Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΛΑΥΡΙΟ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
mene13
Παιδια παρτε το χαμπαρι το Λαυριο ειναι η μια απο τις 3 ομαδες που θα ανεβουν θελουν δε θελουν καποιοι απο τα παρασκοινια. Μας εχουν φαει δυο φορες ανοδο σε προιγουμενες κατηγοριες αλλα τωρα δεν τους παιρνει. Το ποταμι δεν γυριζει πισω οσο και αν καποιοι (ιδιοι) διαιτητες προσπαθουν να μας σταματησουν.
Και μια συσταση στα παιδια απο τη ΝΗΑΡ ΗΣΤ στους παιχτες αναφερομαι. Εγω λεω να μην απειλουν το Λαυριο το οτι θα χασουν καποια παιχνιδια για να μην ανεβουμε εμεις, γιατι αυτοι μαλλον θα μας παρακαλανε στο τελος να κερδισουμε καποια παιχνιδια για να ανεβουν. Κοιταχτε λιγο το προγραμμα σας παιδια!!!!!!!!!!!
smiley.gif
dimitris 888
ελπιζω τελευταια αγωνιστικη να κανουμε φιεστα και οι 2 ομαδες μεσα στο λαυριο.... 41.gif 41.gif
ARVI
φίλε μου είσαι βαθιά νυχτωμένος....στην ΝΗΑΡ δεν ασχολήθηκε ποτέ και κανείς με άλλη ομάδα...παιχνίδι και νίκη και εσείς να κάνετε οτι γουστάρετε...μακάρι να ανέβαιτε...πάντως όπως και η κομοτηνή του φίλου μου dimitris 888....
GREER
Φιλε μου ARVI ο mene13 δεν ειναι καθολου βαθια νυχτωμενος. Το σκηνικο που σου λεει για την απειλη ειναι πραγματικο γεγονος. Μετα το τελος του αγωνα στο Λαυριο ο σταρ σας το ανεφερε αυτο για την ανοδο σαν απειλη. Αλλα ειμεις δεν ασχολουμαστε γιατι απλα ειμαστε πολυ καλυτεροι απο την ΝΗΑΡ. Οσο για τον dimitris 888 πιστευω οτι η ευχη σου θα πραγματοποιηθει.
ARVI
ο star είναι σταρ και δεν έχει κρυφτει ποτε....και παικτικά και εξωαγωνιστικά.....θέλεις να μου εξηγήσεις τι εννοει ο mene?γιατι μπορεί άλλα να λέμε και άλλα να καταλαβαίνουμε...
GREER
Ο σταρ σας ειναι αυτος που απειλουσε παικτες μας οτι θα κατσουνε να χασουνε απο ολες τις ανταγωνιστικες μας ομαδες για να μην ανεβουμε εμεις. Αν και καταλαβαινω την ψυχολογια του μετα απο τετοια ηττα.
ARVI
greer δε το γνωρίζω αυτο αλλα θα το διασταυρώσω...ο συγκεκριμένος παίκτης δεν κάθεται να χάσει ούτε και απο δέκα χρονών παιδί οπότε δε παίζει να συμβεί τέτοιο πράγμα
GREER
Καλα,για το οτι δεν προκειται να κατσει να χασει ειμαι σιγουρος. Πρωτον γιατι δεν τον συμφερει και 2ον γιατι ειναι τετοιος ο χαρακτηρας του που δεν πιστευω οτι θα το κανει. Αλλα πανω στον εκνευρισμο....
mene13
Φιλαρακο να ξερεις οτι λεω αληθεια και οτι το ακουσα με τα ιδια μου τα αυτια γιατι ημουν μεσα στον αγωνιστικο χωρο οταν το ειπε αυτο. Αυτα για την αποκατασταση της αληθειας. Τελος ευχομαι να ανεβουμε και θα ανεβουμε γιατι το αξιζουμε και θα τα ξαναπουμε του χρονου φιλαρακο ελπιζω σε ποιο φιλικο τονο και οχι οπως εγιναν οι δυο συναντησεις μας.
GREER
Ε οχι και στη Καισαριανη ρε παιδια. Ειδικα μετα απο αυτα που εγιναν στο Λαυριο. Και ειναι και προσφατα. Μακαρι να κανω λαθος!!!
mene13
