Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague 2006-2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
apkat
9:15 σημερα ο Ολυμπιακος με την θεωρητικα πιο αδυναμη ομαδα του ομιλου την Κολωνια..

Παει για να ισοφαρισει τι καλυτερο ξεκινημα του στην Ευρωλιγκα(6-1)..

Προσωπικα βλεποντας την κατασταση της ομαδας το φοβαμαι πολυ το ματς..Αφηστε που ειναι πολυ πιθανο να παραταχθουμε με 9 παικτες στον αγωνιστικο χωρο(αποντες:Ματσιγιαουσκας,Μουλαομεροβιτ
,Χαρισης,Σχορτσανιτης(wink.gif)
rchos
παλι με φουρια μπηκε ο ζιζιτς!σε 4 λεπτα 8 ποντους ηδη!

οπ να και αλλο τριποντακι ο μπουρουσης!
thrylos7
Πάλι τρελός ρυθμός στο πρώτο δεκάλεπτο... ήδη στο 7' 16-19 με τον Ζίζιτς να παρουσιάζει το γνωστό πρόσωπο και τον Μπουρούση να καθαρίζει στα ψηλά... δίδυμο έτσι..

19-21!

Όντως, είμαστε λίγοι... στην περιφέρεια η μοναδική αλλαγή είναι ο αρχηγός.
thrylos7
Νίκη 81-88. Αν θυμάμαι καλά δε χάσαμε (πλην της αρχής) σε κανένα σημείο του ματς το προβάδισμα.. Η διαφορά συνεχώς 7-10 πόντοι, στο τέλος μείωσαν 81-84 αλλά με βολές του Ντόμερκαντ και του Πεν ήρθε το τελικό αποτέλεσμα.

Πεν 22 πόντοι, 6 ασσίστ, 3 κλεψίματα, 3 ρημπάουντ και 10 κερδισμένα φάουλ.
Ζίζιτς, Μπουρούσης, Άκερ 16.
Ντόμερκαντ 7 με 2/10 σουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασιλόπουλος έπαιξε 8', ο Στακ 10' και ο Μπάρλος 19'.

Κέρδισε και η Ταού τη Λε Μαν 76-79 (παρόμοια εξέλιξη το παιχνίδι) και τώρα πάμε για ντέρμπι πρωτιάς στη Βιτόρια. Όχι ότι είναι και το μόνο καθοριστικό.
jjc
Φουλ για MVP o πεν. να ητανε και λιγο σταθερος... ohmy.gif ohmy.gif
Dromeas7
Πολλά μπράβο στον Ολυμπιακό για μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση.
Πάντως αυτή η ομάδα δεν με κάνει να πιστέυω ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να πάρει πρωτίστως το πρωτάθλημα και δευτερευόντως να περάσει στο φαιναλ φορ. Μου δείχνει ότι όταν θα "σφίξουν τα γάλατα" δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει.

Ο Πεν δεν είναι Ριβερς...Ο Μάτσε δεν ξέρουμε πως θα επιστρέψει...Ο Σόφο μέχρι νεωτέρας μάλλον έχει τελείωσει από τον ΟΣΦΠ...Ο ντομρκαντ είναι ασταθής...Ο Μούλα έχει πολλάνεύρα.

Όλα αυτά με την απίστευτη ηρεμια που επικρατεί στον μισητό αντίπαλο ΠΑΟ με φοβίζουν και δεν με γεμίζουν αισιοδοξία. Ελπίζω να διαψευτώ...
sihainas
πάντως σήμερα έκανε αρκετά καλό παιχνίδι ο Ολυμπιακός... προσπάθησε να παίξει και λίγο άμυνα (ασχετα αν δεν του βγήκε και τόσο tongue.gif ) αλλά κυρίως στην επίθεση στις περισσότερες φορές πήγε η μπάλα στους ψηλούς... οι οποίοι φυσικά έχουν αποδείξει ότι είναι το λιγότερο αξιόπιστοι...
apkat
Την Τεταρτη το μεγαλο ντερμπι της πρωτης θεσης στη Βιτορια αναμεσα σε Ολυμπιακο και Ταου..Η Ταου εχει μια πολυ σημαντικη απουσια αφου το Σαβ/κο χτυπησε ο Ζοραν Πλανινιτς..Για τον Ολυμπιακο οι απουσιες περιοριζονται σημ,αντικα αφου θα ειναι στην αποστολη κανονικα οι Χαρισης,Ακερ,Μουλαομεροβιτς και...Ο Μτασιγιαουσκας!!! biggrin.gif biggrin.gif Φυσικα ο Λιθουανος δε θα αγωνιστει αλλα θα ειναι για πρωτη φορα μελος της αποστολης..Αν κερδισουμε καμια τεχνικη ποινη λετε να μπει να κανει τις βολες κοντρα στην πρωην ομαδα του tongue.gif ;Παντως η αποθεραπεια του παει καλα και το Φλεβαρη λογικα θα ειναι σε θεση να παιξει..

