Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - ΑΕΛ 1964 ΓΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/11
ΟΑΚΑ 17:00 Α.Ε.Κ. -Α.Ε.Λ. 1964 Γ.Σ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Χριστοδούλου, Γκόντας, Σταματόπουλος
ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ :Τασούλας

Ζωντανή μετάδοση από το Σπορ+ σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ αλλά και της ΕΡΤ
http://tvradio.ert.gr/details.asp?pid=94872&chid=6
ashton
QUOTE
Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα της προσεχής Κυριακής εναντίον της ΑΕΛ, που θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ, θα διατίθενται την Κυριακή από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 14.00 ως και τις 17.30. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 5 Ευρώ (παιδικό) και καταλήγουν σε 10, 20 & 30 Ευρώ.

Γνωρίζουμε, επίσης, στους αγοραστές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την ΑΕΛ ότι έχουν τη δυνατότητα ν’ ανταλλάξουν το απόκομμα με εισιτήριο του ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού καταβάλλοντας μόνο την μισή τιμή.


KAE AEK

QUOTE
Αξιέπαινη πρωτοβουλία
Του Γιώργου Νικολάου
15/11/2007 (23:51)

Η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να δώσει χαρά σε αθλητές, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν το καλοκαίρι που πέρασε, και δίνεται αυτή η ευκαιρία στο ματς που έρχεται με την ΑΕΛ στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Είχαμε γράψει σχετικά -τις προάλλες- για την πρωτοβουλία της "Ένωσης", η οποία ανέλαβε να καλύψει και το ταξίδι 100 παιδιών από την πυρόπληκτη Ηλεία. Το καινούριο στοιχείο είναι ότι στην αξιέπαινη προσπάθεια συμβάλλει και γνωστή εταιρία αναψυκτικών. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, σε συνεργασία με την αχαϊκή εταιρία αναψυκτικών ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, συναισθανόμενοι το μέγεθος της καταστροφής από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές που έπληξαν πολλές περιοχές της πατρίδας μας, θα μεταφέρουν την προσεχή Κυριακή 100 αθλητές από την Ηλεία και θα τους δώσουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΚ και της ΑΕΛ".

basketblog.gr

QUOTE
Με αισιοδοξία, αλλά και προβλήματα
Με προβλήματα υποδέχεται η ΑΕΚ την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον Βαγγέλη Αγγέλου και τους παίκτες του.

Ο Αλέξης Κυρίτσης δεν μπορεί να μιλήσει καθώς έχει κλείσει η φωνή του από ίωση, ωστόσο, δεν έχει ανεβάσει πυρετό και θα είναι στην αποστολή. Μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής, ο γκαρντ της Ένωσης είπε: «Το ματς είναι κομβικό. Από κάθε άποψη η αναμέτρηση είναι σημαντική. Αφενός διότι χρειαζόμαστε βαθμούς ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και αφετέρου επειδή θα παίξουμε για πρώτη φορά με τους φιλάθλους στο πλευρό μας και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να τους απογοητεύσουμε. Ευελπιστώ ότι η παρουσία τους θα είναι δυναμική. Από την πλευρά μας, τους υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε το 100% των αγωνιστικών μας δυνατοτήτων για να αναστραφεί η εικόνα που έχει δημιουργηθεί στα παιχνίδια».

Τα πιο σοβαρά προβλήματα έχουν να κάνουν με τον Κώστα Χαρίση, ο οποίος υπέστη θλάση στον δικέφαλο. Αν και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ο σέντερ της ΑΕΚ είναι ανέτοιμος. Τέλος, αγώνα δρόμου κάνει ο Δημήτρης Παπανικολάου, που θα είναι επίσης παρών στη δωδεκάδα, αν και δεν θα είναι 100% έτοιμος.


GOAL
ashton
AEK - ΑΕΛ 1964 ΓΣ......... 71-66

Μόλις γύρισα.
Κόσμος πάνω από 2 χιλιάρικα (2300-2400) και με τη γωνία να είναι γεμάτη και να δίνει παλμό.

