Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ Ευρωλίγκα 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
SuperSayian
"Αν ο Διαμαντίδης έβαζε και τις τρεις βολές, θα ήταν θαύμα. Γιατί πολύ απλά ήταν πολύ κουρασμένος. Αλλά κάνω ερώτηση στον εαυτό μου: Πώς να κάνω αλλαγή τον Διαμαντίδη; Κάποιοι παίκτες δεν μου έχουν δείξει ότι έχουν την ποιότητα για τέτοια παιχνίδια. Αυτή είναι η απόφασή μου και δεν θέλω να παραπονιέμαι γι' αυτή.".Tαδε εφη Ζοτς...

EDIT Είδα με πρόλαβε ο Ginobili angry_red.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(PARISINOS @ Nov 5 2010, 02:34 ) *
Ναι σορρυ 2-5 ηθελα να γραψω, απλα σκεφτομουν τα 7 ματς συνολικα.

Για μενα παντως ετσι οπως βλεπω τα πραγματα η ΤΣΣΚΑ εχει ως ταβανι τις 5 νικες. Και ετσι οπως βλεπω τα πραγματα, 3 ομαδες εχουν ηδη εξασφαλισει οτι θα κανουν 5 (ΠΑΟ, εφες, ολυμπια).

Μενει μονο μια θεση λοιπον, που τη διεκδικουνμια ομαδα που εχει μια παραπανω νικη , που σου εχει παρει τη διαφορα, και που εχει πιο ευκολο προγραμμα ( μιας και δεν εχει χασει απο αρμανι στην εδρα της) και μια αλλη που και αυτη εχει μια παραπανω νικη, σου εχει παρει τη διαφορα και σε εχει κερδισει και στην εδρα σου.

Δυσκολα λοιπον για μενα τα πραγματα, με δεδομενες τις απουσιες...

Η μονη ελπιδα της ΤΣΣΚΑ ηταν η ολυμπια, με δεδομενο οτι δεν ειχαν αναμετρηθει (και αρα θα μπορουσες να πεις οτι θα την κερδισεις δυο φορες ειδικα αν λαβουμε υπ οψη οτι η ολυμπια ειναι η θεωρητικα πιο αδυναμη ομαδα του ομιλου )αλλα με τη σημερινη της νικη, ειναι σχεδον σιγουρη οτι θα φτασει τις 5 νικες.

Εξακολουθω βεβαια να πιστεω οτι μονη ελπιδα της ΤΣΣΚΑ ειναι ξεφουσκωμα της ολυμπια ( αν κανει καμια ακυρη ηττα στην εδρα της )και να την περασει εστω στην ισοβαθμια ( με δεδομενο οτι ειναι η μονη ομαδα που δεν την εχει απο κατω στις διαφορες).

Οι υπολοιπες ομαδες ειναι αξιοπιστες (ΠΑΟ, εφες, βαλενθια) και τις νικες που πρεπει θα τις παρουν....


Παντως ουτε με την Εφες εχει παιξει η ΤΣΣΚΑ, αρα θα μπορουσε να της παρει την ισοβαθμια, ειδικα με το τελευταιο ματς του ομιλου στη Μοσχα. Και μην ξεχνας οτι με 5 νικες δυσκολα μενει εξω. Ειτε γιατι θα χει κερδισει την Ολιμπια μεσα-εξω ειτε γιατι θα πιασει την Εφες και μπορει να τη βαλει απο κατω στην ισοβαθμια ειτε γιατι η Βαλενθια δε θα αποδειχτει τοσο αξιοπιστη.
Αν η ΤΣΣΚΑ δεν αποτυχει τελειως, θα εχουμε 6 ομαδες που θα πηγαινουν για προκριση, γιατι και η Αρμανι ειναι καλυτερη απ οτι τα προηγουμενα χρονια κι αφου εχει κερδισει μεσα στη Μοσχα εχει ελπιδες. Και σε ενα τετοιο ομιλο ειναι μαλλον δυσκολο να γινουν διπλα, οποτε και οι 5 νικες λογικα φτανουν.
PARISINOS
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 5 2010, 01:07 ) *
Παντως ουτε με την Εφες εχει παιξει η ΤΣΣΚΑ, αρα θα μπορουσε να της παρει την ισοβαθμια, ειδικα με το τελευταιο ματς του ομιλου στη Μοσχα. Και μην ξεχνας οτι με 5 νικες δυσκολα μενει εξω. Ειτε γιατι θα χει κερδισει την Ολιμπια μεσα-εξω ειτε γιατι θα πιασει την Εφες και μπορει να τη βαλει απο κατω στην ισοβαθμια ειτε γιατι η Βαλενθια δε θα αποδειχτει τοσο αξιοπιστη.
Αν η ΤΣΣΚΑ δεν αποτυχει τελειως, θα εχουμε 6 ομαδες που θα πηγαινουν για προκριση, γιατι και η Αρμανι ειναι καλυτερη απ οτι τα προηγουμενα χρονια κι αφου εχει κερδισει μεσα στη Μοσχα εχει ελπιδες. Και σε ενα τετοιο ομιλο ειναι μαλλον δυσκολο να γινουν διπλα, οποτε και οι 5 νικες λογικα φτανουν.


Ναι σωστα, αν κανει 5 νικες, οντως θα σημαινει οτι εχει κερδισει καποιον 2 φορες.

Αλλα οπως ειπες, σε αυτον τον πολυ κλειστο ομιλο , πολυ δυσκολα μπορεις να κενεις σερι συνεχομενων νικων, ακριβως επειδη ειναι πολυ δυσκολο να κερδισεις εκτος.

Και η ΤΣΣΚΑ αυτη τη σιγμη χρειαζεται 2 νικες εκτος πραγμα δυσκολο με τις απουσιες της.

Ολοι ξερουμε τι ομαδα ειναι η ΤΣΣΚΑ, ωστοσο πιστευω οτι πολλοι υποτιματε την κατασταση στην οποιαν βρισκεται τωρα.
Η φαση της μου θυμιζει τον ΠΑΟ περσυ στους 16. Που ολοι λεγαμε , μετα απο καθε ματς, οτι μενουν αλλα τοσα ματς , και οτι μολις ξυπνησουμε , θα τους παρουμε ολους αερα, ωστοσο δυστηχως ποτε δεν ξυπνησαμε.

Ετσι και η ΤΣΣΚΑ τωρα, ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Εχει χασει και τα τρια της ματς με Μ.Ο διαφορας 23 ποντους. Συμπτωση που επαναλαμβανεται 3 φορες στις τρεις δεν ειναι συμπτωση.
Τιποτα δεν δειχνει οτι μπορει ξαφνικα να αρχισει να κανει σερι 4 και 5 νικων.


Pierce
Ο Μπατιστ, αν το εκανε στο ΝΒΑ αυτο το πραγμα, ΔΕΝ θα ξαναεπαιζε μπασκετ συν 6ψηφιο χρηματικο προστιμο ΧΑΛΑΡΑ
Air Kef
Ξεπέρασε Κριστις.
Πραγματικά.
Κρίμα γιατί τόσα χρόνια, και οι "αλητείες" που έκανε ήταν πάντα στα πλαίσια ενός παιχνιδιού, εφάμιλλες οποιουδήποτε παίκτη, σπάνια ήταν κάτι το μεμπτό.
Αυτό δεν υπάρχει.
AZ1980
Τι να πω... Όχι ρε Μάικ... Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν θα πρέπει να θεωρείται σοβαρή διοργάνωση η Euroleague αν δεν υπάρξει ετήσιος αποκλεισμός του Μπατίστ. ΝΤΡΟΠΗ. Νόμιζα πως στην ελεεινή στάση της ομάδας στην απεργία θα εξαντλείτο η φετινή της καταστρεπτική επιρροή στο μύθο που η ΙΔΙΑ έχει χτίσει... Με τη σημερινή ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ αποδεικνύεται πως είχα άδικο.

Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ. ΑΗΔΙΑ. Ξέρω πως είναι να παίζεις μπάσκετ. Ξέρω τι εκνευρισμός υπάρχει. Ξέρω πόσο ανεβαίνει η αδρεναλίνη. Δε τα λέω από τον καναπέ. Έχω χάσει άτομα από φίλους παίζοντας μπουκέτα μαζί τους σε αλάνες και παρκέ, πάνω στη διαολεμένη έξαψη της στιγμής.

Λάθη. Σωστά. Ενθουσιασμοί. Βλακείες.

