Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΣ
Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ 2012-13! Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

Ο ΑΓΣ Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας διοργανώνει και το 2012-13 το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ «Πάνος Ζαχαρογιάννης», που τρέχει ήδη για δύο σεζόν με απόλυτη επιτυχία.
Οπότε, αν έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με την πορτοκαλί θεά, αν θέλετε να μετρηθείτε κόντρα σε πολλούς ακόμα που μοιράζονται το ίδιο «μικρόβιο», αν θέλετε ο χειμώνας σας να είναι μπασκετικός, δεν έχετε παρά να φτιάξετε την ομάδα σας και να δηλώσετε συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Το πώς μπορείτε να το βρείτε στην προκήρυξη του πρωταθλήματος από τους διοργανωτές , στο www.agspolinikis.gr.

Υπεύθυνος διοργάνωσης Γιώργος Γράψας , τηλ. Επικοινωνίας 6907798511.
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΣ
Αρκετές από τις ομάδες που συμμετέχουν στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ που διοργανώνει ο ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για προσθήκες παικτών. Μοναδική προϋπόθεση είτε να μην είναι εν ενεργεία παίκτες η αν είναι να μην ανήκουν σε κατηγορία πέραν της Δ’ ΕΣΚΑ / ΕΣΚΑΝΑ.
Όσοι ενδιαφέρεστε να ζήσετε ένα πραγματικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο grapgeo@gmail.com η τηλεφωνώντας στο 6907798511.
Όλες οι λεπτομέρειες για το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ , αλλά και πλούσιο υλικό σε βίντεο , φωτογραφίες , αφιερώματα και αναλύσεις στατιστικών στοιχείων από τις προηγούμενες διοργανώσεις υπάρχουν στο site του συλλόγου www.agspolinikis.gr αλλά και σε εκείνο του Χορηγού Επικοινωνίας του Πρωταθλήματος www.ageofbasketball.net .
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΣ
Η ζήτηση παράγει προσφορά και είχαμε καιρό να δούμε το μπασκετάκι μας να γεννάει νέα πρωταθλήματα, αλλά ζεσταίνεται η καρδιά μας όταν βλέπουμε τόσους φίλους του αθλήματος να θέλουν να γεμίσουν μπασκετικά το χειμώνα τους. Ο ΑΓΣ Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας ανταποκρίθηκε άμεσα στο μεγάλο αριθμό νέων αιτήσεων για συμμετοχή στο ήδη υπάρχον πρωτάθλημα μπάσκετ «Πάνος Ζαχαρογιάννης».

Η λίγκα προφανώς και έχει αρχίσει εδώ και καιρό, αλλά ο ΑΓΣ Πολυνίκης ανακοίνωσε τη δημιουργία νέου ομίλου, νέας, δεύτερης λίγκας αν προτιμάτε! Όσοι ενδιαφέρεστε, στην παρακάτω ανακοίνωση του συλλόγου θα βρείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για να δηλώσετε συμμετοχή. Το Age of Basketball στηρίζει την προσπάθεια και εγγυάται για την ποιότητα και τη σοβαρότητά της, άλλωστε συνεργάζεται ήδη 3 χρόνια με τους ίδιους ανθρώπους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«NEOΣ ΟΜΙΛΟΣ - ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ανταποκρινόμενος στον μεγάλο αριθμό νέων αιτήσεων για συμμετοχή στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «ΠΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ» το οποίο διοργανώνει ανακοινώνει την δημιουργία ενός νέου Ομίλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης στο grapgeo@gmail.com και στο 6907798511.

Δείγμα της ποιότητας του Πρωταθλήματος και των παροχών του μπορείτε να βρείτε στο www.ageofbasketball.net.

Υπεύθυνος διοργάνωσης Γιώργος Γραψας.»
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΣ
Ο ΑΓΣ Πολυνίκης ανταποκρινόμενος ξανά στη μεγάλη ζήτηση που έχει από τους φίλους του μπάσκετ η συμμετοχή στη λίγκα που διοργανώνει, ανακοινώνει τη δημιουργία τρίτου ομίλου στο φετινό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ και σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή τώρα.


Ο όμιλος θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 10 ομάδων και οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν ως το τέλος Μαρτίου. Πάντως, οι φίλοι που ενδιαφέρονται να φτιάξουν την ομάδα τους και να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να ξέρουν ότι όσο πιο γρήγορα το κάνουν, τόσο το καλύτερο, γιατί λόγω της αυξημένης ζήτησης και του περιορισμού των θέσεων (που επιβάλλεται από τις ώρες των γηπέδων και το όψιμο της χρονικής στιγμής που ξεκινά η λίγκα) θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας με τις 10 πρώτες ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή να μπαίνουν και στο πρωτάθλημα.

Οπότε, αν θέλετε κι εσείς να μπείτε στον κόσμο του «Πάνος Ζαχαρογιάννης», όπως περισσότεροι από 700 φίλοι του μπάσκετ έχουν ήδη κάνει φέτος, δεν έχετε παρά να μαζέψετε τους φίλους σας και να φτιάξετε την ομάδα σας, να δηλώσετε συμμετοχή για να μπείτε κι εσείς στο πρωτάθλημα που είναι πλέον… ο πιο «καυτός» προορισμός του ερασιτεχνικού μπάσκετ στο λεκανοπέδιο.

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε στον υπεύθυνο της διοργάνωσης, κ. Γιώργο Γράψα, στο e-mail grapgeo@gmail.com ή στα παρακάτω τηλέφωνα:

Γιώργος Γράψας: 6907798511 (Wind), 6938656311 (Cosmote)
Χρύσα Γράψα: 6949139325 (Vodafone)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.