Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ - ΑΕΛ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
QUOTE
Πρ. Νικολαϊδης: Νίκη με ΑΕΛ για νέο ξεκίνημα 10/1/2007

Η εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ από τη Νανσί στην 9η αγωνιστική του ULEB Cup σήμανε και τον μαθηματικό αποκλεισμό της από τη συνέχεια του θεσμού, κάτι που στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο είχαν λάβει απόφαση από πιο νωρίς. Απέναντι στη Γαλλική ομάδα η Ένωση δεν τα πήγε κι άσχημα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πρόδρομο Νικολαϊδη...

Ο αρχηγός του δικεφάλου μίλησε στο www.aekbc.gr αναφορικά με το προχθεσινό ματς με τη Νανσί, αλλά και αυτό του προσεχούς Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΛ, για το οποίο τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσει.

"Ήταν ένα αδιάφορο παιχνίδι για εμάς αφού γνωρίζαμε πως έχουμε ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια του ULEB Cup. Ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε αρκετά καλά αν και νομίζω πως δεν θα έπρεπε να σουτάρουμε τόσα πολλά τρίποντα. Το γεγονός αυτό μας στοίχισε και σήμερα μα και άλλες φορές κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν. Είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια", τόνισε για το ματς με τη Νανσί.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τη Θεσσαλική ομάδα ο Πρόδρομος Νικολαϊδης αρνήθηκε να της δώσει χαρακτήρα ντέρμπι παραμονής και σημείωσε…

"Αρνούμαι να μιλάω για τέτοια πράγματα δεδομένου πως φορώ την ιστορική φανέλα της ΑΕΚ. Δεν είναι δυνατόν να λέμε πως σε ένα ματς με την ΑΕΛ στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου παίζουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και το οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μια καινούρια αρχή".

Ερωτηθείς, τέλος, για το τι θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ στη συνέχεια του πρωταθλήματος ώστε να έχει καλύτερη πορεία, ο αρχηγός της Ένωσης δήλωσε…

"Θα πρέπει να γίνουμε πιο… ομάδα. Είμαστε, αλλά καλό θα είναι να γίνουμε ακόμη περισσότερο. Ήδη, έχουμε αρχίσει να βελτιωνόμαστε σε αυτόν τον τομέα. Στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τη Νανσί, παρά το γεγονός ότι στο τέλος ηττηθήκαμε, παρουσιάσαμε ένα καινούργιο πρόσωπο. Θεωρώ πως όσο περνά ο καιρός και με το τέλος των υποχρεώσεών μας στο ULEB Cup θα συνεχίσουμε να έχουμε ανοδική πορεία…".

aekbc.gr

Σημείωση :
Αγαπητέ Μάκη, αν χάσετε το Σάββατο ΚΑΙ από την ΑΕΛ (μετά από Μακεδονικούς, και Απόλλωνες, Αιγάλεω επίσης εντός) τότε δε θα μιλάμε για παραμονές, αλλά για σχεδόν σίγουρο υποβιβασμό.
ashton
ΟΑΚΑ 17:00
Α.Ε.Κ. – Α.Ε.Λ. -1964 Γ.Σ ET1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Κ., ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΚΟΥΜΑΣ
ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ : ΜΑΚΡΑΣ
ashton
QUOTE
Αλεξανδρής: Σοβαρά για νίκη επί της ΑΕΛ 12/1/2007

Να… σπάσει το ρόδι πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο 2007 θα επιδιώξει αύριο (13/1) η ΑΕΚ που υποδέχεται την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, με την οποία πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου. Η προετοιμασία της Ένωσης ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα με τoν Βαγγέλη Αλεξανδρή να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σωτήρη Νικολαϊδη, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες…

Ο έμπειρος τεχνικός έχει επισείσει την προσοχή των παικτών του στο συγκεκριμένο ματς και θεωρεί πως αν αγωνιστούν σοβαρά και σύμφωνα με τις δυνατότητές τους η κατάκτηση του ροζ φύλλου είναι στο χέρι τους.

