Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Θα φυγει ο Γιαννακης?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
spysta
QUOTE(theov @ Jun 5 2009, 16:35 ) *
Ένα που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το πως γίνεται στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός να έχει κάνει νταμπλ και να αλλάζει τον επιτυχημένο προπονητή με τον αμφιβόλου αξίας Κετσπάγια και στο Μπάσκετ να μην παίρνει τίτλο και να κρατάει τον Γιαννάκη;;

Για να μην παρεξηγηθώ θεωρώ ότι η παραμονή του Γιαννάκη για δεύτερη χρονιά στο πάγκο του Ολυμπιακού είναι επιτυχημένη κίνηση, άλλα την απορρία την έχω ρε παιδιά...

Κανένας φίλος να με διαφωτίσει υπάρχει; Δεν είναι λίγο παράδοξο ή εμένα μου φαίνεται έτσι;;;

Διαφορετικο επιπεδο και νοοτροπια στους προεδρους του μπασκετ απ αυτον στο ποδοσφαιρο.
Οι Αγγελοπουλοι κρατανε τον Δρακο γιατι πιστευουν στην ομαδικη και σχεδιασμενη προσπαθεια και πανω απ ολα βαζουν την ομαδα .. ενω ο Κοκκαλης θελει να κανει πλακα .. παιρνοντας το πρωταθλημα τη μια με τον Βαλβερδε και την αλλη με τον Κετσπαγια και να λενε ολοι ''ωωω πως τα καταφερε παλι ο Σωκρατης?'' βαζοντας το εγω του πρωτο.
rankin
QUOTE(kolokotronis @ Jun 5 2009, 18:41 ) *
Θα είχε πιο πολύ ενδιαφέρον για το πως είδαν οι οπαδοί του ΠΑΟ την παραμονή του κόουτς.
Νομίζω το ''θετικά'' θα έπαιρνε ποσοστά χούντας. peace.gif

Αν κρίνει κανείς απο τις αντιδράσεις των φίλων του παο, αλλά και απο τα εξώφυλλα των πράσινων εφημερίδων, που αντί να ασχολούνται με τα γλέντια τίτλου ασχολούνται με τον Γιαννάκη, θα έλεγα πως το όλο θέμα έχει περισσότερο προεκτάσεις προσωπικής κόντρας, παρά αγωνιστικής ουσίας.
Είναι ξεκάθαρο πως στον παναθηναϊκό ποτέ δεν αντιμετώπισαν με καλό μάτι την πρόσληψη του Γιαννάκη απο τον Ολυμπιακό.
Είναι επίσης ξεκάθαρο πως ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους θα είναι τελικά να πετύχει ο Γιαννάκης στον Ολυμπιακό
Είναι βέβαιο πως θα προτιμούσαν να πετύχει οποιοσδήποτε άλλος, παρά ο Γιαννάκης, άρα στην πραγματικότητα, η "χαρά" για την παραμονή του, είναι απλά ένα ακόμα επεισόδιο της μάχης, παρά μια πραγματική εικόνα των όσων πιστεύουν.
Διότι τώρα, ότι και να λέει κανείς, ο Γιαννάκης έχει ακόμα μια ευκαιρία να πάρει την εκδίκηση του, ενώ αν έφευγε θα είχαν όλα τελειώσει και η πράσινη πλευρά θα ήταν ευτυχισμένη όσο ποτέ άλλοτε, βλέποντας τον Γιαννάκη να αποχωρεί με την ταμπέλα του αποτυχημένου..
Εκτός και αν τελικά είναι τόσο βέβαιοι στον παο ότι πάντα θα είναι πρωταθλητές και δεν τους ανησυχεί τίποτα, οπότε απλά χαίρονται γιατί θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία να λοιδορήσουν τον Γιαννάκη, οπότε πάω πάσο..
PrasiniThyella
Εδώ έχει ακουστεί η άποψη στο ραδιόφωνο απο ακροατή οτι οι Γιαννακόπουλοι θέλανε να διώξουν τον Ζοτς και να πάρουν τον Γιαννάκη και γι αυτό δεν είδαν με καλό μάτι την πρόσληψη του Γιαννάκη απο τους Αγγελόπουλους! blink.gif

Όπως και να χει, δεν βρίσκω έναν λόγο που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν θα πρέπει να είναι χαρούμενοι που μένει ο Γιαννάκης.Δεν έχει να κάνει μόνο με το σεβασμό που έχασε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός αλλά και με το αγωνιστικό κομμάτι.Αν ερχόταν για παράδειγμα ο Μεσίνα πέρα απο τον χαρακτηρισμό ΄΄πελάτης του Ομπράντοβιτς΄΄ που θα του αποδιδόταν χαριτολογώντας απο το σύνολο σχεδόν του πράσινου κόσμου, θα ξέραμε οτι ο βασικός μας αντίπαλος είναι ένας ικανότατος προπονητής, ο κατα τεκμήριο καλύτερος μετά τον Ομπράντοβιτς ανεξάρτητα αν το μπάσκετ που παίζει είναι ελκυστικό ή όχι.Επομένως, ένας προπονητής του μεγέθους του Μεσίνα θα έβαζε περισσότερα προβλήματα στο κεφάλι του Ζοτς απο τη στιγμή που ο Ιταλός θα προσαρμοζόταν στα ελληνικά δεδομένα.

Πλέον με την παραμονή του Γιαννάκη στον πάγκο μπορεί το πράσινο στρατόπεδο να κοιμάται ήσυχο γιατί ξέρει τι να περιμένει.Δεν υπάρχει δηλαδή η πιθανότητα του αιφνιδιασμού στον τρόπο που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τα παιχνίδια και δη τα κρίσιμα.Σε αυτό συντελεί και η μεταμόρφωση του Γιαννάκη σε έναν γραφικό διαμαρτυρόμενο των πάγκων που σε συνδυασμό με την ΄΄ατυχία΄΄ του να πέσει πάνω στον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης που συνάμα προπονεί την καλύτερη ομάδα του κόσμου εκτός Nba, οδηγούμαστε στο σημείο η διαφορά μεταξύ τους να φαίνεται απλησίαστη.

Οπότε πέρα απο την οπαδική κόντρα προς το πρόσωπο του Γιαννάκη, δεν νομίζω οτι υπάρχει αγωνιστικός λόγος για τον οποίο δεν θα έπρεπε να πανηγυρίζει η Πράσινη και η κάθε Πράσινη γράφοντας ΄΄έμεινε!΄΄ για έναν άνθρωπο μικρόψυχο που δεν μπορεί να αναγνωρίσει την ανωτερότητα του αντιπάλου του την στιγμή που έχει ηττηθεί σε 6 παιχνίδια απο τα 8 με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους.Και παράλληλα είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα όταν ξέρει πως η αντίπαλη ομάδα έχει προπονητή που δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας και παράλληλα παίζει σετ μπάσκετ, ένα σωστό κακέκτυπο του μπάσκετ που παίζει ο Πάο και είναι μετρ του είδους ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ακόμα και στους οπαδούς του Ολυμπιακού δεν νομίζω οτι θα έπιανε πάνω απο 25 τοις εκατό η επιθυμία για παραμονή του Γιαννάκη και μέσα σε αυτό το 25 τοις εκατό θα περιλαμβάνονταν και απόψεις του στυλ ΄΄ελπίζω να αλλάξει κτλ΄΄.Με ευχολόγια όμως δεν γίνεται τίποτα.Σωστα οι Αγγελόπουλοι σκέφτονται οτι μόνο αν κρατήσεις έναν προπονητή μπορείς να φτιάξεις ομάδα-παίρνοντας ως παράδειγμα τον Πάο του Ζοτς- αλλά κανείς δεν σκέφτεται οτι πρέπει να κρατήσεις τον... κατάλληλο προπονητή για να γίνει αυτό και όχι τον οποιοδήποτε καθώς έτσι μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.
rankin
QUOTE(PrasiniThyella @ Jun 5 2009, 19:38 ) *
Εδώ έχει ακουστεί η άποψη στο ραδιόφωνο απο ακροατή οτι οι Γιαννακόπουλοι θέλανε να διώξουν τον Ζοτς και να πάρουν τον Γιαννάκη και γι αυτό δεν είδαν με καλό μάτι την πρόσληψη του Γιαννάκη απο τους Αγγελόπουλους! blink.gif

τώρα θα σχολιάζουμε ότι μπορεί να έχει πει ο καθένας στο ραδιόφωνο;
Την εποχή του παγκόσμιου του 2006 είχα διαβάσει στην derby ότι αν ο Ομπράντοβιτς σταματούσε στα επόμενα χρόνια, "ο Δράκος που είναι και δικό μας παιδί" είναι πιθανός αντικαταστάτης
τελικά ο δράκος-δικό-σας-παιδί πήγε στον Ολυμπιακό, οπότε καταλαβαίνω το μένος. Είναι προδότης (!)

QUOTE(PrasiniThyella @ Jun 5 2009, 19:38 ) *
Σε αυτό συντελεί και η μεταμόρφωση του Γιαννάκη σε έναν γραφικό διαμαρτυρόμενο των πάγκων που σε συνδυασμό με την ΄΄ατυχία΄΄ του να πέσει πάνω στον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης που συνάμα προπονεί την καλύτερη ομάδα του κόσμου εκτός Nba, οδηγούμαστε στο σημείο η διαφορά μεταξύ τους να φαίνεται απλησίαστη.


και ο Γκέρσον γραφικός ήταν με τη βέργα του. Και ο Ζοτς γραφικός είναι που κοκκινίζει σαν παντζάρι. Και ο Μεσίνα, αν τον έχεις δει ποτέ απο κοντά να κοουτσάρει, είναι απίθανος.. Είναι ένας τύπος που φτάνει μέχρι τις βολές για να διαμαρτυρηθεί.
απλά, ο Γιαννάκης σας έχει κάτσει στραβά και το καταλαβαίνω.

Όσο για την καλύτερη ομάδα εκτός ΝΒΑ, είναι όμορφος χαρακτηρισμός, δεν λέω. Πιασιάρικος. Αλλά θυμήσου πως πήρε το final4 κερδίζοντας 2 παιχνίδια στο καλάθι. Αυτό εσένα σου δίνει εικόνα απλησίαστης διαφοράς; Δεν νομίζω αγαπητέ μου.. αυτό είναι εικόνα οριακής διαφοράς και υπεροχής στα σημεία..

QUOTE(PrasiniThyella @ Jun 5 2009, 19:38 ) *
για έναν άνθρωπο μικρόψυχο που δεν μπορεί να αναγνωρίσει την ανωτερότητα του αντιπάλου του την στιγμή που έχει ηττηθεί σε 6 παιχνίδια απο τα 8 με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους.Και παράλληλα είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα όταν ξέρει πως η αντίπαλη ομάδα έχει προπονητή που δεν έχει πραγματική αίσθηση της πραγματικότητας και παράλληλα παίζει σετ μπάσκετ, ένα σωστό κακέκτυπο του μπάσκετ που παίζει ο Πάο και είναι μετρ του είδους ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

το ότι δεν αναγνώρισε την ανωτερότητα του παο είναι το πρόβλημα σου; Εδω πέρα κάποτε ο Ομπράντοβιτς "δεν αναγνώριζε" τον ίδιο τον Καζλάουσκας! Αυτό δεν ήταν όμως μικρότητα υποθέτω, γιατί ο Ζοτς είναι μάγκας και μπορεί να κάνει ότι γουστάρει..
Έχεις λάθος λοιπον φίλε μου.. Ή κράξτους όλους, καραγκιόζηδες και μικρόψυχους, ή κανέναν! Διαφορετικά, απλά επιβεβαιώνεις τα περί εμπάθειας για τα οποία μιλούσα νωρίτερα..

Το περί αντιγραφής του μπάσκετ που παίζει ο Ομπράντοβιτς, είναι εντελώς λάθος, γιατί ο Ολυμπιακός έχει εντελώς διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία, Εντελώς όμως! Εκτός και αν πιστεύεις ότι υπάρχουν 2 είδη μπασκετ, το σετ και το τρανζίσιον, οπότε ναι. Παίζουν και οι 2 ομάδες, σετ μπάσκετ..

Σε τελική ανάλυση, ο Γιαννάκης έμεινε και αυτό είναι δικό μας "πρόβλημα". Την "Πράσινη" τι την κόφτει; θα μου το απαντήσει κανείς αυτό;;
Σαν να πήγαινε ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός για γλέντι τίτλου στα μπουζούκια, και τα κόκκινα εξώφυλλα την άλλη μέρα αντί να έγραφαν για το γλέντι, να έγραφαν, "Μεγάλα γλέντια! Έμεινε ο Τεν Κάτε!"
Είναι άτοπο και εκφράζει προσωπική κόντρα. Υπάρχει άπειρος κόσμος στον παναθηναϊκό που θεωρεί τον Γιαννάκη προδότη και έχει προσωποποιήσει το μίσος του για τον Ολυμπιακό στο πρόσωπο του προπονητή. Αυτή είναι η πραγματικότητα. τα λοιπά είναι πομφόλυγες.
PrasiniThyella
Πιασάρικος ή όχι αποτελεί την αλήθεια.