Προσωπικη μου εκτιμιση ειναι οτι ο Ολυμπιακος με αυτο την αγωνιστικη εικονα που δειχνει δεν μπορει να χτυπησει την Ταου στο σπιτι της..Θα πρεπει να κανουμε ξανα παιχνιδι αντιστοιχο αυτου της πρωτης αγωνιστικης..Μακαρι!!

Παντως πιστευω οτι ειναι σημαντικο να μην χασουμε τη σημαντικη διαφορα (19π) που πηραμε απο το πρωτο παιχνιδι γιατι μπορει να φανει(ακολουθουν δυσκολα παιχνιδια και για τις δυο ομαδες) κρισιμη για την καταληψη της πρωτης θεσης!!
rchos
QUOTE
Αφου δεν θα παιξει ο Ματσας γιατι ειναι στην αποστολη κ στερειται μια επιπλεον λυση απο την ομαδα?


στην αποστολη για ισπανια θα ειναι.οχι απαραιτητα στη δωδεκαδα του αγωνα!προφανως παει με την υπολοιπη ομαδα λογο των καλων σχεσεων που εχει με πολυ κοσμο εκει αφου ηταν η προηγουμενη ευρωπαικη του ομαδα!προφανως για να δει παλιους γνωστους παει μαζι!
Anaz
Για να δούμε πως θα ανταπεξέλθει σήμερα η ομάδα..
Σιγουρα ακομα κ στη χειροτερη περιπτωση δεν πρέπει να χασουμε την διαφορα αν θέλουμε την 1η θέση..
jjc
Ογιγαντας-ΣΟΦΟ επεστρεψε. Ελπιζω η επιστροφή του να συνδιαστεί με νίκη και μετα παμε για πρωτια 56.gif
thrylos7
Έχουμε διπλάσια φάουλ.. αλλά αν είναι να παίζουμε άμυνα ας είναι..

38-39 στο ημίχρονο.
sihainas
παίζει ωραία ο Ολυμπιακός...αν και δυσκολεύτεται λίγο στην επίθεση... πάντως... οι διαιτητές είναι κάπως ανεκτικοί στην άμυνα της TAU ε;
Billubs
Απαραδεκτη η TAU. Δεκα ευστοχα σουτ εχει ολα κι ολα, ολα τα αλλα βολες. Η διατησια τραγικη, χωρις καμμια λογικη, σφυριζει επαφες και σε αλλες φασεις αφηνει κλωτσοπατιναδα, πραγματικα αλλοπροσαλη. ο Πεν μπορει να εχει βαλει 10-12 ποντους αλλα στη δευτερη περιοδο ειναι σε τρικυμια και κανει απανωτες βλακειες.
Ο τρομοκρατης των παρκε Λαμονικα δυστυχως συνεχιζει να σφυριζει...
reignman
Παρακολουθω τοσα χρονια Euroleague, τοσο ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ μεροληπτικη διαιτησια δεν εχω ματαδει!!!

η TAU πραγματικα ριχνει ξυλο.... ο ολυμπιακος περνει τα φαουλ...
τι να πω αισχος και αηδια.-
thrylos7
Ήττα 89-74! Κινδυνέψαμε μάλιστα να χάσουμε τη διαφορά των 19..

