αποδοση και στις επιτυχιες,ειναι το βασικοτερο κριτηριο για να αξιολογηθουν μελλοντικα και προς το τελος της καριερας τους.
Δεν ξερω αν ο Καρμελο θα γνωρισει καποιο ''απωγειο δοξας'',ομως διαθετει το ταλεντο και τις ικανοτητες και ισως μπορεσει σε καποια-ες σεζον,να κυριαρχησει και αυτος.
Alexmei
για εμένα, εαν περάσει το Ντένβερ, θα έλεγα Μπιλαπς, αλλά βλέπω να το παίρνει ο Μελο σε αυτήν την περίπτωση, γιατί ο Μπίλαπς έχει ένα από το 2004. Αλλιώς αν το πάρει το Κλίβελαντ, που είναι το φαβορί, ο ΛεΜπρον σίγουρα.

Εγώ λέω Μπίλαπς πάντως.
a bullet for your head
QUOTE(Alexmei @ May 12 2009, 16:34 ) *
για εμένα, εαν περάσει το Ντένβερ, θα έλεγα Μπιλαπς, αλλά βλέπω να το παίρνει ο Μελο σε αυτήν την περίπτωση, γιατί ο Μπίλαπς έχει ένα από το 2004. Αλλιώς αν το πάρει το Κλίβελαντ, που είναι το φαβορί, ο ΛεΜπρον σίγουρα.

Εγώ λέω Μπίλαπς πάντως.

Νομιζω οτι και με καθαρα αγωνιστικα κριτηρια(και οχι επειδη ο Μπιλαπς το εχει παρει ηδη),ο Καρμελο πραγματοποιει εξαιρετικες εμφανισεις στα πλει-οφς και ειναι αυτος που προσδιδει το κατι παραπανω στην ομαδα του.
Στη σειρα κοντρα στους Μαβερικς,εχει εκτιναξει τα νουμερα του(30π,7.3ρ,2.5κλ,1κοψ,3.5ασ),κ γενικα αποδιδει σουπερ.
Ο Μπιλαπς,ειναι ο παικτης κλειδι για τους Ναγκετς και σιγουρα ο καλυτερος τους παικτης στη ρεγκιουλαρ-σιζον.
ba2323
Βασικα να κάνω μια επισήμανση ότι δεν υπάρχει mvp στα playoff αλλά μόνο στους τελικούς!!
a bullet for your head
QUOTE(ba2323 @ May 12 2009, 17:18 ) *
Βασικα να κάνω μια επισήμανση ότι δεν υπάρχει mvp στα playoff αλλά μόνο στους τελικούς!!

Διατυπωσα ετσι τη ψηφοφορια,με τον ατυπο αυτο τιτλο.
Μετα το περας του 1ου γυρου των πλει-οφς,θελησα να τοποθετησω ορισμενους υποψηφιους απ τις ομαδες που συνεχιζαν,αφου δεν θα ηταν δυνατο το να προβλεψω με ακριβεια το ζευγαρι των τελικων.
Σιγουρα,επισημα, υπαρχει μονο ο τιτλος του πολυτιμοτερου παικτη των τελικων και απ τους τελικους αναδεικνυεται κ ο mvp,ομως συνυπολογιζεται κ η αποδοση των προηγουμενων γυρων,ως ενα βαθμο.
Air and King
Οπως και να εχει ειναι μια ενδιαφερον ψηφοφορια.Ουτως η αλλως ο mvp των Τελικων δεν σημαινει οτι θα ειναι (εστω και ατυπος) mvp των Πλειοφ.
Ο Καρμελο κανει πολυ καλη σειρα με το Νταλλας!Οπως και ο Νοβιτσκι!Αληθεια υπαρχουν ακομα ανθρωποι που θεωρουν οτι δεν ειναι ο κορυφαιος Ευρωπαιος ολων των Εποχων?Μαλλον και αυτοι οι λιγοι πρεπει να αναθεωρησουν σιγα σιγα!
Μια 3αδα μεχρι στιγμης!στα Πλειοφ:
Ροντο
Λεμπρον
Καρμελο

Υ.Γ Μην ξεχναμε οτι και περυσι mvp των Τελικων μπορει να βγηκε ο Πιρς αλλα για μενα mvp των Πλειοφ ηταν ο Κομπι που ηταν εξαιρετικος και γενικα πολυ μεστος συνολικα!
a bullet for your head
QUOTE(Air and King @ May 12 2009, 17:39 ) *
Υ.Γ Μην ξεχναμε οτι και περυσι mvp των Τελικων μπορει να βγηκε ο Πιρς αλλα για μενα mvp των Πλειοφ ηταν ο Κομπι που ηταν εξαιρετικος και γενικα πολυ μεστος συνολικα!