Η ομάδα θέλει πλέϊ-μέϊκερ (ο Έϊβερι ΔΕΝ είναι και ο Σάσα είναι καλός αλλά για μπακαπ - μιλάμε ο Παπανικολόπουλος θα ήταν βασικούρα με αυτούς που έχουμε... άνετα μας έβαλε 25π..) και ΠΕΝΤΑΡΙ...
Πάρτυ κάνανε οι Λαρισαίοι..
24 επιθετικά ρημπάουντ Shocked
9 ο Τσέρανιτς και 6 ο Κλιμαβίτσιους (που μας έβαλε και 24 πόντους)

Το ματς ήταν ντέρμπυ σε όλη τη διάρκεια...
Πήραμε διαφορά στο 2ο δεκάλεπτο επειδή έπαιζε ο Ταπούτος.
Χάσαμε τη διαφορά στο 4ο γιατί πήγε ο Ταπούτος στον πάγκο.
Καθαρίσαμε το ματς στο τέλος γιατι ξαναμπήκε ο Ταπούτος.

Πολύ καλό ματς ο Συ (13π-11ρ) και ο Κζελλ (22π-5επ.ρ).

Α είχε και υποψία cheerleaders !
ashton
QUOTE
Aγγέλου: "Θα δώσουμε χρόνο σε όλους"

O Βαγγέλης Αγγέλου μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε: "Θα ήθελα να εκφράσω το σεβασμό μου στον Κώστα Πιλαφίδη, γιατί η διαδρομή του ως κόουτς ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Δείγμα η ομάδα της ΑΕΛ που έφτιαξε φέτος. Είναι μία ομάδα που δίκαια έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Για εμάς δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο ματς. Ηταν όμως δύσκολο για την ψυχολογία μας. Η ΑΕΛ ήρθε με 59% στα δίποντα και 37% στα τρίποντα. Δείγμα πόσο καλή ομάδα είναι, αποτελεί το γεγονός ότι τα άστοχα σουτ τα διόρθωνε με τα επιθετικά ριμπάουντ. Δεν θα γίνουν σύντομα αλλαγές και στα παιχνίδια της Ευρώπης θα δώσουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά για να μάθουμε καλύτερα το υλικό".

Από την πλευρά των παικτών ο Χρήστος Ταπούτος σχολίασε: "Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί βοήθησε σημαντικά να φτάσουμε σε μία κομβικής σημασίας νίκη. Ηταν ένα ματς θέλησης και ενέργειας που βγάλαμε στο γήπεδο. Από το πρώτο δευτερόλεπτο δείξαμε ότι θέλουμε τη νίκη περισσότερο".

Πιλαφίδης: "Προσπαθήσαμε σκληρά"

Στην αντίπερα όχθη ο Κώστας Πιλαφίδης ανέφερε: "Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Αγγέλου. Η ομάδα μου προσπάθησε σκληρά, ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι , αλλά σε γενικές γραμμές ανταποκριθήκαμε.

Ηταν φανερό. Χάσαμε πολλά λέι απ κάτω από το καλάθι. Δεν ελέγχεται όμως όλο το κομμάτι από εμάς. Εχει να κάνει και με τους άλλους και όχι μόνο με τη δική μας θέληση. Για κάποια ευθυνόμαστε εμείς για κάποια άλλα όχι. Δε γίνεται να κερδίσεις όταν δεν μπορείς να βάλεις καλάθι από κάτω. Ηταν επιλογή μου να κρατήσω τον Κις στο παιχνίδι".

O Νίκος Παπανικολόπουλος που ήταν ο καλύτερος παίκτης για την ΑΕΛ υπογράμμισε: "Πετύχαμε την ΑΕΚ στη χειρότερη για εμάς στιγμή. Η θέληση της ΑΕΚ για την νίκη ήταν υψηλή. Προσπαθήσαμε, παίξαμε καλά, αλλά όχι τόσο καλά όσο χρειαζόταν για τη νίκη".

sport24.gr
panos75
Καλό ματς στο πρώτο ημίχρονο, της πλάκας στο δεύτερο.

