Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AEK-Zalgiris Kaunas
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Warrior
bball.gifΣημαντικη νικη για την Ενωση μπροστα σε 1000 περιπου φιλαλθους της.
Ευστοχη και ψυχραιμη στις κρισιμες στιγμες του αγωνα πηρε χωρις να
κινδυνεψει στα τελευταια λεπτα του αγωνα.

Περισσοτερες λεπτομερειες απο τον... ashton biggrin.gif

Δεκάλεπτα: 19-23, 38-36, 60-52, 80-65.

ΑΕΚ (16/23 βολές, 23/48 δίποντα, 6/15 τρίποντα, 29 ριμπάουντ, 13 κλεψίματα, 14 λάθη, 14 ασίστ, 2 κοψίματα): Πελεκάνος 11(1), Κόπενραθ 21 (9/11 βολές, 6/12 δίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Παντελιάδης 8(1), Παπαϊωακείμ 9, Ρίματς 14 (1/1 βολή, 2/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Ταμίρ 3(1), Χάτζατζ, Καλαμπόκης 8, Παπανικολάου, Μπουρούσης 6.

Ζαλγκίρις (18/23 βολές 19/39 δίποντα, 3/21 τρίποντα, 37 ριμπάουντ, 10 κλεψίματα, 21 λάθη, 9 ασίστ, 4 κοψίματα): Μασιούλις, Αγιούσο 13(2), Γκινεβίτσιους 4, Φρίμαν 8, Σιλίνσκις 10, Κότα 6, Γιανκούνας 9, Λαβρίνοβιτς 11(1), Σεραπινας 4.

bball.gif bball.gif
Green_Fan
Κάθε νίκη που θα πετυχαίνει η ΑΕΚ είναι πολύ σημαντική γιατί βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση ειδικά φέτος.Βέβαια για μια ακόμα φορά ο κόσμος απουσίασε αφού τελικά ήτανε 500 και όχι 1000 (πολλούς έβαλες Warrior biggrin.gif ).
Πάντως το θέμα είναι οτι κάθε φορά που θα πηγαίνει έξω στις δύσκολες έδρες θα κινδυνεύει να πάθει οτι έπαθε στην Ιταλία με την Κλιμάμιο.Ειδικά μέσα στο Τρεβίζο και στη Ταουγκρές.Για εκτός έδρας μόνο τη Στραμπούρ παίζει να κερδίσει άντε και καμιά Ολύμπια επειδή δείχνει να είναι χώμα.Τα υπόλοιπα θα τα χάσει σίγουρα πιστεύω.Και η Μπάμπεργκ δείχνει πολύ δυνατή.

Σημαντική η παρουσία του Κόπενραθ.
ashton
Κόσμος γύρω στους 800.





Πανηγύρια στο τέλος






Και η κριτική της ομάδας


4. TAMIR
Μπήκε στην επανάληψη, προσπάθησε καπως να παίξει άμυνα, έβαλε και το καθιερωμένο τρίποντο.

5. HAJAJ
Μέτριος ο Dror. Δεν του βγήκε το ματς, έχασε και κάτι σουτ που επιχείρησε


6. RIMAC
When the goings get tough, the tough get going. Πήρε την ομάδα στις πλάτες του στο 4ο δεκάλεπτο και μας έδωσε τη διαφορά.

7. ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ
Ανέβασε στροφές στην επανάληψη κι αυτός, πέτυχε 7 καθοριστικούς πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο και κλείδωσε τη νίκη με το τρίποντο. O καλός Πελεκάνος είναι μεγάλο συν...

9. ΜΑΓΚΟΥΝΗΣ
Δεν έπαιξε


10. ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ
Πολύ καλός αμυντικά - το μαρτυρούν τα πέντε (5) κλεψίματα- έδωσε καποιες λύσεις επιθετικά στο α' μέρος, αλλά είχε και πάρα πολλά λάθη (6)

11. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Επαιξε για λίγο δίνοντας ανάσες.


13. COPPENRATH
Το καλύτερο του ματς φέτος. Πηρε τη μπάλα κάτω από το καλάθι και έκανε τη ζημιά στους Λιθουανούς. Μπορεί να έχασε 2-3 άχαστα θυμίζοντας Lollis, αλλά στην τελική οι 21 πόντοι και τα 7 ρημπάουντ είναι παραπάνω από θετικός απολογισμός.


14. ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ
Μάλλον έπαιζε ψιλοκρυωμενος (όπως και ο Ταμίρ- γιατί φορούσανε συνεχώς μακρυμάνικα φούτερ όταν ήταν στο πάγκο). Κατέβασε 7 ρημπάουντ, έβαλε και 6 πόντους. Μια χαρά επίδοση για μέτρια μέρα. Όσο για τα 2 τρίποντα που επιχείρησε, έγιναν σε φάση που έληγε ο χρόνος και ήταν αναγκαστικά.


15. ΠΑΠΑΪΩΑΚΕΙΜ
Βοήθησε σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Οι 9 πόντοι και τα 6 ρημπάουντ μια χαρά είναι. Αν έβαζε και τις βολές... Βέβαια τώρα στα 30 θα μάθει ;

16. ΜΑΤΟΣ
Δεν έπαιξε.


21. ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ

O κλασσικόsh φετινόsh Σπύροsh... Έκανε τις βλακείες και τα λάθη του σε κάποιες στιγμές, χαλώντας επιθέσεις, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν θετικότατος, όχι για τους 8 πόντους του (που βοήθησαν αρκετά πάντως), αλλά για τις 7 ασιστ και την αμυντική του παρουσία.
Green_Fan
Τι θα γίνει ρε γαμώτο με αυτή την κατάσταση των άδειων γηπέδων;Έλεος.
Καταλαβαίνω οτι η ομάδα φέτος περνάει μια δύσκολη περίοδο αλλά μην ξεχνάμε οτι όταν η αντίστοιχη ποδοσφαιρική ΑΕΚ περνούσε την πολύ δύσκολη περίοδο την περσινή ο κόσμος την στήριξε και με τα εισιτήρια διαρκείας που αγοράστηκαν αλλά και με την προσέλευση στα ματς.

Τι πράγμα είναι αυτά με την μπασκετική ΑΕΚ ρε γαμώτο;



Αυτή η φωτογραφία είναι πραγματικά ...μεγάλη ντροπή και καλό θα ήταν να την βγάλεις..Σε ένα ολόκληρο πέταλο κάθεται μόλις 1(!!!) φίλαθλος..Άντε και ακόμα 2 που είναι όρθιοι..Φτάνουμε στο τρομακτικό νούμερο των 3 φιλάθλων..Έλεος δηλαδή..Και είναι κρίμα για τους παίκτες που χτες το πάλεψαν πολύ και πέτυχαν την νίκη..

Υ.Γ:Κάπου διάβασα οτι λόγω Τσάλμερς έχει δοθεί εντολή στον Ταμίρ να τα μαζεύει για ισοσκελιστεί και πάλι το φετινό μπάτζετ..Ισχύει αυτό ashton;
ashton
Ο Ταμίρ έχει υπογράψει συμβόλαιο για 1 χρόνο.
Για να το σπάσει θα πρέπει να πληρωθεί τα λεφτά του και να φύγει.

ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΚΑΡΑΧΛΩΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΕΚ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Το πιθανότερο είναι πως δεν θα δούμε φέτος τον Μέλνικς να παίζει επίσημο ματς.
dizzy_fingers
45.gif...

Πότε θα το δούμε αυτό το παλικάρι...
ashton
Μάλλον του χρόνου σε καμια Αμερική ή σε καμιά ευρώπη...
dizzy_fingers
Σαν δεν ντρέπεται το παιδί...τον ανθέλληνα, τον αχάριστο.
Τόσα του έχουμε προσφέρει σε αυτή τη χώρα και θα μας αφήσει στα κρύα του λουτρού για τα υποβαθμισμένα (εδώ στην Α1 δεν παίζει γιατί το επίπεδο είναι υψηλότατο) πρωταθλήματα της Ισπανίας-Ιταλίας-ΗΠΑ... 33.gif
ashton
Aπό την ΚΑΕ ισχυρίζονται πως δεν παίζει γιατί έχει κολλήσει η Ελληνοποίηση του...

όμως...

"Κάθε ΚΑΕ από τις παραπάνω δικαιούται να έχει στη δύναμή της κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου (κανονική περίοδος + πλέϊ-οφ) έξι (6) αλλοδαπούς καλαθοσφαιριστές εκ των οποίων έως δυο (2) προερχόμενους από χώρες προερχόμενες εκτός της Ευρωπαϊκής Ζώνης, όπως αυτή καθορίζεται από τη Διεθνή Ομοσπονδία (FIBA)"

Eμείς έχουμε :

1- Coppenrath
2- Chalmers
(οι δυο μη Ευρωπαίοι)
3- Tamir
4- Hajaj
5- Rimac

φτάνουμε στους 6 με τον Melniks.