Και ο Κομπε και ο Πιρς, περσι πραγματοποιησαν εξαιρετικες εμφανισεις καθ'ολη τη διαρκεια των πλει-οφς.
Νομιζω οτι μεχρι να συναντηθουν στους τελικους,η αποδοση τους ηταν ισαξια.
Στους τελικους,η αμυνα των Σελτικς καταφερε καπως να βρει λυσεις στην αντιμετωπιση του Κομπε,ενω ο Πιρς συνεχισε τις επικες τους εμφανισεις.
Νομιζω οτι εκει κριθηκε η μεταξυ τους προσωπικη μονομαχια.
a bullet for your head
Μετα και το ξεσκαρταρισμα του 2ου γυρου των φετινων πλει-οφς,εμειναν ως βασικοι υποψηφιοι για τον ατυπο τιτλο του πολυτιμοτερου παικτη,οι Λεμπρον,Χαουαρντ,Καρμελο,Κομπε,Μπιλαπς και ο Αλλος..
Δυνατα ονοματα ολοι τους αν μη τι αλλο..
Boom Dizzle
Αν οι Καβς καταφερουν κ παρουν δαχτυλιδι τοτε δε χωραει αμφιβολια οτι ο Λεμπρον θα ειναι ο MVP οπως κ σε αλλες περιπτωσεις παιχτων οπως ο Μπραιαντ(αν το παρουν οι Λεικερς)!
Elio
Δηλαδη τωρα μετα τον αποκλεισμο των Καβς εχουμε για MVP καποιον εκ των Κομπε και Ντουαιτ? Γιατι πιστευω οτι μεχρι τωρα ο MVP δικαιουται να ειναι ο Ντουαιτ Χαουρντ.

Boom Dizzle
QUOTE(Elio @ May 31 2009, 23:21 ) *
Δηλαδη τωρα μετα τον αποκλεισμο των Καβς εχουμε για MVP καποιον εκ των Κομπε και Ντουαιτ? Γιατι πιστευω οτι μεχρι τωρα ο MVP δικαιουται να ειναι ο Ντουαιτ Χαουρντ.

Και εγω φιλε μου το ιδιο πιστευω!Ειτε χασουν,ειτε κερδισουν το πρωταθλημα οι Ματζικ ο Χαουαρντ αξιζει να
βγει MVP!
X-NEC
Δε ξέρω από ποτε έχει να γίνει αυτό αλλα οι Cavs έχουν δυο βραβεία του MVP και του καλύτερου προπονητή και όμως δε κατάφεραν να πάνε στον τελικό...

Πιστεύω και ο Kobe και ο Howard έκαναν πολύ καλά playoffs. Λογικά το MVP θα το πάρει οποιος κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα είναι 100% δίκαιο.
Elio
Κοιτα Xnec ο λεμπρον αν και δεν τον πολυπαω ιδιαιτερα και εχω 'τσακωθει' με τον air and King για αυτο ειναι δικαιωματικα overall MVP του 2009 οπως και να το κανουμε. Με 38 ποντους 8 ριμπαουντ και 8 ασσιστ μο στην σειρα με το ορλαντο και γενικα απιστευτα νουμερα σε ολη την διαρκεια της χρονιας ειναι ο καλυτερος παικτης το 2009 οτι και να λεμε.

Τωρα το βραβειο του Μπραουν για καλυτερο προπονητη ειναι απλα ενα ανεκδοτο!!!!!!!!

Ο κομπε για εμενα θα το παρει αν το παρουν οι λεικερς που τους δινω και περισσοτερες πιθανοτητες αν και δεν θα το αξιζει. Καποιος βεβαια θα πει οτι εκανε την ομαδα του πρωταθλητρια, σωστο! Απλα πιστευω οτι θα ειναι πιο δικαιο, υποκειμενικα καθαρα, να το παρει το πρωταθλημα το ορλαντο και ο χαουαρντ.
X-NEC
Μα δεν αμφιβάλλω για αυτό. Εννοείται ότι έκανε απίστευτη χρονια και στα playoffs τα έδωσε όλα. Αυτά τα νούμερα δείχνουν ότι δεν πήρε και τις βοήθειες που έπρεπε από τους συμπαίκτες τους.

