Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Χατζής: "Θέλω να γυρίσω"
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Χατζής: "Θέλω να γυρίσω"

Ο Νίκος Χατζής έδωσε την τελευταία συνέντευξη του ως... εργένης στο "Ε.Τ", το κυριακάτικο περιοδικό του "Ελεύθερου Τύπου" και στην οποία μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ!

Το απόγευμα της Κυριακής ο Καλαματιανός γκαρντ θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Νίκη Κάρτσωνα, με τον άλλοτε συμπαίκτη του Νίκο Ζήση να κρατά τα στέφανα.

"Γνωριζόμαστε από πάρα πολύ μικροί, έχουμε ζήσεις πολλά και νομίζω ότι ο ένας είναι φτιαγμένος για τον άλλον" είπε αναφερόμενος στη... μεγάλη ημέρα και τη μέλλουσα σύζυγο του, Νίκη Κάρτσωνα.

Η συνέντευξη δώθηκε τέσσερις ημέρες πριν το γάμο του και πριν "σκάσει η βόμβα" με την ανάληψη της ΚΑΕ από τον Δημήτρη Δρόσο.

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, όμως είναι ξεκάθαρος: "Σίγουρα θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Εκεί έζησα πρωτόγνωρες στιγμές και αυτή την ομάδα τη θεωρώ οικογένεια μου. Κάποια στιγμή θα ήθελα κι εγώ και πιστεύω κι η διοίκηση αλλά κι ο κόσμος να γυρίω και να τελειώσω εκεί".

Για την περασμένη σεζόν τόνισε: "Για μένα φέτος ήταν μια κακή χρονιά απ΄την άποψη ότι, φεύγοντας από τον Ολυμπιακό και πηγαίνοντας στον Πανιώνιο τα πράγματα άλλαξαν δραματικά. Εκεί που πήγαινα για να είμαι ένας από τους πρωταγωνιστές, στην πορεία τα πράγματα έδειξαν ακριβώς το αντίθετο.

Αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι ο προπονητής μου ήθελε να παίζει με λίγους παίκτες. Τουλάχιστον αυτό μου είπε. Αλλά εγώ νμίζω ότι δεν ήταν μόνο αυτό. Πιστεύω ότι δεν ταίριαζε το παιχνίδι μου με αυτό που ήθελε να επιβάλλει ο προπονητής. Μόνο αυτό θέλω να πιστεύω γιατί δεν υπήρχε άλλη κόντρα μεταξύ μας.

Αυτό άλλοτε με στενοχωρούσε, άλλοτε με εκνεύριζε κι άλλοτε με πείσμωνε. Άλλα ύστερα από κάποια φάση το πήρα απόφαση ότι δεν πρόκειται να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Κάνοντας ταμείο, το μόνο σίγουρο που μπορώ να πω είναι ότι με άφησε πίσω και πρέπει να καλύψω το χαμένο έδαφος".

Για τη θητεία του στον Ολυμπιακό δήλωσε: "Θεωρώ ότι η χρονιά στον Ολυμπιακό ηταν επιτυχημένη και για την ομάδα, αλλά και για μένα προσωπικά. Παρά το γεγονός ότι και εκεί δεν έπαιζα όσα ήθελα η όσο μπορούσα. Από τον Ολυμπιακό έφυγα επειδή ο καινούργιος προπονητής ήθελε να φέρει τους δικούς του παίκτες για να νιώθει καλύτερα.

Και αυτό φάνηκε ότι έκανε τότε και αυτό κάνει και φέτος. Τέτοιοι χειρισμοί είναι τραγικοί για μια ομάδα και ειδικά για τους Έλληνες που αγωνίζονται σε αυτή".

Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του Μιχάλη Κακιούζη έχει γίνει πολύς ντόρος για τη συμπεριφορά του Γιάννη Ιωαννίδη απέναντι του. "Ο προπονητής που με βοήθησε περισσότερο στα πρώτα βήματα της καριέρας μου ήταν ο Ιωαννίδης. Ωστόσο αυτός με τον οποίο έπαιξα το καλύτερο μπάσκετ ήταν ο Φώτης Κατσικάρης. Με ήξερε από μικρό παιδί και έβγαλε τον καλύτερο μου εαυτό.

Νωρίτερα με τον Ίβκοβιτς είχα πρόβλημα γιατί έφερε τον Κουτλουάι και εγώ μπήκα σε δεύτερη μοίρα.'Όταν έρχεται ένας ξένος, οι Έλληνες περιθωριοποιούνται. Αυτό είναι το γνώρισμα της ελληνικής νοοτροπίας.

Θεωρώ πως ο Ιωαννίδης είναι ο κατάλληλος για να σου μάθει τα πρώτα βήματα γύρω από το μπάσκετ, α βασικά που θα τα κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι ο καταληλότερος για να σε φτάσει στην κορυφή. Είναι τέτοια η νοοτροπία του που πρέπει να είσαι συνέχεια στην τσίτα. Αυτό σε κάποιους αποδίδει σε κάποιους όχι. Αυτός επέλεγε πάντα το ίδιο μοντέλο σε όλους ανεξάρτητα".

Ο Χατζής δεν θέλησε να σχολιάσει τη... μπηχτή του Κακιούζη ότι έγινε "φυτευτός" αρχηγός της ΑΕΚ τότε, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει: "Αναμφίβολα το Πρωτάθλημα που πήραμε επί Σάκοτα ήταν ό,τι καλύτερο έχω ζήσει".

Γιατί έφυγε το 2005; "Από την ΑΕΚ έφυγα γιατί ήταν καθαρά θέληση του προέδρου. Με φώναξε ο κύριος Δημήτρης Φιλίππου και μου είπε ότι "φέτος δεν μπορώ να σε πληρώσω και είναι καλύτερο για όλους να φύγεις. Το λέω αυτό για πρώτη φορά.

Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει μια λάθος πληροφόρηση. Ότι ο Χατζής έφυγε από την ΑΕΚ για να πάρει περισσότερα χρήματα. Αυτό διέρρευσε εσκεμμένα από κάποιους δημοσιογράφους. Είναι τεράστιο λάθος. Δεν ήταν μονο τα λεφτά.

Αν δεν είχε γίνει αυτό, σήμερα μπορεί να έπαιζα ακόμη στην ΑΕΚ. Είμαι άνθρωπος που δεν του αρέσουν οι αλλαγές΄. Για αυτό ίσως να μην πήγα στο εξωτερικό. Αλλά έτσι είμαι, τι να κάνουμε" κατέληξε, πριν κλείσει τη συνέντευξη λέγοντας ότι ουδέποτε μετάνοιωσε την επίσημη δήλωση του εναντίον του Παναγιώτη Γιαννάκη, όταν "κόπηκε" από την Εθνική ομάδα το 2004.


sport24.gr
ashton
QUOTE
«Ιδανικό να επιστρέψω»

ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΔΑΡΔΑΛΗ

Η επιθυμία του είναι δεδομένη και ξεκάθαρη: Θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ, όχι τιμής ένεκεν για την πρότερη προσφορά του, αλλά για να βοηθήσει ουσιαστικά στην αναγέννησή της.