Καλα ναι και στο κλειστο της Νηαρ Ηστ να παιξουμε εμεις θα τους κερδισουμε. Για τα επεισοδια που θα γινουν να δουμε τη θα πει η ελληνικη αστυνομια. Επειδη ομως η ζωη κανει κυκλους προσεχτε καποιοι γιατι ολο και καπου θα ξαναβρεθουμε
mene13
Eμεις παντως μαγκες κερδισαμε και σημερα 78 - 99. Για αλλο ενα παιχνιδι πλακιτσα καναμε και τωρα περιμενουμε τον ΚΑΟΔ να του θυμισουμε τον πρωτο γυρο ποιος ειναι καλυτερη ομαδα και πως κερδιζει καποιος χωρις τεχνικεσ ποινες και αλλουσ θεατρινισμους.
GREER
Μενε13 τι εχεις να πεις για το ματς. Για το μαθημα που πηραμε σημερα καλα τα λες. Για αυτα που ειδες ομως δεν λες τιποτα. Και ξερεις πολυ καλα τι εννοω!
mene13
Eχω μαθει στη ζωη μου να μην παιρνω αποφασεις εν θερμω και να μην κατηγορω αμεσα καποιον. Ολοι ειδαν ποιος εφταιγε και χασαμε αλλα μην ακυρωνουμε τα παντα σε μια κακια στιγμη. Εγω πρωτος σου ειπα εξω απο το γηπεδο το ποιος φταιει, απλος τωρα που η ομαδα ειχε μια ασχημη στιγμη μην την κανουμε χειροτερη. Νομιζω οτι και παλι ολα ειναι στο χερι μας και η ομαδα τωρα μας χρειαζετε περισσοτερο.
Θα κλεισω και θα πω οτι καλοι ειναι και οι ξενοι παιχτες αλλα ρε μαγκες κοιταχτε και λιγο τα Λαυριωτακια. Αλλωστε κι αυτοι μας πηγαν εκει που ειμαστε. Περισσοτερο σεβασμος προς αυτους δε βλαπτει!!!!!!!!!!!!!!!!!
GREER
Δεν ειπα να τα ισοπεδωσουμε ολα. Αλλα καποια στιγμη πρεπει να υπαρξει και κριτικη. Δεν γινεται να μην μιλαμε και καθολου. Ειδικα αυτο το κακο με τα Λαυριωτακια που ειναι και τουλαχιστον μια 10ετια ο καθενας στην ομαδα εχει παραγινει. Εγω ημουνα ο πρωτος που αποθεονα την ομαδα αλλα δεν γινεται να μην μιλησουμε και καποια στιγμη. Για να μην επεκταθω σε ονοματα παικτων και τη προσφορα τους μεχρι τωρα. Δεν χρειαζεται γιατι θα κανω κακο στην ομαδα. Αστο καλυτερα!!
mene13
Greer στο ξαναλεω οι Ελληνες το χειρωτερο κακο το εχουν κανει μονοι τους με τον εμφυλιο. Μην κανουμε τις ιδιες μα.......ες με τους προγονους μας.
GREER
Εγω θα το πω πρωτη και τελευταια φορα και απο εδω οτι λεω και εξω στους υπολοιπους που συζηταμε για την ομαδα. Εγω προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος με το τεχνικο τιμ αλλα οπως λεω τα καλυτερα για εσας και σας υπερασπιζομαι και εξω και εδω ετσι πιστευω πως εχω το δικαιωμα να ασκω κριτικη και να εκφραζω τα παραπονα μου για εσας. Ειτε σας αρεσει ειτε οχι. Ετσι και αλλιως καλοπροαιρετη ειναι και δεν ειμαι εμπαθης με κανεναν. Και αυτα που εγραψα τα υποστηριζω εις διπλουν τωρα,γιατι πιστευω οτι εκφραζω ενα μεγαλο μερος της κερκιδας(αν οχι το μεγαλυτερο) στην οποια καθομαι εγω και οχι εσεις. Υ.Γ. Ελπιζω να μην εχουμε αδιαφορους παιχτες απο δω και περα οπως ειδαμε μερικους τη Κυριακη. icon_wave.gif
GREER
QUOTE(Yoda @ May 27 2008, 18:30 ) *
Ο Yoda λέει τι να ρωτήσω? δεν βλέπω? αφου πριν από ένα μήνα ξανα-είδα το Λαυριο! .... και ο πρόεδρος - προπονητής - πρώην διαιτητής - πρώην δήμαρχος - ήταν όπως πάντα στον πάγκο .... ακριβώς όπως ο Κούγιας στον πάγκο του Πας Γιάννενα! ... Μάλλον ξέρω παραπάνω απο όσα νομίζεις.

