Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Utah Jazz
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pierce
Utah Jazz




Αλ Ματζορε



Προηγούμενο Ρεκόρ (2009-2010): 50-32
Leaders (2009-2010):
Πόντοι: Carlos Boozer (19.5)
Ριμπάουντ: Carlos Boozer (11.2)
Ασσίστ: Deron Williams (10.5)



Πιθανή βασική πεντάδα:

PG: Deron Williams
SG: Raja Bell
SF: Andrei Kirilenko
PF: Paul Millsap
C: Al Jefferson

Υπόλοιπο ρόστερ: Francisco Elson, Jeremy Evans, Kyrylo Fesenko, Gordon Hayward, C.J. Miles, Mehmet Okur, Ronnie Price, Earl Watson


Offseason Moves:

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Gordon Hayward, Jeremy Evans, Wesley Matthews, Kyrylo Fesenko,Raja Bell, Francisco Elson, Earl WAtson,


'Εφυγαν: Sundiata Gaines, Othyus Jeffers , Carlos Boozer, Kostas Joufos

Προπονητής:

Η παλιοσειρα του πρωταθληματος ,μονος του πλεον αφου ο Νελσον σταματησε, θα οδηγησει εκ του ασφαλους αλλη μια χρονια την ομαδα , για να διεκδικησει οτι καλυτερο μπορει να παρει

Σχολιο:

Αλλαγη προσωπου στην Ρακετα, με τον Τζεφερσον να αντικαθιστα στον Μπουζερ, οποτε το γνωστο παιξιμο της Γιουτα που ειναι εδω και 2 δεκαετιες περιπου ,(aka pick&roll) θα συνεχισει. Φανελα βασικου λογικα θα παρει και ο Μιλσαπ, που εδειξε οτι οταν ελειπε ο Μπουζερ , και ειχε χρονο, το double/double ηταν σχεδον δεδομενο. Το ζητημα ειναι η υγεια και εδω και το πως θα γυρισει ο Τζεφερσον απο τον σοβαρο τραυματισμο του. Λογικα η σεζον θα ειναι εφαμιλλη με την περσινη, με την ομαδα να αναζητα την εισοδο της στα τελικα της περιφερειας τουλαχιστον

Πρόβλεψη: 50-52 νίκες.
Conference rank: 4
Division rank: 1

Air Kef
Mε δεδομένο την αποδυνάμωση της Δύσης, αν ο Τζέφερσον επιστρέψει και προσφέρει τα αναμενόμενα, οι Τζαζ μάλλον θα πρέπει να αναζητήσουν κάτι περισσότερο από την πρόκριση στους στους τελικούς της περιφέριας, όχι ότι αυτό δεν θα ειναι ένα βήμα παραπάνω, αλλά έχουν πραγματικά πολύ καλή ομάδα για να μην ζητήσουν το κάτι παραπάνω.


Eιδική μνεία στην ασύλληπτη, άκρως μπασκετική και στα όρια της απόλυτης φαντασίωσης Gordon Hayward, που από ότι φαίνεται θα έχει ενεργή συμμετοχή στο φετινό ρόστερ.

Χωρίς ιδιαίτερα αθλητικά χαρακτηριστηκά ή σωματικά προσόντα, δείχνει ότι όποιος ξέρει τα βασικά του μπάσκετ και την τέχνη της πορτοκαλι μπάλας τα καταφέρνει οπουδήποτε.
Johnaros
Mου φαίνονται λίγοι στο 2-3 για τα Play-off. dry.gif
Leon_cp3
Οι Τζαζ κάνουν πλάκα στα φαβορί της Ανατολής. blink.gif Μετά την απίστευτη ανατροπή χθες στο Μαϊάμι με 42 πόντους στην τελευταία περίοδο,έρχονται σήμερα και κάνουν στο κρίσιμο σημείο το 39-20 κερδίζοντας στο Ορλάντο το οποίο είχε προηγηθεί μέχρι και με +18... blink.gif Deja vu.Οι μέρες τους ανήκουν δικαιωματικά...
Andre_Iguodala
Ανοιγει πελατειακες σχεσεις με την Florida απ οτι φαινεται η Utah
lakersdynasty
Δεν περημενα απο τους Γιουτα να κερδισουν και σημερα μετα απο τετοιο παιχνιδι με παραταση με το Μαϊαμι αλλα απτην αλλη τοσα χρονια απο το Ορλαντο εχω δει τα παντα.

Δεν υπαρχει ομαδα με τετοιο συνδιασμο ταλεντου-μη ψυχολογιας.