Από το netcasting φάνηκε ότι είχαμε αρκετά κακή εικόνα στο δεύτερο μέρος.
treathitch
Δυστυχώς, λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων, δεν το είδα. Κρίμα που έχασα μια ακόμη ευρεία νίκη της Τάου, αν και στο ραδιόφωνο άκουγα φρικτά "ερυθρόλευκα" παράπονα για τους διαιτητές. Θα το δω για να διαμορφώσω άποψη σύντομα.
rchos
δευτερο παιχνιδι που δεν βλεπω ζωντανο φετος(απο γηπεδο η τηλεοραση) και δευτερη φορα χανουμε!δεν χανω αλλο παιχνιδι με τιποτα!
nash
Η διαιτησία είναι μια ωραία δικαιολογια, αλλά η ουσία είναι ότι η Ταου ήταν πολύ καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και κέρδισε απόλυτα δίκαια.
Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο που Ολυμπιακός ήταν μπροστα στη μεγαλύτερη διάρκεια, η Ταού ήταν καλύτερη, έβγαζε πολλά ελεύθερα (αν και δεν ήταν ιδιαίτερα εύστοχη), πίεζε αρκετά καλά στην άμυνα και ο Ολυμπιακός "μάτωνε" για να βάλει καλάθι.
Στο δευτερο ημίχρονο, η πίεση της Ταου όπως ήταν αναμενόμενο έφερε αποτέλεσμα, έγιναν αρκετά λάθη από την μεριά του Ολυμπιακού, τα σουτ μπήκαν για την Ταού και έτσι πήρε ένα προβάδισμα κοντά στους 10 πόντους που το κράτησε μέχρι το τέλος του αγώνα χωρίς να απειλειθεί ιδιαίτερα.
Anaz
Tελικα δεν ημουν ο μονος που τα ειδε..Αν κ ειστε λιγο υπερβολικοι.. rolleyes.gif
Λοιπον μεχρι το 33' εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος απ'την ομαδα!Με καλυτερη διαιτησια θα μπορουσαμε να'μαστε κάλλιστα 10 ποντους μπροστα!Μετα η αντιδραση στην πιεση της Ταου ηταν πάλι κακιστη κ δικαια χάσαμε!Ο Πεν που μεχρι τοτε ηταν ίσως ο καλυτερος παιχτης,άρχισε πάλι τις επιπολαιότητες.Η διαφορα πάντως ειναι πλασματικη,αφου στο τελος παραδωθηκαμε!Βεβαια με τετοια διαιτησια καλα που κρατησαμε το +19!
Πολυ καλος παλι ο Μπουρουσης! 41.gif
qspock
Δε χρειαζεται και πολυ ψαξιμο.
Για οσους δε το ειδαν, το παιχνιδι συνοψιζεται στο εξης απλο:

Οταν αποφασισε να πιεσει η Ταου, ο Ολυμπιακος επαθε πλημμυρα. Εχασε τα αυγα και τα πασχαλια... Και μαλιστα ηταν θεμα τυχης που στο τελος δε εχασε και τη διαφορα. Μερικα δευτερολεπτα (οχι λεπτα) ακομα θα αρκουσαν. Η ομαδα απλα παραδωθηκε, αφου πολυ απλα ηταν ανημπορη να αντιδρασει.
Anaz
Πίεζε κ πιο νωρις η Ταου αλλα ουσιαστικα παραδοθήκαμε οταν εβαλε 4 αν μέτρησα καλα συνεχόμενα τριποντα!Η ομαδα επαθε μπλακ αουτ στο τελος κ πράγματι χρειαστηκε κ τύχη για να κρατησουμε τη διαφορα!Κριμα το καλο προσωπο που ειχαμε δειξει ως εκεινο το σημείο.
Το τραγικο είναι οτι οταν η Ταου είχε πάρει φορα κ παράλληλα πιεζε απιστευτα για την διαφορα ενω εμεις φαινόταν να τα'χουμε χαμενα..ο Πεν το βιολί του!!Δωσ'του τρεξιμο...Δεν μπορει να κοντρολάρει την ομαδα με τιποτα!Ελπιζω ο Γκερσον να βρει ενα τροπο να βγαζει την ομαδα απο αυτες τις καταστασεις γιατι δεν ειναι η πρώτη φορα που παρουσιαζει αυτη την αδυναμία..Κ οι δυο αμερικανοι περιφερειακοι -Ακερ,Πεν- ειναι επιπολαιοι κ επηρεπείς στα λάθη.
sihainas
πίεζε η ΤΑΟΥ όμως πολλές φορές... πίεζε αντικανονικά... άσχετα αν δεν τα έβλεπαν οι διαιτητές... και άλλωστε όταν φορτώνεσαι από τόσο νωρίς με τόσα φάουλ ε λογικό είναι να μην μπορείς κι εσύ να πιέσεις τόσο....εγώ θεωρώ ότι σήμερα η διαιτησία επιρρέασε το αποτέλεσμα με τα (μη) σφυρίγματά της... σίγουρα έκανε πολλά λάθη και ο Ολυμπιακός... αλλά αν τον είχαν αφήσει θα μπορούσε και να το έχει καθαρίσει από νωρίς το ματς όταν ήταν και καλύτερος...
Anaz
Ισως έχεις δικιο αλλα δεν μπορουμε να ριξουμε το φταιξιμο για την αντιδραση της ομαδας στο τελος απεναντι στην πιεση της Ταου στην διαιτησία..Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορα!Αυτο ειναι ενα προβλημα που δεν μπορουμε να κλεισουμε τα ματια κ να ριξουμε αλλου την ευθυνη!Ανεξαρτητα απ'το σημερινο παιχνιδι που στην τελική δεν εχει κ πολύ σημασια..
sihainas
Εννοείται αυτό... θέλει πολύ δουλειά ακόμα η ομάδα... αλλά εγώ είμαι αισιόδοξος... ούτως ή άλλως αν δούνε ότι δεν προχωράει έτσι η ομάδα... οι Αγγελόπουλοι...κάτι θα κάνουν...