Εισαι καταπληκτικος. Κατσε, πριν μου ελεγες οτι ειναι Δημαρχος και οτι παιρνει τα λεφτα του Δημου. Τωρα μου λες οτι ειναι πρωην Δημαρχος. Απο που τα παιρνει τα λεφτα τωρα?? Και το οτι ειδες ενα αγωνα τι σημαινει αυτο?? Οτι μπορεις να κρινεις??? Επισης το οτι ξερεις οτι ειναι πρόεδρος - προπονητής - πρώην διαιτητής - πρώην δήμαρχος, σημαινει οτι εισαι καλυτερα πληροφορημενος απο εμενα?? Και επειδη βλεπω οτι εαν θελεις μπορεις να μαθεις, σου επαναλαμβανω οτι οταν θα εχεις πληρεστερη ενημερωση ελα να τα πουμε. Μην κρινεις και μην γραφεις οτι θελεις, οταν εχεις ελλιπης ενημερωση, ισα-ισα για να μας αποδειξεις οτι ξερεις.

QUOTE(mog#4 @ May 27 2008, 20:49 ) *
ρε παιδι μου τι εχουμε γινει εμεις????ολοι εδω ερχονται και ξεκατινιαζονται....ρεεεεε o YODA βρισκεται παντου και παντα και σιγουρα εχει καποια ηλικια απο σας.....μπορει να μενετε στο λαυριο αλλα αυτο δε σημαινει οτι ξερεις τα παντα η οτι καποιος αλλος δε ξερει κατι παραπανω απο σενα.....


