Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-Παναθηναικος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
kotzito
Αρχης γενομενης απο το βραδυ της Πεμπτης 21/5 ξεκινανε ισως οι πιο αμφιρροποι και καλυτεροι τελικοι στην Α1 τα τελευταια 5-6 χρονια.Ο Ολυμπιακος εχει το πλεονεκτημα εδρας και θα προσπαθησει να το εκμετταλευτει για να επιστρεψει στον θρονο του πρωταθλητη.Απο την αλλη ο Παναθηναικος ερχεται με φορα απο το Βερολινο και θα προσπαθησει να σπασει το πλεονεκτημα εδρας και να κανει το triple crown.Προσωπικη αποψη οτι οποιος παρει το 1ο παιχνιδι,σε μεγαλο βαθμο θα εχει αποκτησει προβαδισμα για τον τιτλο.


Στο αγωνιστικο μερος τωρα,εκτος για το παιχνιδι της Πεμπτης απο πλευρας Ολυμπιακου ο Βασιλοπουλος ο οποιος θα κανει αγωνα δρομου για να προλαβει καποιο ή καποια απο τα υπολοιπα παιχνιδια ενω ο Πριντεζης μαλλον θα ειναι κανονικα στην 12αδα του Ολυμπιακου.Για τον Παναθηναικο λογικα δεν θα υπαρχουν απουσιες μιας και οι Διαμαντιδης και Γιασικεβιτσιους που δεν αγωνιστηκαν χτες μαλλον θα ειναι παροντες στο ντερμπι.



Καλη επιτυχια και στις δυο ομαδεα και ας ελπισουμε οτι νικητης θα ειναι το μπασκετ. smiley.gif
piratiko
Κατ εμε ο Ολυμπιακος θα το παρει ανετα το πρωταθλημα. Ο Παο μετα το Βερολινο πιστευω οτι για φετος κατεκτησε αυτο που πραγματικα ηθελε. Ειναι λογικο για τους παιχτες που ειναι πρωταθλητες ευρωπης να υπαρξει ενα ψυχολογικο αδεασμα για τη συνεχεια, απεναντιας οι παιχτες του Ολυμπιακου τα χουν παρει και δειχνουν τρομερη θεληση μετα το Βερολινο. Οποιος ειδε τα ματς των αιωνιων με Αρη και Μαρυσι, καταλαβαινει τι εννοω. Συν τοις αλλοις ηταν τετοια η υπερπροσπαθεια του Παο που εχουν τραυματιστει ΔΔ, Σαρας και Σπανουλης!
greeneyes13
πιστεύω πως αν ο παναθηναικός παίξει το 100% των δυνατοτήτων του έχει πιθανότητες να κερδίσει
stefan
QUOTE(kojito @ May 17 2009, 19:54 ) *
Αρχης γενομενης απο το βραδυ της Πεμπτης 21/5 ξεκινανε ισως οι πιο αμφιρροποι και καλυτεροι τελικοι στην Α1 τα τελευταια 5-6 χρονια.Ο Ολυμπιακος εχει το πλεονεκτημα εδρας και θα προσπαθησει να το εκμετταλευτει για να επιστρεψει στον θρονο του πρωταθλητη.Απο την αλλη ο Παναθηναικος ερχεται με φορα απο το Βερολινο και θα προσπαθησει να σπασει το πλεονεκτημα εδρας και να κανει το triple crown.Προσωπικη αποψη οτι οποιος παρει το 1ο παιχνιδι,σε μεγαλο βαθμο θα εχει αποκτησει προβαδισμα για τον τιτλο.


Και αυτης της αποψης ειμαι.Ειναι λογικο το 1ο παιχνιδι να ειναι και το πιο σημαντικο.
Εγω μετα τις εμφανισεις της ομαδας μας στους ημιτελικους,βλεπω οτι παιζει οσο χρειαζεται για να κερδισει.
Σιγουρα θελουν και το πρωταθλημα και θα κανουν τα παντα για να το κατακτησουν.
Φαβορι δεν μπορω να δωσω,καθως οπως ειναι λογικο οι 2 ομαδες ειναι σχεδον ισαξιες.
lakersdynasty
Για να πω την αληθεια και εγω οπως βλεπω τα πραγματα αυτη την στιγμη ειμαι υπερ της αποψης οτι ο ΟΣΦΠ θα επικρατησει.

Μαλλον στα 5 παιχνιδια με τις εδρες να μην σπανε.

Πραγματι ο μεγαλος στοχος μετα την περσινη μεγαλη αποτυχια στο ΤΟΠ 16 ηταν η επιστροφη στο Φ4 και η κατακτηση του ηταν μια μεγαλη επιτυχια και ο τροπος με τον οποιο ηρθε την εκανε ακομη μεγαλητερη πραγμα ομως που δεν σημαινει οτι θα παρατησει το πρωταθλημα ουτε θα ειναι δικαιολογια αν χαθει ο τιτλος.

Ο ΠΑΟ ειχε 2 κλειστα παιχνιδια εντος εδρας με τον Αρη αλλα και ο Αρης φανηκε να το παλευει πολυ περισσοτερο απο οτι το Μαρουσι παρα το γεγονος οτι ο ΟΣΦΠ πραγματικα ηταν εξαιρετικος κυριως επιθετικα. Ο Ζοτς εχει φαει ηδη μερικες φαπες μετα απο Φ4 και ηξερε οτι στα παιχνιδια με τον Αρη η ομαδα θα επαιζε για να κερδισει οχι για να αποδωσει καλο μπασκετ. Αντιθετα ομως για να κερδισεις μια ομαδα οπως ο ΟΣΦΠ πρεπει να παιξεις και καλο μπασκετ. Θα τα καταφερει?

Για να χασει ο Παναθηναϊκος σε λιγοτερα απο 5 παιχνιδια θα πρεπει πραγματικα να εχουν επηρεαστει πολυ οι 3 τραυματιες Σαρας ΔΔ και Σπανουλης. Απο τα χερια τους περναει ολη η δημιουργια και ενα μεγαλο μερος της εκτελεσης οποτε η υγια τους θα ειναι καθοριστικος παραγοντας. Επισης στην αντιμετοπιση των Μπουρουση και Βουισιτς ή καλητερα ο περιορισμος τους θα ηταν πιο εφικτος αν ο Τσαρτσαρης εχει την ιδια αποδωση αμυντικα με αυτην στα παιχνιδια με τον Αρη.

