Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chicago Bulls
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
j-kidd13
Chicago Bulls




New era


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2015-2016): 42-40

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2015-2016):
Πόντοι: Jimmy Butler 20.9
Ριμπάουντ: Pau Gasol 11.0
Ασσίστ: Jimmy Butler 4.8
Κλεψίματα: Butler 1.6
Κοψίματα: Gasol 2.0
Ευστοχία %: Gibson 52.6
Χρόνος συμμετοχής: Butler 36.9

Πιθανή 5άδα:
PG:RondoSG:WadeSF:ΒutlerPF: GibsonC:Lopez

Πάγκος:
PG’s: Carter-Williams, Grant
SG’s: Valentine
SF’s: ΜcDermott, Zipser
PF’s: Mirotic, Portis
C’s: Felicio

Offseason moves
Draft Picks: Valentine (#14, Πρώτος Γύρος), Zipser (#42 Δεύτερος Γύρος)

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Wade (FA), Rondo (FA), Lopez(FA), Carter-Williams(ανταλλαγή από Milwaukee )

Έφυγαν: Rose (FA), Noah (FA), Gasol (FA), Moore (FA), Dunleavey (FA), Brooks (FA), Bairstow (FA), Snell(ανταλλαγή σε Milwaukee)

Παρουσίαση ομάδας Μετά από 5 χρόνια,οι δρόμοι των Bulls και του Rose χώρισαν.Ο άλλοτε mvp της λίγκας,δεν μπόρεσε να επανέλθει από τους σοβαρούς τραυματισμούς του,στα γνώριμα του επίπεδα.Η ομάδα περίμενε και στήριξε τον ηγέτη της τις 2 τελευταίες χρονιές,αλλά παρά τα συμπαθητικά έως καλά νούμερα του,ήταν εμφανές ότι o παίκτης, επηρεασμένος και ψυχολογικά,δεν μπορούσε πλέον να δώσει το κάτι παραπάνω στους ταύρους,αποχωρώντας για τους Knicks,μαζί με τον Noah,ο οποίος μετά από 9 χρόνια αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.Αποχώρησε επίσης και ο Pau Gasol,μετα από 2 εξαιρετικές χρονιές,που ήταν μαζί με τον Butler οι κολώνες των Bulls.

Αντίθετα έγιναν 2 σημαντικότατες προσθήκες,με τον-γέννημα θρέμμα του Chicago- Dwayne Wade και τον Rajon Rondo,να έρχονται να προστεθούν δίπλα στον Jimmy Butler,δημιουργώντας μια πολύ δυνατή 3αδα.Ο Rondo προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τους Kings,δείχνοντας να βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό,ενώ ο flash,έστω και στα 34,παραμένει ένας μεγάλος star,και θα φέρει ευκολία στο σκορ,στοιχείο που έλειπε από την περσινή ομάδα.Μια αξιόπιστη λύση είναι και ο Robin Lopez,ο οποίος θα πάρει τη θέση του βασικού σέντερ,από τον πεσμένο τα τελευταία χρόνια Noah.Ένα μεγάλο στοίχημα των Bulls είναι ο rookie Denzel Valentine.Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν,κάνουν λόγο για έναν πλήρη sg με εξαιρετικό σουτ,αντίληψη του παιχνιδιού και court vision,και ιδιαίτερη playmaking και passing ικανότητα.Μόνο μειονέκτημα του η αθλητικότητα,κυρίως όσον αφορά την εκρηκτικότητα του.Ένας από τους παίκτες to watch από το φετινό ντραφτ.

Σίγουρα το project των bulls έχει μεγάλο ενδιαφέρον.Μένει να δούμε αν ο κόουτς Hoiberg,μπορεί να παρουσιάσει κάτι καλό εντός του παρκέ.Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως τα υλικά δεν του λείπουν.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Mια καινούργια ομάδα φέτος οι Bulls,που σίγουρα θα προσπαθήσει να τρέξει περισσότερο από την περσινή.Μετά την περσινή αποτυχημένη χρονιά,η είσοδος στα play offs είναι ο πρώτος ρεαλιστικός στόχος.Μετά,βλέπουμε.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Θα μπορούσαν να μπουν και οι 3 σταρ της ομάδας.Ο Butler σαν ο ηγέτης πλέον της ομάδας,ο Wade που γυρίζει στην γεννέτηρα του,και ο Rondo που την περσινή σεζόν,έδειξε ότι επιστρέφει για τα καλά.Ωστόσο,και λόγω αδυναμίας,θα σταθώ στον Valentine.Είπαμε και πρίν για το ταλέντο του rookie των Bulls.Χρόνο και ευκαιρίες θα πάρει,καθώς θα είναι το back up sg.Στο χέρι του είναι να δικαιώσει όσα ακούγονται γι αυτόν και να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη για τη νέα χρονιά.