Ρε φιλε αφου ξερω παραπανω πραγματα απο αυτον. Τι να κανω?? Να τον αφησω να γραφει οτι θελει επειδη ειναι ο Yoda ή επειδη ειναι μεγαλυτερος απο εμενα?? Ο θεος του μπασκετ να ειναι, οταν ξερω οτι γραφει πληροφοριες 5 χρονων πισω, θα πρεπει να του απαντησω.
arrostaki
Γεια σου ρε Yoda ......Λοιπον δεν απαντω σε σενα γιατι εισαι ........,δεν εχεις ιδεα,απλα αποκαθιστω την αληθεια.Λοιπον τα παιδια του Λαυριου ειναι τρια(μπραβο αυτο το πετυχες),Γ ΕΣΚΑ ανεβασαν τρενο την ομαδα παιζοντας πρωτη χρονια εφηβικο,Β ΕΣΚΑ ανεβασαν την ομαδα παιζοντας δευτερη χρονια εφηβικο κ πηγαινοντας στους τελικους του πανελληνιου πρωταθληματος(με τεσσερις παιχτες στην κυριολεξια),Α ΕΣΚΑ ο ενας φευγει για ενα χρονο(Τσιρος) και οι αλλοι δυο ειναι πενταδατοι παρα τις μεταγραφες(Καραβασιλης πισω απο Τρικαλιωτη κ Δασκαλουδης πισω απο Κουσουλα),Τρικαλιωτης μετρια χρονια Κουσουλας πολυ καλη,η ομαδα συνεχιζει τρενο,Γ ΕΘΝΙΚΗ πρωτη χρονια ισχουν ακριβως τα ιδια αλλα η ομαδα δεν ανεβαινει,Γ ΕΘΝΙΚΗ δευτερη χρονια φευγει Καραβασιλης ερχεται Παναγακης παλ πενταδατοι κ οι δυο με Τρικαλιωτη πολυ καλη χρονια κ Κουσουλα μετρια,Γ ΕΘΝΙΚΗ τριτη χρονια Τρικαλιωτης φανταρος γυριζει Τσιρος ο οποιος κανει τρομερη χρονια κ ο κουσουλας το ιδιο,Γ ΕΘΝΙΚΗ τεταρτη χρονια γυριζει Τρικαλιωτης κ φευγει φανταρος ο Κουσουλας,το διδυμο στον ασσο ειναι τρικαλιωτης τσιρος κ χανει την ανοδο το Λαυριο απο την Ερυθραια με ιδρωτα,Γ ΕΘΝΙΚΗ πεμπτη κ τελευταια χρονια,στον ασσο παλι τρικαλιωτης τσιρος κ στο δυο κουσουλας τσιρογιαννης,καταπληκτικη χρονια τρικαλιωτη,πολυ καλος τσιρος πολυ μετριος κουσουλας κ φετος πενταδατος τρικαλιωτης μετρια χρονια εως κακη,πολυ καλος κουσουλας κ ο τσιρος δεν επαιξε.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα yoda λεει μπλα μπλα μπλα.......,συγνωμη αν κουρασα. αλλα δεν μπορει ........ να λεει οτι του ερθει...
arrostaki
Κ την περσινη χρονια ανεβηκαν τρενο....
GREER
QUOTE(nikefalin @ May 28 2008, 12:24 ) *
Το παρών τόπικ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ
και επειδή τείνει να είναι κάτι σαν προσωπική αντιπαράθεση εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.

Καθε πόστ από δω και πέρα θα μεταφέρεται στο τόπικ του Λαυρίου και ο χρήστης θα έχει συνέπειες.

Οπα ρε nikefalin. Για το οτι κανουμε θα εχει συνεπειες?? Στο τοπικ της Γ'ΕΣΚΑ ξεκινησε η συζητηση και εκει απανταμε για να μας δει ο YODA. Και στο κατω κατω αυτα που εγραψε, τα εγραψε σε εκεινο το τοπικ και αφησε εντυπωσεις στους υπολοιπους. Δεν γινεται λοιπον να απαντησεις αλλαζωντας τοπικ. Δεν ειμαι βλακας για να μην ξερω να ξεχωριζω τα τοπικ. Με φοβεριζεις λες και ειμαι κανα παιδακι.

Υ.Γ. Συγνωμη απο τα παιδια της Γ'ΕΣΚΑ που τους κουρασα. Οτι και να πειτε εχετε δικιο...SORRY
nikefalin
QUOTE(GREER @ May 28 2008, 12:42 ) *
Οπα ρε nikefalin. Για το οτι κανουμε θα εχει συνεπειες?? Στο τοπικ της Γ'ΕΣΚΑ ξεκινησε η συζητηση και εκει απανταμε για να μας δει ο YODA. Και στο κατω κατω αυτα που εγραψε, τα εγραψε σε εκεινο το τοπικ και αφησε εντυπωσεις στους υπολοιπους. Δεν γινεται λοιπον να απαντησεις αλλαζωντας τοπικ. Δεν ειμαι βλακας για να μην ξερω να ξεχωριζω τα τοπικ. Με φοβεριζεις λες και ειμαι κανα παιδακι.

Υ.Γ. Συγνωμη απο τα παιδια της Γ'ΕΣΚΑ που τους κουρασα. Οτι και να πειτε εχετε δικιο...SORRY

Ότι κάνετε που ξεπερνά τον κανονισμό λειτουργίας έχει συνέπειες μετά προειδοποιήσης, όπως σ'εναν αγώνα μπάσκετ .
Επι του προκειμένου το είπαμε από χτες οτί υπάρχει άλλο τόπικ, υπήρξαν παραινέσεις και παράπονα για να σταματήσετε ή να συνεχίσετε εδώ στο τόπικ του Λαυρίου.