Αλλωστε, ο Νίκος Χατζής υπήρξε «σημαία» της Ενωσης επί μια δεκαετία και δεν ζητάει να του χαριστεί τίποτα. «Νιώθω ότι έχω πολλά να δώσω ακόμα και αν με θέλουν πίσω, είμαι έτοιμος να συμβάλω ώστε η ΑΕΚ να επιστρέψει στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ» τόνισε ο παίκτης-σύμβολο του «δικέφαλου», λίγες μέρες μετά το γάμο του με την αγαπημένη του Νίκη Κάρτσωνα. Ηδη ο Χατζής βρίσκεται στο ταξίδι του μέλιτος και δεν κρύβει ότι το ιδανικό δώρο γάμου θα ήταν η επιστροφή του στην έτερη αγαπημένη του, την ΑΕΚ. Οχι μόνο για να παίξει μια σεζόν, αλλά και για να ολοκληρώσει σε αυτή τη σπουδαία καριέρα του.

«Εχω πολύ μπάσκετ μέσα μου»
Η σεζόν που ολοκληρώθηκε κύλησε άδοξα για τον Νίκο Χατζή. Ο Παβίσεβιτς δεν τον εμπιστεύτηκε ποτέ και ο ρόλος του στον Πανιώνιο ήταν περιορισμένος. Κάλλιστα θα μπορούσε να αναζητήσει δικαιολογίες, αλλά ο έμπειρος γκαρντ έχει ήδη ρίξει στη λήθη την «κυανέρυθη» θητεία του και κοιτάει μπροστά. «Είναι αλήθεια ότι δεν κουράστηκα πολύ και γι αυτό νιώθω φρέσκος για την επόμενη χρονιά» εξήγησε ο ίδιος. «Περιμένω πώς και πώς να έρθει, γιατί φέτος δεν ήμουν πάρα πολύ στο παρκέ. Θέλω να ξεδώσω με την καινούρια χρονιά κι ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία».

- Προφανώς στην ΑΕΚ;
«Σε οποιαδήποτε ομάδα. Εχω... περίσσευμα ενέργειας και δυνάμεων και θέλω να το βγάλω στο παρκέ. Αν θα μπορούσε να γίνει αυτό με την ΑΕΚ, θα ήταν ακόμα καλύτερα. Δεν μπορώ να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, καθώς η σχέση μου με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερη. Δεν είναι, όμως, έτσι απλά τα πράγματα και ως επαγγελματίας πρέπει να είμαι προετοιμασμένος να συνεχίσω την καριέρα μου όπου υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες».

«Η ΑΕΚ είναι το απόλυτο για μένα»
- Νιώθεις ότι δεν έφυγες όπως θα ήθελες από την ΑΕΚ;
«Αυτό είναι δεδομένο. Κατ αρχάς δεν ήταν δική μου απόφαση να φύγω. Το καλοκαίρι του 2005 έγιναν πάρα πολλές αλλαγές και διαλύθηκε σχεδόν ολόκληρη η ομάδα που είχε φτάσει έως τους τελικούς της Α1. Τότε είχα πει πως, αν φτιάξουν πάλι τα πράγματα στην ΑΕΚ, θα ήθελα να επιστρέψω. Αυτά τα δύο χρόνια πάντοτε είχα στην άκρη του μυαλού μου το ενδεχόμενο επιστροφής».

- Στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο ένιωθες αποξενωμένος;
«Στον Ολυμπιακό όχι τόσο πολύ. Αντίθετα αυτό το ένιωσα φέτος στον Πανιώνιο. Για μένα η ΑΕΚ ήταν κάτι το απόλυτο, αφού είχα δεθεί με τον κόσμο και ένιωθα την ομάδα σαν την οικογένειά μου. Είναι αυτονόητο πως δίνεις κάτι παραπάνω, όταν παίρνεις τέτοια ενέργεια από τον κόσμο. Εμένα με έφτιαχναν οι οπαδοί της ΑΕΚ και αυτό με έκανε πιο δυνατό».

- Ασφαλώς θα έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να κρεμάσεις τα παπούτσια σου ως παίκτης της ΑΕΚ.
«Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Μόνο που δεν το σκέφτομαι τώρα. Για να μην παρεξηγηθώ, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν θέλω να επιστρέψω στην ΑΕΚ, απλά για να παίξω μια σεζόν και να τελειώσω. Νιώθω ότι έχω πολύ μπάσκετ μέσα μου και θέλω να το βγάλω. Δεν είναι απαραίτητο να γίνει στην ΑΕΚ, αλλά όπως είπα και πριν θα ήταν χαζό να κρύψω την προτίμησή μου. Βεβαίως, μπορεί οι άνθρωποι που βρίσκονται τώρα στην ΑΕΚ να μη με έχουν στα πλάνα τους, κάτι που είναι απόλυτα θεμιτό. Απλά βλέπω ότι θα γίνει μια σοβαρή προσπάθεια και θα ήθελα να τη στηρίξω, ώστε η ΑΕΚ να επιστρέψει στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ».

Ο προπονητής Κορωνιός και η κακή χημεία με τον Παβίσεβιτς
- Θα ήταν περίεργο να συνυπάρξεις με τον προπονητή Αγγελο Κορωνιό;
«Σε καμία περίπτωση. Και με τον Κατσικάρη άλλωστε υπήρξαμε μια σεζόν συμπαίκτες και μαζί του όταν έγινε προπονητής έκανα τις καλύτερές μου σεζόν στην ΑΕΚ. Με τον Αγγελο κερδίσαμε δύο τρόπαια παρέα και έχουμε πολλά να θυμόμαστε. Αγαπάει την ΑΕΚ όσο λίγοι και είναι πολύ καλό που θα του δοθεί αυτή η ευκαιρία. Αλλωστε φάνηκε με την άνοδο του Σπόρτιγκ ότι τα καταφέρνει καλά».

- Και ο Παβίσεβιτς τα πήγε καλά στον Πανιώνιο, αλλά οι δυο σας δεν συνεργαστήκατε.
«Είναι αλήθεια πως δεν υπήρχε καλή χημεία ανάμεσά μας. Δεν έχω, όμως, να πω τίποτε εναντίον του, καθώς ήταν εξαιρετικός στη δουλειά του και ευθύς ως άνθρωπος. Γενικότερα στον Πανιώνιο υπάρχει πολύ καλή λειτουργία και αξίζουν συγχαρητήρια στον Ηλία Λιανό που έχει καταφέρει να αναμορφώσει αυτήν την ομάδα. Στενοχωρήθηκα πολύ που δεν πρόσφερα αυτά που ήθελα στον Πανιώνιο, αλλά έχω ήδη ξεχάσει αυτή τη σεζόν και είμαι έτοιμος για την επόμενη».

