Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΑΝΤΡΩΝ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2
Jabar
Πολιτικά τόπικ βλέπω,αθλητικά βλέπω ,ανέκδοτα και πολλά άλλα.Το πιό καυτό ζήτημα από την εποχή που η Ευα παρέσυρε τον κακόμοιρο τον Αδάμ ,οι σχέσεις αντρών ,γυναικών και οι βαθύτερες σκέψεις που κάνουν
μπροστά στο ίδιο γεγονός δεν το πειράζουμε.Μόνο κάτι υπονοούμενα στο κάτω μέρος για κοφτά μακαρονάκια,
ολες κλπ.Δηλαδή έχετε πάνω από μία σχέση.Προσοχή η γυναίκα σας διαβάζει.Κάνετε καμάκι και αν ναι τι λέτε.
Τι σκέφτονται γι'αυτά οι γυναίκες.Οι γυναίκες έλκονται από τα πλούτη τη δύναμη η από την ομορφιά του Αδωνη.Μήπως κάνουν και τα δύο. Πως το καλό οι άσχημοι κουβαλάνε δίπλα τους Θεές.Οι άντρες είναι το αδύνατο , ρομαντικό φύλο και οι γυναίκες άσπλαχνες.
Jabar
-Ο ανδρας νιώθει με το σεξ οτι ολα θα φτιάξουν.
-Η γυναικα δεν κάνει σεξ αν δεν φτιάξουν ολα.

-Οι άνδρες έχουν σεξουαλικές σκέψεις ολη τη μέρα.
-Οι γυναίκες μπορεί να περάσουν ωρες ή ακόμα και μέρες χωρις να έχουν οποιαδηποτε σεξουαλική σκέψη.

-Για τις γυναίκες το αγγιγμα μπορεί να είναι κάτο καλό, που το εισπράτουν ως φροντίδα. Συχνά συμπεριλαμβάνει και το ζεστό συναίσθημα της ασφάλειας.
-Για τους άνδρες το άγγιγμα χωρίς σεξ μπορει πολύ εύκολα να παρεξηγηθει και να το εισπράτουν ως απειλητικό.

-Οι νεαροι ανδρες σκέφτονται την σεξουαλική ικανοποιηση.
-Οι νεαρές γυναίκες σκέφτονται την αγάπη και το ρομάνζτο.

-Οι άνδρες δεν ειναι άνετοι εάν ερχονται συναισθηματικά πολύ κοντά με κάποιο άλλο άτομο.
-Οι γυναίκες δεν είναι άνετες εαν δεν έρθουν συναισθηματικά πολύ κοντά με κάποιο άλλο άτομο.

-Οι γυναίκες θεωρούν το σεξ πράξη για να έρθουν πιο κοντά με τον σύντροφο τους. Χρειάζονται να είναι ερωτευμένες για να κάνουν σεξ.
-Οι άνδρες θεωρούν το σεξ σαν ένα τρόπο έκφρασης.

-Για τις γυναικες, η σχέση κάποτε θα συμπεριλάβει σεξ.
-Για τους ανδρες, η σχέση δεν αρχίζει μέχρι να συμπεριλαμβάνει σεξ.

-Για τις περισσότερες γυναικες η σεξουαλική επαφή μεταφράζεται στο μέλλον ως σχέσει.
-Για τους άνδρες η σεξουαλική επαφή δεν μεταφραζεται.

-Οι ανδρες έχουν την <<ικανοτητα>> να διαχωριζουν το σεξ από την αγάπη.
-Οι γυναικες δεν είναι στην ίδια θέση. Εαν ο συντροφος μιας γυναίκας κάνει σεξ με κάποια αλλη τότε αμέσως η γυναικα νιώθει ότι ο συντροφός της δεν την αγαπά.

-Οι άνδρες παρακολουθουν μια γυναικα στα ανοικτά, θαυμάζοντας αυτο που βλέπουν, από πάνω μέχρι κάτω.
-Οι γυναικες βλέπουν άνδρες αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο. Κατ'ακρίβεια, κρυφοκοιτάζουν
Jabar
Αλήθεια και Ψέμα
Ανοικτή επιστολή προς τον Noam Chomsky
(από το βιβλίο «Πολιτισμός και φυσική επιλογή», εκδόσεις Αρδενίδη, Αθήνα 2003)
του Κων/νου Δημ. Μαρίτσα (από Λάστα Γορτυνίας)

Ό­πως προ­α­να­φέρ­ετε στο βι­λί­ο: «Ο άν­δρας ε­πι­νό­η­σε τη γλώσ­σα για να ικα­νο­πο­ή­σει τη βα­θιά α­νά­γκη του να ε­πι­λέ­γε­ται για α­να­πα­ρα­γω­γή α­πό τις γυναί­κες. Με τη γλώσ­σα ο (α­δύ­να­τος) άν­δρας έ­λε­γε ψέ­μα­τα για να α­να­δεί­ξει τον εαυ­τό του σε ή­ρω­α. Α­κρι­βώς, σκο­πός της γλώσ­σας εί­ναι να λέ­με ψέ­μα­τα. Αν σκοπός της ή­ταν η α­λή­θεια, τό­τε δε θα χρεια­ζό­ταν γλώσ­σα – ό­λοι ξέ­ρουν την αλήθεια.»
Συ­νε­πώς, για την κα­τα­νό­η­ση της γλώσ­σας, αλ­λά και άλ­λων εν­νοιών, ό­πως σκέ­ψη, νό­η­ση κτλ., πρέ­πει να κα­τα­νο­η­θούν πρώ­τα οι έν­νοιες “α­λή­θεια” και “ψέ­μα”.
Α­λήθεια
Η “α­λή­θεια” μπο­ρεί να θε­ω­ρη­θεί πρώ­τη έν­νοια, μη ο­ρι­ζό­με­νη. Ο κά­θε άν­θρω­πος ξέ­ρει την “α­λή­θεια” για το κά­θε αντι­κεί­με­νο ή γε­γο­νός, που α­ντι­λαμ­βά­νε­ται με τις αι­σθή­σεις του. Η α­λή­θεια εί­ναι πα­ντού, φτά­νει κα­νείς να μπο­ρεί να την α­ντι­λη­φθεί και να τη δια­τυ­πώ­σει. Από μικρό και από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια, λέει ο λαός και δεν έχει άδικο. Από τον μεγάλο και τον έξυπνο τι μαθαίνεις; Το ψέμα!

Η α­ντί­λη­ψη και η δια­τύ­πω­ση της «α­λή­θειας», ή του ό,τι νο­μί­ζου­με α­λή­θεια, είναι «η γνώ­ση». Η ρή­ση του Ντο­μπζάν­σκι, ό­τι: «η πιο δρα­μα­τι­κή α­να­κά­λυ­ψη στην ε­πι­στή­μη γί­νε­ται ό­ταν κά­ποιος ξαφ­νι­κά βλέ­πει μια α­λή­θεια, που ή­ταν μπροστά στα μά­τια ό­λου του κό­σμου», εκ­φρά­ζει τέ­λεια το πα­ραπά­νω. Ο Δαρ­βί­νος δια­τύ­πω­σε την αρ­χή της φυ­σι­κής ε­πι­λο­γής, μια αρ­χή, που την ή­ξε­ραν ό­χι μό­νο ό­λοι οι άν­θρω­ποι, αλ­λά ό­λη η ζω­ντα­νή, ί­σως και η νε­κρή, φύ­ση. Ό­λοι ή­ξε­ραν την αρ­χή της φυ­σι­κής ε­πι­λο­γής, ο Δαρ­βί­νος ό­μως τη δια­τύ­πω­σε, τη «βά­φτι­σε»: «Ο­νό­μα­σα αυ­τή την αρ­χή, σύμ­φω­να με την ο­ποί­α δια­τη­ρεί­ται κάθε μι­κρή πα­ραλ­λα­γή, αν εί­ναι ω­φέ­λι­μη, με τον ό­ρο Φυ­σι­κή Ε­πι­λο­γή, για να τονί­σω τη σχέ­ση της με την αν­θρώ­πι­νη δυ­να­τό­τη­τα της ε­πι­λο­γής.»
Με δύ­ο λό­για, ο Δαρ­βί­νοςεί­πε την α­λή­θεια, ό­τι ο προ­σαρ­μο­σμέ­νος, ο δυ­να­τός ε­πι­βιώνει!
Ψέμα
Για να ο­ρι­στεί το «ψέ­μα», πρέ­πει να δού­με πώς δη­μιουρ­γή­θη­κε η α­νά­γκη οι άν­θρω­ποι να λέ­νε ψέμα­τα. «Ε­γώ σκό­τω­σα την αρ­κού­δα» εί­ναι ί­σως το πρώτο ψέ­μα, που εί­πε ο α­δύ­να­τος άν­δρας σε γυ­ναί­κα για να συ­νου­σιά­σει μα­ζί της. Πώς ό­μως ο α­δύ­να­τος άν­δρας σκέ­φτη­κε να πει έ­να ψέμα; Στην ε­ρώ­τη­ση υ­πάρ­χουν έν­νοιες, που πρέ­πει να ο­ρι­στούν: γνώ­ση, σκέ­ψη, γλώσ­σα, ψέμα, νό­η­ση.

Ας α­να­λύ­σου­με την «πο­ρεί­α» του α­δύ­να­του άν­δρα:
–Οι άν­θρω­ποι ή­σαν πο­λι­τι­σμέ­νοι, ά­ρα και ο α­δύ­να­τος άν­δρας εί­χε δι­καί­ωμα να ε­πι­λε­γεί για α­να­πα­ρα­γω­γή α­πό τις γυ­ναί­κες, με τα γνω­στά κριτήρια. Πά­ντα ό­μως ο δυ­να­τός υ­περ­τε­ρού­σε.
–Ο α­δύ­να­τος πα­ρα­τη­ρού­σε, ότι ό­ποιος σκό­τω­νε την αρ­κού­δα ε­πι­λε­γό­ταν α­πό τις γυ­ναί­κες (γνώση).
–Ο α­δύ­να­τος κα­τα­λά­βαι­νε, ό­τι για να ε­πι­λε­γεί α­πό τις γυναί­κες έ­πρε­πε και αυ­τός να σκο­τώ­σει την αρ­κού­δα (γνώ­ση).
–Ο α­δύ­να­τος, μη μπο­ρώ­ντας να σκο­τώ­σει την αρ­κού­δα, φα­ντά­στη­κε ό­τι τη σκότω­σε (σκέ­ψη).
–Ο α­δύ­να­τος πα­ρου­σί­α­ζε τη φα­ντα­σί­α του ως αλήθεια στις γυναί­κες, για να ε­πι­λε­χεί προς α­να­παραγω­γή (ψέ­μα).
–Ο α­δύ­να­τος πε­ριέ­γρα­φε το ψέ­μα ως α­λή­θεια στις γυ­ναί­κες (γλώσ­σα, ζω­γρα­φι­κή). Ο δυ­να­τός σκό­τω­σε την αρ­κού­δα, ο α­δύ­να­τος ζω­γρά­φι­σε, έ­κα­νε τέχνη. (Αναλογικά, ο δυνατός άρπαζε, ο αδύνατος έκλεβε!)

Α­πό τα πα­ρα­πά­νω βγαί­νουν τα ε­ξής συ­μπε­ρά­σμα­τα:
–Σκο­πός της γλώσ­σας εί­ναι το (αν­δρι­κό) ψέ­μα, την α­λή­θεια την ξέ­ρουν ό­λες οι γυ­ναί­κες. Το ψέ­μα ό­μως ε­ξαρ­τά­ται α­πό τους περι­βαλ­λο­ντι­κούς πα­ρά­γο­ντες. Π.χ: «ο α­δύ­να­τος σκό­τω­σε την αρ­κού­δα», «ο α­δύ­νατος ψά­ρε­ψε το ψά­ρι», «ο α­δύ­να­τος έ­φε­ρε νε­ρό» κτλ. Συ­νε­πώς: «… το σύ­στη­μα της γλώσ­σας που μι­λά­ει έ­να έ­θνος δια­πλάσ­σει την κο­σμο­θε­ω­ρί­α των με­λών αυ­τού του έ­θνους», ή­τοι τα ψέ­μα­τα, πά­νω στα οποί­α στη­ρί­ζε­ται η ε­πι­βί­ω­σή του.
–Σε συ­νάρ­τη­ση με την ε­πι­λο­γή και του α­δύ­να­του για α­να­πα­ρα­γω­γή, μπο­ρού­με να ο­ρί­σου­με τη φα­ντα­σί­α ως τη δια­δι­κα­σί­α σκό­πιμης δη­μιουρ­γί­ας δια­φο­ρε­τι­κών α­ντι­γρά­φων των γε­γο­νό­των, που κά­νουν οι αδύ­να­τοι άνδρες.