δεν φοβερίζω, προειδοποιώ, οι χαρακτηρισμοί για σένα είναι δικοί σου, τα υπόλοιπα ενα υπάρχει κάτι άλλο δηλαδή με πμ
pointguard
O POINΤGUARD λέει μην ασχολείστε άλλο δεν έχει νόημα εμείς χέρουμε ποιά είναι η αλήθεια ειδικά για τα άκυρα που λέει για τους Λαυριώτες και για τον πρόεδρο. Μάλλον ο YODA έχει μπερδευτεί
dinosauros
Μεταγραφες κλεισμενες Σινης- Τσαματος- μαλλον Σουφλιας και μεγαλες πιεσεις σε Κατσαμπαλη ο παιχτης θελει σαν τρελος η ομαδα του παλι οχι. Προταση σε Περρακη αλλα.............δεν τα βρισκουν μεταξυ τους στα λεφτα. Υπομονη και επιμονη
pointguard
Τσαμάτος ή Τσολάτος?
asdfg
Οντως Τσολάτος και Σίννης έχουν κλείσει. Ο Σουφλιάς είναι πάρα πολύ κοντά, αλλά του Κασάμπαλη είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο Κρόνος είχε δώσει 30.000 ευρώ για να τον πάρει και άκουσα ότι δεν τον δίνει με λιγότερα από 50.000. Επίσης, το Λαύριο είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζακυνθινού από το Ζωγράφου.
baller
Από την περσινή ομάδα οι μόνοι σίγουροι είναι Ψηλέας, Γιαννακόπουλος, Τρικαλιώτης και Σερέλης!
dinosauros
QUOTE(pointguard @ Jun 1 2008, 16:40 ) *
Τσαμάτος ή Τσολάτος?



Συγγνωμη Τσολατος ηθελα να γραψω.
mene13
Η ομαδα εχει μπει γερα στις μετεγγραφες και βλεπω του χρονου να πηγαινουμε φουλ για ανοδο.
gatos
Ακούστηκε κάτι για τον πλευ μαικερ Μαστροκωστόπουλο από ΚΟΜΟΤΗΝΗ είναι αλήθεια? Μικρος νομίζω 21 ,περίπου 1.96 ασσος,πολυ εξελίξιμος το είδα με ΝΗΑΡ.
Antonis B
Στο Λαύριο θα συνεχίσει τη καριέρα του ο άσσος (τέλειος σουτέρ) Γιάννης Στεφανάκης (από Ιεράπετρα) όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρίδα σήμερα.
"Είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και χαίρομαι που υπέγραψα σε αυτήν" είπε ο ίδιος.

Καλός παίκτης, θα βοηθήσει αν δεν έχει τα προβλήματα τραυματισμού που είχε πέρυσι.
mene13
Aκουω για παικτες απο ολες τις ομαδες να θελουν να ερθουν στο Λαυριο και αναρρωτιεμαι γιατι? Αυτοι μαλλον κατι θα ξερουν και καποιοι αλλοι ας μενουν με την απορεια αν ειναι καλυτερες ομαδες και αν εχουν τον καλυτερο προπονητη. Το θεμα ειναι καμια μεταγγραφη προς τη μερια των γκριζων θα κανουμε για να ανεβουμε και να μην μας ξαναφανε την ανοδο οπως περυσι ????????
panosak
B)-->
QUOTE(Antonis B @ Jun 5 2008, 15:50 ) *

Στο Λαύριο θα συνεχίσει τη καριέρα του ο άσσος (τέλειος σουτέρ) Γιάννης Στεφανάκης (από Ιεράπετρα) όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρίδα σήμερα.
"Είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και χαίρομαι που υπέγραψα σε αυτήν" είπε ο ίδιος.