«Μην τα ισοπεδώνουμε όλα»
- Εχεις βρεθεί κατηγορούμενος επειδή έφυγες από την ΑΕΚ κι έγινες μέλος του Ολυμπιακού.
«Οπως είναι γνωστό, βάσει της λειτουργίας που έχει ο Ολυμπιακός, κάθε παίκτης του γίνεται αυτόματα μέλος του συλλόγου. Δεν τρελαινόμουν να το κάνω, αλλά επιβαλλόταν να γίνει αυτό το πράγμα. Ο καθένας ξέρει τι ομάδα είμαι. Στον Ολυμπιακό πέρασα πολύ όμορφα, η ομάδα πήγε σούπερ και για ένα σουτ δεν πέρασε στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα. Δεν χρειάζεται, όμως, να τα ισοπεδώνουμε όλα, ούτε θα απολογηθώ για κάτι που είναι αστείο. Κάποιοι παρεξηγήθηκαν που έγινα αρχηγός στον Ολυμπιακό και στον Πανιώνιο. Μα και στις δύο ομάδες με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν δίνοντάς μου αυτόν τον τίτλο. Θα ήταν παράλογο από τη δική μου πλευρά να αρνηθώ και νομίζω πως κάθε παίκτης που θα ένιωθε τέτοια εμπιστοσύνη θα έκανε το ίδιο».

Η «απάντηση» στον Κακιούζη
Αναδείχθηκαν μαζί με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Εφήβων το 1995 και το ίδιο καλοκαίρι πήραν μεταγραφή στην ΑΕΚ. Ποτέ τους, όμως, δεν «έδεσαν» και πρόσφατα ο Μιχάλης Κακιούζης με την έκδοση του βιβλίου του άφησε αιχμές εναντίον του Νίκου Χατζή.

Ο πρώην αρχηγός της Ενωσης σχολίασε τα εξής: «Βεβαίως, δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης με τον Μιχάλη. Αλλωστε, όπως πληροφορήθηκα, γράφει με έμμεσο τρόπο κάποια πράγματα, όπως ότι εγώ πληρωνόμουν καλύτερα σε σχέση με τους άλλους παίκτες. Αυτό νομίζω ότι μπορεί να φανεί από το γεγονός ότι μου οφείλονται χρήματα από τις δύο τελευταίες σεζόν που είχα στην ΑΕΚ. Αν ήμουν καλύτερα πληρωμένος, προφανώς θα είχα εξοφληθεί. Δεν θα υπήρχαν οφειλές από δύο διαφορετικές σεζόν, οι οποίες πάνε από χρόνο σε χρόνο. Επίσης θα ήθελα να πω ότι κάποια άτομα που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ καλό θα ήταν να τα σεβόμαστε και φυσικά δεν αναφέρομαι σε μένα».

- Αλλά στον Ιωαννίδη;
«Και στον Ιωαννίδη, αλλά και στη διοίκηση της ΑΕΚ. Ο Φιλίππου και ο Γρανίτσας πρόσφεραν πολλά στην ΑΕΚ για μια οκταετία. Σίγουρα έκαναν πολλά λάθη, αλλά είχαν και σημαντική προσφορά».

- Με τον Κακιούζη όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε κόντρα και αντιπάθεια μεταξύ σας;
«Σε καμία περίπτωση. Με τον Μιχάλη υπάρχει σεβασμός, απλά δεν είχαμε γίνει ποτέ κολλητοί. Και οι δύο θα σκιζόμασταν για την ΑΕΚ μέσα στο παρκέ, αλλά έξω από αυτό δεν ήμασταν κολλητοί».

Ο κουμπάρος είχε το άγχος
Οπως και στο παρκέ έτσι και στην... εκκλησία ο Νίκος Χατζής ήταν απόλυτα ψύχραιμος την ώρα της κρίσης! Η ηρεμία του κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ήταν παροιμιώδης, κάτι που δεν θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς για τον Νίκο Ζήση. «Ο κουμπάρος είχε πολύ περισσότερο άγχος και μου το είχε πει. Δεν πειράζει, τώρα έμαθε και θα είναι έτοιμος όταν φτάσει η δική του ώρα» είπε ο γαμπρός, αλλά έσπευσε να διευκρινίσει: «Κι εγώ είχα λίγο τρακ την ώρα που πηγαίναμε προς την εκκλησία, αλλά όταν φτάσαμε και είδα τους δικούς μου ανθρώπους, τότε μου έφυγε και απόλαυσα τη διαδικασία».

- Πλέον, νιώθεις ότι έφυγε ένα... βάρος από πάνω σου;
«Οχι, ήταν κάτι που ήρθε πολύ φυσιολογικά και το σημαντικό είναι ότι απόλαυσα τον γάμο. Πέρασα υπέροχα και όχι μόνο δεν μου φάνηκε σαν βάρος, αλλά ήταν μια καταπληκτική εμπειρία».


goalnews
suspect
Και γω αν ημουν στη θεση του Χατζη, θα εκανα ακριβως το ιδιο. Θα παρακαλουσα να επιστρεψω στην ΑΕΚ.

Ποιος αλλος θα τον παρει;

Οσο για την αγωνιστικη του αξια, δεν νομιζω οτι ο Χατζης εχει να προσφερει τιποτα συγκλονιστικο.
Αν γυρισει με σκοπο να παιζει 5-10' να κανει κανα σουτακι, ΟΚ ας ελθει.
Αν γυρισει και θελει να παιζει 30-40' καλυτερα μακρια.

Σε ολες τις ομαδες χρειαζονται και μερικοι "ειδικοι παικτες" αλλα εχω την αισθηση πως ο Χατζης ουδεποτε ειχε την προσωπικοτητα για κατι τετοιο.
man10
QUOTE(suspect @ Jul 26 2007, 03:37 PM) *
Και γω αν ημουν στη θεση του Χατζη, θα εκανα ακριβως το ιδιο. Θα παρακαλουσα να επιστρεψω στην ΑΕΚ.

Ποιος αλλος θα τον παρει;

Οσο για την αγωνιστικη του αξια, δεν νομιζω οτι ο Χατζης εχει να προσφερει τιποτα συγκλονιστικο.
Αν γυρισει με σκοπο να παιζει 5-10' να κανει κανα σουτακι, ΟΚ ας ελθει.
Αν γυρισει και θελει να παιζει 30-40' καλυτερα μακρια.

Σε ολες τις ομαδες χρειαζονται και μερικοι "ειδικοι παικτες" αλλα εχω την αισθηση πως ο Χατζης ουδεποτε ειχε την προσωπικοτητα για κατι τετοιο.