Επίσης έχουμε δικαίωμα να έχουμε 17 παίκτες με συμβόλαιο...

1- Tamir
2- Hajaj
3- Rimac
4- Πελεκάνος
5- Παντελιάδης
6- Μαγκουνής
7- Καλαμπόκης
8- Παπανικολάου
9- Τσιάρας
10- Coppenrath
11- Μπουρούσης
12- Παπαϊωακείμ
13- Chalmers
14- Μάτος
15- Αθανασούλας
16- Μιχάλογλου
και φτάνουμε στους 17 με τον Melniks.

Πάλι δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα...

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

Η Λεττονία είναι χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Μέλνικς Ευρωπαίος πολίτης συνεπώς δε μπορούν να μπουν περιορισμοί για την πάρτη του όπως δε μπαίνουν σε Γάλλους, Ιταλούς, Ισπανούς.


Το πρόβλημα είναι πως αν ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του θα πρέπει να πάρει και 100 χιλιαρικόπουλα..
Green_Fan
Είναι αστεράκι αυτός έ;
Χμ,μήπως θα πρέπει να κάνουν την κίνηση ο Παύλος με την Θανάση και να τον τσιμπήσουν; biggrin.gif
suspect
Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο παντως αυτη η ΑΕΚ μου βγαζει μια συμπαθεια.
Συμπαθεια για την πτωχη πλην τιμια προσπαθεια.
Συμπαθεια για το ελευθερο μπασκετακι
Συμπαθεια για τη μοναξια της
Συμπαθεια που με γυρισε αρκετα χρονια χρονια πισω ενθυμουμενος τους Αμπελοκηπους, τον Σπορτινγκ του Μιτσελ Ουιγκινς αντε και τον προπερσινο Ηρακλη που ειχε συντριψει τον ΠΑΟ στο Ιβανοφειο.

Δεν νοιωθω ομως οτι αυτο το πραγμα ειναι ΑΕΚ.
Δεν την αντεχω την τριτη διαλυση....
Με ρωτησε ενας εκ των θαμωνων "ελα ρε χαθηκες..."
Στην απαντηση μου "ξενερωσα" δεν συνεχισε...
Ακομα και μετα τις ανταλλαγες ασεμνων χειρονομιων με τους κυριους κυριους deminho & tornado σε μια χειρονομια αντιστοιχης αποριας του Τρυφωνα, ολες οι γνωσεις μου στην παντομιμα καταποντιστηκαν καθως δεν ηξερα πως να το μεταφρασω και να το μεταδωσω απεναντι.

Σε οτι αφορα το παιχνιδι, μεχρι μεθαυριο να παιζαμε με τη Ζαλγκιρις δεν χαναμε.
Μια απο τις πιο αστοχες ομαδες που περασαν ποτε απο το Γαλατσι, με 3/21 τριποντα αν δεν κανω λαθος, ουτε στη φυλακη δεν χαναμε.
Εμεις δικαιωθηκαμε για την προσπαθεια.
Προσπαθησαμε στην αμυνα, αψογο κοουτσαρισμα απο τον Κακιουση που μπορει να μπερδευει τον θεατη αλλα ειναι αποτελεσματικο γιατι μπεδρευει και τον αντιπαλο. Ποσο ακομα θα παιζουμε με τα ψεμματα, θα το δειξει ο χρονος...
Λιγο ο κοπενραθ στο α ημιχρονο, λιγο η σταθεροτητα του παντελιαδη, λιγο ο θετικος εκνευρισμος των ριματς-πελεκανου, βαλε και καμια φλασια του καλαμποκη καταφεραμε και κερδισαμε μια κακη ομαδα που ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως κερδισε την ταου

Απο αυτη την ομαδα δεν εχω καμια απαιτηση και καμια φιλοδοξια.
Δεν ξερω ποσα θα χασει και ποσα θα κερδισει.
Το μονο που ξερω ειναι οτι η ΑΕΚ δεν θα κοροϊδεψει αυτον που θα της αφιερωσει λιγο χρονο.....
ashton


και μια φωτό από τη σημερινή BasketNews με τον κώουτς Γιάννη :-)
dizzy_fingers
Coach who?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.