Καλός παίκτης, θα βοηθήσει αν δεν έχει τα προβλήματα τραυματισμού που είχε πέρυσι.
[/quote]
φοβερος σουτερ
dinosauros
Αν κανουμε αυτες τις μεταγγραφες που λεγονται ψαχτε για το δευτερο απο τωρα.
Αληθεια θα ηθελα να δω αυτη την τριαδα στις θεσεις 2-3-4 να παιζουν στο Λαυριο. Οι σχετικοι ξερουν για ποιον λεω στη θεση 2. Οι αλλοι θα μαθουν σε λιγο καιρο.
dinosauros
Ρε παιδια κανενα ψηλο θα παρουμε ή θα το παιξουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ????
Small Forward
Έχω την εντύπωση οτι με 5 και άσσο του χρόνου δεν θα παιζόμαστε
PROKA
Kασαμπαλης απο Κρονο?
vlasis
QUOTE(panosak @ Jun 6 2008, 12:34 ) *
cool.gif--><div class='quotetop'>QUOTE(Antonis B @ Jun 5 2008, 15:50 ) *</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Στο Λαύριο θα συνεχίσει τη καριέρα του ο άσσος (τέλειος σουτέρ) Γιάννης Στεφανάκης (από Ιεράπετρα) όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρίδα σήμερα.
"Είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και χαίρομαι που υπέγραψα σε αυτήν" είπε ο ίδιος.

Καλός παίκτης, θα βοηθήσει αν δεν έχει τα προβλήματα τραυματισμού που είχε πέρυσι.

φοβερος σουτερ


re paidia kserete poion pirate eee????tha koutoulate to kefali sas..7 paixnidia meso oro tin xronia.. blink.gif blink.gif MEGA LATHOS
monterei
Τελικα ποιος ειναι αυτος ο Στεφανακης ? Περυσι ολο τραυματιας ηταν . Και δε βλεπω να ηταν και σκορερ ολο 5 ποντους εβαζε. Τελος παντων θα δειξει..............
monterei
Τελικα ο Περακης εκλεισε ρε παιδια ? Αντε μπας και βρουμε κανενα σεντερ.
Small Forward
QUOTE(monterei @ Jun 16 2008, 21:01 ) *
Τελικα ο Περακης εκλεισε ρε παιδια ? Αντε μπας και βρουμε κανενα σεντερ.

Έμαθα οτι κλείσαμε ενα center από τον Κρόνο, μάλλον ως δανεικό. Τώρα για τον Περάκη είχα διαβάσει σε site στο ρεπορταζ του Σπόρτινγκ ως υποσημείωση οτι θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λαύριο αλλά από εκεί και πέρα δεν αναφέρθηκε τίποτε άλλο. Ούτε σαν ξεχωριστή είδηση ούτε στο δικό μας ρεπορτάζ.
Πάντως τον έχω σε εκτίμηση σαν παίκτη. Άσε που είναι Λαυριώτης και μου αρέσει να βλέπω παιδιά από το Λαύριο στην ομάδα.
Jabar
QUOTE(monterei @ Jun 16 2008, 21:01 ) *
Τελικα ο Περακης εκλεισε ρε παιδια ? Αντε μπας και βρουμε κανενα σεντερ.

Από ότι ξέρω έκλεισε ο Κασάμπαλης δανεικός και ο Περάκης.
monterei
ΠΕΝΤΑΡΙΑ : ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ - ΠΕΡΡΑΚΗΣ
ΤΕΣΣΑΡΙΑ : ΨΗΛΕΑΣ - ΤΣΟΛΑΤΟΣ
ΤΡΙΑΡΙΑ : ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΓΑΠΗΤΟΣ
ΔΥΑΡΙΑ :
ΑΣΣΟΙ : ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ - ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ - ΣΙΝΝΗΣ


