Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ντάλλας Μάβερικς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
Boom Dizzle
Πολυ πιθανο το βλεπω εγω,επιτελους ο Σακ να παει στους Μαβς!
Αν γινει αυτη η κινηση το Νταλλας επιτελους δυναμωνει στη ρακετα και παραλληλα γινεται ενα απο τα φαβορι για τον
τιτλο.Ιδωμεν....Παντως για το Σακ ακουσα και ενα αλλο σεναριο που τον θελει να γυρναει Λεικερς ως μπακ απ του Μπαινουμ
αλλα εγω νομιζω οτι δεν παιζει να ειναι αληθεια!Ο Σακ στην ομαδα που θα παει θα εχει πρωταγωνιστικο ρολο!
Air and King
Αν ο Σακιλ παει στο Νταλλας κατευθειαν οι Μαβερικς γινονται σοβαροι υποψηφιοι για τον Τιτλο.Μονο και μονο η παρουσια του κανει την διαφορα και θα απελευθερωσει και το Νοβιτσκι απο τις αμυνες που προσαρμοζοντα πανω του.
Και ο Σακ θελει και αλλο πρωταθλημα και ο Νοβιτσκι θελει!Ιδανικο σεναριο και μακαρι να εχει ευτυχη καταληξη!
aegeansheed
Γαλάζια θα είναι η 3η εμφάνιση των Mavs φέτος (θα αντικαταστήσει την hardwood classic πρασινομπλε της Roy Tarpley Era sad.gif ).

Θα φορεθεί μόνο σε 2 παιχνίδια στο American Airlines Center και σε 13 εκτός έδρας.

Η εμφάνιση παρουσιάστηκε από τον Jason Terry και έχει επιροές από τις εμφανίσεις του 1980. Δυστυχώς δε βρήκα υλικό να παρουσιάσω. Το vid της παρουσίασης θα το βρείτε εδώ: http://www.nba.com/video/index.html , στα πιο πρόσφατα.
captain charisma
http://www.facebook.com/photo.php?pid=8760...;id=16555485460

βρηκα φωτογραφιες απ τη νεα εμφανιση των νταλας.
Gravedigger
QUOTE (big dirk @ Sep 23 2009, 00:03 ) *
http://www.facebook.com/photo.php?pid=8760...;id=16555485460

βρηκα φωτογραφιες απ τη νεα εμφανιση των νταλας.

Εκεί τις είδα και εγώ tongue.gif Εμένα μ'αρέσουν!Αν και δεν κουράστηκαν πολύ αφού είναι ίδιες με τις alternative που είχαμε (τις πράσινες) αλλά σε μπλε.(Καλά μπορεί να έχουν και μικροδιαφορές αλλά δεν τις πρόσεξα!)
half-man half-maverick
λοιπον μιας και δεν εχω τι να κανω tongue.gif ειπα να κανω μια αναλυση για το οτι εχω δει μεχρι στιγμης στα φιλικα απο τους πολυαγαπημενους μου μαβς.
καταρχας η ομαδα παρουσιαζεται υπερπληρης σε θεμα παικτων και εναλλακτικων λυσεων (οπως μας εχει συνηθισει τα τελευταια χρονια) ισως και σε υπερβολικο σημειο [4 (μαριον,χαουαρντ,κουιντον ρος και τζον τερρυ) για 2 θεσεις]
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ


1)ενισχυθηκε σε ενα σημειο που ποναγε πολυ δλδ στον σκληρο παουερ φοργουορντ-σεντερ που θα συμπληρωνε τον σοφτ νοβιτσκι με τον ντρου γκουντεν

2)πισω απο τον κιντ εχει μια παααρα πολυ καλη αλλαγη στο προσωπο του χοσε μπαρεα ο οποιος δινει φοβερη ενεργεια απο τον παγκο.