Προπονητής: Fred Hoiberg: Η περσινη ρούκι χρονιά του κόουτς Hoiberg δεν στέφθηκε με επιτυχία,καθώς το Chicago έμεινε εκτός play offs μετά από 8 χρόνια και τη σεζόν 07-08,που είχε τερματίσει στην 11η θέση. Δύσκολη σεζόν,η ομάδα έχασε τον die hard χαρακτήρα της,ενώ ο Hoiberg προσπάθησε να αλλάξει τους αργούς Μπουλς σε μια πιο fast pace ομάδα,χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.Προπονητής με πιο επιθετικό και γρήγορο στυλ,από τον Τιμποντό,φέτος η παρουσία του Rondo,αλλά και του Wade,ακόμα και στα 34,του δίνει επιλογή να τρέξει το γήπεδο.Δεύτερη χρονιά στον πάγκο των ταύρων,σίγουρα οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες.

Θέλω να ρωτήσω τον... Paxson… (ξανά…) "Είσαι οκ με τα ανταλλάγματα που πήρες για τον Rose???"

Πρόβλεψη: 45-37
Conference rank: 7th
Division rank: 3rd

Teaser
geo82
Η ομάδα της Ανατολής που μετά τους Knicks μου προκαλεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μ' αρέσουν οι καταστάσεις που έχουν αρκετά "αν" και μου τραβούν την προσοχή τέτοιες ομάδες. Θα ήθελα να μπουν στα play offs . Η τριάδα στην περιφέρεια είναι καλή αμυντικά, αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα καταφέρουν να "ανοίξουν" το γήπεδο, αφού κανείς δεν είναι αξιόπιστος σουτέρ 3 πόντων. Βέβαια, τα τρίποντα δεν είναι και ο μοναδικός τρόπος για να κερδίσεις.
Crash95
μπηκα να ευχηθω στην αγαπημενη μου ομαδα καλη επιτυχια για τη φετινη σεζον.
σιγουρα υπαρχει νεος αερας και ξεκινα μια καινουρια εποχη για την ομαδα, με τις κινησεις που γιναν. πιστευω θα παμε καλυτερα απο περσι, θα ειμαστε πλει οφς, θα δουμε εαν μπορουμε για 4αδα της Ανατολης και πανω. Ακομα και αν δεν μπορουμε να διεκδικουμε τιτλους, πρεπει να ειμαστε ψηλα και να παλευουμε με τους καλυτερους.
geo82
Πιστεύω ότι αν δεν έχετε θέματα τραυματισμών, θα καταφέρετε να μπείτε στα play offs. Και όπως και να το κάνουμε, μια ομάδα με Rondo, Wade, Butler δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος στην postseason.
Crash95
QUOTE(geo82 @ Oct 26 2016, 17:35 ) *
Πιστεύω ότι αν δεν έχετε θέματα τραυματισμών, θα καταφέρετε να μπείτε στα play offs. Και όπως και να το κάνουμε, μια ομάδα με Rondo, Wade, Butler δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος στην postseason.


και γω ετσι πιστευω
jvalin
Bulls reportedly adding R.J. Hunter on 1-year deal


Δεν του έκανε του κυρ Danny γιατί εμείς έχουμε τον Young. Νταξ δεν πειράζει, ταλεντάρα ο Young. icon_drunk.gif Μόνο σουτ, δημιουργία μηδέν, ball handling άστα να πάνε, στην άμυνα δε νιώθει να πάρει τα πόδια του...Τεσπα, επιφυλάσσομαι για περισσότερη γκρίνια εν καιρώ στο τόπικ των Celtics.