Συ­νε­πώς μπο­ρού­με να ο­ρί­σου­με το ψέ­μα ως τη φα­ντα­σί­α, που πα­ρου­σιάζε­ται σαν α­λή­θεια α­πό τους α­δύ­να­τους άν­δρες με σκο­πό την ε­πι­λο­γή τους για α­να­πα­ραγωγή α­πό τις γυ­ναί­κες.

Γνώση - Σκέψη – Γλώσσα – Νόηση
Ί­σως η με­γα­λύ­τε­ρη δη­μιουρ­γί­α του πο­λι­τι­σμού εί­ναι το ψέμα. Α­πό την α­νά­γκη του ψέ­μα­τος, δη­μιουρ­γή­θη­καν η γνώ­ση, η σκέ­ψη, η γλώσ­σα και η νό­η­ση. Η α­νά­λυ­ση της κά­θε έν­νοιας εί­ναι αρ­κε­τή για τη συγ­γρα­φή αυ­το­τε­λούς βι­βλί­ου. Ε­δώ μνη­μο­νεύ­ο­νται μό­νο η δια­δι­κα­σί­α δη­μιουρ­γί­ας τους και οι ορι­σμοί τους.

Ας α­να­λύ­σου­με βή­μα-βή­μα την «πο­ρεί­α» του α­δύ­να­του άν­δρα να πα­ρου­σιαστεί ως δυ­να­τός μπο­στά στις γυ­ναί­κες:

Γνώση
-Ο α­δύ­να­τος πα­ρα­τη­ρού­σε, ό­τι ό­ποιος σκό­τω­νε την αρ­κού­δα ε­πι­λε­γό­ταν από τις γυ­ναί­κες (γνώ­ση).
-Ο α­δύ­να­τος κα­τα­λά­βαι­νε, ό­τι για να ε­πι­λε­γεί α­πό τις γυ­ναί­κες έ­πρε­πε και αυ­τός να σκο­τώ­σει την αρ­κού­δα (γνώ­ση).

Γνώ­ση εί­ναι η α­ντί­λη­ψη ό­τι ό­λα γύ­ρω εί­ναι α­λή­θεια. Άν­δρες και γυναί­κες έ­χουν γνώ­ση, ε­φό­σον ε­κλαμ­βά­νουν ό­λα τα α­ντι­κεί­με­να και γε­γο­νό­τα ως α­λή­θεια. Η γνώ­ση εί­ναι κτή­μα ό­λων, α­κό­μα και των «πα­πα­γά­λων μα­θη­τών», που δεν μπο­ρούν να κρί­νουν και να ξε­χω­ρί­σουν την α­λή­θεια α­πό το ψέ­μα (βλ. νό­η­ση). Και ο μικρός και ο χαζός έχουν γνώση…

Σκέψη
-Ο α­δύ­να­τος, μη μπο­ρώ­ντας να σκο­τώ­σει την αρ­κού­δα, φα­ντά­στη­κε ό­τι την σκότω­σε (σκέ­ψη).
-Ο α­δύ­να­τος πα­ρου­σί­α­ζε τη φα­ντα­σί­α του ως α­λή­θεια στις γυ­ναί­κες, για να επιλε­γεί προς α­να­πα­ρα­γω­γή (ψέ­μα).

Σκέ­ψη εί­ναι η πα­ρου­σί­α­ση της φα­ντα­σί­ας (σκό­πι­μη δη­μιουρ­γί­α δια­φο­ρε­τι­κών α­ντι­γρά­φων των α­ντι­γρά­φων της φύ­σης, που κά­νουν οι άν­δρες για να ε­πι­λε­χθούν α­πό τις γυ­ναί­κες) ως α­λή­θειας.

Η σκέ­ψη εί­ναι κα­θα­ρά αν­δρι­κή δη­μιουρ­γί­α με σκο­πό να πει­σθεί η γυ­ναί­κα για τις (ψεύ­τι­κες) ι­κα­νό­τη­τες του άν­δρα, του α­δύ­να­του άν­δρα, που θέ­λει να πα­ρου­σια­σθεί ως δυνα­τός.

Η δια­φο­ρά φα­ντα­σί­ας και ψέ­μα­τος εί­ναι προ­φα­νής. Η φα­ντα­σί­α εί­ναι ψέ­μα που δεν έ­χει σκο­πό να πα­ρου­σια­στεί σαν α­λή­θεια. Ο Ιού­λιος Βέρ­ν έ­γρα­φε φα­ντα­σί­α, διό­τι δεν προ­σπα­θού­σε να μας πεί­σει ό­τι τα ψέμα­τα που έ­γρα­φε ή­ταν α­λή­θεια.

Γλώσσα
-Ο α­δύ­να­τος πε­ριέ­γρα­φε το ψέ­μα στις γυ­ναί­κες (γλώσ­σα).

Γλώσ­σα εί­ναι η η­χη­τι­κή πε­ρι­γρα­φή της σκέψης, του ψέ­μα­τος. Προ­φα­νώς η γλώσ­σα εί­ναι μί­α εκ­δή­λω­ση της τέ­χνης, ό­πως η ζω­γρα­φι­κή, η μου­σι­κή, η γλυ­πτι­κή, η μόδα κτλ. Η α­νά­γκη της τέ­χνης (και της γλώσ­σας) προ­έ­κυ­ψε α­πό την α­δυ­να­μί­α του σώ­μα­τος να «λέ­ει» ψέ­μα­τα. Και η γλώσ­σα (ό­πως ό­λη η τέ­χνη) εί­ναι κα­θα­ρά αν­δρι­κή δη­μιουργί­α.

Αν πού­με σε έ­να παι­δί τις λέ­ξεις: Άν­θρω­πος, σκύ­λος, δα­γκώ­νω, το παι­δί θα κα­τα­λά­βει α­μέ­σως την «α­λή­θεια»: Ο σκύ­λος δά­γκω­σε τον άν­θρωπο. Για να πού­με ό­μως «ψέ­μα» σε ένα παιδί ή σε έναν ενήλικο, ό­πως: Ο άν­θρω­πος δά­γκω­σε το σκύ­λο, χρεια­ζό­μα­στε γλώσ­σα με γραμ­μα­τι­κή και συ­ντα­κτι­κό, ώ­στε «αλήθεια - λίγες λέξεις» και «ψέμα - πολλές λέξεις, γραμματική, συντακτικό» να εκ­φρά­ζο­νται με τον ί­διο τρό­πο.

Νόηση
Νό­η­ση εί­ναι η ι­κα­νό­τη­τα δια­χω­ρι­σμού α­λή­θειας και ψέ­μα­τος. Η σκέ­ψη και η γλώσ­σα (τέ­χνη) έ­χουν σκο­πό την πει­θώ της γυ­ναί­κας για τις (αμ­φι­λε­γό­με­νες) ι­κα­νό­τη­τες του άν­δρα. Η γυ­ναί­κα πρέ­πει να δια­κρί­νει μέ­σα α­πό την πλη­θώ­ρα ψε­μά­των την α­λή­θεια, ώ­στε να κά­νει σω­στή ε­πι­λο­γή του άν­δρα. Η νό­η­ση εί­ναι κα­θα­ρά γυ­ναι­κεί­α δη­μιουρ­γί­α για να ξε­χω­ρί­ζει την «α­λή­θεια» α­πό το «ψέ­μα». Ως προς τη νό­η­ση της γυ­ναί­κας οι άν­δρες α­ντί να δια­χω­ρίζο­νται σε «δυ­να­τούς και α­δύ­να­τους», δια­χω­ρί­ζο­νται σε «η­λί­θιους και έ­ξυ­πνους». Οι η­λί­θιοι λέ­νε ψέ­μα­τα (που εύ­κο­λα α­νι­χνεύ­ο­νται) και χά­νουν τη δυ­να­τό­τη­τα ε­πι­λο­γής, οι έ­ξυ­πνοι βιώ­νουν τα ψέ­μα­τα (που δύ­σκολα α­νι­χνεύ­ο­νται) και ε­πι­λέ­γο­νται α­πό τις γυ­ναί­κες. Ο έ­ξυ­πνος α­δύ­να­τος δημιουρ­γεί α­λη­θο­φα­νή ει­κό­να για τον ε­αυ­τό του (ε­πι­τυ­χη­μέ­νο ψέ­μα) και κερ­δίζει την εύ­νοια των γυ­ναι­κών για α­να­πα­ρα­γω­γή.

Ευ­τυ­χι­σμέ­νη εί­ναι η γυ­ναί­κα, που βιώ­νει το ε­πι­τυ­χη­μέ­νο ψέ­μα του άνδρα:
Χάρ­τι­νο το φεγ­γα­ρά­κι
Ψεύ­τι­κη η α­κρο­για­λιά
Αν με πί­στευες λι­γά­κι
Θα ή­σαν ό­λα α­λη­θι­να
(στίχοι Νίκου Γκάτσου)

"Πί­στε­ψε, βιώ­σε το ψέ­μα μου!», εί­ναι τα πιο ε­ρω­τι­κά λό­για που μπο­ρεί να πει ο άν­δρας στη γυναί­κα. Στις 20.8.2003 η S., 46 ετών, μου έγραψε: «… πιστεύω σ΄αυτό, στο οποίο θέλω να πιστεύω. Ξέρεις, ενίοτε ακούμε μόνο αυτό, που θέλουμε ν' ακούσουμε, βλέπουμε μόνο αυτό, που θέλουμε να βλέπουμε… Λέγε μου ψέματα, αυτό είναι δικό μου πρόβλημα…»

Η σκέ­ψη (δη­μιουρ­γί­α ψέ­μα­τος) και η νό­η­ση (α­νί­χνευ­ση ψέ­μα­τος) εί­ναι η βάση της ε­ξέ­λι­ξης του αν­θρώ­που μέ­σα στον πο­λι­τι­σμό (ψέ­μα). Ό­πως το τα­χύ­τε­ρο λιο­ντά­ρι δη­μιουρ­γεί τα­χύ­τε­ρη α­ντι­λό­πη και α­νά­πο­δα, έ­τσι ο ε­ξυ­πνό­τε­ρος άνδρας δη­μιουρ­γεί ε­ξυ­πνό­τε­ρη γυ­ναί­κα και η ε­ξυ­πνό­τε­ρη γυ­ναί­κα δη­μιουρ­γεί εξυπνό­τε­ρο άν­δρα.
Jabar
- Υπάρχουν άνδρες στη Γκουάμ, οι οποίοι έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωρίο σε χωρίο και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Η αιτία είναι ότι , σύμφωνα με το νόμο των Γκουάμ, είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες. (Αν το καλοσκεφτούμε υπάρχει αλλού στον κόσμο επάγγελμα που να πλησιάζει έστω και στο ελάχιστο αυτό εδώ???)


- Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για ένα άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα. (Υποθέτω ότι αυτό αποτελούσε τόσο μεγάλο πρόβλημα ώστε να χρειαστεί να συνταχθεί ειδικός νόμος???)

- Στο Μαίρηλαντ, είναι παράνομο να πωλούνται προφυλακτικά από αυτόματα μηχανήματα εκτός εάν αυτά βρίσκονται σε μέρη όπου πωλείται και καταναλώνεται αλκοόλ.
(Φοβερό μέρος ε? Βέβαια όχι όσο καταπληκτική είναι η Γκουάμ.)

- ΣΤΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΣΑΪ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.


- ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ


- ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΑΣ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΗΣ


- ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ...ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ REGA ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ!

- ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΤΗΣ DAHOMEY, Η ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΩΣ ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΝΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ!


-ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ DSCHISU ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

-OI ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΙΧΑΝ (Η ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ) ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΝΑ... ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ.

- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

- ΟΙ ΣΙΡΙΟΝΟ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ.


- ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΓΚΑΪΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΟΥΚ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 13 ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΑ. ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ... ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!!


