Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 11η Αγων: Κολοσσός Ρόδου - Ολύμπια Λάρισας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Κολοσσός Ρόδου
Kolossos-Rhodes
Επειδη προσωπικα θεωρω το παιχνιδι αυτο μαζει με το επομενο εντος με Καβαλα,κομβικα για την μετεπειτα πορεια της ομαδας του Κολοσσου και ισως να αλλαξουν τους στοχους της ομαδας,σκεφτηκα να ανοιξω ξεχωριστο τοπικ για το ματς.
Προβλεπεται πραγματικα αμφιρροπο ματς αφου απο την μια ο Κολοσσος δειχνει φετος οτι στην εδρα του εκτος ΠΑΟ-ΟΣΦΠ μπορει να χτυπησει τις υπολοιπες ομαδες και απο την αλλη η Ολυμπια ειναι παντα μια υπολογισιμη ομαδα με καλους παικτες οπως ο γερμανος αυτος ο σουλτζ αν δεν κανω λαθος

Οπως ειπα αν καταφερει η ομαδα να παρει τα δυο αυτα ματς με ολυμπια και καβαλα εντος και κλεισει με 6 νικες τον α' γυρο τοτε ειμαστε τελεια
για να δουμε.Θελω να πιστευω οτι το γηπεδο θα ειναι καταμεστο αυτη τη φορα αφου την προηγουμενη φορα δεν ηταν λογω το οτι εγινε Δευτερα...
Kolossos-Rhodes
Κοιτα κατι συμπτωσεις!
Ο αγαπημενος μας διαιτητης που περσι εδωσε ρεσιταλ στην Ροδο και ειχε γινει μονιμος κατοικος του νησιου τις τοσες φορες που ηρθε και ξεσηκωσε τον κοσμο με τα καμωματα του,ερχεται για φετος πρωτη φορα να σφυριξει τον Κολοσσο στο παιχνιδι με Ολυμπια
το ηδη πολυ ενδιαφερον παιχνιδι γινεται αυτοματα με την παρουσια του ακομη πιο ενδιαφερον!

Giorgos#4
λιγα με τον λαρι ο λαρι ειναι θεος!!! rolleyes.gif

στα αγωνιστικα τωρα το παιχνιδι θα κρινει η δικη μας επιθεση και το καταποσο θα ανταποκριθουμε στην σκληρη αμυνα της ολυμπιας επεισης η αποδοση των ψηλων μας που εχουμε υπεροπλια!
Kolossos-Rhodes
Απο www.contra.gr

QUOTE
Ούτε στη Ρόδο πλήρης η Ολύμπια
Mαράζι το έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας να παρατάξει την ομάδα του χωρίς προβλήματα τραυματισμών σε κάποιο από τα φετινά παιχνίδια του πρωταθλήματος ή το Eurocup Challenge.


Oύτε στη Ρόδο (για το παιχνίδι με τον Κολοσσό) θα ταξιδέψει πλήρης η Ολύμπια φυσικά. Στο αεροπλάνο για το «σμαραγδένιο νησί» δεν ανέβηκαν οι τραυματίες Μίρσα Κούρτοβιτς και Αλέξανδρος Σιγγούνας ενώ ο Κόρεϊ Μπέλσερ (που ταξίδεψε κανονικά) πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθεί αφού προέρχεται από τραυματισμό.

Παρά τις απώλειες, στην Ολύμπια δεν χάνουν την αισιοδοξία τους: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Κολοσσός είναι δυνατός στην έδρα του, αλλά εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ο ρυθμός του αγώνα είναι σημαντικός για την εξέλιξη του, όπως επίσης και ο έλεγχος των ριμπάουντ, προκειμένου να επιτύχουμε τον σκοπό μας» δήλωσε ο Μάικ Κινγκ.


Απο το επισημο σαιτ της ΚΑΕ Κολοσσος www.kolossosbc.gr:

QUOTE
Ένα από τα πιο δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια δίνει αύριο το απόγευμα η K.A.E. BAΠ Kολοσσός, κόντρα στην Oλύμπια Λάρισας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της A1. H αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 (Sport+) και για την ομάδα μας η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ώστε να συνεχίσει την καλή πορεία της στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, το οποίο οι «θαλασσί» θέλουν να συνδυάσουν για νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν σε υψηλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα.