Όμως και ο Kobe δεν έκανε κακή χρονια. Όπως και ο Howard φυσικά που κατάφερε με τους Magic να καπαρώσει την δεύτερη θέση της Ανατολής από τους Celtics και απέκλεισε την ομάδα φαβορί για τον τίτλο. Για μένα όπως είπα οποιος από τους δυο και να το πάρει θα το αξίζει 100%.
Air and King
Oποιος και να παρει το πρωταθλημα το ατυπο MVP που εχει θεσει ο Bullet ειναι ο ΛεΜπρον.
Ειναι τα καλυτερα Πλειοφ ατομικα στην Ιστορια του ΝΒΑ και αυτο συναιβει απο ενα παιχτη που ειναι 24 χρονων και ακομα δεν εχει φτασει στο prime του και αυτο ειναι ενα μυνημα προς καθε κατευθυνση προς καθε συγχρονο παιχτη και προς καθε Θρυλο του παρελθοντος!
O ΛεΜπρον εχει πλεον την κορυφαια σε συντελστη ατομικη χρονια σε Πλειοφ στην Ιστορια του ΝΒΑ ακομα και αν δεν πηρε το πρωταθλημα.Θα παρει πολλα στην καριερα του ειμαι σιγουρος για αυτο!
Ουτε ο Τζορνταν το 88 ειχε παρει τοτε το πρωταθλημα αλλα εκανε φοβερα πλειοφ και ας περιμενε αλλα 3 χρονια και να 28αρησει για να παρει το πρωτο πρωταθλημα!

2009 ΛεΜπρον Τζειμς 24 χρονων:35.3 ποντους,9.1 ριμπαουντ,7.3 ασσιστ

1988 Μαικλ Τζορνταν 25 χρονων:36.3 ποντοι,7,1 ριμπαουντ,4,7 ασσιστ

Αυτα τα νουμερα σε Πλειοφ δεν τα εχουν αγγιξει ποτε αλλοι Θρυλοι στο Παρελθον.

MVP ειναι ο ΛεΜπρον.Τα φετινα Πλειοφ του Μικρου εχουν ηδη μπει με χρυσα γραμματα στην Ιστορια του ΝΒΑ.

Αλλο το MVΡ των Τελικων που βεβαιως ειναι το επισημο και αλλο των Πλειφ εστω και ατυπο!
captain charisma
στη κουρσα για το mvp των πλειοφς ειναι φαβορι ο χαουαρντ και μπραιαντ που εκαναν τη μεγαλυτερη δουλεια αλλα πιστευω οτι και ο λιουις κατα ενα ποσοστο αξιζει το mvp γιατι οταν οι ματζικ κολουσαν αυτος τους ξελασπωνε και εβαζε κρισιμα τριποντα..
οσο για τον τζειμς ναι μεν εβαζε 40αρες αλλα επαιρνει πολλες προσπαθειες απο τη στιγμη που εβλεπε οτι οι υπολοιποι δεν τραβουζαν επιθετικα...του 1984 ειναι ο τζειμς αρα ειναι 25 οχι 24
Air and King
QUOTE(big dirk @ Jun 2 2009, 02:12 ) *
στη κουρσα για το mvp των πλειοφς ειναι φαβορι ο χαουαρντ και μπραιαντ που εκαναν τη μεγαλυτερη δουλεια αλλα πιστευω οτι και ο λιουις κατα ενα ποσοστο αξιζει το mvp γιατι οταν οι ματζικ κολουσαν αυτος τους ξελασπωνε και εβαζε κρισιμα τριποντα..
οσο για τον τζειμς ναι μεν εβαζε 40αρες αλλα επαιρνει πολλες προσπαθειες απο τη στιγμη που εβλεπε οτι οι υπολοιποι δεν τραβουζαν επιθετικα...του 1984 ειναι ο τζειμς αρα ειναι 25 οχι 24

Τον Δεκεμβη αρα αφου θες ακριβεια 24 μισο.Εισαι ικανοποιημενος?

