Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΡΑΣ 2013-14
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
giorgos14
1ος Ομιλος Βορρά
1) Μεταμόρφωση Βόλου
2) Βόνιτσα
3) Ηρακλής Κοζάνης
4) Διόσκουροι Κοζάνης
5) Τιτάνες Παλαμά
6) Φοίνικας Λάρισας
7) Πρωτέας Γρεβενών
8) Αστέρας Λάρισας
9) Αριστοτέλης Φλώρινας
10) ΓΑΣ Μελίκης
11) ΑΕ Λάρισας
12) Μακαμπή

2ος Ομιλος Βορρά
1) ΓΣ Ελευθερούπολης
2) ΓΑΣ Κομοτηνή
3) Αγία Βαρβάρα
4) Τιτάνες Δράμας
5) Απόλλων Αρναίας
6) Ασπίδα Ξάνθης
7) Ανατόλια
8) Ιωνικός Ιωνίας
9) ΜΕΝΤ
10) Μαντουλίδης
11) Μακεδονικός
12) Ζέφυρος 02
13) ΠΣ Ευκαρπίας

Κάθε αγωνιστική μια ομάδα του 2ου ομίλου θα έχει ρεπό
MORISSON
Αριστοτέλης Φλώρινας:

O Ιωακείμ Μαυρίδης που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή Κοζάνης νέος παίκτης του Αριστοτέλη Φλώρινας σύμφωνα με το basketblog.gr


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...i&Itemid=16
minas gr
Πόσες ομαδες θα υποβιβαζονται ξερουμε ?


τεσσερις ? πεντε? τεεσσεραμιση? tongue.gif
MORISSON
Από www.northbasket.gr:

Στη Μακαμπή ο Μπακιρτζής

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα της Μακαμπή, καθώς απέκτησε τον 20χρονο παουερ φοργουορντ Αλέξανδρο Μπακιρτζή (υψος 2.00) απο τον Μαντουλίδη. Αξίζει να σημειωθεί οτι ο εν λόγω παίκτης ειναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών των Εκπαιδευτηρίων με τα τμηματα υποδομής όπου εχει κατακτήσει σημαντικούς τίτλους και διακρίσεις κατα την διάρκεια των περασμένων ετών .
MORISSON
Ζέφυρος - 2ος Βορρά

Από www.northbasket.gr:


Στον Ζέφυρο Βαλαβανίδης-Στυλιανού


Ο Γιώργος Βαλαβανίδης αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ζέφυρου που την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική. Επίσης η ομάδα της Περαίας ήρθε σε συμφωνία με τον Πέτρο Στυλιανού που πέρσι φορούσε τη φανέλα της ΜΕΝΤ.


Στον Ζέφυρο Κλουντζός-Μία ανάσα από Τσιμπή

Μετά τις ανακοινώσεις των Βαλαβανίδη και Στυλιανού η νεοφώτιστη ομάδα της Ανατολικής Ακτής ενισχύεται ακόμα περισσότερο με ακόμη δυο μεταγραφές. Πρόκειται για τον Νίκο Κλουντζό ( 1.90, 32 ετών) που έπαιζε πέρυσι στο Μέγα Αλέξανδρο και τον Θάνο Τσιμπή (θεση 1,2 1.93) από την ομάδα της ΜΕΝΤ. Η συμφωνία με τον τελευταίο αναμένεται να επικυρωθεί στις αρχές της εβδομάδας.
MORISSON
Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ - 1ος ΒΟΡΡΑ

Από www.aovonitsas.gr:

Ανανεώσεις αθλητών

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Βόνιτσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι αθλητές Καραμπάς Γιάννης , Ζαχαράκης Γιώργος και Πέρλης Απόστολος συμφώνησαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα μας.

Μεταγραφή αθλητή

“Ο Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Αντώνη Χρύση, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα μας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.”

Τo who is who

Ο Αντώνης Χρύσης είναι 23 ετών (γεννήθηκε το 1990). Την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ΑΓΕ Ζακύνθου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ιονίου. Ο νεαρός αθλητής έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ιπποκράτη Κω, με τον οποίο έπαιξε και μία σεζόν στη Γ’ Εθνική (2008-09) και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Δωδεκανήσου.
Ο Χρύσης έχει ύψος 1.98 και παίζει στις θέσεις 3 και 4 , ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Ηρακλή Ρόδου καθώς και στον Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.
giorgos14
οι πρωτες μεταγραφες της ασπιδας ξανθης