Οι 2 ομαδες ξερουν η μια την αλλη και ακομη και η συμμετοχη του Σοφο στους τελικους δεν πρεπει να θεωρειται ως κατι το καινουργιο απο πλευρας Παναθηναϊκου.
giannis_
QUOTE(greeneyes13 @ May 18 2009, 01:44 ) *
πιστεύω πως αν ο παναθηναικός παίξει το 100% των δυνατοτήτων του έχει πιθανότητες να κερδίσει

Αν μας μεινει και κανας γκαρντ μεχρι την μερα του αγωνα εχουμε αρκετες πιθανοτητες...αλλιως νικολας χατζηβρεττας στον ασσο και τα μυαλα στα καγκελα 56.gif 56.gif
j-kidd13
Εγω απο την αρχη της σεζον πιστευω οτι ηρθε η ωρα να παρει ο Ολυμπιακος πρωταθλημα...
Προβλεπω οτι θα φτασουμε στα 5 παιχνιδια,και εκει ολα ειναι ανοιχτα αλλα δινω το προβαδισμα στον Ολυμπιακο...Και ο Σαρας και ο ΔΔ θα ειναι μια χαρα στους τελικους,προφυλαχθηκαν στα παιχνιδια με τον Αρη και δε νομιζω οτι θα υπαρξει προβλημα.Κατι που εχει ο Ολυμπιακος με την απουσια Βασιλοπουλου.
Αναμενονται παντως συναρπαστικα παιχνιδια....
Air and King
Αναμενονται κλειστα παιχνιδια.Ελπιζω ο Ολυμπιακος να παρει το πρωταθλημα και να σβησει λιγο την διψα μας για εναν Τιτλο μετα απο πολλα χρονια!

Παντως κατι που με φοβιζει ειναι οτι ο Ολυμπιακος "ειναι καταδικασμενος" να παρει το πρωταθλημα και σιγουρα στην δικη μας πλευρα υπαρχει μεγαλυτερη πιεση και αυτο φοβαμαι μην γυρισει μπουμερανγκ!

Ο Παναθηναικος παντως εχει το μομεντουμ κακα τα ψεματα!
51% Ολυμπιακος 49% Παναθηναικος(λογω εδρας).
Timemaster
αν και οι δύο ομάδες κάνουν σε κάθε παιχνίδι εμφάνιση ισάξια με την καλύτερη που έχουν κάνει έως τώρα
ο Παναθηναικός πιστεύω πως θα σκουπίσει με δύο νίκες εκτός.

Όμως δε νομίζω πως ο Παναθηναικός μπορεί τώρα να πιάσει τέτοια απόδοση.
Πιστεύω πως αν η σειρά πάει σε 5 παιχνίδι θα το πάρει ο Παο... λόγο εμπειρίας και τύχης και αστάθμητων παραγόντων.

Το ποιο πιθανό σενάριο που βλέπω είναι ο Ολυμπιακός να σπάει έδρα να κάνει το 3-1 και να τελειώνει την σειρά.

Στο πρώτο παιχνίδι βλέπω εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού λόγο κούρασης και κάποια μαλθακότητα στους παίχτες του Παο ειδικά άμα λείπει ή δε πιάσει απόδοση (χειρότερο) ένας από τους Σπανούλη,Διαμαντίδη.
Και από εκεί και πέρα κλειστά παιχνίδια στις λεπτομέρειες.
matse-7-
εγω βλεπω 3-2 υπερ του ολυμπιακου.βλεπουμε οτι εδω και 2-3 χρονια που πηρε καποιους καλους παιχτες ο ολυμπιακος οχι τοσο πολυ τα προηγουμενα χρονια οσο φετος στα πλει οφ δεν σπαει κανενας απο τους 2 την εδρα του αλλου και μαλιστα οι νικες ερχονται σχετικα ευκολα.οποτε μα βαση τη λογικη και την εικονα των ομαδων που για μενα ειναι ισαξιες δεινω προβαδισμα στην εδρα που παρα πολυ δυσκολα μπορει να σπασει.
Pantel
Η έδρα έχει και τη διαιτησία πάντα όπως είχαμε εμείς τα σφυριγματάκια μας τα προηγούμενα χρόνια έτσι κατα πασα πιθανότητα θα τα έχει φετος ο ΟΣΦΠ. Που σημαίνει ότι για να σπάσουμε έδρα θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια και μια καλή εμφανιση δεν ειναι επαρκης. Ο ΟΣΦΠ έχει παίκτες κλάσης, έχει ανέβει επίπεδο σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, έχει super κινητρο αλλά και ψυχολογικό βαρος που ίσως βαρυνει λιγακια τα ποδια των πιο "απειρων' παικτων του.
Το μεγαλο + του ΠΑΟ είναι η μπαρουτοκαπνισμενη αλεπου στον παγκο που ίσως έχει κανα δυο εκπληξεις +το κινητρο οτι δεν εχει κερδισει πρωταθλημα στο ΣΕΦ τοσα χρονια!

Προβάδισμα στον Ολυμπιακό 60-40 με πιθανο αποτελεσμα 3-2 στη σειρά.
hagi
Θα δούμε νομίζω μεγάλα ματς.Ελπίζω οι κάφροι να μην χαλάσουν το μπάσκετ και αυτοί τη φορά και φυσικά η διαιτησία να είναι σωστή ώστε να δούμε καθαρό μπάσκετ.
Γενικά θεωρώ αμφίρροπες τις αναμετρήσεις όπως πάντα μιας και οι δύο ομάδες είναι ικανές.Ο Παναθηναϊκός πάντως μπορεί να σπάσει έδρα και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός ο Ολυμπιακός.Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει την ίδια ευχέρεια να σπάσει την έδρα του Παναθηναϊκού χωρίς αυτό να είναι απόλυτο βέβαια.

Εύχομαι και εδώ να νικήσει το μπάσκετ και εμείς οι μπασκετικοί να ευχαριστηθούμε μπάσκετ και όχι τις εξωαγωνιστικές αηδίες.Ο καλύτερος ας πάρει το πρωτάθλημα.
zoze
Kαλημέρα σε όλους....

Θέλω να ευχυθώ καλούς τελικούς χωρίς λεκτική και σωματική βία...
Είμαι σίγουρος πως αν οι φίλαθλοι που θα πήγαιναν στους αγώνες ήταν αποκλειστικά από το φόρουμ δε θα γινόταν το παραμικρό.. Όμως δυστυχώς θα πάνε και άτομα που δεν έχουν σχέση με το μπάσκετ... Γι αυτό οι υγιείς φίλαθλοι να έχουμε το νου μας και να μην επιτρέψουμε στο μέτρο του δυνατού ακρότητες.....

Στα αγωνιστικά τώρα, τα παιχνίδια είναι ξερά 50 - 50...
Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας και θα επιδιώξει να τελειώσει τα παιχνίδια μες στο ΣΕΦ, ψηλοαδιαφορώντας για το ΟΑΚΑ... Αυτό μπορεί να του γυρίσει μπούμερανκ γιατί αν χάσει στο ΣΕΦ ψυχολογικά δεν μου δείχνει έτοιμος για να διεκδικήσει κάτι μακρυά απ' τον Πειραιά....

Απ΄ την άλλη ο ΠΑΟ έχει τη δυνατότητα να κάνει το break αγωνιστικά... Αν το κάνει, μετά έχει κατά 80% εξασφαλίσει τον τίτλο...