Mε τετοια Πλειοφ που εκανε ο ΛεΜπρον δεν χωραει αμφησβητηση.Δεν υπαρχει το πηρε πολλες προσπαθειες.
Εχουν γινει πολλα ατομικα Πλειοφ καλυτερα απο του Χαουαρντ και του Κομπι.Τα φετινα του ΛεΜπρον ουτε καν τα πλησιαζουν!
Ο ΛεΜπρον δεν εβαζε μονο 40αρες εκανε τα παντα!Εκανε και ενα Ντριμπλ Νταμπλ που μετα τον Οσκαρ Ρομπετσον δεν ξαναεγινε.
Τι καθομαι και το κουραζω αλλο οτι ειχα να πω το ειπα.Σε οτι παραθετω εχω στο νου μου παντα την Ιστορια.Του ΛεΜπρον τα πλειοφ ειναι σε αλλη στρατοσφαιρα σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου!
Elio
φιλε Air and King εχεις απολυτο δικιο, συμφωνω. Ομως θα ερθει καποιος και θα σου πει ας το επαιρνε φιλε το πρωταθλημα για να αξιζει και το MVP, και εκει πολυ απλα δεν μπορεις να πεις πολλα! Εφταιγε η ομαδα? Στην τελικη ηρθε ο Μο, ο ντελοντε, εχει σερμπιακ, γκιμπσον ολοι ειναι σουτερ ολκης. μεσα εχει τον ζ, τον βαρεχαο, το wallace.

Θα πει ο κακεντρεχης, ποιον αλλον να του παρουμε δηλαδη στους καβς, αν ειναι να φερουμε 2 τον κρωφορντ απο γκολντεν στειτ, να φερουμε και στο 4 τον Μπος, και στο 5 τον χορφορντ για να παρει πρωταθλημα ο Λεμπρον.

Και παλι συμφωνω μαζι σου για τα νουμερα και σε ολα αυτα που λες αλλα υπαρχει παντα ενα αλλα. Και μπορει να ειναι στα νουμερα ισως MVP αλλα στην συμπεριφορα του ( δεν μιλησε σε ρεπορτερ, δεν συνεχαρει τον αντιπαλο) αυτα δεν τα κανουν παιδακια της τριτης λυκειου σε τοπικο. Ελεος! Ενας αθλητης world icon ειναι παραδειγμα σε ολα, και μεσα και εξω απο τα γηπεδα! shot.gif tongue.gif

X-NEC
Έχει και ένα δίκαιο ο Elio τώρα. Υπάρχουν καλοί παίκτες στο Cleveland. Απλά πρέπει να βοηθούν τον James όπως πρέπει να κάνουν και οι συμπαίκτες του Kobe. Γιατί αλλιώς φαίνεται ότι είναι μια ομάδα μονοι τους.

Πάντως δεν ήξερα ότι έγινε αυτό που λες φιλε. Δηλαδή τελειωσε προχθές ο αγώνας και έφυγε κατ' ευθείαν στα αποδυτήρια και εν συνεχεια δεν έκανε δηλώσεις ουτε στους δημοσιογράφους; Δε είναι ωραία πράματα αυτά για ένα σύμβολο του ΝΒΑ. Το ίδιο εκνευριστικό είναι όταν κατά τη διαρκεια τού αγώνα ρίχνουν κάποιον και οι αντίπαλοι δεν πάνε ποτε να τον βοηθήσουν. Τα ίδια κάνανε και στους Ολυμπιακούς πέρυσι... shot.gif icon_wave.gif
tongue.gif
Air and King
QUOTE(Elio @ Jun 2 2009, 10:27 ) *
φιλε Air and King εχεις απολυτο δικιο, συμφωνω. Ομως θα ερθει καποιος και θα σου πει ας το επαιρνε φιλε το πρωταθλημα για να αξιζει και το MVP, και εκει πολυ απλα δεν μπορεις να πεις πολλα! Εφταιγε η ομαδα? Στην τελικη ηρθε ο Μο, ο ντελοντε, εχει σερμπιακ, γκιμπσον ολοι ειναι σουτερ ολκης. μεσα εχει τον ζ, τον βαρεχαο, το wallace.

Θα πει ο κακεντρεχης, ποιον αλλον να του παρουμε δηλαδη στους καβς, αν ειναι να φερουμε 2 τον κρωφορντ απο γκολντεν στειτ, να φερουμε και στο 4 τον Μπος, και στο 5 τον χορφορντ για να παρει πρωταθλημα ο Λεμπρον.