Θεωρητικα οι ομαδες που επεσαν εχουν το πρωτο λογο για επανοδο.Ποιες βλεπετε εσεις;
giorgos14
εν τελει στη Γ εθνικη ανεβηκε και ο Εθνικος Αλεξανδρουπολης αναπληρωνοντας το κενο που δημιουργησε η ανοδος της Ελευθερουπολης.Ομολογω οτι δεν καταλαβα το σκεπτικο μιας και απο 13 οι ομαδες εγιναν 12 και ξανα 13 αλλα καλοδεχουμενη αλλη μια ομαδα της περιοχης smile.gif
gspara
QUOTE (giorgos14 @ Jul 9 2013, 22:16 ) *
εν τελει στη Γ εθνικη ανεβηκε και ο Εθνικος Αλεξανδρουπολης αναπληρωνοντας το κενο που δημιουργησε η ανοδος της Ελευθερουπολης.Ομολογω οτι δεν καταλαβα το σκεπτικο μιας και απο 13 οι ομαδες εγιναν 12 και ξανα 13 αλλα καλοδεχουμενη αλλη μια ομαδα της περιοχης smile.gif

Καλοριζικο και το καινουργιο αβαταρ.Απο τα πανυγηρια της ανοδου φανταζομαι.Καλη επιτυχια στην Ασπιδα Ξανθης στο δυσκολο πρωταθλημα της Γ Εθνικης.
Πολυ καλος παιχτης ο Στεφανιδης που πηρατε.Αν ειναι σε καλη κατασταση θα παστελωνει τα 3ποντα στεγνα!!
giorgos14
QUOTE(gspara @ Jul 9 2013, 19:43 ) *
Καλοριζικο και το καινουργιο αβαταρ.Απο τα πανυγηρια της ανοδου φανταζομαι.Καλη επιτυχια στην Ασπιδα Ξανθης στο δυσκολο πρωταθλημα της Γ Εθνικης.
Πολυ καλος παιχτης ο Στεφανιδης που πηρατε.Αν ειναι σε καλη κατασταση θα παστελωνει τα 3ποντα στεγνα!!



Eιναι απο την ανοδο μεσα στον Εθνικο Αλεξανδρουπολης.Ο Στεφ οντως ειναι μεγαλος παικτης και τα δειγματα που εχει δωσει μεχρι τωρα ειναι πολυ καλα.Οπως και τα αλλα 2 παιδια που ηρθαν,καλοι παικτες και αψογοι χαρακτηρες.Τυχεροι εμεις οι πιτσιρικαδες που οι μεγαλοι της ομαδας δεν δειχνουν τον αυταρχισμο που επικρατει συνηθως..
gspara
http://www.basketworld.gr/2013/07/blog-post_1175.html
Δεν γνωριζα οτι ο μεγας μπομπερ Βασιλης Μουλακης συνεχιζει.Πρεπει να ειναι στα 35-36...Καλος παιχτης και ο Σκαρλατος που ανανεωσε με Ελευθερουπολη.
MORISSON
Από www.orizontespress.com

Α.Σ.Καστοριάς - 1ος Όμιλος


Η άνοδος του ΑΣ Καστοριάς, σύμφωνα με την απόφαση της ΕΟΚ για ανακατατάξεις στους ομίλους της Γ' Εθνικής, έφερε χαρές και πανηγύρια στις τάξεις της μακεδονίτικης ομάδας δικαιώνοντας τη σκληρή προσπάθεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ήδη η ομάδα της Καστοριάς έχει συμφωνήσει με τρεις πολύ καλούς και έμπειρους καλαθοσφαιριστές που στο άκουσμα των ονομάτων τους θα προκαλέσουν εντύπωση. Αυτοί σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της εφημερίδας Ορίζοντες είναι ο Κόκορας Νικόλαος, ο Βογιατζής Λέανδρος και ο Ρούζιος Πέτρος. Οι δύο πρώτοι παίκτες αγωνίζονταν την περσινή περίοδο με τη φανέλα του Αργοναύτη Καλαμαριάς που ανέβηκε ως πρωταθλητής του Βορείου Ομίλου στη Β ΄ Εθνική, πραγματοποιώντας και οι δυο τους μια γεμάτη σεζόν με πολύ καλή παρουσία. Ο τρίτος νεοαποκτηθείς παίκτης αγωνιζόταν πέρυσι με τη φανέλα του Πρωτέα Γρεβενών στη Γ ΄ Εθνική και ήταν από τα βασικά γρανάζια της ομάδος του Πρωτέα. Οι αλλαγές στην ομάδα της Καστοριάς δεν σταματούν μόνο εκεί….Είχαμε και αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία με τον Γιώργο Σούλιο γνώριμο στα λημέρια του μπάσκετ στην Καστοριά, να αναλαμβάνει την ευθύνη της καθοδήγησης της ομάδος στη νέα απαιτητική κατηγορία όπως είναι η Γ ΄ Εθνική. Βοηθός του κ. Σούλιου θα είναι ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής της Καστοριάς Ντόντης Ευάγγελος.
MERLIN10
Τεράστια μεταγραφή για την Βόνιτσα ποτ συμφώνησε με τον Μιχάλη Πολίτη που αγωνιζόνταν την προηγούμενη χρονία στα παρκέ της Α2 με την φανέλα της Νικη Βόλου έχοντας 11.2 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανα παιχνίδι!

