Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Εθνική ομάδα ΗΠΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
dizzy_fingers
Σύμφωνα με την sportime:

QUOTE
Την πρόκριση τους στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας θα διεκδικήσουν από τις 24 Αυγούστου στην Δομινικανή Δημοκρατία οι ΗΠΑ με μία ομάδα που θα βασίζεται στα... δικά μας παιδιά και όχι στους κακομαθημένους σταρ του ΝΒΑ.

Ανακοινώθηκε η προεπιλογή 15 παικτών που θα διεκδικήσουν τις 12 θέσεις του ρόστερ και ανάμεσα τους τα γνωστά μας ονόματα είναι πάρα πολλά. Υποψήφιοι για την τελική επιλογή είναι ο "πράσινος" Μάικ Μπατίστ, ο στόχος του Ολυμπιακού Τάιους Εντνι, ο πρώην "κόκκινος" Μάρκι Πέρι, ο παραλίγο ερυθρόλευκος σέντερ, Ερνεστ Μπράουν, και ο πρώην παίκτης της Νήαρ Ηστ, Λιν Γκριρ.

Από την Ευρώπη προέρχονται επίσης ο πρώτος σκόρερ του ισπανικού πρωταθλήματος Τσάρλι Μπελ, ο Τζίμι Χάντερ από την Ριέτι και ο Κρις Λανγκ από την Μάλαγα. Την προεπιλογή συμπληρώνουν οι προερχόμενοι από το ΝΒΑ και την... κορεάτικη λίγκα Τζερόμ Μπίσλι, Κόρσλεϊ Εντουαρντς, Νόελ Φέλιξ, Ααρον Μαγκί, Μέλβιν Σάντερς, Αλεξ Σκέιλς και Ρον Σλέι. 




Μάλιστα!
Τι προσπαθούν να επιτύχουν τώρα εκεί στο αμέρικα?
Αν τα βρουν σκούρα αυτοί οι παίχτες στα προκριματικά (λέμε τώρα..άντε από κανένα πουέρτο ρίκο πάλι), θα εκστρατεύσουν πάλι τους big mathaf@ckaz supa starz, ή θα το κάνουν αυτό αφού προκριθούν στο Μουντομπάσκετ?
Γιατί το να κατεβάσουν τέτοια ομάδα στην Ιαπωνία, χλωμό μου φαίνεται... 39.gif
NBAholic
Με άλλα λόγια, σχεδόν κανείς από αυτούς δεν παίζει στην Αμερική. Δεν ξέρω πόσοι προκρίνονται από πλευράς Αμερικής, αλλά μάλλον θεωρούν την πρόκριση σίγουρη. Προφανώς δε θα 'ναι αυτή η τελική τους ομάδα, παρότι ακόμη κι αυτή θα μπορούσε να χτυπήσει το τοπ-6, αν παίξει συγκροτημένα.
harris
Αυτη ειναι η ομαδα που θα παιξει στους Παναμερικανικους αγωνες.....υπαρχουν σκεψεις εαν πετυχουν, να πανε αυτοι στην Ιαπωνια του χρονου, κατι πολυ πιθανο..

Πιστευω οτι θα δυσκολευτουν με ομαδες σαν την Βραζιλια, την Αργεντινη, το Π. Ρικο, ακομα και τον Καναδα......

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΠΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ blink.gif
dizzy_fingers
Παίζουν με ομάδες της Ν.Αμερικής στα προκριματικά?
Δε νομίζω....
harris
Φυσικά, προκειται για τους ΠΑΝΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Οι 4 πρώτοι μαζι με την Αργεντινη παίρνουν την προκριση για την Ιαπωνια.... wink.gif
dizzy_fingers
Σωστά.
Είχα μείνει στους προκριματικούς του περασμένου καλοκαιριού εγώ...
Air Kef
Σιγά μην περάσουν..Χι,χι..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.