Αλλά ΟΧΙ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ δεν επιτρέπεται. Δεν ΝΟΕΙΤΑΙ.

Αποκλεισμός ενός έτους στον Μάικ Μπατίστ, έναν μεγάλο παίκτη του ΠΑΟ. Εδώ και τώρα. Όσο καταδικαστικό κι αν είναι αυτό για την ομάδα μου.





bball.gif
spysta
παντως βλεποντας το ξανα σε βιντεο .. η ενεργεια του Μπατιστ οντως σηκωνει ΜΕΓΑΛΗ καμπανα.

Τρομακτικα ωμη και αψυχολογητη ενεργεια.Ο Οζμπολντ ειναι τυχερος που εφυγε απλα με ραμματα!!
πραγματικα ΔΕΝ νοειται ο τροπος με τον οποιο χτυπαει τον μπασκετμπολιστα της Ολιμπια οσο θολωμενος και αν ειναι εκεινη τη στιγμη ο Μαικ.
greeneyes13
πάντως μου κάνει εντύπωση που ο άλλος παίκτης του δίνει το χέρι του μετά...δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γινόταν αν το έκανε αυτό σε έλληνα παίκτη....... 68.gif
vastravoud
Έχω την αίσθηση ότι κι ο καημένος ο Όσβαλντ ήταν μάλλον σοκαρισμένος την ώρα αυτή.
nickomcbr
Καλό παιχνίδι νομίζω όσον αφορά το σασπένς και τις ανατροπές. Από πλευράς θεάματος - επίθεσης, φτωχά πράγματα.

Απορώ με την κριτική ορισμένων Παναθηναϊκών στον ΔΔ. Για μένα, ειδικά στο χθεσινό παιχνίδι, μετά τον ΔΔ, το χάος!! Αυτό άλλωστε δήλωσε και ο Ζοτς. Νομίζω ότι λείπει από τον ΠΑΟ ένας παίχτης σαν τον..... ;-)

Το αντιαθλητικό του Μπατίστ ήταν φυσικά αποβολή. Χαίρομαι που συμφωνούν όλοι με αυτό. Μπράβο στον Ζοτς που τον έστειλε να ζητήσει συγνώμη. Θα έβγαινε ηθικά κερδισμένος, αν δεν τον ξαναέβαζε να παίξει. Άσχημη η εικόνα ο ένας να σουτάρει βολές με ματωμένη φανέλα και ο άλλος να περιμένει να πάρει rebound.

Να πω ότι στο τέλος δεν είδα κατεβασμένα κεφάλια στον ΠΑΟ, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα (συνεχίζει να) έχει χαρακτήρα (όχι ότι περιμέναμε το χθεσινό για να το πούμε αυτό).

Τέλος, πολύ ωραίο γήπεδο και πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Ας διδαχτούμε από τους Σλοβένους... Ακόμα και με εχθρική διαιτησία (τη παρέλαση του ΔΔ σε μια reverse τρίπλα που έκανε, μόνο εγώ την είδα;!), ήταν κοσμιότατοι.
rchos
QUOTE(vastravoud @ Nov 5 2010, 09:03 ) *
Έχω την αίσθηση ότι κι ο καημένος ο Όσβαλντ ήταν μάλλον σοκαρισμένος την ώρα αυτή.


αυτο πιστευω κι εγω.
μαλλον ο οζμπολτ ειναι μεταξυ σοκ και δεν εχω πολυκαταλαβει τι εχει συμβει.
δεν ειναι φυσιολογικη αντιδραση αν εισαι απολυτως καλα να ερθει μετα ο αλλος να σου δωσει το χερι και εσυ να κανεις σαν να μην εγινε τιποτα.
εγω ειμαι σιγουρος οτι σημερα θα βλεπει το ριπλευ και θα σκεφτεται οτι δεν επρεπε να δωσει το χερι του.θα εχει και απολυτο δικιο μαλιστα σε τετοια περιπτωση.

εγω προσωπικα τετοιο χτυπημα δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου σε αγωνα μπασκετ.θυμαμαι πολλα κυριως σε ποδοσφαιρο τετοια χτυπηματα σε σωμα αντιπαλου αλλα πατημα στο κεφαλι ποτε.σε κανενα αθλημα.μπορει να εχει γινει.εγω δεν εχω δει ομως εκτος αν το χω ξεχασει.

ελπιζω η ουλεμπ να μην φανει το ιδιο αστεια στις ποινες με την φιμπα το καλοκαιρι.
ακομη και εγω που προτιμω ευρωπαικο μπασκετ απο νβα ξερω οτι σε τετοια θεματα ειναι μιλια μπροστα οι απο εκει.ελπιζω να γινουν βηματα προς τα εμπρος σε αυτο το θεμα.

απο τον παο δεν περιμενω τιποτα.αν γινει κατι θα εκπλαγω ευχαριστα.

οσο για το ματς η ολυμπια προσπαθησε πολυ να το δωσει στον παο και τελικα δεν τα καταφερε.ηρθε στο μυαλο μου το ματς με την κιμκι περσι.
ζοτς ο σαρας ειναι καομη ελευθερος και ερχεται με ψιχουλα.
xristos_metal
Με αυτο που εκανε ο Μπατιστ θα μπορουσε ανετα να τον ειχε σκοτωσει. Τον παταει στην αρχη πανω στα νευρα του αλλα μετα τον παταει με μισος ακομη πιο πολυ. Θα πρεπει για τη πρωτη φαση να αποκλειστει.

Τον Τεπιτς μαλλον δεν τον υπολογιζει καθολου ο Ομπραντοβιτς. Προβλεπω να παιρνει δυο παιχτες ο Παο.

Η Ολυμπια μου αρεσε πολυ ως ομαδα. Με αυτη τη νικη θα το παλεψει με τη Τσσκα για τη 4η θεση.
Butcher_7
Με αυτο το χτυπημα θα μπορουσε απο το να τον εχει αφησει στον τοπο μεχρι να του σπασει τον αυχενα και να μεινει τετραπληγικος.νομιζω οτι τετοιοι ανθρωποι πρεπει οχι απλα πρεπει να αποκλειστουν για ενα διαστημα απο καθε διοργανωση αλλα να τους παιρνουν και το δελτιο του αθλητη γιατι οταν γινει το κακο ο χρονος δεν γυρναει πισω.Και κατι ακομη.Ειναι αλλο να γινει ενας καυγας face to face και να πεσει ξυλο στα ισα,και αλλο να ειναι ο αλλος πεσμενος κατω και εσυ να τον πατας απο πισω στο κεφαλι.

Πιστευω οτι ο Ζοτς τον ξαναχρησιμοποιησε επειδη δεν καταλαβε η μαλλον δεν ηθελε να πιστεψει αυτο που ειδε ο ανθρωπος..Ειμαι σιγουρος οτι οταν ξαναδει το ριπλει θα κανει αυτο που πρεπει αν θελει να λεει οτι εχει παντελονια και τα σεβεται,που πιστευω οτι το κανει αυτο.
lamar
QUOTE(AZ1980 @ Nov 5 2010, 04:25 ) *
Τι να πω... Όχι ρε Μάικ... Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν θα πρέπει να θεωρείται σοβαρή διοργάνωση η Euroleague αν δεν υπάρξει ετήσιος αποκλεισμός του Μπατίστ. ΝΤΡΟΠΗ. Νόμιζα πως στην ελεεινή στάση της ομάδας στην απεργία θα εξαντλείτο η φετινή της καταστρεπτική επιρροή στο μύθο που η ΙΔΙΑ έχει χτίσει... Με τη σημερινή ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ αποδεικνύεται πως είχα άδικο.

Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ. ΑΗΔΙΑ. Ξέρω πως είναι να παίζεις μπάσκετ. Ξέρω τι εκνευρισμός υπάρχει. Ξέρω πόσο ανεβαίνει η αδρεναλίνη. Δε τα λέω από τον καναπέ. Έχω χάσει άτομα από φίλους παίζοντας μπουκέτα μαζί τους σε αλάνες και παρκέ, πάνω στη διαολεμένη έξαψη της στιγμής.

Λάθη. Σωστά. Ενθουσιασμοί. Βλακείες.

Αλλά ΟΧΙ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ δεν επιτρέπεται. Δεν ΝΟΕΙΤΑΙ.

Αποκλεισμός ενός έτους στον Μάικ Μπατίστ, έναν μεγάλο παίκτη του ΠΑΟ. Εδώ και τώρα. Όσο καταδικαστικό κι αν είναι αυτό για την ομάδα μου.