Και παλι συμφωνω μαζι σου για τα νουμερα και σε ολα αυτα που λες αλλα υπαρχει παντα ενα αλλα. Και μπορει να ειναι στα νουμερα ισως MVP αλλα στην συμπεριφορα του ( δεν μιλησε σε ρεπορτερ, δεν συνεχαρει τον αντιπαλο) αυτα δεν τα κανουν παιδακια της τριτης λυκειου σε τοπικο. Ελεος! Ενας αθλητης world icon ειναι παραδειγμα σε ολα, και μεσα και εξω απο τα γηπεδα! shot.gif tongue.gif

O κακοντρεχης δεν θα πει τιποτα οπως δεν ειπε και για τον Τζορνταν.Θα πει οταν αυτο συνεχιστει για χρονια ακομα.Δηλαδη ο ΛεΜπρον να οργιαζει και η ομαδα του να μην παιρνει πρωταθλημα.Η ομαδα του ηταν καλη.Απλα οχι τοσο για να παρει το πρωταθλημα.Οι συμπαιχτες ενω αυτος εκανε μυθικα Πλειοφ δεν ηταν συνεπεις στο να τον βοηθησουν στους Τελικους της Ανατολης με πρωτους και καλυτερους τον Ντελοντε Γουεστ και τον Μο.Ο ΛεΜπρον ομως εκανε μυθικα Πλειοφ που θα ζηλευε οποιοσδηποτε παιχτης του παρελθοντος και ειναι ακομα 24 ετων!!Αυτο ειναι τρομαχτικο!

Οσι για αυτο που λες για το τελος του αγωνα ναι δεν ηταν σωστο.Αλλα κανεις δεν θα τον κατηγορησει εκτος απο καποιους ελαχηστους που οτι και να κανει ειναι εμπαθεις μαζι του.
Ο ΛεΜπρον ειναι απο τα καλυτερα παιδια στην Λιγκα και αυτο δεν το λεω εγω ειναι γνωστο και εχει πολλες συμπαθειες και ελαχηστες αντιπαθειες!
Ολοι τον λατρευουν.Εκανε κατι που δεν ηταν σωστο!Αλλα ουτε βριζει τους αντιπαλους του μεσα σε αγωνες οπως εκαναν καποιοι αλλοι στο παρελθον!

Elio
Φιλε Air and King η σποντα μαλλον πηγαινε στον Λαρυ η τελευταια. Δεν ειπα οτι και αυτος ηταν το καλυτερο παιδι (ο Ματζικ νομιζω ηταν). Να μου πεις ο Λαρυ ειχε πει τους συμπαικτες του αδελφες η γυναικουλες αν θυμαμαι καλα μετα απο ενα χαμενο παιχνιδι με τους λεικερς. Οποτε............

Ναι, και παλι λεγω πως αυτα που εκανε ο τυπος ηταν απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ! Ο τζορνταν δεν τα ειχε δει στον υπνο του στην ηλικια αυτη. Ομως και παλι τονιζω πως καποιος θα πρεπει να του πει να ξεκαβαλησει λιγο και να μαθει να σεβεται τους αντιπαλους, ειδικα στα πλειοφ, γιατι εκει παιζεις για το τομαρι σου (οχι οπως στην κανονικη περιοδο που ολοι ειναι ψιλοχαλαροι). Στην τελικη αναλυση πρεπει να μαθει να χανει. Πολυ hype φιλε σπυρο, πολυ hype.

και παλι τονιζω πως αυτα που ειδα απο λεμπρον δεν τα εχω ξαναδει!!!!!!!

φιλια, ελιο
Air and King
QUOTE(Elio @ Jun 2 2009, 16:53 ) *
Φιλε Air and King η σποντα μαλλον πηγαινε στον Λαρυ η τελευταια. Δεν ειπα οτι και αυτος ηταν το καλυτερο παιδι (ο Ματζικ νομιζω ηταν). Να μου πεις ο Λαρυ ειχε πει τους συμπαικτες του αδελφες η γυναικουλες αν θυμαμαι καλα μετα απο ενα χαμενο παιχνιδι με τους λεικερς. Οποτε............

Ναι, και παλι λεγω πως αυτα που εκανε ο τυπος ηταν απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ! Ο τζορνταν δεν τα ειχε δει στον υπνο του στην ηλικια αυτη. Ομως και παλι τονιζω πως καποιος θα πρεπει να του πει να ξεκαβαλησει λιγο και να μαθει να σεβεται τους αντιπαλους, ειδικα στα πλειοφ, γιατι εκει παιζεις για το τομαρι σου (οχι οπως στην κανονικη περιοδο που ολοι ειναι ψιλοχαλαροι). Στην τελικη αναλυση πρεπει να μαθει να χανει. Πολυ hype φιλε σπυρο, πολυ hype.

και παλι τονιζω πως αυτα που ειδα απο λεμπρον δεν τα εχω ξαναδει!!!!!!!