Πέρυσι τέτοια εποχή ο RJ ήταν ωραίο πουλέν. Δυστυχώς, δε βρήκε χώρο να αναπνεύσει και πολύ φοβάμαι ότι τον κάψαμε. Ποιος ξέρει, με τόση ασουτίλα στην περιφέρεια των Bulls, μπορεί και να βοηθήσει. Αρκεί να πάρει ευκαιρίες δλδ γιατί υπάρχει και ο Valentine, ο οποίος έχει μια χαρά σουτ.
geo82
Πλάκα πλάκα το Σικάγο έχει αποκτήσει αρκετό βάθος στην περιφερειακή γραμμή.
geo82
Δεύτερο παιχνίδι για το Σικάγο απέναντι σε μια ακόμη ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις για φέτος. Αντίθετα με το προηγούμενο παιχνίδι, οι Bulls καθάρισαν πολύ εύκολα την Ιντιάνα και δείχνουν ότι αν είναι υγιείς, θα αποτελέσουν απειλή. Για δεύτερο σερί παιχνίδι πήραν τη μάχη των ριμπάουντ, ενώ ταυτόχρονα κυκλοφόρησαν καλά τη μπάλα.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 31/10 - Taj Gibson

Τα νούμερα: 14 pts με 7/9 fg, 11 reb, μέγιστο του αγώνα +24 σε 25 λεπτά. Πριν αρχίσετε να βαράτε, ναι οκ ήταν τζούφια βραδιά, ας έβαζε ο Nurk περισσότερους. Αλλά θα το αιτιολογήσω και καλύτερα. Ο Taj πέρυσι χρειάστηκε 45 λεπτά για τη μόνη φορά που επανέλαβε ή ξεπέρασε αυτές τιμές πόντων και rebs και δεν κατάφερε ποτέ double double σε τόσο μέτριο χρόνο παρουσίας στο παρκέ. Στα 3 ματς της χρονιάς έχει τις περισσότερες προσπάθειες για σκορ και πόντους κατά μέσο όρο, μυίζομαι breakout year. tongue.gif

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: O Taj θα συνεχίσει να είναι ο ιδεατός supporting βασικός ή έβδομος παίκτης και μάλλον θα τελειώσει την καριέρα του στους Bulls, με μόνη πιθανότητα καμιά μονοετή ξεπέτα αν του δώσει κάποιος σαλεμένος μυθικό ποσό. Δε θα προσαρμοστεί ποτέ και θα γυρίσει πίσω έστω με τιμητικό μονοήμερο, γιατί είναι πρώτα παίκτης της ομάδας και μετά μπασκετμπολίστας. The tru version: O Taj ήταν είναι και θα είναι παρών στη frontline του Chicago, πρέπει να τον πήραν κάπου επί Jordan και μετά το zombie apocalypse θα συνεχίσει να παίζει 24 λεπτά με τη φανέλα των Bulls μέχρι να έρθει ο Rick Grimes να μείνει μια σεζόν στο United Center, να βρει τρόπο να καταστρέψει το safe zone και να τους φάνε όλους οι walkers. Μετά ο zombified πλέον Taj θα συνεχίσει να πηδάει για rebounds προς ικανοποίηση της Michonne που αράζει μόνη της στις κερκίδες..

Δε δήλωσε: (φωνή Ευρυπιώτη) "Miro, Portis, Dougie και λοιποί έχετε να φάτε ψωμιά ακόμα. Από ποιον να πάρετε ρε λεπτά από μένα τον παλιό!;"
geo82
Μια χαρά μου φαίνονται οι Bulls φέτος, αρκεί να αποφύγουν τους τραυματισμούς.
mixalisgate7
Μέτρια εμφάνιση απέναντι στους Νικς. Το μακρινό σουτ και η περιφερειακή άμυνα ήταν τα κυριότερα μας προβλήματα. Ο Ρόντο τόσο άσουτος ήταν; Νοά και Ρόουζ έπαιξαν πολύ καλά στην επιστροφή τους στο Σικάγο, μάλλον είχαν έξτρα κίνητρο. 77.gif 77.gif 77.gif για τον τεράστιο Wade.
Tesla
Πολυ ανεβασμενη η ομαδα φετος νομιζω οτι θα καταφερουν να μπουν ευκολα στα φετινα playoffs. Η αυρα του Wade ακομη και στα 34 του ειναι μοναδικη. bball.gif
geo82
Το γεγονός ότι οι Bulls κερδίζουν τις πολύ δυνατές ομάδες (Cavs, Spurs) και χάνουν από κάτι "τραχανοπλαγιάδες" ανήκει στη σφαίρα του ανεξήγητου.
pan24
QUOTE (geo82 @ Dec 17 2016, 11:38 ) *
Το γεγονός ότι οι Bulls κερδίζουν τις πολύ δυνατές ομάδες (Cavs, Spurs) και χάνουν από κάτι "τραχανοπλαγιάδες" ανήκει στη σφαίρα του ανεξήγητου.

