Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟΚ - Μακεδονικος 86-69
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
Warrior
Ανετη νικη στο τελος για τον ΠΑΟΚ..
Ταμιρ και Νιλσεν εκαναν παρτυ κατω απο τα καλαθια.Ο Μακεδονικος ειναι στις ομαδες που εχει μεγαλο προβλημα κατω απο τα καλαθια.
Δεν μπορεσε να ανταπεξελθει απεναντι στη ζωνη η ομαδα της Κοζανης.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 40-37, 63-57, 86-69
ΠΑΟΚ (Πρέλεβιτς): Μουλαομέροβιτς 16, Μανολόπουλος, Κορωνίδης, Βασιλειάδης 8, Γκαγκαλούδης 13, Μάγλος, Βασιλόπουλος 9, Γκαγκαλούδης 13, Μαυροκεφαλίδης 2, Ταμίρ 22, Μέι, Νίλσεν 16, Καλαμπούκας
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Πεδουλάκης): Καφκής, Παπαμακάριος 4, Χαραλαμπίδης, Λουκόβσκι 13, Χάτσον 19, Ρίματς 5, Σπανούλης, Γκιζογιάννης, Μάικλ 11, Τσάνακ 12, Δαλιάρης 2, Πέτρουλας 3

Πρελιεβιτς:Το τελικό σκορ δεν δείχνει την αληθινή εικόνα του παιχνιδιού αφού παιζόταν μέχρι το 37΄ όπου ο Μακεδονικός ήταν στη διεκδίκηση της νίκης. Στη συνέχεια ήρθε η διαφορά των 17 πόντων που ούτε εγώ κατάλαβα πως έφθασε εκεί... Ταμίρ έκανε το καλύτερό του παιχνίδι από τότε που ήρθε στην ομάδα, και κάλυψε το κενό του Μπασμίνοφ η απουσία του οποίου πιστεύαμε πως θα μας αλλάξει τις ισορροπίες. Το σίγουρο είναι ότι θα μας λείψει όταν θα χρειαστούμε και λύσεις μέσα στη ρακέτα αλλά έχουμε παίκτες όπως ο Μάγλος, ο Μαυροκεφαλίδης αλλά και ο Βασιλόπουλος που θα μας βοηθήσουν".


Πεδουλακης:Αντέξαμε για 30΄ αλλά στη συνέχεια φάνηκε πως δεν είχαμε άλλη βενζίνη κάτι που το πληρώσαμε και λυγίσαμε στο τέλος...Εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για θέσεις στην αρχή της χρονιάς. Υπάρχει ένα σκεπτικό με τη διοίκηση, και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε".
IraTmac
QUOTE (Warrior @ Jan 9 2005, 11:54 AM)
Ο Μακεδονικος ειναι στις ομαδες που εχει μεγαλο προβλημα κατω απο τα καλαθια.

ποιά δεν είναι? tongue.gif
Warrior
Η ΑΕΚ...ο ΠΑΟΚ...ο Ολυμπιακος εφερε το Γκουλιας(και με ανησυχει αυτο εν'οψει
Σαββατου,ελλειψη Σχορτσιανιτη),ο Παναθηναικος φερνει τον Μπαξτερ(καλα 4αρι
ειναι αυτος..ε ρε κολλημα ο Ομπραντοβιτς,γενικα σε αυτην την ομαδα με 4αρια) 33.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.