Πάντως διαφωνώ με όσους λένε ότι το πρώτο παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά....
Ο ΠΑΟ έχει ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες να κάνει break σε κάθε παιχνίδι... Άλλωστε η σειρά είναι κυρίως θέμα υπομονής (ψυχολογικής και σωματικής)...


Καλή διασκέδαση σε όλους με τα παιχνίδια κι ευχομαι να κερδίσει ο καλύτερος, δηλαδή ο Παναθηναϊκός smiley.gif
nicolicius
Θεωρώ πως αν σπάσει η έδρα στον πρώτο αγώνα τότε η ψυχολογία ανεβαίνει στα ύψη και η συνέχεια θα ειναι πολύ δύσκολη για τον Ολυμπιακό..

Βέβαια ο μεγαλύτερος στόχος εχει επιτευχθεί με την κατάκτηση του Ευρωπαικού και αν εμφανιστούμε χαλαροί όπως στα παιχνίδια με τον Αρη πράγμα που θεωρώ δύσκολο τότε ο Ολυμπιακός θα εχει το πάνω χέρι.

Πάντως ο πυρίνας του Παναθηναικού και η μεγάλη του δύναμη που ειναι η περιφέρεια, θα παίξει μεγάλο ρόλο στην απόδοση της ομάδας! Θα δείξει αν οι τραυματισμοί τους εχουν επιρεάσει και πόσο...

Επίσης και η καλή απόδοση του Τσαρτσαρή θα ειναι ενα μεγάλο συν!

Παντως η δείψα του Ολυμπιακού ειναι τεράστια και με το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια του ίσως να του έδινα λιγο παραπάνω ποσοστό. .

Ομως λόγω του οτι η ομάδα μου έσπασε μια απ τις καλύτερες έδρες της Ευρώπης (Σιένα) ενω ήταν με την πλάτη στον τοίχο, προκρίθηκε και πήρε πανάξια το ευρωπαικό με κάνει να δίνω 50-50 πιθανότητες για την κατάκτηση της κούπας! wink.gif
Marciulionis
Εγώ πιστεύω ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο θα αφήσουν οι διαιτητές το ξύλο στη ρακέτα. Πολύ ξύλο σημαίνει ότι θα καταφέρει να αντιμετωπίσει Πέκοβιτς-Μπατίστ που θα είναι η βασικές αιχμές της επίθεσης του ΠΑΟ.

Ο Μπουρούσης απέναντι στην άμυνα και τους ψηλούς του ΠΑΟ ζορίζεται οπότε έχει μεγάλη σημασία η απόδοση του Βούισιτς και του Σόφο σε ενδεχόμενη συμμετοχή του.

Ο ΠΑΟ θα απιδιώξει πιστεύω πιο ελεύθερο και γρήγορο μπάσκετ κι ο ΟΣΦΠ πιο αργό και κοντρολαρισμένο, με τον έλεγχο του ρυθμού να αποτελέι κλειδί.

Πιστεύω πάντως ότι ο ΠΑΟ μπορεί να κάνει διπλό στο ΣΕΦ σε μια καλή μέρα 2-3 παικτών του κάτι που δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί σε ένα από τα 3 ματς με τόσους καλούς παίκτες.

Σίγουρα πάντως θα δούμε ματσάρες και είναι η μεγάλη ευκαιρεία του ΟΣΦΠ να πάρει το τίτλο. 60-40 θα έδινα στο γηπεδούχο.
captain_88
Ήρθε η ώρα λοιπόν... Μετά απο 7 χρόνια είναι η μεγάλη ευκαιία του Ολυμπιακού για τίτλο.. Οι ομάδες έχουν παίξει ήδη 4 ματς οπότε είναι δύσκολο να παρουσιαστεί κάτι καινούριο απο τεχνικής πλευράς.. Ίσως λίγο πιο γρήγορο παιχνίδι απο πλευράς Ολυμπιακού απ ότι έχουμε συνηθίσει και μια πιο ενεργή συμμετοχή του Σοφοκλή ειδικά στην άμυνα.. Απτον ΠΑΟ περιμένω την δοκιμασμένη λύση πικ εν ρολ ή παιχνίδι με Μπατιστ, Πέκοβιτς αφού φαίνεται οτι ο Δράκος θα παίξει χωρίς βοήθειες ξανα.. Κατα τη γνώμη μου οι τελικοί θα κριθούν στην ψυχή το πάθος και τη συγκέντρωση που θα δείξουν οι παίχτες του Ολυμπιακού καθ οτι αυτοί εχουν και το πλεονέκτημα έδρας.. Αν καταφέρουν και διαχειριστούν αυτη την κατάσταση νομίζω οτι το πρωταθλημα θα κατηφορίσει στον Πειραιά.. Πιο κρίσιμο ματς αλλά και επικίνδυνο για break θεωρώ οτι είναι το 3ο...
DwyaneWade3
Οντως αναμενεται να ειναι τα πιο συναρπαστικα παιχνιδια στους τελικους ολων των εποχων......
Νομιζω οτι θα δουμε πολυ ομορφα παιχνιδια.....Οι παιχτες του Ολυμπιακου εχουν πεισμωσει μετα τον αποκλεισμο στο Φ4.......
Ιδιαιτερα ο Παπαλουκας τα εχει παρει αγρια οπως και ο Μπουρουσαρος.....
Απο την αλλη πλευρα οι παιχτες του Παναθηναικου δε νομιζω οτι ειναι κορεσμενοι διοτι κανεις ποτε δεν απαξιωσε το τριπλ κραουν.......
Ειδικα ο Σαρας που ολοι ξερετε οτι δεν αντεχει καθολου την ηττα θα ειναι λογικα ενας απο τους καλυτερους παιχτες του τριφυλλιου.....
kotzito
Πολυ σημαντικο το πρωτο παιχνιδι.Ισως το πιο αμφιρροπο απ' ολα.Ο Ολυμπιακος θα μπει πιο δυνατα πιστευω και αυτο θα του δωσει πλεονεκτημα.Οι παικτες τους ειναι πιο διψασμενοι και επιθυμουν πιο πολυ απο ποτε τον τιτλο.Απο την αλλη ομως σημαντικη ειναι η απουσια του Βασιλοπουλου.Ετσι ο Τσιλντρες εχει την ευκαιρια να κανει ενα καλο παιχνιδι απεναντι στον Διαμαντιδη ο οποιος το τελευταιο διμηνο δειχνει πεσμενος.Μεγαλη ωθηση θα μας δωσει και η παρουσια του κοσμου μεσα στο καυτο ΣΕΦ.Ο Παναθηναικος απο την πλευρα του δειχνει οτι ακομα και με σβηστες τις μηχανες μπορει να παρει παιχνιδια.Βεβαιως απεναντι στον Ολυμπιακο θα χρειαστει να κανει καλυτερα παιχνιδια απο αυτα απεναντι στον Αρη.Θα χτυπησει λογικα μεσα στην ρακετα,καθως ο Βουισιτς δεν ειναι ιδιαιτερα ελαστικος,ο Πριντεζης δεν θα ειναι και στην καλυτερη κατασταση και ο Σχορτσανιτης ειναι αμφιβολο αν θα ριχτει για αρκετο διαστημα απο τον Γιαννακη.