Απολυτα εξηγησιμο
Και οι μπουλς οσο και αν το αρνουνται πλεον ειναι και αυτοι ''τραχανοπλαγιαδες'' και οσο γρηγοροτερα το καταλαβουν να πανε σε rebuilding τοσο το καλυτερο
Αυτο που περιγραφεις ειναι χαρακτηριστικο μικρης ομαδας nba
Συνηθισμενο μικρες ομαδες να τα δινουν ολα και να κερδιζουν τους μεγαλους αλλα με τους αλλους να μην μπορουν
Οπως περσι πχ οι μπακς ηταν οι πρωτοι που κερδισαν τους warriors,κερδισαν και τους cavs αλλα εχαναν απο ολους
Το να παρουν μια 4η-5η θεση με αυτο ως ταβανι δεν οδηγει πουθενα
Trade τους γιμπσονς,μπατλερ για ψηλα ντραφτ πικ και τανκαρισμα ωστε σε 3-4 χρονια να κυνηγανε δαχτυλιδι
geo82
QUOTE (pan24 @ Dec 17 2016, 12:10 ) *
Το να παρουν μια 4η-5η θεση με αυτο ως ταβανι δεν οδηγει πουθενα
Trade τους γιμπσονς,μπατλερ για ψηλα ντραφτ πικ και τανκαρισμα ωστε σε 3-4 χρονια να κυνηγανε δαχτυλιδι


Συμφωνώ για το πρώτο σκέλος, αλλά για το δεύτερο έχω μια αμφιβολία. Τους έχω παρακολουθήσει φέτος και ομολογώ πως πριν από αυτό το σερί των τριών ηττών, έπαιζαν καλύτερα απ' ό,τι περίμενα. Η βασική πεντάδα είναι καλή, αλλά ο πάγκος είναι απίστευτα ασταθής. Στη θέση τους ίσως να προσπαθούσα να ενισχύσω το ρόστερ. Βέβαια, με τους Forman και Paxson επικεφαλέις, και κυρίως με τον συγκεκριμένο προπονητή, δεν περιμένω πολλά πράγματα και το βασικότερο δεν θα τους εμπιστευόμουν για την οργάνωση ενός rebuilding. Αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο, οι δύο συγκεκριμένοι και ο Hoiberg είναι οι πρώτοι που πρέπει να φύγουν.
RipCity
Δεν είναι το tanking λύση για όλα, αν ήταν έτσι κι ήταν τόσο εύκολο θα είχαμε 30 διεκδικητές τίτλου. Το να βρουν παίκτη σαν τον Butler πχ είναι πάρα πολύ δύσκολο όσο tanking και να κάνουν. Επίσης είναι οι Bulls, πάντα θα μπορούν και μέσω Free Agency να ενισχυθούν, αρκεί να γίνει σωστό μοίρασμα του cap.
aegeansheed
Αναρωτιέμαι αν έχει υπάρξει ποτέ ξανά σε άλλη ομάδα πιο άσουτο δίδυμο άσσων από το Rondo-MCW? sad.gif
SG3ptshooter
QUOTE(aegeansheed @ Dec 27 2016, 16:33 ) *
Αναρωτιέμαι αν έχει υπάρξει ποτέ ξανά σε άλλη ομάδα πιο άσουτο δίδυμο άσσων από το Rondo-MCW? sad.gif

Συνεχίζει να φλέγεται από πέρυσι ο Rajon haters. tongue.gif
Rated: (en)joy
QUOTE (aegeansheed @ Dec 27 2016, 16:33 ) *

40's και 50's κοιταξες; tongue.gif
Στα σοβαρα τωρα, με τα λεπτα που (δεν) εχει παιξει μεχρι στιγμης ο MCW θεωρω βρισκεις ευκολα αντιστοιχo..
Manimal
Απίστευτα πράγματα από τον Jimmy σε μια ανέλπιστη νίκη με ανατροπή επί των Ράπτορς. Η χρονιά φαντάζει καμμένη, αφού επί της ουσίας παίζουν χωρίς pg και center, και αν καταφέρουν και μπουν play offs θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 15/01 - Doug McDermott, γνωστότερος ως Dougie McBuckets