Τσέρανιτς, Χαρίσης με τι εκβιάζουν τις ομάδες τους και τους επιτρέπουν να παίζουν;
Ειδικά ο πρώτος ήταν θλιβερός. 1 στα 10 σουτ και όλα κάτω από το καλάθι! Που είναι ένας Χρήστος Τσέκος όταν τον χρειάζεσαι; (ή έστω ένας Αργύρης Καμπούρης)

Πολύ καλός ο Γουέσον, παρ'ότι την μπάλα την έπαιρνε μόνο μετά από επιθετικό ριμπάουντ.
Επιθετικά η Λάρισα εκτός των Παπανικολόπουλου, Κλιμαβίτσιους, απλώς δεν υπήρχε.

QUOTE
Α είχε και υποψία cheerleaders !


Αυτές πρέπει να είναι οι πιο τροφαντές τσιρλίντερ που έχω δει ποτέ. tongue.gif
ashton
Mερικές φωτο :



το πέταλο/γωνία.



cheerleaders


Aυτός με το άσπρο σορτς, είναι ο πιτσιρικάς Αμερικανός που κάρφωνε στα διαλείμματα έχοντας παρέα τις 'τσιρλίντερ'



ζντο στο τέλος



Συ- Ταπούτος. πρωταγωνιστές στη νίκη



Αγγέλου



Δροσος - Τζεβελέκης (μετά τη ληξη)
Pierce
ο γουεσον τους εδειξε ποσο τραγικο λαθος θα ειναι αν τολμησουν και τον διωξουν.
Γρηγορα ενα βαρυ κορμι για την ρακετα γιατι θα χαθουν αρκετοι αγωνες στο μελλον λογω αυτης της ελλειψης...
xalasmenos
πρωτο η ομαδα θελει επειγοντως ενισχυση σε 2 θεσεις στον ασσο και στον ψηλο ,χθες η αελ εκανε παρτυ στα ριμπαουντ,με τα χιλια ζορια κερδισαμε την αελ,πριν 2 μηνες που ειχα παρακουλουθησει το ματς για το κυπελο κερδισαμε ανετα ηταν σε περιοδο προετοιμασιας,αλλα ειχαμε δειξει καλα στοιχεια,αυτα στην πορεια χαθηκαν,σι ,ουεσον ,και ταπουτος διασωθηκαν μια εμμονη βλεπω στον αγγελου για την μη χρησιμοποιση του χατζη.
οσο για τον κοσμο παλι ΤΙΠΟΤΑ παρακαλια ,εκπτωσεις,παλι απουσιαζαν εκει βλεπεις δεν εχει ριμποοο και ντινερς .2500 με αρκετη φωνη παλμο που βοηθησαν την ομαδα να κερδισει.
τωρα αρχιζουν τα δυσκολα αυριο με την σολε και το σαββατο στην κυψελη με τον πανελληνιο,ας ελπισουμε σε μια πιο καλη συνεχεια.
Pierce
το λες το λες και το ξαναλες για τον ριμπο και την αβαντα που εχει το ποδοσφαιρικο τμημα και τον κοσμο που μαζευει. Αν καποιος δεν γουσταρει να παει στο μπασκετ δικο του προβλημα, οπως και δικο του πορβλημα να θελει να τα σκαει στο Νικολαιδη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚΟΜΕΤΡΟ. Δεν ξερω τι κολλημα εχεις με τον Νικολαιδη, ωστοσο δεν ειναι εδω ο χωρος να εκθεσεις τις αποψεις σου γι αυτον. Υπαρχει και τοπικ για το ποδοσφαιρο.
Παντως ειναι τρομερο πως παντα οι αεκτζηδες πρεπει να βρισκουμε ενα τροπο να τρωγομαστε μεταξυ μας rolleyes.gif
ashton
o κόσμος της ΑΕΚ δεν πατούσε το 2002 που η ομάδα πήγαινε τρένο για πρωτάθλημα... Δεν είναι τωρινά φαινόμενα αυτά.
ashton