φιλια, ελιο

Για τον Μπερντ πηγαινε δες στο τοπικ του Ματζικ Τζοσνον τι εχω πει και ας ειμαι μεγαλυτερος φαν του Ματζικ φιλε Ηλια!Παρε και θεση "αντικειμενικη"!
Elio
Πιστευω πως μιλησα αντικειμενικα. Ειδικα για τον Μπερντ, μιλαμε για τον μεγαλυτερο trash talker στην ιστορια, μιλαμε για τον παικτη που εχει παιξει ξυλο με λαμπιρ και βασικα με ολους τους πιστονς, με τον Dr.J, με τον jabbar και με αμετρητους αλλους.... Ο ματζικ απο την αλλη δεν εχω διαβασει ποτε να εχει κανει κατι αναλογο. Πραγματικα μεγαλος αθλητης και κυριος μεσα και εξω απο τα γηπεδα.

Για τον λεμπρον παντως κραζουν ολα τα site. Απαραδεκτος (εξωγηπεδικα!)

Παντα φιλικα.

Ελιο

ΥΓ- Σπυρο σε παρακαλω ποσταρε μου το thread για τον Ματζικ, δεν το βρισκω, ευχαριστω
Air and King
QUOTE(Elio @ Jun 2 2009, 17:17 ) *
Πιστευω πως μιλησα αντικειμενικα. Ειδικα για τον Μπερντ, μιλαμε για τον μεγαλυτερο trash talker στην ιστορια, μιλαμε για τον παικτη που εχει παιξει ξυλο με λαμπιρ και βασικα με ολους τους πιστονς, με τον Dr.J, με τον jabbar και με αμετρητους αλλους.... Ο ματζικ απο την αλλη δεν εχω διαβασει ποτε να εχει κανει κατι αναλογο. Πραγματικα μεγαλος αθλητης και κυριος μεσα και εξω απο τα γηπεδα.

Για τον λεμπρον παντως κραζουν ολα τα site. Απαραδεκτος (εξωγηπεδικα!)

Παντα φιλικα.

Ελιο

Μα δεν το ειπα για αυτο!Απλα στο τοπικ του Ματζικ καναμε κουβεντα για το ποιος ειναι καλυτερος μεταξυ αυτου και του Μπερντ και ειπα να τοποθετηθεις αν θες!Στο τοπικ Earvin Magic Johnson!
Δεν εχω κανενα προβλημα με τον Μπερντ.Καλα εκανε και τους τα εχωνε και δεν εκανε πισω.Εγω το εκτιμαω αυτο.Δεν το ειπα απαραιτητα για κακο!
a bullet for your head
Προτεινω σ'αυτο το τοπικ,να συζητησουμε και για τον πολυτιμοτερο παικτη των τελικων.
Οι Κομπε & Ντουαιτ ειναι τα φαβορι και οι Τουρκογλου,Γκασολ τα αουτσαιντερ.
captain charisma
πιστευω πως πρεπει να αναφερθει και ο λιουις γιατι μεχρι τωρα εχει κανει καλα πλειοφς και οταν τον ειχαν αναγκη οι ματζικ εκανε τη δουλεια του..
a bullet for your head
QUOTE(big dirk @ Jun 2 2009, 22:36 ) *
πιστευω πως πρεπει να αναφερθει και ο λιουις γιατι μεχρι τωρα εχει κανει καλα πλειοφς και οταν τον ειχαν αναγκη οι ματζικ εκανε τη δουλεια του..

Δεν αντιλεγω..ομως θα μπορεσει να ειναι ο καθοριστικος παικτης για τους Ματζικ,αυτος που με τη δικη του υπερβαση σ'ολη τη σειρα,να οδηγησει τους Ματζικ στη ''γη της επαγγελιας''?
Το κραταμε και το ονομα του Λιουις,αν και οπως ειναι λογικο,μεταξυ του Ντουαιτ και του Κομπε θα παιχτει,με μια ''χαραμαδα'' για την εκπληξη.
j-kidd13
Ο Λιουις ειναι ασταθης...Επειδη στηριζεται στο σουτ και κυριως στο 3ποντο,ειναι ικανος στη μερα του να σε σκοτωσει κυριολεκτικα,αλλα μπορει και να περασει εντελως απαρατηρητος.Δεν νομιζω οτι θα πιασει σταθερη αποδοση σε ολους τους αγωνες για να διεκδικησει τον τιτλο του mvp...
Elio
Συμφωνω και εγω με τον J-Kidd. καλος παικτης ο ρασαρντ που λογω της ικανοτητας του μπορει να σκοτωνει τα περισσοτερα 3/4αρια στον ΝΒΑ, συμπρωταγωνιστης μεχρι τωρα με χαουαρντ για το ορλαντο. Αν και για να λεμε του στραβου το δικιο πιο μεστα και ολοκληρωμενα παιχνιδια εχει κανει ο τουρκογλου.