Το πρόβλημα με την φιλοσοφία παιχνιδιού είναι οτι μάλλον δεν υπάρχει κάποια φιλοσοφία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οτι υπάρχει η πίστη σε πολλούς ακόμα και μέσα στην ομάδα του Ολυμπιακού οτι η διαφορά των 2 ομάδων είναι ένα καλάθι.

Τελοσπάντων, αυτό που μετράει είναι οτι ευτυχώς έμεινε ο Γιαννάκης και την συζήτηση που κάνουμε θα την κάνουμε και του χρόνου απο την ίδια σκοπιά.
Marciulionis
QUOTE(rankin @ Jun 5 2009, 20:04 ) *
τώρα θα σχολιάζουμε ότι μπορεί να έχει πει ο καθένας στο ραδιόφωνο;
Την εποχή του παγκόσμιου του 2006 είχα διαβάσει στην derby ότι αν ο Ομπράντοβιτς σταματούσε στα επόμενα χρόνια, "ο Δράκος που είναι και δικό μας παιδί" είναι πιθανός αντικαταστάτης
τελικά ο δράκος-δικό-σας-παιδί πήγε στον Ολυμπιακό, οπότε καταλαβαίνω το μένος. Είναι προδότης (!)


Κι εγώ θυμάμαι να ακούγεται ο Γιαννάκης για το πράσινο πάγκο. Χαρακτηριστικά θυμάμαι να μου το λέει κάφρος φίλος μου άρρωστος παναθηναϊκός ότι θα έρθει ως βοηθός του Ζότς και μετά θα γίνει πρώτος όταν σταματήσει. Τώρα βέβαια άμα του λέω "θυμάσαι?" κοκκινίζει σα Ζότς και κάνει πως δε θυμάται tongue.gif

Ο Γιαννάκης είναι κάτι σα το Μπάγεβιτς ή το Νικοπολίδη του μπασκετικού ΠΑΟ κι ας μη θέλουν να το παραδεχτούν οι περισσότεροι! Το δικό μας παιδί που πήγε στους άλλους και φανατίστηκε κιόλας!

QUOTE
και ο Γκέρσον γραφικός ήταν με τη βέργα του. Και ο Ζοτς γραφικός είναι που κοκκινίζει σαν παντζάρι. Και ο Μεσίνα, αν τον έχεις δει ποτέ απο κοντά να κοουτσάρει, είναι απίθανος.. Είναι ένας τύπος που φτάνει μέχρι τις βολές για να διαμαρτυρηθεί.
απλά, ο Γιαννάκης σας έχει κάτσει στραβά και το καταλαβαίνω.

Όσο για την καλύτερη ομάδα εκτός ΝΒΑ, είναι όμορφος χαρακτηρισμός, δεν λέω. Πιασιάρικος. Αλλά θυμήσου πως πήρε το final4 κερδίζοντας 2 παιχνίδια στο καλάθι. Αυτό εσένα σου δίνει εικόνα απλησίαστης διαφοράς; Δεν νομίζω αγαπητέ μου.. αυτό είναι εικόνα οριακής διαφοράς και υπεροχής στα σημεία..


Είναι μέρος της δουλειάς και οι διαμαρτυρίες και εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτό προσωπικά. Απλά λίγο το παρουσιαστικό του που μοιάζει σα να κλαίει μόνιμα, λίγο ο δικός του υπερβάλλον ζήλος, λίγο η διάθεση υπερβολής της εξέδρας του κολλήσανε τη ρετσινιά του γραφικού κλαούρη...

Ε, και πάλι ο πρωταθλητής ευρώπης είναι ο καλύτερος εκτός ΝΒΑ tongue.gif

QUOTE
το ότι δεν αναγνώρισε την ανωτερότητα του παο είναι το πρόβλημα σου; Εδω πέρα κάποτε ο Ομπράντοβιτς "δεν αναγνώριζε" τον ίδιο τον Καζλάουσκας! Αυτό δεν ήταν όμως μικρότητα υποθέτω, γιατί ο Ζοτς είναι μάγκας και μπορεί να κάνει ότι γουστάρει..
Έχεις λάθος λοιπον φίλε μου.. Ή κράξτους όλους, καραγκιόζηδες και μικρόψυχους, ή κανέναν! Διαφορετικά, απλά επιβεβαιώνεις τα περί εμπάθειας για τα οποία μιλούσα νωρίτερα..


Αν δε κάνω λάθος πρώτα αρνήθηκε ο Γιόνας να του δώσει το χέρι... Τέλος πάντων είναι άλλη μια από τις μικρές γραφικές εξάρσεις που κάνουν την ενασχόληση με το μπάσκετ πιο διασκεδαστική!

QUOTE
Το περί αντιγραφής του μπάσκετ που παίζει ο Ομπράντοβιτς, είναι εντελώς λάθος, γιατί ο Ολυμπιακός έχει εντελώς διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία, Εντελώς όμως! Εκτός και αν πιστεύεις ότι υπάρχουν 2 είδη μπασκετ, το σετ και το τρανζίσιον, οπότε ναι. Παίζουν και οι 2 ομάδες, σετ μπάσκετ..


Αυτό βαριέμαι να το σχολιάσω γιατί δε σηκώνει σχολιασμό. Έτσι είναι όπως το λες... Μη μπερδεύουμε τα πρώτα χρόνια του στην εθνική με όσα κάνει στον Ολυμπιακό...

QUOTE
Σε τελική ανάλυση, ο Γιαννάκης έμεινε και αυτό είναι δικό μας "πρόβλημα". Την "Πράσινη" τι την κόφτει; θα μου το απαντήσει κανείς αυτό;;
Σαν να πήγαινε ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός για γλέντι τίτλου στα μπουζούκια, και τα κόκκινα εξώφυλλα την άλλη μέρα αντί να έγραφαν για το γλέντι, να έγραφαν, "Μεγάλα γλέντια! Έμεινε ο Τεν Κάτε!"
Είναι άτοπο και εκφράζει προσωπική κόντρα. Υπάρχει άπειρος κόσμος στον παναθηναϊκό που θεωρεί τον Γιαννάκη προδότη και έχει προσωποποιήσει το μίσος του για τον Ολυμπιακό στο πρόσωπο του προπονητή. Αυτή είναι η πραγματικότητα. τα λοιπά είναι πομφόλυγες.


Υπάρχει μια παροιμία, δε τη θυμάμαι ακριβώς άλλα καταλήγει ότι ο Έλληνας προτιμά να δεί το σπίτι του γείτονα να καίγεται απ'ότι το δικό του να ευημερεί.

Βέβαια κατά τη γνώμη μου το να διώχνεις το προπονητή δείχνει πιο πολύ ότι καίγεται το σπίτι σου, άλλα άμα τα διαστρεβλώσεις λίγο όλα μπορείς να παρουσιάσεις το σπίτι του γείτονα να καίγεται... Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός απλά ευημερεί λιγότερο από το ΠΑΟ...
apkat
QUOTE(Marciulionis @ Jun 5 2009, 20:43 ) *
Αν δε κάνω λάθος πρώτα αρνήθηκε ο Γιόνας να του δώσει το χέρι... Τέλος πάντων είναι άλλη μια από τις μικρές γραφικές εξάρσεις που κάνουν την ενασχόληση με το μπάσκετ πιο διασκεδαστική!


Οχι..Ηταν η συνεντευξη τυπου του τελικου με τα αεροβολα.Ο Γιονας τα εχωσε κατηγορουσε ολο τον κοσμο και τοτε βρεθηκε ο Ομπραντοβιτς να πει οτι εγω σεβομαι την χωρα στην οποια ζω και πληρωνομαι και αυτο που κανει ο κυριος πως τον λενε ειναι απαραδεκτο.

Το ζουμι τουλαχιστον ειναι αυτο.
Marciulionis
QUOTE(apkat @ Jun 5 2009, 20:48 ) *
Οχι..Ηταν η συνεντευξη τυπου του τελικου με τα αεροβολα.Ο Γιονας τα εχωσε κατηγορουσε ολο τον κοσμο και τοτε βρεθηκε ο Ομπραντοβιτς να πει οτι εγω σεβομαι την χωρα στην οποια ζω και πληρωνομαι και αυτο που κανει ο κυριος πως τον λενε ειναι απαραδεκτο.

Το ζουμι τουλαχιστον ειναι αυτο.


Ναι... Πολύ τη σέβεται... 10 χρόνια στην Ελλάδα και δεν έχει μάθει 10 λέξεις στα Ελληνικά... Εδώ έχει μάθει ο Κοβάσεβιτς σε 2 και κάνει και διαφημίσεις...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(theov @ Jun 5 2009, 18:50 ) *
Ο Γιαννάκης είναι μπασκετάνθρωπος, είναι ψυχάρα, υπήρξε μεγάλος παίχτης και επομένως ξέρει την νοοτροπία των αθλητών κλπ. κλπ!

Ενα μεγάλο μειονέκτημα έχει ο άνθρωπος: Έπεσε πάνω στον ..Ζοτς!!

Στο Ελληνικο πρωταθλημα πεφτει πανω στον Ζοτς, με την εθνικη επεφτε πανω στον Πεπου,
ολο οι αλλοι φταινε ρε γαμωτο, που δεν αφηνουν τον Παναγιωτη μας,
να δει ασπρη μερα.
Timemaster
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 5 2009, 20:53 ) *
Στο Ελληνικο πρωταθλημα πεφτει πανω στον Ζοτς, με την εθνικη επεφτε πανω στον Πεπου,
ολο οι αλλοι φταινε ρε γαμωτο, που δεν αφηνουν τον Παναγιωτη μας,
να δει ασπρη μερα.



και να δεις πως θα μεγαλώσει η λίστα....
(ξέχασες να αναφέρεις και τους διαιτητές που του φταίνε)

κάτι μου θύμησες:
http://www.youtube.com/watch?v=SN8KStJ3_0c

χαχαχα
rankin
ρε Marciulionis, επιτέλους, ένας χριστιανός με τον οποίο μπορώ να συμφωνήσω!
Και να πω και κάτι ακόμα.. Όταν χθες ακούστηκε το ενδεχόμενο να "μεταπηδήσει" ο Γιασικεβίτισιους στον Ολυμπιακό, είπα ξεκάθαρα "δεν τον θέλω, γιατί δεν τον γουστάρω!!!" Απλά πράγματα!
Αυτό λοιπόν, θα ήθελα και απο τους φίλους παναθηναϊκούς που αντιπαθούν τον Γιαννάκη. Ας πετάξουν από πάνω τους τον μανδύα του "αντικειμενικού" φιλάθλου και ας πουν ξεκάθαρα "ΝΑΙ! Δεν γουστάρουμε τον παλιό-προδότη!"
Ξεσαλώστε ελεύθερα βρε παιδιά! Δεν είναι αθλητικό ραδιόφωνο εδώ, για να πρέπει να κάνεις τον αντικειμενικό για να ακουστείς σοβαρός. Δεν γουστάρεις τον Γιαννάκη, τον Κωστάκη, τον Γιωργάκη; Πες το ανοιχτά! Μην μου λες, ότι "οχι, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Απλά είναι άσχετος και χαίρομαι να τον βλέπω στον πάγκο σας και να τον κερδίζω"
Και εγώ άσχετο θεωρώ πχ τον Τεν Κάτε, αλλά δεν έχω κανένα ενδιαφέρον αν θα μείνει ή όχι. Μου αρκεί να κερδίζει η ομάδα μου τον παναθηναϊκό.. Ο προπονητής του, μου είναι αδιάφορος..

QUOTE(apkat @ Jun 5 2009, 20:48 ) *
Οχι..Ηταν η συνεντευξη τυπου του τελικου με τα αεροβολα.Ο Γιονας τα εχωσε κατηγορουσε ολο τον κοσμο και τοτε βρεθηκε ο Ομπραντοβιτς να πει οτι εγω σεβομαι την χωρα στην οποια ζω και πληρωνομαι και αυτο που κανει ο κυριος πως τον λενε ειναι απαραδεκτο.

Το ζουμι τουλαχιστον ειναι αυτο.