4. WESSON

Το παλουκάρι είναι παικταράς... Πέτυχε 22 πόντους χωρίς να πάρει και πολλές φορές τη μπάλα (μόνο κάτι ΧατζηδοΤαπούτοι του δίνανε) χάρη και στα 5 επιθετικά που τα μετέτρεψε σε καλάθια. Και 22 πόντοι με 2/2 βολές, 7/8 2π, 2/2 3π... Αν είχαμε πεντάρι θα έκανε παπάδες..




5. SY

Πολύ καλή εμφάνιση και σήμερα . Ουσιαστικός στην επίθεση (13π με 5/10 σουτ) εξαιρετική βοήθεια κάτω από το καλάθι με 11 ρημπάουντ (7-4), κι ακόμα 1ασ, 1κλ, 1κψ

7. ΤΑΠΟΥΤΟΣ
Το κλειδί του αγώνα... Με αυτόν μέσα ρολάραμε.. Έβγαινε και βαλτώναμε.. Ελπίζω να το κατανοήσουν αυτό στον πάγκο και να μη βλέπουμε σκηνικά Ελληνικού στη συνέχεια. Είχε 9π, 2ρ, 1κψ, 1ασ



8. ΚΥΡΙΤΣΗΣ
Είχε διάθεση, εκρηκτικό ξεκίνημα στο 1ο δεκάλεπτο, αλλά μετά 'κρύωσε' και έκατσε.. Παράλληλα έκανε αρκετά λάθη στην 3η περίοδο και γι'αυτό θυμήθηκε το Χατζή ο Αγγελου. Τέλειωσε με 12π, 3ρ, 2ασ.




9. ΧΑΤΖΗΣ

Έπαιξε και πάλι λίγο. Μόλις 7'. Όμως στο διάστημα που έπαιξε μας βοήθησε να ανακάμψουμε και να ξεφύγουμε κάπως στο σκορ. Είχε δυο σουτ, ένα εύστοχο από τα κλασικά τζαμπ σουτ του κι ένα άστοχο αντίστοιχης ευκολίας/δυσκολίας από την άλλη πλευρά κι ακόμα 1 επιθετικό - 1 κλέψιμο



10. ΜΠΑΡΛΟΣ

Βοήθησε. Αλλά πληρώνει κι αυτός τα προβλήματα στο '5' και τις αλχημείες που κάνουμε να γεμίσουμε τις θέσεις των ψηλών. Κάτι πρέπει να κάνει με το τρίποντο - 0/6 έφτασε.



11. AVERY

Ο πιο αδύναμος κρίκος... Το παλουκάρι ΔΕΝ... Ακόμα και σε επαναφορές είχαμε πρόβλημα να τσουλήσει η μπάλα με αυτόν μέσα. Πιστεύω πως θα είμασταν πολύ καλύτερα αν έμενε ο Lee. Θέλουμε επειγόντως πλέϊ μέϊκερ και ο Avery δε δείχνει να μπορεί να ανταπεξέλθει. Πάλι καλά που έβαλε τις βολές στο τέλος.



13. VASILJEVIC

Από τον Avery περισσότερη σιγουριά δίνει στο παιχνίδι μας.. Βέβαια πρέπει να βρει το χέρι του ή να κόψει τα αψυχολόγητα τρίποντα... 4π, 1ασ, 1κλ

14. ΧΑΡΙΣΗΣ

Πήρε χρόνο παλεύοντας με τους Klimavicius-Ceranic.. Δεν απέφυγε να τον κάνουν γιο-γιο ενω επιθετικά δεν έχει καθόλου κίνηση ... Βελτιωμένος Μάγλος, λόγω ηλικίας και άλματος, πολύ κάτω όμως από κάτι Χάμιγκ

16. ΤΣΑΜΗΣ
Μπήκε για 2', πίεσε κάπως στην άμυνα έκανε κι ένα άστοχο τρίποντο.