Τα νούμερα: 31 πόντοι με 9/16, 3/6 τρίποντα, 10/11 βολές. Ακόμη 6 αμυντικά rebounds, 1 κλέψιμο, 1 τάπα, 1 λάθος, +9 σε 33 λεπτά στη σημαντική νίκη των χωρίς Wade Bulls μέσα στο Memphis.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Μεγάλωσε σε 3-4 Midwestern πολιτείες, Iowa, Dakota, Nebraska, όπου δούλευε ο μπαμπάς/coach. Και το Creighton στο οποίο και φοίτησε με προπονητή τον πατέρα του στην Omaha βρίσκεται. Βύσμα πάντως δεν τον λες, αφού έγινε ο πέμπτος scorer στην ιστορία του NCAA - Div. I, ο τρίτος παίκτης που περνά τους 3000 πόντους και τα 1000 rebounds και τρεις φορές αναδείχθηκε στην καλύτερη πεντάδα overall. Στο draft υπήρχαν ερωτηματικά σε σχέση με το τι θέση μπορεί να παίξει χωρίς αδυναμίες σε συνθήκες αγώνα ΝΒΑ, τον επέλεξαν οι Nuggets αρκετά ψηλά για senior, στο 11 και τον πάσαραν στην επιunexpectη προαναφερθείσα ανταλλαγή στους Bulls. Η rookie season του δεν πήγε και τόσο καλά, δεν έδωσε ξεχωριστή ευστοχία, έχασε αρκετά παιχνίδια και είχε και προπονητή τον αγαπησιάρη Thibs. Με Mayor τα πήγε καλύτερα, έπαιξε 81 παιχνίδια, έμεινε στο παρκέ περισσότερο κι έδωσε και ποσοστά που ανταποκρίνονταν στο ρόλο του συμπληρωματικού wing shooter, χωρίς να κάνει όμως τους Bulls καλύτερους σαν ομάδα. Φέτος συνάντησε ξανά πολλές αλλαγές στο ξεκίνημα της σεζόν με νέα πρόσωπα, έχει αντίστοιχο ρόλο και γενικότερα πιο ενεργητική παρουσία συνολικά, όμως χρειάζεται ένα hot streak μερικών αγώνων για να διορθώσει λίγο το ποσοστό του απ' τα 7,25, στην τελική για specialist σε πήραν, βάλτα. Μέλλον βοηθητικό πιστεύω. Το Chicago το έχασε το trade. Έτσι λέω γιατί είμαι support Γκαρή Harris ή ο χρόνος θα μας αλλάξει άποψη; Dunno.

Δεν ξέρετε πως: Έχει σκοράρει 31 τρίποντα στη σεζόν κι όλα ήταν από assist, ο Rondo ετοιμάζει διάβημα να παίζουν 40 λεπτά μαζί, έστω κι απ' τον πάγκο. tongue.gif
geo82
Αυτό το πράγμα με τους Bulls, που από τη μία κερδίζουν εκτός το Μέμφις και από την άλλη χάνουν εντός από το κάκιστο φέτος Ντάλλας είναι πέρα από τη λογική.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 16/02 - Bobby Portis

Τα νούμερα: 19 πόντοι από 7/9 δίποντα, nice, 1/4 τρίποντα, 2/2 βολές. 8 rebounds με ένα επιθετικό, 1 τάπα, 2 λάθη, -4, στην οριακή επικράτηση των Bulls απέναντι στους Celtics.

H εικόνα:


