Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Final 4 MVP
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 Barcelona 2011
Anaz
Επειδη ο Mvp βγαίνει απο τον πρωταθλητη, και για να διαχωρισουμε τη συζητηση απο αυτη που αφορα εκτιμησεις για τον νικητη του τελικου, προτιμησα να βαλω 2 επιλογες για να ψηφίσει κανεις εναν απο καθε ομαδα.
oti-nane
Αν ο ΠΑΟ με αντίστοιχη απόδοση από καλάθη στον τελικό όπως στον ημιτελικό τότε ΝΙΚ
Αν πάο με κακή απόδοση Νικ και έστω συνηθισμένη από ΔΔ τότε ΔΔ

Από Μακάμπι Έιτσον ή Πάργκο
rchos
απο παναθηναικο διαμαντιδη γιατι οτι και να κανει ο οποιοσδηποτε αλλος φετος πρεπει ολα να δωθουν στον μητσο.
ακομη και ενδεχομενο πριμ για κατακτηση εγω αν ημουν παιχτης του παο θα εδινα το μεριδιο μου στον μητσο.


απο μακαμπι ψηφισα ειντσον γιατι η εμφανιση του στον ημιτελικο δεν υπηρχε.


lakersdynasty
Με την Ευρωλιγκα να δινει 2 MVP ενα για πριν το Φ4 και ενα για το Φ4 τοτε το πρωτο παει σιγουρα στον Διαμαντιδη και για το 2ο θα πρεπει να περιμενουμε τον τελικο.

Ως τωρα ο Καλαθης μπορει να εκανε αξιοσημειωτη εμφανιση αλλα αν ειναι να μιλησουμε για ημιτελικους αυτος που ηταν πραγματικα κυριαρχος και επαιξε πραγματικα καλα ειναι ο Ειντσον και οχι ο Καλαθης.

Επαιξε αμυναρα με 6 κλεψιματα εβαλε τα σουτ πηρε ριμπαουντ και γενικα ηγηθηκε της Μακαμπι και η Ρεαλ φανηκε να τα εχει χαμενα ισως και γιατι ο Ειντσον δεν εχει καλη παραδοση σε κρισημα ματς.

Απτην αλλη ο Καλαθης για μεναηταν ο καταλυτης για την εξελιξη του αλλου ημιτελικου αλλα για διαφορετικο λογο. Ο Καλαθης επρεπε απο την αρχη της χρονια να κανει 1-2 πραγματα για να βοηθησει την ομαδα.

bball.gif Να βρει ενα ρολο στην αμυνα που τον βρηκε απεναντι σε Μπαρτσα Μακαμπι γιατι βρηκε 2 παικτες στους Ναβαρο και Καουκενας που σωματικα του ταιριαζουν ανελπιστα

bball.gif Να εκμεταλλευτει τις ευκαιριες που του δινονται και να διεισδησει! Η Μπαρτσα και η Σιενα επελεξαν να καλυψουν τις πασες του Καλαθη για να δημιουργησουν λαθη αφηνοντας να εννοειθει οτι αν ειναι να χασουν απο τους ποντους καποιου προτιμουν αυτοι να ειναι του Καλαθη. Για μενα μεγα λαθος και ισως απο την Μακαμπι να δουμε καποια προσαρμογη, η οποια βεβαια θα αφησει αλλες επιθετικες επιλογες που ειναι στα χερια του προπονητη να τις εκμεταλλευτει. ο Καλαθης με πρωτη ευκαιρια παει σε διεισδηση και δεν δισταζει δινοντας πολιτιμους ποντους και φθορα στους αντιπαλους περιφερειακους πραγμα που αποκτα μεγαλητερη ακομα σημασια εαν γινεται αποδοτικα οπως εγινε με την Σιενα (6/7 διποντα 5/7 βολες με 5 κερδισμενα φαουλ)

Για την ωρα και οσον αφορα τους ημιτελικους δινω τον τιτλο του MVP στον Ειντσον και επιβαλλεται να τελειωσει και ο τελικος για να εχουμε ξεκαθαρη εικονα για εναν και μοναδικο παικτη που θα μπορουσε να χαρακτιριστει MVP του Φ4.

Στο πολ παντως η ψηφος μου πηγε στον Διαμαντιδη που πιστευω οτι στον τελικο θα ειναι καθοριστικος, οπως ηταν και στον ημιτελικο, απλα οταν στο μυαλο υπαρχουν ακομη καταλοιπα της εποχης Γκαλη ειναι δυσκολο ακομα να κατανοησει καποιος πως ηγησαι μιας ομαδας εχοντας 1/3 σουτ.
GMlls
ξέρει κανείς τι ώρα είναι οι απονομές και αν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη; έστω λίνκ...
Anaz
Εξαιρετικοι οι Φωτσης, Καλαθης, ενω οι Σατο, Νικολας ηταν ισως οι καθοριστικοτεροι για τον τελικο με τα σουτ τους στο κρισιμοτερο σημειο.
Το MVP ομως νομιζω παιζεται αναμεσα σε Μπατιστ, Διαμαντιδη.. Και το αξιζουν το ιδιο και οι δυο!

