Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ματσας - να μεινει ή να φυγει???
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
panosak
μηπως η ομαδα χρειαζεται ενα ακομα μεγαλο σουτερ που ο ματσας ειναι σιγουρα??
αν επαθε τη ζημια επειδη επανηλθε προορα περυσι χωρις την αποθεραπεια του στο 100%
πως γινεται να επαιξε τοσο καλα στην αρχη της σεζον (november euroleague mvp )?
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Στο καλο και να μας γραφει
vagospat
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ EYROLEAGUE...?ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΧΑΡΑΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ...
koufos7
telika menei i fevgei???
Ginobili
Σαν Παναθηναικός,πιστεύω ότι με συμφέρει να μείνει στον Ολυμπιακό.Ακόμη και να βρίσκεται σε πολύ κατάσταση,για να παίξει,θα πρέπει να "θυσιαστεί" κάποιος από τους Γκριρ-Χαλπεριν ειδάλλως θα δημηουργηθεί τρομερός συνωστισμός στην ομάδα και θα γίνει μεγάλο μπλέξιμο.
Οπότε...εύχομαι να μείνει... tongue.gif



*Βέβαια,εδώ που τα λέμε...αν ο Μάτσε προσεγγίσει το 70-80% του παλιού καλού Μάτσε...αξίζει και με το παραπάνω να θυσιαστεί ο Χαλπερίν.Καμία σχέση ο ένας με τον άλλον....και σαν κλάση και σαν προσωπικότητα.
the hoop
αν δεν ειχε τοσους τραυματισμους θα ειχε κανει θραυση.. ειναι ρισκο..
olympiakos
http://www.sport-fm.gr/article/140152

αν ισχύει αυτό το δημοσίευμα..εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τον κρατήσουμε έστω και για ευρωλίγκα...
rankin
Ας πάει στην ευχή της παναγίας το παιδί..
Σημείωση: αν ο Μάτσας πίστευε ότι μπορεί να επιστρέψει υγιής στα παρκέ, θαρρώ πως θα προχωρούσε σε αναπροσαρμογή με βάση τις συμμετοχές. Καθώς όμως και ο ίδιος έχει καταλάβει ότι αυτό ήταν το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του σε μεγάλη ομάδα, και μπάσκετ σοβαρό και σταθερό δεν θα ξαναπαίξει, προτιμάει να στρογγυλοκάτσει στο συμβόλαιο του και να τα κονομήσει μέχρι τελικού σεντ..
Και εγώ αυτό θα κανα...
drakos
ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ (ΠΡΑΓΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΠΑΝΙΟ).
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΤΗ, ΥΓΕΙΗ ΠΑΝΤΩΣ.
ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΜΕ.ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΑΤΥΧΙΑ ΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΤΣ.
ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΣΩΝ ΜΗΝΩΝ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ).
ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
panosak
η μονη αξιοπιστη λυση στο μακρινο σουτ ειναι ο Γριρ.
μηπως πρεπει να μεινει για την euroleague ή και για Α1 για πιθανο τραυματισμο (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ)???
specialforward#8
ουδεις αναντικαταστατος....
ασχετα με το τι λεμε καλυτερα να κοιταξουμε την ομαδα κ οχι το εγω. .-
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(panosak @ Jul 30 2008, 14:48 ) *
η μονη αξιοπιστη λυση στο μακρινο σουτ ειναι ο Γριρ.
μηπως πρεπει να μεινει για την euroleague ή και για Α1 για πιθανο τραυματισμο (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ)???

Και γιατι να κρατησουμε το σαπακι
και να μην παρουμε εναν αλλο σουτερ
(που δεν θα ξερει το Ακρωτηρι και τον Βερτη)
για να παιζει μονο Ευρωπη???
jimos
Καλύτερα να φύγει γιατί ο χάλπεριν και είναι απόλυτα υγιείς και πιο νέος και ταλαντούχος. Ακόμα ο μάτσας είναι αρκετά argos στο ξεμαρκάρισμα.
+ ότι σε αυτήν την ομάδα φέτος, ποιον μπορείς να βγάλεις έξω και να παίζει μονο στην euroleage?
panosak
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jul 31 2008, 03:45 ) *
Και γιατι να κρατησουμε το σαπακι
και να μην παρουμε εναν αλλο σουτερ
(που δεν θα ξερει το Ακρωτηρι και τον Βερτη)
για να παιζει μονο Ευρωπη???

http://www.euroleague.net/competition/play...e=214&pcode=CBV
toro_loco
Τον περιμένω πως και πως στο ΣΕΦ σαν αντίπαλο! shot.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(panosak @ Aug 7 2008, 18:09 ) *

kai ti einai ayto????

ayta einai last year
pou leei kai i diafimisi
gikos
Λυπάμαι που το λέω γιατί ο Μάτσας είναι - ή ήταν - παιχταράς και μεγάλο poulain (έτσι γράφεταιwink.gif αλλά πλέον μόνο κακό κάνει στην ομάδα και νομίζω ότι πρέπει να φύγει. Και το θεωρώ μικροπρέπεια εκ μέρους του να κάθεται στο συμβόλαιό του. Έχει πάρει 2,2 εκατομμύρια τουλάχιστον ως τώρα και δεν έχει βοηθήσει παρά ελάχιστα. Φταίει αυτός; μέχρι αυτό το καλοκαίρι δεν το πίστευα αλλά πλέον κάτι δε μ'αρέσει. Κρίμα πάντως γιατί πρόκειται για πολύ μεγάλο παίχτη.
a bullet for your head
QUOTE(gikos @ Aug 29 2008, 00:42 ) *
Λυπάμαι που το λέω γιατί ο Μάτσας είναι - ή ήταν - παιχταράς και μεγάλο poulain (έτσι γράφεταιwink.gif αλλά πλέον μόνο κακό κάνει στην ομάδα και νομίζω ότι πρέπει να φύγει. Και το θεωρώ μικροπρέπεια εκ μέρους του να κάθεται στο συμβόλαιό του. Έχει πάρει 2,2 εκατομμύρια τουλάχιστον ως τώρα και δεν έχει βοηθήσει παρά ελάχιστα. Φταίει αυτός; μέχρι αυτό το καλοκαίρι δεν το πίστευα αλλά πλέον κάτι δε μ'αρέσει. Κρίμα πάντως γιατί πρόκειται για πολύ μεγάλο παίχτη.