Ο φουκαράς ο Γιόνας είχε απηυδήσει ήδη από το ΣΕΦ με την κατάσταση.. Για αυτό και μετά πήγε γκασταρμπάιτερ στην Κινα
Flexo
Σαν φίλο του ΠΑΟ πάντοτε είχα μία αδιάφορη θέση όσο αφορά τον προπονητή Γιαννάκη.
Ανέκαθεν τον θεωρούσα έναν μέτριο προπονητή και δεν θα ήμουν χαρούμενος να τον δω στην ομάδα μου.

Αυτό που με πείραξε σαν Παναθηναϊκό ήταν η έλευση του Γιαννάκη στον ΟΣΦΠ και η παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής.
Θεωρούσα αδιανόητο το γεγονός ότι ο προπονητής της άμεσα ανταγωνιστικής ομάδας να προπονεί παίκτες της δικής μου.

Επιπλέον, όντας προπονητής της Εθνικής και πρώην παίκτης του ΠΑΟ, με την πρώτη φορά που πάτησε στο ΟΑΚΑ σαν αντίπαλος, έδειξε μία κομπλεξική και απαράδεκτη στάση εναντιώνοντας ακόμα περισσότερο το κοινό.

Σίγουρα θα με πείραζε περισσότερο το να χάσω το πρωτάθλημα απο τον Γιαννάκη, παρά απο κάποιον άλλο προπονητή.
Επομένως, σαν φίλαθλο θα με χαροποιούσε η απόλυση του και η αποτυχία του σε υψηλό επίπεδο, ιδιαίτερα μετά τις νέες προκλητικές δηλώσεις για την διαιτησία.

Βλέποντας αντικειμενικότερα τα πράγματα:

Ο ΟΣΦΠ είναι δεδομένο ότι θα ενισχυθεί με ακόμα μεγαλύτερα ονόματα.
Επίσης το πιθανότερο είναι ότι θα παραχωρηθούν με την μορφή δανεισμού νεώτερα παιδιά, όπως ο Τεόντοσιτς ή ο Έρτσεγκ.
Η άποψή μου είναι ότι ο Γιαννάκης δεν έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί κατάλληλα ένα δυνατό ρόστερ ειδικά αν αυτό αποτελειται απο πολλά ονόματα.
Κατα συνέπεια, ένας λιγότερος ισχυρός ΟΣΦΠ σε σχέση με τον ΟΣΦΠ ενός πχ. Μεσίνα.

Όπως και να έχει, ο Γιαννάκης θα έχει την ευκαιρία να με δικαιώσει...
PrasiniThyella
Άρχισα να παρακολουθώ μπάσκετ απο το 1994 αλλά ειλικρινά δεν μου κάνει καμία αίσθηση ο Γιαννάκης και ούτε καν σκέφτομαι οτι ήταν κάποτε παίκτης της ομάδας μου για να τον πω προδότη.Τον Νικοπολίδη πχ θα τον πω προδότη.Για τον Γιαννάκη και περι προδοσίας δεν νομίζω οτι νοιάζεται και κανένας.

Απλά το οτι δεν είχε την ευθυξία να παραιτηθεί απο την Εθνική όταν πήγε στον Ολυμπιακό προκάλεσε αντιδράσεις, που έγιναν ακόμα μεγαλύτερες με την παρουσία του στον πάγκο και τα καραγκιοζιλίκια που έκανε οποτε έδεσε το γλυκό.Σε συνδυασμό και με την αποτυχία του μπροστά στον Πάο του Ομπράντοβιτς έγινε το πρόσωπο που λατρεύουμε να μισούμε.Εκτός κι αν επαληθευτεί ο Κόγκα και έρθει ο Μεσίνα. tongue.gif
a bullet for your head
Νομιζω οτι ο Γιαννακης για μια ακομη φορα,δεν εχει λειτουργησει καλα επικοινωνιακα..
Γνωμη μου ειναι,πως για να παψει αυτη η ασαφεια που υπαρχει οσον αφορα το αν παραμεινει η' οχι,για να αντιστρεψει καπως το αρνητικο κλιμα που υπαρχει προς το προσωπο του,μετα και απ τα τελευταια απογοητευτικα αποτελεσματα στους τελικους κοντρα στον ΠΑΟ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να βγει και να κανει μια δηλωση που να λεει οτι ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ και οτι η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ειναι στη διαθεση της διοικησης,χωρις μαλιστα να εχει ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ..οτι ζηταει ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και οτι κατω απ'αυτες τις περιστασεις,αν η διοικηση κρινει οτι τελικα δεν θα κανει δεκτη την οποια παραιτηση αλλα θα δωσει ψηφο εμπιστοσυνης στο προσωπο του,θα κανει τα παντα,θα δωσει τον καλυτερο του εαυτο,προκειμενου ο ΟΣΦΠ να εκπληρωσει τους οποιους στοχους..
ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ,ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,και τις λοιπες συγκυριες...
Κατα τη ταπεινη μου αποψη,θα κερδιζε ποντους απο μια τετοια κινηση..
apkat
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 6 2009, 03:04 ) *
Νομιζω οτι ο Γιαννακης για μια ακομη φορα,δεν εχει λειτουργησει καλα επικοινωνιακα..
Γνωμη μου ειναι,πως για να παψει αυτη η ασαφεια που υπαρχει οσον αφορα το αν παραμεινει η' οχι,για να αντιστρεψει καπως το αρνητικο κλιμα που υπαρχει προς το προσωπο του,μετα και απ τα τελευταια απογοητευτικα αποτελεσματα στους τελικους κοντρα στον ΠΑΟ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να βγει και να κανει μια δηλωση που να λεει οτι ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ και οτι η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ειναι στη διαθεση της διοικησης,χωρις μαλιστα να εχει ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ..οτι ζηταει ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και οτι κατω απ'αυτες τις περιστασεις,αν η διοικηση κρινει οτι τελικα δεν θα κανει δεκτη την οποια παραιτηση αλλα θα δωσει ψηφο εμπιστοσυνης στο προσωπο του,θα κανει τα παντα,θα δωσει τον καλυτερο του εαυτο,προκειμενου ο ΟΣΦΠ να εκπληρωσει τους οποιους στοχους..
ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ,ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,και τις λοιπες συγκυριες...
Κατα τη ταπεινη μου αποψη,θα κερδιζε ποντους απο μια τετοια κινηση..


Την εχεις γραψει την ανακοινωση ολοκληρη να του την δωσουμε η εχεις μονο την κεντρικη ιδεα ακομα;; icon_drunk.gif

Υ.Γ:Να σε ρωτησω κατι ρε συ Bullet;;Γιατι τοση αγωνια γενικα για τον Γιαννακη;Εχεις ανοιξει τρια τοπικ για παρτη του και εχεις κανει πραγματικα απειρα ποστ για αυτον.Παιζει κατι παραξενο και εχεις τοση μα τοση αγωνια για την καθε του κινηση;;
a bullet for your head
QUOTE(apkat @ Jun 6 2009, 03:09 ) *
Την εχεις γραψει την ανακοινωση ολοκληρη να του την δωσουμε η εχεις μονο την κεντρικη ιδεα ακομα;; icon_drunk.gif

Υ.Γ:Να σε ρωτησω κατι ρε συ Bullet;;Γιατι τοση αγωνια γενικα για τον Γιαννακη;Εχεις ανοιξει τρια τοπικ για παρτη του και εχεις κανει πραγματικα απειρα ποστ για αυτον.Παιζει κατι παραξενο και εχεις τοση μα τοση αγωνια για την καθε του κινηση;;

Η αληθεια ειναι οτι μολις τωρα μου ηρθε μια ''φοιτηση'' οσον αφορα τη κεντρικη ιδεα.. smiley.gif
Μπορει να μην ειμαι επικοινωνιολογος η' ιματζ-μεικερ,ομως κατα τη ταπεινη μου παντα αποψη,απο μια τετοια κινηση,θα μπορουσε να κερδισει καποιους ποντους και να αμβλυνει ως ενα βαθμο τη δυσαρεσκεια του κοσμου προς το προσωπο του.
Απο κει και περα,πως και απο που ''βλεπεις'' εσυ την αγωνια μου..??Οντως εχω ανοιξει 3 τοπικ ''για παρτη του'',αλλα αν μπεις στο κοπο να δεις ποσα συνολικα εχω ανοιξει στο φορουμ,θα διαπιστωσεις οτι αυτα τα 3 ειναι πολυ μικρο ποσοστο επι του συνολικου αριθμου...
Αυτο που εσυ ονομαζεις ''αγωνια μου'',εγω το λεω ''πηγη εμπνευσης''.. cool.gif
Μαλλον εσυ αγωνιας πολυ..το αντιλαμβανομαι ως ενα βαθμο,μιας και ειναι η ''συμπαθεια σου'',απ'οτι εχω καταλαβει..
Koan
QUOTE(apkat @ Jun 6 2009, 03:09 ) *
Την εχεις γραψει την ανακοινωση ολοκληρη να του την δωσουμε η εχεις μονο την κεντρικη ιδεα ακομα;; icon_drunk.gif

Υ.Γ:Να σε ρωτησω κατι ρε συ Bullet;;Γιατι τοση αγωνια γενικα για τον Γιαννακη;Εχεις ανοιξει τρια τοπικ για παρτη του και εχεις κανει πραγματικα απειρα ποστ για αυτον.Παιζει κατι παραξενο και εχεις τοση μα τοση αγωνια για την καθε του κινηση;;

λες να βγάλουμε ειδηση για προπονητη στον Ολυμπιακό ...

bullet πες μου ποιος εισαι κατι κανεις.... smiley.gif smiley.gif 42.gif 42.gif
a bullet for your head
QUOTE(Koan @ Jun 6 2009, 03:20 ) *
λες να βγάλουμε ειδηση για προπονητη στον Ολυμπιακό ...

bullet πες μου ποιος εισαι κατι κανεις.... smiley.gif smiley.gif 42.gif 42.gif

Ειμαι ο bullet και λεγομαι... smiley.gif
Τι εννοεις ''κατι κανεις''?
Ενας απλος χομπιστας του μπασκετ ειμαι,που εκφερω αποψεις..τιποτα λιγοτερο η' τιποτα περισσοτερο.
apkat
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 6 2009, 03:19 ) *
Απο κει και περα,πως και απο που ''βλεπεις'' εσυ την αγωνια μου..??Οντως εχω ανοιξει 3 τοπικ ''για παρτη του'',αλλα αν μπεις στο κοπο να δεις ποσα συνολικα εχω ανοιξει στο φορουμ,θα διαπιστωσεις οτι αυτα τα 3 ειναι πολυ μικρο ποσοστο επι του συνολικου αριθμου...
Αυτο που εσυ ονομαζεις ''αγωνια μου'',εγω το λεω ''πηγη εμπνευσης''.. cool.gif
Μαλλον εσυ αγωνιας πολυ..το αντιλαμβανομαι ως ενα βαθμο,μιας και ειναι η ''συμπαθεια σου'',απ'οτι εχω καταλαβει..


Παντως να μην εχει ανοιξει Ολυμπιακος τοπικ για τον Γιαννακη και να εχει ανοιξει ενας Παναθηναικος 3 φαινεται καπως παραξενο..Και αν υποθεσουμε οτι εχεις κανει και 200 ποστ(λιγα λεω ε;;) για τον Γιαννακη σε συνολο 4000 ποστ δεν ειναι και μικρο ποσοστο.

Αν ο Παναγιωτης σε εμπνεει παω πασο ειλικρινα.

Οσο για την συμπαθεια μου rolleyes.gif ..Θα ψαξω να βρω μια συζητηση πριν 2 χρονια περιπου με τον theov αν δεν κανω λαθος να δεις τι εγραφα για την συμπαθεια μου.
a bullet for your head
QUOTE(apkat @ Jun 6 2009, 03:25 ) *
Παντως να μην εχει ανοιξει Ολυμπιακος τοπικ για τον Γιαννακη και να εχει ανοιξει ενας Παναθηναικος 3 φαινεται καπως παραξενο..Και αν υποθεσουμε οτι εχεις κανει και 200 ποστ(λιγα λεω ε;;) για τον Γιαννακη σε συνολο 4000 ποστ δεν ειναι και μικρο ποσοστο.

Αν ο Παναγιωτης σε εμπνεει παω πασο ειλικρινα.

Οσο για την συμπαθεια μου rolleyes.gif ..Θα ψαξω να βρω μια συζητηση πριν 2 χρονια περιπου με τον theov αν δεν κανω λαθος να δεις τι εγραφα για την συμπαθεια μου.