Χαουαρντ απο Ορλαντο και Κομπε απο Λεικερς αυτοι οι δυο παιζουν.
koutsou10
μηπωσ θα επρεπε να γινω μαντησ? smiley.gif
μονο εγω κ αλλοι 2 φιλοι πιστευαμε τον κομπι...
τονιζω οτι ψηφισα στην αρχη των play-off... rolleyes.gif
αυτο το mvp ειναι αφιερωμενο σε καποιον παχουλουλη κυριο σακιλ ο νιλ...χαχαχα
απλα ακομα ο κομπι ειναι ο καλυτεροσ στον κοσμο!!!
Air and King
O MVP (ατυπος) των Πλειοφ ειναι ο ΛεΜπρον ο Κομπι not even close μπροστα στα επικα πλειοφ του Bron.
ΜVP των τελικων ειναι ο Κομπι.Λογικο ηταν!
Ο καλυτερος στον κοσμο ειναι μεταξυ Κομπι-ΛεΜπρον-Γουειντ.
PARISINOS
QUOTE(Air and King @ Jun 15 2009, 15:55 ) *
O MVP (ατυπος) των Πλειοφ ειναι ο ΛεΜπρον ο Κομπι not even close μπροστα στα επικα πλειοφ του Bron.
ΜVP των τελικων ειναι ο Κομπι.Λογικο ηταν!
Ο καλυτερος στον κοσμο ειναι μεταξυ Κομπι-ΛεΜπρον-Γουειντ.

Εγω παλι θεωρω οτι ο λεμπρον φετος απετυχε. Και απετυχε γιατι καποιος μπορει να υποστηριξει οτι δεν εχει τους συμπαιχτες του μπραιντ , αλλα το ορλαντο οφειλε να το αποκλεισει με πλεονεκτημα εδρας και οχι να χασει με κατεβασμενα τα χερια.

Ειχα πει απο τα μεσα της χρονιας εχοντας δει αρκετα παιχνιδια των κλιβελαντ, οτι ετσι οπως παιζει ο λεμπρον , παει φουνταριστος για να αποκλειστει απο την πρωτη σοβαρη και δυνατη ομαδα που θα αντιμετωπιζε, ειτε ηταν οι υγιεις σελτικες ειτε οι ορλαντο.

Εχωντας παρακολουθησει αρκετα απο τα ματς των κλιβελαντ φετος, ειχα διαπιστωσει το εξης παραδοξο. Οσο καλυτερα επαιζε ο τζειμς ατομικα, τοσο χειροτερα αποδιδανε οι κλιβελαντ ομαδικα.
Και αυτο γιατι ο τζειμς προσπαθουσε να τα κανει ΟΛΑ μονος του.
Οχι οτι λειτουργουσε ατομιστικα οπως ο κομπι παλιοτερα. καμια σχεση.

Απλα προσπαθουσε να τα κανει ολα. Αυτος ηθελε να οργανωνει, αυτος να σκοραρει, αυτος να παιζει αμυνα...Ε λοιπον ολα δεν γινεται να τα κανει.
Πρεπει να καταλαβει οτι ετσι κανει κακο στην ομαδα του.

Αντι να παιζει ο λεμπρον ποιντ φοργουορντ πχ, καλυτερα να αφησει τον μο να οργανωσει, αλλωστε γι αυτο πληρωνεται. Αν αυτου , βλεποντας τους κλιβελαντ , σου δινοταν η εντυπωση οτι ο λεμπρον επαιζε ασσος στην αρχη της επιθεσης και κατα τις διαρκεια της οργανωσης της, τρια κατα τη διαρκεια της εκτελεσης, και δυαρι αν κολλαγε η φαση, κυκλοφορουσε η μπαλα και του ξαναγυριζε στα χερια.
Δηλαδη ενα πραγμα που ευνουχιζε ολους τους συμπαιχτες του.

Γιατι δεν μπορει να βαζει ο λεμπρον 50 ποντους, να κανει και τριπλ νταμπλ , και να δυσκολευονται οι κλιβελαντ να κερδισουν τους αστειους νικς.