"Πρόκειται για ένα δύσκολο εντός έδρας ματς που αν το αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα θα το κερδίσουμε. Μετά την πολύ καλή δουλειά που κάναμε κατά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τις γιορτές περιμένουμε να έρθουν και τα καλά αποτελέσματα αρχής γενομένης από αύριο" δήλωσε στο www.aekbc.gr ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Όσο για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ο προπονητής του "δικεφάλου" τόνισε…

"Αν παίξουμε καλά, σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες, νομίζω πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει όμως να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό".

Αναφορικά με το αν ο αγώνας με τους Θεσσαλούς έχει το χαρακτήρα ντέρμπι παραμονής, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής… εκνευρίστηκε…

"Τι είναι αυτά τα πράγματα; Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Είναι ντροπή και μόνο να το αναφέρουμε…".


aekbc.gr

Αγαπητέ Τίγρη... καλό είναι που δέχεσαι πως είναι ντροπή να το συζητάμε... Μόνο που αντικειμενικά ντέρμπυ παραμονής είναι όπως τα έχει καταφέρει η ομάδα στη σεζόν...
Warrior
Εγω νομιζω οτι η ΑΕΚ θα κερδισει (και σχετικα ευκολα μαλιστα) σημερα....

Αν δεν κερδισει,τι να πω??Ολα πιθανα ειναι μετα...
suspect
Για να φυγει και το αγχος από τον Χαριδημο, η ομαδα μας εμεινε στην κατηγορια μετα από μια χο χο χο χο εμφανιση και καταπληκτικο μπασκετ.

Θυμαμαι όταν διδασκα μπασκετ σε κατι ακαδημιες στη μοζαμβικη, ελεγα στους μαυρουκους: αυτοι είναι από την άλλη φυλη ρε, λιγο φιλοτιμο δεν εχετε;
Το ιδιο ακριβως ειπε και ο κοουτς Αλεξανδρης κανοντας σεμιναριο τακτικης στους παικτας.

Καλυτερος ολων ο Κομματος με λιγες προσπαθειες και μεγαλα καλαθια και χειροτερος ο Βετουλας με τις «σας γραφω ολους γιατι ειμαι ο Τζορνταν» προσπαθειες του.

Σοβαρος στην επιθεση ο Ταπουτος που ειχε διαθεση, ετρεξε πολύ χωρις τη μπαλα και τελειωσε τις φασεις αλλα στην αμυνα διατρητος.

Ευτυχως που η Λαρισα εχει έναν υπνο στον παγκο της και δεν ανησυχησαμε ιδιαιτερα.

Οι κορακες εδωσαν και λιγα σφυριγματακια που χρειαζοντο ( στα λεγα χαριδημε ναι ή ου; ) και η σεμνη τελετη ελαβε τελος.
ashton
Επιστροφή στις νίκες μετά από πάνω από ένα μήνα
5 Δεκέμβρη είχαμε πάρει την Κανάριας
Στο πρωτάθλημα είχαμε να νικήσουμε 50 μέρες.. από 25 Νοέμβρη την Ολυμπιάδα ..

Γκαγκαλούδης 7π, 7ασ, 0/4 3π
Πρόδρομος 20π (6/8 2π, 2/4 3π)
Ταπούτος 18π (7/10 2π, 1/3 3π, 8-2 ρ, 4κλ)
Μάγλος 1π...
Μαγγουνής 2π
Κόμματος 11π (2/5 3π)
Βετούλας 2 (0/3 3π)
Περκοβιτς 7π (0/3 3π..), 4ρ, 4ασ
Σκοτ 11π, 6ρ