Εχουν πολυ καλο συνολο αλλα αν μεσα στον αγωνα πιεστουν και η αντιπαλη ομαδα ειναι συνηθισμενη σε come back και εχει γερη ψυχολογια δεν τους πηγαινει τιποτα καλα.

Πριν 2 μερες αυτος που εφταιγε περισοτερο ηταν καθαρα ο Μπας ο οποιος δεν κυνηγουσε καν τον Μιλσαπ μετα το πρωτο τριποντο και τον αφηνε ελευθερο να εκτελει, εχανε τα ριμπαουντ και γενικα ηταν αγνωριστος αμυντικα.

Σημερα δεν μπορω να βρω τον αντιστοιχο απο το Οραλαντο. Γενικα ειναι η ετερη ομαδα της ανατολης μαζι με τους Καβαλιερς του Λεμπρον που σε πολλα παιχνιδια θα δεις το ροστερ τους και δεν θα πιστευεις τι βλεπεις ωρες ωρες μεσα στον αγωνα.

Leon_cp3
Μάλιστα.Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Δε θα ήταν δύσκολο να μαντέψει κανείς το τι έκαναν οι Τζαζ απέναντι στους Χοκς... smiley.gif Μετά τις νίκες των τελευταίων 12λεπτων σε Μαϊάμι και Ορλάντο,έρχεται και το 27-17 στην δ' περίοδο επίσης, στην Ατλάντα και το τελικό 90-86 για την ομάδα του γερόλυκου. Απίστευτα πράγματα...
Air Kef
Δεν θα ντραπώ να πω ότι όταν ειδα τους Χωκς να ανεβάζουν την διαφορα στους +11 στην γ περίοδο, ενώ όλο το ματς πήγαινε στον πόντο, αναφώνησα ένα "ε, τα θέλει ο ποπός τους". 71.gif

Το πουλέν ο Χέιγουορντ δεν παιζει ρε γαμώ και ξενερώνω
Leon_cp3
QUOTE(Air Kef @ Nov 13 2010, 22:14 ) *
Το πουλέν ο Χέιγουορντ δεν παιζει ρε γαμώ και ξενερώνω


Όντως τώρα που άρχισαν τις νίκες δε παίζει ο Γκόρντον. sad.gif
T.W.Is.M.
Και το σερι συνεχιζεται! Νικη με 96-95 μεσα στη Σαρλοτ ενω εχαναν με 19 στις αρχες του 3ου 12λεπτου! Αυτη τη φορα ο ηρωας ηταν ο συνηθης υποπτος Deron Williams με νικητηριο καλαθι στα 0,8''.
Για να ειμαι ειλικρινης βλεποντας το παιχνιδι κι ενω οι Μπομπκατς ξεκινησαν με 10-0 ειπα απο μεσα μου:"Καλα, σας μαθαμε, τους αφηνετε να παρουν 20 ποντους διαφορα για να δωσετε ενδιαφερον στο παιχνιδι και μετα θα κανετε το comeback". smiley.gif Κι οσο πλησιαζαν σιγα σιγα στο 4ο 12λεπτο το πιστευα ολο και περισσοτερο οτι θα το γυρισουν κι αυτο το ματς!
Leon_cp3
Έχει ξαναγίνει αυτό στα χρονικά; smiley.gif
aegeansheed
"NO LEAD SAFE AGAINST UTAH"

Τον καλύτερο τίτλο τον έδωσε το y!sports smile.gif
lakersdynasty
Lakers@Jazz αποψε

αυτο ειναι πραγματικο game to watch icon_joy.gif

Οι Jazz ειναι σε φορμα τελευταια και οταν ειναι σε φορμα ο συνδιασμος ειναι θανατηφορος.

Για να δουμε τι θα καταφερουν να κανουν οι Λεικερς.

lal1-sm.gif
pmam
Έχει καταντήσει γελοίο πλέον...
-19 με τους Lamers Lakers και το γυρίσανε ΚΑΙ αυτό???
Μόνο σε μένα βρωμάει η όλη υπόθεση? tongue.gif
Μήπως απλά είναι όπως το είπε ο aegeansheed?
QUOTE(aegeansheed @ Nov 15 2010, 17:58 ) *
"NO LEAD SAFE AGAINST UTAH"


Υ.Γ. Κατά πού πέφτει η έδρα του γραφείου στοιχημάτων? Μήπως κατά Salt Lake μεριά? 65.gif
aegeansheed
Δεν ξέρω, αλλά είδα αγκαλιές Kobe-Bell μετά το τέλος του αγώνα. Ο Kobe άφησε τον R-test να πάρει τα δύο τελευταία σουτ των Lakers. Να βρούμε ποιος το έχει παίξει δεν ψάχνουμε?
pmam
Ο οποίος Bell έβαλε 4 συνεχόμενους πόντους για να διαμορφώσει το σκορ από 96-96 σε 100-96 (πριν ο ΑΚ διαμορφώσει με άλλες 2 βολές το τελικό σκορ). Βγάζει υπερβολικά πολύ νόημα για να είναι τυχαίο...
aegeansheed
"Hell's Bells" που λεν...