Γνωμη μου οτι αν ο Ολυμπιακος μπει δυνατα στο παιχνιδι και κλεισει το ημιχρονο με ενα προβαδισμα και εχοντας κανει καλη εμφανιση,δυσκολα θα χασει.Πιστευω οτι απο πλευρας Ολυμπιακου πολλα θα εξαρτηθουν απο την αποδοση των Μπουρουση και Γκριρ και απο μεριας Παναθηναικου των Μπατιστ και Νικολας.
greeneyes13
Καλησπέρα!
Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τους τελικούς των δύο αιωνίων

http://www.sport24.gr/html/ent/135/ent.293135.asp
greeneyes13
http://www.gazzetta.gr/content/view/34284/196/

Το πρόγραμμα των αγώνων ,αν και λίγο πολύ όλοι το γνωρίζετε.
Το αστείο είναι τα μέτρα που θα ληφθούν απο αστυνομία και διοικήσεις για αποφυγή επεισοδίων,πραγματικά αναρωτιέμαι αν τα πιστεύουν και οι ίδιοι...... peace.gif
Paris87
Δυσκολο να παρει το πρωτο ματς ο Παο...οπως ειπατε ο Ολυμπιακος θα μπει φουριοζος στο παιχνιδι, γνωριζοντας οτι ειναι η τελεφταια του ευκαιρια και θα τα δωσει ολα + την υποστηριξη του κοσμου = Ηττα για Παο rolleyes.gif
a bullet for your head
QUOTE(greeneyes13 @ May 18 2009, 19:29 ) *
Το αστείο είναι τα μέτρα που θα ληφθούν απο αστυνομία και διοικήσεις για αποφυγή επεισοδίων,πραγματικά αναρωτιέμαι αν τα πιστεύουν και οι ίδιοι...... peace.gif

Τα μετρα ασφαλειας δεν φαινονται και τοσο σκληρα..ελπιζω οτι θα τα εφαρμοσουν και στη πραξη & στο επακρο..
Ισως οι Ελληνικες αρχες να επρεπε να παραδειγματιστουν και να υιοθετησουν ολα αυτα που εφαρμοσαν οι Γερμανοι στο προσφατο φαιναλ 4..
banou7
Νομίζω ότι το δείγμα γραφής της ατμόσφαιρας, που επικρατούσε στον τελευταίο αγώνα του ΣΕΦ, θα πρέπει να λειτουργήσει ως πρόδρομος των όσων θα ακολουθήσουν. Τώρα αυτά για προστατευτικό δίχτυ, που ακούγονται τα θεωρώ τριτοκοσμικά. Οι διοικήσεις ξέρουν πως να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή αγώνων χωρίς παρατράγουδα, αλλά από την άλλη γνωρίζουν και να δυναμιτίζουν το κλίμα... Ίδωμεν
enypnio
το τρίτο παιχνίδι της σειράς είναι το πιο σημαντικό ...

οπώς έχει αναφερθεί σε ποστ τελικών προηγούμενης χρονιάς όποιος κερδίζει τον τρίτο τελικό παίρνει πρωτάθλημα

χαρακτηριστικό παράδειγμα η ΑΕΚ το 2002 που είχε χάσει τα 2 πρώτα πήρε το τρίτο και πήρε πρωτάθλημα

η μόνη φορά που έχει σπάσει αυτή η παράδοση ήταν όταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πήρε το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ

1998-1999
zoze
QUOTE(enypnio @ May 19 2009, 11:59 ) *
το τρίτο παιχνίδι της σειράς είναι το πιο σημαντικό ...

οπώς έχει αναφερθεί σε ποστ τελικών προηγούμενης χρονιάς όποιος κερδίζει τον τρίτο τελικό παίρνει πρωτάθλημα

χαρακτηριστικό παράδειγμα η ΑΕΚ το 2002 που είχε χάσει τα 2 πρώτα πήρε το τρίτο και πήρε πρωτάθλημα

η μόνη φορά που έχει σπάσει αυτή η παράδοση ήταν όταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πήρε το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ

1998-1999



Όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά.... Εμείς οι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλουμε να δούμε ένα Παναθηναϊκό μαχητικό, όπως αυτός που είδαμε στο Βερολίνο... Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό αρκεί για το τρεμπλ... Τώρα αν αποδειχθεί ότι δεν αρκεί, δεν πειράζει... Ας το πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα...
Εγώ είμαι ευχαριστήμενος απ' όλη την προσπάθεια της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια... Που και μία αποτυχία θα τη δεκτώ και δε θα τους ταλαιπωρήσω με κριτική....

Ας ελπίσουμε λοιπόν σε μία νέα επιτυχία της ομάδας μας, σε παιχνίδια χωρίς ακρότητες....
hagi
QUOTE(zoze @ May 19 2009, 12:52 ) *
Όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά.... Εμείς οι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλουμε να δούμε ένα Παναθηναϊκό μαχητικό, όπως αυτός που είδαμε στο Βερολίνο... Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό αρκεί για το τρεμπλ... Τώρα αν αποδειχθεί ότι δεν αρκεί, δεν πειράζει... Ας το πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα...
Εγώ είμαι ευχαριστήμενος απ' όλη την προσπάθεια της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια... Που και μία αποτυχία θα τη δεκτώ και δε θα τους ταλαιπωρήσω με κριτική....

Ας ελπίσουμε λοιπόν σε μία νέα επιτυχία της ομάδας μας, σε παιχνίδια χωρίς ακρότητες....