Ο Χατζης δεν νομιζω να συμβιβαστει με 10'.Για αυτο μακρια... 19.gif
Pierce
15-20 λεπτα επαιζε στα καλα του. οποτε να ζηταει παραπανω τωρα ειναι παραλογο. εχει και ο ιδιος επιγνωση της καταστασης του ,δεν νομιζω να ζηταει ιδιαιτερο χρονο συμμετοχης
nikefalin
QUOTE(pierce21 @ Jul 26 2007, 07:02 PM) *
15-20 λεπτα επαιζε στα καλα του. οποτε να ζηταει παραπανω τωρα ειναι παραλογο. εχει και ο ιδιος επιγνωση της καταστασης του ,δεν νομιζω να ζηταει ιδιαιτερο χρονο συμμετοχης

Σωστά, ο Νικόλας ήταν 6ος παίκτης και μόνο στην τελευταία σεζόν στην ΑΕΚ έπαιζε πενταδάτος .
Άλλο είναι το ζήτημα . Αν επιστρέψει , είναι ικανός να φτάσει έστω και το 50, 60 % αυτού που ήταν ?
Γενικά όπου και να παίξει ...μπορεί να επανέλθει ?
ashton
Ο Νικόλας έπαιζε όλα τα τελευταία χρόνια σαν 6ος παίκτης, ερχόμενος από τον πάγκο.
Την τελευταία χρονιά ξεκίνησε πολλά 5αδάτος, λόγω τραυματισμών (κυριως Πελεκάνος στην αρχη, και Μπεϊλι στο τελος)

οσο για τα 30-40' συμμετοχής, όταν στα ντουζένια του έπαιζε 25-28' μου φαίνεται κομματάκι καραχλωμό να ζητάει τώρα 35΄...
panos75
Άσε που άμα παίζει τόσο πολύ και κουράζεται θα έχει μετά κρεβατομουρμούρα στο σπίτι. wink.gif
ashton
Aυτό με την κρεβατομουρμούρα ή τη γυναίκα που αναγκάζει τον παίκτη να 'ρέψει' είναι ελληνική πατέντα...
Ο Καρεμπέ πχ γιατί έπαιζε ενώ είχε τη Σκλεναρίκοβα στο σπίτι ..
aionio talento
QUOTE(suspect @ Jul 26 2007, 03:37 PM) *
Και γω αν ημουν στη θεση του Χατζη, θα εκανα ακριβως το ιδιο. Θα παρακαλουσα να επιστρεψω στην ΑΕΚ.

Ποιος αλλος θα τον παρει;

Οσο για την αγωνιστικη του αξια, δεν νομιζω οτι ο Χατζης εχει να προσφερει τιποτα συγκλονιστικο.
Αν γυρισει με σκοπο να παιζει 5-10' να κανει κανα σουτακι, ΟΚ ας ελθει.
Αν γυρισει και θελει να παιζει 30-40' καλυτερα μακρια.

Σε ολες τις ομαδες χρειαζονται και μερικοι "ειδικοι παικτες" αλλα εχω την αισθηση πως ο Χατζης ουδεποτε ειχε την προσωπικοτητα για κατι τετοιο.



καλα εσυ φιλε δεν ξερω ποια ομαδα υποστηριζεις αλλα απο τα λεγομενα σου μαλλον πρεπει να αναφερεσαι

στον ... ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ ! ! ( ξερετε τον τραγουδιστη ) αλλιως δεν εξηγειται !

ποιος θα τον παρει - για κανα σουτακι - δεν εχει προσωπικοτητα ? ? ?

τωρα εκτος απο αυτα που γραφεις 68.gif αν απο αυτα που ειπε στην συνεντευξη εσυ καταλαβες οτι

παρακαλαει κιολας blink.gif τοτε κατσε με τον κακκαβα και τον σωτηρη νικολαιδη που ειναι παικταραδες !
geosider
QUOTE(aionio talento @ Jul 26 2007, 10:44 PM) *
καλα εσυ φιλε δεν ξερω ποια ομαδα υποστηριζεις αλλα απο τα λεγομενα σου μαλλον πρεπει να αναφερεσαι

στον ... ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ ! ! ( ξερετε τον τραγουδιστη ) αλλιως δεν εξηγειται !

ποιος θα τον παρει - για κανα σουτακι - δεν εχει προσωπικοτητα ? ? ?

τωρα εκτος απο αυτα που γραφεις 68.gif αν απο αυτα που ειπε στην συνεντευξη εσυ καταλαβες οτι

παρακαλαει κιολας blink.gif τοτε κατσε με τον κακκαβα και τον σωτηρη νικολαιδη που ειναι παικταραδες !

φίλε ύποπτη η ασπίδα σου στον χατζή
μπας και είσαι κανένα φιλαράκι του ή κανένας συγγενής του;

από πότε έγινε παικταράς με προσωπικότητα ο χατζής που γελούσαν και τα τσιμέντα με τις δηλώσεις του όταν τον έκοψαν το 2004 από την εθνική 68.gif
ashton
To 2004 κακώς κόπηκε από την εθνική, ενώ έπαιζαν άλλοι κι άλλοι.
panos75
QUOTE
To 2004 κακώς κόπηκε από την εθνική, ενώ έπαιζαν άλλοι κι άλλοι.


Το ναυαγό εννοείς; biggrin.gif
aionio talento
QUOTE(geosider @ Jul 27 2007, 02:42 PM) *
φίλε ύποπτη η ασπίδα σου στον χατζή
μπας και είσαι κανένα φιλαράκι του ή κανένας συγγενής του;

από πότε έγινε παικταράς με προσωπικότητα ο χατζής που γελούσαν και τα τσιμέντα με τις δηλώσεις του όταν τον έκοψαν το 2004 από την εθνική 68.gif



οχι απλα οταν η ομαδα που υποστηριζω ( οσφπ ) κερδιζε στους τελικους του 2002 με 2-0 την αεκ και εκανε

3 σερι ηττες χανοντας τελικα το πρωταθλημα ο χατζης ηταν αυτος που κολλαγε τις 25αρες την μια πισω απο

την αλλη + οτι οταν σου εμπιστευονται πρωταγωνιστικο ρολο σε μια ομαδα προπονητες οπως ο ιωαννιδης ο

ιβκοβιτς και ο σακοτα ε δεν μπορει κατι θα ξερουν καλυτερα απο σενα ! και δεν ηταν οτι επαιζε επειδη δεν

ειχαν αλλο μιλαμε για εποχες οπου η αεκ μεσα σε μια 5ετια πηρε 1 πρωταθλημα 2 κυπελλα και 1 ευρωπαικο

αφου προηγουμενως ειχε φτασει τελικο ευρωλιγκας εχοντας πολυ δυνατα ροστερ ( μπανε - κουτλουαι

ουιλι αντερσον - μπιλ εντουαρντς κακιουζη - ζηση - ντικουδη βικτορ αλεξαντερ και δε συμμαζευεται ) οποτε

καντε λιγο οικονομια στο θαψιμο ! το οτι εχει πεσει δεν σημαινει οτι ηταν και ανυπαρκτος !