Αν και δεν γνωριζομαστε, σου οφειλω μια τεραστια ΣΥΓΓΝΩΜΗ φιλε. Σε ειχα κατακρινει το καλοκαιρι στο θεμα Σπανουλη, και σε θεωρουσα κολλημενο. Εισαι ο πιο παντελονατος χρηστης του φορουμ.

Το καλοκαιρι με την φαση Ελλαδας - Σερβιας, ειχαν βγει ολοι και εκραζαν τον Τεοντοσιτς που "χτυπησε" τον Φωτση στα γεννητικα οργανα. Οι μεν εβριζαν και ελεγαν κοψτε του το μπασκετ και οι δε ελεγαν, δεν τον χτυπησε ισα ισα που τον ακουμπησε κτλ.

Τωρα αυτο που εγινε ειναι απειρως χειροτερο γιατι εδω πραγματικα κινδυνεψε μια ζωη, εχουμε το αντιθετο, τους δε (Ολυμπιακους) να βριζουν και να λενε κοψτε του το μπασκετ, και τους μεν (Παναθηναικους) να λενε, καταδικαστεο αυτο που εκανε ο Μαικ, αλλα για την ταμπακερα (τιμωρια) τιποτα.

Πραγματικα οποιος μιλαει για μπασκετ μετα απο ενα τετοιο χτυπημα, ή ειναι αναισθητος, ή εχει προβλημα.

Για ποιο μπασκετ μιλαμε, και για ποιον αγωνα, οταν καποιος απο μια ομαδα, πηγαινει να σκοτωσει καποιον απο μια αλλη ομαδα. Για ποιο μπασκετ?

Υ.Γ Ηθελα να απαντησω και σε ενα ποστ αλλου χρηστη, το οποιο ομως σβηστηκε απο καποιον admin, οποτε μαλλον δεν θα πρεπει να απαντησω, απλα οποιος διαβασε το συγκεκριμενο ποστ, καταλαβε ποιοι ειναι αυτοι που εχουν διωξει τον απλο κοσμο απο τα γηπεδα.


dirk10
χαίρομαι που δεν βλέπουν οπαδικά και μονο οι φίλοι του φόρουμ.μετά την ξενέρα που έφαγα με την στάση που είχαν οι παίχτες του παναθηναϊκού απέναντι στην απεργία ήρθε και το χτύπημα του batiste.δολοφονικό απλά και άμεση τιμωρία του παίχτη.και οχι μονο στην ευρωπη
στα μπασκετικά τώρα.απλά φάνηκε η γύμνια που έχει ο παο στην περιφέρεια και αυτό είναι λάθος του zots(θα σκασει ο ΔΔ).δεν νομίζω ότι δεν το έβλεπε απ το καλοκαίρι απλά ο χαρακτήρας του τον έκανε να μην προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή.το έχω πει απ το καλοκαίρι η χρονια είναι πααααααααααρα πολύ δύσκολη για τον παο.
ALdaperan
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 5 2010, 10:23 ) *
Με αυτο το χτυπημα θα μπορουσε απο το να τον εχει αφησει στον τοπο μεχρι να του σπασει τον αυχενα και να μεινει τετραπληγικος.νομιζω οτι τετοιοι ανθρωποι πρεπει οχι απλα πρεπει να αποκλειστουν για ενα διαστημα απο καθε διοργανωση αλλα να τους παιρνουν και το δελτιο του αθλητη γιατι οταν γινει το κακο ο χρονος δεν γυρναει πισω.Και κατι ακομη.Ειναι αλλο να γινει ενας καυγας face to face και να πεσει ξυλο στα ισα,και αλλο να ειναι ο αλλος πεσμενος κατω και εσυ να τον πατας απο πισω στο κεφαλι.

Πιστευω οτι ο Ζοτς τον ξαναχρησιμοποιησε επειδη δεν καταλαβε η μαλλον δεν ηθελε να πιστεψει αυτο που ειδε ο ανθρωπος..Ειμαι σιγουρος οτι οταν ξαναδει το ριπλει θα κανει αυτο που πρεπει αν θελει να λεει οτι εχει παντελονια και τα σεβεται,που πιστευω οτι το κανει αυτο.

συμφωνω απολυτα...πραγματικα δε μπορουσα να βλέπω τον άνθρωπο να παίζει ματωμένος και μαζί να είναι μέσα στο παιχνιδι(στην παραταση ) και ο batiste!!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ... ΦΟΝΙΑΣ. Θα μπορουσε να του ειχε κανει μεγαλη ζημια, να τον αφησει στο τόπο blink.gif

πιστευω οτι ο παικτης δε καταλαβε και πολύ τι του συνέβη πανω στην ενταση του αγωνα...η ισως νομιζε οτι εγινε κατα λάθος απο τον batiste γι αυτο του εδωσε το χερι μετά!!

Πραγματικά ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!ΑΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΤΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ!!!!

Στα του αγώνα τώρα... ΑΑΑΑ ρε μήτσο δύο κρισιμες βολες τις έχασες(μια στη παταση και μια στη κανονικη διαρκεια)...αλλα ενταξει δε μπορουμε να ζητάμε πολλα ...γιατι είσαι μόνος στη θέση σου και έφτυσες αίμα ...κακα τα ψεματα

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΥΠΑ στη θεση 1 icon_wave.gif
xristos_metal
QUOTE(lamar @ Nov 5 2010, 10:39 ) *
Για ποιο μπασκετ μιλαμε, και για ποιον αγωνα, οταν καποιος απο μια ομαδα, πηγαινει να σκοτωσει καποιον απο μια αλλη ομαδα. Για ποιο μπασκετ?


Φιλε μου δικιο εχεις αλλα οπως η ζωη συνεχιζεται (και συμβαινουν ακομη χειροτερα πραματα γυρω μας), ετσι και το μπασκετ συνεχιζεται. Σε καταλαβαινω παντως.
saou
QUOTE
"Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Μάικ. Και όποιος αγαπάει το μπάσκετ αγαπάει και τον Μάικ. Έκανε λάθος και του είπα να ζητήσει συγνώμη. Κι εγώ ζήτησα από την ομάδα της Ολίμπια".


Ε τώρα συγνώμη αλλά αναφορά σε αγάπες μετά από τέτοιο χτύπημα είναι τουλάχιστον άτοπη.
rchos
QUOTE(saou @ Nov 5 2010, 10:52 ) *
Ε τώρα συγνώμη αλλά αναφορά σε αγάπες μετά από τέτοιο χτύπημα είναι τουλάχιστον άτοπη.


η δηλωση ειναι ατυχεστατη.
αν ομως ειναι απο την συνεντευξη τυπου κρατα μιια πισινη μηπως δεν εχει αντιληφθει το μεγαλειο της ολης πραξης λογο εντασης αγωνα.
το οτι ο ζοτς τον εβαλε να ξαναπαιξει εμενα αυτο μου δειχνει αρχικα.
Fragkiskatos
DIRK 10 να υποθέσω ότι στους αγώνες που δεν κρύβουν κινδύνους επεισοδίων είσαι πάντα μέσα σαν αγνός φίλαθλος του μπάσκετ;;;

επειδή σας γράφουμε την γνώμη μας χωρίς γλυκανάλατα και δήθεν σχόλια κάθεστε και βγάζετε το καταπιεσμένο φίλαθλο πνεύμα σας

από τα φόρουμς και την τηλεόραση κανείς δεν έμαθε το άθλημα

άσε μας να ξέρουμε και εμάς κάτι που ασχολούμαστε με την πορτοκαλι μπάλα 25 χρόνια
ALdaperan


το κάνει με μίσος..επειτιδες blink.gif

πωω ρε φιλεε ...θα μπορουσε να ειχε πάθει μεγάλη ζημια blink.gif

επιτοπου..να δω τι θα εκανε μετα ο batiste...φυλακη με τη μια
Butcher_7
QUOTE(ALdaperan @ Nov 5 2010, 11:05 ) *


το κάνει με μίσος..επειτιδες blink.gif

πωω ρε φιλεε ...θα μπορουσε να ειχε πάθει μεγάλη ζημια blink.gif

επιτοπου..να δω τι θα εκανε μετα ο batiste...φυλακη με τη μια

Μια χαρα..Με την τσιχλιτσα στο στομα yes man sorry και χαλαρα με την τσιχλα στο στομα παλι πισω..Ας μην το συνεχισω γιατι βλεπω να μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και δεν θα ξερω τι γραφω..