Σαφώς και δεν θα πρέπει οι φίλοι του Παναθηναϊκού να έχουν παράπονο από την ομάδα τους.Θα ήταν απαράδεκτο.Άλλωστε φέτος είναι ήδη κυπελλούχος και πρωταθλητής Ευρώπης.Οπότε και το πρωτάθλημα να χαθεί σίγουρα δεν θεωρήτε αποτυχία.
Τώρα για τις ακρότητες δεν είμαι σίγουρος.Φοβάμαι ότι και πάλι θα έχουμε τα γνωστά από τους μη μπασκετικούς οπαδούς.
T.W.Is.M.
Θεωρω οτι αυτη η εξελιξη της σεζον ειναι οτι καλυτερο για το αθλημα. Ο Ολυμπιακος παιρνει το πλεονεκτημα εδρας για πρωτη φορα απο το 2000(και στους τελικους απο το 1999) και αυτο δινει περισσοτερη πιστη στον κοσμο του για το πρωταθλημα. Ο Παναθηναικος ερχεται με τον τιτλο του πρωταθλητη Ευρωπης, κατι που δινει σιγουρια στους δικους του οπαδους. Οι τελικοι θα μεταδοθουν απο καναλι υψηλης τηλεθεασης σε ωρα prime time, γεγονος που θα δωσει επιπλεον δημοσιοτητα στους αγωνες. Τα ροστερ των 2 ομαδων ειναι απο τα κορυφαια στην Ευρωπη και ακομα κι αν το θεαμα δεν αποδειχτει το καλυτερο(που κι αυτο μπορει να γινει), το σασπενς δειχνει εγγυημενο. Οδευουμε προς την καλυτερη σειρα πλει οφ στην Ευρωπη, καλυτερη απο οποιαδηποτε σειρα αλλου πρωταθληματος, ακομα κι απ τις σειρες που εγιναν στην Ευρωλιγκα. Τι καλυτερο λοιπον για να αυξηθει το ενδιαφερον του κοσμου? Θεωρω οτι αν κερδισει και ο Ολυμπιακος και δουμε μια αλλαγη σκηνικου θα ανανεωθει το ενδιαφερον ολων.
Ως προς το αγωνιστικο κομματι, πιστευω οτι το κινητρο που εχει ο Ολυμπιακος ειναι πολυ μεγαλο και αυτο θα του δωσει τελικα τον τιτλο, σε συνδυασμο φυσικα με το πλεονεκτημα εδρας. Ο Παναθηναικος αντιμετωπισε περισσοτερες δυσκολιες απ τις αναμενομενες εναντιον του Αρη, ομως καταφερε να πετυχει το σκοπο του, δηλαδη να κερδισει με 3-0, οποτε αυτο μπορει και να μη λεει τιποτα. Παντως τις φορες που ο ΠΑΟ μπηκε στη σειρα σαν πρωταθλητης Ευρωπης(3 στον αριθμο) η καταληξη δεν ηταν αυτη που θα περιμεναν οι οπαδοι του. 2 φορες εχασε τη σειρα και αλλη μια κερδισε με τη μεγαλυτερη δυσκολια απ ολες τις χρονιες. Απ την αλλη ειναι μια καινουρια προκληση για τον ΠΑΟ να παρει το πρωταθλημα εκτος εδρας και πιστευω οτι αυτο θα δωσει εξτρα κινητρο στους παιχτες του. Στο τελος ομως θεωρω οτι οι παιχτες και η ομαδα του Ολυμπιακου θα ειναι αρκετα αποφασισμενοι, ωστε να καταφερουν να παρουν το πρωταθλημα. Η απουσια του Βασιλοπουλου ειναι πολυ σημαντικη μεν, αλλα απ την αλλη και ο Παναθηναικος εχει τα δικα του προβληματα με τους περιφερειακους που προερχονται απο τραυματισμο. Ελπιζω να γινει μια καλη σειρα, οπως την περιμενουμε ολοι, να μη γινουν επεισοδια, οπως φοβομαστε ολοι, και στο τελος να κερδισει η ομαδα μου! smiley.gif
Boom Dizzle
Ολα τα λεφτα για την Παναθα ειναι ο πρωτος αγωνας στο ΣΕΦ γτ αν το κερδισει παει με αλλον αερα στα επομενα ματς!!!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Οι εξυπνοι προπονητες δεν χτυπανε το πρωτο ματς, αλλα το τριτο.
Αν τα 2 πρωτα πανε 1-1 τοτε αυτοματα και υποσυνειδητα οι παιχτες πιστευοθν
οτι η σειρα θα παει στα 5 και χαλαρωνουν

Το ιδιο ειχε κανει και ο Γκερσον την πρωτη χρονια του και για ενα μη σφυριγμα
δεν εκανε το διπλο στο ΟΑΚΑ.
zoze
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 20 2009, 00:23 ) *
Οι εξυπνοι προπονητες δεν χτυπανε το πρωτο ματς, αλλα το τριτο.
Αν τα 2 πρωτα πανε 1-1 τοτε αυτοματα και υποσυνειδητα οι παιχτες πιστευοθν
οτι η σειρα θα παει στα 5 και χαλαρωνουν

Το ιδιο ειχε κανει και ο Γκερσον την πρωτη χρονια του και για ενα μη σφυριγμα
δεν εκανε το διπλο στο ΟΑΚΑ.



Oι προπονητές δεν αποφασίζουν ποιο ματσάκι θα χτυπήσουν. Αυτό έρχεται μόνο του μέσα από την ψυχοσωματική προετοιμασία για τους τελικούς.

Δηλαδή αν ο ΠΑΟ βρεθεί κοντά στο να κάνει το 1-0 θα πει όχι... είναι νωρίς θα χτυπήσουμε στο 3ο ματς???
Ή ο Ζέλικο θα πει στους παίκτες για το πρώτο ματς ότι παίξτε χαλαρά θα χτυπήσουμε στο 3ο...
Αυτά τα λένε όσοι δεν έχουν παίξει μπάσκετ και νομίζουν ότι οι παίκτες είναι ρολόγια και τα κουρδίζουμε όποτε θέλουμε...

Το μόνο που λειτουργεί σ' αυτή τη λογική είναι το ένστικτο.. Αν βρεθεί ο ΠΑΟ ή Ολυμπιακός με την πλάτη στον τοίχο τότε λόγω ενστίκτου η ομάδα θα βγάλει περισσότερη ενέργεια στο παρκέ...
Boom Dizzle
Συμφωνω οι προπονητες δεν αποφασιζουν ποιο ματς θα χτυπησουν...απλα ειπα πως το 1ο ματς ειναι κλειδι για τη συνεχεια των τελικων!!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(zoze @ May 20 2009, 10:07 ) *
Oι προπονητές δεν αποφασίζουν ποιο ματσάκι θα χτυπήσουν. Αυτό έρχεται μόνο του μέσα από την ψυχοσωματική προετοιμασία για τους τελικούς.

Δηλαδή αν ο ΠΑΟ βρεθεί κοντά στο να κάνει το 1-0 θα πει όχι... είναι νωρίς θα χτυπήσουμε στο 3ο ματς???
Ή ο Ζέλικο θα πει στους παίκτες για το πρώτο ματς ότι παίξτε χαλαρά θα χτυπήσουμε στο 3ο...
Αυτά τα λένε όσοι δεν έχουν παίξει μπάσκετ και νομίζουν ότι οι παίκτες είναι ρολόγια και τα κουρδίζουμε όποτε θέλουμε...

Το μόνο που λειτουργεί σ' αυτή τη λογική είναι το ένστικτο.. Αν βρεθεί ο ΠΑΟ ή Ολυμπιακός με την πλάτη στον τοίχο τότε λόγω ενστίκτου η ομάδα θα βγάλει περισσότερη ενέργεια στο παρκέ...

Αυτο ακριβως λεω κι εγω.
Η ψυχοσωματικη προετοιμασια θα ειναι τετοια ωστε η ομαδα να χτυπησει το 3ο παιχνιδι.
Εκει που θα χαλαρωσει ο αντιπαλος.
Στο 1ο και στο 5ο ματς, ο γηπεδουχος ειναι στην τσιτα, ενω στο 3ο ματς υπαρχει μια μικρη χαλαρωση.