3)ο κουιντον ρος πραγματικα μαρκαρει σαν σκυλι κατι που το χρειαζονται οι μαβς στην περιφερεια

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ

1) να χωρεσει ο μαριον και να προσαρμοστει στο συστημα της ομαδας. στο ματς με τους γκριζλις εδειξε παντως δειγματα της ταχυτητας του

2) να παιξει σουπερ ο νοβιτσκι .χωρις παραπανω επεξηγησεις, για αλλη μια φορα θα πρεπει να ξεπερασει τον εαυτο του και να εχει πολλους ποντους ,ριμπαουντς και να χρεωνει τους αντιπαλους με φαουλ

3) τριτον και σημαντικοτερον Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΖΕΙΣΟΝ ΚΙΝΤ. ο συγκεκριμενος τυπος αλλαξε ολη τη φιλοσοφια της ομαδας με τον ερχομο του.ακομα και τωρα μετα απο τοσο καιρο οι συμπαιχτες του δειχνουν να μην καταλαβαινουν τον τροπο σκεψης του με αποτελεσμα να κανει πολλες λαθος πασες. επισης δεν ειναι και ο τζεισον κιντ που ηταν στο νιου-τζερσει κατι που σημαινει οτι να εχει σε παιχνιδια 15+ποντους 10+ ασιστς 8+ριμπαουντ θα το βλεπουμε σπανια.

4)να παιξει αμυνα ο νταμπιερ . το παλικαρι θυμαμαι στους γκολνεν στειτ ηταν μια μηχανη ριμπαουντ και ταπων. στο νταλας ειναι ενας δυσκινητος ψηλος που απλα εχει φτιαξει τις επιθετικες του κινησεις στην ρακετα. τι να το κανουμε αυτο ομως ???
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ


1)θα μπορεσει να να απαγκιστρωθει ο "ματριξ" μαριον απο τη φημη οτι εκανε οτι εκανε χαρη στο συστημα του φινιξ και τον στηβ νας ?στο μαιαμι και το τοροντο παντως απετυχε να παρει την ομαδα πανω του οταν επρεπε να δημιουργησει μονος του τις φασεις χωρις να τον βγαζει κατω απο το καλαθι ο στιβ νας.
επισης πρεπει να φτιαξει το σουτ του σιγουρα για να μπορεσει να κοντραρει τα μεγαλα τριαρια της δυτικης περιφερειας.

2)θα αποδειξει ο χαουαρντ οτι ειναι ο επομενος ηγετης της ομαδος και οτι μπορει να παρει την ομαδα στα δυσκολα ? ο τζος ειναι ενας παιχτης που μπορει να βαλει 30 ποντους και να σου χασει το τελευταιο τριποντο που κρινει τον αγωνα η να κανει ενα πολυ σημαντικο λαθος στα τελευταια λεπτα.

3)θα μπορεσει ο προπονητης να ανεβασει επιπεδο την ομαδα και να περασει τα συστηματα του ? αντε τους προπονητες τωρα τελευταια τους αλλαζουμε λες και ειμαστε ο ολυμπιακος του ποδοσφαιρου

ΧΤΥΠΗΤΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ


1) ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΜΥΝΑ. δεν ειναι τυχαιο που ολοι λενε οτι στο μπασκετ η αμυνα σου δινει το πρωταθλημα. ε αν ισχυει αυτο οι νταλας δεν θα το παρουν ποτε. οι μονοι που μαρκαρουν επι μονιμου βασεως ειναι οι ρος και γκουντεν.ο κιντ φαινεται να φυλαει τις δυναμεις του για τον εφνιδιασμο ο ντιρκ δεν μπορει να κοντραρει τα γομαρια των αλλων δυτικων ομαδων και η ομαδα χανει κατακρατος απενταντι σε ομαδες που εχουν απο μετριο σεντερ και πανω. δεν το συζηταμε οτι απεναντι στο ορλαντο ο χαουαρντ εκανε τρελα οργια και καναμε και μαγκα τον μπας και τον γκορντατ

2) ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΝΤΕΡ. ειναι κριμα να εχουμε τοσο πληρης ομαδα σε ολες τις θεσεις και να χολενουμε τοσο πολυ σε αυτη τη θεση. θα μου πεις δεν κυκλοφορουν και πολλοι καλοι σεντερ εκει εξω αλλα ...