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...i&Itemid=16
MERLIN10
Ο Α.Ο. Βόνιτσας ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Σερμέτη Κώστα για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο Κώστας Σερμέτης γεννήθηκε στις 10/08/1984 έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται στη θέση 1. Έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό Βόλου (2005-2006 , 2006-2007) στη Β΄ Εθνική , στον Ίωνα Βόλου (2007-2008) στη Γ΄ Εθνική , στη Νίκη Βόλου (2008 – 2009) στη Γ΄ Εθνική , στη Μεταμόρφωση Βόλου (2009-2010) στη Γ΄ Εθνική , καθώς και στον Νεοπεντελικό (2010-2011) στην Α ΕΣΚΑ . Τα προηγούμενα δύο χρόνια (2011-2012 , 2012-2013) αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό Βόλου στην Α ΕΣΚΑΘ

http://aovonitsas.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%C...84%CE%B7%CF%82/
gspara
http://www.sportrikala.gr/article/29957/
Ο Γιωργος Λεπενιωτης(34,1.92) αν και βρεθηκε κοντα στην Δοξα Λευκαδας τελικα συμφωνησε με τον Φοινικα Λαρισας.
gspara
QUOTE (gspara @ Jul 29 2013, 00:33 ) *
http://www.sportrikala.gr/article/29957/
Ο Γιωργος Λεπενιωτης(34,1.92) αν και βρεθηκε κοντα στην Δοξα Λευκαδας τελικα συμφωνησε με τον Φοινικα Λαρισας.

http://www.sportrikala.gr/article/30138/
Koντα στον Φοινικα Λαρισας και ο Γιαννης Παπαχρηστος που αποχωρησε και αυτος απο τα Τρικαλα!!!

http://www.basketworld.gr/2013/08/blog-post_8.html
Ενας αλλος αποχωρησαντας,ο πλειμεικερ Λεωνιδας Τριανταφυλλου συμφωνησε με τους Τιτανες Παλαμα!!!
MORISSON
Από www.foinix.gr

Τρίτη 13/08/13: Στο Φοίνικα ο Γ.Παπαχρήστος

Μία ακόμα προσθήκη (η τελευταία) στο ρόστερ του Φοίνικα: Ο Γιάννης Παπαχρήστος συμφώνησε με τη Διοίκηση του Φοίνικα και υπέγραψε το νέο του δελτίο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Το Δ.Σ. του Α.Ο.Λάρισας 'Ο Φοίνιξ' με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Παπαχρήστου, ενός παίκτη εγνωσμένης αξίας και αρίστου χαρακτήρα, που θα βοηθήσει την ομάδα του Φοίνικα στην εκπλήρωση των στόχων της".

Ο Κατερινιώτης forward με πολυετή καριέρα στις Α1 και Α2 Εθνικές κατηγορίες (Π.Α.Ο.Κ., Σπόρτιγκ, Γ.Σ.Λάρισας, ΑΕΛ Γ.Σ., Α.Σ.Τρίκαλα 2000, Γ.Σ.Ολύμπια, Πιερικός Αρχέλαος και Trikala BC) επιστρέφει στη Λάρισα μετά από 3 χρόνια.
MORISSON
Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ - 1ος ΒΟΡΡΑ

Από www.aovonitsas.gr:

Παρέμειναν οι:
Καραμπάς Γιάννης - guard - 1982
Ζαχαράκης Γιώργος - guard - 1985
Πέρλης Απόστολος - forward - 1980
Βλαβιανός Θεολόγος - forward - 1986
Μασούρας Περικλής - guard - 1997
Μάρης Αλέξης - guard - 1997
Παπαβασιλείου Δημήτρης - 1996