Αν παντως με μια συγνωμη ειναι ευχαριστημενος ο Ομπραντοβιτς τοτε παω πασο..ΙΣως να τον εχει πολυ μεγαλη αναγκη η ομαδα του τον "κυριο" αυτον.Ας θυμηθει μονο οτι στην φανελα της ομαδας που προπονει υυπαρχουν 5 αστερακια(στα οποια αυτος ηταν ο πρωταγωνιστης) και πως δεν βρισκεται σε κανενα ερασιτεχνικο σωματειο με πιτσιρικαδες..
saou
QUOTE(rchos @ Nov 5 2010, 09:03 ) *
η δηλωση ειναι ατυχεστατη.
αν ομως ειναι απο την συνεντευξη τυπου κρατα μιια πισινη μηπως δεν εχει αντιληφθει το μεγαλειο της ολης πραξης λογο εντασης αγωνα.
το οτι ο ζοτς τον εβαλε να ξαναπαιξει εμενα αυτο μου δειχνει αρχικα.


Από τη συνέντευξη τύπου είναι ναι.

Να δούμε όταν και αν αντιληφθεί το μεγαλείο της πράξης του Μαικ τι θα κάνει ο Ομπράντοβιτς και κατ επέκταση η διοίκηση...
Παρόλο που αν η Ευρωλίγκα ήταν σοβαρή διοργάνωση δε θα περίμενε τον κάθε κόουτς και την κάθε διοίκηση και πολύ απλά ο κοσμαγάπητος Μάικ θα έκανε να ξαναδεί παρκέ μερικούς μήνες.
nickomcbr
QUOTE(ALdaperan @ Nov 5 2010, 12:05 ) *


το κάνει με μίσος..επειτιδες blink.gif

πωω ρε φιλεε ...θα μπορουσε να ειχε πάθει μεγάλη ζημια blink.gif

επιτοπου..να δω τι θα εκανε μετα ο batiste...φυλακη με τη μια


Κι αν προσέξατε, στο layup πάει με το γόνατο κι όποιον πάρει ο χάρος (δεν φαίνεται στο video)...
ALdaperan
εχουνε πάρει μωρε τα μυαλά τους αέρα με τόσα λεφτά που πέρνουν και επειδη παίζουνε στον παο και στον κάθε παο και νομίζουνε οτι ειναι κάποιοι
Butcher_7
QUOTE(saou @ Nov 5 2010, 12:14 ) *
Από τη συνέντευξη τύπου είναι ναι.

Να δούμε όταν και αν αντιληφθεί το μεγαλείο της πράξης του Μαικ τι θα κάνει ο Ομπράντοβιτς και κατ επέκταση η διοίκηση...
Παρόλο που αν η Ευρωλίγκα ήταν σοβαρή διοργάνωση δε θα περίμενε τον κάθε κόουτς και την κάθε διοίκηση και πολύ απλά ο κοσμαγάπητος Μάικ θα έκανε να ξαναδεί παρκέ μερικούς μήνες.

Εγω θα το χαρακτηριζα αποπειρα ανθρωποκτονιας απο(/με) προθεση,συνεπως εκει θα επρεπε να παρεμβει η δικαιοσυνη και η τιμωρια να ειναι αυτη που επιβαλεται σε τετοιες περιπτωσεις.Αυτο δεν βλεπουμε στο βιντεο αυτο η κανω λαθος? Εκτος αν νομιζε ο φουσκας οτι πατουσε κανα κουτακι κοκα κολας και ηθελε να το παει για ανακυκλωση για αυτο και το πατησε "λιγο ατσουμπαλα".
vastravoud
Εντάξει ρε παιδιά, κανείς μα κανείς δεν υπάρχει που να μη θεωρεί ότι το χτύπημα ήταν εγκληματικό και πρέπει να τιμωρηθεί δεόντως. Αλιμονο δηλαδη, εδώ μέσα παρά τις όποιες εξάρσεις νομίζω έχουμε ένα επίπεδο παραπάνω.
dirk10
QUOTE(Fragkiskatos @ Nov 5 2010, 12:03 ) *
DIRK 10 να υποθέσω ότι στους αγώνες που δεν κρύβουν κινδύνους επεισοδίων είσαι πάντα μέσα σαν αγνός φίλαθλος του μπάσκετ;;;

επειδή σας γράφουμε την γνώμη μας χωρίς γλυκανάλατα και δήθεν σχόλια κάθεστε και βγάζετε το καταπιεσμένο φίλαθλο πνεύμα σας

από τα φόρουμς και την τηλεόραση κανείς δεν έμαθε το άθλημα

άσε μας να ξέρουμε και εμάς κάτι που ασχολούμαστε με την πορτοκαλι μπάλα 25 χρόνια

πραγματικα δεν καταλαβαινω το υφος σου.και θα θελα να μου δωσεις να καταλαβω τι σε πειραξε.χαιρομαι που δεν ειμαι καταπιεσμενος φιλαθλος.μηπως εχεις διαφορετικη αποψη για την κινηση του παιχτη και σε πειραξε αυτο?μηπως σε καταπιζει καποιος εσενα??
οσο για το γηπεδο ναι σωστα δεν θα με δεις σε καποιο μεγαλο παιχνιδι οπου κρυβει κινδυνους!!προτιμω να βλεπω σαν αγνος φιλαθλος που λες και πιο μικρες κατηγοριες (εχουν πιο μεγαλο ενδιαφερον)και δοξα το θεο δεν εχω αναγκη το γηπεδο για να εκτονωση.
τωρα τα 25 χρονια που μου λες μου ειναι αδιαφορα.εδω στην ελλαδα ολοι ειμαστε ειδικοι. μπορει καποιος να εχει το μπαρ στο γηπεδο και να νομιζει οτι ξερει μπασκετ.λοιπον και τελος δεν εισαι ο μονος που ασχολεισε με το αθλημα δοξα το θεο ειναι πολλοι λιγοι το καταλαβαινουν ομως
Butcher_7
QUOTE(dirk10 @ Nov 5 2010, 12:42 ) *
πραγματικα δεν καταλαβαινω το υφος σου.και θα θελα να μου δωσεις να καταλαβω τι σε πειραξε.χαιρομαι που δεν ειμαι καταπιεσμενος φιλαθλος.μηπως εχεις διαφορετικη αποψη για την κινηση του παιχτη και σε πειραξε αυτο?μηπως σε καταπιζει καποιος εσενα??
οσο για το γηπεδο ναι σωστα δεν θα με δεις σε καποιο μεγαλο παιχνιδι οπου κρυβει κινδυνους!!προτιμω να βλεπω σαν αγνος φιλαθλος που λες και πιο μικρες κατηγοριες (εχουν πιο μεγαλο ενδιαφερον)και δοξα το θεο δεν εχω αναγκη το γηπεδο για να εκτονωση.
τωρα τα 25 χρονια που μου λες μου ειναι αδιαφορα.εδω στην ελλαδα ολοι ειμαστε ειδικοι. μπορει καποιος να εχει το μπαρ στο γηπεδο και να νομιζει οτι ξερει μπασκετ.λοιπον και τελος δεν εισαι ο μονος που ασχολεισε με το αθλημα δοξα το θεο ειναι πολλοι λιγοι το καταλαβαινουν ομως

Και να πω οτι ειπες κατι του στυλ ενταξει πανω στην ενταση εκανε οτι εκανε ο Μπατιστ και ολα οκ να πω ενταξει θυμωσε ο αλλος rolleyes.gif Μηπως σε μπερδεψε με κανεναν αλλον? γιατι ειδικα εσυ εκανες πολυ ευστοχο και αντικειμενικο σχολιο. bball.gif
rchos
QUOTE
"Με χτύπησε και μου είπαν ότι το έκανε επίτηδες. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε. Είδα τα αποτελέσματα στον καθρέφτη. Ευτυχώς μπορώ να παίξω και στο επόμενο παιχνίδι", ήταν το σχόλιο του Σάσο Όζμπολτ που έκανε ράμματα λίγο πιο πάνω από το φρύδι και στα χείλια.

sport24.gr


αυτο εξηγει την πολυ ηρεμη αντιδραση του οζμπολτ μετα το χτυπημα.
bballbill
QUOTE(ALdaperan @ Nov 5 2010, 10:44 ) *
Πραγματικά ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!ΑΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΤΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ!!!!