Μετρας τα ποστ που εχω γραψει για τον Γιαννακη?? smiley.gif
Τι..μονο τα 200 εχω φτασει..?? biggrin.gif
Ο ''Παναγιωτης'' οπως λες και εσυ,αποτελει πηγη εμπνευσης για μενα!Τιποτα δεν ειναι παραξενο.
Δεν ξερω τι εγραφες πριν απο 2 χρονια,γενικα ομως εισαι ''υπερμαχος'' του.. rolleyes.gif ..εμενα προσωπικα δεν με πειραζει..
ο καθενας αλλωστε εχει τις προτιμησεις του.. wink.gif
apkat
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 6 2009, 03:31 ) *
Μετρας τα ποστ που εχω γραψει για τον Γιαννακη?? smiley.gif
Τι..μονο τα 200 εχω φτασει..?? biggrin.gif
Ο ''Παναγιωτης'' οπως λες και εσυ,αποτελει πηγη εμπνευσης για μενα!Τιποτα δεν ειναι παραξενο.
Δεν ξερω τι εγραφες πριν απο 2 χρονια,γενικα ομως εισαι ''υπερμαχος'' του.. rolleyes.gif ..εμενα προσωπικα δεν με πειραζει..
ο καθενας αλλωστε εχει τις προτιμησεις του.. wink.gif


Mπα τον αριθμο προσεγγιστικα τον ειπα..Οντως ομως πρεπει να ειναι πολυ μικρος.Μην θημηθω και της Εθνικης.

QUOTE(apkat @ Jan 25 2008, 22:42 ) *
Προφανως και το πιστευω..Ισως να φταιει οτι ποτε δεν καταλαβα πως ο Γιαννακης απο τοτε που προπονουσε το Μαρουσι μεχρι σημερα θεωρειται τουλαχιστον ο Μεσινα.Θα μου πειτε επιτυχιες της εθνικης.Αλλο ομως ο προπονητης συλλογου αλλο ο προπονητης εθνικης.πολυ πιο δυσκολο πραγμα να προπονεις συλλογο.Και το να εισαι καλος στο ενα δεν αποδικνυει οτι θα σαι καλος και στο αλλο.Σε συλλογικο επιπεδο λοιπον τον Γιαννακη τον θεωρω unproven.

Δεν εχω χρονο να αναλυσω περισοοτερο την αποψη μου.Ισως αργοτερα η αλλιως αυριο!!!!!!

biggrin.gif


Αυτο ειναι απο 25-1-08.1,5 χρονο πριν.Ο λογος που τον υπερασπιζομαι λοιπον δεν εχει να κανει με το οτι ειμαι Γιαννακικος οτι ειναι συμπαθεια μου η αλλα τετοια γραφικα που εχω ακουσει κατα καιρους.Αλλα με καθαρα αγωνιστικα ζητηματα.
rankin
QUOTE(PrasiniThyella @ Jun 6 2009, 02:04 ) *
Άρχισα να παρακολουθώ μπάσκετ απο το 1994 αλλά ειλικρινά δεν μου κάνει καμία αίσθηση ο Γιαννάκης και ούτε καν σκέφτομαι οτι ήταν κάποτε παίκτης της ομάδας μου για να τον πω προδότη.Τον Νικοπολίδη πχ θα τον πω προδότη.Για τον Γιαννάκη και περι προδοσίας δεν νομίζω οτι νοιάζεται και κανένας.

αν είχες ξεκινήσει να παρακολουθείς μπάσκετ το 1986, θα εκτιμούσες μερικά πρόσωπα και μερικές αξίες περισσότερο..
Καθότι όμως μερικά πράγματα (όπως το έτος γέννησης μας) δεν είναι στο χέρι μας , καταλαβαίνω την οπτική σου, διότι δεν μεγαλώσαμε όλοι με ήρωα τον Γιαννάκη, το Γκαλη και το Φασούλα. Υπάρχει κόσμος που μεγάλωσε με πρότυπο τον Αλβέρτη ή τον Σιγάλα, ή τα νεότερα παιδιά, τον Διαμαντίδη και τον Παπαλουκά.
Έτσι καθορίζεται και το χάσμα των γενεών άλλωστε..

Πάντως, περί της προδοσίας του Γιαννάκη, μπορεί να μην νοιάζεσαι εσυ, αλλά οι μεγαλύτεροι σου, που τον θυμούνται καλά, μια χαρά νοιάζονται, συν τους Γιαννακόπουλους που είχαν κατεβάσει όλες τι φωτογραφίες του απο το site της ομάδας, απο την πρώτη στιγμή που υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Είπαμε, ήταν "το δικό μας παιδί, που πήγε στους άλλους"
LFO
αμα φυγει ο Γιαννακης βλέπω να πέφτει κατακορυφα, εστω και για λιγο, η επισκεψιμοτητα του φορουμ....
rankin
QUOTE(LFO @ Jun 6 2009, 10:37 ) *
αμα φυγει ο Γιαννακης βλέπω να πέφτει κατακορυφα, εστω και για λιγο, η επισκεψιμοτητα του φορουμ....

Γεγονός! Εξελίχθηκε σε τεράστια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα ..
Αν έφευγε ή αν υπήρχε θέμα φυγής του Ομπράντοβιτς απο τον παο, τόσος χαλασμός δεν θα είχε γίνει σε καμία περίπτωση, ιδίως απο τους οπαδούς των άλλων ομάδων.
LFO
QUOTE(rankin @ Jun 6 2009, 10:57 ) *
Γεγονός! Εξελίχθηκε σε τεράστια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα ..
Αν έφευγε ή αν υπήρχε θέμα φυγής του Ομπράντοβιτς απο τον παο, τόσος χαλασμός δεν θα είχε γίνει σε καμία περίπτωση, ιδίως απο τους οπαδούς των άλλων ομάδων.


αυτό δεν σε....φτιαχνει λιγο να παρεις πρωταθλημα με τον Γιαννακη?? wos_sport5.gif
virgin13
QUOTE(a bullet for your head @ May 26 2009, 16:26 ) *
Οπως ανεφερα αρχικα,νομιζω οτι ο Σφαιροπουλος ειναι η καλυτερη δυνατη-προτεινομενη επιλογη, Ελληνα προπονητη.
Εκτιμω πολυ επισης τους Ιτουδη,Μαρκοπουλο & Σκουρτοπουλο,ομως πιστευω οτι για διαφορετικους(για τον καθενα ξεχωριστα),λογους,δεν θα συγκεντρωναν οι περιπτωσεις τους,σχεδον καμια πιθανοτητα.
Αρχικα ελεγα να μην τον τοποθετησω στο δημοψηφισμα,ομως μετα σκεφτηκα οτι καλο θα ηταν να υπαρχει και ενας Ελληνας προπονητης στη λιστα των επιλογων.
Μολις τωρα μαλιστα ειδα οτι εχει και 8 ψηφους..δεν νομιζω οτι αν εβαζα τον ''Φουφουτο'',καποιοι(οπωσδηποτε),να τον προτιμουσαν κιολας..
Νομιζω οτι οι περισσοτεροι εχουν ενστικτο και αισθητηριο και μπορουν να ξεχωρισουν,ποιος κανει καλη δουλεια η' οχι.


οταν μιλαμε για ομαδα οσφπ θεωρω οτι ειναι δυσκολο για τον σφαιροπουλο να ανταποκριθει στις απαιτησεις της ομαδας.
Koan
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 6 2009, 03:25 ) *
Ειμαι ο bullet και λεγομαι... smiley.gif
Τι εννοεις ''κατι κανεις''?
Ενας απλος χομπιστας του μπασκετ ειμαι,που εκφερω αποψεις..τιποτα λιγοτερο η' τιποτα περισσοτερο.

αχχ.. ηθελα να γράψω "πες μου που είσαι ΚΑΙ τι κανεις" από τη γνωστή φάρσα..
rankin
QUOTE(LFO @ Jun 6 2009, 10:59 ) *
αυτό δεν σε....φτιαχνει λιγο να παρεις πρωταθλημα με τον Γιαννακη?? wos_sport5.gif

Χ Α Λ Α Ρ Α ! ! ! magic.gif
colonel gomelsky
Η ώρα της αλλαγής
Τάσος Μαγουλάς - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 20/08/2008 22:15

Φταίει ο Σπανούλης; Μην το σκεφτείτε. Φταίει ο Γιαννάκης; Όλοι οι προπονητές κάνουν σωστά και λάθη. Φταίνε οι κοντοί; Πόσο καλύτερη άμυνα να παίξουν; Φταίνε οι ψηλοί; Τα έκαναν όλα. Φταίνε οι Αργεντινοί; Σε μεγάλο βαθμό. Πάνω από όλα ευθύνεται η λογική μας. Αυτή που μας έφερε δύο μετάλλια, το 2005 και το 2006, αυτή που μας έφερε δύο αποτυχίες το 2007 και το 2008.
Σχετικά links



Αποτυχίες; Ναι για μία μεγάλη εθνική όπως η δική μας. Αν θέλετε χαμηλώνουμε τον πήχη και περνάμε άνετα από πάνω αλλά δεν αξίζει σε αυτά τα παιδιά και των προπονητή τους, που από το 2005 είναι οι φύλακες άγγελοι του ελληνικού μπάσκετ.

"Πρέπει να καταστρέψουμε το παιχνίδι τους", είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης πριν τον αγώνα με την Αργεντινή. Όλοι συμφωνήσαμε. Όπως συμφωνούμε τόσα χρόνια για την άμυνα. Κάποια στιγμή ένας συνάδελφος ρώτησε τον Γιαννάκη αν η Ελλάδα θα δημιουργήσει μπασκετική σχολή με την σκληρή της άμυνα. Συγνώμη αλλά σε τέτοια σχολή, τουλάχιστον ο γράφων, δεν θέλει να έχει καμία σχέση.

Αν το όραμά μας είναι να βγάλουμε αμυντικούς εξολοθρευτές, σε ένα σπορ που από τη φύση του ευνοεί την επίθεση, ένα σπορ που το λατρέψαμε επειδή ο Γκάλης και ο Γιαννάκης, ή παλαιότερο ο Κόντος, ο Κολοκυθάς, ο Αμερικάνος, ο Γκούμας έβαζαν την μπάλα στο καλάθι, τότε να λείπει. Η εθνική μας επικαλείται την επίθεση όταν πρέπει να καλύψει διαφορές. Ε, πόσες φορές θα μπαίνει αγόρι μου;

Να λείπει και όλος αυτός ο πανικός, που προκαλεί ο πρόεδρος της FIba Europe και οι συν αυτώ, να παίρνουν όλες οι εθνικές μετάλλια για να λέμε πόσο επιτυχημένη δουλειά γίνεται στο ελληνικό μπάσκετ. Η άμυνα είναι ο εύκολος δρόμος, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν παιδιά με ατελείωτα αθλητικά προσόντα ενώ παράλληλα έχουν την νοοτροπία του στρατιώτη. Είμαστε και σε καλή περίοδο με τους διαιτητές (ας μην κρυβόμαστε) οπότε δένει το γλυκό. Χωρίς την άμυνα και το κακό μπάσκετ δεν θα ερχόταν ποτέ ο θρίαμβος του Βελιγραδίου. Από τότε όλοι επαναπαύτηκαν στις αμυντικές αρετές.

Όταν χτύπησε το καμπανάκι στη Μαδρίτη, έφταιγε... ο Παπαδόπουλος με τα αργά του πόδια και την αδυναμία στο πικ εν ρολ. Ήρθε το προολυμπιακό για να σκεπάσει τις αδυναμίες μας, ακόμα και τις αμυντικές. Οι προπονητές λένε ότι δεν μπορεί το κλέψιμο να είναι τρόπος άμυνας. Τους διαψεύσαμε με όλους τους αντιπάλους χωρίς σοβαρά πλέι μέικερ, τους επιβεβαιώσαμε και κόντρα στην Αργεντινή του ενός μεγάλου πλέι μέικερ και των παικτών που δεν λυγίζουν στην πίεση. Δεν κλέψαμε μπάλες από Ισπανούς, Αμερικανούς, Αργεντινούς οπότε η άμυνά μας δεινοπάθησε.

Πήγαμε και αυτός να τους... δείρουμε πνευματικά και σωματικά. Λάθος και μπούμερανγκ. Οι παίκτες μας απογοητεύονταν σε κάθε δύσκολο καλάθι του Ντελφίνο και του Τζινόμπιλι με αποτέλεσμα στην τέταρτη περίοδο να μην υπάρχει ούτε μία κανονική, σοβαρή επίθεση. Οι διεθνείς μας συνήθισαν να ανεβάζουν την ψυχολογία τους με ένα κλέψιμο, μία τάπα όχι με κάποιο τρίποντο ή κάρφωμα.