- ΟΙ ΜΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΚΟΤΟΥΛ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΕ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.
center
Ωραίο τόπικ!!
Όταν έχω χρόνο θα ασχοληθώ περισσότερο!
smile.gif smile.gif
captain charisma
πραγματι πολυ καλο.απλα ρεσπεκτ
Rondo
QUOTE(Jabar @ Mar 26 2008, 13:57 ) *
- Υπάρχουν άνδρες στη Γκουάμ, οι οποίοι έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωρίο σε χωρίο και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Η αιτία είναι ότι , σύμφωνα με το νόμο των Γκουάμ, είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες. (Αν το καλοσκεφτούμε υπάρχει αλλού στον κόσμο επάγγελμα που να πλησιάζει έστω και στο ελάχιστο αυτό εδώ???)
- Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για ένα άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα. (Υποθέτω ότι αυτό αποτελούσε τόσο μεγάλο πρόβλημα ώστε να χρειαστεί να συνταχθεί ειδικός νόμος???)

- Στο Μαίρηλαντ, είναι παράνομο να πωλούνται προφυλακτικά από αυτόματα μηχανήματα εκτός εάν αυτά βρίσκονται σε μέρη όπου πωλείται και καταναλώνεται αλκοόλ.
(Φοβερό μέρος ε? Βέβαια όχι όσο καταπληκτική είναι η Γκουάμ.)

- ΣΤΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΣΑΪ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.
- ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
- ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΑΣ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΗΣ


- ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ...ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ REGA ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ!

- ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΤΗΣ DAHOMEY, Η ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΩΣ ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΝΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ!
-ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ DSCHISU ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

-OI ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΙΧΑΝ (Η ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ) ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΝΑ... ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ.

- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

- ΟΙ ΣΙΡΙΟΝΟ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ.
- ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΓΚΑΪΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΟΥΚ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 13 ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΑ. ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ... ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!!
- ΟΙ ΜΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΚΟΤΟΥΛ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΕ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.

Παιδιά η Ελλάδα δεν με καλύπτει πλέον ως χώρα!!!!Θα επισκεφθώ με τη σειρά όλα τα μέρη!!!!!Πλάκα κάνω εννοείται...Τι είναι αυτά ρε φίλε????Τα διάβαζα και δεν πίστευα στα μάτια μου...
Jabar
Να και μία αληθινή ιστορία από την Ελλάδα.Φίλος πριν κάποια χρόνια είναι να παντρευτεί με κοπελιά που του έχω γνωρίσει.Ενα μήνα πριν το γάμο γνωρίζετε με κοπελιά νεοπροσληφθήσα στη δουλειά σαν βοηθός του.Η κοπελιά είχε κανονίσει το γάμο 1,5 μήνα μετά.Αστραπιαίως έρωτας και οι δύο τη βραδιά πριν το γάμο τους και μέχρι λίγες ώρες πριν την εκκλησία την περασαν αγκαλιά παρηγορώντας ο ένας τον άλλο.Δεν άντεξαν να κάνουν τίποτε διαφορετικό σκεπτόντουσαν την κοινωνική κατακραυγή.Ενα χρόνο αργότερα βρήκε δουλειά σε άλλη χώρα και έφυγε από την Ελλάδα.
Jabar
1 Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές

Πάντοτε -και όχι μόνο στην εποχή μας- οι άντρες προτιμούσαν τις ξανθιές. Στην αρχαία Ρώμη οι γυναίκες έβαφαν τα μαλλιά τους ξανθά. Στη μεσαιωνική Ιταλία οι ξανθιές ήταν συνώνυμες με τις όμορφες, όπως και στη σημερινή Αγγλία όπου η λέξη fair σημαίνει ταυτόχρονα ξανθός και όμορφος και δίκαιος. Ο λόγος για αυτή την προτίμηση οφείλεται στο συσχετισμό του ξανθού με τη νιότη.

Οι άντρες προτιμούν νέες γυναίκες διότι έχουν μεγαλύτερες αναπαραγωγικές ικανότητες. Οταν ένας άντρας ζευγαρώσει με μια νέα γυναίκα θα αφήσει περισσότερους απογόνους από το αν ζευγαρώσει με μία μεσήλικα. Το ξανθό μαλλί είναι σημάδι νιότης, καθώς αλλάζει δραματικά με τα χρόνια. Τα νεαρά κορίτσια με ξανθά μαλλιά όταν μεγαλώσουν γίνονται καστανές. Δεν είναι ίσως σύμπτωση ότι το ξανθό μαλλί εξελίχθηκε ιδιαίτερα στις σκανδιναβικές χώρες και στις άλλες χώρες της Βόρειας Ευρώπης. Λόγω του ψύχους οι γυναίκες εκεί πάντοτε φορούσαν πολλά και βαριά ρούχα. Επρεπε λοιπόν να βρουν άλλο τρόπο να διαφημίζουν τη νιότη τους. Το ξανθό μαλλί ήταν η απάντηση.

Οι άντρες που προτιμούν τις ξανθιές υποσυνείδητα προσπαθούν να ζευγαρώσουν με νέες κοπέλες. Η ειρωνεία της τύχης είναι φυσικά ότι τίποτα απ' αυτά δεν ισχύει πια. Οι γυναίκες σήμερα μπορούν να βάφουν τα μαλλιά τους. Ομως οι άντρες εξακολουθούν να ελκύονται παρ' όλο που γνωρίζουν ότι η ξανθιά φίλη τους δεν είναι 20 χρόνων. Εξακολουθούν να βρίσκουν τις ξανθιές ελκυστικές διότι οι ψυχολογικοί μηχανισμοί στους οποίους υπακούουν -που διαμορφώθηκαν κατά τη διάρκεια των χιλιάδων ετών της εξέλιξης- τους κάνουν να αντιδρούν ακόμα και σήμερα όπως θα αντιδρούσαν στη λίθινη εποχή.
Απο άρθρο στην Ελευθεροτυπία
Jabar
2 Οι άνθρωποι είναι από τη φύση τους πολυγαμικοί

Η πολυανδρία είναι πολύ σπάνια, όμως η πολυγυνία ήταν μια πολύ διαδεδομένη πρακτική στη διάρκεια της ανθρώπινης εξέλιξης. Αυτό το γνωρίζουμε διότι οι άντρες είναι υψηλότεροι και πιο μεγαλόσωμοι από τις γυναίκες.

Μεταξύ των πρωτευόντων και μη, ο βαθμός πολυγυνίας σχετίζεται άμεσα με το βαθμό στον οποίο τα αρσενικά του είδους έχουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τα θηλυκά. Οσο πιο πολυγυνικό είναι το είδος τόσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά στο μέγεθος μεταξύ των δύο φύλων. Κατά μέσο όρο οι άντρες είναι κατά 10% ψηλότεροι και 20% βαρύτεροι από τις γυναίκες. Αυτό δείχνει ότι κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης εξέλιξης η πολυγυνία ήταν αρκετά διαδεδομένη μεταξύ των ανθρώπων.

Η πολυγυνία -σε σχέση με τη μονογαμία- δημιουργεί μεγαλύτερες διαφορές στην αναπαραγωγική ικανότητα μεταξύ των αρσενικών παρά μεταξύ των θηλυκών, διότι επιτρέπει σε λίγα αρσενικά να μονοπωλούν όλα τα θηλυκά μιας ομάδας. Μόνο τα μεγάλα και τα ψηλά αρσενικά μπορούν να έχουν ευκαιρίες ζευγαρώματος. Τα θηλυκά προτιμούν τους μεγάλους και ψηλούς άντρες που μπορούν να τους παρέχουν μεγαλύτερη προστασία από τα αρπαχτικά και από άλλα αρσενικά.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Ο ΛΥΚΟΣ ειναι και εδω,
γιατι, οπως αναρωτιεται και ο σοφος ελληνικος λαος

''ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ''?????????

Καλο θα ειναι να ακουσουμε και τις αποψεις των γυναικων του φορουμ
για το θεμα
Jabar
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 31 2008, 02:33 ) *
Ο ΛΥΚΟΣ ειναι και εδω,
γιατι, οπως αναρωτιεται και ο σοφος ελληνικος λαος

''ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ''?????????

Καλο θα ειναι να ακουσουμε και τις αποψεις των γυναικων του φορουμ
για το θεμα

Ελπίζω να μην το δούνε γυναίκες από τη στιγμή που έγραψες εσύ θα μου το καταστρέψεις .ΟΥΣΤ που θα μου κάνεις το τόπικ λυκοπαγίδα. Προσοχή κοκκινοσκουφίτσες
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Jabar @ Apr 1 2008, 12:10 ) *
Ελπίζω να μην το δούνε γυναίκες από τη στιγμή που έγραψες εσύ θα μου το καταστρέψεις .ΟΥΣΤ που θα μου κάνεις το τόπικ λυκοπαγίδα. Προσοχή κοκκινοσκουφίτσες

Εγω φταιω που εδωσα το παρον για να εκπληρωσω
το ονειρο εκατομμυριων γυναικων
Jabar
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 1 2008, 13:37 ) *
Εγω φταιω που εδωσα το παρον για να εκπληρωσω
το ονειρο εκατομμυριων γυναικων

Αναγνωρίζω πάντως φίλε λύκε ότι είσαι αρκετά πρακτικός και έχεις μία γυναίκα για κάθε χρήση.Αλλη για γήπεδο,άλλη επίσημη αγαπημένη ,άλλη για δεξιώσεις.Και ένα κινητό για τη κάθε μία σακ βουαγιάζ χρειάζεσαι.
Jabar
3 Οι περισσότερες γυναίκες ωφελούνται από την πολυγυνία, ενώ οι περισσότεροι άντρες από τη μονογαμία

Οταν σε μια κοινωνία υπάρχει ανισότητα πόρων μεταξύ των αντρών, οι περισσότερες γυναίκες ωφελούνται από την πολυγυνία. Μπορούν να μοιραστούν έναν πλούσιο. Το μισό, το ένα τέταρτο ή ακόμα και το ένα δέκατο ενός πλούσιου άντρα είναι πολύ καλύτερο από έναν φτωχό άντρα. Ομως υπό καθεστώς μονογαμίας μόνο οι πιο επιθυμητές γυναίκες μπορούν να αποκτήσουν έναν πλούσιο άντρα -ενώ στο καθεστώς πολυγυνίας θα πρέπει να τον μοιραστούν με λιγότερο επιθυμητές γυναίκες.

Η κατάσταση είναι ακριβώς αντίστροφη για τους άντρες. Υπό καθεστώς μονογαμίας κάθε άντρας μπορεί να βρει μία γυναίκα. Φυσικά οι λιγότερο επιθυμητοί άντρες θα παντρευτούν λιγότερο επιθυμητές γυναίκες, αλλά αυτό είναι καλύτερο από το να μη ζευγαρώσουν καθόλου.

Οι άντρες στις μονογαμικές κοινωνίες ονειρεύονται να ζουν υπό καθεστώς πολυγυνίας. Αυτό που δεν κατανοούν είναι ότι πολυγυνία σημαίνει ότι οι άντρες που δεν είναι πολύ ελκυστικοί δεν πρόκειται να βρουν γυναίκα.
jois21
...οταν δεν ειναι πλουσιοι.
Jabar
Οι όμορφοι γονείς κάνουν κορίτσια, οι πλούσιοι και ισχυροί αγόρια

Μία από τις πιο γνωστές θεωρίες στην εξελικτική βιολογία είναι των Τρίβερς-Γουίλαρντ: αν οι γονείς έχουν χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να κληροδοτήσουν στα παιδιά τους και αυτά τα χαρακτηριστικά ευνοούν περισσότερο τα αγόρια από ό,τι τα κορίτσια, τότε θα έχουν περισσότερα αγόρια. Αντίθετα αν οι γονείς έχουν χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να κληροδοτήσουν στα παιδιά τους και τα οποία ευνοούν τα κορίτσια, τότε θα έχουν κορίτσια.