Με καποιες αλλαγες μπορουν να παιξουν Γιαννακοπουλος 2 και Ψηλεας 3 και Περρακης 4 και Κασαμπαλης 5
FIVOS9
QUOTE(monterei @ Jun 20 2008, 14:02 ) *
ΠΕΝΤΑΡΙΑ : ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ - ΠΕΡΡΑΚΗΣ
ΤΕΣΣΑΡΙΑ : ΨΗΛΕΑΣ - ΤΣΟΛΑΤΟΣ
ΤΡΙΑΡΙΑ : ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΓΑΠΗΤΟΣ
ΔΥΑΡΙΑ :
ΑΣΣΟΙ : ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ - ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ - ΣΙΝΝΗΣ
Με καποιες αλλαγες μπορουν να παιξουν Γιαννακοπουλος 2 και Ψηλεας 3 και Περρακης 4 και Κασαμπαλης 5
δεν νομιζω οτι ο σιννης ειναι ασσος! ειναι καθαρο δυαρι αντε και κατ' αναγκη να παιζει κ τριαρι μερικες φορες!
blove.gif
monterei
Δεν το ξερω φιλε μου αυτο, τον εβαλα στους ασσους λογο του υψους του. Αν οντως ειναι ετσι εχουμε ενα 2αρακι τουλαχιστον μιας και ενα απο τα Λαυριωτακια ο Κουσουλας δε θελει να συνεχισει μαζι μας , που επαιζε σε αυτη τη θεση.
Small Forward
QUOTE(monterei @ Jun 20 2008, 14:02 ) *
ΠΕΝΤΑΡΙΑ : ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ - ΠΕΡΡΑΚΗΣ
ΤΕΣΣΑΡΙΑ : ΨΗΛΕΑΣ - ΤΣΟΛΑΤΟΣ
ΤΡΙΑΡΙΑ : ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΓΑΠΗΤΟΣ
ΔΥΑΡΙΑ :
ΑΣΣΟΙ : ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ - ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ - ΣΙΝΝΗΣ
Με καποιες αλλαγες μπορουν να παιξουν Γιαννακοπουλος 2 και Ψηλεας 3 και Περρακης 4 και Κασαμπαλης 5

Αν κατάλαβα καλά ο Κούσουλας φεύγει από την ομάδα; Ξέρουμε σε ποιά ομάδα πηγαίνει;
Στον ασσο δεν παίζει και ο Παναγιώτης ο Τσίρος;
Επίσης δεν βλέπω τον Κασσάνο...
(Αν έχουν αποφασίσει να φύγουν και οι 3 έχω μείνει πολύ πίσω...)
FIVOS9
QUOTE(monterei @ Jun 20 2008, 14:15 ) *
Δεν το ξερω φιλε μου αυτο, τον εβαλα στους ασσους λογο του υψους του. Αν οντως ειναι ετσι εχουμε ενα 2αρακι τουλαχιστον μιας και ενα απο τα Λαυριωτακια ο Κουσουλας δε θελει να συνεχισει μαζι μας , που επαιζε σε αυτη τη θεση.

ειναι δυαρι γυρω στο 1.93 και πολυ καλος μαλιστα! κανατε παρα πολυ καλη επιλογη! ειναι πολυεργαλειο!
Augmon
Πρόκος στο Λαύριο παιδιά και θα σας κάνει την ομάδα ....... μην το πω καλύτερα
monterei
Ο Τσιρος θελει να φυγει και να παει να παιξει σε μικροτερη κατηγορια. ο Κασανος ακομα παιζεται λεγεται οτι του ειπαν για μειωση χρηματων και τσινησε αλλα δεν ξερω ακομα θετικα. Ο Κουσουλας θελει να παει να μεινει Αθηνα και δεν θελει τρελες υποχρεωσεις με την ομαδα και ετσι μοιραια θα φυγει, κριμα παντως.
Small Forward
Για τον Τσίρο το καταλαβαίνω γιατί ούτως ή άλλως το παιδί δεν έπαιζε πολύ και ούτε προβλέπεται να παίζει, αλλά για τον Κασσάνο και τον Κούσουλα νομίζω οτι θα χάσει η ομάδα.
Βέβαια τα παιδιά ξέρουν καλύτερα τι πρέπει να κάνουν με την καριέρα και τη ζωή τους αλλά νομίζω οτι η ομάδα από την πλευρά της πρέπει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να τους κρατήσει.

wos_sport5.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.