Πριν/Μετά: Πρόσφατα έγραψα για το Joe Johnson και διαπίστωσα πως εκτός από κολεγιακή θητεία στο Arkansas καταγόταν κι απ' το Little Rock της πολιτείας. Το ίδιο κι ο Portis. Κι ο Sidney Moncrief κι ο Derek Fisher, που όμως έπαιξε κολέγιο στο ομώνυμο Little Rock. Ωραία πράγματα στο Μικρό Βράχο και δεν έχω καν αρχίσει σειρά από posts για την πρόσφατη αδυναμία μου, το "Πάνω Marlboro", άλλη στιγμή θα εξηγήσω. Μπήκε στο NCAA ως ο καλύτερος παίκτης της πολιτείας ο Bobby, έμεινε δύο χρόνια στους Razorbacks, ως freshman αναδείχθηκε στους καλύτερους νεοφερμένους αλλά και Second-Team All-SEC, ενώ ως sophomore βγήκε καλύτερος παίκτης της περιφέρειας, είχε μια τρομερή στο χαρτί χρονιά που έδειχνε πως δεν έχει περισσότερα περιθώρια να εντυπωσιάσει και πράγματι δήλωσε συμμετοχή στο draft του 2015. Ήταν μια δυνατή φουρνιά παικτών όμως ο Portis σίγουρα θα έφευγε στον πρώτο γύρο, τελικά τον επέλεξαν στο 22 της διαδικασίας οι Bulls. Πέρυσι είχε μια θετική rookie παρουσία με κάπως μέτρια ποσοστά αλλά ελπιδοφόρα εικόνα σε σχεδόν 18 λεπτά κατά μέσο όρο. Φέτος ο ρόλος του έχει περιοριστεί, τα ποσοστά έχουν ανέβει, αλλά χωρίς Pau και με πεσμένο Μirotic θα περίμενε κανείς να έχει μεγαλύτερο μέρος της πίτας στη frontline. Ο πιστός στρατιώτης Taj έχει άλλη άποψη, αλλά κι ο Portis χρειάζεται να "ελευθερωθεί", όπως λέει πολύ καιρό μια forumική υπογραφή, για να δουν οι Bulls τι έχουν πραγματικά στα χέρια τους. Το τι προσπαθούν να πετύχουν φέτος ακόμα δεν το έχει καταλάβει κανείς και το μέλλον του Portis εξαρτάται απόλυτα απ' το αν θα μπει το Chicago σε διαδικασία ανασυγκρότησης. Ρεμάλια έχω το Butler στο fantasy, κανονίστε την πορεία σας εεε θέλω να πω ο Bobby είτε θα παραμείνει πίσω από ακριβότερες επιλογές είτε θα πάρει χρόνο σε συνδυασμό με λιγότερες απαιτήσεις για νίκες. Ωραίος παίκτης, έχει κάτι από ψηλό Euroleague το faceup ευέλικτο στυλάκι του, ας έρθουν παρέα με το Μυροβλήτη στο ΟΑΚΑ για το έβδομο κι ας αφήσουν τα μεγαλοπιάσματα και τα ΝΒΑ. Αυτό είναι το μέλλον.

Δε δήλωσε: "Έλα μάνα, τώρα ανεβαίνω στο αεροπλάνο για Ορλεάνη. Τι χάζεψα ρε μάνα έχω Rising Stars Challenge, team U-S-A U-S-A. ΔΕ ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ!; Kαλά πάω Bourbon Street για κοτοπουλάκι Clemenceau και μετά κανά μπυρόνι. Μη με ψάχνεις θα αργήσω, έχει και Mardi Gras τελευταία μέρα του μήνα. Τι; Ποιο Chicago ρε μάνα αφού δε με βάζουνε.. Καλά καλά εντάξει γεια γεια θα γυρίσω ναι γεια."
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 24/02 - Denzel "ορκίζομαι στον Άγιο" Valentine

Τα νούμερα: 15 πόντοι από ένα χαμένο δίποντο και 5/8 τρίποντα με εύστοχα τα πρώτα 5, 5 αμυντικά rebounds, 5 assists με 2 λάθη, 3 κλεψίματα, +25 στην εντός έδρας νίκη των Bulls απέναντι στους Suns στην παράταση. Ο Portis όπως είχαμε προειδοποιήσει ήθελε να μείνει στη Νέα Ορλεάνη, ο Payne είχε μυξούλες και αυτός που ξεκίνησε στο PG, δε λέμε ονόματα ή προσβλητικά παρατσούκλια πλέον είναι πολύ χαμηλά για να τον χτυπάω, έπαιξε 8 λεπτά. Κάποιος έπρεπε να κάνει κάτι.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Απ' το Lansing του Michigan, τη γενέτειρα του Magic, έπαιξε κι αυτός στο Michigan State. Αργά αλλά σταθερά κέρδιζε status όσο αραίωνε το πλήθος των ικανών περιφερειακών στο roster των Spartans και πέρυσι έκανε μια απρόσμενα κυριαρχική χρονιά με 19,2 πόντους 7,5 rebounds και 7,8 assists, που τον έφερε να διεκδικεί και να κερδίζει κάποια απ' τα βραβεία του καλύτερου παίκτη σε όλο το NCAA για το 2016. Έκλεισε τετραετία, οι Bulls τον επέλεξαν ατο 14 του περασμένου draft. Ο ρόλος του περιορισμένος γενικά και όπως ισχύει για πολλούς rookies η αποτελεσματικότητά ως scorer ή distributor σχετική, αλλά υπάρχει προσμονή για καλύτερο μέλλον. Δεν έχουμε καταλάβει τι ακριβώς κάνει το Chicago αλλά δε θα βρίσκεται για πάντα πίσω απ' το Wade. Χτες ήταν μόλις η δεύτερη φορά που έπαιξε 30+ λεπτά και αντίστοιχα η δεύτερη φορά που σκόραρε 10+, πίσω μόνο απ' το season/career high των 19.