Τα χαρακτηριστικά που ευνοούν τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια είναι εκείνα που μεγιστοποιούν τις αναπαραγωγικές πιθανότητές τους. Ομως αυτά είναι διαφορετικά στα δύο φύλα. Στους άντρες εκείνα τα οποία μετράνε είναι ο πλούτος και η κοινωνική θέση, στις γυναίκες, η ομορφιά και η νιότη. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με την υπόθεση των Τρίβερς-Γουίλαρντ, ότι οι πλούσιοι γονείς θα τείνουν να έχουν περισσότερα αγόρια στα οποία μπορούν να κληροδοτήσουν τα πλούτη τους, ενώ οι όμορφοι γονείς θα έχουν περισσότερα κορίτσια.
Jabar
Δηλώσεις 25 γυναικών για το σεξ

1. «Ο όφις ηπάτησέν με και έφαγον». Εύα, Γένεσις 3:13

2. «Το μόνο μέρος που μπορείς πραγματικά να ελέγξεις έναν άντρα είναι το κρεβάτι. Αν παίρναμε αέναα πίπες, θα κυβερνούσαμε τον κόσμο». Samantha, Sex & the City

3. «Φυσικά και το μέγεθος μετράει. Όποιος λέει το αντίθετο είναι ψεύτης και την έχει μικρή. Εγώ ευτυχώς είμαι τυχερή. Δεν γνώρισα ποτέ κανέναν απ’ αυτούς». Πάμελα Άντερσον

4. «Μ’ αρέσουν οι μικρότεροι άντρες, γιατί δεν βρίσκω μεγάλους που να έχουν ενέργεια». Άννα Βίσση

5. «Ο απόλυτος άντρας για μένα είναι αυτός που θα με φροντίζει σαν πατέρας και θα με κάνει να γελάω σαν παιδί». Πάρις Χίλτον

6. «Μου αρέσουν οι άντρες που αρπάζουν τη ζωή. Να θέλει να σε βάλει κάτω και να σε κάνει δική του». Βάνα Μπάρμπα

7. «Εχω ένα πέος μέσα στο μυαλό μου». Μαντόνα

8. «Τα ζώα τα λατρεύω. Και οι άντρες είναι ζώα». Αντζελίνα Τζολί

9. «Ακόμα και στον αυνανισμό θέλω παρέα. Και δεν θεωρώ παρέα ένα δονητή, αλλά το φίλο μου». Μαριάντα Πιερίδη

10. «Αν ήμουν άντρας για μία μέρα, το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να ερωτευτώ μία γυναίκα». Ινα Γιόμποβα

11. «Είμαι πολύ παραδοσιακή. Πού και πού φοράω εσώρουχα». Σάρον Στόουν

12. «Αν θέλεις να ερεθίσεις το αγόρι σου, γδύσου και κράτα ένα ακορντεόν». Σέριλ Κρόου

13. «Αν είναι διεστραμμένη σαν εμένα; Θα σου έπαιρνε πίπα στον κινηματογράφο;». Αλάνις Μόρισετ

14. «Στο κρεβάτι λύνονται οι περισσότερες διαφορές». Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

15. «Ο άντρας μου είναι Γερμανός. Κάθε βράδυ μεταμφιέζομαι σε Πολωνία κι αυτός εισβάλλει μέσα μου». Μπέτι Μίντλερ

16. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως αν δείξουν τον κώλο μου σε ταινία, καλύτερα να είναι σινεμασκόπ». Τζένιφερ Λοπέζ

17. «Θέλω ένα κακό αγόρι για τις εξόδους μου και μία γατούλα για το σπίτι». Κριστίνα Αγκιλέρα

18. «Από μικρή μαθήτρια σχολείου μεταλλάχτηκα σε αισθησιακή πλανεύτρα. Και μου αρέσει. Μου αρέσει πολύ. Είμαι περισσότερο ο εαυτός μου τώρα». Μπρίτνεϊ Σπίαρς

19. «Έχω κάνει τρεις σχέσεις κι ένα one-night stand. Δεν μπορώ τα αρπακολλατζίδικα. Ψοφάω, πάντως, για φλερτ». Μαρία Σολωμού

20. «Θέλεις να μάθεις πώς είναι η γλώσσα μου;». Τζάνετ Τζάκσον

21. «Δεν έκανα σεξ για οκτώ μήνες. Για να είμαι ειλικρινής, τώρα προτιμώ να παίζω μπόουλινγκ». Λιλ Κιμ

22. «Έχω αλλάξει τόσο πολύ, που πλέον χρειάζομαι δύο αγόρια κι ένα κορίτσι». Πινκ

23. «Δεν προσπαθώ να είμαι σεξοβόμβα. Απλά είμαι». Κάιλι Μινόγκ

24. «Eίμαι παρθένα εγώ. Δηλαδή, έχω κάνει τόσο λίγες σχέσεις στη ζωή μου, έχω πάει με λίγους άντρες, δεν τους κεράτωσα ποτέ και τους είχα σαν μωρά». Νένα Χρονοπούλου

25. «Ψήφισα ρεπουμπλικάνους φέτος. Οι δημοκρατικοί μού άφησαν πικρή γεύση στο στόμα». Μόνικα Λουίνσκι

Υπάρχουν μερικά κορυφαία και τελικά άρχίζω να εκτιμώ την Λουίνσκι
odysseas 1998
Οι γυναίκες δεν είναι για λύπηση...Πρέπει να τις μαμάμε σε κάθε ευκαιρία!
Jabar
Ζώδια και Απιστία


Τα αστέρια «μιλούν» και μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους σχετικά με την

πίστη και την απιστία των ζωδίων.



Άνδρας Κριός

Η απερίσκεπτη στάση του είναι μοναδική. Ορμά με την ψυχή του σε κάθε

ερωτική περιπέτεια σαν να είναι μοναδική. Δίνει μεγάλη σημασία στο

ρομαντισμό μέσα στη σχέση του και, όταν δεν υπάρχει, του είναι αρκετά

εύκολο να ρίξει τα μάτια του αλλού.


Γυναίκα Κριός

Είναι δεκτική και χαδιάρα και διαισθητική. Όσο νιώθει την αγάπη σας,

μπορείτε να είστε σίγουροι για την αφοσίωση της. Πα να μην τη χάσετε θα

πρέπει να φροντίσετε να παραμένουν ζωντανά στη σχέση σας το πάθος και ο

ρομαντισμός.


Άνδρας Ταύρος

Θα κάνει τα πάντα για την αγαπημένη του, όσο εκείνη αναγνωρίζει την

αυθεντία του. Βασικά, είναι πιστός και αγαπά τη σύντροφο του μέσα από την

καρδιά του. Θα κάνει τη «στραβοτιμονιά» μόνο όταν νιώσει πως δεν τον

θαυμάζετε πια.


Γυναίκα Ταύρος

Πρόκειται για ένα αισθησιακό πλάσμα, που εκφράζει ελεύθερα τον ερωτισμό

του. Ένα ζώδιο αρκετά πιστό και

συνεπές. Η Ταυρίνα θα απατήσει το σύντροφο της μόνο όταν δεν θα μπορεί πια

να είναι υπερήφανη για εκείνον, όταν δηλαδή ξεπέσει στα μάτια της.


Άνδρας Δίδυμοι

Απρόβλεπτος και ανήσυχος ο άνδρας αυτός μπορεί να βρει «διαφορετικούς

τρόπους να πει «Σ? αγαπώ» όσο αυτός. Ωστόσο, δεν μπορεί να είστε σίγουρη αν

αύριο θα ισχύουν ακόμη όσα σας είπε σήμερα. Δεν μένει στο «χθες» και δεν

τον ενδιαφέρει το «αύριο». Ζει απόλυτα το «τώρα».


Γυναίκα Δίδυμοι

Εδώ έχετε να κάνετε με μια γυναίκα που μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές

σας επιθυμίες. Θα σας είναι πιστή όταν εσείς το θέλετε και της το δείχνετε.

Θέλει να είναι ανεξάρτητη και αναζητά σοβαρή σχέση με εκείνο τον άνδρα που

θα μπορεί να δεχθεί την ανάγκη της αυτή.


Άνδρας Καρκίνος

Αυτός ο κύριος είναι ονειροπόλος αλλά συγχρόνως και πρακτικός. Αγαπά το

φλερτ, αλλά πρέπει να ξέρετε πως κρύβει τρυφερή καρδιά που εύκολα μπορεί να

πληγωθεί. Αν δεν τον πληγώσετε, δεν έχετε φόβο να σας απατήσει.


Γυναίκα Καρκίνος

Ευαίσθητα πλασματάκια. Πληγώνονται εύκολα και κλαινε ακόμη ευκολότερα. Αν

μια τέτοια γυναίκα είναι σίγουρη για την αγάπη σας, θα σας είναι πιστή για

μια ζωή. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν διστάζει να καταστήσει σαφές ότι έχει

δυσαρεστηθεί και «παγώνει».


Άνδρας Λέων

Ζηλιάρης και κτητικός στις σχέσεις του ο Λέων. Περιποιητικός και δοτικός,

αγαπά αληθινά και δεν απατά εύκολα τη σύντροφο του.


Γυναίκα Λέων

Όμορφη, έξυπνη και γεμάτη ζωντάνια. Εμπνέει έναν απαράμιλλο ερωτισμό. Της

αρέσει να νιώθει επιθυμητή. Επιτρέπει στον εαυτό της μικρά και αθώα φλερτ.

Αν προχωρήσει σε απιστία εξαρτάται πολύ από το σύντροφο της. Πιστεύει πολύ

στο «οφθαλμόν αντί οφθαλμού».


Άνδρας Παρθένος

Οι άνδρες αυτοί αγαπούν τις βαθιές και ειλικρινείς σχέσεις, αυτές που τους

εμπνέουν απόλυτη εμπιστοσύνη και σταθερότητα. Αποζητούν μια καλή σύζυγο και

όχι μια πρόσκαιρη ερωμένη. Όταν λοιπόν βρουν αυτό που ψάχνουν, δύσκολα

ρισκάρουν να το χάσουν.


Γυναίκα Παρθένος

Ντροπαλή, γήινη και συγκρατημένη. Κάνει τα πάντα για να κρατήσει κοντά της

το μεγάλο έρωτα. Ο μόνος λόγος για να πέσει σε ξένη αγκαλιά είναι να μην

την ικανοποιεί πλέον η σχέση της, ώστε να πιστέψει πως στο τρίτο πρόσωπο θα

βρει την αληθινή αγάπη που τόσο αποζητεί.


Άνδρας Ζυγός

Μπερδεύει συχνά τη φιλία με τον έρωτα. Αγαπά τις περιπέτειες. Κατέχει πολύ

καλά την τέχνη της απιστίας και δύσκολα μια γυναίκα μπορεί να του

αντισταθεί.


Γυναίκα Ζυγός

Η Ζυγίνα έχει ανάγκη την αναγνώριση. Αγαπά τη συντροφικότητα και κάνει τα

πάντα για την αρμονία στη σχέση. Βλέπει τον άνδρα ως βασικό στήριγμα της

και δεν ρισκάρει να τον χάσει, εκτός αν βρει άλλο έρεισμα, πιο δυνατό και

αξιόπιστο.


Άνδρας Σκορπιός

Ένας γνήσιος Σκορπιός έχει μεγάλη ζήτηση στις γυναίκες. Άνδρας αινιγματικός

και αδιαμφισβήτητα σεξουαλικός, γίνεται στόχος των απανταχού θηλυκών,

Ωστόσο, εκείνος δεν έχει μάτια παρά μόνο για το ταίρι του. Θα σας είναι για

πάντα πιστός.


Γυναίκα Σκορπιός

Είναι ιδανική στο ρόλο της μητέρας και της συζύγου. Διαθέτει έκτη αίσθηση

που τη βοηθά να αναγνωρίσει με την πρώτη ματιά το μέλλοντα σύντροφο της.

Μια Σκορπίνα ως σύντροφος δεν θα σας κάνει ποτέ να αμφιβάλετε για την

αφοσίωση της.


Άνδρας Τοξότης

Του αρέσει πολύ να φλερτάρει. Αγαπά το ταίρι του, αλλά με ειλικρίνεια

δηλώνει πως δεν αντέχει την καταπίεση. Χρειάζεται χώρο για να αναπνέει αλλά

και για το «αθώο» του φλερτ, που χρησιμοποιεί σαν τονωτική ένεση. Αν δεν

τον πιέζετε και δεν του κάνετε πολλές ερωτήσεις, δεν θα υπάρξει θέμα

απιστίας.