οσο για το θεμα με την εθνικη θα συμφωνησω με τον ashton που ειπε οτι εχουν κληθει αλλοι κι αλλοι

εχοντας αδικηθει κατα καιρους παικταραδες ! πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα που μου ερχεται στο μυαλο

ειναι απο τα 90's οταν ο κορωνιος εκανε παπαδες με το περιστερι κρατοντας το ψηλα κυριολεκτικα μονος του

και τα καλοκαιρια επαιρναν στην θεση του τον μπακατσια ! ! ! εφτασε ο κακομοιρης 29 χρονων για να παιξει !
ashton
Ο Κορωνιός είναι το πιο χαρακτηριστικο παράδειγμα...
Εκανε πράγματα και θαυματα στο Περιστέρι και πηγαίναμε στις Ατλάντες με ΚακιουσοΠαταβουκες...

Συν το ότι το 2004, η Εθνική έμεινε έξω απο την τετράδα λόγω τρίποντων. Και ο Χατζής ήταν ο μόνος που υπήρχε ΚΑΙ ΔΕΝ είχε συνηθίσει να παίζει πενταδάτος αλλά να έρχεται απο τον πάγκο.
man10
QUOTE(panos75 @ Jul 27 2007, 03:41 PM) *
Το ναυαγό εννοείς; biggrin.gif

Μαλλον τον Παπανικολαου...



Παιδια ο Χατζης παντα ειχε πρωταγωνιστηκο ρολο στην ΑΕΚ,ποτε δεν ηταν ρεζερβα... Αν ενοειται οτι επειδη ηταν 6ος παικτης αυτο σημαινει οτι δεν ηταν σημαντικος παικτης για την ΑΕΚ να σας θυμισω και εγω οτι και ο Παπαλουκας και ο Τζινομπιλι απο τον παγκο ερχονται...
xxx-4711
μαλιστα δεν ηταν ηγετικη φυσιογνωμια ο χατζης.
ξερεις πολλους ελληνες παικτες να εχουν πετυχει 37 ποντους εναντιον της μακαμπι σε αγωνα ευρολιγκα

http://www.euroleague.net/competition/play...easoncode=e2004
η σελιδα με τα στατιστικα του χατζη απο τα παιχνιδια την τελευταια χρονια με την ΑΕΚ. εκανε εντυπωσιακες εμφανισεις.
Στην εθνικη απλα δεν μπορουσε να κληθει αν και ηγετης και κορυφαιος παικτης της πρωταθλητριας ΑΕΚ γιατι ειχε καπαρωμενη τη θεση ο αναπληρωματικος του Μπαλογιαννη στο Μακεδονικο (και αναπληρωματικος γκαρντ της ρετζιο καλαμπρια). Τον ειχε χρισει ο Συριγος ηγετη και αρχηγο της εθνικης ομαδας μετα τον αγωνα με τη Βραζιλια στην Ατλαντα και για αυτο ηταν αναντικαταστατος.

Ενιγουει μακαρι να ερχοταν ο Χατζης στην ΑΕΚ. Πιστευω οτι θα μας βοηθουσε ασχετα αν η τελευταια του χρονια στο Πανιωνιο ηταν πολυ μετρια.
ashton
Mακάρι να γυρίσει ο Χατζής.
Κάποτε οι αρχηγοι της ΑΕΚ πρέπει να τελειώνουν την καριέρα τους στην ΑΕΚ.
Anaz
QUOTE
ξερεις πολλους ελληνες παικτες να εχουν πετυχει 37 ποντους εναντιον της μακαμπι σε αγωνα ευρολιγκα
Tωρα δηλαδη,επειδη του επιασε το χερι κ πετυχε καποτε 37 ποντους σ'ενα ματς κανονικης περιοδου που στο τελος η Αεκ εχασε, ειναι ηγετικη φυσιογνωμία??Αυτο δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα..
Εγω παντως δεν θα αμφισβητησω την ηγετικη του φυσιογνωμια αλλα την αγωνιστικη του κατασταση..Εδω κ 3 χρονια καθε χρονο ειναι κ χειροτερος..
Τωρα για συναισθηματικους λόγους,αν τον θελετε,ας ερθει.. παντως δεν ξέρω ποσο εχει πεσει η αξια του,γιατι δεν παιρνει λίγα,κ μη ξεχνατε οτι ηδη υπαρχουν αρκετοι παιχτες στη περιφερεια..
nikefalin
QUOTE(Anaz @ Jul 29 2007, 04:53 AM) *
Tωρα δηλαδη,επειδη του επιασε το χερι κ πετυχε καποτε 37 ποντους σ'ενα ματς κανονικης περιοδου που στο τελος η Αεκ εχασε, ειναι ηγετικη φυσιογνωμία??Αυτο δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα..
Εγω παντως δεν θα αμφισβητησω την ηγετικη του φυσιογνωμια αλλα την αγωνιστικη του κατασταση..Εδω κ 3 χρονια καθε χρονο ειναι κ χειροτερος..
Τωρα για συναισθηματικους λόγους,αν τον θελετε,ας ερθει.. παντως δεν ξέρω ποσο εχει πεσει η αξια του,γιατι δεν παιρνει λίγα,κ μη ξεχνατε οτι ηδη υπαρχουν αρκετοι παιχτες στη περιφερεια..

37άρα έχει πετύχει και με αντίπαλο τον Πανιώνιο στην Α1, σεκ εκείνο το αλησμόνητο παιχνίδι με τη Μακάμπι (που ήταν ένα από τα 5 πιο ωραία παιχνίδια της Ευρωλίγκας) ήταν απίστευτος , γενικά εκείνη η χρονιά του ήταν η καλύτερη (2004 -2005) του. Η αλλαγή περιβάλλοντος μπορεί να οφέλησε την τσέπη του αλλά αγωνιστικά τον καταβαράθρωσε.