3) τα προβληματα με τον τρελοπροεδρο. οσο εξυπνος και να ναι ο μαρκ κιουμπαν ,οσο και να αγαπαει το νταλας πρεπει να καταλαβει οτι οι δυλεπτες διακοπες για να του γινουν συστασεις επειδη γκρινιαζει στους διαιτητες χαλανε το ρυθμο της ομαδας.
ολο λεει οτι θα βελτιωθει και στον επομενο αγωνα ειναι παλι κοντα στον παγκο και γκρινιαζει απο το πρωτο λεπτο! τζαμποελεος δλδ tongue.gif
captain charisma
πολυ ωραια και πληρης η αναλυση σου.

να πω και τη κακια μου. θελω πολυ τζακσον-μπιεντρινς να ερθουν πακετο και να στειλουμε νταπιερ που ειναι σοφτ και χαουαρντ που ειναι πολυ ασταθης στο γκολτεν στειτ...

μηπως να στειλω εμαιλ στο κουμπαν να του το προτεινω... rolleyes.gif tongue.gif
red pyramid88
QUOTE(captain charisma @ Oct 20 2009, 21:13 ) *
πολυ ωραια και πληρης η αναλυση σου.

να πω και τη κακια μου. θελω πολυ τζακσον-μπιεντρινς να ερθουν πακετο και να στειλουμε νταπιερ που ειναι σοφτ και χαουαρντ που ειναι πολυ ασταθης στο γκολτεν στειτ...

μηπως να στειλω εμαιλ στο κουμπαν να του το προτεινω... rolleyes.gif tongue.gif


Δε νομίζω (ή δε βλέπω λογική) να δώσουν οι Warriors τον Biendris (το μόνο αξιόμαχο ψηλό τους δηλαδή). Πόση τρέλα πια δηλαδή?

Πάντως όντως, θα γινόντουσαν ακόμη σκληροί και απειλητικοί οι Mavericks και θα είχαμε σκληρές κόντρες με τους αντιπάλους τους για τη κορυφή.
half-man half-maverick
φιλε γαματη ανταλλαγη αυτη που προτεινες!με το σκεπτικο οτι θα φαμε τον μαριον για τουλαχιστον 4 χρονια ακομα ισως ο χαουαρντ να ειναι πολυτελεια. αν και θεωρειται απο τους αγαπημενους των οπαδων και θα με ψιλοπειραζε να εφευγε. βεβαια αυτα για το νβα ειναι ψιλα γραμματα. ετσι και δεχοντουσαν θα ειχαμε και ενα τελειο ψηλο αλλα και το αλανι το στεφεν τζακσον να ερχεται απο τον παγκο. θα γινομασταν αυτοματα φαβορι!
αλλα δεν το πολυκοβω να δεχοντουσαν αν και κατα καιρους γινονται τρελες ανταλλαγες . ποτε δεν ξερεις!!
Johanvil
QUOTE(half-man half-maverick @ Oct 21 2009, 02:47 ) *
με το σκεπτικο οτι θα φαμε τον μαριον για τουλαχιστον 4 χρονια


Ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα.Οι τελευταιες αναμνησεις μου απο αυτον ειναι απο τους Σανς αλλα οσα ειχα δει εκει προκειται για εναν εξαιρετικο αμυντικο παιχτη που μπορει να πιεσει,να παιξει εξαιρετικη αμυνα και να σου παρει ριμπαουντ.Δινει ενεργεια στην ομαδα.Επιθετικα και να μην εινα καλος,δοξα τον Θεο εχει πολους προικισμενους παιχτες το Νταλας.Πιστευω οτι θα σας δωσει παρα πολλα στην αμυνα ο Ματριξ και προκειται για μια εξαιρετικη μεταγραφη που σε βοηθαει εκει που πονουσες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.