Αν βεβαια το 1ο ματς ερθει βολικα, φυσικα και θα το παρει.

Σε τετοιο επιπεδο οι παιχτες ειναι ρολογια που τα ρυθμιζεις.
zoze
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 20 2009, 15:33 ) *
Αυτο ακριβως λεω κι εγω.
Η ψυχοσωματικη προετοιμασια θα ειναι τετοια ωστε η ομαδα να χτυπησει το 3ο παιχνιδι.
Εκει που θα χαλαρωσει ο αντιπαλος.
Στο 1ο και στο 5ο ματς, ο γηπεδουχος ειναι στην τσιτα, ενω στο 3ο ματς υπαρχει μια μικρη χαλαρωση.

Αν βεβαια το 1ο ματς ερθει βολικα, φυσικα και θα το παρει.

Σε τετοιο επιπεδο οι παιχτες ειναι ρολογια που τα ρυθμιζεις.



http://www.sport-fm.gr/article/177509

Aπαράδεκτη κίνηση από τον Ολυμπιακό αν ισχύει... Αν και δεν προσφέρει αγωνιστικό πλεονέκτημα, θυμίζει πράγματι εποχές δεκαετίας '90, όπου πολλά παράξενα συνέβαιναν (νερά csska κλπ) και ποτέ δε μάθαμε την αλήθεια...
kseplenhs
καμία απαράδεκτη κίνηση.απολύτως λογική θα την έλεγα...

ο δημητράκης δεν φημίζεται ούτε για την εφυία του αλλά ούτε και για το φιλαθλο συνετό του πνευμα.αν σκάσει μύτη με 10 μπράβους,αρχίσει τις χειρονομίες και γίνει ροντέο το γήπεδο εξαιτίας του τότε ποιος θα ζημιωθει?ο ίδιος έχει φάει και πιο πολύ ξύλο απο τον ρατζα και έχει συνηθήσει.το πιθανότερο όμως είναι παίξει ο ολυμπιακός παίξει τα επόμενα 2 εντος εδρας του τελικού κεκλεισμένων ...

βέβαια η "μαγκια" είναι οτι πρώτα το δημοσιοποίησε μέσω της φυλλάδας του οτι κατεβαίνει στο σεφ και μετά το ζήτησε στον αγγελόπουλο...
giannis_
QUOTE(kseplenhs @ May 20 2009, 16:58 ) *
βέβαια η "μαγκια" είναι οτι πρώτα το δημοσιοποίησε μέσω της φυλλάδας του οτι κατεβαίνει στο σεφ και μετά το ζήτησε στον αγγελόπουλο...

"τη Δευτέρα 18/5, απέστειλα προσωπική επιστολή με παραλήπτες την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον ΕΣΑΚΕ, εξασκώντας το δικαίωμα που ορίζει ο νόμος, προκειμένου να παραλάβουμε τις 15 προσκλήσεις που δικαιούμαστε ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός και να παρακολουθήσω από κοντά την προσπάθεια της ομάδας μας στον πρώτο τελικό των play offs. "





τωρα ολα αυτα τα γεγονοτα βαριεμαι να τα σχολιασω,γιατι καθε χρονο τα ιδια γινονται βγαινει ενας εκ των 2 στελνει μια επιστολη και μετα θα βγει κ ο αλλος με μια "εξυπνη" απαντηση!Σιγα το νεο...τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα...
LFO
Κλασσική κινηση εντυπωσιασμού απο πλευρας Δ.Γ με σκοπο να ενταθει το κλιμα και να τιμωρηθει ο Ολυμπιακός...

Εξάλλου δεν νομιζω οτι ειχε δειξει ο Δ.Γ ανάλογη ευαισθησια στο να πανε στο ΟΑΚΑ πέρυσι και προπερσι (διορθωστε με αν κανω λαθος) οπαδοί του Ολυμπιακου στο 5ο παιχνιδι.....αλλάξαμε τους κανονισμους κατα το δοκουν.

Εχω μεγαλη περίεργεια να δω την αντιδραση των μπασκετικων δημοσιογραφων.....
giannis_
QUOTE(LFO @ May 20 2009, 17:31 ) *
Κλασσική κινηση εντυπωσιασμού απο πλευρας Δ.Γ με σκοπο να ενταθει το κλιμα και να τιμωρηθει ο Ολυμπιακός...

Εξάλλου δεν νομιζω οτι ειχε δειξει ο Δ.Γ ανάλογη ευαισθησια στο να πανε στο ΟΑΚΑ πέρυσι και προπερσι (διορθωστε με αν κανω λαθος) οπαδοί του Ολυμπιακου στο 5ο παιχνιδι.....αλλάξαμε τους κανονισμους κατα το δοκουν.

Εχω μεγαλη περίεργεια να δω την αντιδραση των μπασκετικων δημοσιογραφων.....

Σε αυτα π λες για τους οπαδους εχεις δικιο αλλα τωρα δεν μιλαμε για μετακινηση 5000 οπαδων μιλαμε για 15 προσκλησεις που θεωρητικα θα πανε σε εκπροσωπους της αντιπαλης καε
τεσπα ξαναλεω αυτα ειναι καθαρα κινησεις εντυπωσιασμου που συμβαινουν παντα πριν απο παιχνιδια αιωνιων σε ολα τα αθληματα και απο τις 2 πλευρες
LFO
QUOTE(giannis_ @ May 20 2009, 17:35 ) *
Σε αυτα π λες για τους οπαδους εχεις δικιο αλλα τωρα δεν μιλαμε για μετακινηση 5000 οπαδων μιλαμε για 15 προσκλησεις που θεωρητικα θα πανε σε εκπροσωπους της αντιπαλης καε
τεσπα ξαναλεω αυτα ειναι καθαρα κινησεις εντυπωσιασμου που συμβαινουν παντα πριν απο παιχνιδια αιωνιων σε ολα τα αθληματα και απο τις 2 πλευρες


δεν διαφωνω και ο σωκρατης τα ιδια εκανε πριν την Ριζουπολη....αλλά τα 15 άτομα μεσα σε 10000 ειναι πιο επικινδυνα απο οτι 2000 άτομα....
giannis_
QUOTE(LFO @ May 20 2009, 17:46 ) *
δεν διαφωνω και ο σωκρατης τα ιδια εκανε πριν την Ριζουπολη....αλλά τα 15 άτομα μεσα σε 10000 ειναι πιο επικινδυνα απο οτι 2000 άτομα....