Παίκτες με την όποια προσωπικότητα του Νίκου δεν υπάρχουν και πολλοί στο ρόστερ. Ειδικά στη θέση του. Εκτός αν ο Δρόσος φέρει τον Μάρμπερι που λέει ότι θέλει να παίξει στην Ευρώπη icon_drunk.gif
Πέρυσι στον Πανιώνιο έπαιζε για 200.000 περίπου (που σίγουρα δεν έπιασαν τόπο), δεν είναι απαγορευτικό το κόστος του. Και νομίζω πως θα το έβλεπε και ο ίδιος σαν μια ευκαιρία να κλείσει με αξιοπρέπεια την καριέρα του εκεί που αγαπήθηκε.
Anaz
QUOTE
γενικά εκείνη η χρονιά του ήταν η καλύτερη (2004 -2005) του
Διαφωνω καθετα!! Αυτη η χρονια μπορει να ηταν η καλυτερη στατιστικα χρονια του,ομως ηταν κ η πρωτη χρονια που ανελαβε περισσοτερο πρωταγωνιστικο ρόλο,ως βασικο γραναζι κ ηγετης της ομαδας, κ προσωπικά δεν με ικανοποιησε η συνολικη παρουσια του!
Στα ακρα της περιφερειας υπαρχουν ηδη οι Κυριτσης,Παπανικολαου,Ταπουτος,Τσαμης, αυτο που χρειαζεται τωρα η ομαδα ειναι να ξοδεψει τα 200χ (τα οποια βεβαιως δεν ειναι απαγορευτικα αλλα ειναι χρηματα με τα οποια φερνεις εναν καλο παιχτη) για εναν βασικο ξενο κ όχι για αλλη μια εναλλακτικη 15 λεπτων! Αν δεν ειχε αποκτηθει ο Παπανικολαου ας πουμε,ή καποιος αλλος απ'τους 3 νεους παιχτες στην ιδια θεση,θα ημουν περισσοτερο συμφωνος με αυτη τη μεταγγραφη.. Βεβαια ο Χατζης θα'ταν μια μεταγγραφη που θα ζεστανει ισως περισσοτερο κ τους φιλους της ομαδας κ θα τους δεσει περισσοτερο συναισθηματικα με την νεα αυτη προσπαθεια!
nikefalin
QUOTE(Anaz @ Jul 29 2007, 03:45 PM) *
Διαφωνω καθετα!! Αυτη η χρονια μπορει να ηταν η καλυτερη στατιστικα χρονια του,ομως ηταν κ η πρωτη χρονια που ανελαβε περισσοτερο πρωταγωνιστικο ρόλο,ως βασικο γραναζι κ ηγετης της ομαδας, κ προσωπικά δεν με ικανοποιησε η συνολικη παρουσια του!
Στα ακρα της περιφερειας υπαρχουν ηδη οι Κυριτσης,Παπανικολαου,Ταπουτος,Τσαμης, αυτο που χρειαζεται τωρα η ομαδα ειναι να ξοδεψει τα 200χ (τα οποια βεβαιως δεν ειναι απαγορευτικα αλλα ειναι χρηματα με τα οποια φερνεις εναν καλο παιχτη) για εναν βασικο ξενο κ όχι για αλλη μια εναλλακτικη 15 λεπτων! Αν δεν ειχε αποκτηθει ο Παπανικολαου ας πουμε,ή καποιος αλλος απ'τους 3 νεους παιχτες στην ιδια θεση,θα ημουν περισσοτερο συμφωνος με αυτη τη μεταγγραφη.. Βεβαια ο Χατζης θα'ταν μια μεταγγραφη που θα ζεστανει ισως περισσοτερο κ τους φιλους της ομαδας κ θα τους δεσει περισσοτερο συναισθηματικα με την νεα αυτη προσπαθεια!

δεν καταλαβαίνω πως μπορείς να συγκρίνεις τον άγραφο τσάμη, τον Ταπούτο που παίζει πλέον 3-4 άρι με τον Χατζή. Η περιφέρεια εαν δεν γυρίσει ο Μάκης και δεν αποκτηθεί και κάποιος σοβαρός αμυντικός (εκτός αν όσοι έχετε δει τον Τσάμη πείτε ότι είναι ο εξολοθρευτής που λείπει) είναι λειψή με τον Κυρίτση μόνο.
Αν δεν επιστρέψει ο Μάκης , ο Νικόλας είναι μια χαρά, αλλά ούτως ή άλλως είναι μια χαρά σαν μια πολύτιμη λύση .

Όσο για την 1η σεζόν του, έψαχνε την Ατλαντίδα του τότε λόγω έλλειψης ομαδικότητας, συμπαικτών (πλην Κακιούζη) . Μέχρι και άσσος είχε παίξει σε πολλά ματς επειδή ο Τζούροβιτς πειραματιζόταν που είχε φέρει και εκείνον τον απίθανο Λίμπερτι.
Είναι σαν να λες και ότι ο Γκάλης που σκόραρε τις 60 αρες πριν το 85 έπαιζε καλύτερα τότε παρά με τά το 85 οπού σε πολύ υψηλό επίπεδο έκανε τα μαγικά του.
Anaz
Δεν καταλαβες το σκεπτικο.. Δεν θεωρω την περιφερεια της Αεκ πληρη!Αντιθετως!! Απλα λεω οτι αυτο που λειπει δεν ειναι μια ακομα εναλλακτικη αλλα ενας πολυ καλος παιχτης που να προοριζεται για βασικος!Κ αυτος δεν μπορει να'ναι ο Χατζης κατα τη γνωμη μου κρινωντας απ'την αγωνιστικη του κατασταση τα τελευταια δυο χρονια,κ το γεγονος οτι το στυλ παιχνιδιου του δεν ταιριαζει με το συγχρονο μπασκετ για να κουβαλησει στις πλατες του αυτον τον βασικο ρολο.

Μα ο Χατζης την τελευταια χρονια στην Αεκ ειναι που σκοραρε τις 37αρες..Εγω αυτο ακριβως λεω.Οτι αυτα τα στατιστικα,δεν σημαινουν οτι εκανε την καλυτερη χρονια του.Ο Ζησης ας πουμε εκεινη την χρονια ηταν περισσοτερο ουσιαστικος κ χρησιμος κ προσφερε περισσοτερο,παρα το νεαρο της ηλικιας,ενω ο Χατζης δεν ανταπεξηλθε ιδιαιτερα ικανοποιητικα στον ενισχυμενο ρολο που ειχε ως το πρωτο βιολι της ομαδας. Περισσοτερο σταθερος,πολυτιμος κ ουσιαστικος ηταν τις προηγουμενες χρονιες..οταν βεβαιως ειχε κ καλυτερους συμπαιχτες.
nikefalin
QUOTE(Anaz @ Jul 29 2007, 05:30 PM) *
Μα ο Χατζης την τελευταια χρονια στην Αεκ ειναι που σκοραρε τις 37αρες..Εγω αυτο ακριβως λεω.Οτι αυτα τα στατιστικα,δεν σημαινουν οτι εκανε την καλυτερη χρονια του.Ο Ζησης ας πουμε εκεινη την χρονια ηταν περισσοτερο ουσιαστικος κ χρησιμος κ προσφερε περισσοτερο,παρα το νεαρο της ηλικιας,ενω ο Χατζης δεν ανταπεξηλθε ιδιαιτερα ικανοποιητικα στον ενισχυμενο ρολο που ειχε ως το πρωτο βιολι της ομαδας. Περισσοτερο σταθερος,πολυτιμος κ ουσιαστικος ηταν τις προηγουμενες χρονιες..οταν βεβαιως ειχε κ καλυτερους συμπαιχτες.