Η Ελλάδα ήταν πολύ καλή μέχρι το ημίχρονο. Η μπάλα πέρασε στη ρακέτα, πετύχαμε 40 πόντους, δείχναμε ότι κάναμε ό,τι έπρεπε και ας μην έμπαιναν τα τρίποντα. Μετά; Μετά λειτούργησε το γνωστό πρόβλημα με τα τρία πλέι μέικερ. Το είδαμε με τον Παναθηναϊκό φέτος, το βλέπουμε και με την εθνική στα δύσκολα παιχνίδια. Δεν υπάρχει ο παίκτης στα... φτερά να δώσει σκορ, να πάρει μπάλες χωρίς να είναι πλέι μέικερ. Όσο μεγάλοι αθλητές και αν είναι, στο τέλος θα λειτουργούν ψάχνοντας την πάσα και οι τρεις.

Πολλοί θα ρίξουν ευθύνες στο Γιαννάκη που δεν απέσυρε τον Σπανούλη στην τρίτη περίοδο για να ηρεμήσει ή που έβαζε κι έβγαζε τον Ζήση με τον Τσαρτσαρή συνέχεια. Άλλοι θα μιλήσουν για τον υπερβολικό σεβασμό των παικτών στους σταρ των Αργεντινών. Κάποια από αυτά ισχύουν. Ισχύουν εδώ και χρόνια όμως. Όπως ισχύει ότι στο Πεκίνο βρέθηκαν όσοι μπορούσαν να κάνουν την δουλειά. Ας μην φορτώσουμε το βάρος του κορυφαίου στους απόντες όπως συμβαίνει συχνά (Κουφός, Παπαδόπουλος, Ντικούδης, Κακιούζης).

Τώρα είναι η ώρα να αλλάξει κάτι. Σε αντίθεση με την Αργεντινή, με την Λιθουανία, η εθνική μας θα πάει στο Λονδίνο με πολλούς παίκτες από την φετινή ομάδα. Ο κορμός θα είναι ο ίδιος. Χρειάζεται μία αλλαγή φιλοσοφίας. Μακάρι να μπορούσαμε να βρούμε έναν ηγέτη σκόρερ να πλαισιώσει αυτούς τους παίκτες. Μακάρι να δίναμε έστω και αργά ευκαιρίες σε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν.

Πάνω από όλα χρειάζεται ένα καινούργιο πλάνο είτε από τον Γιαννάκη (ο οποίος οφείλει να έχει τον πρώτο λόγο και να αποφασίσει για το μέλλον του ήρεμα ζυγίζοντας όλες τις παραμέτρους) είτε από κάποιον άλλο. Μην πει κανείς πως αν έμπαινε το σουτ του Βασίλη θα λέγαμε άλλα, διότι το ίδιο συνέβη και το 2005 όταν μπήκε το τελευταίο σουτ του Διαμαντίδη.

Όλο το ελληνικό μπάσκετ το χρειάζεται εκτός αν πιστεύουμε ότι πλέον δεν μπορούμε να παρατάξουμε παίκτες του μπάσκετ αλλά... αμυντικούς ογκόλιθους.

Μία ακόμα γνώμη: Αυτή η εθνική μπορούσε να φέρει μετάλλιο. Άξιζε μίας τέτοιας τιμής. Ίσως όμως η ήττα να αποτελέσει, όπως και το 2004, καλύτερο δώρο. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι παίκτες και προπονητές τα έδωσαν όλα, άφησαν και την τελευταία τους ικμάδα δύναμης στο παρκέ. Και γι'αυτό τους ευχαριστούμε.

πηγή contra.gr
Συντάκτης: Τάσος Μαγουλάς

(Τα μπολντ δικά μου)

Αν και παλιό το άρθρο εντοπίζει κάποιες αδυναμίες του Γιαννάκη με την Εθνική ακόμα (όταν είχε και παίκτες του ΠΑΟ) Μπορεί να πέρασε ένας χρόνος αλλά κάποια στοιχεία είναι -νομίζω- ακόμα επίκαιρα. Γι αυτό και το ποστάρω.
Marciulionis
Άμα πας στο υποφόρουμ της εθνικής θα δείς πολλοί εδώ να γράφουμε τα ίδια πράγματα πριν το Μαγουλά. Το θέμα πλέον είναι ότι ο Γιαννάκης έχει γίνει αντικείμενο οπαδικής αντιπαράθεσης. Κρίμα...

Πάντως πολλές από τις επιθέσεις που δέχεται είναι υπερβολικές και εμπαθείς, στα όρια της εμμονής! Αυτό είναι που ενοχλεί, αφού ακόμα κι ο apkat το ξέρω πως δεν τον θεωρεί ότι καλύτερο. Είναι τέτοια η εμπάθεια και το προσωποκεντρικό μένος που βγάζετε ορισμένοι όμως που απλά κάνει κάποιους να θέλουν να τον υπερασπιστούνε! Ακόμα κι εμένα! Πραγματικά πιστεύω ότι έστω υποσυνείδητα οφείλεται στη διπλή προδοσία, που ενώ ήταν παίκτης του ΠΑΟ και προπονητής της εθνικής πήγε στον ΟΣΦΠ. Το ότι έχει συνδέσει το πρόσωπό του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εθνικής και είναι από τους βασικούς λόγους που υπάρχει μπάσκετ σε τέτοιο επίπεδο στην Ελλάδα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα...

Μέσα σε ένα χρόνο έγινε άχρηστος, μικρόψυχος, κακομοίρης, ελεεινός, τρισάθλιος και καραγκιόζης! Εντάξει δεν είναι ούτε Ζότς, ούτε Μεσίνα και πως θα μπορούσε άλλωστε αφού πρώτη φορά είναι σε κορυφαία ομάδα. Ένας απλά καλός και φιλότιμος προπονητής είναι, ίσως και λίγο αναχρονιστικός. Πέρα από αυτό όμως είναι κι ένας πραγματικός μπασκετάνθρωπος και θρύλος του ελληνικού μπάσκετ!
colonel gomelsky
QUOTE(Marciulionis @ Jun 6 2009, 13:26 ) *
Άμα πας στο υποφόρουμ της εθνικής θα δείς πολλοί εδώ να γράφουμε τα ίδια πράγματα πριν το Μαγουλά. Το θέμα πλέον είναι ότι ο Γιαννάκης έχει γίνει αντικείμενο οπαδικής αντιπαράθεσης. Κρίμα...

Πάντως πολλές από τις επιθέσεις που δέχεται είναι υπερβολικές και εμπαθείς, στα όρια της εμμονής! Αυτό είναι που ενοχλεί, αφού ακόμα κι ο apkat το ξέρω πως δεν τον θεωρεί ότι καλύτερο. Είναι τέτοια η εμπάθεια και το προσωποκεντρικό μένος που βγάζετε ορισμένοι όμως που απλά κάνει κάποιους να θέλουν να τον υπερασπιστούνε! Ακόμα κι εμένα! Πραγματικά πιστεύω ότι έστω υποσυνείδητα οφείλεται στη διπλή προδοσία, που ενώ ήταν παίκτης του ΠΑΟ και προπονητής της εθνικής πήγε στον ΟΣΦΠ. Το ότι έχει συνδέσει το πρόσωπό του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εθνικής και είναι από τους βασικούς λόγους που υπάρχει μπάσκετ σε τέτοιο επίπεδο στην Ελλάδα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα...

Μέσα σε ένα χρόνο έγινε άχρηστος, μικρόψυχος, κακομοίρης, ελεεινός, τρισάθλιος και καραγκιόζης! Εντάξει δεν είναι ούτε Ζότς, ούτε Μεσίνα και πως θα μπορούσε άλλωστε αφού πρώτη φορά είναι σε κορυφαία ομάδα. Ένας απλά καλός και φιλότιμος προπονητής είναι, ίσως και λίγο αναχρονιστικός. Πέρα από αυτό όμως είναι κι ένας πραγματικός μπασκετάνθρωπος και θρύλος του ελληνικού μπάσκετ!


Συμφωνούμε φίλε σαρούνας (δεν σε πειράζει να σε προσφωνώ με το μικρό σου όνομα ε; smiley.gif ). Ούτε τρισάθλιος είναι, ούτε μικρός προπονητής. Ούτε ίσως μικρόψυχος γενικά (εκδήλωση μικροψυχίας αποτελούν βέβαια οι τελευταίες του δηλώσεις, αλλά αυτό δεν τον καθιστά γενικά μικρόψυχο.) Για τις επιτυχίες του με την εθνική συντάσσομαι με τις απόψεις του Μαγουλά και δεν θεωρώ το άρθρο οφ τόπικ καθώς στο μεγαλύτερό του μέρος μιλά για τη φιλοσοφία του Γιαννάκη. Το θέμα είναι ότι μεγάλο μέρος αυτής της φιλοσοφίας εφάρμοσε και στον ΟΣΦΠ. Πάντως στο φόρουμ αυτό διεξάγεται η λιγότερη δυνατή "οπαδική" κόντρα και η συζήτηση νομίζω ότι γίνεται με αμιγώς μπασκετικούς όρους και όχι με διαξιφισμούς του στυλ "Είσαι πελάτης" "όχι δεν είμαι" "πληρώνεις τους διαιτητές" κτλ. Αν ήθελα να πω κάτι μέσω του άρθρου είναι το εξής. Ότι ο Γιαννάκης έχει σαν φιλοσοφία να κλέβει τα ματς. Την απάντηση σ' αυτό την δίνει εύστοχα νομίζω ο Μαγουλάς με το "Ε πόσες φορές θα μπαίνει αγόρι μου";;; Και αυτό συνάμα απαντάει και στη λογική του ότι ο ΟΣΦΠ έχασε τα περισσότερα ματς στο καλάθι. Μένοντας σ αυτό συσκοτίζεται τεχνηέντως το πραγματικό πρόβλημα που δεν είναι άλλο από το ότι σε όλα τα ματς ο ΟΣΦΠ είχε ρόλο κυνηγού στο σκορ.

ΥΓ. Εδώ που τα λέμε αν πάρουμε υπόψιν μας τις ανατροπές που έχει κάνει η Εθνική, το προσωνύμιο Γκαστόνε θα ταίριαζε καλύτερα στο Δράκο. Απλά οι Ελληνάρες δημοσιογράφοι δεν απέδιδαν τις ανατροπές στην τύχη (και καλά έκαναν) αλλά στην ...αθάνατη ελληνική ψυχή και στον πρωτομάστορά της Δράκο.

ΥΓ2 Ίσως γι αυτό υποτιμιέται πολύ ο Γιαννάκης. Κάποιοι τον ανέβασαν πολύ ψηλά χωρίς ίσως να έχει ο ίδιος το υπόβαθρο να το στηρίξει. Και γι αυτό η πτώση είναι τώρα ραγδαία. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τον Παπαλουκά (άποψή μου) έναν επίσης πολύ καλό αλλά ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ (από τα ΜΜΕ) παίκτη.

ΥΓ3 οφ τόπικ: Εδώ τα ΜΜΕ προσπάθησαν να μας πείσουν (και ίσως σ έναν βαθμό τα κατάφεραν) ότι υπάρχει ποδοσφαιριστής που λέγεται Χαριστέας και ότι ο ...Ζαγοράκης είναι καλύτερος ή τουλάχιστον ίσος του Ζιντάν. Δεν κάνω άτοπες συγκρίσεις. Σχήματα λόγου είναι τα παραπάνω προκειμένου να εξηγήσω σ έναν βαθμό ότι η αντιπαλότητα προς τον Γιαννάκη ίσως έχει να κάνει και με την υπερπροβολή και την ασυλία του, με το ότι δεν δικαίωσε τις τεράστιες προσδοκίες.
Marciulionis
Δεν αναφερόμουνα σε εσένα προσωπικά φίλε (χωρίς παρεξήγηση όλους φίλους μου τους θεωρώ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου) gomelsky. Απλά σημείωσα ένα φαινόμενο του τελευταίου χρόνου. Πάντως εγώ διακρίνω έναν υφέρπων μασκαρεμένο οπαδισμό μέσα στις 100άδες (και σίγουρα δυσανάλογα πολλές σε σχέση με τη φετινή του πορεία) επιθέσεις στον Γιαννάκη. Και εντάξει μέσα στη χαρά σου να πικάρεις μία, δύο, τρείς τον αντίπαλο για τον προπονητή του και το χάσιμο της μαχης των πάγκων δικαιολογείται! Άλλα πλέον η ενασχόληση μαζί του αγγίζει τα όρια της εμμονής, οπότε πιστεύω οτι αυτό που φταίει είναι που ενώ ήταν παίκτης του ΠΑΟ και προπονητής της εθνικής πήγε στον ΟΣΦΠ και το ότι έχει συνδέσει το πρόσωπό του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εθνικής και είναι από τους βασικούς λόγους που υπάρχει μπάσκετ σε τέτοιο επίπεδο στην Ελλάδα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα... Γεγονότα με τα οποία όλοι οι φίλοι του ΠΑΟ (και μη) είχαμε ταυτιστεί λίγο ή πολύ!