Δε δήλωσε: "Δεν ήθελα με τίποτα Bulls, μέχρι και τις λάθος απαντήσεις απ' το 2k ξεπατίκωσα αλλά με πήρανε.. Στο Lansing με φωνάζουνε προδότη σα το Βαγγέλη το Μάντζαρη. Τι Payne και pain και Max_Payne...Trade τώρα!"
geo82
http://www.espn.com/blog/chicago-bulls/pos...loss-to-rockets

Σύμφωνα με το άρθρο του ESPN, η κατάσταση στο Σικάγο έχει φτάσει σχεδόν στο απροχώρητο. Η ομάδα βρίσκεται σε κατάσταση τρικυμίας και, αν ισχύουν αυτά που γράφει, η προσπάθεια για είσοδο στα play offs δυσκολεύει. Προσωπικά θέλω να μπουν (μ ' αρέσει να βλέπω κάποιες φανέλες στα play offs, ειδικά της ομάδας που έπαιξε ο Μιχαλάκης), αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου στο αν θα τα καταφέρουν. Το πιο ανησυχητικό για μένα είναι ότι σύμφωνα με το άρθρο το front office της ομάδας δεν ξέρει προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί. Θυμάμαι την εποχή του Τζόρνταν που υπήρχε ένταση με τον Κράουζε, αλλά τουλάχιστον το τύπος είχε φτιάξει πρωταθλήτριες ομάδες. Τούτοι εδώ είναι σε άλλο επίπεδο...
RipCity
Στα πρωτα δεκατεσσερα λεπτα χρησιμοποιηθηκαν δωδεκα παικτες χθες και ηταν και DNP-CD o Mirotic. Η κατασταση ειναι τραγικη κι ο Χοιμπεργκ εχει χασει την μπαλα.
geo82
Αυτά συμβαίνουν όταν μπαίνουν τα προσωπικά πάνω από το συμφέρον της ομάδας και απολύεις έναν προπονητή που έχει παρουσιάσει αιοπρεπή εικόνα παρά τις δυσκολίες.

Υ.Γ. Ελπίζω οι δικοί σου (Blazers) να καταφέρουν να μπουν στα play offs. Έχω μια αδυναμία σ' αυτούς γιατί το πρώτο μου καπελάκι που είχα πάρει ήταν της ομάδας σου.
geo82
http://nba.sport24.gr/article/4579014/telo...ton-dwyane-wade

Μικρό κάταγμα ο Wade και μένει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν. Εδώ η σεμνή τελετή μάλλον λαμβάνει τέλος για το Σικάγο. Δύσκολα θα μπουν στην οχτάδα χωρίς αυτόν.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 22/03 - Nikola Mirotic

Τα νούμερα: Μετά από δύο σερί τζούφια επέστρεψε σε καλύτερες εμφανίσεις με season high 28 πόντους από το εντυπωσιακό 12/15 fg με 4/6 3pt χωρίς βολές, 1+4 rebs, 2/1 a/to, 3 κλεψίματα, 1 τάπα, +22 σε 39 λεπτά στην ισοπεδωτική επικράτηση των Bulls επί των Pistons στο υποτιθέμενο derby της Central, βάλτε NOVA..

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Μαυροβούνιος, υπέγραψε στη Real από μικρός, έγινε Ισπανός, πήρε 2 μετάλλια με τις μικρές Εθνικές τους, έπαιξε 3 προς 4 γεμάτες χρονιές με την πρώτη ομάδα, βγήκε MVP στην Ισπανική λίγκα, στις καλύτερες πεντάδες της δύο φορές, βγήκε καλύτερος νέος παίκτης της Euroleague δύο φορές, στις καλύτερες πεντάδες της διοργάνωσης άλλες δύο, δεν κατάφερε να την κατακτήσει όμως τη devotion_league. Είχε γίνει draft πίσω στο 2011, από ένα pick που είχε μαγικό ταξίδι, το παραθέτω ολόκληρο:
QUOTE
Transactions

December 18, 2010: Traded by the Orlando Magic (as a future 2011 1st round draft pick) with Vince Carter, Marcin Gortat, Mickael Pietrus and cash to the Phoenix Suns for Earl Clark, Jason Richardson and Hedo Turkoglu.