Πήραμε προβάδισμα μεν από Απόλλωνα (έχασε 73-67 στο Αλεξάνδρειο) και ΑΕΛ-ΓΣΛ που νικήσαμε και μείνανε στις 3 νίκες, αλλά ο Μακεδονικός έχει πάει στην παράταση το Μαρούσι...
Pierce
παιξαμε ''συμπαθητικο'' μπασκετ με αρκετα τριποντα που ως συνηθως δεν μπηκαν(κυριως στο 2 ημιχρονιο) λεγεμε βετουλας.
οντως ο νεστορας εβαλε 2 πολυ κρισιμα τριποντα οπως και ο μακης.επιτελους ειδαμε ενα καλο παιχνιδι απο τον χρηστο ο οποιος μαρκαρε και σκοραρε,ο γκαγκαλουδης για 30 λεπτα επαιζε με μυαλο και μοιρζε ασιστ αλλα στο τελος πηγε να τα χαλασει . η αελ ειχε ενα γραφικο λιθουανο που νομιζε οτι ειναι ο μουτομπο και για ακομα μια φορα εναν σχολιαστη της ερτ που να μην περνει πρεφα τπτ απο αυτα που διναν οι διαιτητες.αντε αποφυγαμε το καρδιακο σημερα.ελπιζω και την αλλη εβδομαδα με τον πανεληνιο...
McRae
Εμετικη περιγραφη της ΕΡΤ Λες και επαιζε η ΑΕΚ με ξενη ομαδα σε τελικο ευρωπαικης διοργανωσης..Μας επρηξαν ολη την ωρα τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανει η ΑΕΚ για να κερδισει..ευγε
Pierce
QUOTE(ashton @ Jan 13 2007, 06:44 PM) *
αλλά ο Μακεδονικός έχει πάει στην παράταση το Μαρούσι...

2η παραταση....
Warrior
QUOTE(ashton @ Jan 13 2007, 04:44 PM) *
αλλά ο Μακεδονικός έχει πάει στην παράταση το Μαρούσι...


Δευτερη παραταση τωρα!! ohmy.gif

edit: Με προλαβες "κουφαλα"....biggrin.gif
ashton
QUOTE(McRae @ Jan 13 2007, 08:52 PM) *
Εμετικη περιγραφη της ΕΡΤ Λες και επαιζε η ΑΕΚ με ξενη ομαδα σε τελικο ευρωπαικης διοργανωσης..Μας επρηξαν ολη την ωρα τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανει η ΑΕΚ για να κερδισει..ευγε


Φαίνεται δεν έχει τύχει να δεις κανένα εντός έδρας πχ του ΟΣΦΠ, του ΠΑΟ, του Αρη, του ΠΑΟΚ κόντρα πχ στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση ...
Pierce
QUOTE(Warrior @ Jan 13 2007, 06:59 PM) *
Δευτερη παραταση τωρα!! ohmy.gif

edit: Με προλαβες "κουφαλα"....biggrin.gif

xexe 19.gif
αγωνια τελος91-103 το παιχνιδι το πηρε το μαρουσι καθως ο μακεδονικος εμεινε απο δυναμεις
ashton
Μερικές φωτό :



new look Scott




κόσμος. στο α' ημίχρονο, και στο β' (κατέβηκαν οι ορεινοί στα πεδινά)



εντυπωσιακή φάση με Πρόδρομο



Γκαγκα
ashton
QUOTE
Αλεξανδρής: "Έχουμε ενεργοποιηθεί"

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε: "Ήταν ένα καθοριστικό ματς για την πορεία μας. Τα δημοσιεύματα μας είχαν ενοχλήσει, αλλά η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και ακόμη και να χάναμε αυτό το ματς, θα είχαν ενεργοποιηθεί κάποιοι μηχανισμοί και να είχαμε ξεπεράσει τις αδυναμίες μας.

Πήραμε την 5η μας νίκη στο πρωτάθλημα μια λιγότερη από όσες υπολογίζαμε. Κερδίσαμε εκτός προγράμματος Πανελλήνιο και Μαρούσι και χάσαμε από Αιγάλεω και Απόλλωνα".

Ο "Τίγρης" συνέχισε λέγοντας: "Είχαμε 22 ασίστ και παίξαμε ωραίο μπάσκετ, αν κι η ΑΕΛ μας δυσκόλεψε αρκετά", για να αναφερθεί στις προσθήκες των "κιτρινόμαυρων" λέγοντας: "Έχουμε προγραμματίσει δύο μεταγραφές. Τα ονόματα έχουν κυκλοφορήσει είναι ο Πένλαντ κι ο Γκάρμα, οι οποίοι είναι ορατοί. Το θέμα το χειρίζεται η διοίκηση".