Ήρθαν:
Παπαμιχαήλ Μιχάλης - play maker - 1979
Σερμέτης Κώστας - play maker - 1984 (από Ολυμπιακό Βόλου)
Πολίτης Μιχάλης - guard - 1988 (από Νίκη Βόλου)
Μακρόπουλος Φώτης - center - 1981
Χρύσης Δημήτρης - small forward -1990 (από Α.Γ.Ε.Ζακύνθου)
Πετρόπουλος Μάνος - 1997 (από Νικόπολη Πρέβεζας)
nestoras kommatos
Επιστροφή στην Λάρισα έπειτα από δύο χρόνια για τον 20χρονο διεθνή σούτινγκ γκαρντ Θοδωρή Τσιλούλη, ο οποίος έπειτα από τη θητεία του σε Περιστέρι (Α1) και Τρίκαλα (Α2) θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΛ!

Πολύ καλή μεταγραφή για την ΑΕΛ, θεωρώ, είναι φέρελπις ο μικρός και μπορεί να βοηθήσει τους βυσσινί στους στόχους τους. Μου προκαλεί εντύπωση η επιστροφή του στη Γ Εθνική, καθώς φαίνεται να υπήρχε ενδιαφέρον και από ομάδα Α1 (Ίκαρος Χαλκίδας). Βέβαια, από την άλλη, στην Λάρισα είναι το σπίτι του.

Όπως και να έχει, είναι καλή μεταγραφή για την ΑΕΛ...
MORISSON
Μεθαύριο Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση των ομίλων του Βορρά της Γ' Εθνικής στις εγκαταστάσεις της Μίκρας
leonkalf
Moderator του φόρουμ

Νέο μέλος στην ομάδα moderators o gspara. Click στο παραπάνω link για περισσότερα.
giorgos14
Ξεκινάμε σιγα σιγα!!

2ος όμιλος βορρά: 1η Αγωνιστική 13/10/13

Ρεπό: ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ

ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ
ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ - ΜΕΝΤ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ

2η Αγωνιστική 20/10/13

Ρεπό: ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ - ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΜΕΝΤ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ - ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ

3η Αγωνιστική 26/10/13

Ρεπό: ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ - ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ
ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΜΕΝΤ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ
ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

4η Αγωνιστική 03/11/13

Ρεπό: ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ Ο2

ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ
ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ - ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ
ΜΕΝΤ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ - ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

5η Αγωνιστική 10/11/13

Ρεπό: ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ - ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ - ΜΕΝΤ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ
ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ

6η Αγωνιστική 24/11/13

Ρεπό: ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

ΜΕΝΤ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ
ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ - ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ - ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ

7η Αγωνιστική 01/12/13

Ρεπό: ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ
ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΜΕΝΤ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ

8η Αγωνιστική 08/12/13

Ρεπό: ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ
ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ - ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΜΕΝΤ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ - ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ

9η Αγωνιστική 15/12/13

Ρεπό: ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ - ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΜΕΝΤ

10η Αγωνιστική 22/12/13

Ρεπό: ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ
ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ
ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ - ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΜΕΝΤ - ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ

11η Αγωνιστική 05/01/14

Ρεπό: ΜΕΝΤ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ - ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ

12η Αγωνιστική 12/01/14

Ρεπό: ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ

ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ
ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ - ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ
ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ - ΜΕΝΤ

13η Αγωνιστική 19/01/14

Ρεπό: ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ - ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ - ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ
ΜΕΝΤ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

14η Αγωνιστική 26/01/14

Ρεπό: ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ

ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΜΕΝΤ - ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ
ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

15η Αγωνιστική 02/02/14

Ρεπό: ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΜΕΝΤ
ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ

16η Αγωνιστική - 09/02/14

Ρεπό: ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ
ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΜΕΝΤ - ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ

17η Αγωνιστική 16/02/14

Ρεπό: ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ Ο2

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ - ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ - ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΜΕΝΤ
ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ

18η Αγωνιστική 23/02/14

Ρεπό: ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ
ΜΕΝΤ - ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ
ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

19η Αγωνιστική 01/03/14

Ρεπό: ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ - ΜΕΝΤ
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ

20η Αγωνιστική 09/03/14

Ρεπό: ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ
ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΜΕΝΤ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ

21η Αγωνιστική 16/03/14

Ρεπό: ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ - ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΜΕΝΤ
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ

22η Αγωνιστική 23/03/14

Ρεπό: ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ
ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΜΕΝΤ - ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ

23η Αγωνιστική 30/03/14

Ρεπό: ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ - ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ
ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ - ΜΕΝΤ

24η Αγωνιστική 06/04/14

Ρεπό: ΜΕΝΤ

ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ - ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ

25η Αγωνιστική 13/04/14

Ρεπό: ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ
ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΜΕΝΤ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ

26η Αγωνιστική 27/04/14

Ρεπό: ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ - ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΜΕΝΤ


ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ...
giorgos14
Ευκαρπία – Ανατόλια 75-81
Τιτάνες Δράμας – Ιωνικός Ιωνίας 94-101
Απόλλων Αρναίας – Ασπίς Ξάνθης 51-90
Μαντουλίδης – Αγ. Βαρβάρα Καβάλας 67-58
Ζέφυρος – ΜΕΝΤ 80-79
Κομοτηνή – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 65-47

Με τα ματς του Ζεφυρου να κρινεται μετα απο παραταση ενω αυτο των Τιτανων Δραμας με τον Ιωνικο ολοκληρωθηκε στη 3η παραταση.

Αναλυτικα
minas gr
Στον 1 βορρα
'Οπως λεει και το Infobasket 3στις4 νεοφωτιστες νίκησαν!

Πολυ δυνατη η Βονιτσα .. και η Καστορια οπως φαινεται

Μεταμόρφωση Βόλου – Αστέρας Λάρισας 67-57
Βόνιτσα – Τιτάνες Παλαμα 79-62
Φοίνικας Λάρισας – Αριστοτέλης Φλώρινας 57-37
Πρωτέας Γρεβενών – ΑΕΛ 65-59
Μελίκη – Διόσκουροι Κοζάνης 60-55
Καστοριά – Μακάμπη 82-57
giorgos14
2η Αγωνιστική – 20/10/13
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ – ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒ – ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΜΕΝΤ – ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ – ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ
Ρεπό: ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Το ματς που ξεχωριζει ειναι το Ιωνικός-Ευκαρπία.Πρόκειται για 2 απο τα καλυτερα ροστερ της κατηγοριας και θα ειναι ενα δυνατο παιχνιδι..
giorgos14
Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικης 2ου ομιλου

Ανατόλια – Μακεδονικός 82-62
Ιωνικός Ιωνίας – Ευκαρπία 79-81
Ασπίδα Ξάνθης – Τιτάνες Δράμας 78-61
Αγ. Βαρβάρα – Απόλλων Αρναίας 79-52
ΜΕΝΤ – Μαντουλίδης 53-70
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ζέφυρος 75-79
ρεπό η Κομοτηνή

giorgos14
Ομάδα Βαθμ Αγων Νικ Ηττ Μηδ Επιθ Αμυν Διαφ
1 ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ 46 24 22 2 0 1898 1580 318
2 ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ 44 24 20 4 0 1869 1473 396
3 ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 44 24 20 4 0 1805 1533 272
4 ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΠΣ 42 24 18 6 0 2046 1760 286
5 ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ 39 24 15 9 0 1875 1682 193
6 ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ Ο2 38 24 14 10 0 1780 1704 76
7 ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ 35 24 11 13 0 1603 1577 26
8 ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒΑΛΑ 34 24 10 14 0 1763 1799 -36
9 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΠΣ 33 24 9 15 0 1661 1675 -14
10 ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 31 24 7 17 0 1784 1805 -21
11 ΜΕΝΤ 29 24 5 19 0 1500 1694 -194
12 ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ 27 24 3 21 0 1274 2157 -883
13 ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠ 25 24 2 21 1 1452 1871 -419


Η τελικη βαθμολογια του πρωταθληματος.Ανεβαινουν στη Β εθνικη το Ανατολια και η Ασπιδα ενω μπαραζ παιζει η Κομοτηνη με την Βονιτσα που τερματισε 3η στον αλλο βορειο ομιλο.

Για την ομαδα μου τι να πω;Παιζαμε Β' Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ πριν 2 χρονια.Περσυ ανεβηκαμε στην Α΄ και φετος αγωνιστηκαμε Γ εθνικη.Και του χρονου Β!! 3 χρονιες 3 ανοδοι με πολυ δουλεια,πολυ ιδρωτα και πολυ τρεξιμο απο ολους στην ομαδα.Παικτες και οχι μονο.Η ομαδα χωρις προεδρο να χωνει λεφτα παρα με ελαχιστο μπατζετ εφτασε εκει που ειναι τωρα..

Proud to play there απλα....

SteveNashidis
Συγχαρητήρια Γιώργο για την άνοδο. Έμαθα πολύ καλά λόγια για την Ασπίδα από τους γνωστούς μπασκετόφιλους της περιοχής. Καλή πορεία στην Β Εθνική που είναι μια δύσκολη κατηγορία !
Αφού είσαι και πρόεδρος των Χanthi Ducks η ομάδα ανεβαίνει ένα επίπεδο πιο πάνω :Ρ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.