ΥΓ: στα αγωνιστικά δε διαφωνώ καθόλου μαζί σου. Το στυλ της εθνικής ποτέ δε μου άρεσε και το έλεγα από το Βελιγράδι. Άλλα τα αποτελέσματα παίζουνε μεγάλο ρόλο στο μπάσκετ. Όπως και να το κάνουμε από το 87 μέχρι σήμερα σε κάθε μεγάλη επιτυχία της εθνικής (σχεδόν) ο Γιαννάκης ήταν εκεί!
colonel gomelsky
QUOTE(Marciulionis @ Jun 6 2009, 13:56 ) *
Δεν αναφερόμουνα σε εσένα προσωπικά φίλε (χωρίς παρεξήγηση όλους φίλους μου τους θεωρώ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου) gomelsky. Απλά σημείωσα ένα φαινόμενο του τελευταίου χρόνου. Πάντως εγώ διακρίνω έναν υφέρπων μασκαρεμένο οπαδισμό μέσα στις 100άδες (και σίγουρα δυσανάλογα πολλές σε σχέση με τη φετινή του πορεία) επιθέσεις στον Γιαννάκη. Και εντάξει μέσα στη χαρά σου να πικάρεις μία, δύο, τρείς τον αντίπαλο για τον προπονητή του και το χάσιμο της μαχης των πάγκων δικαιολογείται! Άλλα πλέον η ενασχόληση μαζί του αγγίζει τα όρια της εμμονής, οπότε πιστεύω οτι αυτό που φταίει είναι που ενώ ήταν παίκτης του ΠΑΟ και προπονητής της εθνικής πήγε στον ΟΣΦΠ και το ότι έχει συνδέσει το πρόσωπό του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εθνικής και είναι από τους βασικούς λόγους που υπάρχει μπάσκετ σε τέτοιο επίπεδο στην Ελλάδα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα... Γεγονότα με τα οποία όλοι οι φίλοι του ΠΑΟ (και μη) είχαμε ταυτιστεί λίγο ή πολύ!


+1
διατηρώντας βέβαια τις απόψεις μου περί ΜΜΕ και του ρόλου τους σ αυτήν την οπαδικού τύπου εμμονή.
rankin
QUOTE(colonel gomelsky @ Jun 6 2009, 13:59 ) *
+1
διατηρώντας βέβαια τις απόψεις μου περί ΜΜΕ και του ρόλου τους σ αυτήν την οπαδικού τύπου εμμονή.

τα ΜΜΕ πλάθουν απόψεις για πολύ κόσμο, και όχι μόνο για τον Γιαννάκη ή τον Παπαλουκά.
Ειδικά, τα μπασκετικά ΜΜΕ, επιθυμώντας να αποδείξουν το αυταπόδεικτο, την ανωτερότητα του ελληνικού μπάσκετ, έναντι των άλλων σπορ, έχουν θεοποιήσει όχι μόνο τον Παπαλουκά, τον Διαμαντίδη και τον Γιαννάκη, που στην τελική, μια θεοποίηση την αξίζουν, αλλά μέχρι και το Λάζο με τις ραβέρσες του!!!!
Γενικά, στα ελληνικά μπασκετικά ΜΜΕ η υπερβολή περισσεύει...
a bullet for your head
QUOTE(virgin13 @ Jun 6 2009, 10:59 ) *
οταν μιλαμε για ομαδα οσφπ θεωρω οτι ειναι δυσκολο για τον σφαιροπουλο να ανταποκριθει στις απαιτησεις της ομαδας.

Αν δεν του δοθει ποτε η ευκαιρια,αυτο που λες δεν θα το μαθουμε ποτε.
Προσωπικα πιστευω οτι μια ευκαιρια τη δικαιουται και ισως και να την παρει στο μελλον.
Αν συμβει κατι τετοιο(παρει αυτη τη ευκαιρια),τοτε(και αφου θα εχει δουλεψει ενα ικανο διαστημα),θα μπορουμε να τον κρινουμε καλυτερα.
a bullet for your head
QUOTE(Marciulionis @ Jun 6 2009, 13:26 ) *
Πάντως πολλές από τις επιθέσεις που δέχεται είναι υπερβολικές και εμπαθείς, στα όρια της εμμονής! Αυτό είναι που ενοχλεί, αφού ακόμα κι ο apkat το ξέρω πως δεν τον θεωρεί ότι καλύτερο. Είναι τέτοια η εμπάθεια και το προσωποκεντρικό μένος που βγάζετε ορισμένοι όμως που απλά κάνει κάποιους να θέλουν να τον υπερασπιστούνε! Ακόμα κι εμένα! Πραγματικά πιστεύω ότι έστω υποσυνείδητα οφείλεται στη διπλή προδοσία, που ενώ ήταν παίκτης του ΠΑΟ και προπονητής της εθνικής πήγε στον ΟΣΦΠ. Το ότι έχει συνδέσει το πρόσωπό του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εθνικής και είναι από τους βασικούς λόγους που υπάρχει μπάσκετ σε τέτοιο επίπεδο στην Ελλάδα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα...

Μέσα σε ένα χρόνο έγινε άχρηστος, μικρόψυχος, κακομοίρης, ελεεινός, τρισάθλιος και καραγκιόζης! Εντάξει δεν είναι ούτε Ζότς, ούτε Μεσίνα και πως θα μπορούσε άλλωστε αφού πρώτη φορά είναι σε κορυφαία ομάδα. Ένας απλά καλός και φιλότιμος προπονητής είναι, ίσως και λίγο αναχρονιστικός. Πέρα από αυτό όμως είναι κι ένας πραγματικός μπασκετάνθρωπος και θρύλος του ελληνικού μπάσκετ!

Στην προσπαθεια σου να ''διαγνωσεις'',σε τι μπορει να οφειλεται το γεγονος οτι πολλοι κατα καιρους,ασκουν πολυ εντονη κριτικη στον Γιαννακη,αναφερεις οτι ''υποσυνειδητα οφειλεται στη διπλη προδοσια...............''...
Ας δεχτω οτι αυτη σου η εκτιμηση-ψυχολογικη προσεγγιση εχει βαση και αφορα τους φιλους του ΠΑΟ.
Με τους φιλους του ΟΣΦΠ τοτε,τι ακριβως συμβαινει?Γιατι εχουν τοση δυσαρεσκεια?Γιατι εκφραζουν πολυ μεγαλη αμφισβητηση προς το προσωπο του Γιαννακη και τις προπονητικες του ικανοτητες?Τι μπορει υποσυνειδητα να ισχυει μ'αυτους?(σημειωτεον,υπηρξε μεγαλος ενθουσιασμος οταν πρωτο-ανελαβε ο Γιαννακης τον ΟΣΦΠ).
Κανεις λογο για εμπαθεια,εμμονη κ.τ.λ...Ειναι απαραιτητο να ειναι αυτα τα κινητρα,οποιων ασκουν εντονη κριτικη και δεν αποδεχονται τον Γιαννακη ως κορυφαιο,η' εναν εκ των καλυτερων,η' απλα ως ενα καλο προπονητη?
Γιατι σε ενα ''αναλογο μηκος & πνευμα'',θα μπορουσα και εγω η' οποιος αλλος,να αντικρουσει ολους αυτους τους χαρακτηρισμους και να χρησιμοποιησω ''αναλογες κορωνες'',προς αυτους που απ τη πρωτη στιγμη υπερασπιστηκαν και υπερασπιζονται την επιλογη Γιαννακη στον ΟΣΦΠ.Να σου πω και κατι?Καλα κανουν,αν αυτο ειναι κατι που πιστευουν.
Στο ειχα ξανα-πει και παλιοτερα..αν αισθανεσαι την αναγκη να υπερασπιστεις τον Γιαννακη,τοτε καντο ανεπιφυλακτα!
Το τι θα κανεις εσυ,δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το τι θα κανω εγω η' οποιος αλλος.
Για τους διαφορους χαρακτηρισμους που παραθετεις,καλο θα ηταν να εκλιπουν.
Προσωπικα, στο χω ξανα-πει,οτι αυτο που πιστευω ειναι πως ο Γιαννακης κατ'εμε,δεν ειναι καλος προπονητης και δεν τον θεωρω(οπως και ποτε δεν τον θεωρησα),ως τον καλυτερο Ελληνα προπονητη.Ουτε διαχρονικα,ουτε τη τελευταια 10ετια ας πουμε.
Τελος,δεν πιστευω πως ο Γιαννακης ειναι ο ο βασικοτερος λογος που υπαρχει μπασκετ τετοιου επιπεδου στην Ελλαδα.
Το υψηλο επιπεδο και οι βασεις,εχουν τεθει εδω και πολλα χρονια.Ειτε απο αλλους προπονητες,ειτε απο μεγαλους παικτες.
Σιγουρα θεωρειται ενας ακουραστος εργατης στο χωρο και οτι θα πρεπει να του αναλογει και το δικο του μεριδιο..

ΥΓ:Ειδα πως παραιτηθηκε ο Μπλατ...δυστυχως,μαλλον οδευει προς ΤΣΚΚΑ.. sad.gif
Marciulionis
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 7 2009, 01:04 ) *
Στην προσπαθεια σου να ''διαγνωσεις'',σε τι μπορει να οφειλεται το γεγονος οτι πολλοι κατα καιρους,ασκουν πολυ εντονη κριτικη στον Γιαννακη,αναφερεις οτι ''υποσυνειδητα οφειλεται στη διπλη προδοσια...............''...
Ας δεχτω οτι αυτη σου η εκτιμηση-ψυχολογικη προσεγγιση εχει βαση και αφορα τους φιλους του ΠΑΟ.
Με τους φιλους του ΟΣΦΠ τοτε,τι ακριβως συμβαινει?Γιατι εχουν τοση δυσαρεσκεια?Γιατι εκφραζουν πολυ μεγαλη αμφισβητηση προς το προσωπο του Γιαννακη και τις προπονητικες του ικανοτητες?Τι μπορει υποσυνειδητα να ισχυει μ'αυτους?(σημειωτεον,υπηρξε μεγαλος ενθουσιασμος οταν πρωτο-ανελαβε ο Γιαννακης τον ΟΣΦΠ).
Κανεις λογο για εμπαθεια,εμμονη κ.τ.λ...Ειναι απαραιτητο να ειναι αυτα τα κινητρα,οποιων ασκουν εντονη κριτικη και δεν αποδεχονται τον Γιαννακη ως κορυφαιο,η' εναν εκ των καλυτερων,η' απλα ως ενα καλο προπονητη?
Γιατι σε ενα ''αναλογο μηκος & πνευμα'',θα μπορουσα και εγω η' οποιος αλλος,να αντικρουσει ολους αυτους τους χαρακτηρισμους και να χρησιμοποιησω ''αναλογες κορωνες'',προς αυτους που απ τη πρωτη στιγμη υπερασπιστηκαν και υπερασπιζονται την επιλογη Γιαννακη στον ΟΣΦΠ.Να σου πω και κατι?Καλα κανουν,αν αυτο ειναι κατι που πιστευουν.
Στο ειχα ξανα-πει και παλιοτερα..αν αισθανεσαι την αναγκη να υπερασπιστεις τον Γιαννακη,τοτε καντο ανεπιφυλακτα!
Το τι θα κανεις εσυ,δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το τι θα κανω εγω η' οποιος αλλος.
Για τους διαφορους χαρακτηρισμους που παραθετεις,καλο θα ηταν να εκλιπουν.
Προσωπικα, στο χω ξανα-πει,οτι αυτο που πιστευω ειναι πως ο Γιαννακης κατ'εμε,δεν ειναι καλος προπονητης και δεν τον θεωρω(οπως και ποτε δεν τον θεωρησα),ως τον καλυτερο Ελληνα προπονητη.Ουτε διαχρονικα,ουτε τη τελευταια 10ετια ας πουμε.
Τελος,δεν πιστευω πως ο Γιαννακης ειναι ο ο βασικοτερος λογος που υπαρχει μπασκετ τετοιου επιπεδου στην Ελλαδα.
Το υψηλο επιπεδο και οι βασεις,εχουν τεθει εδω και πολλα χρονια.Ειτε απο αλλους προπονητες,ειτε απο μεγαλους παικτες.
Σιγουρα θεωρειται ενας ακουραστος εργατης στο χωρο και οτι θα πρεπει να του αναλογει και το δικο του μεριδιο..