ps. Όσοι φαγωθήκατε για τον Σόφο... σήμερα που τον είδατε τι καταλάβατε... ok είχε καιρό να παίξει...αλλά... δεν δικαιολογείτε...στα 5 λεπτά που έπαιξε ένα καλό πράγμα δεν έκανε...

btw τώρα που το θυμήθηκα... σε μία φάση που βγαίνει η ΤΑΟΥ στον εφνηδιασμό...και του φεύγει η μπάλα από τα χέρια και την ξαναπιάνει... δεν είναι βήματα; γιατί δεν το σχολίασε καθόλου ο σχολιαστής...
thrylos7
QUOTE
Γενικώς η Βιτόρια ουδέποτε υπήρξε φιλική προς τις ελληνικές ομάδες. Ειδικώς για τον Ολυμπιακό εξελίσσεται σε μαύρη τρύπα, καθώς σε τέσσερις αγώνες έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Συν τοις άλλοις, την περίοδο 2000-01 ο -τότε προπονητής της Ταουγκρές- Ντούσκο Ιβάνοβιτς υποδύθηκε με έξοχο τρόπο τον Αντονι Χόπκινς στο ρόλο του Hannibal Lecter (από την ταινία «Η σιωπή των αμνών»), ξεπαστρεύοντας κατά σειρά το Περιστέρι, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό!

Τα ανωτέρω στοιχεία απλώς τεκμηριώνουν τη δυσκολία του εγχειρήματος για όλες (και όχι μονάχα τις ελληνικές) τις ομάδες. Αλλωστε η Ταού μετρά 21 συναπτές νίκες και η καταμέτρηση συνεχίζεται!

Παρεμπιπτόντως, ου παντός πλειν ες... Βιτόρια γενικώς και αδιακρίτως. Αλλωστε η πόλη δεν πήρε τυχαία αυτό το όνομα (που σημαίνει νίκη), αλλά επειδή εκεί οι στρατιές του Ουέλινγκτον προκάλεσαν στις λεγεώνες του Ναπολέοντα τη μεγαλύτερη καταστροφή, πριν από το Βατερλό. Από τη στιγμή λοιπόν που... την πάτησε ο Βοναπάρτης, πώς θα γλίτωνε ο Γκέρσον;

Ο Ολυμπιακός στάθηκε όρθιος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ύστερα παρέδωσε σώμα και πνεύμα. Στο πνεύμα να συμπεριληφθεί και η καρδιά, στις... εκπτώσεις της οποίας απέδωσε την ήττα ο Αρβιντας Μασιγιάουσκας. Το σχόλιο «τέτοια ματς δεν τα καθαρίζεις χωρίς καρδιά, ούτε με το να κυνηγάς τα τρίποντα» μπορεί να μοιάζει εκτός γραμμής, αλλά ερμηνεύει σε σημαντικό βαθμό το αποτέλεσμα...

Οντως οι Βάσκοι έτυχαν της διαιτητικής ασυλίας (ειδικώς στα «τσεκαρίσματα»), ωστόσο ανάλογα φαινόμενα παρατηρούνται και αλλαχού, δεδομένης της πίεσης που ασκεί η εξέδρα. Ωστόσο, ακόμη και σε αυτό το επίπεδο, η Ταουγκρές εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες του Ολυμπιακού, που έδωσε γήπεδο και υστέρησε σε αντιστάσεις όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και έπρεπε να κυνηγήσει την ανατροπή.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επενδύσει τα μέγιστα στην επιθετική ευχέρειά τους και επιδιώκουν σε κάθε ματς να οδηγήσουν το σκορ γύρω στους 85 πόντους. Ωστόσο, σε τέτοιο επίπεδο ισχύει πρωτίστως το «defence is the name of the game» και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν είναι (ή δεν έγινε ακόμη) Μακάμπι της προηγούμενης τριετίας, οφείλει να σπέρνει πρώτα το αμυντικό χωράφι του. Κι ας οργώνει όπου τον βολεύει στη συνέχεια...

Αυτή τη φορά ο Περάσοβιτς ήταν πιο διαβασμένος και θωρακισμένος απ’ ό,τι στο Φάληρο, αλλά και στον ημιτελικό της Πράγας (Μακάμπι-Ταουγκρές) και πήρε τη ρεβάνς από τον Γκέρσον. Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν αποτελεσματικά τα pick n’ roll του Ολυμπιακού, αναχαίτισαν την επιθετικότητά του, τον πίεσαν ασφυκτικά, τον εξανάγκασαν σε λάθη και μολονότι ηττήθηκαν κατά κράτος στα ριμπάουντ, έφτασαν άνετα στη νίκη.