Πιστεύω το σημαντικότερο στην υπόθεση είναι τί θα κάνει ο Παναθηναϊκός παρά η ευρωλίγκα.
dirk10
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 5 2010, 12:51 ) *
Και να πω οτι ειπες κατι του στυλ ενταξει πανω στην ενταση εκανε οτι εκανε ο Μπατιστ και ολα οκ να πω ενταξει θυμωσε ο αλλος rolleyes.gif Μηπως σε μπερδεψε με κανεναν αλλον? γιατι ειδικα εσυ εκανες πολυ ευστοχο και αντικειμενικο σχολιο. bball.gif

μα ακριβως εγραψα καθαρα αντικειμενικα.μαλλον καταλαβε κατι λαθος
το οπαδικο παντως το ανεφερα γιατι σιγουρα υπαρχουν ατομα οσφπ -παο αντε μην το γενικευω ολων των ομαδων οι μεν αα ωραια να φαει τιμωρια ο μα.....ς για να τους γ.....ε εμεις και οι δε να τιμωριθει και να μην παιξει? ενταξει τι εκανε ενα λαθος στην ενταση πανω οχι και τιμωρια.........
απλα η φαση δεν χωραει οπαδισμους ειναι ξεκαθαρη και χαρικα που ειδα φιλους του παο να την κατακρινουν
PanosIlio
QUOTE(bballbill @ Nov 5 2010, 11:59 ) *
Πιστεύω το σημαντικότερο στην υπόθεση είναι τί θα κάνει ο Παναθηναϊκός παρά η ευρωλίγκα.


Τίποτα δεν θα κάνει ο Παναθηναϊκός, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος θα περίμενε να κάνει κάτι ο ΠΑΟ.

Ο Μπατίστ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας του ΠΑΟ, εδώ τον ξανά έβαλε στην παράταση, και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να τιμωρήσει τον παίκτη η ομάδα, ειδικά τώρα που είναι τραυματίας ο Μάριτς.

Το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει καμιά τιμωρία, μπορεί ούτε καν χρηματικό πρόστιμο. Έτσι κι αλλιώς το συμβάν έχει καταγραφεί σαν ένα απλό αντί-αθλητικό φάουλ.

Αν τον απέβαλλαν με ντισκαλιφιέ και αν η γιαγιά μου είχε κεραίες θα ήταν τρόλεϊ μπορεί και να υπήρχε μια μικρή περίπτωση τιμωρίας.

Δυστυχώς θα συνεχίσει να μασάει την τσίχλα του ανενόχλητος με καθαρή τη συνείδησή του μιας και ζήτησε και συγνώμη κιόλας, και αυτό επειδή τον ανάγκασε ο Ομπράντοβιτς... Και ναι το συμβάν θα ξεχαστεί, και ναι όταν θα ξανακάνει κάποιο εντυπωσιακό κάρφωμα θα εισπράξει το χειροκρότημα της εξέδρας και όλα καλά.

Ελπίζω να διαψευσθώ αλλά δεν το πολύ βλέπω.
SG3ptshooter
Νταξ, τι να πει κανείς.. sad.gif

Αποκλεισμός από τους επόμενους (βάλτε ένα διψήφιο αριθμό της αρεσκείας σας) αγώνες και κυρίως, επειδή αυτό θα τον πονέσει, χρηματικό πρόστιμο που να κινείται στο 20 -25 % των απολαβών του ΧΑΛΑΡΑ. Είμαι έξαλλος με το Μάικ και έπεσε πάρα πολύ στα μάτια μου. Αν ήταν καινούριος παίκτης θα απαιτούσα την αποδέσμευσή του και δεν πα να είχε και 20 πόντους μέσο όρο. Αλλά αφού ο Μάικ είναι πλέον μέρος της ιστορίας του ΠΑΟ και σε περίοπτη μάλιστα θέση, το χτεσινό θα το κουβαλάει πάντα και η ομάδα δυστυχώς. Επίσης πολύ άσχημο που τον ξαναέβαλε ενώ υπήρχε κι ο Ίαν. Tα πιο πολλά τα έχετε ήδη πει άλλωστε που θα μπορούσα να προσθέσω, το αφήνω εδώ.

Κατά τα άλλα για τα αγωνιστικά δεν έχω ιδιαίτερο προβληματισμό, με τραυματίες Μάριτς, Νίκολας, το Σάτο να έχει κάνει 20.000 χιλιόμετρα λές και είναι το καινούριο φορτηγό της φαρμακευτικής, το Μπατίστ να είναι αηδιαστικός και τον Τέπιτς να μην υπολογίζεται, θα κερδίζαμε ένα παιχνίδι ευρωλίγκας μόνο με τη βοήθεια των Ελλήνων, αν δεν γινόταν η φάση με το Μάικ, που και στην επαναφορά του στο παρκέ με 2 κακές άμυνες μας δίνει, αλλά αυτά είναι δευτερεύοντα μετά από αυτό που έκανε χτες.

Αλλά αυτό που με έκανε έξαλλο (στα αγωνιστικά πάντα, και πολύυυυ πίσω από αυτό που έγινε με το @#$$@$ το Μπατίστ) είναι η γελοία δήλωση Ζοτς για το ότι "δε μπορεί να αλλάξει το Διαμαντίδη". Ενώ πριν ένα μήνα έλεγε ότι "ο καθένας έχει την άποψή του, άλλοι λένε ότι θέλουμε ακόμη ένα γκαρντ αλλά εγώ είμαι ο προπονητής και βλέπω πως είμαστε πλήρεις". Και να τον έβαζε τον Τέπιτς, πα στο διάλο, αλλά άμα δεν πατάει παρκέ ο πέμπτος μας ξένος τι να τον κάνω; Να συγυρίζει τα αποδυτήρια;

Η στήριξη στο Ζοτς εννοείται πως παραμένει, αλλά με τέτοιες δηλώσεις ανθρώπου που βρίσκεται σε σύγχιση δεν θα τα πάμε καλά. 68.gif

Ο Σάρας είναι εκεί έξω, το Μίλος τον καλό τον χάσαμε για ένα τριημεράκι και ο Ντελινικάιτις ακόμα έπαιξε πολύ καλά χτες. Στην τελική φέρε Ντάριους Ουάσινγκτον να μαρκάρει με τα μάτια αλλά να βάζει και κανά μπασιματακι. Κάνε κάτι! tongue.gif
vastravoud
Γι' αυτό το λόγο είναι καλές οι κλειστές λίγκες - γιατί μπορούν να τιμωρούν ως ποσοστά των συμβολαίων.

Να δεις πως έτσουζε τον Μπατιστ μια ωραιότατη καμπάνα 300-500 χιλιάρικα
Butcher_7
O Σατο με απογοητευσε χθες.Αγουρο παιχνιδι και πολυ τρεξιμο χωρις ουσια.Ειναι η 1η φορα που τον βλεπω φετος αναλυτικα και απο την αρχη ενος αγωνα και πραγματικα περιμενα πολλα περισσοτερα απο αυτον.Απο κει και περα πανω στην κουβεντα που ειχαν καποια παιδια για τον Διαμαντιδη νομιζω οτι ο ορος "βαρυς" που ειπαν καποιοι ειναι απολυτα ευστοχος ως προς την γενικοτερη κινηση του παικτη.Γενικα τα τελευταια 1-2 χρονια ο Διαμαντιδης δεν ειναι αυτος που ηταν(κατ'εμε) και νομιζω οτι οι συχνοι τραυματισμοι του καπου το φωναζουν οτι το κορμι του δεν αντεχει οσο καποτε αν και ειναι μικρος σε ηλικια σχετικα.Η παραιτηση του απο την Εθνικη επισης φανερωνει αυτη την αδυναμια στην κραση του.

Η κινηση του δεν ειναι τοσο "πλαστικη" οσο ηταν καποτε και στα ντραιβ χτυπα πιο πολυ με δυναμη και ογκο παρα με πλαστικοτητα της μεσης για να αποφυγει την ταπα.Εμενα μου θυμιζει τον Σταλονε στο τελευταιο Ροκυ που επαιζε πιο πολυ με την εμπειρια και την δυναμη παρα με την αερικη κινηση που ειχε καποτε.Χωρις να θελω να υποτιμησω την τεραστια καριερα και την προσφορα του σε Παο και Εθνικη,νομιζω οτι τοσο αυτος οσο και ο Παπαλουκας ειναι λιγο υπερεκτιμημενοι.Ισως αν ειχαν μεγαλωσει στην Ισπανια να ειχαν αλλες αντοχες και αλλες δυναμεις,(προπονουμενοι διαφορετικα) μεχρι τα 35 τους εκαστος,αλλα οταν τους βλεπεις και τους 2 οτι απο τα 30 τους ( Βαζω και την 3ετη πτωση του Τεο σε ηλικια 30 ετων) εχουν αρχισει και κλαταρουν,τοτε εμενα προσωπικα δεν μου κανουν το κλικ που κανουν αλλοι παικτες,χωρις ομως να σημαινει αυτο οτι δεν ειναι παικτες κλασης. bball.gif
LFO
H κινηση του μπατιστ ειναι.....δεν μπορω να βρω λεξη τελικα!! Anyway, οπως ειπε και ενα φιλος παραπάνω αφου καταχωρηθηκε σαν απλο εσκεμμενο/σκληρο φαουλ, ας μην περιμενουμε τιμωριες ουτε από την Ευρωλίγκα ουτε από τον Παο....