Μια χαρά τα είχε πάει και στατιστικά και ουσιαστικά. Η ομάδα πήγε στον τελικό του πρωταθλήματος, έκανε καλή σεζόν στην Ευρωλίγκα, και έπαιζε μόνος του σχεδόν στο 2, αφού ο αναπληρωματικός του ήταν ο Μαγκουνής. Και επειδή ο Μαγκουνής δεν ήταν έτοιμος , έπαιζε είτε ο Ζήσης είτε ο Μπέιλι (όποτε ήταν υγειής ο Πελεκάνος , που έλειψε μισή σεζόν και βάλε)
Ο Ζήσης είχε και 2 backup τουλάχιστον (Κούς και Σωτήρη) για να μπορεί να καλύπτει τον κουμπάρο του πλέον στο 2.
Ο ίδιος εξάλλου είχε πει πως ήταν η καλύτερη του χρονιά εκείνη.
Και δεν ήταν το πρώτο βιολί της ομάδας, είχε διακριτό ρόλο σαν σουτέρ, αλλά δεν κράταγε πολύ τη μπάλα στα χέρια του ούτε σούταρε ασύστολα. τότε το παιχνίδι ήταν καταπληκτικά μοιρασμένο στους 5 παίκτες (Νίτσεβιτς, Λόλις, Μπέιλι, Χατζής και Ζήσης)
Στην καριέρα του ποτέ δεν ήταν το πρώτο βιολί, μέσα από την ομάδα αναδεικνυόταν.

όσον αφορά για το "σύγχρονο μπάσκετ", αν μου πεις ότι πριν 2 χρόνια που έκανε την καλύτερη του σεζόν το μπάσκετ ήταν "αρχαίο", έ ναι, τότε θα το πιστέψω tongue.gif

έπεσε ανεξήγητα η απόδοση του από την ώρα που έφυγε, ούτε γέρασε, ούτε τραυματισμούς είχε, και νομίζω πως και ο ίδιος οφείλει να δώσει μια εξήγηση

Δεν θα διαφωνήσω στο ότι η περιφέρεια της ομάδας χρειάζεται κάτι πιο αποδοτικό. Αλλά με έναν καλό αμυντικό και έναν σκόρερ και μαζί με τον Κυρίτση καλύπτεται το 2 αρκετά καλά.
Στο κάτω κάτω προτιμώ τον Νίκο από οποιονδήποτε κοινοτικό στυλ Πίρσον.
Αν είναι να έρθει ο Ναβάρο, Ο Μπελινέλι ή έστω ο Ερντογάν, να πω χαλάλι. Αλλά από το να έρθει κάποιος Ρίματς, χίλιες φορές ο Νικόλας
panos75
Αυτή την καραμέλα περί σύγχρονου μπάσκετ, την οποία χρησιμοποιεί πλέον και η κουτσή Μαρία για να αφορίσει κάποιον παίκτη, την έχω σιχαθεί.

Δηλαδή όταν λέμε ότι κάποιος παίκτης ταιριάζει στο σύχρονο μπάσκετ για τι ακριβώς μιλάμε; Για ένα γίδι που τρέχει, μαρκάρει, πηδάει και πιάνει τη μπάλα από το κοτσάνι;
Για παίκτες τύπου Βασιλόπουλου και Πελεκάνου(τυχαία τα παραδείγματα) οι οποίοι υπακούουν τυφλά τις εντολές του προπονητή αλλά δεν μπορούν να τριμπλάρουν ούτε κολώνα της ΔΕΗ, ενώ όποτε σουτάρουν(ακόμη και βολές) οι φίλαθλοι σκουπίζουν τον ιδρώτα από το μέτωπο τους;

Προσωπικά πάντως θα ήθελα η ομάδα μου να έχει μερικούς παίκτες παλαιά κοπής. Γιατί όπως έχω ξαναπεί όταν η ομάδα κολάει αυτοί θα σε βγάλουν από το τέλμα και όχι τα καλογυμνασμένα ρομποτάκια που τρώμε στη μάπα την τελευταία δεκαετία.
jimol34
QUOTE(panos75 @ Jul 29 2007, 04:04 PM) *
Αυτή την καραμέλα περί σύγχρονου μπάσκετ, την οποία χρησιμοποιεί πλέον και η κουτσή Μαρία για να αφορίσει κάποιον παίκτη, την έχω σιχαθεί.

Δηλαδή όταν λέμε ότι κάποιος παίκτης ταιριάζει στο σύχρονο μπάσκετ για τι ακριβώς μιλάμε; Για ένα γίδι που τρέχει, μαρκάρει, πηδάει και πιάνει τη μπάλα από το κοτσάνι;
Για παίκτες τύπου Βασιλόπουλου και Πελεκάνου(τυχαία τα παραδείγματα) οι οποίοι υπακούουν τυφλά τις εντολές του προπονητή αλλά δεν μπορούν να τριμπλάρουν ούτε κολώνα της ΔΕΗ, ενώ όποτε σουτάρουν(ακόμη και βολές) οι φίλαθλοι σκουπίζουν τον ιδρώτα από το μέτωπο τους;

