Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (2) Cleveland Cavaliers vs (3) Toronto Raptors
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
T.W.Is.M.
(2) Cleveland Cavaliers vs (3) Toronto Raptors




Σχόλιο: Επαναληψη των περσινων τελικων Ανατολης ενα γυρο νωριτερα. Οι δυο ομαδες ειχαν παραλληλες πορειες φετος. Εκαναν μια μετρια για τα δεδομενα τους κανονικη περιοδο. Οι μεν Cavs ηταν ασταθεις, ειχαν νεκρα διαστηματα, κακη αμυνα και στο τελος αδιαφορησαν ουσιαστικα για την 1η θεση. Οι δε Raptors εχασαν την 1η θεση της Atlantic και στο διαστημα που επαιζαν χωρις το Lowry κινδυνεψαν να τερματισουν πιο χαμηλα απο την 3η θεση που πηραν τελικα.
Στον πρωτο γυρο καμια ομαδα δεν ενθουσιασε, αλλα και καμια δεν εδωσε σημα πανικου. Το Κλιβελαντ περασε την Ιντιανα με sweep, ομως δυσκολευτηκε τοσο σε ολα τα παιχνιδια, που καλλιστα θα μπορουσε να παιζει ακομα. Ο Lebron εκανε μια απο τις καλυτερες σειρες του τα τελευταια χρονια(ισως την καλυτερη απο τοτε που επεστρεψε στο Κλιβελαντ μαζι με τους τελικους του 2015), οι νικες ηρθαν και μαζι και η επιβεβαιωση οτι οι Cavaliers ξερουν ακομα να κερδιζουν κρισιμους αγωνες, αλλα δε νομιζω οτι το ΝΒΑ τρομαξε με τις επιδοσεις τους. Το Τοροντο δυσκολευτηκε περισσοτερο εναντιον του Μιλγουοκι. Εχασε το πλεονεκτημα εδρας, βρεθηκε πισω με 1-2, αλλα εκει μιλησε η εμπειρια των Raptors, που πηραν τα 3 επομενα ματς και την προκριση. Κανεις δεν ξερει βεβαια τι θα γινοταν αν απεναντι τους δεν ηταν οι απειροι Bucks, αλλα μια πιο μπαρουτοκαπνισμενη ομαδα...
Και τωρα τι εχουμε; Αλλο ενα σκουπισμα για το Κλιβελαντ ή τωρα που οι Cavs θα βρουν περισσοτερη αντισταση, θα χασουν παιχνιδια και θα δοκιμαστει η σιγουρια τους; Σιγουρα το διδυμο Lowry-Derozan θα δοκιμασει την αμυνα τους περισσοτερο απο την περιφερεια των Pacers. Ομως ταυτοχρονα και ο ιδιος ο Lowry θα δοκιμαστει για αλλη μια φορα σε συνθηκες πιεσης. Ο Lowry του πρωτου γυρου δεν ειναι αρκετος. Αν δεν παιξει σαν πραγματικος all-star, οι Raptors δεν εχουν πολλη τυχη κι αυτο ειναι κατι που αμφισβητειται εντονα στις ΗΠΑ. Στον πρωτο γυρο ο Casey ανακατεψε τα πραγματα δινοντας χρονο στο Norman Powell. Αραγε θα το επαναλαβει και σε αυτη τη σειρα; Θα δοκιμασει να αντιμετωπισει τα ελαφρια σχηματα των Cavaliers κατεβαζοντας τον Carroll στο 4 για να μαρκαρει το Lebron; Θα επιλεξει να ακολουθησει τις πενταδες με σεντερ το Love ή θα προσπαθησει να φθειρει τους Cavs χρησιμοποιωντας το Valanciunas για να παρει σκορ μεσα απ τη ρακετα; Σημαντικος θα ειναι ο ρολος του Ibaka, αφου πρεπει να φανει αξιοπιστος και επιθετικα για να βοηθησει ουσιαστικα την ομαδα του. Last, but not least, που λενε και στο χωριο μου, υπαρχει κι ο Derozan. Θεωρητικα ειναι η πιο σταθερη αξια του Τοροντο. Ομως αν σκεφτουμε οτι οι Pacers δεν μπορεσαν να παρουν ουτε παιχνιδι παρα τα τερατωδη νουμερα του George(αν και αστοχος), αναρωτιεμαι τι πρεπει να κανει ο Derozan για να δωσει νικες στους Raptors.
Για το Κλιβελαντ τα πραγματα ειναι πιο απλα. Ξερουν τι πρεπει να κανουν. Δινουν τη μπαλα στο Lebron και τον Irving και οι υπολοιποι ψαχνουν να βαλουν τα ελευθερα σουτ. Υπαρχουν παιχτες που σε μεμονωμενα ματς μπορουν να κανουν τη διαφορα. Πρωτα απ ολα ο Love, αλλα και οι Deron Williams και JR Smith. Η αμυνα τους ομως θα καταφερει να ανεβει επιπεδο; Αν δεχτουν και παλι 109 ποντους ανα αγωνα, οπως με τους Pacers, θα αντιμετωπισουν προβληματα. Κι οσο σεληνιασμενος κι αν εμοιαζε ο Lebron στον πρωτο γυρο, επαιζε σχεδον 44' σε καθε ματς και δεν επαψε να ειναι πρωτος γυρος...εκει που συνηθως οι πρωταθλητες κανουν ζεσταμα για τη συνεχεια.

Φαβορι υπαρχει. Θα κανει μεγαλη εντυπωση να αποκλειστουν οι Cavaliers, ομως το ιδιο μεγαλη εντυπωση θα εκανε το Νοεμβριο να επαιρνε αλλη ομαδα πλην Cleveland το #1 seed...

Προβλεψη: TORONTO 4-0 γιατι ετσι θελουμε εμεις οι... CLEVELAND 4-1
Αφου ο Shaq δεν εμπιστευεται τον Kyle Lowry, ποιος ειμαι εγω να τον εμπιστευτω;;; smiley.gif
SteveNashidis
Όσο ο Λιθουανός δεν μπορεί να βάλει καλάθι στην επίθεση απέναντι στον Τόμπσον και να γίνει rim protector σε άμυνα, είναι μια κινούμενη τρύπα στο παρκέ. Μαζί του οι Ράπτορς χάνουν κάθε επαφή με το σκορ. Οι Καβς όσο ήταν μέσα έπαιζαν το πικ εν ρολ με κάθε δυνατό τρόπο και πέτυχε.

Ο Τάκερ το πήρε προσωπικά και θα κουβαλήσει laugh.gif
back2back
Απλά λατρεία

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...moyn-impaka-vid
geo82
QUOTE (back2back @ May 5 2017, 19:34 ) *


Λογική απάντηση, αν σκεφτείς σε ποια ομάδα έπαιζε. Παλιές καλές εποχές!
SteveNashidis
0 αντίσταση οι Ράπτορς. Οι μπακς πιστεύω θα έκλεβαν ένα (τουλάχιστον) παιχνίδι. Μπορεί και όχι αλλά σίγουρα δεν έχαναν με κάτω τα χέρια. Διάβασα φεύγει ο Lowry οπότε πάνε για διάλυση !
yorgos
QUOTE
Διάβασα φεύγει ο Lowry οπότε πάνε για διάλυση !

Εγώ για καλό το βλέπω...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.