Ο ΔΔ εξαιρετικος, μεστος, ηγετικος, πραγματικος μαεστρος. Οργανωσε και δημιουργησε υποδειγματικα.
Με 9 ασσιστ και ρανκινγκ πανω απο 20 και στα δυο ματς, ίσως να'ναι αυτος που θα παρει και το βραβειο πετυχαινοντας ενα μοναδικο κατορθωμα που θα κανει καιρο να ξεπεραστει.. Να κατακτησει και τα δυο MVP και τον τιτλο του καλυτερου αμυντικου στην ιδια χρονια!! 77.gif

Αλλα προσωπικα θα το'δινα στον Μαικ, καθως κερδισε κατα κρατος ολους τους αντιπαλους ψηλους που αντιμετωπισε, ηταν πρωτος σκορερ της ομαδας του και ο καθοριστικοτερος κατ'εμε για τον Παο κανοντας την διαφορα με την παρουσια του σε αυτο το Final Four. Συν οτι τον θεωρω πιο "αδικημενο" απο πλευρας ατομικων διακρισεων σε σχεση με τον ΔΔ.
lamar
MVP - Χελωνονιντζακι (Μπατιστ). Καθοριστικος και στα δυο ματς!!!

Edit: Το γραφω απο τωρα για να μην παρεξηγηθω. Αν ψηφιστει MVP Φ4 παικτης που ειχε σε δυο ματς 5/13 εντος πεδιας και οχι αυτος με 12/15!!! τοτε ο τιτλος του MVP ειναι προαποφασισμενος και δεν θα μιλαω μονο για φετος.

vastravoud
Ήταν δύσκολη απόφαση πιστεύω ανάμεσα σε Μπατιστ και Μήτσο.

Ελάχιστη σημασία έχει πάντως.
xristos_metal
Οποιος και αν το επαιρνε θα ηταν δικαιο. Στα σημεια ο Διαμαντιδης ηταν καλυτερος. Αλλα νομιζω λιγη σημασια εχουν αυτα τα βραβεια.

Απο τη Μακαμπι ο Ειντσον ηταν ο καλυτερος παιχτης, και ο ουσιαστικοτερος. Πιστευω του χρονου θα παιξει σε καλυτερη ομαδα.
kakos76lukos
Λυπάμαι που το λέω αλλα ο καλύτερος παίκτης του παο ήταν ο ......Σοφοκλής.
lakersdynasty
QUOTE(lukos @ May 9 2011, 14:48 ) *
Λυπάμαι που το λέω αλλα ο καλύτερος παίκτης του παο ήταν ο ......Σοφοκλής.


μα γιατι το λες αυτο? smiley.gif

οι υψηλοτεροι στο ρανκιν του Φ4 συνολικα ηταν πρωτος ο Ειντσον και 2ος ο Διαμαντιδης.

εαν λαβουμε στα υποψην οτι δινουν το τροπαιο σε παικτη του νικητη καπως ετσι φαινεται οτι κατεληξαν να το δωσουν στον Διαμαντιδη.

Καπως ετσι πηγαν τα πραγματα και στο τροπαιο του MVP της "κανονικης περιοδου". ο Σαν Εμετεριο ηταν πρωτος μπροστα απο τον Διαμαντιδη ομως ο Διαμαντιδης οδηγησε τον Παναθηναϊκο απεναντι στην Μπαρτσα και τον εστειλε στο Φ4 ενω ο Σαν Εμετεριο αποκλειστικε με την Καχα με πλεονεκτημα εδρας.

Με λιγα λογια τα MVP δοθηκαν με εντονο το κριτηριο της επιτυχιας της ομαδας του εκαστωτε υποψηφιου. Με αυτο το κριτηριο αξιζαν και τα 2 στον Μητσο αν πηγαινε καθαρα με το συστημα αξιολογησης τοτε θα ειχαμε Σαν εμετεριο και Ειντσον (ειχα πει οτι θελω να τον δω και στον τελικο, ε οκ πλεον τον παραδεχτηκα biggrin.gif )
natouralistis
Ειρωνικα για το Σοφοκλη το λεει
Anaz
Αδικα δεν το πηρε ο ΔΔ, αλλα κατ'εμε το αξιζε λίγο περισσοτερο ο Μπατιστ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.