Περιμενω ομως δηλώσεις για το θέμα από τον κο.Τσαρτσαρη. Θα μου αρεσε αν ελεγε κατι του στυλ

" Καταρχήν, θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τον κόσμο που παρακολούθησε το ματς. Δεν συνάδουν αυτές οι εικόνες με τον αθλητισμό.

Είναι κρίμα για κάποια παιδιά που τρώνε ψωμί εδώ και προκαλούν συνεχώς. Παιδιά που έρχονται στην Ελλάδα και δημιουργούν προβλήματα. Θα πρέπει να επιληφθεί η ομοσπονδία.

Δεν θα κάνουμε βεντέτες, είμαστε αθλητές κι αύριο θα το ξεχάσουμε. Είναι κρίμα, θα πρέπει από πιο ψηλά να επιληφθούν του θέματος, γιατί κάποιοι συγκεκριμένοι προκαλούν. Υπάρχει πολύ ταλέντο στη χώρα μας και τα λεφτά που δίνουν οι ομάδες ίσως θα πρέπει να τα δίνουν σε ταλέντα από την Ελλάδα"

ή τελος παντων κατι τετοιο.....

roben

http://prasinanea.gr/basket/article620536.ece

Ήμουν από τους πρώτους χθες που έγραψα ότι το χτύπημα του Μπατίστ στον Όζμπολτ ήταν ντισκαλιφιέ και ότι ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναικού θα ήταν σωστό να τιμωρηθεί με κάποιες αγωνιστικές από την Ευρωλίγκα! Νομίζω ότι σε αυτό όλοι συμφωνούμε! Έχω ωστόσο την εντύπωση ότι από ένα σημείο και μετά χάθηκε το μέτρο και έχουν γραφτεί κάποια πράγματα λίγο υπερβολικά! Ούτε κανένας αληταράς των γηπέδων είναι ο Μπατίστ,ούτε παίκτης που προκαλεί με την συμπεριφορά του,ούτε κανένας οξύθυμος τύπος που ψάχνεται εντός του αγωνιστικού χώρου πότε θα γίνει βαβούρα να ορμήσει να προλάβει να ρίξει και αυτός κανένα μπουκέτο... Αντιθέτως πιστεύω ότι πρόκειται για έναν αθλητή που εκτός από την μπασκετική του αξία που φαντάζομαι ότι όλοι αναγνωρίζουμε έχει δείξει ότι και ήθος διαθέτει και αξίες σαν άνθρωπος έχει! Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι έχει μετανιώσει 1000 φορές την χθεσινή του ενέργεια και ότι στη σημερινή προπόνηση θα ζητήσει συγνώμη,αν δεν το έχει ήδη κάνει,από όλη την ομάδα! Όλοι δικαιούνται μια κακιά στιγμή,όλοι έχουμε παίξει μπάσκετ και γνωρίζουμε καλά ότι πάνω στην ένταση του παιχνιδιού μπορεί σε μιά δεδομένη φάση να μην μπορέσουμε να διαχειριστούμε και να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας! Ναι,έκανε λάθος! Ναι,πρέπει να τιμωρηθεί! Αλλά σε καμία περίπτωση η χθεσινή του ενέργεια δεν τον χαρακτηρίζει σαν αθλητή και σαν άνθρωπο! Είναι ειλικρινής,είναι τίμιος και είμαι σίγουρος ότι στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ θα ζητήσει άλλη μια αντρίκια συγνώμη από τον Όζμπολτ και οι δύο άνδρες θα δώσουν τα χέρια! 1000 μπράβο και στον Όζμπολτ για το γεγονός ότι αμέσως μετά το χτύπημα του Μπατίστ και παρά τον τραυματισμό του δέχτηκε να δώσει το χέρι του στον σέντερ του Παναθηναικού! Μεγαλείο ψυχής! Και είναι πραγματικά εκπληκτικό πως δύο άνθρωποι που συμμετείχαν σε μιά φάση-ντροπή για τον αθλητισμό (με υπαιτιότητα βέβαια μόνο του ενός) δημιούργησαν 2 μόλις λεπτά αργότερα μιά φάση παράδειγμα προς μίμηση!
bballbill
QUOTE(PanosIlio @ Nov 5 2010, 12:21 ) *
Τίποτα δεν θα κάνει ο Παναθηναϊκός, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος θα περίμενε να κάνει κάτι ο ΠΑΟ.

Γιατί αυτό είναι το σωστό και αυτό θέλω να συμβεί.

QUOTE(PanosIlio @ Nov 5 2010, 12:21 ) *
Ο Μπατίστ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας του ΠΑΟ, εδώ τον ξανά έβαλε στην παράταση, και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να τιμωρήσει τον παίκτη η ομάδα, ειδικά τώρα που είναι τραυματίας ο Μάριτς.


Το αγωνιστικό κομμάτι δεν πρέπει να παίξει κανένα ρόλο.

QUOTE(PanosIlio @ Nov 5 2010, 12:21 ) *
Το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει καμιά τιμωρία, μπορεί ούτε καν χρηματικό πρόστιμο. Έτσι κι αλλιώς το συμβάν έχει καταγραφεί σαν ένα απλό αντί-αθλητικό φάουλ.

Τί κι αν καταγράφηκε τί κι αν δε καταγράφηκε σα φαουλ. Τί σημασία μπορεί να έχει αυτό για ένα σύλλογο που θέλει να τιμωρήσει έναν αθλητή του?
PanosIlio
QUOTE(bballbill @ Nov 5 2010, 13:02 ) *
Γιατί αυτό είναι το σωστό και αυτό θέλω να συμβεί.

Το αγωνιστικό κομμάτι δεν πρέπει να παίξει κανένα ρόλο.

Τί κι αν καταγράφηκε τί κι αν δε καταγράφηκε σα φαουλ. Τί σημασία μπορεί να έχει αυτό για ένα σύλλογο που θέλει να τιμωρήσει έναν αθλητή του?


Μην τα λες σε μένα, εγώ συμφωνώ μαζί σου, τα λεγόμενά μου είχαν ειρωνικό πνεύμα.


QUOTE(roben @ Nov 5 2010, 12:59 ) *
http://prasinanea.gr/basket/article620536.ece

Ήμουν από τους πρώτους χθες που έγραψα ότι το χτύπημα του Μπατίστ στον Όζμπολτ ήταν ντισκαλιφιέ και ότι ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναικού θα ήταν σωστό να τιμωρηθεί με κάποιες αγωνιστικές από την Ευρωλίγκα! Νομίζω ότι σε αυτό όλοι συμφωνούμε! Έχω ωστόσο την εντύπωση ότι από ένα σημείο και μετά χάθηκε το μέτρο και έχουν γραφτεί κάποια πράγματα λίγο υπερβολικά! Ούτε κανένας αληταράς των γηπέδων είναι ο Μπατίστ,ούτε παίκτης που προκαλεί με την συμπεριφορά του,ούτε κανένας οξύθυμος τύπος που ψάχνεται εντός του αγωνιστικού χώρου πότε θα γίνει βαβούρα να ορμήσει να προλάβει να ρίξει και αυτός κανένα μπουκέτο... Αντιθέτως πιστεύω ότι πρόκειται για έναν αθλητή που εκτός από την μπασκετική του αξία που φαντάζομαι ότι όλοι αναγνωρίζουμε έχει δείξει ότι και ήθος διαθέτει και αξίες σαν άνθρωπος έχει! Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι έχει μετανιώσει 1000 φορές την χθεσινή του ενέργεια και ότι στη σημερινή προπόνηση θα ζητήσει συγνώμη,αν δεν το έχει ήδη κάνει,από όλη την ομάδα! Όλοι δικαιούνται μια κακιά στιγμή,όλοι έχουμε παίξει μπάσκετ και γνωρίζουμε καλά ότι πάνω στην ένταση του παιχνιδιού μπορεί σε μιά δεδομένη φάση να μην μπορέσουμε να διαχειριστούμε και να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας! Ναι,έκανε λάθος! Ναι,πρέπει να τιμωρηθεί! Αλλά σε καμία περίπτωση η χθεσινή του ενέργεια δεν τον χαρακτηρίζει σαν αθλητή και σαν άνθρωπο! Είναι ειλικρινής,είναι τίμιος και είμαι σίγουρος ότι στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ θα ζητήσει άλλη μια αντρίκια συγνώμη από τον Όζμπολτ και οι δύο άνδρες θα δώσουν τα χέρια! 1000 μπράβο και στον Όζμπολτ για το γεγονός ότι αμέσως μετά το χτύπημα του Μπατίστ και παρά τον τραυματισμό του δέχτηκε να δώσει το χέρι του στον σέντερ του Παναθηναικού! Μεγαλείο ψυχής! Και είναι πραγματικά εκπληκτικό πως δύο άνθρωποι που συμμετείχαν σε μιά φάση-ντροπή για τον αθλητισμό (με υπαιτιότητα βέβαια μόνο του ενός) δημιούργησαν 2 μόλις λεπτά αργότερα μιά φάση παράδειγμα προς μίμηση!