Για τον Ολυμπιακό ισχύει εν προκειμένω το έγκλημα χωρίς τιμωρία, δεδομένου ότι τουλάχιστον έσωσε την παρτίδα της διαφοράς, αλλά αν η Ταού δεν γνωρίσει άλλη ήττα, πρόκειται για δώρον άδωρον! Και οι δύο ομάδες πάντως έχουν να παίξουν στη Μόσχα, ενώ οι Βάσκοι θα ταξιδέψουν ακόμη στην Μπολόνια και στην Κωνσταντινούπολη, έδρες με τις οποίες ο Ολυμπιακός έχει ξεμπερδέψει...

Στα ενδότερα, εξακολουθεί να υφίσταται ο γόρδιος δεσμός με τον Σχορτσιανίτη. Ο Μπουρούσης διαπρέπει, αλλά... πλέει μέσα στην XXXXXL φανέλα του Σοφοκλή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται μέσα στη ρακέτα...


Πιστεύω δε χρειάζεται να αναφέρω ποιος το έγραψε...

Θέλω να σταθώ σε ένα συγκεκριμένο σημείο, που δεν έχουμε αναφέρει ακόμα.
QUOTE
Ο Ολυμπιακός στάθηκε όρθιος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ύστερα παρέδωσε σώμα και πνεύμα. Στο πνεύμα να συμπεριληφθεί και η καρδιά, στις... εκπτώσεις της οποίας απέδωσε την ήττα ο Αρβιντας Μασιγιάουσκας. Το σχόλιο «τέτοια ματς δεν τα καθαρίζεις χωρίς καρδιά, ούτε με το να κυνηγάς τα τρίποντα» μπορεί να μοιάζει εκτός γραμμής, αλλά ερμηνεύει σε σημαντικό βαθμό το αποτέλεσμα...


Αυτή τη σκέψη είχα βλέποντας το ματς με την ΑΕΚ... Πραγματικά, όσο ποιοτικοί και να είναι κάποιοι παίκτες, ώρες ώρες θυμίζουν μισθοφόρους.. Αναντίρρητα, χρειάζεται και "ψυχή", την οποία φαίνεται ότι δεν έχουν σε μεγάλο βαθμό οι περισσότεροι βασικοί παίκτες. Γι' αυτό χρειάζεται περισσότερο ο Παπαμακάριος, γι' αυτό πρέπει να πάρει χρόνο και ο Μπάρλος.. Στους ψηλούς το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Σοφοκλής, αλλά και ο Στακ.. κι αν δε βρεθεί κάποιος τρόπος να βοηθήσει αποτελεσματικότερα την ομάδα, καλύτερα να πάρει περισσότερο χρόνο ο Μπάρλος. Δεν είναι καλύτερος, αλλά ίσως αποδειχθεί χρησιμότερος.
Ελπίζω τουλάχιστον, με τον επανερχομό του Μάτσε, η ομάδα να έχει αποκτήσει και ηγέτη, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει, όπως είχε πέρυσι.

Επίσης..
QUOTE
Στα ενδότερα, εξακολουθεί να υφίσταται ο γόρδιος δεσμός με τον Σχορτσιανίτη. Ο Μπουρούσης διαπρέπει, αλλά... πλέει μέσα στην XXXXXL φανέλα του Σοφοκλή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται μέσα στη ρακέτα...


Συμφωνώ 100%. Όσο καλά και να τα πάει ο Μπουρούσης, ο Σοφοκλής πέρα από ...τα καρφώματα, γέμιζε και τη ρακέτα στην άμυνα. Μπορεί να μην είναι ο ορισμός του αμυντικού ψηλού, αλλά τη δουλειά του την έκανε μια χαρά.
Απ' την άλλη βέβαια, ο Μπουρούσης μπορεί να πάρει πολλά ρημπάουντ και έχουμε μετά από χρόνια ένα ψηλό που να μπορεί να πάρει διψήφιο αριθμό ρημπάουντ σε έναν αγώνα.
Xaroumenos loukoumas
Μπααα... Κερδίσαμε;;; 41.gif biggrin.gif biggrin.gif w00t.gif
stdin
Δεν είδα το ματς αλλά απ' ότι διάβασα ο Σχορτσιανίτης επέστεψε!! biggrin.gif

Κανένας που να το(ν) είδε;;
rchos
κερδισαμε επιτελους ενα παιχνιδι ευκολα και δεν εγραψε κανεις ακομα για το παιχνιδι!καλα μιλαμε ειμαστε ολοι!!!περιμενουμε να χασει η ομαδα για να γραψουμε! tongue.gif
thrylos7
Κανείς δε πήγε ρε παιδιά; Κι επιτέλους, εσείς της ULEB, βάλτε διαφορετική μέρα τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Άρη όταν ο δεύτερος παίζει εντός... biggrin.gif

Απ' ότι διαβάζω και βλέπω πρέπει να είχαμε πολύ καλή εικόνα, με κάποια αρκετά ενθαρρυντικά στοιχεία...