ή/και "For whom the bell tolls"
Air Kef
QUOTE
Δεν ξέρω, αλλά είδα αγκαλιές Kobe-Bell μετά το τέλος του αγώνα. Ο Kobe άφησε τον R-test να πάρει τα δύο τελευταία σουτ των Lakers. Να βρούμε ποιος το έχει παίξει δεν ψάχνουμε?


Βάλε και ότι έκανε και λάθος πριν τα 2 σουτ του Αρτέστ, ενώ πριν ειχε πετάξει 2/2 τριποντα απο τα 8,5. biggrin.gif
benchwarmer
Μαυρα συννεφα στον οριζοντα για την Γιουτα, καθως ο Ντερον δειχνει να διαφωνει με τον τροπο που παιζει η ομαδα και με την γενικοτερη "συντηρητικη" φιλοσοφια του Σλοαν, ενω επισης ζηταει και ενισχυση της ομαδας με καποιο trade.


Χαρακτηριστικο αποσπασμα συνεντευξης του:

When Williams was asked if he has the ability to ask Sloan for on-the-court changes, his response was layered in sarcasm.
“We’ve been running the same plays for 23 years. Why change now?” Williams said.
(απο nba.com το αποσπασμα)
Leon_cp3
Για άλλον έναν χρόνο -τουλάχιστον- θα παραμείνει στον πάγκο της Γιούτα όπως δήλωσε ο ίδιος ο "γερόλυκος" Σλόαν καθώς υπέγραψε για τη σαιζόν 2011-2012.
http://hangtime.blogs.nba.com/2011/02/07/s...year-extension/
Μόνο αυτός και ο σερ τσίχλας στην Αγγλία τόσα χρόνια πια.Βαρεθήκαμε να τον βλέπουμε. tongue.gif
Το θέμα είναι αν θα καταφέρει να βγάλει από το τέλμα που τελευταία φαίνεται να βαδίζουν τους Μορμόνους.
Air Kef
Bασικά το θεμα ειναι αν θα έχει σεζόν του χρόνου για να προπονεί ομάδα. biggrin.gif biggrin.gif

Μεγάλη κοιλιά η Γιούτα πάντως.
Τους περίμενα πιο ανταγωνιστικούς όπως τους έβλεπα στην αρχή της σεζόν.
vc15
Στην αρχή της χρονιάς έδειξε καλά στοιχεία. Εντάξει, δεν είναι ομάδα που πάει για τελικούς, αλλά είναι ομάδα playoff.
Έπαθα χοντρή πλάκα τον Δεκέμβριο (από τότε έχω να δω Γιούτα) με την εξέλιξη του Millsap. Αυτός έμαθε μπάσκετ μέσα στο καλοκαίρι μάλλον, δεν εξηγείται αλλιώς. Ενώ ήταν απλά βοηθητικός μέχρι πέρυσι και έκανε και από κανένα κάρφωμα, παίκτης τύπου Bass, Hickson κτλ, ξαφνικά να τες και οι κινήσουλες με πλάτη στο καλάθι και τα καλάθια του από τα 5 μέτρα. Είναι εντυπωσιακό πως βελτιώθηκε αυτός ο παίκτης. Σαν να έκανε διακοπές με το Νοβίτζκι.
Κατά τα άλλα, αυτός Jefferson θα παίξει ποτέ σε καμία καλή ομάδα να τον δούμε να πρωταγωνιστεί; Κρίμα γιατί είναι πολύ καλός ψηλός, αλλά του έχουν τύχει τα τελευταία χρόνια πολύ κακές ομάδες.
O Deron πάντως είπε αλήθειες για την ομάδα. Πολύ καλός και αυτός, αλλά τι να σου κάνει;
Τόση ώρα γράφω καλά λόγια, κάποιος όμως πρέπει να φταίει και πρέπει να τον κράξω. Ρε γερο-Sloan, τι θες και κάθεσαι ακόμα; Μέχρι και ο Phil το πήρε χαμπάρι ότι γέρασε και βγαίνει σε σύνταξη. Τι περιμένεις; Ένσημα θες να κολλήσεις ή μήπως υπάρχει κάποιο ρεκόρ που πρέπει να σπάσεις (νομίζω για παραμονή σε ομάδα το έσπασες) ή πρέπει να αποδείξεις κάτι σε κάποιον; Άντε, πηγαίνετε με τον Phil τρελό παρεάκι για ψάρεμα να λέτε ιστορίες από το στρατό. Συμπέρασμα: SLOAN ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
Air Kef
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Ο Μιλσαπ από τα ματς με τους Λέικερς πέρσι στα πλέι οφ είχε δείξει ότι μπορεί να δώσει πολλα περισσότερα από οτι φαινόταν μεχρι πέρσι και φέτος απλά δικαιώνει όσους τον πίστεψαν.
Ο Τζέφερσον είναι σε καλή ομάδα, στην τελική έχουν όλες τις δυνατότητες οι Τζαζ να ανέβουν επίπεδο, άντε μια αναβάθμιση στα γκαρ με την προσθήκη ενός ποιοτικότερου παίκτη εκεί, δεν ξέρω πόσο ποιοτικότερο ρόστερ μπορούν να ζητήσουν απτην στιγμή που έχουν τον πληρέστερο (και μάλλον καλύτερο) πόιντ γκαρ του κόσμου, Κιριλένκο στο 3, ρακέτα αποτελούμενη από Τζέφερσον, Οκούρ, Μιλσαπ και παίκτες που μονο κακούς δεν τους λες στο 2.
oti-nane
Δεν γίνετε να είσαι το καλύτερο pg στον κόσμο με τέτοιο μαλλί .- ugly_tocktock.gif
jasonick
Παρελθόν ο Sloan.
vc15
QUOTE (jasonick @ Feb 10 2011, 21:48 ) *
Παρελθόν ο Sloan.