ΥΓ:Ειδα πως παραιτηθηκε ο Μπλατ...δυστυχως,μαλλον οδευει προς ΤΣΚΚΑ.. sad.gif


Σεβαστή η άποψή σου. Δε χαρακτηρίζω κανένα, απλά προσπάθησα να εξηγήσω για πιο λόγο ασχολούνται τόσο μα τόσο πολύ οι φίλοι του ΠΑΟ και ο "πράσινος" τύπος με τον προπονητή Γιαννάκη (κι όχι όλοι όσοι του κάνουν κριτική) εφ'όσον τέθηκε το ερώτημα από άλλα παιδιά εδώ. Κι εγώ του έχω κάνει και του κάνω κριτική κι επ'ουδενί δε τον θεωρώ κορυφαίο ή επιτυχημένο στον Ολυμπιακό προπονητή. Θα είχε ενδιαφέρον και η δική σου άποψη στο γιατί οι φίλοι του ΠΑΟ κόπτονται τόσο. Γιατί και ο Γκέρσον πχ δε κέρδισε τις εντυπώσεις άλλα δε θυμάμαι να ασχολούνται τόσο πολύ μαζί του οι φίλοι του ΠΑΟ πέρα από τα καθιερωμένα ειρωνικά/κοροϊδευτικά σχόλια. Κατά τη γνώμη μου αυτό γίνεται γιατί ο Γιαννάκης "ενοχλεί" στο πάγκο του ΟΣΦΠ ως μία φιγούρα με την οποία πολλοί έχουμε ταυτιστεί μέσα από τις επιτυχίες του με την εθνική και το ΠΑΟ.

Η εμπάθεια και η εμμονή δεν είναι κίνητρα άλλα αποτελέσματα της "προδοσίας" του Γιαννάκη κατά μεγάλης μερίδας κόσμου. Κι επ'ουδενί "κορώνες" αλλά γεγονός. Δε νομίζω δα η Πράσινη να βγάζει τα πρωτοσέλιδα απλά επειδή δε θεωρεί το Γιαννάκη καλό προπονητή.... Εμένα προσωπικά με πειράζει η παρουσία του Γιαννάκη στο πάγκο μόνο και μόνο γιατί είναι ο Γιαννάκης. Αντίστοιχα θα με πείραζε (ίσως και περισσότερο) και η παρουσία του Γκάλη (τελείως υποθετικά) στο πάγκο του ΟΣΦΠ. Γιατί είναι παίκτες που λάτρεψα με την εθνική και με το ΠΑΟ και δε θέλω να τους δω στους "άλλους". Υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους άλλους Παναθηναϊκούς, ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό.

Όσων αφορά τους φίλους του ΟΣΦΠ η απάντηση είναι απλή. Δεν τους αρέσει το μπάσκετ που παίζει ο ΟΣΦΠ από τη μία και έμεινε και άτιτλος ο Ολυμπιακός γι άλλη μία σεζόν από την άλλη. Αλλά δε μπορώ να δεχτώ πως ξαφνικά τόσοι πολλοί φίλοι του ΠΑΟ νοιάζονται για το πόσο καλό μπάσκετ παίζει ο Ολυμπιακός και για το αν θα καταφέρει να πάρει τίτλους...

Τέλος οι βασικότεροι λόγοι για μένα που έχουμε αυτό το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι το 87, ο Γκάλης κι ο Γιαννάκης (και η συνύπαρξή τους στον Άρη)...
a bullet for your head
QUOTE(Marciulionis @ Jun 7 2009, 03:56 ) *
Σεβαστή η άποψή σου. Δε χαρακτηρίζω κανένα, απλά προσπάθησα να εξηγήσω για πιο λόγο ασχολούνται τόσο μα τόσο πολύ οι φίλοι του ΠΑΟ και ο "πράσινος" τύπος με τον προπονητή Γιαννάκη (κι όχι όλοι όσοι του κάνουν κριτική) εφ'όσον τέθηκε το ερώτημα από άλλα παιδιά εδώ. Κι εγώ του έχω κάνει και του κάνω κριτική κι επ'ουδενί δε τον θεωρώ κορυφαίο ή επιτυχημένο στον Ολυμπιακό προπονητή. Θα είχε ενδιαφέρον και η δική σου άποψη στο γιατί οι φίλοι του ΠΑΟ κόπτονται τόσο. Γιατί και ο Γκέρσον πχ δε κέρδισε τις εντυπώσεις άλλα δε θυμάμαι να ασχολούνται τόσο πολύ μαζί του οι φίλοι του ΠΑΟ πέρα από τα καθιερωμένα ειρωνικά/κοροϊδευτικά σχόλια. Κατά τη γνώμη μου αυτό γίνεται γιατί ο Γιαννάκης "ενοχλεί" στο πάγκο του ΟΣΦΠ ως μία φιγούρα με την οποία πολλοί έχουμε ταυτιστεί μέσα από τις επιτυχίες του με την εθνική και το ΠΑΟ.

Η εμπάθεια και η εμμονή δεν είναι κίνητρα άλλα αποτελέσματα της "προδοσίας" του Γιαννάκη κατά μεγάλης μερίδας κόσμου. Κι επ'ουδενί "κορώνες" αλλά γεγονός. Δε νομίζω δα η Πράσινη να βγάζει τα πρωτοσέλιδα απλά επειδή δε θεωρεί το Γιαννάκη καλό προπονητή.... Εμένα προσωπικά με πειράζει η παρουσία του Γιαννάκη στο πάγκο μόνο και μόνο γιατί είναι ο Γιαννάκης. Αντίστοιχα θα με πείραζε (ίσως και περισσότερο) και η παρουσία του Γκάλη (τελείως υποθετικά) στο πάγκο του ΟΣΦΠ. Γιατί είναι παίκτες που λάτρεψα με την εθνική και με το ΠΑΟ και δε θέλω να τους δω στους "άλλους". Υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους άλλους Παναθηναϊκούς, ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό.

Όσων αφορά τους φίλους του ΟΣΦΠ η απάντηση είναι απλή. Δεν τους αρέσει το μπάσκετ που παίζει ο ΟΣΦΠ από τη μία και έμεινε και άτιτλος ο Ολυμπιακός γι άλλη μία σεζόν από την άλλη. Αλλά δε μπορώ να δεχτώ πως ξαφνικά τόσοι πολλοί φίλοι του ΠΑΟ νοιάζονται για το πόσο καλό μπάσκετ παίζει ο Ολυμπιακός και για το αν θα καταφέρει να πάρει τίτλους...

Ο Γιαννακης σιγουρα ειναι μια φιγουρα που εχει ταυτιστει με την Εθνικη μας.Σε συλλογικο επιπεδο και σαν παικτης,περισσοτερο εχει συνδεθει με τον Αρη.Σιγουρα περασε και απ τον ΠΑΟ,ομως δεν νομιζω οτι υπηρξε-προεκυψε και καμια πολυ δυνατη συναισθηματικη σχεση.
Οσον αφορα τον Γκερσον,ο κοσμος του ΠΑΟ περισσοτερο τον αντιμετωπισε περιπαικτικα,λογω του ταμπεραμεντου του Ισραηλινου και λογω ισως του οτι,ποτε του μεσα του,δεν ενιωσε οτι απειλειται αμεσα,ανεξαρτητα αν ο Πινι,αγγιξε το τιτλο τελικα.
Ο Γιαννακης συνδεθηκε με τη ''νεα'' & ακρως εντυπωσιακη προσπαθεια του ΟΣΦΠ,να αμφισβητησει ανοικτα την παντοκρατορια του ΠΑΟ.Δεν ελλειψαν οι ηχηρες μεταγραφες,ουτε οι δηλωσεις που εκαναν λογο για τριπλ-κραουν,για εγκαθιδρυση ενος καινουργιου στατους κ.τ.λ.,με τον Γιαννακης να προβαλλεται εντονα ως το προσωπο που δειχνει & ειναι ικανο,στο να οδηγησει τον ΟΣΦΠ σ'αυτη τη πραγματωση των στοχων.
Νομιζω οτι αυτο εκ των πραγματων δημιουργησε μια περιεργη κατασταση.Συνοδευομενα βεβαια,με ολα αυτα που εχεις αναφερεις εσυ.
Τωρα οσον αφορα την Πρασινη και τη καθε Πρασινη,νομιζω οτι λειτουργει σε μια ''ψυχροπολεμικη λογικη'',αφου πολυ ευστοχα εχει διαβλεψει πως ο Γιαννακης πλεον δεν απολαμβανει της καθολικης αποδοχης του κοσμου του ΟΣΦΠ,αμφισβητειται εντονα,κατι που αποτελει ''ψωμοτυρι'' για αυτη-αυτες..ειναι ενα μερος των mind games των αντιπαλων του ΟΣΦΠ..
Τελος,προσωπικα, σαν φιλος & λατρης του μπασκετ,θα με ενδιεφερε ο ΟΣΦΠ να εχει εναν πολυ καλο προπονητη,που θα επαιζε καλο μπασκετ και που θα ανεβαζε κατακορυφα την ανταγωνιστικοτητα σ'ολα τα επιπεδα,μεταξυ των 2 αιωνιων(μακαρι να συνεβαινε και με αλλες ομαδες,οπως παλιοτερα π.χ. Αρης,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ).
Θυμαμαι παλια μονομαχιες Αρη-ΠΑΟΚ με τον Ξανθο να κοντραρεται με τον Ντουντα,ΠΑΟ-ΟΣΦΠ,με τον Ξανθο να κοντραρεται με τον Μαλκοβιτς,ΑΕΚ-ΠΑΟ,με τον Ντουντα να κοντραρεται με τον Ζοτς..
Θα ηθελα και στο παροντα χρονο,να παρακολουθησω ''κατι αναλογο''.
Σιγουρα(τουλαχιστον προς το παρον..),μια μονομαχια ΠΑΟ-ΟΣΦΠ,με τους Ζοτς-Ιτουδη,να κοντραρονται με τους Γιαννακη-Μανουσελη,δεν προσφερεται(για μενα προσωπικα),για κατι αναλογο..
Dominique
Εγω παιδια νομιζω πως το υπεραναλυετε αυτο το γιατι,τουλαχιστον σε οτι αφορα τους φιλους του ΠΑΟ.Προσωπικα δεν ημουν καν ταγμενος εναντιον της παραλληλης ενασχολησης του Γιαννακη σε ΟΣΦΠ-Εθνικη(μεχρι που ειδα πως χρησιμοποιησε τη δευτερη προς οφελος του πρωτου).Τον εκτιμουσα μαλιστα ως προπονητη(περισσοτερο απο οτι τωρα) κυριως λογω της δουλειας του στο Μαρουσι,ενω δεν ειχα και κανενα ιδιαιτερο δεσιμο μαζι του απ το περασμα του απ τον ΠΑΟ(η εικονα που μου εχει μεινει ειναι το γλιστριμα του με την Μπαρτσελονα).
Αλλα ο ανθρωπος ειναι αβοηθητος:Και να θες να τον υποστηριξεις,δε γινεται.Ειναι προκλητικος,κλαψιαρης,κακομουτσουνος,μικρ
πρεπης και στο φιναλε ηττοπαθης.Τι αλλο θες για να τον αντιπαθησεις;;Οντως ορισμενοι Παναθηναικοι εχουν πει τα μυρια οσα και θελουν την αποπομπη για να του κολλησει η ρετσινια του αποτυχημενου οριστικα και αμετακλητα.Τωρα εχει την ευκαιρια του να παρει ρεβανς.Εγω παντως τασσομαι στο πλευρο της Πρασινης. rolleyes.gif Νιωθω πιο σιγουρος για την επομενη χρονια.
modernam
QUOTE(Dominique @ Jun 8 2009, 05:49 ) *
Εγω παντως τασσομαι στο πλευρο της Πρασινης. rolleyes.gif Νιωθω πιο σιγουρος για την επομενη χρονια.


πως να μην νοιώθεις πιο σίγουρος.

ο Ολυμπιακός:

θα διώξει τους 5 από τους 6 ξένους του
θα αποφασίσει για τους έλληνες που δεν απέδωσαν (πελεκάνος και σόφο)
θα προσπαθήσει να κρατήσει τους έλληνες που απέδωσαν τα περισσότερα (μπουρου και πρίντεζη)
θα φέρει δύο νέους έλληνες παίχτες (απλά καλού επιπέδου)
θα αποχαιρετήσει τους 2 ξένους που ποτέ δεν έπαιξαν (ματσε και πάργκο)

και κράτησε τον Γιαννάκη ... για να τους κάνει ομάδα.
BRAVOS
Δυστηχως γιά εμάς ο Γιαννάκης δεν μπορεί να διαχειριστεί ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και με την λογικ΄του κλεφτοπόλεμου που παίζει. Εξάλου δεν ξέρω σε πόσα χρόνια θα μας ξαναδοθεί η ευκαιρία να πάρουμε τον Μεσίνα. Ο Γιαν θα αλλάξει φέτος πάλι όλη την ομάδα και αμφιβάλω αν τουυ χρόνου θα έχουμε πάλι αυτοματισμούς. Αν δε φύγουν Μπουρουσης ,Πρίντεζης και Σοφο...συν τον σίγουρο Πελεκάνο...κλαφτα Χαράλαμπε...