Θα φανεί αν έχουν διορθωθεί κάποια πράγματα στο επόμενο δύσκολο ματς μέσα στην Πρόκομ (που αν δεν κάνω λάθος δεν έχουμε κερδίσει ακόμα). Αρκεί να μην έχουμε επηρεαστεί από τους κουραμπιέδες, τους οποίους φοβάται ο Γκέρσον σύμφωνα με τις (απίστευτες) δηλώσεις του...
apkat
Λοιπον εγω ημουν στο γηπεδο και ειμαι ευχαριστημενος με αυτα που ειδα αλλα η ομαδα της Κλιμαμιο ηταν επιπεδα κατω απο τον Ολυμπιακο..Καναμε πλακα στη ρακετα.Ενδεικτικο οτι ολοι οι ψηλοι ειχαν αρκετους ποντους..

Κερδος σιγουρα ο Σοφοκλης που επαιξε αν και φανηκε να κουραζεται παρα πολυ ευκολα..Μου αρεσε χθες και ο Παπαμακαριος.Ο Ντομερκαντ περνα ντεφορμαρισμα και ο Πεν δεν ενθουσιασε..

Απο Κλιμαμιο Εντνι 77.gif και Μπελινελι φαινονταν πολυ μονοι για να κρατησουν την ομαδα τους στο παιχνιδι..

Στο τελος του αγωνα εσφιξα το χερι του Ματσε και του Ταιους ο οποιος φαινονταν να απορει με την αγαπη του κοσμου!!
~AND1~
Μπραβο στον ολυμπιακο για τη νικη του... 41.gif
apkat
Η σιγουρια του Τελετοβιτς με τρομαζει λιγο..Τεσπα ωραιες δηλωσεις και απο τον Μπελινελι τον οποιο αντιμετωπισαμε πολυ προσφατα!!

EUROLEAGUE PLAYERS POLL
Who is the "player to watch" going into 2007? Why?


Scoonie Penn
Olympiacos

"No doubt: my teammate Alex Acker! He is still young, but this guy has great talent and potential. He was not known when the Euroleague started, but now I am sure the fans should keep an eye on him, since he has much more to give."

Bojan Popovic
Dynamo Moscow

"Alex Acker. He is a new name in European basketball, he is young, he plays really well and I am sure he has a bright future in the Old World."
apkat
QUOTE
Μετά την βαριά ήττα του Ολυμπιακού στην Βιτόρια από την Ταού η πρώτη θέση του Α’ ομίλου αποτελεί… μακρινό στόχο, αλλά όχι ανέφικτο. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Πίνι Γκέρσον, ζήτησε νίκη στην Πολωνία επί της Πρόκομ (20.45, Supersport 1), ώστε να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους στην μάχη για την κατάκτηση της κορυφής.


«Είναι θετικό που αγωνιζόμαστε εκτός έδρας στην πρώτη αναμέτρηση μετά τη διακοπή γιατί θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο σοβαροί», υποστήριξε ο «Πίνχας». «Δεν θα είναι εύκολο να δραπετεύσουμε με μία νίκη από την Πολωνία. Η Προκόμ είναι μία δύσκολη αντίπαλος που κάνει σταθερά βήματα τα τελευταία δύο χρόνια και διαθέτει πολλούς έμπειρους παίκτες».

Και ο Ισραηλινός τεχνικός συνέχισε: «Θέλουν τη νίκη, αφού παλεύουν να εξασφαλίσουν ένα από τα εισιτήρια για τον β΄ γύρο. Από την πλευρά μας χρειαζόμαστε επίσης τη νίκη για να παραμείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι κατάληψης της πρώτης θέσης του ομίλου μας και για να ξεκινήσουμε με επιτυχία το νέο έτος».

Με τον προπονητή του συμφώνησε ο Σκούνι Πεν… «Η Προκόμ είναι πολύ καλή ομάδα που γίνεται ακόμη πιο ισχυρή όταν αγωνίζεται εντός έδρας. Θα δούμε σε τι φόρμα βρισκόμαστε μετά τη διακοπή. Η αντίπαλός μας παλεύει στην άμυνα και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας στο γήπεδο και αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε νικητές. Γνωρίζουμε πως έχουμε καλή ομάδα, αλλά καλούμαστε να το αποδείξουμε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ: «Δεν εξετάζουμε καν το θέμα ότι η Πρόκομ συνηθίζει φέτος να κερδίζει εκτός και να χάνει στην έδρα της. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε ότι κι αν γίνει. Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά αν είμαστε σοβαροί θα τα καταφέρουμε. Μπορεί να έχουμε σχεδόν προκριθεί στην επόμενη φάση αλλά ο βασικός στόχος είναι η πρωτιά του ομίλου και να την κατακτήσουμε πρέπει να φύγουμε νικητές από την Πολωνία».