Εξακολουθω να πιστεω λοιπον οτι ο τροπος που επαιζε ο λεμπρον φετος, ευνοουσε μεν τα στατιστικα του, δινοντας πολλες ασσιστς, μαζευοντας ριμπαουντ , κλπ μιας και δεν υπηρχε επιθεση που να μην περναγε η μπαλα εστω μια φορα απο τα χερια του, αλλα αυτος ο τροπος απεδειχθει λανθασμενος.

Τα ατομικα επιτευγματα χανουν την αξια τους αν χανει η ομαδα. Και δυστηχως ο λεμπρον εχασε. Και δεν εχασε στις λεπτομερειες. Εχασε big time που λενε και οι αμερικανοι. Δεν μπορει να εισαι ομαδα των σχεδον 70 νικων και να αποκλειεσαι απο τα ημιτελικα με πλεονεκτημα εδρας....Να μεν φταινε οι συμπαιχτες, αλλα δεν μπορει να φταινε μονο αυτοι. Στο κατω κατω δεν εχει και ασχετους συνπαιχτες ο λεμπρον...

Προβλεψη μου λοιπον ειναι οτι οπως ο τζορνταν , ετσι και ο λεμπρον θα παρει αρκετα πρωταθληματα.

Αλλα αυτα τα πλευ οφφς θα παραμεινουν τα κορυφαια απο στατιστικης αποψης σε ολη του τη καριερα. Και αυτο γιατι θα καταλαβει οτι υπαρχει αποτελεσματικοτερος τροπος να βοηθησει την ομαδα του απο το να προσπαθει να τα κανει ολα μονος.

Για μενα λοιπον πολυτιμοτερος παιχτης για τον ατυπο τιτλο των πλευ οφφ μεχρι τον τελικο θα ηταν ο χαουρντ. Εκπληκτικες εμφανισεις , που βοηθησαν την ομαδα του να κανει την υπερβαση.

Βεβαια τα εκανε σχετικα μουσκεμα στον τελικο, οπου με 33 ποντους μεσο ορο, 5,5 ρ και 7,4 ασσιστ και με την ομαδα να σαρωνει, ο κομπε απλα πηρε τον τιτλο σπιτι του.

Στο κλιβελαντ για να παρουν πρωταθλημα πρεπει να γινουν δυο πραγματα.
-να δωθουν περισσοτερες οργανωτικες αρμοδιοτητες στον μο
-να παρουν ενα σεντερ που να μπορει να βαζει προσωπικους ποντους στη ρακετα και να παιζει αμυνα ( μια νεανικη εκδοση του Ζ)

Αν γινουν αυτα τα δυο, ο λεμπρον σε συνδυασμο και με την σταδιακη πτωση του κομπε σε κανα δυο τρια χρονια, θα παει για αυτοκρατορια.
Βεβαια αν γινουν αυτα δεν θα μπορει να εχει πλεον αυτα τα νουμερα. Και οι ποντοι θα πεσουν, αλλα κυριως τα ριμπαουντ και οι ασσιστ.
koutsou10
συμφωνω απολυτα με τον φιλο πιο πανω...
κ θεωρω λαθοσ το να περναει η μπαλα σε καθε επιθεση απο τα χερια του λεμπρον,αν η ομαδα διαβαζε το πλεονεκτημα που ειχε στο 4 με ποσταρισματα,οπωσ ακριβωσ κανανε οι los angeles lakers θα ηταν αλλιωσ τα πραγματα...γενικα στο κληβελαντ αυτο πιστευω ηταν το λαθοσ τουσ,δεν διαβαζανε τα πλεονεκτηματα τουσ κ τα μειονεκτηματα του αντιπαλου,εκτοσ του οτι ο λεμπρον μπορει να βαλει καλαθι οποτε θελει δεν κανανε τιποτα αλλο κ οποτε πηγαινε double-team εδεινε πασα...
σε αυτο βεβαια φερει μεγαλο μεριδιο ευθυνησ ο coach που πραγματικα μου ηρθε να βαλω τα γελια οταν ανακοινωθηκε ωσ ο καλυτεροσ φετοσ... 68.gif
θυμαμαι ασ πουμε μεχρι κ στουσ τελικουσ υπηρχαν φασεισ που ο κομπι δεν ακουμπησε καν την μπαλα(κ οχι μια κ δυο φορεσ αλλα αρκετεσ)κ αφηνε τουσ οντομ,γκασολ,αριζα κ φισερ να παιξουν κ η να τελειωσουν τισ φασεισ η να δημιουργησουν...βεβαια κ ο κομπι ηταν υπερβολικοσ σε μερικεσ φασεισ για να λεμε την αληθεια ετσι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.