17. ΣΙΜΤΣΑΚ
Δεν μπήκε στο ματς. Λογικό, αφού στο 4 δεν είχαμε πρόβλημα, ενώ και το ματς δεν προσφερόταν για να παίξει

19. PAVIC
Δεν μπήκε δευτερόλεπτο και σ'αυτό το ματς. Δε νομίζω ότι είναι τόοοοσο χειρότερος του Χαρίση που να μην αξίζει να μπει ποτέ μέσα..
nikefalin
QUOTE(ashton @ Nov 19 2007, 14:02 ) *
o κόσμος της ΑΕΚ δεν πατούσε το 2002 που η ομάδα πήγαινε τρένο για πρωτάθλημα... Δεν είναι τωρινά φαινόμενα αυτά.

Όντως αυτά είναι γνωστά. Αύριο θα μαι επάνω και μάλλον και το Σάββατο. piercy, θα βρεθούμε ?
Pierce
χλωμο (ειδικα για το σαββατο) αν και θα το ηθελα... sad.gif
xalasmenos
QUOTE(pierce21 @ Nov 19 2007, 12:24 ) *
το λες το λες και το ξαναλες για τον ριμπο και την αβαντα που εχει το ποδοσφαιρικο τμημα και τον κοσμο που μαζευει. Αν καποιος δεν γουσταρει να παει στο μπασκετ δικο του προβλημα, οπως και δικο του πορβλημα να θελει να τα σκαει στο Νικολαιδη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚΟΜΕΤΡΟ. Δεν ξερω τι κολλημα εχεις με τον Νικολαιδη, ωστοσο δεν ειναι εδω ο χωρος να εκθεσεις τις αποψεις σου γι αυτον. Υπαρχει και τοπικ για το ποδοσφαιρο.
Παντως ειναι τρομερο πως παντα οι αεκτζηδες πρεπει να βρισκουμε ενα τροπο να τρωγομαστε μεταξυ μας rolleyes.gif

πρωτο η ΑΕΚ ειναι εννιαια και αδιαιρετη για μενα το ιδιο ειναι η ΑΕΚ σε ολα τα αθληματα οπου και αν παιζει και ΕΜΕΙΣ ως ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ πρεπει να ακολουθοουμε,απλως οι περισσοτεροι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ειναι πανυγηρτζηδες γουσταρουν φιεστες,να πηγαινει για πρωταθλημα και μετα παμε γηπεδο.οπως ειπε και ο αστον πηγαιναμε για πρωταθλημα και ειμασταν ουτε 1000 που πηγαιναμε ,πηραμε ευρωπαικο και στο ματς με τον εσπερο ειμασταν 150 ατομα,δεν υπαρχει μπασκετικος κοσμος της ΑΕΚ ειναι μεγαλο παραμυθι και ρωτω αυτοι που πηγαινουν στο οακα ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ δεν ειναι?γιατι πανε μπαλα και το μπασκετ το εχουν γραμενο.Ο ΑΕΚΤΖΗΣ πρεπει να ειναι παντου ετσι η ΑΕΚ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ.
και κατι αλλο η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ουτε ο δροσος ουτε ο νικολαιδης,αλλα πολλοι ομοιδεατες μου δυστυχως ειναι κολλημενοι σε προσωπα.
και αυτο που λες οτι δεν παει καποιος μπασκετ δεν ειναι προβλημα του ειναι προβλημα ολων μας.φαντασου να ειμασταν 5000 σε καθε ματς δεν θα ειμασταν αλλο μεγεθος,γιατι να μην απαιτω αυτο απο το κοσμο μας,οταν ξερω οτι διπλα πανε 20000 για πλακα.
φιλε αυτη η λογικη μας εχει φαει,δεν λεμε στον αλλον οτι εμεις παΜΕ μπασκετ και ειμαστε πιο ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ,αλλα πρεπει να καταλαβει και οτι και αυτος πρεπει να παει μπασκετ διοτι ειναι ΑΕΚ.
ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΛΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.
ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.