Καλα εννοειται αυτο αν εχεις παει με αυτο το σκοπο να δημιουργησεις το χαος και ενα ατομο μπορει να το κανει μονο του,δεν ειναι εκει το θεμα,απλα απορω γιατι μερικοι εκπλησσονται με τετοιες αποστολες,λες και δεν μας εχουν συνηθισει και οι 2 ομαδες σε τετοιες κινησεις!
Ο ενας ασχολειται με τους διαιτητες ο αλλος με τις προσκλησεις που δεν πηρε και παει λεγοντας...τους βαρεθηκα ολους και τους μεν και τους δε
apkat
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή την ανάρτηση της ανοιχτής επιστολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο επίσημο site της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είναι υποχρεωμένη να ανακοινώσει τα ακόλουθα:

Μέχρι και λίγη ώρα πριν την ανάρτηση της εν λόγο επιστολής, υπήρχε συνεχής επικοινωνία του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κύριου Χρήστου Σταυρόπουλου, με τον ομόλογό του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κύριο Τάσο Στεφάνου, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή και ασφαλής λύση για το αίτημα το οποίο της υποβλήθηκε. Άμα τη παραλαβή της επιστολής, με ημερομηνία 18 Μαΐου 2009, του κυρίου Στεφάνου προς την ομάδα μας, υπήρξε άμεση επικοινωνία με τον Γενικό Διευθυντή του ΕΣΑΚΕ κύριο Γιώργο Κονδύλη για το ίδιο θέμα.

Τα συγκεκριμένα γεγονότα, τα οποία είναι και τα μόνα που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ήταν γνωστά στον κύριο Γιαννακόπουλο προ της δημοσίευσης της επιστολής του.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι διαθέτει το συγκεκριμένο αριθμό προσκλήσεων, που δικαιούται η φιλοξενούμενη ομάδα βάσει του κανονισμού του ΕΣΑΚΕ, στα τμήματα VIP και Executive A.

Για όλα τα υπόλοιπα, ανακριβή και προκλητικά, που αναφέρονται στην ανοιχτή επιστολή δεν κρίνουμε σκόπιμο, για λόγους διαφύλαξης του ομαλού κλίματος, να απαντήσουμε την παραμονή της έναρξης των τελικών του πρωταθλήματος.

Αυτά προς το παρόν κύριοι...».

Η απαντηση της ΚΑΕ.ΔΕν ξερω ποιος απο τους 2 ειναι περισσοτερο ειλικρινης αλλα ο Δημητρακης δεν μπορει αν με πεισει με τιποτα οτι δεν παει να δυναμιτισει.

Που σαι ρε Ρατζα;; tongue.gif
rankin
Είναι κάτι σαν παράδοση να βγάζει μια ανακοίνωση κάθε χρόνο, την εποχή των τελικών, το Γιαννακοπουλέικο..
Πέρσι είχε βγάλει ανακοίνωση πως αν ο Γιαννάκης φάει ξύλο, υπεύθυνος θα είναι μόνο ο ίδιος γιατί είναι προκλητικός!
Θεωρώ πως η φετινή ανακοίνωση είναι απλά εθιμοτυπική και σίγουρα πολύ πιο λάιτ από παλιότερες.. Έτσι, απλά για το τζέρτζελο
6-0
Σιγά μην έχει ο Δ.Γ. την επιθυμία να πάει σε αποστολή αυτοκτονίας στο ΣΕΦ.
Ειδικά αυτός αν εμφανιστεί εκεί πέρα θα φύγει καλυμμένος με πίσσα και πούπουλα για να το θέσω ήπια.

Απλά για πρώτη φορά δεν έχει ο Παναθηναϊκός το πλεονέκτημα και θέλει να ασκήσει πίεση ώστε να ελεγχθεί περισσότερο η εξέδρα. Ας προσέχει μόνο να μην έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκά.
vastravoud
Αηδία, σκέτη αηδία.......

Από τα γουρούνια της κερκίδας δεν περιμένω τίποτα της προκοπής, αλλά οι πρόεδροι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να είναι κύριοι. Θα μου πεις, από της μυλωνούς τον πισινό ζητάς καλλιγραφία....
Germany96
Σε ενα σημειο της ανακοινωσης που εξεδωσε ο Δ. Γιαννακοπουλος αναφερει τα εξης:

"...Εσχάτως άλλωστε πληροφορηθήκαμε διά των ΜΜΕ πως ο Ολυμπιακός θυμήθηκε μετά από μια μακρά περίοδο να ανοίξει τις πτυσσόμενες εξέδρες του ΣΕΦ, προφανώς γιατί θέλει να φέρει τον κόσμο του «πιο κοντά» στην ομάδα τους, αλλά και στη δική μας. Ίσως διότι στο πρόσφατο παρελθόν, όπου κρατήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας, η καλύτερη ομάδα επικράτησε στο γήπεδο..."

Αφενος μου κανει εντυπωση που ο Δ. Γιαννακοπουλος προσπαθει να κανει υποδειξεις στην ΚΑΕ Ολυμπιακος για την αντιμετωπιση της βιας (εχει διαβασει ποτε την εφημεριδα που εκδιδει αραγε; ) αφετερου μου κανει μεγαλυτερη εντυπωση πως θεωρει καλυτερη ομαδα στο προσφατο παρελθον τον Ολυμπιακο, μιας και τα τελευταια χρονια με τις αποστασεις μεταξυ εξεδρας και παρκε στο ΣΕΦ που ενεκρινε ο Δ. Γιαννακοπουλος σχεδον παντα ο Ολυμπιακος κερδιζε.

Με τις πτυσσομενες εξεδρες στο ΣΕΦ η αποσταση ασφαλειας μειωνεται, παρ'ολα αυτα παραμενει μεγαλυτερη απο την αποσταση μεταξυ εξεδρας και παρκε στο ΟΑΚΑ. Οπως και να' χει ομως, ετσι και εχουμε επεισοδια που θα προκληθουν απο οπαδους που θα καθονται στις πτυσσομενες, η ΚΑΕ Ολυμπιακος θα εχει πολλα να εξηγησει και θα βρεθει υπολογη στα ματια ολου του φιλαθλου κοσμου. Ο Δ. Γιαννακοπουλος παλι (και καθε εκδοτης οπαδικης φυλλαδας φυσικα) ειναι χρονια υπολογος (και κρυφολυμπιακος πλεον laugh.gif ) αλλα αυτο δεν φαινεται να τον ενοχλει.
Marciulionis
QUOTE(6-0 @ May 20 2009, 20:20 ) *
Απλά για πρώτη φορά δεν έχει ο Παναθηναϊκός το πλεονέκτημα και θέλει να ασκήσει πίεση ώστε να ελεγχθεί περισσότερο η εξέδρα. Ας προσέχει μόνο να μην έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκά.