Γυναίκα Τοξότης

Αν η σύντροφος σας είναι Τοξότης, μην τολμήσετε ποτέ να απαιτήσετε κάτι από

εκείνη. Θα πρέπει να της το ζητήσετε πολύ ευγενικά. Της αρέσει να την

προστατεύουν αλλά όχι να την ορίζουν. Αν είστε ευγενικός και τρυφερός μαζί

της, θα σας ανταμείψει με την πίστη της.


Άνδρας Αιγόκερως

Είναι καταπληκτικός οικογενειάρχης. Απόλυτα πιστός, αρκεί να του δίνετε την

αναγνώριση σχετικά με την αξία του, που τόσο έχει ανάγκη. Πείτε του πόσο

όμορφος κι έξυπνος είναι και μη φοβάστε τίποτε.


Γυναίκα Αιγόκερως

Απόλυτα πειθαρχημένη και άριστα οργανωμένη, ελέγχει άρτια σώμα και μυαλό.

Βασική προτεραιότητα της είναι το επάγγελμα και μετά έρχεται η αγάπη, οπότε

και δεν υπάρχει φόβος να σας απατήσει.


Άνδρας Υδροχόος

Έχει πολλά ενδιαφέροντα και χρειάζεται μια σύντροφο με την οποία να μπορεί

να συζητά όλα τα θέματα που τον ενδιαφέρουν. Είναι άτομο πιστό. Το σεξ τού

είναι σημαντικό αλλά όχι περισσότερο από το φαγητό ή την εφημερίδα του. Δεν

θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη του αγάπη.


Γυναίκα Υδροχόος

Αν η σύντροφος σας είναι Υδροχόος, πρέπει να θυμάστε πως δεν είναι

ιδιοκτησία σας, ότι δεν σας ανήκει! Η γυναίκα αυτή έχει ανάγκη να νιώθει

ελεύθερη. Μην προσπαθήσετε να την κρατήσετε «δεμένη» στο σπίτι, γιατί τότε

ή θα αποδράσει, αφήνοντας σας μόνους, ή θα πάθει κατάθλιψη. Το κακό είναι

πως αποζητά την ελευθερία και στο σεξ, γεγονός για το οποίο καλό θα είναι

να επαγρυπνείτε...


Άνδρας Ιχθύες

Είναι οι καλύτεροι ακροατές. Θα σκύψουν σε όποιο πρόβλημα σας και θα σας

βοηθήσουν να το ξεπεράσετε. Έχουν ανάγκη την ηρεμία και αποζητούν συχνά

λίγη μοναξιά. Χρειάζονται λεπτό χειρισμό. Μην κολλάτε πάνω στον δικό σας

σαν βδέλλα και θα σας είναι για πάντα πιστός!


Γυναίκα Ιχθύες

Γοητευτική, συγκρατημένη, όμορφη. Δεν θέλει τον άνδρα στη σκιά της.

Θαυμάζει το σύντροφο της και τον κοιτά στα μάτια. Λαχταρά την προστασία

του. Σε άλλη περίπτωση, δεν θα δυσκολευτεί να τον απατήσει.
apkat
QUOTE(odysseas 1998 @ Apr 9 2008, 05:14 ) *
Οι γυναίκες δεν είναι για λύπηση...Πρέπει να τις μαμάμε σε κάθε ευκαιρία!




Mεγαλο ποστ..Σπανια βλεπεις κατι τοσο εμπνευσμενο..

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
rchos
QUOTE
Οι γυναίκες δεν είναι για λύπηση...Πρέπει να τις μαμάμε σε κάθε ευκαιρία!



καποιος πλησιαζει την σοφια! tongue.gif
Pierce
ποια σοφια; την καρβρελα για να την μαμησει;
rchos
QUOTE
ποια σοφια; την καρβρελα για να την μαμησει;


μπα ετσι οπως το κοβω την βοσσου και αν...!
suspect
λυχνιας σβησθεισης, πασα γυνη ομοια....
Jabar
QUOTE(suspect @ Apr 10 2008, 02:44 ) *
λυχνιας σβησθεισης, πασα γυνη ομοια....

Τελικά είχα δίκιο για το ψηλό πνευματικό επίπεδο του φόρουμ.Δεν φτάνει κανείς να είναι σαβουρομάμης
πρέπει να έχει και το θεωρητικό επίπεδο να το υποστηρίξει. 41.gif biggrin.gif
Xaroumenos loukoumas
Πράγματι μεγάλα ποστ σε αυτό το τοπικ! 77.gif
Jabar
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Apr 10 2008, 12:05 ) *
Πράγματι μεγάλα ποστ σε αυτό το τοπικ! 77.gif

Σε μέγεθος τα δικά μου σκίζουν όντως μεγάλα. biggrin.gif
Η ζωή είναι δύσκολη για τους απλά σοφούς εύκολη για μας τους ΠΑΝΣΟΦΟΥΣ.

Π αγκόσμιος
Α ληθινός
Ν αός
Σ πορέων
Ο ρθοδόξων
Φ ωτεινών
Ο ρμηνευτών
Σ οφίας

Εσείς οι ημιμαθείς σοφοί ελάτε κοντά μου για το επόμενο επίπεδο
Jabar
Ας δούμε και την άλλη πλευρά
01. Πως μπορείς να κάνεις έναν άντρα να πάρει τα χέρια του από πάνω σου;
Παντρέψου τον
02. Πως θα κάνεις τον άντρα σου να αγαπά μόνο εσένα και καμιά άλλη;
Γίνε η γραμματέας του
04. Πως καταλαβαίνεις οτι ένας άντρας ετοιμάζεται να πει κάτι έξυπνο;
Αρχίζει με την φράση " Η γυναίκα μου είπε....."
05. Οι γυναίκες ενθουσιάζονται με μια καλή αγορά από ένα κατάστημα.
Οι άντρες ενθουσιάζονται με το να βρουν πάρκινγκ εκεί κοντά.
06. Γυναίκες και άντρες γεννήθηκαν ίσοι.
Οι γυναίκες όμως εξακολουθούν να εξελίσσονται.
07. Οι άντρες είναι υπέρ των προγαμιαίων σχέσεων.
Μέχρι να αποκτήσουν κόρη.
09. Πως θα πνίξεις έναν άντρα;
Κόλλησε ένα πορνοπεριοδικό στον πάτο της πισίνας
10. Αν είσαι ερωτευμένη με το χαμόγελό του.
Μην κάνεις το λάθος και τον παντρευτείς ολόκληρο.
12. Τι κάνεις όταν η καλύτερή σου φίλη το σκάει με τον άντρα σου;
Στέλνεις ευχαριστήρια κάρτα
13. Πως ξέρουμε ότι οι άντρες ανακάλυψαν τους χάρτες;
Ποιός άλλος θα έλεγε πως 1cm = 1m
14. Γιατί ο δονητής είναι καλύτερος από τον άντρα;
Γιατί δεν πάει με άλλη γυναίκα κι ούτε γυρνά μεθυσμένος
18. Πως ένας άντρας διατηρεί την υγεία του;
Με το να αγοράζει γούνες και διαμάντια
21. Τι είναι ένας εργένης;
Ένας άντρας που έχασε την ευκαιρία να κάνει δυστυχισμένη μια γυναίκα
22. Αν σε ρωτήσει αν είναι αυτός ο πρώτος σου έρωτας.
Πες πολύ πιθανόν, μου φαίνεσαι πολύ γνωστός
23. Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο;
Κάποιος πρέπει να καθαρίσει όταν φύγουν οι άντρες
24. Το πρόβλημα με τις γυναίκες είναι ότι ενθουσιάζονται με το τίποτα.
Και μετά το παντρεύονται
26. Γιατί οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές;
Τους αρέσει η κουλτουριάρικη παρέα.
29. Γιατί τα ανέκδοτα για τις ξανθιές είναι τόσο μικρά;
Για να μπορούν να τα θυμούνται οι άντρες.
32. Πόσοι άντρες χρειάζονται για να αλλάξουν ένα χαρτί υγείας;
Ποιός ξέρει! Μήπως συνέβη και ποτέ;
33. Οι άντρες είναι σαν τις διαφημίσεις.
Δεν πιστεύεις λέξη απ` όσα λένε.
34. Γιατί οι άντρες δεν παθαίνουν την νόσο των τρελών αγελάδων ;
Γιατί είναι όλοι τους γουρούνια.
36. Ποιός είναι ο καλός σύζυγος;
Αυτός που έχει κλειστό το στόμα κι ανοιχτό το πορτοφόλι.
38. Πώς θα καταλάβεις ότι ένας άντρας είχε οργασμό;
Θα πέσει πάνω σου και θα αρχίσει να ροχαλίζει.
39. Πως θα σταματήσεις έναν άντρα που καυχιέται για το μέγεθος του;
Απλά θα τον ρωτήσεις "Είναι μέσα τώρα;"
41. Γιατί οι άντρες τελειώνουν τόσο γρήγορα;
Για να τρέξουν να το πουν στο φίλο τους.
44. Τι κοινό έχει μια γυναίκα μ` ένα προφυλακτικό;
Και τα δυο περνούν τον περισσότερο χρόνο στο πορτοφόλι
47. Γιατί στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθη και μικρό κόλπο;
Γιατί οι περισσότεροι έχουν μεγάλο στόμα και μικρό πουλί.
48. Επιτυχημένος άντρας είναι αυτός που βγάζει περισσότερα απ όσα ξοδεύει μια γυναίκα.
Επιτυχημένη γυναίκα είναι αυτή που βρίσκει τέτοιον άντρα.
nikolas12
QUOTE(Jabar @ Apr 12 2008, 11:06 ) *
Ας δούμε και την άλλη πλευρά
01. Πως μπορείς να κάνεις έναν άντρα να πάρει τα χέρια του από πάνω σου;
Παντρέψου τον
02. Πως θα κάνεις τον άντρα σου να αγαπά μόνο εσένα και καμιά άλλη;
Γίνε η γραμματέας του
04. Πως καταλαβαίνεις οτι ένας άντρας ετοιμάζεται να πει κάτι έξυπνο;
Αρχίζει με την φράση " Η γυναίκα μου είπε....."
05. Οι γυναίκες ενθουσιάζονται με μια καλή αγορά από ένα κατάστημα.
Οι άντρες ενθουσιάζονται με το να βρουν πάρκινγκ εκεί κοντά.
06. Γυναίκες και άντρες γεννήθηκαν ίσοι.
Οι γυναίκες όμως εξακολουθούν να εξελίσσονται.
07. Οι άντρες είναι υπέρ των προγαμιαίων σχέσεων.
Μέχρι να αποκτήσουν κόρη.
09. Πως θα πνίξεις έναν άντρα;
Κόλλησε ένα πορνοπεριοδικό στον πάτο της πισίνας
10. Αν είσαι ερωτευμένη με το χαμόγελό του.
Μην κάνεις το λάθος και τον παντρευτείς ολόκληρο.
12. Τι κάνεις όταν η καλύτερή σου φίλη το σκάει με τον άντρα σου;
Στέλνεις ευχαριστήρια κάρτα
13. Πως ξέρουμε ότι οι άντρες ανακάλυψαν τους χάρτες;
Ποιός άλλος θα έλεγε πως 1cm = 1m
14. Γιατί ο δονητής είναι καλύτερος από τον άντρα;
Γιατί δεν πάει με άλλη γυναίκα κι ούτε γυρνά μεθυσμένος
18. Πως ένας άντρας διατηρεί την υγεία του;
Με το να αγοράζει γούνες και διαμάντια
21. Τι είναι ένας εργένης;
Ένας άντρας που έχασε την ευκαιρία να κάνει δυστυχισμένη μια γυναίκα
22. Αν σε ρωτήσει αν είναι αυτός ο πρώτος σου έρωτας.
Πες πολύ πιθανόν, μου φαίνεσαι πολύ γνωστός
23. Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο;
Κάποιος πρέπει να καθαρίσει όταν φύγουν οι άντρες
24. Το πρόβλημα με τις γυναίκες είναι ότι ενθουσιάζονται με το τίποτα.
Και μετά το παντρεύονται
26. Γιατί οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές;
Τους αρέσει η κουλτουριάρικη παρέα.
29. Γιατί τα ανέκδοτα για τις ξανθιές είναι τόσο μικρά;
Για να μπορούν να τα θυμούνται οι άντρες.
32. Πόσοι άντρες χρειάζονται για να αλλάξουν ένα χαρτί υγείας;
Ποιός ξέρει! Μήπως συνέβη και ποτέ;
33. Οι άντρες είναι σαν τις διαφημίσεις.
Δεν πιστεύεις λέξη απ` όσα λένε.
34. Γιατί οι άντρες δεν παθαίνουν την νόσο των τρελών αγελάδων ;
Γιατί είναι όλοι τους γουρούνια.
36. Ποιός είναι ο καλός σύζυγος;
Αυτός που έχει κλειστό το στόμα κι ανοιχτό το πορτοφόλι.
38. Πώς θα καταλάβεις ότι ένας άντρας είχε οργασμό;
Θα πέσει πάνω σου και θα αρχίσει να ροχαλίζει.
39. Πως θα σταματήσεις έναν άντρα που καυχιέται για το μέγεθος του;
Απλά θα τον ρωτήσεις "Είναι μέσα τώρα;"
41. Γιατί οι άντρες τελειώνουν τόσο γρήγορα;
Για να τρέξουν να το πουν στο φίλο τους.
44. Τι κοινό έχει μια γυναίκα μ` ένα προφυλακτικό;
Και τα δυο περνούν τον περισσότερο χρόνο στο πορτοφόλι
47. Γιατί στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθη και μικρό κόλπο;
Γιατί οι περισσότεροι έχουν μεγάλο στόμα και μικρό πουλί.
48. Επιτυχημένος άντρας είναι αυτός που βγάζει περισσότερα απ όσα ξοδεύει μια γυναίκα.
Επιτυχημένη γυναίκα είναι αυτή που βρίσκει τέτοιον άντρα.