Τα λεγα παραπάνω. Οι προσευχές μου εισακούστηκαν. Άντε μπας και παίξουν καλό μπάσκετ οι Jazz γιατί έχουν καλούς παίχτες. Βέβαια, είναι δεδομένο ότι με όποιον και αν πέσουν στα playoff (αν μπούνε) θα αποκλειστούν.
Όσον αφορά τον Sloan είναι σίγουρα εντυπωσιακό το γεγονός ότι έχει κρατήσει την ομάδα σε καλό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά στους τελευταίους αγώνες ειδικά δεν πήγαιναν καλά. Ίσως να έπαιξαν και το ρόλο τους οι δηλώσεις του Deron, προκάλεσε συζητήσεις και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
jasonick
Χωρίς τον D Will και τους Harris, Favors μια χαρά στέκονται οι Jazz στην 1η περίοδο. Πάρτι κάνουν οι ψηλοί ( Big Al, Milisap) με 18 από τους 26 πόντους.
SteveNashidis
Ωρα για να ανασυγκρότηση της Γιούτα...Δεν νομίζω να αντέξει με την νέα ομάδα που φτιάχνει και χωρίς τον αρχηγό της Ντερόν...
LFO
Ρε κιριλενκο....αυτο που εχασες εχθες το βραδυ δεν θα το έχανε ουτε ο ....Νιλσεν!!!
Leon_cp3
Και ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό για τους Τζαζ, καθώς σήμερα στη Γιούτα οι Ουίζαρντς πανηγύρισαν τη 2η εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα (σε 37 αγώνες) rolleyes.gif . Οπότε πλέον κάθε κουνέντα για πλέι οφ είναι απαγορευτική... Και μάλιστα για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια ίσως οι Τζαζ τελειώσουν με αρνητικό ρεκόρ στη ρέγκιουλαρ. Κι αν αυτό μοιάζει ΟΚ,το ότι θα είναι μόλις το δεύτερο αρνητικό ρεκόρ τους από το 1984,αυτό ίσως λέει περισσοτερα...
baskethood
Ενα αρθρο που προσπαθει να αναλυσει τη σκεψη των Τζαζ ως προς τις επιλογες που θα κανουν στο επερχομενο ντραφτ.
http://thehoopsreport.com/article.aspx?id=746
Γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να επιλεξουν τον Καντερ ως 3ο πικ,ως τον καλυτερο παικτη που θα μπορουσαν να παρουν,και ακολουθως να τον συμπεριλαβουν σ ενα trade με εναν καλο sf.
Σε περιπτωση που δεν προκυψει ενα τετοιο trade οι Τζαζ μπορουν να κρατησουν τον Καντερ,και,μαζι με Φαβορς,Μιλσαπ(sixth man) να κανουν μια εξαιρετικη τριαδα στους ψηλους.Τοτε πρεπει να ψαξουν για μια ανταλλαγη με επικεντρο τον Τζεφερσον.
Στο 12 πικ νομιζω οτι ο ενας εκ των Κεμπα/Τζιμερ ειναι η καταλληλοτερη επιλογη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.