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ: «Τελειώσαμε με νίκη το 2006 και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη το 2007. Στις τελευταίες προπονήσεις είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό πρέπει να βγει και στο γήπεδο. Μακάρι η Πρόκομ να συνεχίσει τις ήττες στο γήπεδο της, αλλά αυτό σίγουρα δεν θα είναι εύκολο γιατί είναι πολύ καλή ομάδα».
jjc
Double-double στα γρηγορα ο Στακ
thrylos7
Μου άρεσε αρκετά ο Ολυμπιακός. Αισθητά βελτιωμένος... χωρίς να λείπουν οι αδυναμίες βέβαια.. Παραμένω αισιόδοξος.
Anaz
Δεν τρελάθηκα αλλα μου φανηκαν καποια δείγματα πιο στρωτου μπασκετ σήμερα κ κατι λίγα απο άμυνα,βάλε κ την εμφάνιση του Στακ,καλο ηταν το ξεκίνημα.Γενικα το παιχνίδι ψιλοβαρετό παντως μου φάνηκε.Δεν ξερω αν εφταιγε αυτο ή η νυστα μου που με πήρε ο ύπνος.. rolleyes.gif
reignman
QUOTE(Anaz @ Jan 5 2007, 04:35 AM) *
Δεν τρελάθηκα αλλα μου φανηκαν καποια δείγματα πιο στρωτου μπασκετ σήμερα κ κατι λίγα απο άμυνα,βάλε κ την εμφάνιση του Στακ,καλο ηταν το ξεκίνημα.Γενικα το παιχνίδι ψιλοβαρετό παντως μου φάνηκε.Δεν ξερω αν εφταιγε αυτο ή η νυστα μου που με πήρε ο ύπνος.. rolleyes.gif


περιεργος μου συνεβει ακριβως το ιδιο rolleyes.gif
Air Kef
Νίκησε η Ταου την Εφες και πλεον η πρωτη θεση φανταζει ως θαυμα.
Η καλύτερη δεύτερη απο τις αλλες,οχι και τοσο δυσκολη..
thrylos7
Ε ναι, αφού με τη Μπαρτσελόνα παλεύουμε ουσιαστικά... πάμε Νάπολι! biggrin.gif
Warrior
Αγχωθηκε σημερα ο Ολυμπιακος απεναντι στην Λε Μαν.Εστω και δυσκολα ομως πηρε σημαντικη νικη με
80-76...

Ρε παιδια γιναν επεισοδια?? blink.gif Κατι τετοια λεγανε στο ραδιο...

Περιμενουμε ανταποκριση απο τα παιδια που ηταν στο ΣΕΦ.
sihainas
Κάποιοι μ@λάκες ρίξανε δακρυγόνα... 68.gif
apkat
Αισχος!!Πεθαναμε μεσα στο γηπεδο..Εγω δε μπορουσα να αναπνευσω..οσο ημουν στο γηπεδο πιστευα οτι τα εριξαν οι μπατσοι..Τωρα κατι ακουω οτι τα εριξαν οι οπαδοι..Ντροπη και στους δυο..Χαλασαν το παιχνιδι και η ομαδα κοντεψε να χασει..Ευτυχως η φανελα ο κοσμος και ο Ακερ πηραν το παιχνιδι..

θετικη παρουσια Σχορτσιανιτη,Στακ..Συγκηνιτικος ο αρχηγος..

Στο τελος του αγωνα ο τρελος Ντομερκαντ πηρε το μικροφωνο και τραγουδουσε τον υμνο..Κανταρια μουρλια!!!!
dizzy_fingers
Τα χρειάστηκε πολύ ο Ολυμπιακός σήμερα...Αφού κατάφερε και έκανε τη ΛεΜαν να φαίνεται ομαδάρα επιθετικά, θέλει ποοοολλή δουλειά ακόμα. Πρώτα απ'όλα στην άμυνα...
sihainas
Και να πεις ότι ήταν τίποτα το σπουδαίο...σχεδόν σε κάθε επίθεσή τους το ίδιο πράγμα κάνανε...

btw... έριξα τρελό γέλιο στο κέψιμο του Άκερ...χαχα...ωραίος... πάντως αν και σ'όλο τον αγώνα δεν έπαιξε τπτ..στο τέλος έκανε αυτό που έπρεπε...

ps. Ο Penn πόσες φορές πρέπει να κάνει την ίδια βλακεία για να καταλάβει ότι όταν σε κυνηγάνε 3 αντίπαλοι και είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν το χεις το καλάθι στον αιφνηδιασμό...μπορείς ή μάλλον πρέπει να περιμένεις και τους συμπαίχτες σου...
dizzy_fingers
QUOTE
btw... έριξα τρελό γέλιο στο κέψιμο του Άκερ

Κι εγώ laugh.gif !!!
Ούτε που κατάλαβε ο άλλος πώς του την πήρε.