Προσωπικά πάντως θα ήθελα η ομάδα μου να έχει μερικούς παίκτες παλαιά κοπής. Γιατί όπως έχω ξαναπεί όταν η ομάδα κολάει αυτοί θα σε βγάλουν από το τέλμα και όχι τα καλογυμνασμένα ρομποτάκια που τρώμε στη μάπα την τελευταία δεκαετία.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου (αν και πιστεύω ότι Βασιλόπουλος θα εξελιχθεί). Και ο Μποντιρόγκα στο "σύγχρονο μπάσκετ" φαινόταν ξεπερασμένος αλλά στις κρίσιμες στιγμές αυτός καθάριζε.
Anaz
Δεν ξερω τι κανει η κουτση Μαρια, εγω οταν ποσταρω εκφραζω προσωπικες αποψεις κ μονο. θα μπορουσα να σου αναλυσω γιατι ο Χατζης δεν μπορει να εχει βασικο ρολο στο συγχρονο μπασκετ,αλλα βαριεμαι να μπω στον κοπο.. Κρατα εσυ τον Χατζη στην ομαδα σου κ ασε σε μενα τον Πελεκανο που δεν ξερει να ντριμπλαρει κ εντελως τυχαια παιζει στην Ρεαλ κ ο αλλος ειναι στα αζητητα..
Για να ξερεις παντως δεν μιλαμε για καλογυμνασμενα ρομποτακια..Απλα σε κορυφαιο διεθνες επιπεδο,παιχτες που δεν παιζουν αμυνα,δεν εχουν καθολου αθλητικα κ σωματικα προσοντα κ στερουνται καποιων βασικων απαραιτητων στοιχειων δεν μπορουν να πρωταγωνιστησουν πλεον! Ο Χατζης σημερα θα ηταν χρησιμος μονο να μπαινει για 10 λεπτα να στηνεται στις γωνιες να κανει τα σουτακια του.Δεν ειναι τυχαιο που ο Καζλαουσκας τον καθηλωσε στον παγκο,οπως δεν ειναι τυχαιο που βρισκεται εκτος Εθνικης. (βεβαια εκει ισως να μπορουσε να εχει εναν χρησιμο πολυ περιορισμενο ρολο αν ηταν σε καλη αγωνιστικη κατασταση,αλλα κ πάλι να χαραμισεις μια θεση στην περιφερεια κοβωντας τον πολυτιμο Χατζηβρεττα ειναι μια δυσκολη αποφαση..)
(τελικα μπηκα σ'εναν μικρο κοπο tongue.gif )
QUOTE
όσον αφορά για το "σύγχρονο μπάσκετ", αν μου πεις ότι πριν 2 χρόνια που έκανε την καλύτερη του σεζόν το μπάσκετ ήταν "αρχαίο", έ ναι, τότε θα το πιστέψω
Οσο κ αν σου φανει περιεργο,ακομα κ τα τελευταια 2 χρονια το μπασκετ στην Ευρωπη εχει αλλαξει αρκετα!Τωρα για να'μαστε βεβαια ρεαλιστες..την Αεκ δεν την πολυαγγιζει αυτο,αλλα ας πουμε σε μια κορυφαια ομαδα της Ευρωλιγκας ο Χατζης σημερα,ακομα κ στα ντουζενια του,δεν θα μπορουσε να παιζει πανω απο 10-15 λεπτα.
QUOTE
Στο κάτω κάτω προτιμώ τον Νίκο από οποιονδήποτε κοινοτικό στυλ Πίρσον.
Αν είναι να έρθει ο Ναβάρο, Ο Μπελινέλι ή έστω ο Ερντογάν, να πω χαλάλι. Αλλά από το να έρθει κάποιος Ρίματς, χίλιες φορές ο Νικόλας
Καλα,αναμεσα στον Ναβαρο,τον Ερντογαν και..τον Νικολα υπαρχουν ενα σωρο αλλοι παιχτες πιο προσιτοι κ καλυτεροι!Θα μπορουσα ομως να συμφωνησω αν μιλουσαμε για τον Χατζη προ Ολυμπιακου.Τις τελευταιες δυο χρονιες ειναι απογοητευτικος,κ το να ελπιζεις οτι θα αναγεννηθει με την Αεκ,εμπεριεχει ρισκο..

Για την χρονια εκεινη,απλα διαφωνουμε..Σου ξαναλεω οτι τα ελαφρυντικα που του δινεις οτι δεν ειχε μπακ απ ισχυουν, αλλα οσο στεκουν ως ελαφρυντικα αλλο τοσο στεκει κ το αντιστροφο, ο ισχυρισμος μου οτι τη μοναδικη χρονια που αναγκαστηκε να παρει περισσοτερο χρονο κ τον κυριο λογο στην ομαδα ως βασικος,δεν ανταπεξήλθε ιδιαιτερα ικανοποιητικα.Μπορεις βεβαιως να διαφωνεις,καθενας εχει την αποψη του! Δεν με πολυαπασχολει παντως τι ειπε ο ιδιος,να σου πω την αληθεια κ να το'χει πει δεν πιστευω οτι το εννουσε, αλλα τον Χατζη του 2004-2005 δεν μπορω να τον θεωρησω καλυτερο απο τη χρονια που πηρε η Αεκ το πρωταθλημα.
Φυσικα κ ο Χατζης δεν ειναι παιχτης που κρατα μπαλα,αλλα ανδεικνυεται μεσα απ'την ομαδα!Αυτο ειναι το παιχνιδι του,κ αυτο (μονο) μπορει να κανει καλα.Αυτο ομως δεν αναιρει τον πολυ πρωταγωνιστικο ρολο του.Πρωτα βιολια δεν ειναι μονο οι παιχτες που κρατουν την μπαλα κ δημιουργουν.
Oσων αφορα τον Ζηση,επαιζε γεματα 30λεπτα,κ παιζει να ήταν κ ο παιχτης με τον μεγαλυτερο χρονο συμμετοχης της Αεκ.Η προσφορα των Κους,Νικολαιδη απ'όσο θυμαμαι ηταν απο ανυπαρκτη εως ελαχιστη..
ashton
QUOTE
Σε καλό δρόμο...

ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΔΑΡΔΑΛΗ

Η βούληση για την επιστροφή του είναι αμοιβαία, κάτι που διαπιστώθηκε από την πρώτη στιγμή στη χθεσινή συνάντηση του Νίκου Χατζή με τον Δημήτρη Δρόσο.

Η επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έδειξε πως υπάρχει το έδαφος για να ντυθεί και πάλι ο πολύπειρος γκαρντ στα κιτρινόμαυρα και μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανό να επιτευχθεί η οριστική συμφωνία.

Το οικονομικό
Ο Χατζής για μια ακόμη φορά κατέστησε σαφές πως θέλει να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, όχι απλά για να αγωνιστεί την προσεχή σεζόν, αλλά για να κλείσει σε αυτήν την καριέρα του. Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος θέλει έναν παίκτη της δικής του αξίας και πλέον αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στον οικονομικό τομέα. Πλέον, οι διαπραγματεύσεις μεταφέρονται σε οικονομικό επίπεδο και το σημαντικό στοιχείο είναι πως οι απαιτήσεις του 31χρονου γκαρντ είναι σε λογικά επίπεδα.

Το πιθανότερο είναι πως ο Χατζής θα επανενταχθεί στην οικογένεια της Ενωσης, ιδίως από τη στιγμή που οι πιθανότητες απόκτησης του Ιμπραήμ Κουτλουάι μέρα με τη μέρα ελαχιστοποιούνται.

goal news
Air Kef
Πάντως ashton,γιαυτο που ειπες,οτι η κρεββατομουρμουρα ειναι ελληνικο φαινομενο εχεις αδικο.


Ο Καρεμπε που ειπες,στα παιχνιδια του ελληνικου πρωταθληματος,ηταν απο χωμα μεχρι πολύ χώμα,πλην των ντερμπυ.

Επισης,ειδικα για τους συντροφους της Κάρτσωνα,ειναι αποδεδειγμενο οτι οσο ειναι με αυτην εχουν τρελη κοιλια στην αποδοση τους.Λυμπε και Κωνσταντινου,ολως τυχαιως( tongue.gif ),την κοιλια στην καριερα τους την εκαναν οσο ειχαν την συμπαθεστατη Νικη.. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.