Ο προπονητής της ΑΕΚ ολοκλήρωσε λέγοντας: "Ευχαριστώ και τον κόσμο για τη δύναμη που μας έδωσε".

Από τη μεριά του ο Γιάννης Χριστόπουλος δήλωσε: "Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με πολύ ταλέντο όπως η ΑΕΚ, η οποία έχει παίκτες με προσωπικότητα. Μείναμε στο ματς για 40' -ήμασταν καλοί σε άμυνα κι επίθεση- αλλά στο τέλος χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο δεύτερο γύρο θέλω να αλλάξουμε πρόσωπο".

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης πρόσθεσε: "Αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί όλοι μας είχαν πεσμένους και τελειωμένους. Εμείς ξέρουμε μόνο ότι δεν πρόκειται να κινδυνεύσουμε, αλλά αντίθετα θα ανέβαινουμε συνεχώς. Αφιερώνω τη νίκη στους συμπαίκτες και τον προπονητή μου".

Τέλος ο Χρήστος Ταπούτος κατέληξε: "Νιώθαμε πιεσμένοι πριν από το παιχνίδι. Μας πείσμωσαν τα δημοσιεύματα που έλεγαν για υποβιβασμό. Η Λάρισα μας πίεσε, αλλά στο τέλος κάναμε ότι χρειαζόταν για να κερδίσουμε".

sport24.gr


ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ??
thrylos7
Δε μου άρεσε η ΑΕΚ... πάλι καλά που η ΑΕΛ δε λέει και πολλά σαν ομάδα, αν και κατά διαστήματα έπαιξε στρωτά.
Πολλές αδυναμίες, αν και απ' ότι καταλαβαίνω δεν ήταν το χειρότερό της παιχνίδι αυτό.

Απ' την άλλη, η ΑΕΛ είναι για μένα το No. 1 φαβορί για ν' αποτελέσει τη δεύτερη ομάδα που θα υποβιβαστεί.

QUOTE
new look Scott

Κάποιον μου θυμίζει, αλλά ποιον;
suspect
και μενα με παιδεψε αυτο το ερωτημα για 11 δευτερολεπτα.

μα ειναι προφανες!

ιδιος ο ........Τζορνταν ειναι !!!!

tongue.gif biggrin.gif
Pierce
QUOTE
Στην διαφορά επιπέδου με την ΑΕΛ απέδωσε τη νίκη της ομάδας του ο Νέστορας Κόμματος. Ο φόργουορντ της ΑΕΚ μίλησε επίσης για τον προσεχή αγώνα της Ένωσης στην Λιθουανία, με την Λιέτουβος Ρίτας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του ULEB Cup, χαρακτηρίζοντάς τον αγγαρεία.


«Ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση που έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε. Η αλήθεια είναι πως είχαμε αρκετό άγχος, αλλά το ξεπεράσαμε και φτάσαμε στην επίτευξη του στόχου μας. Στο τέλος ήμασταν καλύτεροι αφού δείξαμε την διαφορά επιπέδου μας από την ΑΕΛ τόσο ως ομάδα, όσο και ως μονάδες», δήλωσε στο επίσημο site του Δικεφάλου o διεθνής παίκτης.

Και συνέχισε: «Στόχος μας είναι να κερδίζουμε και τα δύο επερχόμενα παιχνίδια με Πανελλήνιο και Απόλλωνα Πατρών. Γνωρίζουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις γι’ αυτό. Πρέπει να πάρουμε πόντους για να ανέβουμε στη βαθμολογία επανερχόμενοι σε τροχιά πλέι οφ».

Αναφερόμενος στο προσεχές ματς με την Λιέτουβος, τόνισε: «Είναι ένα ματς-αγγαρεία για εμάς. Θα πάμε να παίξουν γιατί έτσι πρέπει. Το ταξίδι είναι μακρύ και κουραστικό και μακάρι να μην μας… στοιχίσει». Κλείνοντας μίλησε για την διαφαινόμενη ενίσχυση του ρόστερ… «Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Για εμάς κάθε καλός παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος…».
sportime.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.