Για τον Πεν...θα πω κάτι κι ας με κυνηγάει ο qspock. Πέρσι τέτοια εποχή, όταν πολλοί αμφισβητούσαν τον Έντνι, κάτι τέτοια έκανε...ενάντια στην Εφές αν θυμάστε...
thrylos7
Στην Εφές και όχι μόνο... Έτσι είμαστε εμείς! Απολαμβάνουμε την άγρια ομορφιά του μπάσκετ... biggrin.gif

Παραξενεύτηκα με την εξέλιξη του ματς... Φαίνεται ότι δε συνεχίστηκε η (μικρή έστω) πρόοδος των προηγούμενων αγώνων. Όχι ότι θα στεναχωριόμουν ιδιαίτερα, δεδομένης της συμπάθειας που έχω προς τη γαλλική ομάδα.

Αν βέβαια ήταν ο Παναθηναϊκός στη θέση μας, θα κάναμε λόγο για τρένο κτλ... rolleyes.gif
dizzy_fingers
...τρένο χωρίς οδηγό (άσσο)... tongue.gif
Air Kef
Απο οτι διαβασα η αστυνομια εριξε τα δακρυγονα επειδη καποιοι <<μαγκες>> πήγαν να μπουν χωρις εισητηριο.

Ο Ολυμπιακος εξεδωσε την παρακατω ανακοινωση χώνοντας τα στην αστυνομια.


QUOTE
«Σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είναι γιορτή για το μπάσκετ κάποιοι αποφάσισαν να το... δυναμιτίσουν χωρίς καμία αιτία και να αναγκάσουν όλο τον κόσμο να δακρύσει.
Χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός λόγος, μια διμοιρία των ΜΑΤ βρέθηκε στα φουαγιέ του μεσαίου διαζώματος, πίσω ακριβώς από τις εξέδρες του ΣΕΦ, κάτι που δεν έχει συμβεί στο παρελθόν σε κανένα παιχνίδι, και σαν να μην έφτανε αυτό, αυτοί που θέλουν να λέγονται υπεύθυνοι αποφάσισαν τη ρήξη δακρυγόνων σε κλειστό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα!Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απαιτεί άμεσα απαντήσεις από την ηγεσία της Αστυνομίας. Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία αυτών που αποφάσισαν τη ρήξη δακρυγόνων. Για τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ και τις όποιες ζημιές προκλήθηκαν αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η Αστυνομία"
Dromeas7
Ντροπή στην αστυνομια!!

Μπάτσοι @#!$%@!% δολοφόνοι!!!!
ΕΛΕΟΣ!!! 68.gif

Αποφάσισα μετά απο καιρό να πάω γηπεδο και πως ανταμοίφθηκά?ΜΕ δακρυγόνα!

Μα τόσο ζώα ειναι τέλως πάντων η ελληνική αστυνομία?Σε ένα παιχνίδι εντελώς φιλικό όπου ήταν δεν ήταν 5000 κόσμος υπήρχαν και 2 διμοιρίες τον ΜΑΤ!!!Μπορεί κάποιος να μου πει το γιατι?Μήπως αν χάναμε απο τη Λε Μαν θα μπαίναμε μέσα?????Απλά ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!Ντροπή 68.gif Τα παιδάκια που τα πήραν οι μπαμπαδες άρον άρον τι να πούνε?Φταίνε σε τίποτα μηπως?

Αν έχετε προσέξει αυτες τις μέρες επικρατεί μια αστυνομοκρατία στην Αθήνα.Όπου και να κοιτάξεις θα δεις αστυνομία...Θα ήθελα να ξέρω ο Πολύδωρας τι ακριβώς έχει στο μυαλό του???Μήπως θέλει να κάνει κανα πραξικόπημα?Η Ελλάδα απλά είναι ένα τεράστιο φρενοκομίο.

Στα του παιχνιδιού τωρα...Ο Ολυμπιακός απλά δεν έπαιξε τίποτα.ζήτημα αν έβγαλε 2-3 οργανωμένες επιθέσεις.Ελπίζω ο Στεφάνοφ να προσφέρει γιατί απο Πεν-Χαρίση δεν βλέπω προκοπή.Το playmaker των γάλλων τους έβαλε τα γυαλιά!!

Μπάσκετ rock έπαιζε ο Ολυμπιακός και πάλι καλά που κέρδισε.Ούτε οι Lakers δεν παίζουν τόσο χημα στο κύμα.Ένα θα σας πω.Ο πατέρας μου που έβλεπε το ματς σε μια καφετέρια δεν άντεξε και έφυγε 5 λεπτά πριν το τέλος και πιστέψτε με έχει δει ΠΟΛΥΥΥΥ μπάσκετ.

Πίνι ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.