Καλε που τα βρηκες και γελαω μια ωρα!!!!Ειδικα αυτο με τον πνιγμο ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!
Jabar
Αφου το ντόπινγκ είναι επίκαιρο θέμα ας μιλήσουμε για ορμόνες.
- Διπλανόλη

Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται σε όλους τους άντρες και πιο πολύ σε αυτούς με μόνιμη σχέση. Έχει ως αποτέλεσμα να γουστάρει περισσότερο κάποια άλλη γυναίκα από αυτή που έχει, όπως εκείνη στο διπλανό γραφείο, στο διπλανό διαμέρισμα, στην διπλανή ομπρέλα της παραλίας, στο διπλανό αμάξι στο δρόμο, την κολλητή της φίλης του ή την αδελφή της κλπ. Αυτό συμβαίνει ακόμη και αν η δική του είναι αντικειμενικά πιο ωραία από τις άλλες. Δεν υπάρχει τρόπος καταστολής αυτής της ορμόνης.

- Μο*νοδουλίνη

Πρόκειται για ορμόνη που υπάρχει σε πολλούς άντρες και επιφέρει την πλήρη και άνευ όρων υποδούλωσή του σε κάποια γυναίκα. Η δράση της είναι ύπουλη γιατί ποτέ ο ασθενής δεν έχει επίγνωση της καταστάσεώς του - αντίθετα πιστεύει ότι η ελέγχει πλήρως τη γυναίκα. Τυπικές ενδείξεις είναι η απομάκρυνση από παλιούς φίλους, η αποχή από αγαπημένες συνήθειες και δραστηριότητες, καθώς και άλλες πιο περίπλοκες. Η ύπαρξη της μο*νοδουλίνης μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο με την βοήθεια τρίτων, κυρίως φίλων αλλά σπάνια αντιμετωπίζεται.
odysseas 1998
ΠΥΡ ΓΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ...
Jabar
Απάντηση γυναικών σε καμάκια
(Α=Ανδρας Γ=Γυναίκα)

A : E χουμε συναντηθεί κάπου εμείς;
Γ: Ναι, γι αυτό δεν πηγαίνω πια εκεί.

Α: Λοιπόν, θέλεις να έλθεις στο σπίτι μου;
Γ: Μμμμ, δεν ξέρω. Χωράνε δύο άνθρωποι κάτω από την ίδια πέτρα;

Α: Ελα τώρα, αφού για τον ίδιο λόγο ήρθαμε σε αυτό το μπαρ σήμερα.
Γ: Σωστά, ας βρούμε λοιπόν καμμιά γκόμενα.

Α: Ειμαι εδώ για να ικανοποιήσω όλες σου τις ερωτικές φαντασιώσεις.
Γ: Μη μου πεις... Εχεις έναν γάιδαρο και έναν σωματώδη Δανό;

Α: Αν σε δω ποτέ γυμνή, θα πεθάνω ευτυχισμένος.
Γ: Αν σε δω ποτέ εγώ γυμνό, θα πεθάνω απο τα γέλια.

Α: Το σώμα σου είναι σαν ιερός ναός για μένα.
Γ: Λυπάμαι, δεν έχει λειτουργία σήμερα.

Α: Θα μπορούσα να σου δώσω τα πάντα.
Γ: Ωραία, ας ξεκινήσουμε απο τον τραπεζικό σου λογαριασμό
penetration
QUOTE(Jabar @ Apr 13 2008, 12:19 ) *
Αφου το ντόπινγκ είναι επίκαιρο θέμα ας μιλήσουμε για ορμόνες.
- Διπλανόλη

Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται σε όλους τους άντρες και πιο πολύ σε αυτούς με μόνιμη σχέση. Έχει ως αποτέλεσμα να γουστάρει περισσότερο κάποια άλλη γυναίκα από αυτή που έχει, όπως εκείνη στο διπλανό γραφείο, στο διπλανό διαμέρισμα, στην διπλανή ομπρέλα της παραλίας, στο διπλανό αμάξι στο δρόμο, την κολλητή της φίλης του ή την αδελφή της κλπ. Αυτό συμβαίνει ακόμη και αν η δική του είναι αντικειμενικά πιο ωραία από τις άλλες. Δεν υπάρχει τρόπος καταστολής αυτής της ορμόνης.

- Μο*νοδουλίνη

Πρόκειται για ορμόνη που υπάρχει σε πολλούς άντρες και επιφέρει την πλήρη και άνευ όρων υποδούλωσή του σε κάποια γυναίκα. Η δράση της είναι ύπουλη γιατί ποτέ ο ασθενής δεν έχει επίγνωση της καταστάσεώς του - αντίθετα πιστεύει ότι η ελέγχει πλήρως τη γυναίκα. Τυπικές ενδείξεις είναι η απομάκρυνση από παλιούς φίλους, η αποχή από αγαπημένες συνήθειες και δραστηριότητες, καθώς και άλλες πιο περίπλοκες. Η ύπαρξη της μο*νοδουλίνης μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο με την βοήθεια τρίτων, κυρίως φίλων αλλά σπάνια αντιμετωπίζεται.

πάσχω από ελλειψη και εξαρτηση στην ουσια ΓΥΡΟΥΛΙΝΗ, αλλά ο γιατρος μου λεει πως αυτή η ουσια κανει κακο στη σεξουαλικη αποδοση.
Σε παρακαλω JABAR δώσε μου παραπανω πληροφοριες για τη γυρουλινη και αν μπορω να συνδυασω και σεξουαλικη αποδοση.
Jabar
Προφανώς φίλε Διείσδυση η περίπτωσή σου εμπίπτει στις παρακάτω ορμόνες.

- Βοδινόλη

Τυπική αντρική ορμόνη. Εκκρίνεται μονίμως και έχει ως αποτέλεσμα ο άντρας να τρώει σαν βόδι ανεξάρτητα αν βρίσκεται σπίτι του, σε ταβέρνα ή στο Vardis και με γυναικεία συντροφιά. Παρότι τα βόδια είναι χορτοφάγα, η βοδινόλη ανοίγει την όρεξη για κάθε είδους ψητά, για ψαρομεζέδες, για σάλτσες και λαδομπούκια. Δεν έχει επιπτώσεις στις πράσινες σαλάτες και στα ραδίκια.

- Μπεκρουλίνη (ή κουνουπιδόλη ή χωματόλη ή αυγουλίνη ή λιωματίνη ή κοκκαλίνη)

Ορμόνη που εκκρίνεται οποαδήποτε ώρα του 24ώρου, αρκεί να υπάρχει η σωστή παρέα. Δημιουργεί τάση προς το μπεκρούλιασμα και συνήθως ακολουθεί χρονικά την βοδινόλη. Συχνές επιπτώσεις είναι ο ύπνος με ρούχα, παπούτσια και ανοιχτά τα φώτα, σπάσιμο καθρέφτη με το κεφάλι κλπ. Αν συνδυαστεί με ατυχία, μπορεί να οδηγήσει σε ξύπνημα δίπλα σε γκόμενα-κουασιμόδο. Η ακατάσχετη έκκριση της μπεκρουλίνης οδηγεί τον άντρα σε σίγουρη καραγκιοζοποίηση.

- Ποδοσφαιρίνη

Πανίσχυρη αντρική ορμόνη. Εκκρίνεται τα βράδια του Champions League, Mundial καθώς και τις Κυριακές. Συνηθισμένο αποτέλεσμα είναι η απώλεια συνείδησης και η πλήρης αδιαφορία για οτιδήποτε συμβαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου. Συνοδεύεται από εκφράσεις όπως "γκ.... οοόχι ρε πο*στη", "πουτ*να μπάλα", "πουλημένο κοράκι", "πάρτε το γκολάκι και μόκο", "γαμώ τον άξονα της Γης" κ.ά. Στις γυναίκες προκαλεί αντίστοιχη αύξηση της μουρμουρόνης
Jabar
Ετσι σκέπτονται δημοσιεύω και λεξικό

Sex με τον πρώην μου
Πριν από 6 περίπου μήνες χώρισα από μία σχέση 3μιση χρόνων. Δεν τσακωθήκαμε, η κατάσταση ήταν λίγο μπάχαλο καθώς εκείνος πήγε για σπουδές σε άλλη πόλη και περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα μακριά ο ένας από τον άλλο. Ο ίδιος μου ζήτησε να μείνουμε φίλοι και από τότε μιλούσαμε κάποιες φορές στο τηλέφωνο. Πριν από μία βδομάδα μου ζήτησε να βρεθούμε και δεν αντιστάθηκα να κάνω sex μαζί του μέσα στο αυτοκίνητο του. Τώρα αναρωτιέμαι αν τα έχουμε ξαναβρεί. Δεν ξέρω πώς να του το πω. Και εγώ δεν είμαι σίγουρη για τα αισθήματα μου. Τι να κάνω;
Άρτεμις, Χανιά
Αγαπητή Άρτεμις:
Το sex με έναν πρώην μπορεί να είναι πολλά πράγματα: άγριο, διεγερτικό, ρομαντικό, νοσταλγικό, άνετο. Ωστόσο, το sex με έναν πρώην συνήθως είναι λανθασμένη κίνηση. Αντί να σας λύνει προβλήματα σας δημιουργεί. Για παράδειγμα, η ίδια παραδέχεσαι ότι δεν ξέρεις πώς να χειριστείς τώρα την κατάσταση. Ως απλή συμβουλή για το μέλλον καλό είναι αν θέλεις να ξαναδείς ένα πρώην να αποφεύγεις σε κάθε περίπτωση το sex μέχρι να είσαι σίγουρη ότι έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Όσον αφορά την περίπτωση σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί του και να του επισημάνεις ότι ήταν μία ενέργεια της στιγμής και δεν πρόκειται να επαναληφτεί(φυσικά πρέπει να το εννοείς!). Εκείνος, θα πρέπει να αποφασίσει αν σε θέλει πίσω για σχέση ή αν πρέπει να σε αφήσει.
Αν πει το «Ναι» για να συνεχίσετε μην του το δίνεις έτοιμο στο πιάτο. Άσε τον ίδιο να ξαναπροσπαθήσει για τη σχέση και όταν πια έχεις βεβαιωθεί μπορείς να κάνεις μία νέα αρχή
Jabar
Φίλε penetration ανακάλυψε ξανά τον έρωτα αυτή είναι η συμβουλή μου.Για να σε βοηθήσω γιατί από τα βαθειά γεράματα έχεις ξεχάσει πως σου δίνω παρακτικές συμβουλές.Βρες μια μικρούλα να ξυπνήσει τη χαρά της ζωής μέσα σου.Αφησε πάνω στο γραφείο της ένα τριαντάφυλο και ένα ποίημα.Κάθε μέρα θα γράφω ένα ποίημα για σένα για να σε βοηθήσω.
Σε περιμένω
Στα όνειρα μου ένα βράδυ
τον εφιάλτη έδιωξες
και έφερες το χάδι.
Στη σκέψη μου ήσουν έρωτας
και στο μυαλό η τρέλα
άσε τα παράλογα
και στην καρδιά μου έλα.
Σε περιμένει ο κόσμος μου
του παραδείσου η χάρη,
έλα γιατί είμαι μόνος μου
να γίνουμε ζευγάρι
Αφού λοιπόν την βομβαρδίσεις ασε της ένα πλήρες γράμμα.
Jabar
Ερωτικό γράμμα: Όσα πρέπει να ξέρεις

Τι θα μπορούσε να είναι πιο ρομαντικό από το να λάβεις ένα ερωτικό γράμμα; Ένα καλογραμμένο παραδοσιακό ερωτικό γράμμα είναι ένα από τα σύμβολα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά δεν ισχύει μόνο για τον Φεβρουάριο. Ένα ερωτικό γράμμα είναι ένας ωραίος τρόπος να εκφραστείς κάθε μέρα του χρόνου.

