Help - Search - Members - Calendar
Full Version: "Έφυγε" το ρεμάλι της Αθήνας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Keyser_Soze
Από Sport-fm.gr

Click to view attachment

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Απόστολος Σουγκλάκος. Ο κορυφαίος Έλληνας παλαιστής κατς, ηθοποιός και τραγουδιστής υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο στη Ρόδο όπου βρισκόταν πριν δύο εβδομάδες και μετά από πολυήμερη νοσηλεία έφυγε από τη ζωή.

Ο Απόστολος Σουγκλάκος γεννήθηκε στα Μανιάτικα Πειραιά και από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, έχοντας αφετηρία το ποδόσφαιρο, προτού τον «κερδίσει» η πάλη. Στη δεκαετία του ’60 έκανε την εμφάνισή του στον ελληνικό κινηματογράφο παίζοντας μικρούς ρόλους σε περισσότερες από 60 ταινίες.

Η καριέρα του όμως απογειώθηκε τη δεκαετία του ’80. Το 1984 έπαιξε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία «Τα Καθάρματα». Την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στην ταινία «Το Ρεμάλι της Αθήνας», ενώ τα επόμενα χρόνια είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε τρεις βιντεοταινίες. Πάντως ουδέποτε εγκατέλειψε τη μεγάλη του αγάπη, την πάλη. Το 2000 στράφηκε στο χώρο της δισκογραφίας βγάζοντας CD με τίτλο «Ραπίσματα».

RIP
HOULIGAN76
RIP.

sad.gif sad.gif
Alexmei
τα μάθαμε εδώ...... sad-smiley-009.gif sad.gif unsure.gif
dizzy_fingers
Μία από τις πιο cult φυσιογνωμίες του ελληνικού καλλιτεχνικού (?) χώρου...
Είχα διαβάσει στο contra πριν μερικές μέρες για το εγκεφαλικό και νόμιζα ότι τώρα ήταν μια χαρά...αλλά δυστυχώς... sad.gif
Καλό ταξίδι Τόλη με το βαρύ το χέρι! Σκάσε μία καρπαζιά στον Χάρο αν τον πετύχεις!
kolossos
Πριν ένα μήνα τον είχα πετύχει σε μπαρ στην Ρόδο. Π*****α ζωή! sad.gif sad.gif
treathitch
http://www.youtube.com/watch?v=61wRyOkmlhM
Ένα από τα καλύτερα video στο youtube...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.