Σόρυ αλλά και εσύ αλλά και το άρθρο είναι σαν να μου περιγράφεται τι έγινε πέρσι μεταξύ του ΔΔ και του Τεοντόσιτς στους τελικούς ή τι έγινε το καλοκαίρι στο φιλικό Ελλάδας - Σερβίας.

Αυτό που έκανε ο Μπατίστ είναι κάτι άλλο. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαρακτηριστεί σαν μια κακιά στιγμή. Η ενέργειά του είναι πολύ πιο σοβαρή. Είναι πολύ τυχερός που έγινε ότι έγινε στη Λιουμπλιάνα, με προπονητή τον Ζντοβτς, σε παίκτη που δεν πολύ κατάλαβε τι έγινε από το σοκ, με τέτοιους φιλάθλους κτλ κτλ. Αν ήταν αλλού το πιθανότερο ήταν να είχε περάσει τη νύχτα σε κανένα κρατητήριο λόγω της μήνυσης που θα είχε φάει από τον παίκτη.

Ας μην του χαϊδεύουν τα αυτάκια λοιπόν, δεν είχε μια απλά "κακιά στιγμή".

Και ξαναλέω το πιθανότερο είναι να τη βγάλει λάδι και να μην έχει καμία επίπτωση.
Butcher_7
Το αρθρο οπως και το σαιτ αυτο (τα πρασινα νεα) ειναι καθαρα οπαδικα και προσπαθουν να περασουν στο ηθος και στην κακια στιγμη μια αποπειρα ανθρωποκτονιας.Απλα πραγματα.

Αντιαθλητικο σκληρο φαουλ ειναι αυτο. http://www.youtube.com/watch?v=QofKZovQWF0...layer_embedded#!

Αυτο ειναι αποπειρα ανθρωποκτονιας http://www.youtube.com/watch?v=bUZzMaL2ZYo...player_embedded

roben
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 5 2010, 15:22 ) *
Το αρθρο οπως και το σαιτ αυτο (τα πρασινα νεα) ειναι καθαρα οπαδικα και προσπαθουν να περασουν στο ηθος και στην κακια στιγμη μια αποπειρα ανθρωποκτονιας.Απλα πραγματα.


Το άρθρο είναι τυχαία ποσταρισμένο από τα πράσινα νέα,η συγνώμη του Μπατίστ υπάρχει σε όλα τα σάιτ και δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με οπαδική αντιμετώπιση της κατάστασης...Μην δημιουργείτε εντυπώσεις...
Butcher_7
QUOTE(roben @ Nov 5 2010, 14:27 ) *
Το άρθρο είναι τυχαία ποσταρισμένο από τα πράσινα νέα,η συγνώμη του Μπατίστ υπάρχει σε όλα τα σάιτ και δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με οπαδική αντιμετώπιση της κατάστασης...Μην δημιουργείτε εντυπώσεις...

Φιλε μου οταν λεει στον τιτλο ΡΑΚΟΣ ο ΜΠΑΤΙΣΤ τοτε μονο οπαδικο σαιτ και αρθρο χαρακτηριζεται, για εναν ανθρωπο που εφυγε χαλαρα με την τσιχλιτσα στο στομα.

Οι εντυπωσεις ειναι δεδομενες παντως,δεν χρειαζεται να θελω να δημιουργησω εγω εντυπωσεις.
roben
QUOTE(PanosIlio @ Nov 5 2010, 15:17 ) *
Μην τα λες σε μένα, εγώ συμφωνώ μαζί σου, τα λεγόμενά μου είχαν ειρωνικό πνεύμα.




Σόρυ αλλά και εσύ αλλά και το άρθρο είναι σαν να μου περιγράφεται τι έγινε πέρσι μεταξύ του ΔΔ και του Τεοντόσιτς στους τελικούς ή τι έγινε το καλοκαίρι στο φιλικό Ελλάδας - Σερβίας.

Αυτό που έκανε ο Μπατίστ είναι κάτι άλλο. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαρακτηριστεί σαν μια κακιά στιγμή. Η ενέργειά του είναι πολύ πιο σοβαρή. Είναι πολύ τυχερός που έγινε ότι έγινε στη Λιουμπλιάνα, με προπονητή τον Ζντοβτς, σε παίκτη που δεν πολύ κατάλαβε τι έγινε από το σοκ, με τέτοιους φιλάθλους κτλ κτλ. Αν ήταν αλλού το πιθανότερο ήταν να είχε περάσει τη νύχτα σε κανένα κρατητήριο λόγω της μήνυσης που θα είχε φάει από τον παίκτη.

Ας μην του χαϊδεύουν τα αυτάκια λοιπόν, δεν είχε μια απλά "κακιά στιγμή".

Και ξαναλέω το πιθανότερο είναι να τη βγάλει λάδι και να μην έχει καμία επίπτωση.


Και τι είναι βρε συ αν δεν είναι η κακιά στιγμή? Είναι η εκδήλωση των δολοφονικών τάσεων του Μπατίστ που τόσο καιρό επιμελώς έκρυβε? Έλεος! Αυτές τις οπαδικές υπερβολές δεν αντέχω να διαβάζω... Anyway,εγώ έγραψα την άποψη μου,όποιος θέλει συμφωνεί,όποιος θέλει διαφωνεί,έτσι είναι ο διάλογος...

QUOTE(Butcher_7 @ Nov 5 2010, 15:30 ) *
Φιλε μου οταν λεει στον τιτλο ΡΑΚΟΣ ο ΜΠΑΤΙΣΤ τοτε μονο οπαδικο σαιτ και αρθρο χαρακτηριζεται, για εναν ανθρωπο που εφυγε χαλαρα με την τσιχλιτσα στο στομα.

Οι εντυπωσεις ειναι δεδομενες παντως,δεν χρειαζεται να θελω να δημιουργησω εγω εντυπωσεις.


Φίλε μου μόνο η ψυχή του το ξέρει πόσο χαλαρός έφυγε ''με την τσιχλίτσα στο στόμα''...Εγώ πάντως αυτό που είδα είναι ένας άνθρωπος που όταν μπήκε στην παράταση να ξαναπαίξει μόνο στο μπάσκετ δεν είχε το μυαλό του...
rchos
μην το γυρισετε στο οπαδικο του θεματος.

οι ελληνες δημοσιογραφοι παντα ετσι πρατουν και επραταν.

αν ηταν αναποδα η φαση ο οζμπολτ θα ηταν πρωτοσελιδο και θα ζητοταν το κρεμασμα του.οι αντιδρασεις των δημοσιογραφων ειναι οντως οι κλασικες ελληνων δημοσιογραφων.μπαινει μπροστα η προιστορια του παιχτη για να καλυφθει το γεγονος.αν ηταν παιχτης του ολυμπιακου τα ιδια θα γραφονταν(με εξαιρεση τον μιλος ισως).
εγω ειμαι της αποψης οτι κουβεντες για ηθη και εθιμα δεν παιζουν ρολο στην συζητηση αυτη.
η πραξη απο μονη της αρκει για οποια κατακραυγη.επειδη ο μπατιστ παιζει χρονια ελλαδα και δεν εχει ξαναπατησει αντιπαλο στο κεφαλι δεν δικαιολογει ουτε δινει αφεση σε αυτη τη μια φορα.ταυτοχρονα βεβαια το οτι ο μπατιστ παιζει στον παο και οχι στην ομαδα μου δεν κανει την πραξη χειροτερη απο οτι στην ουσια της ειναι.