February 24, 2011: Traded by the Phoenix Suns (as a future 2011 1st round draft pick) with Goran Dragic to the Houston Rockets for Aaron Brooks.

June 23, 2011: Drafted by the Houston Rockets in the 1st round (23rd pick) of the 2011 NBA Draft.

June 23, 2011: Traded by the Houston Rockets with Brad Miller, Chandler Parsons and a 2013 1st round draft pick (Andre Roberson was later selected) to the Minnesota Timberwolves for Jonny Flynn, Donatas Motiejunas and a 2012 2nd round draft pick (Will Barton was later selected).

June 23, 2011: Traded by the Minnesota Timberwolves to the Chicago Bulls for Norris Cole, Malcolm Lee and cash.

July 19, 2014: Signed a multi-year contract with the Chicago Bulls


Πέρασε λοιπόν τον Ατλαντικό, βγήκε δεύτερος καλύτερος rookie πίσω απ' το Wigg-man, έγινε κάτι σαν αυτό που περίμεναν οι Raptors από "Il Mago", mini-Dirk. Κάπου έχει χαθεί στην πορεία, σήκωσαν οι Bulls και Μπόμπη Μόρτη, άλλαξαν coach, roster, rotation, χαρακτήρα, τα πάντα. Το καλοκαίρι θα βρει χοντρά λεφτά, τόσα που το front office του Chicago μάλλον θα προτιμήσει να τον αφήσει να φύγει. Βρείτε στοιχηματική που προσφέρει Mirotic @Sacramento να βγάλετε τις διακοπές σας. blink.gif Έχει και δύο μετάλλια πρόσφατα για την Ανδρών της Ισπανίας απ' όταν τα χάλασαν με τον Ibaka, βάλτε 5 ευρώ και στο τρίτο σερί.

Η κατάντια μιας κάποτε φιλόδοξης στήλης:
QUOTE
(forumίτης )- Today 10:39
> egw blepw oti PALI o shmerinos anespektos 8a apotelesei oxhma gia th synexish ths diamartyrias kata STAN tongue.gif

Δε σχολίασα δημόσια χτες, ήμουν off την περισσότερη μέρα άλλωστε, την κατάντια της ήττας του Detroit στο ανύπαρκτο Μπικίνι, που με εκνεύρισε στο τετράγωνο σε συνδυασμό με τις νίκες Bucks και Heat. Σε μια μέρα μέσα κατάφεραν να με αηδιάσουν ακόμα περισσότερο, χάνοντας με κάτω τα χέρια από μια ομάδα που καθόλου διακριτικά παρατάει τα πάντα. Οι Pistons είναι η μόνη ομάδα που θέλει τόσο την οχτάδα, δεν της στράβωσε πέραν του μέτρου η χρονιά και δεν θα καταφέρει τελικά να μπει. Φάση έχει να κράζουμε τους Bulls αλλά να κοιτάξουμε λίγο και το δικό μας το χάλι. Ναι Stan σήκω φύγε, γι' αυτό έχουμε τη στήλη πλέον.
SG3ptshooter
Εκ μέρους όλων των ιδιοκτητών που παλεύουν ακόμα στο fantasy και είχαν τη φαεινή ιδέα να τον σηκώσουν, Valentine κάνε κάτι άλλο με τη ζωή σου ρε φίλε, δε σε θέλει.. tongue.gif

Νταξ καλός είναι για του χρόνου αν στρώσει. Αλλά μας έχει τρελάνει δεν έχει περάσει το 50% fg από πριν τον σηκώσω 68.gif
geo82
Αν καταφέρουν οι Bulls και χάσουν τα πλέι οφ με τόσο ευνοϊκό πρόγραμμα που έχουν, θα μιλάμε για την αυτοκτονία της χρονιάς. ?Ελπίζω να σοβαρευτούν και να κερδίσουν τα 2 τελευταία παιχνίδια με Μάτζικ και Νετς εντός.
SG3ptshooter


Ρεκόρ καριέρας οι 21 πόντοι για το Γερμανό, ήταν Wacky Wednesday αλλά έπαιζαν για να κερδίσουν οπότε μπορώ να παραστήσω πως ήταν κάπως καλό κι όχι απόλυτη ασημαντότητα. Οι Γερμανοί αργά αλλά σταθερά φτιάχνουν ένα πιο συμπαθητικό βάθος για την Εθνική τους ομάδα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.