Να τονιστεί ότι δεν χρειάζεται να είσαι ο Shakespeare για να τα καταφέρεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να ξέρεις ποια είναι τα αισθήματα σου. Αυτό που κάνει ένα ρομαντικό γράμμα τόσο ρομαντικό είναι το ότι εκφράζεις τα προσωπικά σου συναισθήματα και δείχνει πόσο καλά ξέρεις τον σύντροφο σου..

Μερικά μυστικά είναι τα εξής:

Τα μόνα σύνεργα που χρειάζεσαι για αρχή είναι ένα στυλό και ένα καλό τετράδιο. Φρόντισε το χαρτί να είναι καλής ποιότητας, καθώς ο παραλήπτης πρόκειται να κρατήσει το γράμμα πολύ καιρό, ίσως και για πάντα.
Μπορείς να κάνεις και λίγη ατμόσφαιρα αν θέλεις να έχεις μεγαλύτερη έμπνευση. Λίγη ερωτική μουσική, χαμηλός φωτισμός και μερικά κεριά μπορούν να σου απογειώσουν την έμπνευση.
Πριν αρχίσεις το γράψιμο, σκέψου για λίγο κάποια πράγματα για τον σύντροφο σου. Οι ερωτήσεις που ακολουθούν μπορούν να σε βοηθήσουν.
Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τη σχέση(πάθος, αγάπη, κοινά ενδιαφέροντα);
Τι βλέπεις στον άλλον που δεν βλέπει ο ίδιος;
Ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που έχει κάνει για σένα;
Τι είναι αυτό που κάνει καθημερινά για να εκφράσει το ενδιαφέρον του;
Ποια ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη που σου έχει κάνει;
Τι άλλαξε στη ζωή σου από τη γνωριμία σας;
Πότε ερωτευτήκατε ;
Ποια είναι η αγαπημένη σας κοινή ανάμνηση;
Αρχίζεις το γράμμα με το χαϊδευτικό του συντρόφου σου(π.χ. γλυκό μου φατσουλίνι). Η πρώτη σειρά πρέπει να εντυπωσιάζει και να κάνει τον σύντροφο σου να αιθάνεται μοναδικός(π.χ. κανένα άτομο δεν με έκανε να νιώσω όπως εσύ, πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω τέτοια ευτυχία).
Έπειτα μπορείς να γράφεις περισσότερο συγκεκριμένα. Πες πως αισθάνεσαι χάρη στο σύντροφο σου και ποιοι είναι οι λόγοι που αισθάνεσαι έτσι.
Να χρησιμοποιείς δεύτερο πρόσωπο(συχνή χρήση του ¨εσύ¨) έτσι ώστε το γράμμα να απευθύνεται άμεσα στον σύντροφο σου.
Καθώς γράφεις να λες ακριβώς πως αισθάνεσαι, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα παραδείγματα ώστε να δείχνεις ότι τον προσέχεις. Πχ. Θυμίσου πράγματα που έχει κάνει και δεν τα θυμάται καν, αλλά για σένα σήμαιναν κάτι. Δείξε ότι προσέχεις ακόμα και λεπτομέρειες ή θυμίσου ωραίες εμπειρίες που έχουν περάσει και έχουν ξεχαστεί.
Μην ξεχάσεις το ¨σ΄αγαπώ¨.
Δεν έχει σημασία πόσο εκτενές ή σύντομο είναι το γράμμα, αρκεί να είναι αληθινό.
Δεν υπάρχει κανόνας που λέει ότι πρέπει να καταφύγεις στην ποίηση για το ερωτικό γράμμα, αλλά αν έχεις καλή έμπνευση καλό είναι να βάλεις μερικές ποιητικές γραμμές. Αν δεν μπορείς να εφεύρεις εσύ ένα ποίημα μπορείς να γράψεις το ρεφρέν ενός τραγουδιού, κατά προτίμηση αγαπημένο σας.
Όταν ολοκληρωθεί το γράμμα, διάβασε το με προσοχή και πρόσεξε τα λάθη. Αν χρειάζεται καλό είναι να το ξαναγράψεις. Τα λάθη(ορθογραφικά, συντακτικά ή μουτζούρες) μπορούν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα.
Αν ξέρεις να ζωγραφίζεις καλό είναι να προσθέσεις ένα μικρό σχέδιο. Δεν χρειάζεται να είσαι ζωγράφος. Ακόμα και μία καρδιά με τα αρχικά σας δίνει ένα καλό αποτέλεσμα.
Σφράγισε το γράμμα σε έναν ωραίο φάκελο. Μπορείς να προμηθευτείς κάθε είδους φάκελο από τα βιβλιοπωλεία.
Έκανες όλη τη δουλειά..Τι μένει; Να δώσεις το γράμμα φυσικά. Εδώ αρκεί λίγη έμπνευση. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ωραίο δώρο ή με μία καλή περίσταση(π.χ. επέτειο). Επίσης μπορείς να το στείλεις μέσω ταχυδρομείου(φρόντισε να πληρώσεις λίγο περισσότερο για να το λάβει ο παραλήπτης) ή να το αφήσεις στο μαξιλάρι του συντρόφου σου όταν ξυπνήσει..
Jabar
Κάλεσε τη σε δείπνο
Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Δοκίμασε διάφορους συνδυασμούς, πρόσθεσε λίγο κρασί, δύο κεριά, απαλή μουσική, και φτιάξε μία μοναδική ατμόσφαιρα. Αρκεί λίγη διάθεση.
προτεινόμενο μενού
Υλικά
1 μεγάλο αστακό
2 ξηρά μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4 γαρύφαλλα ολόκληρα
1 κουταλάκι κανέλλα
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 κονσέρβα ντοματάκι
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1 ποτηράκι κρασί
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 πακέτο μακαρόνια
αλάτι και πιπέρι
Παρασκευή
-Βουλώνετε τις τρύπες του αστακού
- Βάζετε το νερό να βράσει
- Ρίχνετε μέσα τον αστακό
- Αφήνετε να βράσει για μισή ώρα
- Τον βάζετε στην άκρη και κρατάτε το νερό
- Βγάζετε το κρέας του αστακού από το κέλυφος και το ψιλοκόβετε
- Σε μια κατσαρόλα βάζετε το λάδι να κάψει
- Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό
- Προσθέτετε τον αστακό και τον γυρίζετε στο λάδι κανά δυο φορές
- Σβήνετε με κρασί
- Ρίχνετε την ντομάτα και τον πελτέ
- Προσθέτετε τα γαρύφαλλα, το πιπέρι και την κανέλλα
- Χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει να μείνει η σάλτσα με το λάδι της
- Στο νερό που έβρασε ο αστακός, αφού το βάλετε να πάρει μία βράση, ρίχνετε τα μακαρόνια
- Βράζετε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου
- Τσιγαρίζετε τα μακαρόνια όταν είναι έτοιμα με λίγο βούτυρο και αλάτι
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα μακαρόνια με τη σάλτσα
- Προσθέτετε και λίγο φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύετε
- 5) Γαλατόπιτα
Υλικά
10 αυγά
7 φλιτζάνια γάλα
2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό
1 βανίλια
1 κουτάκι φύλλο για πίτα
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
Παρασκευή
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 C
- Βάζετε σε μία κατσαρόλα το γάλα με την ζάχαρη να βράσουν
- Χτυπάτε τα αυγά καλά
- Μόλις βράσει το γάλα και Λιώσει η ζάχαρη, ρίχνετε το σιμιγδάλι ανακατεύοντας συνεχώς
- Χαμηλώνετε τη φωτιά
- Προσθέτετε τα αυγά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει
- Ρίχνετε και τη βανίλια και αποσύρετε από την φωτιά
- Λιώνετε το υπόλοιπο βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι
- Στρώνετε σε ένα ταψί τα μισά φύλλα ραντίζοντας ένα ένα με το λιωμένο βούτυρο
- Απλώνετε τη γέμιση
- Στρώνετε τα άλλα μισά φύλλα ραντίζοντας και αυτά ένα ένα με το λιωμένο βούτυρο
- Διπλώνετε τα φύλλα που περισσεύουν μέσα στο ταψί
- Χαράζετε την πίτα με ένα μαχαιράκι στα κομμάτια που θέλετε
- Ραντίζετε με βούτυρο
- Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά περίπου ή μέχρι να ξανθύνει το φύλλο
Jabar
Βγάλτη βόλτα σε ρομαντικό τοπίο ειδικά για σένα με αυτοκίνητο σου προτείνω
2) Τουρκοβούνια

Περιοχή: Σύνορα Γαλατσίου-Αμπελοκήπων-Γκύζη

Νομός: Αττικής

Τι προσφέρεται: Καταπληκτική θέα σε όλη την Αθήνα. Υπάρχουν πολλά μέρη και γωνιές στα Τουρκοβούνια που μπορείτε να ανακαλύψετε με μία μικρή βόλτα. Για καφέ μπορείτε να επισκεφτείτε το Zepellin ή το Αττικό Άλσος, ενώ για πιο ρομαντικές καταστάσεις, μπορείτε να βρείτε μία καλή γωνιά και να το απολαύσετε.

Πως θα βρεθείτε - (Διαδρομή - Προτεινόμενα μεταφορικά μέσα): Μόνο με αυτοκίνητο, μηχανή ή ταξί(σκεφτείτε μόνο την επιστροφή)

Ποια περίοδο και ποιες ώρες της ημέρας: Κυρίως καλοκαιράκι και άνοιξη, και κατά προτίμηση βράδυ για να απολαύσετε την Αθήνα φωτισμένη

Λοιπές πληροφορίες για το σημείο: Υπάρχουν πολλές καλές κρυψώνες για το αυτοκίνητο. Πολύ καλό σημείο και για τα παράνομα ζευγαράκια!
Jabar
Αν παρόλα αυτά δεν καταφέρεις τίποτα έχω ένα φίλο καλό πλαστικό χειρούργο θα σου αλλάξει όλη τη μάπα
τελείως οικονομικά.
morfi
penetration
Click to view attachment
QUOTE(Jabar @ Apr 16 2008, 13:39 ) *
Αν παρόλα αυτά δεν καταφέρεις τίποτα έχω ένα φίλο καλό πλαστικό χειρούργο θα σου αλλάξει όλη τη μάπα
τελείως οικονομικά.


Φιλε τζαμπαρ δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω. σου ειμαι καταυποχρεωμενος.

νομιζω οτι το φορουμ δικαιωματικα πρεπει να σου ανοιξει ενα τοπικ οπου θα δινεις συμβουλες σε ολους τους τις ερωτευμενες απογητευμενοες και γενικα τις σχεσεις τις ερωτικες αισθηματικες.

εγω τι να σου πω. εχω ενθουσιαστει με τις συμβουλες σου για αυτο και θα σου εμπιστευτω κατι.

γουσταρα πολυ μια παικτρια η οποια ενω εδειχνε οτι γουσταρε και κεινη και βγηκαμε πολλες φορες οσο κι αν προσπαθησα no koko... Μεχρι που ειπα το νινι δε γουσταρει αλλα συντομα δεχθηκα απειλητικα τηλεφωνηματα απο τη γκομενα της (παραγοντας στην ομαδα της) η οποια μου ειπε να μη ξαναβγω με το νινι γιατι θα με διαλυσει και να μην κλεινω ξενα σπιτια.