ο μπατιστ εκανε μια αθλια ενεργεια προς συναδελφο του.απο τις λιγες(η χειροτερη που εχω δει εγω).πρεπει κανονικα να τιμωρηθει παραδειγματικα.

ολα τα υπολοιπα ειναι για λαικη καταναλωση και για να χαμε να λεγαμε.
Butcher_7
QUOTE(roben @ Nov 5 2010, 14:32 ) *
Και τι είναι βρε συ αν δεν είναι η κακιά στιγμή? Είναι η εκδήλωση των δολοφονικών τάσεων του Μπατίστ που τόσο καιρό επιμελώς έκρυβε? Έλεος! Αυτές τις οπαδικές υπερβολές δεν αντέχω να διαβάζω... Anyway,εγώ έγραψα την άποψη μου,όποιος θέλει συμφωνεί,όποιος θέλει διαφωνεί,έτσι είναι ο διάλογος...

Δηλαδη τι σημαινει κακια στιγμη? Σημαινει οτι νευριασε με κατι που εγινε? Οτι βρισκοταν σε αμυνα? Τι θες να πεις ρε φιλε με το κακια στιγμη? Τελος παντων βαρεθηκα να κουβεντιαζουμε τα αυτονοητα..
rchos
QUOTE(roben @ Nov 5 2010, 13:39 ) *
Φίλε μου μόνο η ψυχή του το ξέρει πόσο χαλαρός έφυγε ''με την τσιχλίτσα στο στόμα''...Εγώ πάντως αυτό που είδα είναι ένας άνθρωπος που όταν μπήκε στην παράταση να ξαναπαίξει μόνο στο μπάσκετ δεν είχε το μυαλό του...



εγω συμφωνω οτι δεν πρεπει να ηταν και πολυ χαλαρος.αλλα πολυ απλα δεν με ενδιαφερει να το εξετασω αυτο.δεν εβρισε, δεν εφτυσε, δεν χτυπησε υπουλα σε καποιο σημειο του σωματος.δεν εκανε καποια αθλητικη αλητεια η αθλητικη αθλιοτητα.
εκανε ανθρωπινη αθλιοτητα.μακαρι να μην μπορεσει πολλα βραδια να κοιμηθει.
δεν μας ενδιαφερει εμας το τι θα περναει τωρα ο μπατιστ.οπως δεν μας ενδιεφερε θυμιζω το τι περναγε ο κρστιτς το καλοκαιρι μετα το πεταγμα της καρεκλας.
PanosIlio
QUOTE(roben @ Nov 5 2010, 13:39 ) *
Και τι είναι βρε συ αν δεν είναι η κακιά στιγμή? Είναι η εκδήλωση των δολοφονικών τάσεων του Μπατίστ που τόσο καιρό επιμελώς έκρυβε? Έλεος! Αυτές τις οπαδικές υπερβολές δεν αντέχω να διαβάζω... Anyway,εγώ έγραψα την άποψη μου,όποιος θέλει συμφωνεί,όποιος θέλει διαφωνεί,έτσι είναι ο διάλογος...


Και η παρακάτω άποψη οπαδική είναι???? Εγώ για άποψη λογικού ανθρώπου τη βλέπω. Εσύ??

QUOTE
Τι να πω... Όχι ρε Μάικ... Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν θα πρέπει να θεωρείται σοβαρή διοργάνωση η Euroleague αν δεν υπάρξει ετήσιος αποκλεισμός του Μπατίστ. ΝΤΡΟΠΗ. Νόμιζα πως στην ελεεινή στάση της ομάδας στην απεργία θα εξαντλείτο η φετινή της καταστρεπτική επιρροή στο μύθο που η ΙΔΙΑ έχει χτίσει... Με τη σημερινή ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ αποδεικνύεται πως είχα άδικο.

Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ. ΑΗΔΙΑ. Ξέρω πως είναι να παίζεις μπάσκετ. Ξέρω τι εκνευρισμός υπάρχει. Ξέρω πόσο ανεβαίνει η αδρεναλίνη. Δε τα λέω από τον καναπέ. Έχω χάσει άτομα από φίλους παίζοντας μπουκέτα μαζί τους σε αλάνες και παρκέ, πάνω στη διαολεμένη έξαψη της στιγμής.

Λάθη. Σωστά. Ενθουσιασμοί. Βλακείες.

Αλλά ΟΧΙ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ δεν επιτρέπεται. Δεν ΝΟΕΙΤΑΙ.

Αποκλεισμός ενός έτους στον Μάικ Μπατίστ, έναν μεγάλο παίκτη του ΠΑΟ. Εδώ και τώρα. Όσο καταδικαστικό κι αν είναι αυτό για την ομάδα μου.


Επίσης και μόνο η συμπεριφορά του Μπατίστ, όπως περιγράφεται από τα μέσα, μετά το συμβάν, καταδεικνύουν τη σοβαρότητά της ενέργειάς του και πως μόνο μια "κακιά στιγμή" δεν ήταν...
nickomcbr
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 5 2010, 14:22 ) *
Το αρθρο οπως και το σαιτ αυτο (τα πρασινα νεα) ειναι καθαρα οπαδικα και προσπαθουν να περασουν στο ηθος και στην κακια στιγμη μια αποπειρα ανθρωποκτονιας.Απλα πραγματα.

Αντιαθλητικο σκληρο φαουλ ειναι αυτο. http://www.youtube.com/watch?v=QofKZovQWF0...layer_embedded#!

Αυτο ειναι αποπειρα ανθρωποκτονιας http://www.youtube.com/watch?v=bUZzMaL2ZYo...player_embedded

Κάτι φαίνεται παθαίνει αυτό το παιδί όταν κόβεται ή όταν του σφυρίζονται τα κινητά σκριν... Αντιαθλητικό είναι νομίζω όταν πας για τον παίχτη (χέρια) και όχι για τη μπάλα. Όταν πας με τον ώμο εν είδει ράγκμπυ και τον χτυπάς στο διάφραγμα νομίζω είναι εξίσου επικίνδυνο με το να τον πατάς στο κεφάλι!
saou
QUOTE(rchos @ Nov 5 2010, 11:41 ) *
μην το γυρισετε στο οπαδικο του θεματος.

οι ελληνες δημοσιογραφοι παντα ετσι πρατουν και επραταν.

αν ηταν αναποδα η φαση ο οζμπολτ θα ηταν πρωτοσελιδο και θα ζητοταν το κρεμασμα του.οι αντιδρασεις των δημοσιογραφων ειναι οντως οι κλασικες ελληνων δημοσιογραφων.μπαινει μπροστα η προιστορια του παιχτη για να καλυφθει το γεγονος.αν ηταν παιχτης του ολυμπιακου τα ιδια θα γραφονταν(με εξαιρεση τον μιλος ισως).
εγω ειμαι της αποψης οτι κουβεντες για ηθη και εθιμα δεν παιζουν ρολο στην συζητηση αυτη.
η πραξη απο μονη της αρκει για οποια κατακραυγη.επειδη ο μπατιστ παιζει χρονια ελλαδα και δεν εχει ξαναπατησει αντιπαλο στο κεφαλι δεν δικαιολογει ουτε δινει αφεση σε αυτη τη μια φορα.ταυτοχρονα βεβαια το οτι ο μπατιστ παιζει στον παο και οχι στην ομαδα μου δεν κανει την πραξη χειροτερη απο οτι στην ουσια της ειναι.

ο μπατιστ εκανε μια αθλια ενεργεια προς συναδελφο του.απο τις λιγες(η χειροτερη που εχω δει εγω).πρεπει κανονικα να τιμωρηθει παραδειγματικα.

ολα τα υπολοιπα ειναι για λαικη καταναλωση και για να χαμε να λεγαμε.


Συμφωνώ μέχρι κεραίας. Ο πρότερος βίος του δεν παίζει καμία σημασία. Το πόσο και αν μετάνιωσε και το πόσο ράκος έγινε ή δεν έγινε, το αν έκλεισε μάτι ή αν την πέρασε με Jack Daniels single barrel για να συνέλθει δεν έχουν κανένα ρόλο στην υπόθεση.

Αυτό που έκανε ήταν απόπειρα να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο συναθλητή του.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.