Χτες διαβασα οτι ειπε ψεματα για το πως τραυματιστηκε.Λεγεται οτι ο προπονητης στην πρωτη του ομαδα στην Λιθουανια τον ''εδωσε'' λεγοντας οτι τραυματιστηκε σε διπλο προπονησης,οπου μετειχε κ ο Ματσας.(εκανε προπονησεις το τελευταιο διαστημα εκει).Η διοικηση μετα απ'αυτην την πληροφορια θα κοιταξει να σπασει ''οικονομικα ανωδυνα'' το υπολοιπο του συμβολαιου του.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο το δημοσιευμα.Οποιος εχει πληροφορηση επι τουτου ας την ριξει.
apkat
O Oσφπ εκανε αιτηση για την λυση του συμβολαιου του Ματσε.Συνεπως πλεον δεν υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα παραμονης του.

Αντιο Αρβιντας και ειλικρινα ελπιζω να επανελθεις και να καταφερεις να ξαναπαιξεις μπασκετ σε υψηλο επιπεδο.
rankin
Συνοψίζω τα, λίγο πολύ γνωστά, δεδομένα της υπόθεσης Ματσιγιάουσκας.

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση. Πιθανώς να έχουμε και εφέσεις βέβαια, οπότε να τραβήξει σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου.

Ο παίχτης, γνωρίζοντας ότι έχει σχεδόν "τελειώσει" μπασκετικά, κάνει τον κινέζο και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τα χρήματα του μέχρι τελευταίου σέντ. Ένας αθλητής που δεν ήταν και δεν ένοιωθε τελειωμένος, θα συμβιβάζονταν και θα κοιτούσε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Κάπου που θα τον ήθελαν, αλλά και θα έβρισκε τον χρόνο για να επανέλθει σε καλή κατάσταση. Καθώς όμως αυτό είναι μάλλον αδύνατο να συμβεί, ο παίχτης κοιτάει την πρώιμη συνταξιοδότηση του κάνοντας τον ανήξερο.

Η ομάδα από την πλευρά της, έξω από το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, δείχνει θυμωμένη με τον παίχτη. Ναι μεν ευθύνες έχει και η ομάδα (και συγκεκριμένα ο Γκέρσον) αλλά ο παίχτης στηρίχτηκε για 2 χρόνια και θα ήθελαν, ηθικά σκεπτόμενοι, να αποχωρούσε με μια λογική αποζημίωση και σαν φίλος.. Από τη στιγμή που ο παίχτης δείχνει διαφορετικές προθέσεις, η ομάδα θα τραβήξει το ζήτημα στα άκρα και μην εκπλαγείτε αν προσπαθήσει να φέρει αποδείξεις ακόμα και για την γνωστή κακή εξωγηπεδική ζωή του παίχτη (γνωστό το στόρι με τα μπαράκια στο Κολωνάκι μέσα στα οποία περιφέρονταν λιώμα, ο ξανθός μας άγγελος)

Προσωπική μου γνώμη είναι πως στο τέλος θα βρεθεί κάποια χρυσή τομή. Το καρπούζι θα κοπεί σχεδόν στη μέση, και ο παίχτης θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα παραμονής του ρόστερ, όπως όμως είναι και αδύνατο να φύγει με άδεια τσέπη..
Παρόλα αυτά η δήλωση του : «Είναι αφελές να μιλάει κανείς για 1 εκατ. όταν δεν τα έχει στα χέρια του», μου δίνει να καταλάβω ότι με περίπου τόσα, ο παίχτης θα ήταν ευχαριστημένος.. Το αν θα τα πάρει είναι μια άλλη υπόθεση..
vraxos
Αναβολή για Ματσιγιάουσκας

Η υπόθεση του Αρβιντας Ματσιγιάουσκας δεν εκδικάστηκε την Τρίτη όπως είχε προγραμματιστεί, καθώς η απεργία των δικηγόρων εμπόδισε τις διαδικασίες. Πλέον το θέμα θα πάει στις αίθουσες των δικαστηρίων στις 7 Οκτωβρίου και μέχρι τότε περιμένουμε τις όποιες εξελίξεις.

πηγη: sport24.gr

Τελικα η υποθεση εχει καταντησει ενα ασχημο σιριαλ που κανει κακο και στον παικτη αλλα και στον ολυμπιακο...γιατι οπως και να το κανουμε δεν ειναι ωραιο για μια μεγαλη ομαδα να πηγαινει στα δικαστηρια για μια τετοια υποθεση αλλα οπως φαινεται δεν υπηρχε αλλη λυση.Ελπιζω να δοθει ενα τελος συντομα στην ολη υποθεση και αν γινεται εξω απο τις δικαστικες αιθουσες...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.