Ρε φιλε αποτραβηχθηκα αλλα ακομη σκεφτομαι το νινι δεν μπορω να το ξεπερασω και το χειροτερο οτι πολλα βραδυα ξυπναω βλεποντας εφιαλτη τη δικια της με ενα χασαπομαχαιρι να με κυνηγαει να μου κοψει....

Σε παρακαλω πες μου τι να κανω πως να το ξεπερασω?
Jabar
Η Δε Λεσβία Να Φοβήται τον Άνδρα
της Νεφέλης Παπαδοπούλου

Άνδρας (Ανήρ): Ο αρσενικός άνθρωπος, σε αντίθεση με τη γυναίκα.

Σύμφωνα με το λεξικό, καθένα από τα δυο φύλα ορίζει τον εαυτό του σε αντίθεση με το άλλο. Τι γίνεται όμως με τις γκέι γυναίκες και τους στρέιτ άνδρες;

Κάθε φορά που γνωρίζω έναν άντρα που ξέρω ή υποψιάζομαι ότι είναι γκέι νιώθω μια έντονη επιθυμία να του αποκαλύψω την ομοφυλοφιλία μου. Είναι όπως όταν βρίσκεσαι σε μια ξένη χώρα κι ακούς κάποιον να μιλάει Ελληνικά. Υπό κανονικές συνθήκες ίσως να μην του έδινες σημασία, όταν όμως νιώθεις μειοψηφία, η κοινή σας καταγωγή κάνει τον άγνωστο αυτό άνθρωπο να μοιάζει συγγενής. Η ομοφυλοφιλία λοιπόν είναι κι αυτή μια πατρίδα. Η γνώση ότι γκέι γυναίκες και άντρες έχουν κοινά προβλήματα τους βάζει στο ίδιο στρατόπεδο και τους κάνει σύμμαχους.

Πέρα όμως από την «αγάπη του ίδιου φύλου», με την έννοια ότι κάποιος ερωτεύεται το ίδιο το φύλο του, υπάρχει και αυτή όταν μια ομάδα ανθρώπων ερωτεύεται το ίδιο φύλο. Εκεί δημιουργείται μια άλλου είδους συμμαχία, όχι τόσο πολιτική όσο προσωπική. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που πολλοί γκέι άντρες έχουν καλές στρέιτ φίλες. Οι γκέι άντρες που γνωρίζω έχουν τουλάχιστον μια στρέιτ κολλητή με την οποία, εκτός από τα κοινά στοιχεία που τους δένουν σαν ανθρώπους, έχουν την επιπλέον ευχαρίστηση να μοιράζονται κι αυτή την τόσο σημαντική πτυχή της ζωής τους. Διότι μια βασική ανάγκη όλων των ανθρώπων είναι να μιλάνε για τη σεξουαλική τους ζωή. Κι αυτό που θέλουμε από τον ακροατή/τρια είναι όχι απλώς να μας ακούσει αλλά να μπορεί να μας νιώσει, να μοιραστεί τον ενθουσιασμό μας και ίσως να μας ζηλέψει λιγουλάκι. Κι αυτό συμβαίνει όταν οι συνομιλητές βλέπουν ερωτικά το ίδιο φύλο, τους άντρες ή τις γυναίκες. Οι άντρες λοιπόν είναι ένα σημαντικό κοινό ενδιαφέρον στρέιτ γυναικών και γκέι αντρών και άρα κάτι που τους φέρνει κοντά. Το αντίστοιχο όμως δεν φαίνεται να συμβαίνει με τους στρέιτ άντρες και τις λεσβίες.

Οι λεσβίες υπήρξαν ανέκαθεν ένα παράδοξο για την πατριαρχική κοινωνία. Η ιδέα ότι μια γυναίκα δεν χρειάζεται άντρα στη ζωή της για πολλούς είναι ασύλληπτη έως και επικίνδυνη. Για πολλούς στρέιτ άντρες η γυναικεία ομοφυλοφιλία είναι μια ακόμη πλευρά της σεξουαλικότητας φτιαγμένη για τη δική τους ευχαρίστηση (βλέπε ταινίες πορνό) και όχι ένας αποδεκτός τρόπος ζωής. Επειδή λοιπόν αρνούνται την ύπαρξή τους, οι στρέιτ άντρες γίνονται, μοιραία, εχθρός των γκέι γυναικών. Κι αφού εκείνοι δεν πιστεύουν στις λεσβίες, και οι λεσβίες με τη σειρά τους δεν πιστεύουν σ’ αυτούς.

Ο μέσος στρέιτ Έλληνας άντρας -όπως τον έχει συνήθως μια λεσβία, αλλά και ένας γκέι άντρας ή μια στρέιτ γυναίκα, στο μυαλό της- είναι ένας Μάτσο-Σεξιστής-Ομοφοβικός: ένας άντρας που με μεγάλη άνεση αποκαλεί όποιον μοιάζει περισσότερο θηλυπρεπής από τον Ράμπο «παλιοπούστη» και όποια μοιάζει περισσότερο αρρενωπή από τη Μέρυλιν Μονρό «παλιολέσβω». Και που, παρότι τον αηδιάζει ένας άντρας που «τον παίρνει», τον κατανοεί, ενώ του είναι αδιανόητο ότι μια γυναίκα μπορεί να κάνει έρωτα μόνο με γυναίκες αφού “χωρίς διείσδυση δεν υπάρχει σεξ”. Αυτό το στερεότυπο είναι, δυστυχώς, πολύ κοινό. Περπατάει δίπλα μας και ξεστομίζει, με σίγουρη και δυνατή φωνή, καταρράκτες ρατσιστικών και φυλετικών αφορισμών σε καφέ, μπαρ, τηλεοπτικές εκπομπές και σίριαλ.

Όταν πια εκδήλωσα εμπράκτως την ομοφυλοφιλία μου σπούδαζα στη Βρετανία. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη με τα πρώτα αυτά λεσβιακά σκιρτήματα που έπρεπε να τα μοιραστώ. Μέσα σ’ ένα χρόνο είχα πει σε πολλές γυναίκες ότι είμαι γκέι, αλλά σε κανέναν άντρα. Σε μια στρέιτ γυναίκα μου ήταν εύκολο να το πω, ενώ απέναντι σε ένα στρέιτ άντρα ένιωθα αβεβαιότητα και ίσως και κάποιο φόβο. Οι άντρες με τους οποίους συγχρωτιζόμουν εκείνη την περίοδο της ζωής μου έμοιαζαν αρκετά με το παραπάνω στερεότυπο. Όταν σπουδάζεις έξω πέφτεις συχνά στην παγίδα του “Έλληνες του εξωτερικού ενωθείτε” κι έτσι καταλήγεις να είσαι στην ίδια παρέα με ανθρώπους που μάλλον θα απέφευγες αν ήσουν στην Ελλάδα. Έτσι όμως μαθαίνεις πολλά. Κι ένα από τα πράγματα που έμαθα είναι ότι αυτού του είδους η αντρική συμπεριφορά είναι συχνά αποτέλεσμα κεκτημένης ταχύτητας. Είναι σαν την οδήγηση. Όπως μάθεις μια διαδρομή, έτσι θα την κάνεις πάντα, χωρίς σκέψη. Από συνήθεια. Επίσης έμαθα πως δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος για το πώς θα αντιδράσει κάποιος και ο μόνος τρόπος για να το μάθεις είναι να τον δοκιμάσεις. Έτσι λοιπόν, το δεύτερο χρόνο αποφάσισα ότι οι στρέιτ άντρες με τους οποίους έκανα παρέα κι ήθελα να γίνουν φίλοι μου, επειδή, πέρα από κάποιες συμπεριφορές τους, τους πήγαινα σαν ανθρώπους, άξιζαν μια ευκαιρία. Καθεμιά από αυτές τις περιπτώσεις άρχιζε με άγχος και τελείωνε με ανακούφιση. Η αντίδρασή τους ήταν του τύπου «Σοβαρά; ΟΚ». Και τότε συνειδητοποίησα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, ανεξαρτήτως προκαταλήψεων, όταν σε γουστάρουν σε δέχονται όπως είσαι. Στην περίπτωση μάλιστα τη δική μου και των στρέιτ φίλων μου, η σχέση όχι μόνο δεν κλονίστηκε αλλά έγινε βαθύτερη.

Στην αρχή υπάρχει συνήθως το στάδιο της αναγνώρισης εδάφους, και από τις δυο πλευρές. Σιγά σιγά όμως, με το σεξ να έχει βγει από τη μέση και με το μεγάλο κοινό της αγάπης προς το ίδιο φύλο, ήρθαμε πιο κοντά. Και η σχέση αυτή που αναπτύσσεται μοιάζει αδελφική. Εκείνοι νιώθουν ότι μπορούν να μου λένε ό,τι θα έλεγαν σ’ έναν άντρα (επειδή είμαι γκέι γυναίκα) αλλά με το συναισθηματισμό που θα έκρυβαν από έναν άντρα (επειδή είμαι γυναίκα) και χωρίς τον κίνδυνο του σεξουαλικού μπερδέματος (επειδή είμαι γκέι γυναίκα). Κι εγώ νιώθω ότι μπορώ, όταν με παρατάει η γκόμενά μου φερ’ ειπείν, να χρησιμοποιώ μη φεμινιστικά ορθές αλλά εξαιρετικά απελευθερωτικές φράσεις όπως «πουτάνες γυναίκες». Από την άλλη όμως όταν τους ξεφεύγουν κακά αστεία και σχόλια για τις γυναίκες ή τους γκέι κι εμένα αφορισμοί για τους άντρες ή τους στρέιτ αναγκαζόμαστε να λογοδοτήσουμε γι’ αυτό, με αποτέλεσμα να συνειδητοποιούμε και οι δυο το πόσο πονάνε τα στερεότυπα και πόσο όλοι, ακόμα και οι πιο άνετοι, έχουμε ποτιστεί σε αυτά.
Jabar
Φίλε penetration ελπίζω να διάβασες προσεκτικά το παραπάνω κείμενο.Για να βρείς το σωστό τρόπο δράσης
πρέπει να κατανοήσεις πως σκέπτεται ο άλλος.Σου προτείνω λοιπόν το κόλπο του Δούρειου ίππου.Θα προσποιηθείς ότι είσαι gay συνάδελφος της προπονήτριας ,διάβασε κανά βιβλίο μπάσκετ να την εντυπωσιάσεις.Αφού αποκτήσετε φιλίες και είσαι κοντά και στη μικρά έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους
και γνωρίζοντας εκ των έσω τη κατάσταση θα μπορέσουμε να δράσουμε. Next please
dizzy_fingers
Και μετά αφού πλέον γίνετε κολλητοί(-ες tongue.gif) και αυτή σε αγαπήσει...."σαν φίλο" δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε σεξ ούτε κι αν κάνεις πλαστική και μοιάσεις στον Μπραντ Πιτ.
Εκτός, βέβαια, αν το πας στα πονηρά και πεις ότι "θέλεις να πειραματιστείς"...εκεί σαν "φίλη" θα το κάνει το ψυχικό η γυναίκα tongue.gif.
Alexmei
QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 17 2008, 12:01 ) *
Και μετά αφού πλέον γίνετε κολλητοί(-ες tongue.gif) και αυτή σε αγαπήσει...."σαν φίλο" δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε σεξ ούτε κι αν κάνεις πλαστική και μοιάσεις στον Μπραντ Πιτ.
Εκτός, βέβαια, αν το πας στα πονηρά και πεις ότι "θέλεις να πειραματιστείς"...εκεί σαν "φίλη" θα το κάνει το ψυχικό η γυναίκα tongue.gif.



είσαι χιδαίος αλλά σε σέβομαι. 24.gif
penetration
Eνταξει παιδια καλυφθηκα πληρως και μαλλον δε τη θελω πια - ειναι πολυ κουραστικα ολα αυτα που διαβασα για να συνεχισω ασε που θυμηθηκα οτι ειμαι και μονογαμικος και παντρεμενος δε βαριεσαι...
rchos
ΟΛΕΣ
Wilkinson
QUOTE(rchos7 @ Apr 17 2008, 19:07 ) *
ΟΛΕΣ

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

SYMFWNW APOLYTA kai ipoklinome stous sofous......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.