Tο έργο της ομάδας μας δεν θα είναι εύκολο, με δεδομένο ότι η Oλύμπια αποτελεί μία παραδοσιακή δύναμη στην A1 και θα χρειαστεί συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. H προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα στο «Bενετόκλειο», χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση φυσικά το μόνιμο απόντα, Mίροσλαβ Tόντιτς. Όλη την εβδομάδα οι παίκτες της ομάδας μας δούλεψαν σκληρά και φέρονται πανέτοιμοι να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα.

H K.A.E. BAΠ Kολοσσός θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2008. Mε καλή ψυχολογία και με όπλο το κατάμεστο «Bενετόκλειο», η ομάδα μας θέλει το πολύτιμο δίποντο και παράλληλα την πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό η διοίκηση της K.A.E. BAΠ Kολοσσός, η τεχνική ηγεσία και οι αθλητές απευθύνουν κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο, να αποτελέσει τον έκτο παίκτη, να απολαύσει μπάσκετ και να βοηθήσει την ομάδα μας να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

O Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του Bενέτης Θωμίδης και Mιχάλης Kουταλιανούς θα στηριχθούν στους: Λανς Xάρις, Σπύρο Παντελιάδη, Nίκο Παπανικολόπουλο, Σάσα Bασίλιεβιτς, Tζόρτζε Tζόγκο, Aντώνη Aσημακόπουλο, Στίβεν Σμιθ, Kώστα Xαρίση, Αγγελο Tσάμη και Nτράγκαν Tσέρανιτς. Για τους δύο νεαρούς της 12άδας θα αποφασίσει στην τελευταία προπόνηση ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μεταξύ των Γιώργου Δανά, Aλέξανδρου Aυγενικού, ’κη Σταυρόπουλου και Φώτη Παπαδημητρίου.

TA EIΣITHPIA TOY AΓΩNA




H διοίκηση της K.A.E. BAΠ Kολοσσός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο, ότι τα εισιτήρια του αγώνα με την Oλύμπια Λάρισας θα τεθούν σε κυκλοφορία στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το «Bενετόκλειο». Συγκεκριμένα θα είναι ανοιχτό από τις 14:00 και τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ για τις θέσεις πίσω από τα καλάθια και 15 για την παλιά και τη νέα κερκίδα.
Alexmei
πωπωπω λέγε έχουμε Larry αύριο; Αυτά είναι banana.gif

όσο για το ματς το μόνο που ξέρω ο Σούλτζε είναι ο δυνατός τους παίχτης αλλα η Ολύμπια έχει πολλα κενά φέτος. Ελπίζω να δούμε καλό ματς
Kolossos-Rhodes
Μεγαλο παιχνιδι σημερα και η ομαδα του Κολοσσου καταφερε και το γυρισε και πηρε στο τελος μια πυρρειο νικη!
Πρεπει να ομολογησω δεν την περιμενα την ομαδα της Ολυμπιας τοσο καλη αμυντικα.
Ξεκινησε το ματς πολυ καλα με το Σουλτζε με 4/5 τριποντα κατι που εδωσε και αυτοπεποιθηση στην ομαδα της Ολυμπιας
Μετα σε ολο το ματς η ομαδα της Ολυμπιας καταφερε να μας μπλοκαρει επιθετικα με πολυ καλη αμυνα,δεν καταφεραμε να κανουμε καλες οργανωμενες φασεις οπως σε αλλα ματς.Το παιχνιδι ηταν σε πολυ μικρη διαφορα σε ολο το ματς και το κερδισε στο τελος ο πιο ψυχραιμος

Με εντυπωσιασε οπως ειπα η καλη αμυνα της Ολυμπιας η οποια ηταν και πολυ σκληρη σε πολλες φασεις,με απογοητευσε για αλλη μια φορα ο Μπαρτζωκας.Υπηρχαν λανθασμενα σφυριγματα κατα και των 2 ομαδων αλλα σε καθε φαση εναντιον της ομαδας του ηταν πολυ ερειστικος,βεβαια για παραδειγμα σε κατι υπουλα χτυπηματα των παικτων του που την γλιτωσαν η στην τελευταια φαση που γινεται μπροστα του φαουλ εσκεμμενα απο τους παικτες του για να σταματησουν τον χρονο και δεν δινεται και παραλιγο να γυρισει το ματς,δεν τον ειδα να διαμαρτυρεται...Δεν πειραζει,περαστικα Κε Μπαρτζωκα...

Το 2008 κλεινει υποδειγματικα για την ομαδα του Κολοσσου!Καλη συνεχεια και στο 2009 με υγιεια και χωρις τραυματισμους
Swthrakhs13
εχει κανεις τα στατιστικα του αγωνα?
Kolossos-Rhodes
Stats
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.