Παπαλουκάς(μιά χρονιά μεγαλύτερος)-0,5
Γκρίρ -Φευγει (ΜΑΚΙΝΤΑΙΡ)Μιά μπάλα μόνος του και οι δυο +1-1=0
Τεοντοσιτς (ΡΑΚΟΣΕΒΙΤΣ) -1+2=+1
Πριντεζης (ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ) +1-1=0
Μπουρούσης (ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ) -3+1=-2
Σοφο(0-0)=0
Πελεκάνος(Ζησης)0+1=1
Ερτσεκ(Λαβρινοβιτς)0+2=2
Μακρής(γιά όσους ξερουν)+4

Στην τελική μονο ο ΜΑΚΡΗΣ θα μας κάνει την διαφορά αλλά δεν ξέρουμε πως θα είναι η μέση του (αν δεν μπορεί καταστραφήκαμε)

Συνολο
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(BRAVOS @ Jun 8 2009, 14:11 ) *
Δυστηχως γιά εμάς ο Γιαννάκης δεν μπορεί να διαχειριστεί ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και με την λογικ΄του κλεφτοπόλεμου που παίζει. Εξάλου δεν ξέρω σε πόσα χρόνια θα μας ξαναδοθεί η ευκαιρία να πάρουμε τον Μεσίνα. Ο Γιαν θα αλλάξει φέτος πάλι όλη την ομάδα και αμφιβάλω αν τουυ χρόνου θα έχουμε πάλι αυτοματισμούς. Αν δε φύγουν Μπουρουσης ,Πρίντεζης και Σοφο...συν τον σίγουρο Πελεκάνο...κλαφτα Χαράλαμπε...

Παπαλουκάς(μιά χρονιά μεγαλύτερος)-0,5
Γκρίρ -Φευγει (ΜΑΚΙΝΤΑΙΡ)Μιά μπάλα μόνος του και οι δυο +1-1=0
Τεοντοσιτς (ΡΑΚΟΣΕΒΙΤΣ) -1+2=+1
Πριντεζης (ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ) +1-1=0
Μπουρούσης (ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ) -3+1=-2
Σοφο(0-0)=0
Πελεκάνος(Ζησης)0+1=1
Ερτσεκ(Λαβρινοβιτς)0+2=2
Μακρής(γιά όσους ξερουν)+4

Στην τελική μονο ο ΜΑΚΡΗΣ θα μας κάνει την διαφορά αλλά δεν ξέρουμε πως θα είναι η μέση του (αν δεν μπορεί καταστραφήκαμε)

Συνολο

Στο Τεοντοσιτς-Ρακοσεβιτς το σωστο ειναι -1+8.
Τι σχεση μπορει να εχει ο πρωτος σκορερ της ευρωλιγκα με τον Τεοντοσιτς??

Ο Πριντεζης με τον Μαυροκεφαλιδη ειναι ιδιας δυναμικοτητας???

Και το Ερτσεγκ-Λαβρινοβιτς ειναι 0+10.
PrasiniThyella
QUOTE(modernam @ Jun 8 2009, 13:46 ) *
πως να μην νοιώθεις πιο σίγουρος.

ο Ολυμπιακός:

θα διώξει τους 5 από τους 6 ξένους του
θα αποφασίσει για τους έλληνες που δεν απέδωσαν (πελεκάνος και σόφο)
θα προσπαθήσει να κρατήσει τους έλληνες που απέδωσαν τα περισσότερα (μπουρου και πρίντεζη)
θα φέρει δύο νέους έλληνες παίχτες (απλά καλού επιπέδου)
θα αποχαιρετήσει τους 2 ξένους που ποτέ δεν έπαιξαν (ματσε και πάργκο)

και κράτησε τον Γιαννάκη ... για να τους κάνει ομάδα.


Στην τελευταία πρόταση απάντησες μόνος σου.Αυτό είναι που μας δίνει σιγουριά.Και η σιγουριά αυτή ενισχύεται λόγω της εμπιστοσύνης που έχουμε στην δικιά μας ομάδα. smiley.gif
BRAVOS
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 8 2009, 14:24 ) *
Στο Τεοντοσιτς-Ρακοσεβιτς το σωστο ειναι -1+8.
Τι σχεση μπορει να εχει ο πρωτος σκορερ της ευρωλιγκα με τον Τεοντοσιτς??

Ο Πριντεζης με τον Μαυροκεφαλιδη ειναι ιδιας δυναμικοτητας???

Και το Ερτσεγκ-Λαβρινοβιτς ειναι 0+10.


Ο Πρίντεζης είναι πολύ πιό γρήγορος από τον Μαυροκεφαλίδη. Βεβαια ταιριάζεις πιό πολυ στο σετ παιχνίδι του Γιαννάκη αλλά ΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΘΕΛΟΥΝ στο ΝΒΑ ΟΧΙ τον Μαυροκεφάλα....

Ερσέγκ-Λαβρί ε'ιναι πάνω κάτω στον χρόνο που παίζουν ίδιοι επιθετικά. Αμυντικά ο Ερτσεγκ είναι λίγο σοφτ αλλά έχει προσπεκτ.

Ρακόσεβιτς πόσους πόντους έβαλε στην σειρά με τον Ολυμπιακό??????? +10 δεν υπάρχει για τέτοιο επίπεδο ομάδων. Ειδικά όταν δίνεις στον Μακρή +4 και τον φετινό Μπουρού +3 . Ασε που αμυντικά είναι ΤΡΥΠΑ
T.W.Is.M.
QUOTE(modernam @ Jun 8 2009, 13:46 ) *
πως να μην νοιώθεις πιο σίγουρος.

ο Ολυμπιακός:

θα διώξει τους 5 από τους 6 ξένους του
θα αποφασίσει για τους έλληνες που δεν απέδωσαν (πελεκάνος και σόφο)
θα προσπαθήσει να κρατήσει τους έλληνες που απέδωσαν τα περισσότερα (μπουρου και πρίντεζη)
θα φέρει δύο νέους έλληνες παίχτες (απλά καλού επιπέδου)
θα αποχαιρετήσει τους 2 ξένους που ποτέ δεν έπαιξαν (ματσε και πάργκο)

και κράτησε τον Γιαννάκη ... για να τους κάνει ομάδα.


Οπως τους εκανε και φετος εννοεις?

Λοιπον, ξερεις τι θα ηθελα? Να εφτιαχναν μια ομαδα ολοι οι κομμενοι απο τον Ολυμπιακο και οσοι τους εσπασαν τα συμβολαια. Παργκο, Ματσιγιαουσκας, Βασιλειαδης, Μαυροκεφαλιδης, Πελεκανος, Ντομερκαντ, Ζιζιτς, Μαρκ Τζακσον, Γουντς, Παπαμακαριος κλπ και να κατεβαινε στο πρωταθλημα. Θα την περνουσε αυτη την ομαδα ο Ολυμπιακος? Και αν οχι, ποιοι και ποσοι επρεπε να παραιτηθουν απο τον Ολυμπιακο το ιδιο βραδυ?
BRAVOS
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 8 2009, 15:39 ) *
Οπως τους εκανε και φετος εννοεις?

Λοιπον, ξερεις τι θα ηθελα? Να εφτιαχναν μια ομαδα ολοι οι κομμενοι απο τον Ολυμπιακο και οσοι τους εσπασαν τα συμβολαια. Παργκο, Ματσιγιαουσκας, Βασιλειαδης, Μαυροκεφαλιδης, Πελεκανος, Ντομερκαντ, Ζιζιτς, Μαρκ Τζακσον, Γουντς, Παπαμακαριος κλπ και να κατεβαινε στο πρωταθλημα. Θα την περνουσε αυτη την ομαδα ο Ολυμπιακος? Και αν οχι, ποιοι και ποσοι επρεπε να παραιτηθουν απο τον Ολυμπιακο το ιδιο βραδυ?


19.gif angry_red.gif ΣΥΝ τον Παπαλουκά του 2003-08 19.gif 19.gif

Παπαλουκας
Παπαμακάριος
Μπλάκνευ(Κ)
Ματσε (Κ)
Ντόμερκαντ(Κ)
Βασιλειάδης
Πελεκάνος
Γούντς(Α)
Μαυροκεφαλίδης
Ζιζιτς(Κ)
Μαρκ Τζακσον(Α)
Βουγιούκας
ΣΟΦΟ

Και προπονητή Πεδουλάκη...
Σιγουρα από 3ος και ΠΑΝΩ 41.gif ΚΑΙ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 15 ΜΥΡΙΑ
Gravedigger
QUOTE (BRAVOS @ Jun 8 2009, 14:11 ) *
Μακρής(γιά όσους ξερουν)+4


QUOTE (BRAVOS @ Jun 8 2009, 14:11 ) *
Στην τελική μονο ο ΜΑΚΡΗΣ θα μας κάνει την διαφορά αλλά δεν ξέρουμε πως θα είναι η μέση του (αν δεν μπορεί καταστραφήκαμε)

Τι Μακρής και Μακρής.Nesterovic τον λένε τον άνθρωπο,αν τον πεις Μακρή το πιθανότερο είναι να μην γυρίσει καν.
BRAVOS
Στην Αμερική που παίζει με το Σερβικο διαβατήριο είναι ΝΕΣΤΕΡΟΒΙΤΣ. Στο Ελλαδισταν είναι Μακρης ...ΑΑΑ και ο Κίνης ίσως έρθει αλλά εγώ θέλω και τον Λατση tongue.gif 65.gif blech.gif
modernam
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 8 2009, 15:39 ) *
Οπως τους εκανε και φετος εννοεις?

Λοιπον, ξερεις τι θα ηθελα? Να εφτιαχναν μια ομαδα ολοι οι κομμενοι απο τον Ολυμπιακο και οσοι τους εσπασαν τα συμβολαια. Παργκο, Ματσιγιαουσκας, Βασιλειαδης, Μαυροκεφαλιδης, Πελεκανος, Ντομερκαντ, Ζιζιτς, Μαρκ Τζακσον, Γουντς, Παπαμακαριος κλπ και να κατεβαινε στο πρωταθλημα. Θα την περνουσε αυτη την ομαδα ο Ολυμπιακος? Και αν οχι, ποιοι και ποσοι επρεπε να παραιτηθουν απο τον Ολυμπιακο το ιδιο βραδυ?


ξέχασες τον μου-μου.
παίχτη που απέδωσε τα διπλά από τεοντοσιτς, χαλπεριν, ερτσεγκ και βουισιτς.
και ο κοουτς αποφάσισε ότι δεν είναι νέος αρκετά για τον διδάξει την φιλοσοφία της ... τριγωνικής επίθεσης.
ένα χρόνο μετά απορώ πως πιστέυαμε σοβαρά ... ότι ο Γιαννάκης διδάσκει αυτά τα πράγματα. μιλάμε για γέλια ...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(BRAVOS @ Jun 8 2009, 15:35 ) *
Ο Πρίντεζης είναι πολύ πιό γρήγορος από τον Μαυροκεφαλίδη. Βεβαια ταιριάζεις πιό πολυ στο σετ παιχνίδι του Γιαννάκη αλλά ΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΘΕΛΟΥΝ στο ΝΒΑ ΟΧΙ τον Μαυροκεφάλα....

Ερσέγκ-Λαβρί ε'ιναι πάνω κάτω στον χρόνο που παίζουν ίδιοι επιθετικά. Αμυντικά ο Ερτσεγκ είναι λίγο σοφτ αλλά έχει προσπεκτ.

Ρακόσεβιτς πόσους πόντους έβαλε στην σειρά με τον Ολυμπιακό??????? +10 δεν υπάρχει για τέτοιο επίπεδο ομάδων. Ειδικά όταν δίνεις στον Μακρή +4 και τον φετινό Μπουρού +3 . Ασε που αμυντικά είναι ΤΡΥΠΑ

Τον Πριντεζη θεωρω καλυτερο.

Ο Λαβρινοβιτς μπηκε με σπασμενο δαχτυλο και κερδισε τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.
Ο Ερτσεγκ φοβαται να κανει λει-απ.
Πως τους συγκρινεις???

Οταν μου συγκρινεις τον πρωτο σκορερ της ευρωλιγκα,
με τον τριτο πλει-μεικερ του Ολυμπιακου, το +10 ειναι ισως λιγο.

Ο Τεοντοσιτς ποσους ποντους εβαλε εναντιον της Ταου???? 0
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.