Φυσικά και θα ασκήσει όσο το δυνατόν περισσότερη πίεση ώστε να ελεγχθεί η εξέδρα. Δεν έχουν δώσει και τα καλύτερα δείγματα οι Αγγελόπουλοι σε αυτό το τομέα. Όταν μετακινείς τους φανατικούς πάνω από τον αντίπαλο πάγκο χάνεις κάθε ηθικό δίκιο. Το θέμα είναι να προλάβεις τέτοιες κινήσεις και γι αυτό η ανακοίνωση...
6-0
QUOTE(Marciulionis @ May 20 2009, 20:41 ) *
Φυσικά και θα ασκήσει όσο το δυνατόν περισσότερη πίεση ώστε να ελεγχθεί η εξέδρα. Δεν έχουν δώσει και τα καλύτερα δείγματα οι Αγγελόπουλοι σε αυτό το τομέα. Όταν μετακινείς τους φανατικούς πάνω από τον αντίπαλο πάγκο χάνεις κάθε ηθικό δίκιο. Το θέμα είναι να προλάβεις τέτοιες κινήσεις και γι αυτό η ανακοίνωση...


Ενώ το να τους έχεις απ' την αρχή να "ραίνουν με ροδοπέταλα" τον αντίπαλο πάγκο είναι δείγμα ήθους και μεγαλείου. Ή μήπως το να κάνεις ροντεό τα ματς όποτε σε συμφέρει και σου δίνεται η ευκαιρία;

Γνωρίζοντας τον πρώτερο βίο της αγίας τριάδας των Γιαννακόπουλων, μόνο πικρό γέλιο μπορεί να βγάλει αυτή η ανακοίνωση. Ειδικά του μικρού Γιαννακόπουλου.

Και δυστυχώς για όλους, θα κοιμηθούν όπως έστρωναν τα προηγούμενα χρόνια, μόνο που αυτό δε θα οφείλεται στους Αγγελόπουλους που όντως έχουν δώσει τα καλύτερα δείγματα όσο καιρό έχουν στα χέρια τους την ΚΑΕ.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Οτι και να κανει το ''γνωστο καλοπαιδο'' της οικογενειας
φετος το ΣΕΦ θα ειναι οπως παλια.
ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ.

Δεν προκειται να πειραξει κανεις τους 15 που θα (?) ερθουν,
αλλα δεν νομιζω να ερθει κανεις.
PARISINOS
QUOTE(6-0 @ May 20 2009, 18:20 ) *
Σιγά μην έχει ο Δ.Γ. την επιθυμία να πάει σε αποστολή αυτοκτονίας στο ΣΕΦ.
Ειδικά αυτός αν εμφανιστεί εκεί πέρα θα φύγει καλυμμένος με πίσσα και πούπουλα για να το θέσω ήπια.

Απλά για πρώτη φορά δεν έχει ο Παναθηναϊκός το πλεονέκτημα και θέλει να ασκήσει πίεση ώστε να ελεγχθεί περισσότερο η εξέδρα. Ας προσέχει μόνο να μην έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκά.


Καλα ρε παιδια, αυτο δεν το εχω καταλαβει...

Δηλαδη τι θα παθει ο δημητρης γιαννακοπουλος αν παει στο ΣΕΦ???

Η ο αγγελοπουλος αν παει στο ΟΑΚΑ???

Το γηπεδο ειναι το ιδανικοτερο σημειο για τζαμπα μαγκιες. Και μπροστα στην 7 να παει ο δημητρακης και να τους κανει χειρονομιες, δεν προκειται να συμβει τιποτα. Αντε να του πεταξουν οτι εχουν και δεν εχουν, και να του βριζουν την οικογενεια.
Σιγα μη φοβηθει ο αγγελοπουλος η ο δημητρης , η οποιοςδηποτε παραγοντας , με 15 μπραβους να τον περιτριγυριζουν και 2000 αστυνομικους να τον φυλανε...

Τι αποστολη αυτοκτονιας κλπ??? Που θα παει , δηλαδη , στη βαγδατη???

Σιγα μη τον σκοτωσουν κιολας....

kseplenhs
QUOTE(PARISINOS @ May 21 2009, 00:10 ) *
Καλα ρε παιδια, αυτο δεν το εχω καταλαβει...

Δηλαδη τι θα παθει ο δημητρης γιαννακοπουλος αν παει στο ΣΕΦ???

Η ο αγγελοπουλος αν παει στο ΟΑΚΑ???

Το γηπεδο ειναι το ιδανικοτερο σημειο για τζαμπα μαγκιες. Και μπροστα στην 7 να παει ο δημητρακης και να τους κανει χειρονομιες, δεν προκειται να συμβει τιποτα. Αντε να του πεταξουν οτι εχουν και δεν εχουν, και να του βριζουν την οικογενεια.
Σιγα μη φοβηθει ο αγγελοπουλος η ο δημητρης , η οποιοςδηποτε παραγοντας , με 15 μπραβους να τον περιτριγυριζουν και 2000 αστυνομικους να τον φυλανε...

Τι αποστολη αυτοκτονιας κλπ??? Που θα παει , δηλαδη , στη βαγδατη???

Σιγα μη τον σκοτωσουν κιολας....



αυτό που λές είναι απόλυτα σωστό.το πιθανότερο είναι πως όσοι και να έρθουν σε όποια απο τις 2 έδρες δεν θα ανοίξει μύτη...

απλά ο γιώτα-μαν πήγε πρώτα να το περάσει πουλώντας μούρη(και καλά έρχομαι νταηλίδικα στο εξοχικό μου ναουμ') μέσω της εφημερίδας του,μετά το γνωστοποίησε στον αγγελόπουλο και μετά αλλο που δεν ήθελε να βγάλει ανακοίνωση.
εμένα ποιός μου λέει οτι δεν θα έρθει να προκαλέσει όταν το προωθεί με τέτοιο τρόπο?

οπότε αστον σπιτάκι του.γιατί αν έρθει και αρχίσει τις ταρζανιές βλέπω να γίνεται σύνθημα μετά αυτό που θα τραβήξει...

αν ερχόταν ο παυλος και ο θανάσσης πιθανόν να μην το έκαναν καν θέμα οτι έρχονται και επίσης δεν θα τους άγγιζε κανείς...

τέλος πάντων.ας πάμε στα αγωνιστικά καλύτερα γιατί αυτά μια ζωή θα συμβαίνουν....
PAKMAN
Για αυτο είμαστε Ελλάδα. Ο Αγγελόπουλος όπως πήγε στο Μαρούσι, μιάς και γνωρίζονται με τον Βωβό και στα τέσσερα ματς φέτος δώσαν το καλό παράδειγμα πως μπορούμε μαζί να δούμε το ματς χωρις κανένα πρόβλημα.Και οι Αμαρουσιώτες (ημουν εκεί) καθόντουσαν μαζί με τους Ολυμπιακούς. Εγω το ευχαριστήθηκα γιατι μου θυμισε Αμερική. Ουτε τσαμπουκάδες ουτε τίποτε. Ομως ειναι ξεκάθαρο πως ο Δημήτρης το κανει γιά να ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΨΕΙ τους παίκτες.Σου λεει εγώ πάω να τα βάλω με 13.000....Εσείς με 12....ΠΑΛΕΨΤΕ... Οσο και να μην τον συμπαθείς πρέπει να παραδεχτώ πως είναι έξυπνη η κίνησή του γιάψυχολογικό ντοπαρισμα της ομάδας!!!! wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.